|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
|
|
|
|
#4472 |
|
Zadomowienie
|
Doszlam do wnioskuz e jestem za stara do Was
Zreszta chyba od paru dni mam jakies takie dolki zwiazane z przemijaniem czasu ...
|
|
#4473 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Rozkurczowe masz niskie, ale skurczowe jak dla mnie normalne, ale jestem z tych przypadków, dla których 110/80 to już ciśnienie wysokie, ból głowy i chęć mordu ![]() Zresztą sama powinnam pójść do lekarza i chociaż morfologię sobie zrobić, ale nie mam czasu - może w przyszłym tygodniu Zniechęca mnie poranna rejestracja wśród starszych ludzi pt. "zdrowa, a miejsce zajmuje, smarkula!". Uuuch, wstanę, sprzątne biurko i czeka mnie nauka
|
|
#4474 | ||
|
Matka Smoka
|
No coś Ty - nie chcę Ci się kojarzyć z porysowaną korundem butelką!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4475 |
|
Konto usunięte
|
oj tam za stara!!
chociaż, ja też coraz częściej tak uważam patrząc na siebie :/ |
|
|
|
#4476 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
) - nie wiem jak to się ma do skierowań od lekarza, ale niektórzy ludzie jakieś mieli i robili za darmo, inni płacili. Ja nie miałam skierowania, więc płaciłam, ale wszystko było szybko i sprawnie (spędziłam tam max pół godziny, była kolejka do kasy), i pobrania masz od 7 aż do 17. i były osoby w różnym wieku zwykła morfologia chyba ok.8zł.
|
|
#4477 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wiem, ale prawda jest taka, że ja i tak powinnam iśc do lekarza pierwszego kontaktu (chocby po to by urządzać pulciowi koncertu jęków przez telefon - skurcz mnie złapał...), nie mówiąc o kardiologu, u którego miałam sie pojawić w sierpniu ubiegłego roku, ale ciągle albo nie ma terminu albo nie ma lekarki, więc nie zapiszą mnie
![]() U mnie jak sie przeżyje rejestrację to jest już spoko - nie ma numerków, więc biorę książkę/gazetę i mp3, przychodzę jakieś 30minut przed rozpoczęciem przyjęć i wchodzę pierwsza/druga ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Co do starości, raz na rosyjskim sobie uświadomilam, że przecież robilam to samo zadanie z tej ksiązki. 6 lat temu, w liceum... Ale ten czas zapiernicza
|
#4478 |
|
Nie depcze krokusów
|
W jakim sensie "za stara"? W sensie "stetryczała" czy "poważna"?
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mallo tak wiekowo jestem za stara Zreszta tak mysle ze ucze sie tyle i czy to nie jest za pozno jak pokoncze szkole i kursy i bede za stara zeby mnie ktos chcial zatrudnic w takiej pracy do jakiej daze.
|
|
|
#4480 |
|
Nie depcze krokusów
|
W klubie Blair otworzyła zamówienie z ekobieca.pl. Są tam słynne papki Jadwigi.
Przesadzasz. Jakbyś miała 40 lat, trójkę dzieci i komornika na karku, to faktycznie mogłabyś tu nie pasować. Moja koleżanka skończyła jedne studia magisterskie, a potem poszła na medycynę. Jak zacznie pracować, będzie miała 35 lat.
|
|
#4481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj chyba jednak będę wcześniej niż planowałam więc wpadnij ![]() tepse wczoraj już mi to facet naprawił- wina ustawień modemu. Cytat:
ja też uwielbiam S. ![]() Cytat:
nie stresuj się tak, to nie jest takie straszne jak się wydaje chociaż jak ja siadłam 1szy raz to pamiętam jak mi się ręce trzęsłyCytat:
Cytat:
a jeśli chodzi o naukę to na moich poprzednich studiach miałam masę osób w przedziale wiekowym 30-40lat i duuuużo powyżej 40stki. moje dobra koleżanka ma córkę rok młodszą ode mnie, ma 47lat i robi właśnie magistra
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#4482 |
|
Nie depcze krokusów
|
Właśnie to miałam zasugerować...
|
|
#4483 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Frapo, nie pisz takich rzeczy - mój tata robił "drugie" studia (uzupełnianie różnic programowych i podyplomówkę) jak był po 40stce. Na naukę - jeżeli tylko się chce - raczej nigdy nie jest za późno. Ba, mnie imponuje, gdy ludziom się chce
![]() Pytanie z innej beczki. Podrasowujecie czymś czasem brwi? Jakimiś cieniami, kredkami, układacie jakimiś żelami? Jak takie fikumiku dobrać? Po ostatniej wpadce z dziurą po środku brwi jeszcze mi nie doszły do siebie, a w czerwcu będe musiała robić zdjęcia i jednak fajnie byłoby mieć na nich normalną buzię ![]() I tez kosmetyczne - jak dobieracie odcień różu do policzków? Znowu mój ulubiony wylądował na podłodze, mam drugi na zapas, więc ten skruszę, a zapasowy zostawię w całości, a w czerwcu coś kupię i się zastanawiam, czy używam dobrego koloru w ogóle
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4485 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale widać, że mu się podoba. Cytat:
![]() Generalnie jestem dzisiaj zła... ustalili mi termin praktyk objazdowych na trzeci tydzień września, a akurat wtedy mam koncert, na który bilet mam już od początku stycznia kupiony Teraz nie wiem co zrobię
|
|
#4486 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja właśnie nie wiem jak dobrać cień/kredkę do brwi i czym to nakładać, by miało to ręce i nogi. Ostatnio zmieszałam szarość z brązem i stykło, choć wyszło ciut za ciemno
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda rzadko ich używam ale są ok w sprawie różu to się nie wypowiem, bo wybieram "na pałę" ale poczekaj na Hiper to Ci zrobi wykład![]() aktualnie używam w musie w odcieniu brzoskwiniowym, o tak https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...systencji.html i mi pasuje u innych tak, ale u siebie nie podoba mi się widoczne podkreślenie różem dlatego taki delikatny efekt jest ok
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4488 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki, myślałam o kupnie essence na początek, ale mam okropne problemy z kolorami, gorzej niż mężczyzna
Już nawet myślałam, żeby faceta jakiegoś zaciągnąć ze sobą i żeby mi kolor różu doradził, poza tym ostatnio doszłam do wniosku, że chyba źle róż nakładam... A chciałabym coś z tej mojej buzi wyciągnąć i fajnie wyglądać, a nie tak po japońsku jak ostatnio (jako tako)
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Heloł.
Tak mnie naszła ciekawość - jak z tą waszą kupą na twarz? Dużo było o niej, a potem cisza, a ja jestem ciekawa jak się sprawuje i czy efekty jakiekolwiek są.
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie Ty, tylko kasiencja i mmmmmm
.Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
jesteście okropne! kurczę.. właśnie sobie skojarzyłam, że mój szef ma urodziny w sobotę. I za cholerę nie wiem co mu kupić na prezent ![]() i jeszcze jedno- 6M, Ineso- mowa była kiecyś o bardzo fajnym wierszu- 6M go wklejała, a Ineso mówiłaś że napisałaś go na kartce ślubnej. Mam właśnie ślub koleżanki na który nie idę, ale chcę jej wysłać życzenia i chciałam właśnie wykorzystać ten wiersz, a ni hu hu nic z niego nie pamiętam żeby nawet wrzucić w google. proszę, przypomnijcie mi go, albo wklejcie
|
|
|
#4492 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4493 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
I resztę też.
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
Ja skoncze 36 w tym roku
Optymizm mnie opuscil olera jak tak zblizam sie do urodzin ![]() Nie czuje sie na te lata , chyba nie wygladam tez ale znow zaczelam robic pomalu bilans swoich osiagniec i jakos tak nie wypadl zadowolajaco ![]() Jeszcze mi dowalila ciotka mowiac ze ja juz powinnam miec super kariere a nie robic szkoly teraz a jak powinnam sie uczyc to wybralam archeologie z ktorej nic nie mam. Dziewczyny czy nie widzialyscie gdzies balerinek w kolorze morskim? Tylko takich w rozsadnej cenie
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np ![]() Po stacjonarnych sklepach chodzę mało, więc nie poradzę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4497 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ola_gie, Frapo Dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To ja właśnie myślę, że jestem za młoda dla Was wszystkich tu. Wszystkie już pracujecie, a ja dopiero studiuję... Nie wiem czy się dla Was nadaję.Cytat:
Idź do lekarza! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Wiecie może czy te słynne bluzki z HM po 19,90 mają normalną numerację? TŻ będzie mi je zaraz kupował i nie wiem czy mam mu kazać 38 czy większe/mniejsze? Może wiecie?
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Krakowianki
Przepraszam że wcinam się Wam w wątek z przyziemną prośbą, ale jeżeli któraś z Was w najbliższym czasie będzie w okolicach Galerii Krakowskiej, to mogłabym Was prosić o zakupienie dla mnie w Stradivariusie miętowych rurek: http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bkieszeniami Naturalnie wszelkie koszty pokrywam ja Wszędzie szukam miętowych rurek, w różnych sklepach i na stronach internetowych, ale nigdzie albo nie ma już małych rozmiarów, albo wogóle już wszystkie w tym kolorze są wyprzedane Poprostu za późno się obudziłam na kupienie ich Dzwoniłam do GK i wiem że właśnie w Stradivariusie jeszcze jeden rozmiar 32 powinien się uchować Oczywiście jeżeli prośby o kupienie są niedozwolone na forum, to naprawdę bardzo przepraszam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

