|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Siwa wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
![]() ![]() ![]() Klaudeczka to super, będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli ![]() ![]() Mya, Jooasi osoba, która do Was dzwoniła może Wam naskoczyć. Niestety smrodu Wam nie narobi, bo nie ma o co. A jak przeczytałam to co pisałyście pomyślałam o tym samym co Żabulek ![]() Myu co do tych ogólnodostępnych lokalizatorów po adresie IP ja bym im nie ufała, bo nigdy nie pokazują dobrego miasta nawet czasem kraju. One głównie podają lokalizację dostawcy internetu. Jeśli masz coś sprawdzonego to co innego. Mam nadzieję, że Wam dziewczynki się już taka nieprzyjemna sytuacja nie powtórzy, bo to chamstwo naprawdę, zwłaszcza to co Ty Myu piszesz. Wrrr, buziaki dla Was ![]() ![]()
#13322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klaudeczka no to super no jak Ty bedziesz miec operacje to i ja musze4 miec heheh super ![]() Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-05-16 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13323 |
Zakorzenienie
|
Klaudeczka ale wiadomość!
![]() ![]() ![]()
#13324 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13325 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Bardzo się cieszę,że są z nami dziewczynki JOOASI MYA ![]() KLAUDUŚ zarąbiście gratuluję ja pierdziu ale daaś tempa super ![]() SIWA waszystkiego naj kochana 30 to najlepszy czas zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13326 | |
Zadomowienie
|
![]() Klaudeczko, po tej akcji dwie osoby wywaliły mnie z grona swoich przyjaciół, więc mam powody, by tak przypuszczać ![]() A do Was jeszcze większą miętę czuję, bo Wy w przeciwieństwie do mojej przyjaciółki widziałyście również moje cycki, znacie moje rozterki więc i przykrość większa. Co do Twoich problemów z wyborem - doskonale Cię rozumiem ![]() ![]() a no to pewnie dlatego że sama wykasowałaś albumy a dziewczyny są ostrożne..nie przejmuj się ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() TONIU tak mu powiedziałam,ze ona chciala podwieszać ,on stwiedził ..wręcz się skrzywił że nie rozumie dlaczego więc....się okaże ![]() OLIVKO no zmień jak możesz ![]() ![]() a ja dzwoniłam do anestezjologa i ustaliłam pewnie rzeczy..pytał ile waże i zaraz po tym powiedział że mam 2 godz przed operacją wziąć 2 paracetamole ![]() JOASI ja tęsknię..where are you?????????????????? taka tu cisza..brakuje WAS kobiety!!! ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-05-16 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13327 | |
Zakorzenienie
|
Pomyślałam to samo
![]() Cytat:
Dokładnie tak samo przypuszczam. I naprawdę nie ma się czym przejmować. Ostrożności nigdy za wiele, a po takich akcjach to przypuszczam, że mogą po prostu ręce opaść i może dopaść zwątpienie w większość otaczających osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13328 |
Raczkowanie
|
Witam drogie cycolinki
![]() Przeczytałam aż połowę obecnego wątku, ale mam w planach przeczytać wszystkie 7 ! Po prostu jesteście dziewczyny skarbnicą wiedzy ![]() Ja póki co ,zbieram pieniążki i jak się uzbiera to mam nadzieje ,że zapiszecie mnie na listę oczekujących na zabieg . ![]()
#13329 |
Zadomowienie
|
Hm, jestem coraz bardziej podejrzana...
Ok, dziewczyny, jeśli o mnie chodzi, to możecie sobie spokojnie pisać tu co chcecie, ja już nie wejdę na to forum, poszukam sobie innego kretowiska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13330 |
Wtajemniczenie
|
Aniczko a kto tu skrzywdzony się czuje? ja nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Klaudeczko jestem jestem i czuwam tylko mniej chętnie sie odzywam ![]() ![]()
#13331 |
BAN stały
|
Klaudeczko super! Cięszę się bardzo, szczególnie że tak długo już czekasz!!! 4 czerwiec tuż tuż!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniko nie odchodź od nas! przecież nie o to chodzi żeby się obrażać, czuć uraz i być pokrzywdzonym. Nikt Tobie nic nie zarzuca..... Uhhh niefajnie tutaj się zrobiło ostatnio... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#13332 |
Rozeznanie
|
Cześć wam!
