![]() |
#4981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XVI
jakie znacie sposoby,zeby troche podkrecic metabolizm bez tycia? da się tak w ogole?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zadomowienie
|
nieśmiało w stronę U
ś: owsianka z winogronami, siemiem lnianym i gorzka czekoladą gotowana na wodzie + pół wieśniaka mleko z kawą IIś: 3 małe kanapki (jakiś normalny chleb o ciemnym kolorze lecz wątpie, żeby to razowiec był:P) 1: polędwica, ketchup, ogórek małosolny 2: makrela wędzona, cebulka 3: serek topiony, pomidor, kawałek jajka, rzerzucha godzina siłowych ćwiczeń- oczywiście rozgrzeweczka i streching o: winogrona omlet z dwóch jaj z drugą połową wieśniaka, pieczarkami, polędwicą, cukinią, papryką, cebulką i oliwkami. kawał makreli wędzonej p:leniwe wersja light- kakaowe:P (kostka twarogu chudego, dwie łyżki skrobii ziemniaczanej, łyżeczka błonnika kakaowego, łyżeczka kakaa, jajko) z łychą jogo nat, cynamonem i cukrem pożarte. aaa i marchewka ![]() esspresso k:twarożek z rzerzucha, pomidorrem, papryką, rzodkiewką i inka na mleku z łyżeczką midoku za dużo jajek... wiem, ale obiad miał być inny tylko siostra z zakupami zbłądziła i musiałam improwizować :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten chleb kupny czy domowy?
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
rrr
i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś postanowiłam lekko zredukowac wagę i ten dzien jakiś taki nie przygotowany (i przed zakupami) miałam w sensie, ze wybralam to co miałam najlepszego w domu, jutro bedzie lepiej na pewno ![]() pestki i orzechy w podwieczorku...
![]() |
#4987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do mnie, wczorajsze U 1. 2 grzanki z pieczonym buraczkiem, białym serem i pesto orzechowym 2. koktajl a la mango lassi na jogurcie naturalnym 3. sałatka z grillowanego kurczaka, szparagów i pomidorków koktajlowych, na deser borówki 4. kawałek domowego ciasta marchewkowego, kawa 5. wielki omlet z łososiem, suszonymi pomidorami i ziołami, kilka pomidorków koktajlowych (chyba się uzależniłam znowu) chyba znowu za mało białka, nie mam na nie pomysłu. Chyba że dziś w porządku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
Dzisiejsze P:
I. bułka razowa 100g z masłem, połówka z jajecznicą z dwóch jajek, połówka z wędliną drobiową, pomidor, ogórek; filiżanka kawy parzonej z mlekiem II. wielka gruszka, serek homogenizowany waniliowy i kilka łyżek serka wiejskiego, kilka paluszków słonych III. zupa szczawiowa z dwoma dużymi ziemniakami (gęsta, zabielana) i marchewką; ponad pół woreczka brązowego ryżu z kurczakiem po chińsku z warzywami IV. dwie małe bułeczki drożdżowe z truskawką i cukrem pudrem, jogurt Bakoma owoce leśne do picia (400g) V. bułka razowa 100g z masłem, pół z wędliną z piersi kurczaka, pomidorem, pół z ogórkiem małosolnym i serkiem wiejskim (sporo, z kubła 500g ![]() po: wyjedzona resztka twarogu półtłustego, kilka rzodkiewek, ze dwie łyżki sosu z obiadu (z kurczaka z warzywami) zbożówka z mlekiem- uzależnienie ![]() i jak sądzicie...? Nie wiem, czy tyję, jakoś nie mam ochoty na razie się ważyć
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie ładnie ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() jesteś kolejna ,po której widać ,że bardzo się starasz ![]()
