Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 22:58   #4951
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Winyl, powiedzmy ze w udzie mamy srednio 56 cm , wystarczy ze zsumujemy uda dwoch dziewczyn i to wychodzi juz 112 cm , nie masz tyle w udzie a Ty piszesz ze 3 razy wiecej niz my wszystkie razem wziete, now iesz?! kazde udo to osobny przypadek, osobna historia. a Ty nas tak, hurtem, to rowniania matematycznego.
Ja mam 60 i duuuużą murzyńską pupcię, tylko nie wiem czemu jestem biała, coś się genom popierniczyło

W sumie jak się zastanawiam- masakra, Banna, ja mam ponad 10 cm w udzie więcej niż Ty, przy tym samym wzroście

Cytat:
o fak
gdzie robią takie sztuczki, pewnie w kerfurze?
moim osiedlowym markecie o nazwie Supermarket Simply City!!

Henna jest taka, że nie da się jej nie przeżywać, bo wygląda jak zwrócony obiad z dnia poprzedniego i podobnie pachnie, a trzeba ją trzymać na głowie dwie godziny

A BB kupuję, ale nie wiem jeszcze który

Wiem już, że Aloe Sun się u mnie nie sprawdził, za to Red Bean jest na razue super

Dziewczynyyyyy, klub
Potrzebuję kopa w tyłeczek

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-16 o 23:00
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-16, 23:00   #4952
karola_plm
Rozeznanie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ostatnio żrę co popadnie...... Nawet dzisiaj zeżarłam kanapki z mielonką...
Mam mega zły dzień... Skóra na buzi i plecach idealna po tym antybiotyku, a na dekolcie wiecznie jakieś krostki i uczulenie.
Strasznie się czuję...
Psyholkuuuu jutro będzie lepiej, nie smutaj!

Cytat:
1. niee no ja niestety lubie sol , zazdroszcze Ci ze umiesz jej nie jesc ale od dzis odzwyczajam sie, o!

2. wlasnie, tez o tym myslalam, Aga, probowalas ostatnio biegac?

3. ee, a teraz ile masz?! matko na tych zdjeciach z wakacji masz takie super zgrabne nogi, 57cm...?!

4.

--
Noooooooooooo jak mamusie kocham, 57 jak w morde strzelił. Na tych wakacyjnych było chyba więcej. Mówiłam Wam, że to tak na zdjęciach wygląda, a jak nie zakrywam shortami to mam nagle takie petardy, że to się w głowie nie mieści... to mi nie wierzyłyście!

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

Mam turbodauna, ale akurat głupot nie gadam .
Ej lasencje, ja mam 3 razy więcej w udzie niż Wy wszystkie razem wzięte, więc dajcie sobie spokój z tym użalaniem się . Skoro widzimy na zdjęciach, że macie zgrabne nogi, to po co płakać, że mają tyle a tyle cm? Każda ma inny wzrost, długość nóg i inną budowę, ciężko tak porównywać ...

Bania, chciałabym zobaczyć tą reakcję .
Uwierzę jak zobaczę!

No właśnie one nie są zgrabne! Nie nie nie! Zobaczycie na zdjęciu przed i po pewnie też... że mam udzicha jak rasowa słonica! Nie znoszę swojej budowy, taka nabita od stóp do głów.

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

skonczyłam przed chwilą 35 minut Bum Bum i czuję jak palą mnie mięśnie na nogach i tyłku

wkurza mnie pan który prowadzi te ćwiczenia, ale cóż. są fajna i mają działać cuda, więc jakoś go przecierpię
spociłam się jak po 55 minutach Turbo Fire... masakra!

muszę sprawdzić czy ja też mam taki mięsień
nie próbowałam, bo się od razu wziełam za Turbo Fire. Powiem Ci,że jeszcze nie mam aż tak super kondycji na bieganie... jeszcze są momenty kiedy bardzo sapie przy ćwiczeniach.

turbodaun - padłam!!
Na pewno dałabyś radę, ja przy pierwszym bieganiu nie mogłam się nadziwić jak mi łatwo poszło.
Aaaaaaa kusisz Tymi ćwiczeniami!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Przywitaj mięsień od nas

A ile masz teraz?
Mięsień pozdrawia! A toooooo dowiemy się za... 27 dni Obiecałam się, że się nie złamię i nie wejdę na wagę ani nie chwycę cm do tego czasu

Jutro od rana idę biegać!

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-05-16 o 23:23
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 01:10   #4953
winyl
Zakorzenienie

BŚ piona, też jestem murzynem, białym murzynem!
Aż wstyd się do moich ud przyznać . Będę udawać, że mogę mieć takie gigantyczne, bo mam wąziutką talię i w sam raz biust, taaak, właśnie tak będziemy udawać! .
A mi dzisiaj przyszło awizoo, jutro wysyłam kogoś na pocztę po mój nowy bb . Ciekawe czy będzie lepszy, nie mogę się doczekać

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 07:36   #4954
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 60 i duuuużą murzyńską pupcię, tylko nie wiem czemu jestem biała, coś się genom popierniczyło

W sumie jak się zastanawiam- masakra, Banna, ja mam ponad 10 cm w udzie więcej niż Ty, przy tym samym wzroście

moim osiedlowym markecie o nazwie Supermarket Simply City!!
1. może karnacja zmieni Ci się z wiekiem?
za jakieś 2 lata np. wszystko się okaze . kurde, a gorzej bedzie jezeli podczas porodu tez cos sie popierniczy genom i urodzisz murzynskie dziecko białemu ojcu!

2. to gon mnie! bo chce jeszcze mniej! mozemy udawac, ze mam 58

3. nie słyszałam o takim takk jak o tym w ktorym jest milka 300g za 5,99
apropo : nie pamietam kiedy ostatnio jadłam milkę i w ogole, slodycze
Cytat:
Henna jest taka, że nie da się jej nie przeżywać, bo wygląda jak zwrócony obiad z dnia poprzedniego i podobnie pachnie, a trzeba ją trzymać na głowie dwie godziny

A BB kupuję, ale nie wiem jeszcze który

Wiem już, że Aloe Sun się u mnie nie sprawdził, za to Red Bean jest na razue super

Dziewczynyyyyy, klub
Potrzebuję kopa w tyłeczek
henna: feeee feee fee! to trauma! i nikt Cie nie uprzedzil?! fu. biedna Śmietana. a jak efekty? bo nie zrezygnowalas chyba w miedzy czasie?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
No właśnie one nie są zgrabne! Nie nie nie! Zobaczycie na zdjęciu przed i po pewnie też... że mam udzicha jak rasowa słonica! Nie znoszę swojej budowy, taka nabita od stóp do głów.

Mięsień pozdrawia! A toooooo dowiemy się za... 27 dni Obiecałam się, że się nie złamię i nie wejdę na wagę ani nie chwycę cm do tego czasu

Jutro od rana idę biegać!
Karolciu kochana wg mnie Ty i Laura macie super zgrabne nogi! I dowody na to mamy w albumie. Pozostałe nogi albo nam się nie pokazały () albo dopiero nad sobą pracują (Psyhol tez oczywiscie ma ladne, i niepotrzebnie sie schizuje, bo ma tam... ile? 48? )

takze fajnie, ze nad nimi pracujesz, rzezbisz je i sie nie poddajesz, ale blagam, troche mnie krytyki w stusunku do samej siebie! (wiem, ze to trudne)

oo ambitnie!
Cytat:
A mi dzisiaj przyszło awizoo, jutro wysyłam kogoś na pocztę po mój nowy bb . Ciekawe czy będzie lepszy, nie mogę się doczekać
Winyl, Ty pewnie miałas ich juz miliardy w swojej karierze długo czekalas na przesylke?
noo i jeszcze chcę zapytać jaki zamowilas czy bb nakladasz pędzlem?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 08:33   #4955
psyhe666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny,
Mielonkę zeżarłam i czipsy, bo dzisiaj dostałam @. Znowu wcześniej niż ostatnio (tym razem 1 dzień...)

Bania, jak się dzisiaj czujesz?
Może Cię przewiało jak wyszłaś zgrzana z aerobiku?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 08:37   #4956
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
no co Ty? pokaz, jak cos nie wyszlo to wspolnie latwiej bedzie cos wymyslic. ja np. mialam problem z kolanami i łydkami nie mowiac nic o stopach. ale jako ze moja Winyl byla lezaca, to pomyslalam, ze nie namaluje lydek, bo je podkulila pod uda i nie widac.
a Ty, z czym masz klopot?

