|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ależ tu dzisiaj znów cisza
![]() Ja za chwilkę zmykam do kosmetyczki na bańki chińskie ![]() Dziań był bardzo owocny- po uczelni (noo zerwałam się z wykładu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę mi głupio było, że moja jest 2 razy droższa i nawet chciałam zamówić bez brylancika, ale K. powiedział, że skoro złoto w całości pokrywa koszty obrączek to mam się nie krępować i jeśli podoba mi się z brylantem to mam sobie taką wziąć ![]() A teraz TŻ gipsuje wokół drzwi (wymienialiśmy wejściowe do mieszkania) i będzie malował, a ja lecę się pięknić ![]()
#4592 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Melduję sie i ja ![]() Jeszcze pracuję do piątku a potem idę na L4 bo już powoli w pracy nogi odmawiają mi posłuszeństwa. Chciałam wszem i wobec ogłosić że będziemy mieć córeczkę Zuzię ![]() Potwierdzone przez 2 lekarzy,jesteśmy bardzo szczęśliwi. Miłego popołudnia kochane ![]()
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() SUPER! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję z całego serca. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dodajka mialy byc foty
![]() ![]() Duszko alez musieliscie miec tego złota ![]() ![]() No i to na cale zycie, ( chyba, że ktoś zgubi na wlasnym prywatnym ogródku jak mój tż ![]() ![]() Marta ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaz brzuszek ![]() No i na L4 marsz ! Kiedy masz odpoczywać jak nie teraz?? Pozniej to bedziesz miala pobudki o 6 ![]() kash wzywam Cie ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2012-05-14 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że obrączki wybrane ![]() Mój tż ostatnio cały czas mówi o weselu i w ogóle i denerwuje się, ponieważ mi się odmieniło i żadnego wesela nie chcę, a jedynie przyjęcie o ile miałabym coś robić. Cytat:
![]() ![]() No widzisz miały być, ale wczoraj nie miałam czasu. Do południa wręcz umierałam z okresu, potem starałam się coś popisać, jak wrócił tż to wieszaliśmy szafki w kuchni, a wieczorem prasowałam. Tż niestety zabiera aparat do pracy i dupa blada ![]() Dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki. Ja już w pracy. Pogoda torche się popsuła, ale może do popołudnia będzie lepiej.
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Duszko super z tymi obrączkami. ![]() Musze na 2 razy bo mi w pracy dłuższych niż na 4 linijki wypowiedzi nie łapie ![]()
#4597 |
Konto usunięte
|
takowoż przybywam przelotem
![]() ![]() u nas ostatnio dużo się dzieje, dziś podpisaliśmy w banku umowę najmu, rodzice M. odebrali w naszym imieniu klucze i zaczynamy urządzanie naszego gniazdka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta gratuluję Zuzi! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
kash ale fajny rok się Wam zapowiada co? Tyle zmian , i te wakacje
![]() ![]() i pamietaj ![]() ![]() dodajka wybaczone ![]() ![]() krav u nas tez brzydko, pochmurno i jesiennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
pogoda okropna jest, w porownaniu z weekendem majowym to teraz zimnooo u mnie nic ciekawego, staram sie popoludniami nie meczyc oczu przed komputerem, wystarczy mi tyle co w pracy, bo juz daja o sobie znac ostatnio tez ciagle zmeczona jestem, usypiam szybko, ciezko mi sie wstaje, do tego znow goracy okres w pracy sie zaczyna maj to kiepski miesiac pod wzgledem finansowym niestety, czerwiec tez bedzie taki ehhh mam nadzieje, ze u Was lepiej pozdrawiam
#4600 |
Zakorzenienie
|
A no dzien dobry. Chociaz nie wiem czy dobry. Od rana chodzę zła jak osa. Zbliza mi sie @ i wszystko działa mi na nerwy. Tż najbardziej
![]() Jeszcze te problemy ze zdrowiem Leny juz mnie dobijają. Jutro znowu ide na wizyte do lekarza i pewnie znowu dowiem sie ze to wszystko normalne ![]() wrr ze tez nie poszlam na medycyne ![]() Nic to, wlasnie pomidorowa się gotuje , mam nadzieje ze wyjdzie bo ostatnio w ogole nie wychodzą mi zupy ![]() Tz wyslalam na spacer z małą a ja siedze na łizażu ![]() Meldować się dziewczęta moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Haniula;34123555]