Ja byłam wczoraj na zakupach i kupiłam stanik 70D taki pooperacyjny specjalny dla kobiet po powiększeniu i go przymierzyłam pani mi pomogła dobrać i wyregulować wszystko więc jestem zadowolona. Kupiłam też maść na blizny Veraderm zgodnie z poleceniem mojego lekarza. Któras stosowała? bo mi się to jakoś lepi okropnie i nei zastyga tak jak jest napisane na opakowaniu... może za dużo tego nawalam :/ Kostiumu kąpielowego wciąż brak ![]()
#13333 |
Wtajemniczenie
|
Ise to się pochwalaj staniczkiem jak masz specjalistyczny
![]() żeliku za dużo dajesz, wystarczy cieniusia warstewka ale zamiast niego polecam jak masz zalecenie stosowania silikonu na blizny plasterki Sutricon, naklejasz co drugi dzień, sa mniej kłopotliwe i nie wyciaraja sie jak maści.
#13334 |
Raczkowanie
|
a czy takie plasterki to stosuje się dopiero jak strupki zejdą?? bo ja nie wiem a mi już 15 dni minęło i niby maścią mogę smarować po upływie 14 dni
ale wczoraj miałam kontrolę i niestety lekarz mi jeszcze kazał z tydzień pochodzić w szwach ![]() jak to jest??
#13335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13336 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczny!!! Dlaczego Jej to robicie? Przeciez Ania jest z nami juz przez pewien czas. Pisala szczerze o sobie i swoich problemach. Prosze Was, nie postepujcie w ten sposob. Pomyslcie przez chwile. Czy to aby napewno jest calkiem fair???
![]() |
#13337 |
Wtajemniczenie
|
Beatabo do plasterków i maści na blizny musisz mieć wszystko wygojone a już napewno nie może tam być szwów i strupków
![]()
#13338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#13339 |
Wtajemniczenie
|
Andzikus miska z staniczku powinna ładnie okalać pierś, sięgać do połowy paszki i przylegać w mostku, o to akurat z sportowcach formowanych termicznie ciężko bo miski są płytkie ale napewno trzeba na to zwracać uwagę przy fiszbinkach. nie może być za ciasna i robić brzegami buły na piersiach ani za luźna i się marszczyć. co do obwodu staniczki na gumie są zwykle ciasne, jak masz pod biustem zakres 72-76 powinien być dobry r.70- 75
![]() |
#13340 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem mnie nie boli, rana jest sucha nic mi nie cieknie, nie paprze się dlatego nie wiem czemu powiedziałam że mam jeszcze tydzień ponosić szwy i dopiero wtedy odetną nitki
nawet te moje siniaki powiedział że to nic takiego, że się wchłoną z czasem... cóż pozostaje mi czekać cierpliwie ![]()
#13341 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A w ogole, to zaraz Cie wirtualnie walne (jakas dzis nerwowa jestem od samego rana ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Co do Veradermu to moja Lekarka dala mi probke, podobno probki kazdemu daja. Chyba przy okazji biustonosza pooperacyjnego. Ale te probke dostalam tylko od Lekarza z pierwszym staniczkiem. Potem juz, jak bylam u nich i kupowalam nastepne to juz reklamowki nie dostalam. A pamietalas zeby przy okazji zoatwic im karte Programu Ubezpieczeniowego oraz zeby sobie zrobili xero Zasad Wymiany Implantow?
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-17 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13342 |
Rozeznanie
|
dlatego ja wszystko na kartce zapisałam i lekarz się uśmiał szczerze że tylko takich pacjentek trzeba
![]() ![]() Oj Andzikus o niczym takim nie wiedziałam i nie robiłam nic takiego lekarz nie kazał i dostałam tylko jedną kopię dokumentów czyli zakładam że drugą On sam się zajął, powiedziął ze jest z nimi w kontakcie :P no a panie bardzo miłe pomogły mi dobrac stanik i dobrze bo sama bym znów wzięła za wielki... czyli mam teraz 32UE, miseczka C z tego co powiedziała ... na tej metce jest tyle tego że ciężko określić. Zrobie fotki wieczorem to obejrzysz jaki rodzaj bo w necie takiego nei widziałam - ramiączka na rzepy , sportowy za 130 zł... biały ![]()
29.03.2012r. dr T.W. Mentor cpg333 380cc Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-05-17 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#13343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie zastanawia to, ze przy tym samym obwodzie, miski od B do D wydaja sie byc dla mnie dobre. Jedne sa luzniejsze, drugie ciasniejsze ale D tez sie wcale nie marszczy. Wiec jak? W takim przypadku mam wybierac C? Maaatko, jaki ja matol jestem....
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-17 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oglądnął cycki pokazał jak masować bo o to pytałam, o siniakach powiedział, że się wchłoną więc mam się nie martwić a o maść to nie zapytałam bo byłam pewna że mogę smarować jak mi szwy zdejmą, a nie spodziewała się tego że nie zdejmą i dlatego potem zapomniałam już zapytać ![]() ale we wtorek znowu tam będę mam nadzieje, że już wtedy mi zdejmą ![]()
![]() |
#13345 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz mam kontrole w poniedzialek o 15. Bardzo, bardzo jestem ciekawa co Pano Dr mi powie ![]() Kurcze, wiecie co? Mam jakas schize zeby mi sie przerost torebki wloknistej na tych moich cycuchach nie zrobil. Jak sie prostuje to czuje wyrazne ciagniecie z produ klatki i wciaz mysle, czy to juz czasami nie to?! ![]() ![]() Czytalam, ze mozna troche zmniejszyc zagrozenie tym swinstwem biorac 400 mg wit E od 10 dnia po zabiegu. Ise, Ty dalej to bierzesz? Tylko, ze chyba w mniejszej dawce? Wyczytalam tez, ze wit E zmiejsza krzepliwosc krwi wiec ja na poczatku nie bardzo moglam to brac ale w poniedzialek zapytam sie P. dr czy moge zaczac brac i czy w moim przypadku ma to jakies uzasadnienie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozmiar miseczki to COPE a potem literka, ja mam C To 32 to rozmiarek pod biustem. Oni podaja tam obwod wg wszystkich mozliwych tabel i podzialow, dlatego tyle tego. Czyli wyglada na to, ze mamy to samo! ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Nieeee nooo, az tak to nie ![]() Jak masz za pare dni nastepne spotkanie to nic nie przegapilas ![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-17 o 10:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#13346 |
Rozeznanie
|
No to ja mam też cope C i 32UE więc to samoo! kurde a ja tu myślałam że mi biust E wyszedł :P bo dla mnie jest przeogromniasty jeszcze wciąż :P
Ja dalej biorę tą wit. E codziennie (tj czasem zapomnę :P ) nie wiem jak to działa do końca ale chyba nic złego nie robi... biorę też rutinoscorbin, więc może one się wzjemnie zwalczają <????> Jejku czemu jestem taka leniwa i nie chce mi się isć kupić kostiumu, przez to nie mogę iść na basen :P leniuch ze mnei nei dobry....
#13347 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam dziewczynki ![]()
![]() |
#13348 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny UK32 to jest nasze 70
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ise jak koronki będziesz kupować to pewnie właśnie miseczka E bedzie na Ciebie dobra bo one inaczej leżą i i nie są rozciągliwe a drut nie może się wbijać w pierś.
#13349 |
Rozeznanie
|
Hiiiiiiiiiiiiiiiiii! KORONKI <ślinka cieknie> nie mogę się doczekać!!!! mój tż już wariuje na mój widok, mówi że sama myśl o tym że pod bluzką mam piersi a nie te gąbki to go już do obłędu doprowadza to co będzie jak się wystroję!!!!!!! będzie miał piękny prezent na swoje urodziny... w styczniu ahhahahha :P
#13350 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do kostiumu to ja na szczescie mam jednoczesciowy jeszcze sprzed operacji. Kiedys, jak nie wiedzialam jak sobie poradzic z wypychaczami na plazy, poszlam sobie do sklepu Amazonek (na Pulawskiej) i kupilam przepiekny, jednoczesciowy, z kieszonkami na silikonowe wkladeczki wiec teraz mam jak znalazl. Oczywiscie, wkladeczek juz nie bede potrzebowala wkladac ![]() ![]() Maja tez bardzo fajna kolekcje biustonoszy. Mysle, ze skoro adaptujemy sobie biustonosze dla mam karmiacych to mozemy tez sprobowac te dla amazonek. Badz co badz, cos tam mamy z nimi wspolnego... ![]() Mnie ten staniorek bardzo sie podoba: http://www.mastektomia.com.pl/p/pl/266/marlena.html No i kolor inny jak byaly albo czarny!
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-17 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.