**O.O**
**~~~**
**/||\**
--/ || \
---/_\
---|| ||
--n--- n

tu zaklopotany Winyl z wieksza iloscia wlosow w formie drobniejszych loczkow
ej mnie też mogłabyś namalować....

Cytat:
A u mnieeee u dentysty siara jak nie wiem
S - stomatolog
J - ja
S: nie bolał panią ten ząb?
J: nie
S: dawno pani wyleciało to lekarstwo?
J: ok. tygodnia temu...
S: no tak, bo ostatnią wizytę pani przekładała... raz czyściłam?
J: tak...
S: płyny kanałowe.....
J: yyyyyyyyy... nie wiem wtf
S: to do pomocy dentystycznej

A w Rossmannie.... Psyhe oczywiście nosi shoppera na zgięciu łokcia... No i było dość ciasno... Kupowałam mamie lakier do włosów i przypomniało mi się, że miałam kupić sobie ampułki Joanny nooooo......... i oczywiście gwałtownie się odkręciłam, postrącałam kosmetyki, chłopak chciał mi pomóc łapać je w locie, a ja mu niechcący przywaliłam w twarz tym lakierem
Yyyy..... Mogłaś to odebrac jakby było do Ciebie
Biedny chłopak, mogłaś się z nim chociaż umówić
Cytat:
Haaa, dresiarskie auto . Zazdroszczę! Dasz mi się czasem przejechać?
Pewnie ale musisz do mnie wpaść na kawe najpierw

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
MP, gratuluję udanej transakcji . Teraz możesz wozić się jak rasowa blachara swojego Dresu! hahaha

Na kolacje była meeega pizza - zjadłam mały kawałek i jestem mistrzem
A ja wypiłam 2 pifka.....
Cieszę się, że mamy to już za sobą....
Cytat:
Ale ze mnie pasztecicho jest
Nawet nie umiem 5kg. schudnąć
Piona ja też nie umiem!
Cytat:
Wy mnie nie kochacie, w domu mnie nie kochają i nikt mnie nie kocha
Piona mnie tez nikt nie kocha! Ale mamy ze sobą dużo wspolnego
ej, ale my Ciebie kochamy!
Cytat:
Ostatnio żrę co popadnie...... Nawet dzisiaj zeżarłam kanapki z mielonką...
Mam mega zły dzień... Skóra na buzi i plecach idealna po tym antybiotyku, a na dekolcie wiecznie jakieś krostki i uczulenie.
Strasznie się czuję...
Ja też czuję się okropnie bo moje ręce od tamtej opalenizny są strasznie przesuszone i mimo wielu balsamów/kremów nadal są nieciekawe....
Cytat:
wgl. co za wstyd... poszłam z tżem do Almy na małe zakupy. nabraliśmy trochę rzeczy, podchodzimy do kasy, pani kasuje...i jak przyszło do zapłaty, to okazało się,że tż nie wziął portfela z domu
myślałam,że schowam się pod ziemię... tż wściekły, cały czerwony zostawił te zakupy i poszliśmy do domu hahaha
Ja się już nauczyłam żeby zawsze przy wychodzeniu z domu spytać TZ czy zabrał portfel....
Cytat:
Ja przebiegam pod prokuraturą, czasem są tam wozy TVNu i Polsatu jak jakaś matka w sosnowcu walnie dzieckiem o próg

Nie biegam już w moim ulubionym lesie, bo tam nieszczęsna Katarzyna W. próbowała popełnić samobójstwo i teraz się boję, że ją zobaczę
OMG! Kocham Twoje posty
Wiem, że sprawa juz ucichła ale widzę, że masz to samo zdanie co ja

Tak więc podsumowując: wypiłam wczoraj 2 pifka, auto jest ok - na weekend dajemy go do sąsiada żeby powymieniał oleje, itd i coś tam jeszcze mają z TZ robić (pewnie pić ). Nie jest to najnowsze BMW ale jest nasze i to sie dla mnie liczy!
Z mojej nauki oczywiście nici, sąsiedzi przyszli opić auto - dziś muszę zarwać noc i poduczyć się tych nieszczęsnych finansów. Wiecie, że babka tak nudziła na zajęciach, że częśc grupy spała
Na śniadanie grzecznie owsianka - w końcu.....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 08:48   #4957
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, rozwalasz mnie
Już mi się nie chce o tym w necie czytać... Podobno Katarzyna W. ma złożyć pozew o rozwód...
Hahahaha BŚ!! Byłabyś miszczem drugiego planu!!!
Zmartwieni dziennikarze relacjonują wydarzenia z ostatnich kilku godzin, a tam za nimi pod prokuratura w turbodymomeńskich portasach przebiega taka zgrzana BŚ