. Żaden problem!!!

Zreszta chyba od paru dni mam jakies takie dolki zwiazane z przemijaniem czasu ...
Chociaż sobie od uczelni odpocznę po tym ostatnim maratonie projektów i kolokwiów 
Zniechęca mnie poranna rejestracja wśród starszych ludzi pt. "zdrowa, a miejsce zajmuje, smarkula!".
) - nie wiem jak to się ma do skierowań od lekarza, ale niektórzy ludzie jakieś mieli i robili za darmo, inni płacili. Ja nie miałam skierowania, więc płaciłam, ale wszystko było szybko i sprawnie (spędziłam tam max pół godziny, była kolejka do kasy), i pobrania masz od 7 aż do 17. i były osoby w różnym wieku 

Zreszta tak mysle ze ucze sie tyle i czy to nie jest za pozno jak pokoncze szkole i kursy i bede za stara zeby mnie ktos chcial zatrudnic w takiej pracy do jakiej daze. 

Teraz nie wiem co zrobię
Już nawet myślałam, żeby faceta jakiegoś zaciągnąć ze sobą i żeby mi kolor różu doradził, poza tym ostatnio doszłam do wniosku, że chyba źle róż nakładam... A chciałabym coś z tej mojej buzi wyciągnąć i fajnie wyglądać, a nie tak po japońsku jak ostatnio (jako tako) 
Optymizm mnie opuscil olera jak tak zblizam sie do urodzin

Poprostu za późno się obudziłam na kupienie ich