![]() |
#4991 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Bellamy;34165958]
a w ogóle - niedługo 5 000 wiadomości ![]() ![]() ![]() ![]() to jak jest 5000 wiadomosci, to nowy watek sie zaczyna? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki! Śledzę od jakiegoś czasu Wasze posty i w końcu postanowiłam się przyłączyć
![]() ![]() UUUU: I koktajl (banan, pół awokado, seler naciowy, 2 kiwi, kawałek jabłka) z jogurtem i serkiem wiejskim + kanapka z chleba domowego z szynką drobiową pomidorem, rzodkiewką i sałatą II Duże jabłko+szklanka maślanki III duża porcja sałatki (sałata lodowa, pomidor, papryka, oliwki, seler naciowy) z kurczakiem z sosem musztardowym IV sok warzywny (ok 330ml) V Sałatka warzywna z makrelą wędzoną + kromka chleba domowego z szynką drobiową, żółtym serem, ogórkiem, keczupem i sałatą, 3 herbatniki I jeszcze, po przeczytaniu niektórych postów takie jedno pytanie do Was - dlaczego nie powinno się smażyć na oliwie z oliwek?? :O |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
nieśmiało w stronę U
ś: owsianka z winogronami, siemiem lnianym i gorzka czekoladą gotowana na wodzie + pół wieśniaka mleko z kawą IIś: 3 małe kanapki (jakiś normalny chleb o ciemnym kolorze lecz wątpie, żeby to razowiec był:P) 1: polędwica, ketchup, ogórek małosolny 2: makrela wędzona, cebulka 3: serek topiony, pomidor, kawałek jajka, rzerzucha godzina siłowych ćwiczeń- oczywiście rozgrzeweczka i streching o: winogrona omlet z dwóch jaj z drugą połową wieśniaka, pieczarkami, polędwicą, cukinią, papryką, cebulką i oliwkami. kawał makreli wędzonej p:leniwe wersja light- kakaowe:P (kostka twarogu chudego, dwie łyżki skrobii ziemniaczanej, łyżeczka błonnika kakaowego, łyżeczka kakaa, jajko) z łychą jogo nat, cynamonem i cukrem pożarte. aaa i marchewka ![]() esspresso k:twarożek z rzerzucha, pomidorrem, papryką, rzodkiewką i inka na mleku z łyżeczką midoku za dużo jajek... wiem, ale obiad miał być inny tylko siostra z zakupami zbłądziła i musiałam improwizować :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zadomowienie
|
R:
1, 15 orbitrek 7.15 1. Ś: kanapka złożona z 2 kawałków razowca z dynią z margaryną lekką z omega3 i z szynką drobiową; 1 pomidor; 1 banan; kawa inka z błonnikiem i mlekiem 11.30 2. II Ś: kanapka jw; kefir 450g. naturalny 15.20 3. O: ryż dziki; kalafior got; jajko sadzone na oliwce ze szczypiorkiem; 45 min trening interwał 16.30 4. Po obiedzie: kawa parzona z mlekiem; garść orzechów 19.00 5. K: sałatka: sałata, papryka czerwona, pomidor czerwony, pomidor żółty, ogórek św, 5 ząbków czosnku marynowanego i 5 czarnych oliwek, jajko gotowane, plaster szynki drobiowej skropione oliwą z oliwek R: 1, 20 h orbitrek 7.30 1. Przed śniadaniem: 1banan 8.30 2. Ś: owsianka na mleku 3, 2 % z solą i słodzikiem 12.00 3. II Ś: kanapka złożona z 2 kawałków chleba razowego z dynią, margaryna lekką z omega3 i szynką drobiową z rzodkiewką; 1 wielkie zielone jabłko; herbata miętowa 15. 20 4. O: zupa krupnik gęsty z piersią z kurczaka 40 min orbitrek 30 min ćw na macie 18.15 5: K: sałatka: sałata, pomidor, fasola czerwona z puszki, kukurydza, puszka tuńczyka wsw, czarne oliwki, skropione oliwką i posypane słonecznikiem 21.00 6. Po kolacji, przed snem: 1 twarożek lekki+ cynamon i jak wyglądają takie R?
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? Edytowane przez mpati86 Czas edycji: 2012-05-17 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, pozale sie: dzis 14 dzien diety, od soboty dorzucilam joge i kilak razy zrobilam 8miominutowki i waga... stoi! Nie ubylo mi ani kilo ![]() ![]() Wstawiam na dzis (dzis dzien trudny do ogarniecia bo od 8 do 21ej jestem poza domem) 1. sniadanie: owsianka (3/4 miski mleka 2%, 4 lychy platkow, 2 lyzki mixu suszonych owocow), zielona herbata 2. II sniadanie: jogurt naturalny, kawa z mlekiem, garstka pestek slonecznika bio, kilka suszonych sliwek. 3. lunch w pracy: pojemniczek z taka salatka: puszka tunczyka w oliwie z oliwek (nadmiar odlalam, a salatki juz nie doprawialam vinegretem), papryka, cebulka, zielony ogorek, pol filizanki (przed zalaniem) kuskusu, zielona herbata 4. na podwieczorek bedzie chyba: kawa z mlekiem i garsc orzechow (szczerze, to nie przygotowalam tego posilku, wiec improwizuje) 5. w domu o 21:30 (wiem, strasznie pozno, ale wracam okropnie glodna, musze cos zjesc) i moge tak: albo steki cielece grillowane + salatka albo omlet jajeczny z cukinia + salatka. Jak radzicie? ehhhhhhhhh ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co bys powiedziała na ćwiczenia aerobowe? Godzina co drugi dzień? Spróbuj tak ze 2 tygodnie a jak nie pomoże to wybrałabym się do lekarza zrobić badania (np. na tarczycę). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Raczkowanie
|
Dzisiejsze meeeeeeeega sodkie P:
Śniadanie: owsianka( 3 łyżki płatków, 100 ml mleka, gorący mus z jednego banana, posypane dużą iloscią cynamonu), ok.400 ml wody z miętą Drugie śniadanie: 1/3 szklanki pesso pszenno-owsianego, wymieszane z łychą bielucha i 2 łychami jabłek prażonych, 4wafl ryżowe z 4 łyzeczkami masła orzechowego <moja milosc od dzis!> Obiad: ziemniaki pieczone, pewnie jeden duzy, kurczak po hawajsku z ananasem(knorr, z paczka...) Podwieczorek: kromka chleba z maki z pełnego przemiału z serkiem do smarowania Philadelphia light, rzodkiewką, paroma plasterkami ogórka zielonego, papryką, sałatą Kolacja: twarożek domowy Piątnicy Widać wreszcie POPRAWĘ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Hau, mam 167, waze 59
![]() ![]() Ciezko mi w moj plan dnia dorzucac duzo cwiczen, mam malo czasu....ale sie postaram. Moze ta joge cwiczylabym rano codziennie przed praca o 6ej (spodobalo mi sie, wiec mysle, ze nawet z checia bym wstawala o godzine wczesniej) a w pn, sr i pt cwiczenia aerobowe.... jaki pomysl na takie cwiczenia? Przychodzi mi do glowy wieczorne bieganie.... a cos co mozna robic w domu? dzieki Hauuu za rady ![]()
![]() |
#5000 |
Raczkowanie
|
ponad 5000!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie to chyba pora założyć nowy wątek? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
pytanie?
co można byłoby przemycić słodkiego np. miód, dżem lub coś takiego i typowego słodyczka np. ciasto, ciastko, batonik itp. na dietę redukcyjną? Jakie produkty? Nie piszcie, że owoce lub bakalie, bo to wiem, ale może macie jakieś tzw: zdrowe słodycze lub słodkie przekąski?
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Rozeznanie
|
W strone U:
dzis chyba troche za luzno ![]() I: kawalek bananowego chlebka; homo nat zmiksowany z polowa banana i 2szt kiwi plus 2 lyzki musli. II: kromka grahamu z tunczykiem, rzodkiewkami i kielkami; domowy pelnoziarnisty gofr posmarowany danio light waniliowym z resztka banana ze sniadania ![]() III: 1/2 woreczka brazowego ryzu, gotowana piers z kurczaka, salatka z pomidora, ogorka i kielkow. IV: wiejski z kilkoma nerkowcami. V: kawalek wedzonego lososia z warzywami shred + 8 min buns i legs |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No wlasnie nie jestem jeszcze na typowym U dlatego mam watpliwosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.