|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Wyborowa- makijaż przecudowny. Dobrze się w nim czujesz? Jakiego makijażystka użyła podkładu?
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34160525]Nie, mam proste i puszące. Bez prostownicy jestem mopem Mogę wrzucić kawałek mojego fryza dla przypomnienia[/QUOTE]Bardzo fajna fryzurka Spróbuję też coś na rozpuszczonych. Dzięki dziewczyny za pozytywne komentarze. Zaproszenia odebrane. Są śliczne i bezbłędne ( czego najbardziej się obawiałam ) Przy okazji kupiliśmy pudełka na ciasto.
|
|
|
|
#3932 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3933 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sukienka bardzo ładna Cytat:
![]() trzymam mocno Cytat:
![]() makijaż bardzo ładny chyba zacznę popadać w kompleksy
|
|||
|
|
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak gałki mi wyszły na wierzch zęby jak u konia dzięki
|
|
|
#3935 | |||||
|
Zakorzenienie
|
sorrry, miało być za poradnię
Zgadzam się z dziewczynami, z boku za bardzo jest "przyklepana" i sprawia wrażenie jakbyś miała bardzo mało włosów, może wystarczy trochę luźniej związać ten warkocz? Tył mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Super [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34160525]Nie, mam proste i puszące. Bez prostownicy jestem mopem Mogę wrzucić kawałek mojego fryza dla przypomnienia[/QUOTE]ślicznie, ładnemu we wszystkim ładnie jak długie masz włosy?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczka87- super buciki, kolor cudowny
)Co do księgi gości- ja mam ale powiem Ci, że argument "można zaoszczędzić" jest kiepski bo na allegro można kupić po 50-60 zł księgi co przy kosztach wesela jest żadną kwotą moim zdaniem. A poza tym to Twoje wesele i jak chcesz miec to kupuj ![]() O doczytałam, że kupilaś no i super- księga śliczna ![]() gawa- szukaj bucików, na pewno coś znajdziesz- trzymam kciuki. Co do mieszkania- ja jak sie przeprowadziłam to też miałam łóżko, telewzor, jakieś stare meble, kuchenkę i pralkę- przez 3 lata zmywałam naczynia w brodziku bi zlewu nie miałam kartofle też tam odlewałam Kasioonya- opaska i sukienka śliczne Łóżek mam tyle bo dużo zamowilismy pokoi a część gości nie przyjedzie to zostaly wolne ale spoko- poupycham towarzystwo- chętni się na pewno znajdą ![]() Kciuki trzymam Pradip- dobrze że poradnia załatwiona justiii87- ale historia z obrączkami ja bym zabiła napewno- krew by się strumieniami lała ![]() O swoim panieńskim tez nic nie wiem a to już pojutrze jojla tusiamar- bardzo fajne zdjęcia w tym blogu ![]() aisak42- sorka Kochana ale te plecione warkoczyki po bokach moim zdaniem wszystko psują- tak jakoś łyso wyglądasz. Przepraszam ale nie podoba mi się katushka- fajna fryzurka tylko może docelowo ja trochę niżej z tyły zebrać, co? ale poza tym ![]() Czary Mary- ooo bardzo ładna ![]() Inusiaa88 hm... a nie można jakoś jej poszerzyć? Oddychać musisz i z tego zrezygnować nie można masz jeszcze trochę czasu- może jakiś basen, dieta z jakimiś koktajlami tak aby te 2-3 kg zrzucić i będzie OK.wybOrOowa- bardzo ładny makijaż i pasuje Ci ![]() ufff pędzicie tak że myślałam, że Was nie nadrobię. Kogo pominęłam sorka
|
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
Kasioonya - kciuki sciskam mocno
![]() Przesylam Wam Kobietki zaproszenia ktore dzisiaj doszly ![]() Śliczne te Wasze fryzury i makijaże, szczególnie fryzurka Czary-Mary mi sie podoba
28.07.2012 ![]() Jest: 68 ![]() Cel: 58 ![]() Aparatka Góra---> od 16.01.2014 Edytowane przez sara1988 Czas edycji: 2012-05-16 o 20:53 |
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Mayeczka – śliczne butki, widzę, że kolor fioletowy rządzi w tym sezonie J Ja myślę, że buty się troszkę rozbiją, tylko pochodź w nich troszkę. Też od nich mam i jestem bardzo zadowolona, a co do wysokości obcasa to ja wzięłam miarę z moich najwygodniejszych szpilek i jaka byłam zdziwiona, jak się okazało, że tam jest 7cm a nie 4 jak myślałam, więc w ślubnych mam 7 (albo 7,5cm J
