|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
|
|
|
|
#1382 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Odpukac ze zdrowiem jak na razie oki. Tylko jakos na nic nie mam ochoty, w sensie jedzenia. A o jedzeniu przypomina mi sie wtedy, jak w brzuchu burczy ![]() I nawet do lodow mnie nie ciagnie Tez mam nadzieje, ze to chwilowe, bo niestety wiem co sie dzieje, gdy trwa to dluzej.
|
|
#1383 | ||
|
Konto usunięte
|
no wlasnie, poza tym male jest piekne
![]() Cytat:
![]() tak przez lata zmuszalam sie do jedzenia owocow, efekt jest taki ze dzis zadnego owoca nie tkne ![]() Cytat:
![]() wracam na czata
|
||
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34143686]
tak przez lata zmuszalam sie do jedzenia owocow, efekt jest taki ze dzis zadnego owoca nie tkne [/QUOTE]No coś Ty!?! Ja to w pracy co najmniej 2 jabłka pożeram! No i uwielbiam owoce sezonowe, zwłaszcza czereśnie Gadam z jednym gościem z czata od wczoraj... Co prawda dzieciaty, ale w sumie przecież nie chajtam się z nim, poza tym ciężko o niewybrakowany egzemplarz w tym wieku.
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie twierdzę, że małe brzydkie - absolutnie
Tylko dla mnie S za duże to totalna abstrakcja. Dziewczyna kolegi nosi takie małe S - 150cm wzrostu, ze 45 kilo waży - ma fajnie, bo często są wyprzedaże na takie malutkie ciuchy.Hmm, nigdy nie miałam tak, żeby dłuższy czas nie dojadać - jestem żarłok, i rzadko mi się zdarza zmuszać do jedzenia. W sytuacjach dużego stresu tak mam, ale mimo że waga spada, wcale się wtedy nie czuję za dobrze... czereśnie uwielbiam - zwłaszcza te duże, ale niestety, na moim zadupiu to rzadkość. Są droższe niż małe psiury, więc i popyt mniejszy... Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2012-05-15 o 20:29 |
|
|
|
#1387 | |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34143686]no wlasnie, poza tym male jest piekne
![]() jesli mam stresa - nie jem, z rozsadku niemalze zmuszam sie do zjedenia czegokolwiek [/QUOTE]a ja stresy zajadam także się cieszę, że raczej zbyt dużo się nie stresuje w życiukontekst jak to kontekst, ważne by myśleli ![]() Julo (obacz, że nie napisałam imienia Twego, zakazanego), jakie masz zdanie na temat rozrywki, jaką oferuje nam teatr kameralny? Tzn. mayday lub okno na parlament? Bo mój szanowny partner stwierdził, że ma zbyt wysublimowany humor na takie gnioty ![]() Cytat:
no! bo jako osoba, wszem i wobec uznana za dość niewielką (wzrostowo) mogłaby się poczuć obrażona
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co, wybierasz się?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mayday widziałam z 10lat temu a okna chyba nie, aczkolwiek jedno i drugie chętnie bym obejrzała
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i właśnie przez moje łakomstwo to mój rozmiar się zwiększa... teraz spojrzałam na listę zakupów i powykreślałam wszystkie ciastka i cukierki.. wiem, że nie powinnam jeść a kupuje tego mnóstwo
|
|
|
#1391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Cytat:
![]() Czekam na kolejną wizytę. Nie widzę Ciebie jako pączka ![]() Noł, noł i noł ![]() Ja zawsze byłam za chuda, za wysoka i zbyt delikatna, więc krew z nosa, niskie ciśnienie, zawroty głowy i reagowanie na zmiany pogody niestety nigdy nie były mi obce ![]() Cytat:
Albo jakiś stres. Cytat:
![]() Zależy od firmy. Ja sama mam sporo ciuchów w tym rozmiarze mimo, że nie jestem miniaturką jak na swoje 176cm ![]() A czasem idąc na szmaty kupuję fajne T-shirty albo spodenki w rozmiarówce dziecięcej np. na 10/11 lat ![]() Cytat:
Zwłaszcza truskawki, na które czekam cały rok, gdyż nie przemawiają do mnie te z supermarketów i takich nie kupuję Najlepsze są takie, które samemu się zerwie - bo dla siebie zawsze wybiera się te najładniejsze ![]() Już niedługo będę grzebać w truskawkach u babci i jeść je razem z ziemią jak za czasów dzieciństwa bo kto by tam czekał na wodę....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
cieszmy sie i radujmy skonczylismy wczesniej i mam wolne, znaczy takie wolne, ze bede musiala jechac weekendem, no ale zawsze ![]() fogle to pisdzi i leje pol nocy i od samego rana dzisiaj odkopalam buty prawie zimowe, gdzie ta wiosna sie pytam ![]() wyjazdy niestety po okolicy, w obrebie woj. jak mie kiedys rzuca do stolycy, to nie omieszkam sie zapowiedziec ![]() Cytat:
pod warunkiem ze sie to robi samemu sobie i za wlasny piniondz, czyli dla mnie moga sobie one nawet dupe z twarza miejscami zamienic znam gorsze zboczenia ![]() Cytat:
![]() Co do ew randevu, to dzieciami bym sie nie przejmowala, jesli facet fajny ![]() A moj romans ostatnio zakwitl i musze powiedziec, ze kwitnie w najlepsze. Szkoda ze jest z innego miasta, bo pewnie juz bysmy skoczyli na pifko, a tak sytuacja troche utrudniona
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam jednak wolę mieć koleżanki z twarzą na swoim miejscu... zawsze to przyjemniej zjeść z taką obiad ![]() Mnie to również nie bulwersuje - ja tylko tego nie rozumiem, ot co ![]() Po falach upałów przeprosiłam skarpetki, w których znowu zaczęłam spać ![]() Pada
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, ja usiłuję się spakować, ale jakoś mi nie idzie, mam ochotę spać. Samolot jest o 23., więc trochę lipa, pewnie dopiero nad ranem będę na miejscu, no ale, zniosę wszelkie trudy, byle się tylko dostać do ciut lepszej strefy klimatycznej
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mam czas ponadrabiac zaleglosci zakupowo-kosmetyczne, zastanawiam sie nad tonikiem Bandi do tlustej, kupowac czy nie kupowac oto jest pytanie ![]() Chetnie poslucham jak kto mial do czynienia ![]() A fogle to Apsik chcialam Ci serdelecznie podziekowac za posta, ktoregos gdzies tam wysmarowala, a ja go przez przypadek przeczytalam, o odzywce Eveline do pazurow
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możemy się wybrać na Mayday w sumie ![]() Cytat:
Za 4 tyg czeka mnie Chorwacja, mam nadzieję, że nie odwalą numeru i dadzą mi urlop...
||
|
|
|
#1397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nieważne o której samolot, przynajmniej wyśpisz się w ciepełku Cytat:
A co do odżywki, to cieszę się, że Ci się nadała Prawda, że dobra? ![]() I uznanie dla Eveline, że się wyrobili z jakością produktów. Cytat:
), zawsze możesz przejść się przed szefem w koszulce z palmami i luźnych spodenkach mówiąc: "Teraz to mi to lotto" I przesłać mu kartkę z wakacji
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli się zbieram na lamolot. Nie piszcie za dużo beze mnie, bo powrócę już w wieku słusznym, pewnie z daleko posuniętą nadwzrocznością i nie ogarnę. Do zobaczenia (mam nadzieję) wkrótce we Wro
|
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
a ja od ponad 3 godzin oglądam supernatural i wciąga mnie to ogólnie to nuda nie licząc naszej nowej rozrywki czyli czytania miłosnych wyznań mojego brata na fejsie
|
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio dzięki kwc sięgnęłam po nawilżające kapsułki rossmanowe - mogę śmiało polecić, zero problemów ze ściągniętą skórą! A o tej odżywce Eveline też dużo dobrego czytałam, muszę przy okazji ją dorwać i przetestować. Rilla - have a good flight
|
|
|
#1401 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
milego urlopowania!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34166969]