Przyjaciółka mnie obraziła
Jak rozjaśniała mi trochę włosy jakiś czas temu, to powiedziała 'oooooo po rozjaśniaczu masz włosy jak mama Madzi' Chodzi o ten jest aktualny look

MP, Ciebie kocha córeczka i TŻ
To nieźle się musiałaś spiec, że masz taką suchą skórę

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Wiecie co? Wiecie co?
Zadzwoniłam wczoraj do koleżanki kiedy ta zerówka z powszechnej, na co ona, że są w trakcie ustaleń kiedy i po weekendzie się wszystko wyjaśni
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-17 o 08:51

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 08:48   #4958
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ale ładnie Winylka malujecie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko powiedzieć, że jesteśmy wlaścicielami bordowego Golfa III
ojojoj.... znów picie :P
Niech Wam dobrze służy!

Cytat:
Ale ze mnie pasztecicho jest
Nawet nie umiem 5kg. schudnąć
Nie trzeba było żreć wcześniej tych chrupek
Schudnąć to mało która potrafi,ale najeść się i przytyć to każda

Cytat:
BŚ, rozwalasz mnie
Już mi się nie chce o tym w necie czytać... Podobno Katarzyna W. ma złożyć pozew o rozwód...

Jak rozjaśniała mi trochę włosy jakiś czas temu, to powiedziała 'oooooo po rozjaśniaczu masz włosy jak mama Madzi' Chodzi o ten jest aktualny look
Mam już dość tej dwójki, dobrze że ostatnio ucichło. A koleżanka zazdrosna i tyle
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 08:51   #4959
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Tak więc podsumowując: wypiłam wczoraj 2 pifka, auto jest ok - na weekend dajemy go do sąsiada żeby powymieniał oleje, itd i coś tam jeszcze mają z TZ robić (pewnie pić ). Nie jest to najnowsze BMW ale jest nasze i to sie dla mnie liczy!
Z mojej nauki oczywiście nici, sąsiedzi przyszli opić auto - dziś muszę zarwać noc i poduczyć się tych nieszczęsnych finansów. Wiecie, że babka tak nudziła na zajęciach, że częśc grupy spała
Właśnie doszło do mnie, że moi sąsiedzi nie opijali mojego Fordzia W sumie - wszyscy go opili oprócz mnie, więc muszę nadrobić! Coś czuję, że do Ciebie przyjadę, bo macie fajne imprezy
Cytat:

Wiecie co? Wiecie co?
Zadzwoniłam wczoraj do koleżanki kiedy ta zerówka z powszechnej, na co ona, że są w trakcie ustaleń kiedy i po weekendzie się wszystko wyjaśni
1. Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać!
2. Ale to dobrze czy źle, bo jestem z rana taka nieogarnięta

Bania Ty kochany wazeliniarzu

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 08:54   #4960
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, jak się dzisiaj czujesz?
Może Cię przewiało jak wyszłaś zgrzana z aerobiku?
beznadziejnie ;((((( siedze pod kołdrą, w szlafroku, nawet jeszcze zebow nie umylam, nie wzielam porannego prysznica, nie mam na nic sily jakies grypsko mnie rozwalilo nie mowiac o tym, ze nadal mam zakwasy

no, mysle, ze to przez ten aerobik, nie przebieralam sie, tylko zalozylam cienka kurtke na koszulke i pobieglam do samochodu kolezanki

a mialam na dzisiaj taaaaaaaakie plany. mam nadzieje ze do jutra sie wykuruje, silownia czeka
Cytat:
ej mnie też mogłabyś namalować....

Ja też czuję się okropnie bo moje ręce od tamtej opalenizny są strasznie przesuszone i mimo wielu balsamów/kremów nadal są nieciekawe....

Ja się już nauczyłam żeby zawsze przy wychodzeniu z domu spytać TZ czy zabrał portfel....