My też nie będziemy mieć księgi… jakoś nie bardzo mi się to podoba, choć książki same w sobie są śliczne… Gawa – dobrze mieć buty na przymiarkę, ja miałam… z tym że to moja pierwsza i ostatnia przymiarka przed tą ostateczną w dniu odebrania… Ale mieszkanko już wasze i to zawsze jakieś zabezpieczenie na przyszłość Na początku myślałam, że żartujesz z tą historią o psie i butach… Ewula – sytuacja nie jest tak skomplikowana jak myślisz, bo bierze się pod uwagę tylko parafię gdzie należysz pod względem zamieszkania (parafia gdzie przystępowało się do sakramentów nie ma znaczenia), więc teraz masz dwie opcje… licencję bierzecie tylko z jednej parafii. Najlepiej będzie jak pójdziecie do parafii do której należycie pod względem zamieszkania (przez dom rodzinny – bo w sumie nie musicie się przyznawać, że mieszkacie na terenie parafii D) tam spiszecie protokół i poprosicie o licencję na ślub w innej parafii (można podobno uzasadnić to nawet tym, że kościół wam się bardziej podoba – wiesz księdzu może się nie podobać, że kasy za ślub nie dostanie i czasami robią problemy) i ten ksiądz wyda wam licencję, bo ten znów z parafii E raczej będzie jej wymagał, choć podobno teraz to bardziej zwyczajowe jest niż pod względem prawnym). To może ja opiszę moją sytuację i będzie wtedy jaśniej… Ja pochodzę z małej miejscowości pod Rzeszowem i przez dom rodzinny i miejsce zameldowania tam należę do parafii, mój tż z Wrocławia, a od kilku lat mieszkamy w Dublinie, więc tutaj jest nasza parafia. Ślub chcemy w Sędziszowie, więc zupełnie obca parafia. W Dublinie spisaliśmy protokół i wraz z licencją dokumenty zostały przesłane do Sędziszowa. Mojemu księdzy z rodzinnej parafii baaardzo to nie pasowało i myślę, ze jakbym poszła i nie przyznała się, że mieszkam za granicą to spokojnie mogłabym tam spisac protokół, ale wiedziałam, że robiłby problemy żeby wydać licencję, więc zrobiłam wszystko zgodnie z prawem ![]() MalaOla – też posuwacie się z przygotowaniami do przodu, a to dobry znak ![]() Ja to raczej niedociśnienie mam… Pradip – ja na szczęście nie mam koła i nie jest mi ono potrzebne i nie martwię się, że się zaplączę, zresztą pochodziłam sobie troszkę w salonie … ufff moja szwagierka miała tiulową bez koła i była bardzo zadowolona, nic jej nie przeszkadzało… Super, że w poradni się udało ![]() Aisak – powiem szczerze- tył super, ale te dobierańce po bokach jakoś średnio…. Jakoś dziwnie wyglądają… choć takie fryzury mi się podobają, to coś mi tu nie leży… chyba rzeczywiście za mocno ściśnięte Katushka – super fryzurka, też chcę podobną… Czary Mary – ale masz piękne włoski, takie lśniące i widać, że taki typ uczesania bardzo ci pasuje, a jaką masz suknię? Koronkową?? Tusia – ty masz bardzo długie włoski co nie? Też bym chciała a i proszę napisz mi z jakich kwiatów miałaś bukiet Kasioonya- widocznie te kwiaciarki mało w życiu widziały, to może ty im pokażesz mi pan doradził mini gerbery do wymieszania ze słonecznikami (bo tej mniejszej wersji słonecznika jeszcze nie będzie miał), ale mówił że już takie robił a to takie małe miasteczko…. Trzymam kciuki za zdjęcie aparatu Inusia – pewnie, że będzie… żebyśmy my tylko takie problemy w życiu miały nic się nie martw… kurcze ja chyba na prawdę zaczynam wiele rzeczy olewać... może to jakiś etap stresu przedślubnego wiesz co nie widziałam cię wcześniej ale figurkę masz super! Nawet nie chcę wiedzieć jak kiedyś wyglądałaś. Co do bielizny to kup taką np. koronkową z szerszym bokiem i nie będzie wtedy nic widać, myślę, że korygująca nie jest ci potrzebna, wystarczy tak żeby przylegała do ciała ale się w nie ani troszkę nie wbijała wrzucę ci nawet fotkę o jaki krój mi chodzi, u mnie przeważnie się sprawdza. Wyborowa – śliczne kolory i jest widoczny ale zarazem bardzo naturalny i tak chyba najlepiej To jest dopiero esej a i wrzucam zdjęcie bukietu, który wpadł mi dziś w oko
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za wszystkie opinie.. mi sie podoba jednak bede z ta grzywka cos zmieniac ale taka koncepcja zostaję.. chciałam coś innego niż wszystkie pm, bo co druga ma upięcie na bok, a ja bede miała coś innego
|
|
#3942 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Nie było mnie dwa dni a tu tyle nadrabiania!!!
![]() Z nowości - kupiłam wczoraj kolczyki przypadkiem w sklepie I'm. Znalazłam dokładnie takie jak chciałam tylko jeszcze nie wiem czy będą pasować dokładnie do sukni i jak sie z fryzurą skomponują. Wstawie fotki jak tylko zrobie ![]() Cytat:
. A pleneru nie mamy bo nie chcieliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
Kasioonya nie mogłam znaleźć tej opaski.. A suknia cudo Cytat:
My chcemy kupić po ślubie ale przeraża mnie remont i kredyt..---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- też mi sie wydaje że nie pasuje Ci.. jakoś tak za bardzo przylizane te włosy. No nie wiem sama ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#3943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wolę wyglądać dobrze niż oryginalnie ![]() A dziewczyny powiedzcie mi czy wy zapraszacie dzieci? Bo my właśnie nie.. dlatego że wg nas wesele jest dla dorosłych a nie dla dzieci i rodzice chyba też wolą się bawić a nie zajmować dziećmi.. teraz tak pomyślałam że może jednak ktoś się obrazi że bez dzieci został zaproszony.. Tusia wy zapraszaliście dzieci? Jak tak to przyszli z dziećmi goście? Długo były dzieci?
|
|
|
#3947 | |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34167628]miałam róże
[/QUOTE]Super bukiecik. Te róże są moim nr 1 od dłuższego czasu Cytat:
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/baldowski-nud...330398824.html http://moda.allegro.pl/baldowski-bez...322122681.html http://moda.allegro.pl/baldowski-nud...320823544.html http://moda.allegro.pl/new-baldowski...333501482.html
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście uważam, że wesele nie jest dla dzieci ale wiadomo- jak nie ma z kim zostawić to zabiera ze sobą.
|
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- śliczne ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Na moje dużo płacicie za fot...bynamniej w porównaniu do nas my płacimy 2100 za foto plus kamera. To chyba dlatego, że mieszkam w malutkiej mieścinie, daleko od stolicy A kobieta robi piękne zdjęcia....jak ich zamawialiśmy to nie roibiła takich jak teraz.....rozwija się, że tak napiszę
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam swojego foto gdzieś w tamtym roku i płacę 1800zł a zdjęcia robi suuuper!
U nas będą dzieci i w ogóle mi to nie przeszkadza, a jak ktoś nie chcę brać dzieci to też nie problem, lepiej pewnie dla rodziców, bo będą spokojnie się bawić, Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-16 o 22:20 |
|
|
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja tak na prawdę nie wiem kto by miał z kim zostawić dzieci a kto nie.. A co do fotografa to ja nie jestem z Wawy i jak na moje miasto to też spora kwota, ale nie jakaś bardzo powalająca. Szukałam ale nic tańszego mi się nie podobało a ten fotograf ujął mnie zdjęciami i podejściem.. do tego robią zdjęcia we dwójkę z żoną . A kamery w ogóle nie mamy
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-16 o 22:22 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya - u mnie zmieniły się kwiaty
nie będę miała gerberów bo po pierwsze jak się okazało nie będą pasować mi do fryzury. Potrzebne mi są kwiaty które mają gibkie łodyżki po drugie podobno gerbery są mało wytrzymałe jeśli chodzi o kwiaty we włosy ( odwiedziłam 5 kwiaciarni i każda florystka powiedziała mi to samo), a po trzecie podobno nie pasują do mojej sukienki. Więc kwiaty zostały zmienione na pomarańczowe Kantadeski. Dziewczyny załączam zdjęcie fryzurki którą miałam 14.04 na weselu może komuś się spodoba i wykorzysta na jakąś okazję ![]() Widać dwie wsuwki bo mnie drażniły i je wyciągnęłam bo były chyba wbite w skórę
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-16 o 23:38 |
|
|
|
#3954 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie nie widzę raczej jej możliwości poszerzyć bo ogólnie jest z nieelastycznego materiału i z tyłu ma wszyty zamek. Więc chyba nie da się z nią nic zrobić A odchudzać się teraz też za specjalnie nie mogę ze względu na suknię ślubną Ale napewno przez te 3 tyg.będę pracowała intensywnie nad brzuszkiem... ![]() Cytat:
A co do sukienki to fakt, muszę do niedzieli poszukać jakiejś odpowiedniej bielizny albo rajstop wyszczuplających ![]() Jest ok, bo na zdjęciach jest właśnie ta na komunię, która w dalszym ciągu jest na mnie dobra ![]() WybOrOwa - cytując Twoją wypowiedź: "albo stresa zajadasz albo ciąża ? jak tam swędzi jeszcze? jest lepiej ?to nie dobrze że biustonosz okazał się drapiący bo to chyba największa zmora , drapiący stanik albo wychodzące fiszbiny i moja odpowiedź: ![]() Możliwe, że zajadam stresa, ciąże wykluczam Bardziej zastanawiam się czy to nie wina tabletek anty... które ostatnio dostałam od lekarza... Jeśli chodzi o moje problemy skórne to na szczęście chyba przechodzi na dobre, bo od poniedziałku nie było pogorszenia, jest tylko lepiej A biustonosz albo jakoś udoskonalę, albo trudno, kupię inny ![]() Makijaż ładniusi, taki delikatny ![]() Tusiamar - myślę, że znajdę jakąś odpowiednią bieliznę lub coś co spowoduje, że będzie lepiej ta kiecuszka leżała niż obecnie ![]() No i dziewczęta moje drogie, zrobiłam małe zamieszanie bo nie wstawiłam fotek sukienki, która okazała się za ciasna więc naprawiam swój błąd i wstawiam abyście zobaczyły Na zdjęciach aż tak nie widać, że ona jest jakoś bardzo za ciasna, ale tak jak mówię, zapięłam się ostatkiem sił i mocnego wdechu zrobić nie mogę, że już nie wspomnę jak usiądę eh...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Czary Mary – ale masz piękne włoski, takie lśniące i widać, że taki typ uczesania bardzo ci pasuje, a jaką masz suknię? Koronkową??
Dziękuję Suknia taka jak na zdjęciu - falbaniasta. justiii87 - kolor włosów tusiamar - Twój fotograf robi rewelacyjne zdjęcia. Ma fajne i ciekawe pomysły... Muszę naszego troszkę poinspirować. Inusia88 - Twoja sukienka w kwiaty jest piękna, ale rzeczywiście chyba masz do niej za duży biust bo o trochę spłaszcza. Miłego dnia dziewczęta Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2012-05-17 o 07:47 |
|
|
|
#3956 |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34167628]miałam róże
[/QUOTE]Tusia, śliczny bukiecik, mój kolor
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna ta próbna fryzura. Ja też myślę o takiej, ale zamiast jakiegoś kwiatka planuję mieć toczek.
|
#3958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakos tak sie przyjelo u Nas ze dzieciaki zawsze sa na weselach i mi to nawet nie przeszkadza![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Ale masz sliczną ta suknie
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast bukieciki śliczne. Już chyba wiem jaki kolor będzie moim przewodnim ![]() Bukiety w kolorze pomarańczowym są przecudne. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Uff nadrobiłam was, zeszło mi troszkę ale widzę, że cieżko być z wami na bieżąco. Teraz zmykam do pracy i postaram się do was zaglądać częściej. Życzę miłego dnia i dużo słońca ![]() P.S Kalosze i parasole są dziś niezbędne
Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2012-05-17 o 08:43 |
||
|
|
|
#3960 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki za opinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=justiii87;34170480]super fryzurka i super zmiana kwitków ![]() Cytat:
hahaha cieszę się że już lepiej z tym co do Ciebie się przyczepiło i żeby tak z dnia na dzień było lepiej ps. w sukience na poprawiny tylko na 1 zdjęciu widać że biust troszkę za duży ![]() piękna suknia ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- I jeszcze mam jedno pytano dziewczyny ...wspominałam Wam ostatnio o teściowej która nie chce winietek , wczoraj u nas była bo musiała posiedzieć z dzieckiem jak my po nocach uczymy się tańczyć i powiedziała że jej siostra jak była na chrzcinach i zobaczyła na kartki na stole z imionami to chciała wychodzić bo ona nie jest w teatrze żeby ją usadzali . zdaje sobie sprawę że teściowa to wymyśliła , tż mi to powiedział jak wyszliśmy z domu bo bym jej powiedziała że o teatrze to trzeba mieć pojęcie i troszkę kultury ![]() Teraz planuję rodziny tż posadzić bez winietek a swoją rodzinę z winietkami i wszystkich znajomych ...wypada czy darować sobie ??? pomóżcie ![]() a no i wrzucam fotki włosów \ na razie zostawiam nie ścinam , bo może jednak zrobię inną fryzurkę jakieś grube loki jak mam więcej i dłuższe ![]() co myślicie ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

Mogę wrzucić kawałek mojego fryza dla przypomnienia[/QUOTE]
Spróbuję też coś na rozpuszczonych. 

Zapięłam się na siłę, ale oddychać się praktycznie nie da... I nie wiem co mam teraz zrobić
ja myślałam, że ta na zdjęciach jest poprawinowa
byłam dziś u ortodontki i powiedziała, że są szanse na to, że pójdę do ślubu bez złomka na zębach 

Wybrałam najlepsze według mnie fotki, bo samemu trudno jest dobrze uchwycić włosy

16.06.2012 

Ale napewno przez te 3 tyg.będę pracowała intensywnie nad brzuszkiem...