Marta ale fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaz brzuszek ![]() No i na L4 marsz ! Kiedy masz odpoczywać jak nie teraz?? Pozniej to bedziesz miala pobudki o 6 ![]() Kochana jutro idę ostatni dzień do pracy i wolne,zacznę powoli przygotowywać wyprawkę. Początkowo była wersja że chłopczyk ale w tak wczesnej ciąży łatwo lekarzowi się pomylić. Brzuszek wstawię tylko poproszę mężula żeby mi jakieś w miarę zdjęcie zrobił. Dodaja czekam na zdjęcia Waszego gniazdka po remoncie,na pewno jest nie do poznania ![]() Kashmirko bardzo się cieszę że wszystko z mieszkankiem Wam się ułożyło i już nie mogę doczekać się zdjęć,do tego za miesiąc urlop po prostu bajka ![]() Nie wiem co miałam jeszcze napisać,skleroza mnie dopada już całkiem. 12 czerwca mam egzamin na prawo jazdy ![]()
#4602 |
Konto usunięte
|
marta gratulacje córeczki
![]() Hania ![]() ![]() kash gratulacje mieszkania ![]() U mnie kiepsko, jak zwykle ostatnio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze warto porozmawiać z jakims kierownictwem o twoich odczuciach? Nie zeby sie skarżyc czy cos, tylko tak po ludzku, ze wiele potrafisz a nie mozesz sie wykazac itd ![]() Przeciez satysfakcja i komfort psychiczny w pracy to podstawa marta rozumiem, ze jak juz na l4 bedziesz to bedziemy częsciej Cie tu widziały?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
to fakt, piździ jak w kieleckim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() piątkowo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
dobrze ze dzis czwartek wczoraj mialam dzien wolny, ale co z tego, przydalo by sie takich z piec dalej nie skopmletowalam garderoby na wesele, a to juz za tydzien, nie wiem kiedy to zrobie ![]() ogolnie to nie chce mi sie nawet na to wesele isc, bo jak sobie pomysle ze tesciowe tam beda ![]() dzis do dentysty ide, pewnie dalej mi nie zalata dziury, bo w moim kanale ropa sie zbiera, raz mialam podane lekarstwo nie pomoglo, i nie wiem co jest, bo zrozumiala bym ta rope jakbym byla chora, a ostatnio nic mnie nie bralo na chorobe Kash oczywiscie, ze damy rade, musimy, nie ma co narzekac tylko tak jak piszesz cieszyc sie z tego co jest Haniula mam nadzieje ze Lence wreszcie cos pomoze a na dzis milego dnia
#4607 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Trzymam olbrzymie kciuki za umowę i być mogła w końcu odrobinę odetchnąć. ![]() Cytat:
![]() ![]() Chcesz sukienkę pożyczyć? Seksowna jest. Czerwona! ![]() Popieram! ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, skoro brzuszek jest to czas by ciocia Sylwia wkroczyła do akcji. ![]() Nic nie mogę obiecać bo niestety mój dostęp do wiadomych dóbr się nieco pogorszył, ![]() ![]() ![]() Powiedz ile mierzysz wzrostu i w obwodzie bioder? ![]() Cytat:
![]() Też mi ostatnio się mięso przejadło, ale nic dziwnego skoro wcinaliśmy je dosłownie dzień w dzień. Niby różne, w różnych formach, ale jednak w kółko. Tez gotuję zupy i nawet A. chętnie je - widzi, że dobrze na niego działają. ![]() Zakochaliśmy się w wariacji (po moich lekkich modyfikacjach) zupy MINESTRONE - pyszna jest z mnóstwa świeżych warzyw. Chodzi za mną kalafiorowa - co najlepsze, nigdy tej zupy nie lubiłam. ![]() A dzisiaj uskuteczniam brokułowo-groszkową. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Słońce wróciło!
![]() ![]() ![]() Dni - mimo sporej ilości wolnego czasu, jakoś strasznie szybko mijają. ![]() Wczoraj byliśmy w agencji nieruchomości - przyjemna wizyta, której skutkiem są dwie atrakcyjne propozycje mieszkaniowe. ![]() ![]() ![]() Poza tym mimo, że do tego jeszcze trochę czasu to już mamy burze mózgowe na temat naszego remontu. ![]() ![]() Wczoraj zaprojektowaliśmy łazienkę i opracowaliśmy koncepcje dwóch sypialni. ![]() Normalnie... uwielbiam to! Chyba mogłabym to robić zawodowo. ![]() Coś mi się odkleja w głowie chyba, bo mimo niedawnej wizyty u fryzjera i ścięcia na prawdę spoooooooorej ilości włosów, zastanawiam się nad kolejną wizytą, czy aby nie pójść jeszcze o krok (albo kilka) dalej! ![]() W sumie podoba mi się jak jest, ale mam też pociąg w stronę jeszcze krótszych kłaczków. ![]() Ech! ![]() W planach na dzisiaj mieliśmy rower, ale mimo słońca piździ niesamowicie. ![]() ![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja już po pracy wypoczywam w domku ![]() Danae trzymaj się i może chociaż popytaj o inną prace. Praca w warunkach, gdzie czujesz się wykończona psychicznie nie najlepiej wpływa na zdrowie. ![]() Kash z mieszkaniem na prawdę super. A co do wizyty we Wrocławiu to może we wrześniu to może jeszcze dam radę ![]() Ijaa trzymam kciuki za mieszkanie. My wczoraj byliśmy u znajomych, którzy remontują dom i takie świeże, pachnące wnętrze jest ekstra ![]() Haniula mam nadzije, że lekarz zaleci coś skutecznego. Daj znać. Marta gratuluje dziewczynki. Idę na wizyte w poniedziałek i może dowiem sie kto we mnie mieszka ![]()
#4610 |
Zakorzenienie
|
ijaa kobietko wybacz, ale ja i tak nie zmieszcze sie w sukienke po Tobie, mimo ubytku paru kilogramotwow
ogolnie sukienke mam, zakiet tez jakby bylo zimno, jednak nie mam butow oraz nic na przebranie; w planach mam cale wesele w jednej sukience przebyc, ale musze miec cos w razie "w" tym bardziej ze to wyjadowe wesele mam jeszcze jedna sukienke, ale taka sama ma tesciowa (niby nie wiedziala ze ja taka mam ) i jasna sprawa, ze jej nie wezme jutro jeszcze na jakies zakupy wybede, moze sie uda cos kupic, bo juz przyszy tydzien to totalnie odpada przez prace
#4611 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
dzięki, cieszę się, że cieszysz się razem ze mną ![]() ![]() ![]() swoją drogą 15maja był rok jak byłyśmy z Ijąą u Was w BDG ![]() ![]() a nawet M. już ostatnio wspominał, że dawno spotkania z Wami wszystkimi nie było to znaczy, że pora zaplanować jakieś nowe! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Alu ale kiszka z tą sukienką teściowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Kash własnie tak myśle, że czas najwyższy, że się spotkać
![]()
#4613 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wpadniemy
![]()
#4615 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec będzie nasz
![]() Dziewczyny, czy u Was też tak wieje? Już mam dość, szumi mi cały czas w głowie ![]()
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, czad. ![]() My ostatnio jak wspominaliśmy ostatnie spotkanie (spacerując po Manufakturze), to A. mówi: a jak zrobimy remont, to będzie dużo miejsca i wymienia - nasze łóżko, kanapa, materac mamy wielki i dużoooooooooo podłogi jeszcze zostanie, wszyscy się zmieszczą ze spaniem ![]() ![]() ![]() Ja robiłam z tego przepisu. W ogóle bardzoooooo polecam tego bloga - wszystkie przepisy są przygotowywane według zasad zdrowego odżywiania / odchudzania. ![]() ![]() Moja modyfikacja polegała na tym, że zrobiłam wywar mięsno - warzywny (dwa udka bez skóry, marchew, pietruszka, kawałek selera i pora) i ugotowane mięso oraz te warzywa pokrojone również wrzuciłam do zupy. ![]() ![]() Aaa i ser użyłam taki - idealnie pasuje, bo nie mogłam dostać parmezanu. Jeśli chodzi o kalafiorową, to właśnie mi się marzy taka o jakiej piszesz. Nieskomplikowana i pyszna. ![]() A kremu SOLFEERINO nie znam - muszę poczytać co to za pyszności. ![]() ![]() Również jestem za. ![]() Co prawda nie teraz - odkładamy każdy grosz (zwłaszcza, że mamy jeden dochód póki co), na nasze sprawy mieszkaniowe, więc myślę, że czerwiec i pewnie lipiec będzie gorący. ![]() Ale później jestem bardzooooo na tak. ![]() ![]() Cytat:
![]() Psa na spacerze nawet zarzucało, a do najlżejszych (30kg) to on nie należy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no zleciało, zleciało ale ja datę pamiętałam dokładnie bo będąc w pociągu do Bydgoszczy dostałam pierwszą wiadomość od M. więc tym bardziej mile ta podróż wspominam ![]() no Ty nam dwa razy nie mów! ![]() ![]() ![]() o jaaa ale pyszności ![]() ![]() ![]() co do tego kremu to ten z knajpy przypomniał najbardziej chyba ten z tego przepisu ale jeszcze nie robiłam więc pewności nie mam, wizualnie jednak tak to mniej wiecej wyglądało ![]() a do Wrocławia w sierpniu to my bardzo chętnie! wcześniej też pewnie nie będziemy mieć kasy bo i wakacje i milionpincet rzeczy do nowego mieszkania jeszcze potrzeba ale jakby ktoś chciał wpaść do Poznania to chętnie się spotkamy ![]() ![]() Kraven u mnie też wiejeeeeee ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Ale w sierpniu to wybierzcie sie albo na poczatku miesiaca albo na koncu
bo od 13 do 27 sierpnia nas nie ma i po dentyscie, dostalam antybiotyk, zab prowizorycznie zalatany i czekamy az sie wyleczy zaraz obiad, a potem do wujka z zyczeniami jedziemy
#4620 |
Konto usunięte
|
Ja uwierzę w Wasz przyjazd jak Was zobaczę we Wrocławiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.