Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 12:40   #4891
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

MP, staram się dzielnie trzymać, też mam duży apetyt wieczorem
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 12:48   #4892
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Co się dzieje - znów szefowa?
nie, juz się nią nie przejmuje ale mniejsza motywacja, mniejsza kasa
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Dostałam zdjęcia z juwenaliów
eee tam, nie wierze ze wyszlas źle

w ogole mam konkretny plan. Biore urlop na poczatku lipca, zostalo mi 6 tygodni. Lece na wakacje albo ostatecznie nasze morze. 6 tygodni zeby stracic 2-3 kg, troche sie ujedrnic. Nawet znalazłam plan na bieganie ktory trwa 6 tygodni. Walka z cellu, balsam 2 x dziennie, zamawiam te banki chinskie i bede sie masowac, codziennie wieczorem, i tak gnije przed tv to wykorzystam ten czas pozytecznie. Pojde zapytac o karnet na fitness. Ciekawa jestem jak to bedzie. Bede pisac na biezaco stwierdzam ze najwiekszy kompleks to uda i posladki, nigdy nie mialam takie cellulitu!
Stary 2012-05-16, 12:57   #4893
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
MP, staram się dzielnie trzymać, też mam duży apetyt wieczorem
ja mam jeszcze @ i żrę cały czas
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

w ogole mam konkretny plan. Biore urlop na poczatku lipca, zostalo mi 6 tygodni. Lece na wakacje albo ostatecznie nasze morze. 6 tygodni zeby stracic 2-3 kg, troche sie ujedrnic. Nawet znalazłam plan na bieganie ktory trwa 6 tygodni. Walka z cellu, balsam 2 x dziennie, zamawiam te banki chinskie i bede sie masowac, codziennie wieczorem, i tak gnije przed tv to wykorzystam ten czas pozytecznie. Pojde zapytac o karnet na fitness. Ciekawa jestem jak to bedzie. Bede pisac na biezaco stwierdzam ze najwiekszy kompleks to uda i posladki, nigdy nie mialam takie cellulitu!
No powiem Ci kochana, że plan masz super. Życzę wytrwałości i czekam na relacje

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 14:22   #4894
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam ile bylo robotyjak kilka lat temu robiliśmy przyjęcie mojego brata w domu - wspieram Cię duchowo
Moi chrzestni są kochani, naprawdę. Od kiedy chodzę do szkoly i weekendy spędzam u nich doceniłam to w końcu. Nie dostałam od nich BMW na 18stkę , ale można z nimi spokojnie pogadać i wiem, że pomogą mi w każdej sytuacji
A już się łudziłam, że może niemcoznawstwo w 3mieście
Moja chrzestna jest cudowną kobietą! Ma baaardzo dobre serduszko! A jak jest u nas i troszkę popije to mówi, że jestem jej jedyną córunią i mnie kocha
Mój chrzestny to człowiek, który potrafi zapomnieć o urodzinach.. Raz zadzwonił tylko dlatego, że M. przyjechał do mnie i wpadł autem w koleiny i była akcja.. No i dziadek zadzwonił do wujka, żeby mu powiedzieć jakie beznadziejne są BMW - w ciągu 10 min mialam telefon co, jak, gdzie, a przy okazji wszystkiego najlepszego

Niemcoznawstwo tak mnie kusi Ale daleko..
Cytat:
ja mam jeszcze @ i żrę cały czas
Ja jestem przed @ według planu powinnam dostać dzisiaj albo jutro, a w ogóle nie mam zachcianek

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 14:50   #4895
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że mogę na Was liczyć!
W sumie bez znaczenia, byleby jeździł i budził respekt na drodze. Czołg może? Hmm chociaż nie, bo ciężko będzie pod uczelnią zaparkować ... Wszystko jedno, byle nie multiple (no nie powiem, mam kilka wymarzonych samochodów, ale ten sekret zachowam na później ).
Móóówww! Wymarzony samochód to chyba nie taka tajemnica?! :P

Cytat:
Czyżby ktoś tu chciał weekend przez cały tydzień?
A ktoś nie?

