|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
MP, staram się dzielnie trzymać, też mam duży apetyt wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
nie, juz się nią nie przejmuje
![]() ![]() eee tam, nie wierze ze wyszlas źle ![]() w ogole mam konkretny plan. Biore urlop na poczatku lipca, zostalo mi 6 tygodni. Lece na wakacje albo ostatecznie nasze morze. 6 tygodni zeby stracic 2-3 kg, troche sie ujedrnic. Nawet znalazłam plan na bieganie ktory trwa 6 tygodni. Walka z cellu, balsam 2 x dziennie, zamawiam te banki chinskie i bede sie masowac, codziennie wieczorem, i tak gnije przed tv to wykorzystam ten czas pozytecznie. Pojde zapytac o karnet na fitness. Ciekawa jestem jak to bedzie. Bede pisac na biezaco ![]()
![]() |
#4893 | |
Zadomowienie
|
ja mam jeszcze @ i żrę cały czas
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chrzestny to człowiek, który potrafi zapomnieć o urodzinach.. Raz zadzwonił tylko dlatego, że M. przyjechał do mnie i wpadł autem w koleiny i była akcja.. No i dziadek zadzwonił do wujka, żeby mu powiedzieć jakie beznadziejne są BMW - w ciągu 10 min mialam telefon co, jak, gdzie, a przy okazji wszystkiego najlepszego ![]() Niemcoznawstwo tak mnie kusi ![]() Ja jestem przed @ według planu powinnam dostać dzisiaj albo jutro, a w ogóle nie mam zachcianek ![]()
![]() |
![]() |
#4895 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ktoś nie? ![]() Chwalimy Cię ![]() ![]() Przyznaj,że napaliłaś się na trenera siostry :P Cytat:
![]() Ja bardziej się boję,że moja córka nie wyrośnie na wrażliwe serduszko tylko na wredną sucz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4896 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej słodziaki
![]() u mnie zdecydowanie dobry dzień! ![]() ![]() menu: śn. dwa jajka na miękko + bułka z serkiem topionym gouda, ser, sałata,ogórek. II śn. energetyk zamiast kawy. obiad. miseczka frytek - to przez Monię! ![]() ![]() pod. kisiel malinowy. kolacja: dwie bułki z serem i pieczarkami. ćwiczenia: 35min Bum Bum! ![]() Cytat:
![]() oczywiście,że tak!! ![]() Cytat:
![]() nie mam zdjęcia jak zaczynałam turbo fire. tylko pomiary ![]() zrobiłam zdjęcie przed BBL i zrobię za 8tyg. jak moja pupa będzie gładka i jędrna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
słodką masz córeczkę ![]() ja nawet gdybym miała fundusz, raczej bym się nie zdecydowała... jeśli się trafi, no to cóż... ja też zrobiłam rajd po lumpach i jak zwykle dla siebie nic nie znalazłam tylko dla Oli ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie powstrzymałam od zeżarcia porcji kiślu i w zamian zrobiłam sobie kawe ![]() ![]() Wyprasowalam steeeertę ciuchów, trochę poćwiczyłam - ale biorąc pod uwagę wczorajsze zakwasy + znow okropny ból głowy to i tak bylo to ponad moje sily ![]() ja nie bo weekendy spedzam w szkole ![]() Chcę juz do pracy! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4898 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziewwczyny! dziękuje za uznanie
![]() ![]() Od dziś do moich postanowień wdrazam kolejne: nie uzywam soli ![]() Cytat:
![]() ![]() miala konsultacje z dietetykiem i jego zasad sie trzyma ![]() Cytat:
![]() co do silowni, ja tez jeszcze sie wstydze, ale podobno nie ma czego. w piatek to zbadam ![]() ![]() co do biegania, wg mnie jest najlepsze na nogi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak to wygral bmw w orange ![]() Cytat:
![]() ![]() portasy z zamkami na nogawkach? ja mam z p&b z zamkami na tylku i mnie tak wk.rwiaja te zamki ze szok ![]() e, neidlugo beda przeceny, to kupisz za stowke ![]() ![]() aaaajaka historia, padłam hahah! film Ci sie urwal ![]() ![]() ja nie pije juz chyba od soboty! ![]() ja tez sama dalam sobie tego bana. xD Cytat:
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-16 o 15:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no cooo Ty ![]() ![]() ja sie wstydze takich ludzi, dolacze do niej jak juz bedzie sama :P 2. wredne sucze maja latwiej w zyciu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4900 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w tych czasach wychować dobrą córkę i syna, to naprawdę sukces... Cytat:
![]() chodzisz do P? ![]() ![]() Cytat:
![]() a Ty ile masz? bo na pewno nie wiecej... na zdjeciach nogi masz fenomenalne!! agnes ma już coraz mniej! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa się należa ![]() Cytat:
![]() jak już będziesz mamą , to uwierz mi,że będziesz wiedziała co masz robić ![]() to przychodzi samo. Oli jak płacze, to instynktownie wiem o co jej chodzi. rozpoznaje płacz i wiem kiedy na co płacze, takze spokojnie ![]() na samą myśl o porodzie chce mi się płakać... ehh nie dziwie sie,ze Cię to przeraża! :P ja się boję,że kiedyś Oli będzie mieć do mnie o to żal... że jest sama. a pytałas rodziców dlaczego nie masz brata, albo siostry?
![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie - przeszukałam inne uczelnie i nigdzie nie ma tego kierunku ![]() ![]() No ja jem ładnie, nie wiem o co chodzi! Ale ból głowy mam od wczoraj.. Wzięłam refastin, a dzisiaj musiałam pojechać po bandzie - do szklanki wody mama wlała mi pyralginę, którą podaje się dożylnie, to świństwo jest tak niedobre! Jak o tym piszę to mam ciary! Ale pomaga.. Cytat:
![]() Banan KitKat ![]() No wysłał smsów za 300zł i wygrał ![]() ![]() Agnesuk ja nawet nie mówię ile mam ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-16 o 16:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zobacz sobie na youtubie - brazil but lift ![]() a tam Laura, mów! ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-16 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
Zadomowienie
|
A nie macie takiego jednodniowego zestawu, który trwałby ok 10 min i zabralby ode mnie 7 kg i ujedrnił moje cielsko na maxa?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, jakieś 56cm.. MAM PÓŁ METRA W UDZIE!
Rany, weszłam na swoją drugą pocztę i znalazłam tam zdjęcia z 2010 roku, gdy byłam na basenie.. JAKIE CYCKI, A JAKIE WAŁKI NA BRZUCHU! : oo Aż zaczęłam się sobie podobać ![]()
![]() |
#4905 |
Wtajemniczenie
|
heheh
![]() yyyy nie ![]() laura - też tyle miałam ![]() ![]()
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
Wiecie ja też stwierdziłam, że w sumie nie jestem jakoś paskudnie brzydka ale wiem, że jak zejdę niżej 55kg to będę się czuła lepiej psychicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
Zadomowienie
|
Idę robić frytki + duuuuuuużo surówki
![]() TZ jechał oglądać kolejne auto, z tego co mówił oglądał je już sąsiad - mechanik/blacharz/lakiernik i ponoć jest ok. Mam nadzieję, że wróci już nim do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem turbopasztetem
![]() ![]()
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
Widzisz, bo od roku - czyli dokładnie odkąd z Wami jestem uświadomiłam sobie naprawdę dużo rzeczy
![]() Dla mnie liczy się teraz mój komfort psychiczny a nie to czy podobam sie innym, bo jak ja dobrze czuję się w swoim ciele, to i Mała jest szczęśliwa bo mam więcej ochoty na zabawę z nia itd, no i TZ bo nie marudzę, nie krzyczę itd.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4911 |
Wtajemniczenie
|
my też idziemy robić frytki haha
![]() jaka surówka do tego? ![]() MP - i tak trzymaj! ![]() Winyl - ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-16 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- sama robię na szybko - pekińska, pomidor, ogórek, rzodkiewka, kukurydza + zioła prowansalskie, a dla TZ dodatkowo majonez i sos czosnkowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
jeeej , ja tak mysle, i mysle - o jakiego P. jej chodzi?!
![]() ale juz wiem! ![]() niee, co Ty, nie chodze do P. ![]() ![]() ![]() ja na poczatku chce isc do typowo babskiej silowni. jak mi sie spodoba, to od czerwca bede chodzila z tzem. musze sobie zmontowac ekwipunek ![]() ![]() ![]() chcialam dzisiaj isc biegac, ale mam takie zakwasy ze szok ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Winyl, namalowalam Cie strzalkami i roznymi znaczkami z klawiatury, tylko nie wiedzialam jak Ci zrobic wloski ![]() ; - ) 8--<
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kręcioły winyla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
![]() @~~~ @; - ) 8-< @~~~ trzeba było dodać "@" w ramach jakiejś grzywki ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- a, jeszcze ręce @~~~| @; -) 8-< @~~~|
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() za chude nóżki, za mało włosów i za krótkie i za długie ręce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Dopiero teraz to dostrzegłaś? ![]()
![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Dzisiaj narobiłam sobie siary u dentysty i poturbowałam przystojniaka w Rossmannie ![]()
![]() |
![]() |
#4920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam narysowac swój obrazek, ale mi nie wyszło ![]() dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-16 o 17:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.