&&&&
&+_+&
__||__
.../!!\
../!!!!\
./!!!!!!\
'''||'''||'''

wuala na tym rysunku masz maxi dress z falbanką we wzor wykrzyknikowy .

a co, zdarzylo mu sie zapomniec?

czemu w koncu...?
Cytat:
zachowala sie jak gowniarz ;(((

Stary 2012-05-17, 09:00   #4961
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, Loriette, nie zazdrosna tylko to był rozjaśniacz i później na to farba i wyglądałam naprawdę tak fatalnie jak ona tylko z odrobinę zdrowszymi włosami

Baniakuuuuu, Nasza sierotka się poświęciła, poszła na aerobik i tak się od razu zaprawiła

Zachowała się bardzo nietaktownie. Uraziła moje uczucia
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:02   #4962
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie doszło do mnie, że moi sąsiedzi nie opijali mojego Fordzia W sumie - wszyscy go opili oprócz mnie, więc muszę nadrobić! Coś czuję, że do Ciebie przyjadę, bo macie fajne imprezy
u nas imprezy sąsiedzkie są boskie, naprawdę Wpadaj, pokaże Ci te wiejskie klimaty
Cytat:
beznadziejnie ;((((( siedze pod kołdrą, w szlafroku, nawet jeszcze zebow nie umylam, nie wzielam porannego prysznica, nie mam na nic sily jakies grypsko mnie rozwalilo nie mowiac o tym, ze nadal mam zakwasy

no, mysle, ze to przez ten aerobik, nie przebieralam sie, tylko zalozylam cienka kurtke na koszulke i pobieglam do samochodu kolezanki

a mialam na dzisiaj taaaaaaaakie plany. mam nadzieje ze do jutra sie wykuruje, silownia czeka

&&&&
&+_+&
__||__
.../!!\
../!!!!\
./!!!!!!\
'''||'''||'''

wuala na tym rysunku masz maxi dress z falbanką we wzor wykrzyknikowy .

a co, zdarzylo mu sie zapomniec?

czemu w koncu...?

zachowala sie jak gowniarz ;(((
Oj biedactwo nasze mnie też coś łapie, ale to chyba bose nogi wczoraj w baletkach a zimno było jak cholera
Yyyy.... potwierdziłaś moje przekonanie, że sukienki maxi nie sa dla mnie
TZ nigdy nie zapomniał ale kieeeedyś byłam u ciotki na wakacjach i ona zrobiła wielkie zakupy nie majac portfela - pamiętam jej czerwoną twarz i wole tego uniknąć na sobie
Ostatnio jadlam kanapki, zawsze jakoś później bo rano nie zdążyąłm, a dziś na spokojnie zjadłam owsiankę

Mam dzis masę roboty, bo musze ogarnać mieszkanko tak porządnie, bw sobotę mnie nie ma a tu niestety nikt nie sprzata no i uczyć się!
Spadam na kawę

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 09:07   #4963
psyhe666
Zakorzenienie

Ej dziewczyny jeszcze 40 postów! Co z tytułem?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:11   #4964
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe myśl nad nim. Wtedy nie będziesz mówiła, że nikt Cię nie kocha, bo nie będzie na to czasu!

MP pewnie, że wpadnę! Powiem Ci, że wczoraj pół nocy słuchałam Disco Polo i zachciało mi się wiejskiej imprezy albo jakiegoś wesela!

Ale mnie ten drut denerwuje - nawet śniadanie było katorgą, a ortodontka jest dopiero od 12

Stary 2012-05-17, 09:17   #4965
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nie trzeba było żreć wcześniej tych chrupek

w końcu jaki głos rozsadku na tym watku ;D
Cytat:

Bania Ty kochany wazeliniarzu
e, serio, na zdjęciach macie takie nogi, że nie wiem co od nich chhcecie ale rozumiem was doskonale, bo Wy z kolei nie wiecie czego ja chce od swoich nog, czyli spoko, wszystkie jestesmy poryte xD
Cytat:
Baniakuuuuu, Nasza sierotka się poświęciła, poszła na aerobik i tak się od razu zaprawiła

Zachowała się bardzo nietaktownie. Uraziła moje uczucia
Ty jedna mnie pozalowalas tz pewnie da mi bana na silownie, aerobik, jogging i lazenie w balerinkach na gole giry, na lazenie z gola szyja, na lazenie w portaskach, spodniczkach i picie zimnego, a buuuuuuuu ;(
Cytat:
Yyyy.... potwierdziłaś moje przekonanie, że sukienki maxi nie sa dla mnie

dobra. wstaje. musze sie ogarnac, bo poki co siedze i smierdze i posprzatac, bo nie wiem, jak mozna zyc w takim syfie jakby ktos mial ochote wpasc dzis do mnie na kawe to spalilabym sie ze wstydu. o nie. o nie. tak nie moze byc.

Stary 2012-05-17, 09:18   #4966
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, masz stał aparat?
Bo ja momentami żyję w innej czasoprzestrzeni

Ja chodzę teraz do dentystki, naprawiam zęby, a później chciałabym stały tylko na górną szczękę, bo mam lekko krzywe jedynki i jedną dwójkę...
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:19   #4967
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej dziewczyny jeszcze 40 postów! Co z tytułem?
musimy myslec, mysle ze dzisiaj naku.rwimy 40 postow i bedzie nowy wątasek ! jupijajej!
Cytat:
Ale mnie ten drut denerwuje - nawet śniadanie było katorgą, a ortodontka jest dopiero od 12
A czesto tak Ci sie dzieje?

Stary 2012-05-17, 09:19   #4968
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, ja dzisiaj poodkurzałam dziadkom i powtórzyłam co już umiem z powszechnej.. Dobre mam serdusio?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:22   #4969
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, masz stał aparat?
Bo ja momentami żyję w innej czasoprzestrzeni

Ja chodzę teraz do dentystki, naprawiam zęby, a później chciałabym stały tylko na górną szczękę, bo mam lekko krzywe jedynki i jedną dwójkę...
Stały aparat miałam dwa lata Ściągnęłam dwa lata temu, ale moja mama zobaczyła, że M. ma założony drut od wewnętrznej strony, który trzyma zęby i dzięki temu nie trzeba zakładać na noc wkładek, więc uznała, że też muszę mieć. Zapłaciłam i mam od wewnętrznej strony na górnych zębach cieniutki drut. Jednak wiadomo - dotykam go dolnymi i czasami klej popuszcza. Na szczęście moja kochana Pani Ortodontka naprawia mi za darmo, bo za samo ściągnięcie dałam 350zł

Ja chciałam aparat jak głupia, bo miałam wadę zgryzu, ale teraz wiem, że NIGDY WIĘCEJ. Tyle bólu w tym było, na randce musiałam mieć wyćwiczone jak jeść żeby nic nie zostało na aparacie. Ale był plus - co miesiąc nowe kolorowe gumeczki

Bania w przeciągu 2 lat jakieś 3 razy..

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-17 o 09:24
Stary 2012-05-17, 09:25   #4970
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Stały aparat miałam dwa lata Ściągnęłam dwa lata temu, ale moja mama zobaczyła, że M. ma założony drut od wewnętrznej strony, który trzyma zęby i dzięki temu nie trzeba zakładać na noc wkładek, więc uznała, że też muszę mieć. Zapłaciłam i mam od wewnętrznej strony na górnych zębach cieniutki drut. Jednak wiadomo - dotykam go dolnymi i czasami klej popuszcza. Na szczęście moja kochana Pani Ortodontka naprawia mi za darmo, bo za samo ściągnięcie dałam 350zł

Ja chciałam aparat jak głupia, bo miałam wadę zgryzu, ale teraz wiem, że NIGDY WIĘCEJ. Tyle bólu w tym było, na randce musiałam mieć wyćwiczone jak jeść żeby nic nie zostało na aparacie. Ale był plus - co miesiąc nowe kolorowe gumeczki
Wytrzymałabym ten ból, bo wiem, że miałabym idealne ząbki
Generalnie mam ładny ich kształt i jasną kość więc jakby były idealnie równe to chyba bym się posikała z radości

No i przeraża mnie to, że chyba ten aparat samemu się podkręca?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:28   #4971
Loriette
Zakorzenienie

Oj tak dla efektu warto. Ja do dzisiaj chodzę i oglądam swoje odbicie w lustrze
Samemu podkręca się aparat ruchomy - taki też miałam jak byłam dzieckiem, ale to g. warte..
Stały to jednak większa technologia i z tym jeździ się do ortodonty. Wtedy najczęściej zmienia się gumki i drut - pamiętam jak założyła mi taki gruby, rany jaki ból!!

Oooo w radiu moja wakacyjna piosenka! "Baby we can do it, we can do it ALL NIGHT"

Stary 2012-05-17, 09:28   #4972
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Ale mam dzisiaj dobry humor Mimo tego, że zepsuł się odkurzacz, wkurza mnie odstający drut i mam masę rzeczy do zrobienia!
co jest powodem tak dobrego humoru??
Cytat:
wgl. co za wstyd... poszłam z tżem do Almy na małe zakupy. nabraliśmy trochę rzeczy, podchodzimy do kasy, pani kasuje...i jak przyszło do zapłaty, to okazało się,że tż nie wziął portfela z domu
myślałam,że schowam się pod ziemię... tż wściekły, cały czerwony zostawił te zakupy i poszliśmy do domu hahaha
ja zawsze na wszelki wypadek noszę portfel bo mojemu Tż też się zdarza zapomnieć ale ja mam więc podobnej akcji do twojej na szczęście nigdy nie było
Cytat:
Hahahaha BŚ!! Byłabyś miszczem drugiego planu!!!
Zmartwieni dziennikarze relacjonują wydarzenia z ostatnich kilku godzin, a tam za nimi pod prokuratura w turbodymomeńskich portasach przebiega taka zgrzana BŚ

chciałabym zobaczyć to wydanie w którym Bś by biegała myślę że wtedy byłaby bardziej sławna od ewki przecież jej ćwiczenia nie są emitowane w wydarzeniach
co za babol przecież ona ma miotłe na glowie a nie włosy a Twoje są mega zdrowe, albo sprawiają takie wrażenie

Uwaga uwaga ... Jeśli wy się ładnie trzymacie to ja też wracam do dietki od dziś będę nowa ja taka jak tydzień temu bo od sob tyle jadłam że szkoda gadać , czas najwyższy się opamiętać
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 09:33   #4973
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, to dobrze, bo jakbym miała sobie sama podkręcić to podejrzewam, że zrobiłabym to za mocno i wszystkie zęby by mi wyleciały
To chodzę teraz ładnie do dentysty i może w lipcu/sierpniu się zdecyduję

Alexis, widzisz jakie ja mam pomysły?
Ja też od dzisiaj się ładnie trzymam i nie głodzę

Wczoraj jak szłam do dentysty to widziałam taką dziewczynę rok ode mnei starszą z liceum co się nią zawsze podniecałam ale ona jest chudziutka i zgrabniutka
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:37   #4974
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
co jest powodem tak dobrego humoru??
Życie Wystarczy wszystko sobie dopasować, poukładać + dodać fajną dietę, po której człowiek czuje się lekko.

Cytat:
Loriette, to dobrze, bo jakbym miała sobie sama podkręcić to podejrzewam, że zrobiłabym to za mocno i wszystkie zęby by mi wyleciały

Wczoraj jak szłam do dentysty to widziałam taką dziewczynę rok ode mnei starszą z liceum co się nią zawsze podniecałam ale ona jest chudziutka i zgrabniutka
Psyhe, jeśli myślisz o lipcu czy sierpniu to zacznij chodzić wcześniej, bo zanim założą Ci aparat to trochę się nachodzisz.. Wizyta GADANA, potem robienie zdjęć RTG zębów i moje najlepsze - ROBIENIE WYCISKU. Rany boskie.. podchodziłyśmy 4 razy, bo za każdym razem mnie naciągało. fuuu! Za to dzisiaj mam w domu swoje stare zęby i mogę je oglądać

Stary 2012-05-17, 09:41   #4975
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, ale mam dokończenie kanału 31 maja i jeszcze oprócz tego jeden ząb do zrobienia i jeden do wyrwania, bo on ogólnie rośnie gdzieś z boku, a jakbym miała mieć proste to by się w ogóle nie zmieścił... czyli tak naprawdę 3 zęby do roboty...
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:41   #4976
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Życie Wystarczy wszystko sobie dopasować, poukładać + dodać fajną dietę, po której człowiek czuje się lekko.

czemu ja tak nie potrafię?
Ostatnio nawet dietka mnie nie cieszyła , nawet to że ciało jest coraz lepsze. Ogarnęło mnie jakieś złe nastawienie myślałam że za bardzo katuje się dietą , przerwałam ją na 5 dni a tu dalej jest jak było...
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 09:44   #4977
psyhe666
Zakorzenienie

No i Loriette ma teraz najdłuższe wakacje w życiu Zazdroszczę bardzo, bardzo!

Ale dam radę i rozwalę tą sesję!
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 09:46   #4978
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, ja dzisiaj poodkurzałam dziadkom i powtórzyłam co już umiem z powszechnej.. Dobre mam serdusio?
jakie ta dziewczyna ma wielkie, kochane, czerwone, głośno bijące serdusio!

ps; a bezinteresowne to bylo?
Cytat:
No i przeraża mnie to, że chyba ten aparat samemu się podkręca?
dziz. to glupie ;p
Cytat:
Oooo w radiu moja wakacyjna piosenka! "Baby we can do it, we can do it ALL NIGHT"
tez tego sluchalam! byl tez moj hit, welcome to st tropez. a teraz jest hasz hasz! hasz hasz!
Cytat:
ja zawsze na wszelki wypadek noszę portfel bo mojemu Tż też się zdarza zapomnieć ale ja mam więc podobnej akcji do twojej na szczęście nigdy nie było

Uwaga uwaga ... Jeśli wy się ładnie trzymacie to ja też wracam do dietki od dziś będę nowa ja taka jak tydzień temu bo od sob tyle jadłam że szkoda gadać , czas najwyższy się opamiętać
1. co za fajtłapy z tych naszych facetów!
mojemu zdarza sie zapomniec reszty, ale panie w sklepie o tym wiedza i czekaja az sie skapnie siara
2. racja Alexis, bierz sie za siebie, ja bylam na aerobiku, wiesz?
jaram sie
Cytat:

1. zobaczylam to w swojej glowie.
idziesz zadowolona do lustra, stajesz przed nim, otwierasz buzke, krecisz czyms tam w srodku i nagle masz przerazenie w oczach, zeby Ci wypadaja jeden po drugim i zalewasz sie placzem i tupiesz nozkami, aaa! i jestes szczerbolkiem! i zakladasz sztuczna szczeke i co wieczor zostawiasz ja w kubeczku z woda. happy end

Stary 2012-05-17, 09:53   #4979
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, ale mam dokończenie kanału 31 maja i jeszcze oprócz tego jeden ząb do zrobienia i jeden do wyrwania, bo on ogólnie rośnie gdzieś z boku, a jakbym miała mieć proste to by się w ogóle nie zmieścił... czyli tak naprawdę 3 zęby do roboty...
Spoko, pewnie ortodontka Ci powie, że musisz wyrwać dwa zdrowe zęby, żeby mieć miejsce. Ja straciłam 6 i 4.. moja przyjaciółka nie miała dwóch czwórek - wyglądała komicznie

A tak btw. to mam mega skurcze, więc dzisiaj pewnie będę miała z Tobą okresowe synchrony!
Cytat:
czemu ja tak nie potrafię?
Ostatnio nawet dietka mnie nie cieszyła , nawet to że ciało jest coraz lepsze. Ogarnęło mnie jakieś złe nastawienie myślałam że za bardzo katuje się dietą , przerwałam ją na 5 dni a tu dalej jest jak było...
Ja długi długi czas nie miałam dobrego humoru. Denerwowało mnie wszystko i wszyscy. Złe nawyki żywieniowe tłumaczyłam tym, że i tak niczego nie zmienię. Bzdura! Dobre nastawienie to 90% sukcesu, a reszta pójdzie sama.
Alexis spinamy pośladku
Cytat:
No i Loriette ma teraz najdłuższe wakacje w życiu Zazdroszczę bardzo, bardzo!
Och, tak! Mam zamiar wykorzystać je do cna Wyjazd na Bawarię, potem może jakaś dorywcza praca, potem wylot w jakieś ciepłe miejsce, żeby wygrzać tyłeczek
A 17. lipca jak ogłoszą wyniki na UŚ - pójdę się zapić!
Cytat:
tez tego sluchalam! byl tez moj hit, welcome to st tropez. a teraz jest hasz hasz! hasz hasz!
Teraz włączyłam hasz hasz i będę śpiewać Chociaż ostatnio śpiewałam SUAVEMENTE w wykonaniu Pitbulla
I nadal szaleję za Swedish House Mafia!

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-17 o 09:55
Stary 2012-05-17, 09:56   #4980
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, a słuchasz szybkiej wersji hasz hasz czy tej wolnej? Bo ja ten wolnej nie lubię
Aż sobie włączyłam

Loriette, bez tego zęba co rośnie z boku przeżyję, ale jak to jeszcze kilka innych zdrowych? Będę szczerbolem?
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości