|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
w ogole to masz u mnie bana, spodziewalam sie, ze wyzwiesz mnie od najwiekszych obibokow, zbluzgasz zanim pochwalisz, ale Ty nawet nie dostrzeglas tego jak sie staram ![]()
![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania, ja na bieżąco czytam i obserwuję Twój podpis
![]() I nawet wiem, że chcesz sobie kupić cały ekwipunek na siłownię, ale zastanawia mnie jedno.... Twój TŻ pracuje 5h? Bo coś pisałaś, że musiałabyś być na treningu 5h ![]() Co się stało się u Ciebie w rossiE???
![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio nakrzyczałam na panią przy kasie, bo źle oznaczyli pomidory. Ostatnie przeżycia źle na mnie działają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
no co Ty? pokaz, jak cos nie wyszlo to wspolnie latwiej bedzie cos wymyslic. ja np. mialam problem z kolanami i łydkami
![]() a Ty, z czym masz klopot? ![]() ******** ******** **O.O** **~~~** **/||\** --/ || \ ---/_\ ---|| || --n--- n tu zaklopotany Winyl z wieksza iloscia wlosow w formie drobniejszych loczkow ![]()
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
A u mnieeee u dentysty siara jak nie wiem
![]() S - stomatolog J - ja S: nie bolał panią ten ząb? J: nie S: dawno pani wyleciało to lekarstwo? J: ok. tygodnia temu... S: no tak, bo ostatnią wizytę pani przekładała... raz czyściłam? J: tak... S: płyny kanałowe..... J: ![]() ![]() S: to do pomocy dentystycznej ![]() ![]() A w Rossmannie.... Psyhe oczywiście nosi shoppera na zgięciu łokcia... No i było dość ciasno... Kupowałam mamie lakier do włosów i przypomniało mi się, że miałam kupić sobie ampułki Joanny nooooo......... i oczywiście gwałtownie się odkręciłam, postrącałam kosmetyki, chłopak chciał mi pomóc łapać je w locie, a ja mu niechcący przywaliłam w twarz tym lakierem ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Zaraz uciekam się dalej uczyć ![]()
![]() |
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ma na 6.00, takze ok. 3/4 h musialabym poczekac zanim otworza mi silownie ![]() Cytat:
co do rossmana. to bylo tak: mialam ochote na rozowa matowa pomadke. no i ogladalam sobie rozne pomadki z roznych firm. doszlo do maybelline i rimmel. no i tam byl najwiekszy burdel ![]() niestety, w koncu doszlo do tego ze wynalazlam idealny odcien, szukalam testera, a jego nie bylo. no wiec patrze, ze jedna pomadka nie ma nakretki, wiec mysle sobie - yy to moze to jest tester? ![]() no i tak ja wzielam do reki i patrze na ten odcien, nawet jeszcze nie nagryzmolilam nic na nadgarstku. po 2 sekundach podlatuje do mnie pani i mowi yyyyy!!! yyyyy!!!!. przepraszam! ale czy to jest tester?! Wolałabym żeby pani nie używala tego po to nie tester! ![]() ![]() (a nigdy wczesniej jej nie widzialam w tym rossmanie ![]() no i jak mi tak powiedziala, to nie poczekala az zareaguje, ani nic, zostawila mnie taka zszokowana i wrocila do swoich zajec i podeszla do niej inna kobietka, ktora chyba tam jest jakas kierowniczka zmiany i zaczela jej mowic co ma dalej robic. no to ja mowie sobie w duchu: no nie. no nie. no i wzielam ta pomadke i do nich podeszlam, i mowie uprzejmie, ze przepraszam, ale przed chwila zwrocono mi uwage, ze uzywam nieodpowiedniego produktu, chcialam zglosic, ze jako jeden z wielu - produkt jest niekompletny, a dodatkowo nie ma testera. no i tamta zostala przy metkowaniu, a ta kierowniczka poszla ze mna i szukala nakretek ![]() ![]() a czemu pomidory byly zle oznakowane? krzyczalas na pania przy kasie? nieladnie, ale nie dziwie sie, w tych sklepach czasai jest taki burdel ze szok. my mamy stale ten sam problem w tesco. ilekroc jestesmy w tesco - za kazdym razem mam ochote na loda truskawkowego w bialej czekoladzie. no i wyobrazcie sobie, tyle razy juz go chcialam kupic - a cofaja go na tej kasie, kasjerki mowia - nie wchodzi. no to raz, drugi, trzeci - ok. nastepnym razem wzielam tego loda ktory tak ciagle nie wchodzi + jeszcze innego, w razie gdyby tamten pierwszy nadal nie wchodzil. i co? nie wchodzi ani jeden ani drugi ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-16 o 18:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko powiedzieć, że jesteśmy wlaścicielami bordowego Golfa III
![]() ojojoj.... znów picie :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() @@@@@ @@ @@ @ * _ * @ @ @ _| |_ | O O | | ....... | .......... .............. | | winyl mi się rozjeżdża ![]() Cytat:
![]() Tej z dentystą nie rozumiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4929 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
BŚ, bo pani poprosiła pomoc dentystyczną o taki preparat 'płyny kanałowe', a ja myślałam, że pytała czy mi się np. nie wydzielały jakieś płyny
![]()
![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() /\/\ \BŚ/ ..\/ Śmietanka, to jest serduszko z Twoimi inicjałami, 4U ![]() ||||||||| ||*_*|| ==||== ..(OO) ...### .##### ###### ||.........|| ||.........|| ()-----() a to Ty w fryzurze rabiosy, ladnie by Ci było ![]() ![]() tez podoba mi sie akcja Psyhola z rossmana ![]() ![]() ale slodziak z tego chlopaka ![]()
![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Jem czipsiory i idę się uczyć
![]()
![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
MP, gratuluję udanej transakcji
![]() ![]() Na kolacje była meeega pizza - zjadłam mały kawałek i jestem mistrzem ![]() Do tego odskoczył mi drut w buzi i muszę jutro jechać do ortodontki ![]()
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie pasztecicho jest
![]() Nawet nie umiem 5kg. schudnąć ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Wy mnie nie kochacie, w domu mnie nie kochają i nikt mnie nie kocha
![]()
![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Pipa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4939 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To co się teraz dzieje w tych urzędach to jakaś kpina ![]() Potrzebne CI pieniądze w zwiazku z czym szukasz pracy a oni proponuja Ci jakiś bezpłatny konkurs do którego musiałabyś dokładać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam gdzie biegać. Wogół wszędzie domy a ja się wstydzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Psyhe Ty głupku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-05-16 o 20:00 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj dobry humor
![]() Psyhol ogarnij się, bo Ciebie wszyscy tutaj kochają ![]()
![]() |
#4941 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaak taaak taaaak! właśnie dzisiaj się przebierałam na korytarzu, PACZĘ, a tam co? z tyłu uda zaczyna się formować jakiś mięsień! To jest na pewno mięsień długiturbocellutospalacz, ja Wam mówię! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ha! 22.03 miałam 57cm. Mówiłam, że Cię pocieszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następna turboparówa! A w szkole nie uczyli, że z kości nie da się zrzucić 5kg!? Jesteś szczuplakiem i przywołuję Cię do porządku!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio żrę co popadnie......
![]() ![]() Mam mega zły dzień... Skóra na buzi i plecach idealna po tym antybiotyku, a na dekolcie wiecznie jakieś krostki i uczulenie. Strasznie się czuję...
![]() |
![]() |
#4943 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nieladnie tak jesc czipsy ![]() Cytat:
![]() 5 kg to dla Ciebie za duzo ! ;D Cytat:
2. wlasnie, tez o tym myslalam, Aga, probowalas ostatnio biegac? 3. ee, a teraz ile masz?! matko na tych zdjeciach z wakacji masz takie super zgrabne nogi, 57cm...?! ![]() 4. ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() omaj gad. Psyholu, nie dołuj sie, kazda z nas ma gorsze dni. jutro bedzie lepiej! co do skory po antybiotyku, daj sobie czas, i ciesz sie ze wyleczylas juz buzie i plecy! ![]() glowa do gory ![]() na pocieszenie , zeby bylo Ci razniej napisze, ze ja tez czuje sie beznadziejnie, cos mnie bierze, jakies przeziebienie mnie rozklada.
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-16 o 21:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam turbodauna, ale akurat głupot nie gadam ![]() Ej lasencje, ja mam 3 razy więcej w udzie niż Wy wszystkie razem wzięte, więc dajcie sobie spokój z tym użalaniem się ![]() Bania, chciałabym zobaczyć tą reakcję ![]()
![]() |
![]() |
#4945 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
wgl. co za wstyd... poszłam z tżem do Almy na małe zakupy. nabraliśmy trochę rzeczy, podchodzimy do kasy, pani kasuje...i jak przyszło do zapłaty, to okazało się,że tż nie wziął portfela z domu
![]() myślałam,że schowam się pod ziemię... tż wściekły, cały czerwony zostawił te zakupy i poszliśmy do domu hahaha ![]() skonczyłam przed chwilą 35 minut Bum Bum i czuję jak palą mnie mięśnie na nogach i tyłku ![]() wkurza mnie pan który prowadzi te ćwiczenia, ale cóż. są fajna i mają działać cuda, więc jakoś go przecierpię ![]() spociłam się jak po 55 minutach Turbo Fire... masakra! Cytat:
![]() a moja koleżanka je frytki ze śmietaną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze trochę i JA tam będę prowadzić zajecia, jak na razie moja koleżanka tam prowadzi swoją grupę ![]() masz jakas fajną siłownie na oku? stanik gimnastyczny i jakieś fajne spodnie. dlugie albo krotkie. z Twoimi nogami, to oczywiscie krotkie! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oszalałaaa! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie próbowałam, bo się od razu wziełam za Turbo Fire. Powiem Ci,że jeszcze nie mam aż tak super kondycji na bieganie... jeszcze są momenty kiedy bardzo sapie przy ćwiczeniach. turbodaun - padłam!! ![]() Cytat:
![]() nie, i nie wiem kiedy bym spróbowała . ostatnio byłam trochę na rowerze, ale też się trochę zasapałam... ![]()
![]() |
![]() |
#4946 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest 6 rodzajów pomidorów, wszystkie w koszykach oznaczonych "pomidory luz", a na wadze jest przycisk "pomidor luz" i te na oznaczenie poszczególnych pomidorów. Ale skąd ja mam widzieć które to które ![]() poza tym miałam zły dzień, ale potem poszłam do domu i kliknęłam szpilki na wizażowym zamówieniu ![]() To było w straszny, okropny dzień Z, więc uważam, że miałam prawo ![]() Cytat:
![]() To jeszcze alkomat sobie kupcie ![]() Cytat:
ok, rozumiem ![]() ej ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziołchaaaa, Ty się ciesz że mnie na żywo nie widziałaś, bo jest gorzej ![]() Serduszko piękne ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() Nie biegam już w moim ulubionym lesie, bo tam nieszczęsna Katarzyna W. próbowała popełnić samobójstwo i teraz się boję, że ją zobaczę ![]() Cytat:
![]() A ile masz teraz? ![]() Cytat:
![]() Chociaż moje i tak są brzydkie, tararira ![]() Musze je zrzucić, żeby znaleźć nowego mężczyznę życia ![]() Oglądacie HIMYM? Tam był taki fagment kiedy Barney i Robin byli razem, roztyli się i zaniedbali itd. Tak w sumie ostatnio wyglądałam ze swoim facetem ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Ewelka! widze Cię
![]() nakładałaś już tę hennę khadi na głowę? ![]() Bo ja tak. I chcę wiedzieć jak to zniosłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oglądałam, ale myślę, że coś w tym jest. Tylko czemu mój facet coraz lepiej wygląda, a ja coraz gorzej? Głupio mi, że musi się za mnie wstydzić ... ![]() Ale, ale, tym razem się uda i będzie ze mnie dumny! ![]()
![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uda się, jestem tego pewna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4950 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() apropo reakcji; otoczenie zaczyna sie o mnie martwic jak widzi fioletowa stylistyke strony, logo wizaz i mnie wyjącą przed komputerem. chyba myślą, ze jestem lekko aspoleczna Cytat:
![]() ![]() 2. ja szukalam dzis tego na yt, ale natknelam sie na filmiki lasek ktore opisuja efekty, mega! Cytat:
![]() mi sie wydaje ze to snobistyczne miejsce :P ale nie wiem czemu mam takie wrazenie, nigdy tam nie bylam nawet ![]() 2. wiem, tez wole pisac skrotami ![]() 3. portasy tylko dlugie ![]() 4. a wlasnie, bo piszesz ze nie umialabys zyc bez cwiczen, jak nie cwiczysz dzien lub dwa, to masz take mysli, ze - aaa, nie chce mi sie, odpuszcze.? Cytat:
![]() gdzie robią takie sztuczki, pewnie w kerfurze? nienawidze tego jak w jednym sklepie sa te kasy,w innym nie ma, i pozniej przy kasie jest - yyyy nie moge pani skasowac tych jablek, niezwazone ![]() ale bardzo nieladnie z tymi pomidorami, bardzlo dobrze ze na nich nakrzyczalas i bezsprzecznie mialas do tego prawo! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.