ja tez sie podlaczam do zapytania, bo boje sie przesuszu [/QUOTE]Intryguje mnie to słowo bo wypowiedziane mega szybko z 10 razy powoduje drętwienie języka
|
#1403 |
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Rillo, dzieki ci za slonce, ktorym podzielilas sie bedac w Turcji. Jak to dobrze, ze pomyslalas o nas w szarej Pl ![]() Od samego rana 20 m ode mnie gra dzieciak na miniaturowym akordeonie. Mam ochote to dziecko ukatrupic. Juz mnie glowa boli od tego jego jednostajnego grania, non stop to samo ![]() W poszukiwaniu innych doznan kulinarnych (niz codzienne warzywa na kolacje) dla moich kubkow smakowych - dzis zrobie placki z jablkami na kolacje
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
Kolejny, meczacy dzien zdjeciowy za mna, co zamierzam uczcic jakas mala alkoholizacja na miescie A tak btw, to gul mi skoczyl Najezdzialam sie dzisiaj wiekszym samochodem po czym stwierdzilam, ze moja po☠☠☠☠☠☠☠ka to jednak nie samochod jest I tu def, ze mnie na takowy nie stac ![]() Cytat:
Tylko, ze z moimi chciejstwami lepiej do BU nie zagladac Dlatego na obecna chwile najrozsadniejsza opcja jest tonik za 30 zl ![]() Cytat:
milego wywczasu [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34166969] ja tez sie podlaczam do zapytania, bo boje sie przesuszu [/QUOTE]kliklam, obaczym co to za cudo
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-05-17 o 17:53 |
||
|
|
|
#1405 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żeby mi się tak chciało gotować takie rarytasy....Cytat:
![]() wiem coś o tym. Po wczorajszym seansie filmy ''Wstyd'' ![]() Wpadliśmy z kolegą na małe piwko, z którego zrobiły się 2, a dwa piwa dla mnie to....hmmmmmm Rano dzwoni telefon, odbieram, rozmawiam, potem znów się kładę, z myślą''W końcu sobota, co się będę zrywać'' ![]() ale coś mnie tknęło |
||
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34192899]
Rano dzwoni telefon, odbieram, rozmawiam, potem znów się kładę, z myślą''W końcu sobota, co się będę zrywać'' ![]() ale coś mnie tknęło a ja właśnie zostałam przyłapana przez sąsiada na gadaniu do psa troszkę zdziwiony był.. no bo jak to? do psa?
|
|
#1407 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1408 | ||||||||
|
Lux Mundi
|
Bry
Cytat:
![]() Chociaż mnie ostatnio rozwaliło to ==> http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=eeJjsceoKbY Żeby tylko czadu Cytat:
Cytat:
![]() Usłyszałam ten tekst na weselu w opolskiem i tak mi jush zostało ![]() Cytat:
![]() Czereśnie, truskawki, agrest, czerwona porzeczka Cytat:
![]() Cytat:
i nie podpasował mi kompletnie Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34192899] Wpadliśmy z kolegą na małe piwko, z którego zrobiły się 2, a dwa piwa dla mnie to....hmmmmmm Rano dzwoni telefon, odbieram, rozmawiam, potem znów się kładę, z myślą''W końcu sobota, co się będę zrywać'' ![]() ale coś mnie tknęło Dobre ![]() Aneszna, Miszcz ![]() Cytat:
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-05-18 o 15:47 |
||||||||
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
bry
padam na pysk :/ musze kimnac chwile, coby jeszcze w nocy pobuszowac ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34192899] Wpadliśmy z kolegą na małe piwko, z którego zrobiły się 2, a dwa piwa dla mnie to....hmmmmmm [/QUOTE] rili? to ja mam mocniejsza glowe, o jakies 1-2, ale tylko pod warunkiem, ze jestem wyspana ![]() pies to Ci chociaz odpowie, a krolik? pewnie rosna jak na drozdzach
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Urlop podpisany, zatem za 4 tygodnie... witajcie wakacje
))A teraz weekend i błogość
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

moze sie scisne jakims paskiem i da rade chodzic