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
pochwalcie mnie
Chwalimy Cię
Przyznaj,że napaliłaś się na trenera siostry :P

Cytat:
fajnie masz, ze masz brata! (czy nawet 2 braci?)
ja w sumie nie wiem jak to jest, moze faktycznie z facetami jest mniej problemow? dziewczynki sa naladowane emocjami, sa wrazliwe, latwo je zranic, wszystkie serduszka na wątku takie są
moj tz dodatkowo mowi, ze nie mialby serca ich nigdzie wypuszczac i w ogole to najchetniej stworzylby im imitacje swiata w domu :P, zeby uchronic je przed zlem tego swiata, niby slodkie, a troche straszne, wiec...
Dwóch
Ja bardziej się boję,że moja córka nie wyrośnie na wrażliwe serduszko tylko na wredną sucz

Cytat:
Hejjj, ja po dzisiejszej maturze z chemii oficjalnie zrobiłam CMUJ "papa", chociaż mama i tak mi tam każe składać papiery na wszelki wypadek. Ale ja w takie cuda nie wierzę, może chociaż do Poznania się dostanę W sumie tam to by mi było najbardziej na rękę, bo albo ja albo TŻ moglibyśmy się przenieść. Chyba CKE zaczyna tworzyć nową formę matur, bo tegoroczny twór nie przypominał matur z poprzednich lat w ogóle. Mam nadzieję, że coś około 80% uzbieram z biologii i chemii i dostanę się na farmację z ostatniej listy nawet
Wyniki pod koniec czerwca Wtedy Ci przypomnę ten post jak wesoło będziesz pakowała się na przeprowadzkę na CMUJ

Cytat:
cos jeszcze mialam zacytowac, aha Bania, tez mam bana na alkohol. Sama go sobie dałam bo ide w sobote na busa, jechalam do rodzicow, i cos tak dziwnie ide i mi buty szuraja. Mialam baleriny i nagle patrze a w jednym bucie DZIURA i mysle, super, fajnie ze akurat pada bede miec blotko w buciku. odpadla mi pieta, kawalek podeszwy. Pozniej w pracy opowiadam kolezankom a one z taka mina :conf used: ze na ostatniej imprezie darlam morde ze ktos mi podeszwe urwal. Wiec zadna nowosc. No czyli ogolnie nie pamietalam calej sytuacji i ubralam te buty po imprezie, nie wiedzialam ze podeszwy nie ma
Wstyd nam za Ciebie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 15:22   #4896
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej słodziaki

u mnie zdecydowanie dobry dzień! na wadze 49,7, na nogach i tyłku zakwasy jak cholera!! dietetycznie, bez grzeszków

menu:
śn. dwa jajka na miękko + bułka z serkiem topionym gouda, ser, sałata,ogórek.
II śn. energetyk zamiast kawy.
obiad. miseczka frytek - to przez Monię! narobiłaś mi takiego smaka,że zaciągnęłam dzisiaj tża do Lidla
pod. kisiel malinowy.
kolacja: dwie bułki z serem i pieczarkami.

ćwiczenia:
35min Bum Bum!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
agnes raz podeszłam do BBL i miałam zakwasy przez tydzień Ale przy moim zastoju rozrucch trwa długo

Nie poszłam na seminarium, żeby poćwiczyć 20 minut, jesteście ze mnie dumne?
noooo! zakwasy mam potężne!! ledwo chodzę po domu hehe
oczywiście,że tak!!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Często kobiety nie chcą córek, bo uważają, że na starość będą im zazdrościć tego, że są młode i piękne - moim zdaniem to największa bzdura! Chociaż.. moja czasami mi dokucza, bo jestem od niej szczuplejsza
Dla mnie macierzyństwo to nic strasznego to raczej coś w rodzaju spełnienia, ale wiadomo - dziecku trzeba umieć zapewnić przyszłość

Agnesuk, robisz zdjęcia porównawcze? Bo jestem mega ciekawa!
moja mama też mi ciągle dogaduje na temat mojego wyglądu. ciągle gada,że jestem od niej chudsza i że powinnam przytyć
nie mam zdjęcia jak zaczynałam turbo fire. tylko pomiary
zrobiłam zdjęcie przed BBL i zrobię za 8tyg. jak moja pupa będzie gładka i jędrna

Cytat:
Tymczasem ja zmieniam swoje życie! od teraz! najpierw posprzątam w pokoju, później biorę się za naukę, a później idę na aerobik i postanawiam, że w 14 dni przestane się nad sobą użalać, wyrobię nawyk ćwiczenia i jedzenia odpowiednich ilosci. koniec z glodzeniem się vs obżeraniem sie. koniec.

Cytat:
Dzięki, ostatnio naprawdę nie mogę narzekać. TZ sie bardzo stara tylko mi trochę odbija w domu bez pracy - naprawdę moja psyhika jest w ciężkim stanie

Heh bo tak jest, dziecko to największy skarb świata i naprawdę potrafi pomóc w trudnych chwilach. Moja Mała jak widzi że jestem smutna/zmęczona to pyta "mama źle cuje? Tochnam Cię!" i rzuca mi się na szyje

Powiem Ci, że chciałabym mieć drugie dziecko - ale za jakis czas. Tzn jakbym była "przypadkiem" w ciąży to bym się oczywiście cieszyła. Ale uważamy z TZ żeby przypadków nie było Chciałabym najpierw jakoś wyjść do przodu finansowo, wyprowadzić się od mamy, znaleźć pracę a potem zobaczymy chcę móc zapewnić dzieciom jakąś przyszłość a nie mieć całą gromadkę, z którą będę żyła na zasiłkach.....

Byłam dziś w lumpie ale dla siebie zwyczajnie nic nie widzę Małej kupiłam 2 sukienki i kilka bluzeczek do biegania po naszej cudownej zabitej deskami dziurze
ajjj doskonale Cię rozumiem... Ja też siedzę w domu i wiem,ze jeszcze trochę posiedzę, bo nie mam z kim zostawić Oli... czasem idzie naprawdę oszaleć!!
słodką masz córeczkę
ja nawet gdybym miała fundusz, raczej bym się nie zdecydowała... jeśli się trafi, no to cóż...
ja też zrobiłam rajd po lumpach i jak zwykle dla siebie nic nie znalazłam tylko dla Oli

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja chcę 2 dziewczynki Ale wiele razy słyszałam,że z chłopakami jest mniej problemów i łatwiej ich wychować Zapytam swoja mamę
hm ciekawe

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 15:29   #4897
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Moja chrzestna jest cudowną kobietą! Ma baaardzo dobre serduszko! A jak jest u nas i troszkę popije to mówi, że jestem jej jedyną córunią i mnie kocha
Mój chrzestny to człowiek, który potrafi zapomnieć o urodzinach.. Raz zadzwonił tylko dlatego, że M. przyjechał do mnie i wpadł autem w koleiny i była akcja.. No i dziadek zadzwonił do wujka, żeby mu powiedzieć jakie beznadziejne są BMW - w ciągu 10 min mialam telefon co, jak, gdzie, a przy okazji wszystkiego najlepszego

Niemcoznawstwo tak mnie kusi Ale daleko..

Ja jestem przed @ według planu powinnam dostać dzisiaj albo jutro, a w ogóle nie mam zachcianek
ej ale do mnie miałabyś blisko

Ja sie powstrzymałam od zeżarcia porcji kiślu i w zamian zrobiłam sobie kawe za to na śniadanie zjadłam 4 delicje + kanapki
Wyprasowalam steeeertę ciuchów, trochę poćwiczyłam - ale biorąc pod uwagę wczorajsze zakwasy + znow okropny ból głowy to i tak bylo to ponad moje sily

Cytat:
A ktoś nie?
ja nie bo weekendy spedzam w szkole

Chcę juz do pracy! brakuje mi jej strasznie, znów czuję sie jak taka beznadziejna d.pa TZ na mnie krzyczy, że nie mam się winić, że zrezygnowałam z pracy w tej chłodni ale już nawet nie o to chodzi, że sie winię ale schizuję w domu tylko rano idę na jakąś godz na kawę a potem siedzimy w domu. Jakby była pogoda to chociaż wzięłabym Małą na spacer, plac zabaw czy coś a tak to siedzimy jak takie dwie guły same i ona marudzi, ja się denerwuję i tyle

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 15:40   #4898
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dziewwczyny! dziękuje za uznanie

Od dziś do moich postanowień wdrazam kolejne: nie uzywam soli kupilam rozne super przyprawy, ziola i chce zapomniec o soli, cukrze i innym syfie!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Pisałaś, że trener rozpisał siostrze dietę... hmm.. no może i rozpisał, może i coś tam wie, ale trener nie jest dietetykiem!! Ewka na warsztatach mówiła, że zabrałaby licencje połowie trenerów bo robią takie numery (jedna laska np wg diety od trenera robiła sobie rano jajecznicę z samych białek. Tylko to :|)

Co do bananów - bez przesady, lepszy banan niż coś słodkiego, a zapycha i jest dobrą przekąską, jak nie masz czasu nic przygotować.
co Ty, ten trener moze sobie gadac swoje, nikt jej nie pozwoli przestrzegac jego zasad :P najchetniej pakowalby jej same suple i jajecznice na parze i zero bananow! xD
miala konsultacje z dietetykiem i jego zasad sie trzyma
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Zdałam!!!

ekstra ja się wstydzę iść na siłownie bo boje się że spotkam tam taką np taką laskę w różowych portasach () i wyśmieje mnie że taki wieloryb przyszedł na siłkę

I mam tu pyt do dziewczyn które biegają: czy widzicie po bieganiu że macie ladniejsze nogi? chodzi mi o tą latającą galaretę Psyhe Ty masz porównanie bo ćwiczysz na orbitku, co daje lepsze efekty?
przede wszystkim gratuluję zdanego egzaminu!

co do silowni, ja tez jeszcze sie wstydze, ale podobno nie ma czego. w piatek to zbadam na aerobiku nikt sie z nikogo nie smieje

co do biegania, wg mnie jest najlepsze na nogi eliminuje galarete , takze smialo, kiedy zaczynasz?
Cytat:
Wiesz, że ja kiedyś nie nienawidziłam bananów, a teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia? Co prawda nie zastąpią soczystych arbuzów, gruszek etc., ale tak jakoś

2. Ja ciągle liczę, że mojego chrzestnego ruszy serduszko. Tylko wymienia BMW, kupuje zegarki po 4-5 tys., a o mnie zapomina Jak wygrał w Orange BMW to mu powiedziałam, że idealna na 18-stkę. Yhy pewnie
ja nie umiem zyc bez bananow O_O swietnie zapychaja i nie chce sie po nich jesc powinny byc sprzedawane w kioskach zamiast batonow
jak to wygral bmw w orange
Cytat:
ooo, akurat ide dzisiaj do Mango bo siostra chciala obczaic sukienke. Podobaja sie Wam sukienki maxi?? do kostek ja bym chciala biale ale z zamkami, jak narazie widzialam tylko w reserved ale 150 zl to troche duzo

cos jeszcze mialam zacytowac, aha Bania, tez mam bana na alkohol. Sama go sobie dałam bo ide w sobote na busa, jechalam do rodzicow, i cos tak dziwnie ide i mi buty szuraja. Mialam baleriny i nagle patrze a w jednym bucie DZIURA i mysle, super, fajnie ze akurat pada bede miec blotko w buciku. odpadla mi pieta, kawalek podeszwy. Pozniej w pracy opowiadam kolezankom a one z taka mina ze na ostatniej imprezie darlam morde ze ktos mi podeszwe urwal. Wiec zadna nowosc. No czyli ogolnie nie pamietalam calej sytuacji i ubralam te buty po imprezie, nie wiedzialam ze podeszwy nie ma

takze kibicuje Ci w Twoim postanowieniu
1. mi baaardzo podobaja sie maxi, ale na kims. sama moze i bym nosila, ale jestem chyba za wysoka, one ddatkowo wydluzaja. no i tzowi sie nie podobaja, mowi ze wygladalabym jak dziewica ale te maxi sa prze przepiekne. zawsze sie zachwycam i wzdycham do dziewczyn w maxi, ktore widze na ulicy
portasy z zamkami na nogawkach? ja mam z p&b z zamkami na tylku i mnie tak wk.rwiaja te zamki ze szok
e, neidlugo beda przeceny, to kupisz za stowke

aaaajaka historia, padłam hahah! film Ci sie urwal znamy to. i wiocha na miescie, norma
ja nie pije juz chyba od soboty! a Ty?
ja tez sama dalam sobie tego bana. xD
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Ewelka niezła akcja po imprezie noworocznej mój tż zastanawiał się, dlaczego boli go kostka - nie kojarzył za bardzo, że mnie podrzucał i jednocześnie próbował wykonać obrót i mnie złapać, u mnie skończyło się guzem na głowie, u niego bolącą kostką...
wyobrazilam to sobie ;D

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-16 o 15:41
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 15:48   #4899
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalimy Cię
Przyznaj,że napaliłaś się na trenera siostry :P

Dwóch
Ja bardziej się boję,że moja córka nie wyrośnie na wrażliwe serduszko tylko na wredną sucz
1.
no cooo Ty oszalaaalas?!
ja sie wstydze takich ludzi, dolacze do niej jak juz bedzie sama :P

2. wredne sucze maja latwiej w zyciu

Stary 2012-05-16, 15:53   #4900
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow 11 godzin! Przyznaj się, upijasz ją , czy jak?

A ja bym chciała syna . Bałabym się w dzisiejszym świecie wychowywać córkę .
hehe no baaa mlekiem z prądem
w tych czasach wychować dobrą córkę i syna, to naprawdę sukces...

Cytat:
kto był na aerobiku?! kto był na aerobiku?! kto, kto, kto?

pochwalcie mnie
no, no, no!! brawa
chodzisz do P?

Cytat:
1. Pan kurier przyjechał.. nikogo nie było w domu, więc nawet nie pofatygował się żeby zadzwonić. W ich regulaminie jest jak byk napisane, że musi przyjechać dwa razy i wtedy ewentualnie pozostawić awizo. A co zrobił pan? Wdupcył mi paczkę za płot i pojechał. Po ogrodzie biegał pies i już miał ją chapnąć, ale mój dziadek to zauważył i wziął moje buty.
Tata po powrocie zadzwonił i się w☠☠☠☠., mieliśmy nr od tego Pana - tata zadzwonił do Niego i mówi, że Jego paczkę zjadł pies. A on, że nie widział żadnego psa i Jego to nie obchodzi. Na co mój tata, że zostawia się awizo, a kochany Pan odpowiedział: "Może awizo też Ci ☠☠☠☠. pies zjadł ;], bo ja zostawiłem". No i tata mówi, że skoro zostawił awizo to on się zgłosi po paczkę Pan stracił argumenty.
Chwilę później tata zadzwonił do firmy kurierskiej i okazało się, że na potwierdzeniu jest MÓJ PODPIS. No i mieliśmy się sądzić o sfałszowanie podpisu. Wstyd
Ty masz w udzie 49-48, Sandej 50, Agnesuk też coś koło tego - jestem załamana. Popadłam w poważny dół I z racji tego mój brzuch nie dostanie NIC do jedzenia, chociaż zaczyna sobie burczeć.
o kurde, co za historia haha
a Ty ile masz? bo na pewno nie wiecej... na zdjeciach nogi masz fenomenalne!!
agnes ma już coraz mniej! niedługo dogonię Bańkę

Cytat:
Hejjj, ja po dzisiejszej maturze z chemii oficjalnie zrobiłam CMUJ "papa", chociaż mama i tak mi tam każe składać papiery na wszelki wypadek. Ale ja w takie cuda nie wierzę, może chociaż do Poznania się dostanę W sumie tam to by mi było najbardziej na rękę, bo albo ja albo TŻ moglibyśmy się przenieść. Chyba CKE zaczyna tworzyć nową formę matur, bo tegoroczny twór nie przypominał matur z poprzednich lat w ogóle. Mam nadzieję, że coś około 80% uzbieram z biologii i chemii i dostanę się na farmację z ostatniej listy nawet
uzbierasz, uzbierasz! jestem tego pewna! nie załamuj się i nie poddawaj.

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Laskiiii!!!!!!! jutro od rana Was poczytam, bo mam prasowanie do ogarnięcia, ale byłam biegać godzinę temu i co? i coooo??? 5,79 km w 45min! Nawet nie wiem jak to zrobiłam, normalnie biegam poniżej 4 a taaaaaaak mi się dobrze biegło, mimo, że złapała mnie kolka.

Kto jest ze mnie dumny? Ja skaczę z radości
podziwiam Was za to bieganie, ja po dwóch metrach sapie
brawa się należa

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Zdałam!!!

ja się boję że nie ogarnę tego kiedyś , boję się że jak mi dziecko zacznie płakać to nie będę wiedziała jak jej/jemu pomóc no i przedewszystkim to jak narazie poród mnie przeraża
Ja od zawsze marzę żeby mieć przynajmniej dwójkę dzieciaczków bo sama jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o rodzeństwie

Aaa bo zapomniałam kiedyś napisać , śliczne zdj. Oliwka jest prześlicznajuż chyba z 100 razy Ci to pisałam
No i Ty świetnie wyglądać widać że jesteś spełnioną , szczęśliwą mamą
gratki
jak już będziesz mamą , to uwierz mi,że będziesz wiedziała co masz robić
to przychodzi samo. Oli jak płacze, to instynktownie wiem o co jej chodzi. rozpoznaje płacz i wiem kiedy na co płacze, takze spokojnie
na samą myśl o porodzie chce mi się płakać... ehh nie dziwie sie,ze Cię to przeraża! :P
ja się boję,że kiedyś Oli będzie mieć do mnie o to żal... że jest sama.
a pytałas rodziców dlaczego nie masz brata, albo siostry?

Stary 2012-05-16, 16:00   #4901
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ej ale do mnie miałabyś blisko

Ja sie powstrzymałam od zeżarcia porcji kiślu i w zamian zrobiłam sobie kawe za to na śniadanie zjadłam 4 delicje + kanapki
Wyprasowalam steeeertę ciuchów, trochę poćwiczyłam - ale biorąc pod uwagę wczorajsze zakwasy + znow okropny ból głowy to i tak bylo to ponad moje sily
I to jest duży plus! Dorabiałabym u Ciebie jako niania! Uwielbiam takie bejbaski
A tak na poważnie - przeszukałam inne uczelnie i nigdzie nie ma tego kierunku Mój znajomy nabijał się ze mnie, że to nie TAKIE niemcoznawstwo na jakim mi zależy

No ja jem ładnie, nie wiem o co chodzi! Ale ból głowy mam od wczoraj.. Wzięłam refastin, a dzisiaj musiałam pojechać po bandzie - do szklanki wody mama wlała mi pyralginę, którą podaje się dożylnie, to świństwo jest tak niedobre! Jak o tym piszę to mam ciary! Ale pomaga..

Cytat:
ja nie umiem zyc bez bananow O_O swietnie zapychaja i nie chce sie po nich jesc powinny byc sprzedawane w kioskach zamiast batonow
jak to wygral bmw w orange
A sok bananowy?!
Banan KitKat Pakowany w ładne sreberko, hahaha
No wysłał smsów za 300zł i wygrał Jak pojechał do Wawy po odbiór auta to spotkał tam rodzinę bogaczy - córka, ojciec i matka - wszyscy wygrali po aucie, bo było ich stać na wysyłanie jak największej liczby smsów. Po auta przyjechali lawetami

Agnesuk ja nawet nie mówię ile mam Wstydzę się. Jak schudnę to powiem!

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-16 o 16:02
Stary 2012-05-16, 16:11   #4902
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
napisz cos wiecej jakie masz cwiczenia, bo pamietam ze kiedys to sciagalam, ale byly rozne etapy hmm trzeba duzo skakac?? bo ja mam maly pokoj i glupich sasiadow
no właśnie nie ma prawie w ogóle skakania. także nie jest źle.
zobacz sobie na youtubie - brazil but lift

a tam Laura, mów!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-16 o 16:12
Stary 2012-05-16, 16:14   #4903
MalaPikanteria
Zadomowienie

A nie macie takiego jednodniowego zestawu, który trwałby ok 10 min i zabralby ode mnie 7 kg i ujedrnił moje cielsko na maxa?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 16:15   #4904
Loriette
Zakorzenienie

Agnesuk, jakieś 56cm.. MAM PÓŁ METRA W UDZIE!

Rany, weszłam na swoją drugą pocztę i znalazłam tam zdjęcia z 2010 roku, gdy byłam na basenie.. JAKIE CYCKI, A JAKIE WAŁKI NA BRZUCHU! : oo Aż zaczęłam się sobie podobać

Stary 2012-05-16, 16:17   #4905
agnesuk
Wtajemniczenie

heheh

yyyy nie

laura - też tyle miałam kochana dodaj kilka ćwiczeń na nogi

Stary 2012-05-16, 16:20   #4906
MalaPikanteria
Zadomowienie

Wiecie ja też stwierdziłam, że w sumie nie jestem jakoś paskudnie brzydka ale wiem, że jak zejdę niżej 55kg to będę się czuła lepiej psychicznie chcę się ujędrnić i zrobić coś dla siebie - żebym mogła być z siebie dumna.....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 16:22   #4907
agnesuk
Wtajemniczenie

MP - uwielbiam te Twoje wyznania!

Stary 2012-05-16, 16:25   #4908
MalaPikanteria
Zadomowienie

Idę robić frytki + duuuuuuużo surówki

TZ jechał oglądać kolejne auto, z tego co mówił oglądał je już sąsiad - mechanik/blacharz/lakiernik i ponoć jest ok. Mam nadzieję, że wróci już nim do domu

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 16:27   #4909
winyl
Zakorzenienie

A ja jestem turbopasztetem . Ale jak będę ważyć 13kg mniej to będę piękna .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-16, 16:27   #4910
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
MP - uwielbiam te Twoje wyznania!
Widzisz, bo od roku - czyli dokładnie odkąd z Wami jestem uświadomiłam sobie naprawdę dużo rzeczy
Dla mnie liczy się teraz mój komfort psychiczny a nie to czy podobam sie innym, bo jak ja dobrze czuję się w swoim ciele, to i Mała jest szczęśliwa bo mam więcej ochoty na zabawę z nia itd, no i TZ bo nie marudzę, nie krzyczę itd....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 16:28   #4911
agnesuk
Wtajemniczenie

my też idziemy robić frytki haha

jaka surówka do tego?

MP - i tak trzymaj!

Winyl - czas najwyższy zrzucić!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-16 o 16:29
Stary 2012-05-16, 16:31   #4912
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A ja jestem turbopasztetem . Ale jak będę ważyć 13kg mniej to będę piękna .
Kocham Cię!

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:

jaka surówka do tego?
sama robię na szybko - pekińska, pomidor, ogórek, rzodkiewka, kukurydza + zioła prowansalskie, a dla TZ dodatkowo majonez i sos czosnkowy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-16, 16:33   #4913
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

jaka surówka do tego?

MP - i tak trzymaj!

Winyl - czas najwyższy zrzucić!
Noooo dokładnie . Pozbyłam się ostatnio prawie 2kg, podejrzewam, że ten jeden wróci, bo jest związany z tym, że mało jadłam ,ale ten 1 już się nigdy nie pojawi na mojej wadze .

Cytat:
Kocham Cię!

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

sama robię na szybko - pekińska, pomidor, ogórek, rzodkiewka, kukurydza + zioła prowansalskie, a dla TZ dodatkowo majonez i sos czosnkowy
Też Cię kocham!

XOXO
Stary 2012-05-16, 16:44   #4914
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
no, no, no!! brawa
chodzisz do P?
jeeej , ja tak mysle, i mysle - o jakiego P. jej chodzi?!
ale juz wiem!

niee, co Ty, nie chodze do P. chociaz w sumie, niezla opcja, jechalabym z tzem, zostawalabym po drodze, czekala na otwarcie - pozniej jakies 4/5h trenigu az tz skonczy prace i wiooo do domu pozniej sama moglabym prowadzic takie treningi

ja na poczatku chce isc do typowo babskiej silowni. jak mi sie spodoba, to od czerwca bede chodzila z tzem.
musze sobie zmontowac ekwipunek jakas superowa torbe treningowa, portasy i koszulke dri fit albo sam stanicczek gimnastyczny, o

chcialam dzisiaj isc biegac, ale mam takie zakwasy ze szok

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Winyl, namalowalam Cie strzalkami i roznymi znaczkami z klawiatury, tylko nie wiedzialam jak Ci zrobic wloski

; - ) 8--<

Stary 2012-05-16, 16:48   #4915
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Winyl, namalowalam Cie strzalkami i roznymi znaczkami z klawiatury, tylko nie wiedzialam jak Ci zrobic wloski

; - ) 8--<
~~~
kręcioły winyla
Stary 2012-05-16, 16:57   #4916
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
~~~
kręcioły winyla
cenna wskazówka,

@~~~
@; - ) 8-<
@~~~

trzeba było dodać "@" w ramach jakiejś grzywki

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

a, jeszcze ręce

@~~~|
@; -) 8-<
@~~~|

Stary 2012-05-16, 17:10   #4917
psyhe666
Zakorzenienie

Wstyd ze mną do ludzi wychodzić + stanowię dla nich zagrożenie.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 17:14   #4918
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
jeeej , ja tak mysle, i mysle - o jakiego P. jej chodzi?!
ale juz wiem!

niee, co Ty, nie chodze do P. chociaz w sumie, niezla opcja, jechalabym z tzem, zostawalabym po drodze, czekala na otwarcie - pozniej jakies 4/5h trenigu az tz skonczy prace i wiooo do domu pozniej sama moglabym prowadzic takie treningi

ja na poczatku chce isc do typowo babskiej silowni. jak mi sie spodoba, to od czerwca bede chodzila z tzem.
musze sobie zmontowac ekwipunek jakas superowa torbe treningowa, portasy i koszulke dri fit albo sam stanicczek gimnastyczny, o

chcialam dzisiaj isc biegac, ale mam takie zakwasy ze szok

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

; - ) 8--<
Cytat:
cenna wskazówka,

@~~~
@; - ) 8-<
@~~~

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

a, jeszcze ręce

@~~~|
@; -) 8-<
@~~~|

: cojest:
za chude nóżki, za mało włosów i za krótkie i za długie ręce . Aczkolwiek brawa za wielki łeb i niski wzrost .

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dopiero teraz to dostrzegłaś?

XOXO
Stary 2012-05-16, 17:15   #4919
psyhe666
Zakorzenienie

Tak
Dzisiaj narobiłam sobie siary u dentysty i poturbowałam przystojniaka w Rossmannie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 17:28   #4920
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
cenna wskazówka,

@~~~
@; - ) 8-<
@~~~

a, jeszcze ręce

@~~~|
@; -) 8-<
@~~~|

chciałam narysowac swój obrazek, ale mi nie wyszło

Cytat:
dobrze wiedzieć

Cytat:
: cojest:
za chude nóżki, za mało włosów i za krótkie i za długie ręce . Aczkolwiek brawa za wielki łeb i niski wzrost .[COLOR="Silver"]
winyl- mistrzyni w dostrzeganiu własnych zalet

Cytat:
Tak
Dzisiaj narobiłam sobie siary u dentysty i poturbowałam przystojniaka w Rossmannie
a wzięłaś chociaż jego numer?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-16 o 17:29
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości