|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak spotakć fajnego faceta?
Witam serdecznie Drogie Koleżanki - jesli tak moge się do Was zwrocić.
pozdrawiam serdecznie i ciepło - DROGA LEWEK - nie martw się ja też miałam bardzo kiepski poniedziałek, oczywiście wiele spraw do załatwienia i przeciwności na codziennej drodze - ale jakoś się udalo. Mam nadzieję, Droga lewek, że wizyta u dentysty przebiegła w miarę bezboleśnie. Cieszę się, że masz takie same nastawienie do weryfikacji facetow jak ja. Podstawa to wysoka poprzecza, ale jak sama piszesz - możemy się też zakochać w kimś zupelnie nie odpowidającym naszemu idealowi - musi nas tylko zachwycić. czekamy więc dalej na nasze szczęście i wspieramy się. Tarz kilka słów do LA-RY - otóż Droga LA-RO , wcale nie marudzę, każdy z nas ma określone cele i środki ich osiągania. Nie krytykuję wcale znajomości internetowych i może nawet zdecyduję sie na gadu-gadu m Pozdrawiam cieplutko. Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:10 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ponieważ jestem szczęśliwą mężatką.Ale czytam Wasze posty od poczatku.Postanowiłam zabrać głos(o jej jak to brzmi ![]() ) iż doskonale Cię rozumiem,ponieważ zanim poznałam mojego obecnego męża też byłam w takie próżni i wiem co to znaczy spędzać samemu Swięta lub daleko od siebie.![]() Nie jesteś marudą,masz po prostu trudny okres w Swoim życiu a po to jest wizaż aby przyjść i wyżalić się jak bliskiej osobie. Jeśli pozwolicie to czasami sie wtrącę a czytać będę nadal.![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Droga Niko,
to była wielka przyjemnośc dla mnie pzreczytac Twoje ciepłe, mądre i pzoytywne slowa. Serdecznie dziekuję Ci za zrozumienie mojej sytuacji i dodanie mi otuchy. Gratuluję Ci z całego serca udanego małżenstwa i jestem pełna podziwu, że mimo szczęscia osobistego potrafisz zrozumieć samotne dziewczyny - to wielka sztuka dzielić się uczuciami z innymi. trzymaj tak dalej i zapraszamy do nas - chętnie posluchamy Twojej oceny i miłych słów. Cieplutko pozdrawiam w imieniu wszystkich - obecnie - samotnych. Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:10 |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wtrącę jeszcze jedną rzecz(pisałam juz o tym w innych wątkach).Też miałam już męża,kiedy zostałam sama z synem miałam różne rozterki i dylematy.Po kilku latach poznałam obecnego małżonka ,mamy razem córkę. Teraz razem w 4 tworzymy szczęśliwą rodzinę.Dlatego wiem że Wam tez się uda. Zyczę Wam tego z całego serca. A Tobie Switezianko dodatkowo uregulowania sytuacji ze swoim obecnym/byłym,abyś była pewna swojej sytuacji,wtedy jest łatwiej |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Niko,
twoja historia może byc dla nas przykładem i pokrzepieniem serc. bardzo się cieszę, że wierzysz w naszą szczęśliwą gwiazdę. Cieszę się jednak twoim szczęściem Niko. Pozdrawiam Cię - badrzo, bardzo serdecznie i będę wdzięczna jeśli zechcesz się dzielic z nami swoimi odczuciami, spostrzeżeniami i doświadczeniami, ale także ardościami , bo smutkow Ci nie życzę. trzymaj się cieplutko! Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:11 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Switezianko, kolezanka w moim wieku niedawno urodzila drugie dziecko.Wiek wiekiem ale zdarzają sie narodziny w tym wieku.Najważniejsze że wszystko jest w porządku z dzieckiem.Osobiście nie wiem czy miałabym odwagę zdecydować sie na malenstwo w moim wieku.Bałabym się czy dam radę.
No rzeczywiście nie dziwię Ci się, że masz dość tego związku,rozumiem też Twoje rozterki bo jednak kawał czasu spędziliście razem,tym bardziej że tyle zaryzykowałas i dałas z siebie dla tego związku.Pamiętaj,że jesteś młoda, warta tego żeby każdego dnia świeciło dla Ciebie słoneczko. I dla Was wszystkich samotne (chwilowo |
|
|
|
|
#67 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Przedstawiam mój punkt widzenia i moje doświadczenia, bo chyba o to nam wszystkim chodzi, abyśmy dzieliły się własnymi opiniami.Cytat:
Pragniesz wsparcia? Zapewniam Cię, że staram wczuć się w Twoje przeżycia i ciepło o Tobie myślę, bo z Twoich postów wynika, że jesteś wspaniałą i wartościową kobietą. Mniej krytyki? W porządku, ale...Wątek jest fajny i może być całkiem wartościowy o ile nie podąży w kierunku kolejnego kółka wzajemnej adoracji, w którym My wszystkie samotne, wbijemy się w wydziergane na drutach kapcie by zasiąść przed monitorem i wspierać się duchowo wychwalając naszą atrakcyjność, inteligencję, wspaniałomyślność... Dlaczego wciąż same?
|
||
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta!
Fajnie się tu do Was zagladą i Was czyta Jakoś mi tak raźniej. Świtezianko wczorajsza wizyta u dentysty była całkiem przyjemna, nie to że bezbolesna to na dodatek wesoła. Doprawdy ciężko się jest śmiać z otwartą na oscież buzią z wystającą z niej rurką Mam takiego wesołego stomatologa po prostu. A wieczorkiem - trochę pod Waszym wpływem a trochę mojej Przyjaciółki - postanowiłam się zarejestrować w pewnym portalu randkowym, coby sprawdzić jak to jest... ALe chyba mnie tam nie chcieli, bo rejestracja utknęła w pewniej chwili w martwym punkcie i ani do przodu ani do tyłu... Więc zamknęłam ten cały kram i zaczęłam od nowa, okazało sie że już jestem zarejestrowana, ale jak chciałam się zalogować to krzyczał że wpisuję złe hasło... Gupi jakiś. Wypięłam sie więc na nich i już. I naprawdę wszystko robiłam zgodnie z ichnymi wskazówkami! No nic. Na razie Was cieplutko pozdrawiam, muszę wracać do pracy. Ale zajrzę tu jeszcze wieczorkiem |
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Lewek
Mnie rownież niezmiernie przyjemnie czyta sie wszystkie wypowiedzi Dziewczyn, rzeczywiście jakoś tak raźniej się robi i cieplej na duszy. Cieszę się, że mialaś tak pozytywna wizytę u stomatologa, hm, a może ten stomatolog jest wolny- skora przyjmuje Cie w tak pozytywnej atmosferze????? - juz dobrze nie będę Cie tak wypytywać. U mnie też wariactwo w pracy. Ale wejście tutaj staje się dla mnie pewnego rodzaju odprężeniem i jakoś tak domowo sięczuję, odbieram pozytywne wibracje i wlaśnie tego było mi trzeba. dziękuję Wam Dziewczyny. Caluski |
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek,
Czekam juz z niecierpliwością, by dalej czytać Wasze spostrzeżenia, rady i opowiadania o Waszym życiu. pozdrawiam jeszcze raz i z niecierpliwościa czekam na nasze rozmowy - nieważne, że tylko wirtualne, ja czuje Waszą pozytywna obecnośc. Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:12 |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Drogie,
jak znajdziecie czas w naszej szarej rzeczywistości , to odzywajcie sie prosze!!!! |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!!! a ja Wam radzę założyc profil np na Sympatii. Do mnie szczęście uśmiechnęło się właśnie w ten sposób....
Owszem wiele profilów jest nieszczerych, kłamiących i zawierających nieprawdę ale przecież zdażają się profile osób nie mających czasu na "szukanie kogoś" w innych miejscach.... życzę powodzenia i szczęścia
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie bym spróbowała, ale chyba wolę pozostać anonimowa. Jakoś ta forma do mnie nie przemawia, chyba jestem strasznie staroświecka. Ale Tobie Pysiu szczerze gratuluję i to pozwala nam miec nadzieję.
Pozdrawiam wszystkie czekające na miłośc i te dziewczyny, ktore ja już znalazły. czekamy na Wasze opowieści - może uda nam sie powileić Wasze opracowane już schematy. Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:13 |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzicie Moje Drogie, tyle szzęścia nas spotyka, a my nie umiemy zebrać go w swoje ręce.
Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:14 |
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Droga Niko, nie napisałaś w jakim wieku jest Twoja koleżanka, ktora niedawno została szczęsliwą Mamusią. Nie dziwię się Tobie, że miałabyś teraz obawy pzred posiadaniem takiego maleństwa. dziękuję Ci Niko za wsparcie i zrozumienie mojego problemu,
Pozdrawiam Was cieplutko Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:15 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Świtezianko, myślę że to pisanie tutaj jest też trochę jak wizyta u psychologa - czasami samo wygadanie się bardzo pomaga i pozwala poradzić sobie z danym problemem. Mówiąc o czymś (lub pisząc w tym przypadku) uzmysławiamy sobie pewne rzeczy, uczucia itp, oczyszczamy się
Już nie mówiąc o tym, że wymieniając poglądy pomagamy sobie nawzajem. Świtezianko, ja widzę że Ciebie jakiś smutek ogarnął, i trzeba Cię wyciągnąć z tego marazmu Proponuję dziś babski wieczór, tzn. wieczór piękności, co Wy na to? Ponakładajmy sobie jakieś maseczki na buźki, nalejmy sobie jakiegoś winka, likieru itp i oczywiście przed kompa! No ja mam w każdym bądź razie taki plan, jeśli się dołączycie to będzie mi miło
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie ktorych towarzystwach zamieniam sie w milczka - duzo zalezy od ludzi. |
||
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiatam Dziewczyny
Reno, widze , że nie masz dla mnie litości, strasznie się pastwisz (to oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie wiem, czy bagaż życiowy 39-letni mozna nazwac złym doświadczeniem. Nie, Moja Droga reno, ja żyję tak jak wszyscy, mam dobre i złe doświadczenia, bez specjalnego odchylenia w ktorąś stronę. Lubię swoich bliźnich, a oni mnie. staram się byc wesoła i sympatyczna, Pozdrawiam Cie serdecznie Reno.
Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:16 |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Lewek,
niestety nie mogłam wczoraj dołączyc do zaproponowanego przez Ciebie - wirtualnego babskiego wieczoru. proza życia, najpierw posiedzenie w pracy, potem zakupy- tylko te konieczne, a poza tym dziecko Moje okupowało komputer i nie miałąm szans nawet do was zajrzeć - co czynię teraz z największą przyjemnością. Cieszę się, że mnie wspierasz i badrzo Ci za to dziękuję. Zyczę Ci milego dnia i samych ciełych doznań. Pozdrawiam ciepło Wszystkie Dziewczyny. Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-13 o 17:16 |
|
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie - kim jest dla Ciebie ten czlowiek?? nigdzie nie piszesz wprost...
Cytat:
![]() Cytat:
nie traktuj tego zbyt serio Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa co oznacza okreslenie "byly/obecny" związek
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że to oznacza niezdecydowanie...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
czyje?bo cos mi sie wydaje ,ze faceta.No ale nie bede sie tu rozpisywac
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ... Bess - idę Cię szukać
|
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiatam Dziewczyny Carolinascotties i Bess,
już spieszę wam odpowiedzieć czyje to jest niezdecydowanie. otoż odpowidam z pełna odpowiedzialnością, że moje. Nie czuję się w tym związku komfortowo. Trwa ona długo i zawsze byliśmy razem. Ostatnio postanowiłam zostać w Polsce i przez ten rok zrozumialam wiele rzeczy. Mój partner nie bierze nawet pod uwagę możliwości naszego rozstania, On jednak ma swoje kryteria , ja zaś swoje. Pozdrawiam cieplo |
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu sie nie odzywacie Dziewczyny, czekam na Was.
jakieś nowe doświdczenia za wami - kolejny dzień sie kończy, amoże ktoras z Was juz znalzła swoją połowę. czekam na Wasze opisy - razem zawsze raźniej. całusy dla wszystkich |
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
ja wprawdzie w tej chwili nie szukam drugiej połowy, wręcz przeciwnie, prawdopodobnie rozstaję się po latach z tym co miał być na całe życie ale może moje doświadczenia coś Ci podpowiedzą? Moich dotychczasowych partnerów poznałam na "łonie natury" podczas aktywnego wypoczynku wiesz, pomyśl może nad jakimś wyjazdem w góry, na spływ kajakowy, na żagle? i wcale nie musisz nikogo znać, popytaj znajomych, może ktoś słyszał, że ktoś tam się wybiera, może poszukują kogoś na wolne miejsce? a może sama albo z synem wybierz się do schroniska, połazić po górach? tego typu urlop to naprawdę nie są duże koszty!
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki!
Witaj Świtezianko. U mnie nic się nie zmieniło, poza tym, że mam jakiegos doła, roboty huk i sam stressssss..... Zero widoków na tego Jedynego, nawet nie mam czasu gdzieś wyjść, bo ostatnio tylko w robocie siedzę... Wprawdzie próbowano mnie ostatnio wyswatać, ale ON nie był zainteresowany, gdyż rozstał sie niedawno z kimś a mój widok przypomniał mu o ukochanej i nie jest jeszcze gotowy na kolejny związek. A Was ktoś kiedys swatał? Bo mnie juz kilkakrotnie, ale fatalnie się to kończyło. I jak słysze słowa: mam dla Ciebie super chłopaka, to wznoszę tylko oczy do nieba.... Ale co tam, trzeba wszystkiego spróbować. Najwazniejsze aby się nie załamywać. Taaa.... |
|
|
|
|
#90 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam całość – wszystkie wypowiedzi Twoje switezianko przekleilam do worda (wyszlo ponad 8 stron tekstu!) – zachowalam to co piszesz o pewnym tajemniczym mezczyznie – reszte wycielam. Co mnie uderzylo - pogrubilam:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Rena Czas edycji: 2007-01-11 o 20:23 Powód: dopisek |
|||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

ponieważ jestem szczęśliwą mężatką.Ale czytam Wasze posty od poczatku.

a czytać będę nadal.

Jakoś mi tak raźniej. Świtezianko wczorajsza wizyta u dentysty była całkiem przyjemna, nie to że bezbolesna to na dodatek wesoła. Doprawdy ciężko się jest śmiać z otwartą na oscież buzią z wystającą z niej rurką
Więc zamknęłam ten cały kram i zaczęłam od nowa, okazało sie że już jestem zarejestrowana, ale jak chciałam się zalogować to krzyczał że wpisuję złe hasło... Gupi jakiś. Wypięłam sie więc na nich i już. I naprawdę wszystko robiłam zgodnie z ichnymi wskazówkami!