Krakowianki - część XVII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 01:20   #4471
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jak dojdą nowe butelki to dasz mi jedną tą porysowaną?
No przecież weź sobie nieporysowaną . Żaden problem!!!
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:26   #4472
francuski pocalunek
Zadomowienie

Doszlam do wnioskuz e jestem za stara do Was Zreszta chyba od paru dni mam jakies takie dolki zwiazane z przemijaniem czasu ...

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:32   #4473
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od lekarza. Jak ja uwielbiam siedzieć 2h w poczekalni :/ Mam zwolnienie do końca tygodnia Chociaż sobie od uczelni odpocznę po tym ostatnim maratonie projektów i kolokwiów
Ale okazało się, że mam dziś strasznie niskie ciśnienie 100/50. Wiecie może jak mogę to poprawić?
Ciśnienia nie da się podnieść tabletkami, kawą (o zgrozo) czy jakimś innym magicznym sposobem, bo potem i tak dość szybko spadnie, co możesz odczuć bólem głowy. To tak jednorazowo-kryzysowo czy po prostu jestes niskociśnieniowcem? Staraj się być zawsze dobrze nawodniona

Rozkurczowe masz niskie, ale skurczowe jak dla mnie normalne, ale jestem z tych przypadków, dla których 110/80 to już ciśnienie wysokie, ból głowy i chęć mordu

Zresztą sama powinnam pójść do lekarza i chociaż morfologię sobie zrobić, ale nie mam czasu - może w przyszłym tygodniu Zniechęca mnie poranna rejestracja wśród starszych ludzi pt. "zdrowa, a miejsce zajmuje, smarkula!".

Uuuch, wstanę, sprzątne biurko i czeka mnie nauka
Stary 2012-05-16, 08:34   #4474
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
No przecież weź sobie nieporysowaną . Żaden problem!!!
No coś Ty - nie chcę Ci się kojarzyć z porysowaną korundem butelką!
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Doszlam do wnioskuz e jestem za stara do Was Zreszta chyba od paru dni mam jakies takie dolki zwiazane z przemijaniem czasu ...
Też tak miewam, ale da się z tym żyć

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Rozkurczowe masz niskie, ale skurczowe jak dla mnie normalne, ale jestem z tych przypadków, dla których 110/80 to już ciśnienie wysokie, ból głowy i chęć mordu
O, to tak jak ja
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:41   #4475
2016070953
Konto usunięte

oj tam za stara!!
chociaż, ja też coraz częściej tak uważam patrząc na siebie :/
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:45   #4476
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Zresztą sama powinnam pójść do lekarza i chociaż morfologię sobie zrobić, ale nie mam czasu - może w przyszłym tygodniu Zniechęca mnie poranna rejestracja wśród starszych ludzi pt. "zdrowa, a miejsce zajmuje, smarkula!".

ostatnio robiłam badania krwi w Diagnostyce (odnalazłam punkt pobrań tuż pod blokiem ) - nie wiem jak to się ma do skierowań od lekarza, ale niektórzy ludzie jakieś mieli i robili za darmo, inni płacili. Ja nie miałam skierowania, więc płaciłam, ale wszystko było szybko i sprawnie (spędziłam tam max pół godziny, była kolejka do kasy), i pobrania masz od 7 aż do 17. i były osoby w różnym wieku zwykła morfologia chyba ok.8zł.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:56   #4477
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wiem, ale prawda jest taka, że ja i tak powinnam iśc do lekarza pierwszego kontaktu (chocby po to by urządzać pulciowi koncertu jęków przez telefon - skurcz mnie złapał...), nie mówiąc o kardiologu, u którego miałam sie pojawić w sierpniu ubiegłego roku, ale ciągle albo nie ma terminu albo nie ma lekarki, więc nie zapiszą mnie
U mnie jak sie przeżyje rejestrację to jest już spoko - nie ma numerków, więc biorę książkę/gazetę i mp3, przychodzę jakieś 30minut przed rozpoczęciem przyjęć i wchodzę pierwsza/druga

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Co do starości, raz na rosyjskim sobie uświadomilam, że przecież robilam to samo zadanie z tej ksiązki. 6 lat temu, w liceum... Ale ten czas zapiernicza
Stary 2012-05-16, 09:01   #4478
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
W jakim sensie "za stara"? W sensie "stetryczała" czy "poważna"?
Stary 2012-05-16, 10:02   #4479
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ostatnio robiłam badania krwi w Diagnostyce (odnalazłam punkt pobrań tuż pod blokiem ) - nie wiem jak to się ma do skierowań od lekarza, ale niektórzy ludzie jakieś mieli i robili za darmo, inni płacili. Ja nie miałam skierowania, więc płaciłam, ale wszystko było szybko i sprawnie (spędziłam tam max pół godziny, była kolejka do kasy), i pobrania masz od 7 aż do 17. i były osoby w różnym wieku zwykła morfologia chyba ok.8zł.
Tam w Diagnostyce ja robie badania bo moj osrodek ma z nimi podpisana umowe i wtedy nie place nic jak ide z e skierowaniem. Mnie pasuje bo otwarte w soboty a w tygodniu ja przewaznie nie mam czasu przez prace zeby sie na badania wybrac. I faktycznie idzie tam wszytsko sprawnie i szybko

Mallo
tak wiekowo jestem za stara Zreszta tak mysle ze ucze sie tyle i czy to nie jest za pozno jak pokoncze szkole i kursy i bede za stara zeby mnie ktos chcial zatrudnic w takiej pracy do jakiej daze.

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-05-16, 10:10   #4480
Malla
Nie depcze krokusów

W klubie Blair otworzyła zamówienie z ekobieca.pl. Są tam słynne papki Jadwigi.
Cytat:
Mallo tak wiekowo jestem za stara
Przesadzasz. Jakbyś miała 40 lat, trójkę dzieci i komornika na karku, to faktycznie mogłabyś tu nie pasować.
Cytat:
Zreszta tak mysle ze ucze sie tyle i czy to nie jest za pozno jak pokoncze szkole i kursy i bede za stara zeby mnie ktos chcial zatrudnic w takiej pracy do jakiej daze.
Moja koleżanka skończyła jedne studia magisterskie, a potem poszła na medycynę. Jak zacznie pracować, będzie miała 35 lat.
Stary 2012-05-16, 10:36   #4481
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
nie to że chodzę wcześnie spać, ale nie wypada prać po 22 a nie wiem czy ok. 20 już będziesz
eee tam ja się godz. nie przejmuję jeśli chodzi o pranie. pralka chodzi na tyle cicho że nie widzę powodu dlaczego nie wypada, odkurzanie ok, ale pranie?
dzisiaj chyba jednak będę wcześniej niż planowałam więc wpadnij

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
gg22 - co Wy tam macie, Neostradę?!
tepse
wczoraj już mi to facet naprawił- wina ustawień modemu.

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
GG -cieszę sie że Ci sie podoba. Wiesz że mamy blisko siebie rodzinne strony? Uwielbiam S.
wiem, pisałaś przed majówką ale nadal nie wiem skąd pochodzisz.
ja też uwielbiam S.

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Poszłam do autosalwator bo mają tam poranny kurs, dzięki czemu mam teorię w pigułce-4 dni I jestem szczerze mówiąc przerażona, do auta to chyba mnie na siłę wsadzą...

Ale weźmiesz sobie dodatkowe lekcje u siebie? Czujesz się chociaż troszkę pewnie? Ja bym musiała z domu jechać jakąś godzinę do miasta gdzie się zdaje (a to ciężko byłoby ukryć przed rodzinką, która nie ma pojęcia, że zapisałam się na kurs....)
dlaczego się nie przyznałaś?

nie stresuj się tak, to nie jest takie straszne jak się wydaje chociaż jak ja siadłam 1szy raz to pamiętam jak mi się ręce trzęsły

Cytat:
Pomocy! Kupiłam mamie przez neta lodówkę z dostawą - przywieźli, niby oglądnęła, ale dopiero po 2 dniach jak myła, to w dotyku okazało się, że są rysy na ściankach i wgięte takie coś w zamrażarce pod szufladą. Zadzwoniłam na infolinię, kazali złożyć reklamację drogą mailową, złożyłam i dziś odpowiedź:
sklep nie jest producentem Towarów. Reklamacje, z tytułu niezgodności Towarów z Umową Sprzedaży lub gwarancji producenta jak również nieprawidłowego wykonania Usług dodatkowych można składać pisemnie bezpośrednio w dowolnym Sklepie fizycznym XXX(szczegółowe adresy dostępne są w zakładce lub przesłać na adres: XXXX a w przypadku roszczeń z tytułu gwarancji producenta także bezpośrednio w autoryzowanych serwisach wskazanych w karcie gwarancyjnej Towaru. Najszybszą forma realizacji reklamacji jest jej zgłoszenie bezpośrednio do autoryzowanego serwisu. Na tym etapie wymiana sprzęt nie jest zasadna
Mają rację czy mnie zwodzą? bo nie wiem co robić
napisałam do brata który pracował w sklepie agd i rozpatrywał reklamacje produktów kupionych w necie więc jak mi odp. to dam znać, no chyba że już Blair rozwiała Twoje wątpliwości

Cytat:

Mallo
tak wiekowo jestem za stara Zreszta tak mysle ze ucze sie tyle i czy to nie jest za pozno jak pokoncze szkole i kursy i bede za stara zeby mnie ktos chcial zatrudnic w takiej pracy do jakiej daze.
eee tam, przesadzasz. co ma wiek do tego? tutaj przekrój wiekowy jest spory, ale to wszystko zależy od podejścia do życia i dojrzałości.
a jeśli chodzi o naukę to na moich poprzednich studiach miałam masę osób w przedziale wiekowym 30-40lat i duuuużo powyżej 40stki.
moje dobra koleżanka ma córkę rok młodszą ode mnie, ma 47lat i robi właśnie magistra
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 10:43   #4482
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
tepse
wczoraj już mi to facet naprawił- wina ustawień modemu.
Właśnie to miałam zasugerować...
Stary 2012-05-16, 10:47   #4483
nicRu
maszyna, nie człowiek

Frapo, nie pisz takich rzeczy - mój tata robił "drugie" studia (uzupełnianie różnic programowych i podyplomówkę) jak był po 40stce. Na naukę - jeżeli tylko się chce - raczej nigdy nie jest za późno. Ba, mnie imponuje, gdy ludziom się chce

Pytanie z innej beczki. Podrasowujecie czymś czasem brwi? Jakimiś cieniami, kredkami, układacie jakimiś żelami? Jak takie fikumiku dobrać? Po ostatniej wpadce z dziurą po środku brwi jeszcze mi nie doszły do siebie, a w czerwcu będe musiała robić zdjęcia i jednak fajnie byłoby mieć na nich normalną buzię

I tez kosmetyczne - jak dobieracie odcień różu do policzków? Znowu mój ulubiony wylądował na podłodze, mam drugi na zapas, więc ten skruszę, a zapasowy zostawię w całości, a w czerwcu coś kupię i się zastanawiam, czy używam dobrego koloru w ogóle
Stary 2012-05-16, 10:50   #4484
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
To Ty robisz tak, jak ja zrobiłam. O kursie wiedziała tylko mama, a ojcu chciałam zrobić niespodziankę. Ale niestety, wychodzenie w soboty i niedziele z domu przed 7:00 na 3h spowodowało, że szybko się dowiedział o kursie
Ha.. Ja powiedziałam tylko siostrze i TŻ.. Siostra powiedziała rodzicom i dziadkom, TŻ tyko mamie i chyba babci..

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:01   #4485
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Frapo, nie pisz takich rzeczy - mój tata robił "drugie" studia (uzupełnianie różnic programowych i podyplomówkę) jak był po 40stce. Na naukę - jeżeli tylko się chce - raczej nigdy nie jest za późno. Ba, mnie imponuje, gdy ludziom się chce
Mój 48-letni tata w tym roku akademickim zaczął studia, pierwsze w swoim życiu. Zabawne jest jak przeżywa swoje kolokwia ale widać, że mu się podoba.
Cytat:
Pytanie z innej beczki. Podrasowujecie czymś czasem brwi? Jakimiś cieniami, kredkami, układacie jakimiś żelami? Jak takie fikumiku dobrać? Po ostatniej wpadce z dziurą po środku brwi jeszcze mi nie doszły do siebie, a w czerwcu będe musiała robić zdjęcia i jednak fajnie byłoby mieć na nich normalną buzię
ja jakimś kosmetycznym znawcą nie jestem, ale czasem koryguję swoje brwi brązowym cieniem z Virtual. Ma on odcień podobny do brwi i fajnie je podkreśla

Generalnie jestem dzisiaj zła... ustalili mi termin praktyk objazdowych na trzeci tydzień września, a akurat wtedy mam koncert, na który bilet mam już od początku stycznia kupiony Teraz nie wiem co zrobię

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:10   #4486
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja właśnie nie wiem jak dobrać cień/kredkę do brwi i czym to nakładać, by miało to ręce i nogi. Ostatnio zmieszałam szarość z brązem i stykło, choć wyszło ciut za ciemno
Stary 2012-05-16, 11:32   #4487
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

I tez kosmetyczne - jak dobieracie odcień różu do policzków? Znowu mój ulubiony wylądował na podłodze, mam drugi na zapas, więc ten skruszę, a zapasowy zostawię w całości, a w czerwcu coś kupię i się zastanawiam, czy używam dobrego koloru w ogóle
polecam te cienie z essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ylist-set.html są tanie, fajnie się sprawdzają (zwłaszcza ten jaśniejszy cień) i mają pędzelek więc odpada problem "jak nakładać"
co prawda rzadko ich używam ale są ok

w sprawie różu to się nie wypowiem, bo wybieram "na pałę" ale poczekaj na Hiper to Ci zrobi wykład
aktualnie używam w musie w odcieniu brzoskwiniowym, o tak https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...systencji.html i mi pasuje
u innych tak, ale u siebie nie podoba mi się widoczne podkreślenie różem dlatego taki delikatny efekt jest ok
.
Stary 2012-05-16, 11:39   #4488
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dzięki, myślałam o kupnie essence na początek, ale mam okropne problemy z kolorami, gorzej niż mężczyzna Już nawet myślałam, żeby faceta jakiegoś zaciągnąć ze sobą i żeby mi kolor różu doradził, poza tym ostatnio doszłam do wniosku, że chyba źle róż nakładam... A chciałabym coś z tej mojej buzi wyciągnąć i fajnie wyglądać, a nie tak po japońsku jak ostatnio (jako tako)
Stary 2012-05-16, 11:42   #4489
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Heloł.

Tak mnie naszła ciekawość - jak z tą waszą kupą na twarz? Dużo było o niej, a potem cisza, a ja jestem ciekawa jak się sprawuje i czy efekty jakiekolwiek są.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:42   #4490
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty - nie chcę Ci się kojarzyć z porysowaną korundem butelką!
Nie Ty, tylko kasiencja i mmmmmm .

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
eee tam ja się godz. nie przejmuję jeśli chodzi o pranie. pralka chodzi na tyle cicho że nie widzę powodu dlaczego nie wypada, odkurzanie ok, ale pranie?
dzisiaj chyba jednak będę wcześniej niż planowałam więc wpadnij
Odkurzanie - teraz tylko jedno mam w głowie .
Stary 2012-05-16, 12:00   #4491
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Odkurzanie - teraz tylko jedno mam w głowie .

jesteście okropne!

kurczę.. właśnie sobie skojarzyłam, że mój szef ma urodziny w sobotę. I za cholerę nie wiem co mu kupić na prezent a że zawsze sobie coś kupujemy to doradźcie

i jeszcze jedno- 6M, Ineso- mowa była kiecyś o bardzo fajnym wierszu- 6M go wklejała, a Ineso mówiłaś że napisałaś go na kartce ślubnej. Mam właśnie ślub koleżanki na który nie idę, ale chcę jej wysłać życzenia i chciałam właśnie wykorzystać ten wiersz, a ni hu hu nic z niego nie pamiętam żeby nawet wrzucić w google. proszę, przypomnijcie mi go, albo wklejcie
.
Stary 2012-05-16, 12:00   #4492
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Jaka za stara? Przecież niektóre mają prawie 30!

Cytat:

Ja używam cienia z Mac który (wydaje mi się) pasuje idealnie a robię to tak: najpierw czeszę brzwi szczoteczką-spiralką pozniej skośnym pędzlkiem nakładam cień a na koniec daję taki korektor-utrwalacz z Delii ale z tego co widziałam to niektóre dziewczyny spryskują spiralkę lakierem do włosów i w ten sposób utrwalają. Dzięki temu brwi są w jednym miejscu przez cały dzień
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:16   #4493
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Ja używam cienia z Mac który (wydaje mi się) pasuje idealnie a robię to tak: najpierw czeszę brzwi szczoteczką-spiralką pozniej skośnym pędzlkiem nakładam cień a na koniec daję taki korektor-utrwalacz z Delii ale z tego co widziałam to niektóre dziewczyny spryskują spiralkę lakierem do włosów i w ten sposób utrwalają. Dzięki temu brwi są w jednym miejscu przez cały dzień
Ty masz idealne brwi
I resztę też.
Stary 2012-05-16, 12:17   #4494
francuski pocalunek
Zadomowienie

Ja skoncze 36 w tym roku Optymizm mnie opuscil olera jak tak zblizam sie do urodzin
Nie czuje sie na te lata , chyba nie wygladam tez ale znow zaczelam robic pomalu bilans swoich osiagniec i jakos tak nie wypadl zadowolajaco
Jeszcze mi dowalila ciotka mowiac ze ja juz powinnam miec super kariere a nie robic szkoly teraz a jak powinnam sie uczyc to wybralam archeologie z ktorej nic nie mam.

Dziewczyny czy nie widzialyscie gdzies balerinek w kolorze morskim? Tylko takich w rozsadnej cenie Kupilam biala kiecke i marza mi sie do niej dodatki w takim kolorze.

KLIK
Stary 2012-05-16, 12:42   #4495
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ty masz idealne brwi
I resztę też.
chciałabym aby tak było
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:46   #4496
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja skoncze 36 w tym roku Optymizm mnie opuscil olera jak tak zblizam sie do urodzin
Nie czuje sie na te lata , chyba nie wygladam tez ale znow zaczelam robic pomalu bilans swoich osiagniec i jakos tak nie wypadl zadowolajaco
Jeszcze mi dowalila ciotka mowiac ze ja juz powinnam miec super kariere a nie robic szkoly teraz a jak powinnam sie uczyc to wybralam archeologie z ktorej nic nie mam.

Dziewczyny czy nie widzialyscie gdzies balerinek w kolorze morskim? Tylko takich w rozsadnej cenie Kupilam biala kiecke i marza mi sie do niej dodatki w takim kolorze.
http://allegro.pl/319-baleriny-melis...336088631.html

np

Po stacjonarnych sklepach chodzę mało, więc nie poradzę
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:52   #4497
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Ola_gie, Frapo Dzięki Dziś jakby troszkę lepiej jest

Cytat:
pfff, teraz SdC nastraszyła i nikt nie będzie chciał od nas wziać
poczytaj:
http://urodaizdrowie.pl/korund-czyli...zji-i-peelingu
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Kor...dermabrazja/60

nie to że chodzę wcześnie spać, ale nie wypada prać po 22 a nie wiem czy ok. 20 już będziesz
No wszystko fajnie, ale pamiętam jak na spotkaniu Mistrzyni i SdC mówiły, że już nigdy tego na twarz nie nałożą. Ale może spróbować nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
E tam, ja robię i nic złego się nie dzieje, a wręcz przeciwnie - same pozytywy. Ale nie wezmę bo mam praktycznie cały słoik jeszcze Ważne żeby delikatnie masować a nie trzeć, i tyle
Ale Ty jesteś hardkorem!

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość
wczoraj sesja z fotografem, amatorem w tyncy z wizazu

super foty, tylko ta temperatura plus moja stylizacja...maskra !!
Pokaż nam zdjęcia jak już będziesz mieć

Cytat:
No coś Ty ! To ja właśnie myślę, że jestem za młoda dla Was wszystkich tu. Wszystkie już pracujecie, a ja dopiero studiuję... Nie wiem czy się dla Was nadaję.

Cytat:
Ciśnienia nie da się podnieść tabletkami, kawą (o zgrozo) czy jakimś innym magicznym sposobem, bo potem i tak dość szybko spadnie, co możesz odczuć bólem głowy. To tak jednorazowo-kryzysowo czy po prostu jestes niskociśnieniowcem? Staraj się być zawsze dobrze nawodniona

Nie mierzę ciśnienia regularnie, więc nie wiem. Mam mierzone przy wizytach u lekarza i zazwyczaj mam ok. 120/70. Wczoraj właśnie miałam takie niskie.
Idź do lekarza!

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
(...)
Generalnie jestem dzisiaj zła... ustalili mi termin praktyk objazdowych na trzeci tydzień września, a akurat wtedy mam koncert, na który bilet mam już od początku stycznia kupiony Teraz nie wiem co zrobię
Może spróbuj zamienić się z kimś terminem praktyk? A jak nie to chyba musisz sprzedać bilet.

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Heloł.

Tak mnie naszła ciekawość - jak z tą waszą kupą na twarz? Dużo było o niej, a potem cisza, a ja jestem ciekawa jak się sprawuje i czy efekty jakiekolwiek są.
Jaka znowu kupa?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:55   #4498
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Jaka znowu kupa?
Słowika .
Stary 2012-05-16, 13:02   #4499
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dziewczyny
Wiecie może czy te słynne bluzki z HM po 19,90 mają normalną numerację? TŻ będzie mi je zaraz kupował i nie wiem czy mam mu kazać 38 czy większe/mniejsze? Może wiecie?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 13:05   #4500
Anulenka
Zakorzenienie

Witajcie Krakowianki
Przepraszam że wcinam się Wam w wątek z przyziemną prośbą, ale jeżeli któraś z Was w najbliższym czasie będzie w okolicach Galerii Krakowskiej, to mogłabym Was prosić o zakupienie dla mnie w Stradivariusie miętowych rurek: http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bkieszeniami Naturalnie wszelkie koszty pokrywam ja
Wszędzie szukam miętowych rurek, w różnych sklepach i na stronach internetowych, ale nigdzie albo nie ma już małych rozmiarów, albo wogóle już wszystkie w tym kolorze są wyprzedane Poprostu za późno się obudziłam na kupienie ich
Dzwoniłam do GK i wiem że właśnie w Stradivariusie jeszcze jeden rozmiar 32 powinien się uchować Ja do Krakowa mam niemal 200km i rzadko tam bywam, więc pomyślałam czy Któraś z Was mogłaby mi pomóc
Oczywiście jeżeli prośby o kupienie są niedozwolone na forum, to naprawdę bardzo przepraszam
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości