Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 10:19   #4981
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Oglądacie HIMYM? Tam był taki fagment kiedy Barney i Robin byli razem, roztyli się i zaniedbali itd.

Tak w sumie ostatnio wyglądałam ze swoim facetem
wiesz co, to ja mam podobnie ze swoim. On niczego nie rozumie, codziennie je chipsy, wcina slodycze i w ogole je dziwne rzeczy, zwykle smazone i ociekajace tluszczem. Bo tak jest najlatwiej i najszybciej. I ja zawsze jadlam z nim! Ale nie wyglada źle, ma fajna sylwetke, tylko widze ze brzuchol mu urosl wczoraj sie poklocilismy, bo chce na kolacje zrobic spagetti, tylko ze ja wroce z pracy ok 21.30 i nie bede wtedy jesc spagetti. To sie obrazil nie potrafi zrozumiec ze ja sie źle czuje i chce schudnac, dla niego jestem idealna

Cytat:
Ewelka! widze Cię

nakładałaś już tę hennę khadi na głowę?

Bo ja tak. I chcę wiedzieć jak to zniosłaś
nie bo zamowilam do rodzicow, na weekend juz ją bede miec. a co jest strasznego w trzymaniu henny na glowie? boje sie zaluje że wzielam ciemny braz, moglam wziac jasny!

Cytat:
Ja mam 60 i duuuużą murzyńską pupcię, tylko nie wiem czemu jestem biała, coś się genom popierniczyło

W sumie jak się zastanawiam- masakra, Banna, ja mam ponad 10 cm w udzie więcej niż Ty, przy tym samym wzroście
Ja mam 55, i nie jest fajnie
Banka to chudzina!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Winyl, Ty pewnie miałas ich juz miliardy w swojej karierze długo czekalas na przesylke?
noo i jeszcze chcę zapytać jaki zamowilas czy bb nakladasz pędzlem?
wyobrazcie sobie ze moja paczka, w ktorej bylo ok 5-6 probek BB zaginela w sensie ze byla w domu, mama wlozyla bratu do torby i sie zgubila. Nie moge tego przezyc ja aktualnie uzywam jarta silver bo dobrze kryje, i nakladam pedzelkiem po jest dokladniej i naturalniej musze zamowic w koncu nowe probki skin79 jeszcze nie mialam
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Przyjaciółka mnie obraziła
Jak rozjaśniała mi trochę włosy jakiś czas temu, to powiedziała 'oooooo po rozjaśniaczu masz włosy jak mama Madzi' Chodzi o ten jest aktualny look
nie wierze smieszy mnie jej nowy look , jak tylko sobie przypomnie to nie moge ze śmiechu

jak sie szybko ogarne to skocze na zakupy przed praca nie mam nic mietowego
Stary 2012-05-17, 10:24   #4982
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ewelkaaa, powinnaś się cieszyć, że dla swojego faceta jesteś idealna i nic by w Tobie nie zmienił!
I że chce Ci zrobić spaghetti - to takie urocze!
I na pewno to nie jest powód do kłótni raczej do radości i dawania sobie buziaczków

Dziewczyny, widziałyście gdzieś takie spodnie??? Jestem na nie chora
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 52f1ea2d00243b9e4e52301b.jpg (36,8 KB, 20 załadowań)
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 10:35   #4983
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelkaaa, powinnaś się cieszyć, że dla swojego faceta jesteś idealna i nic by w Tobie nie zmienił!
I że chce Ci zrobić spaghetti - to takie urocze!
I na pewno to nie jest powód do kłótni raczej do radości i dawania sobie buziaczków

no tak, przytylam 5 kg przez nocne obzarstwo. Przez to ze zawsze ulegalam i zamawialismy pizze 2 razy w tygodniu teraz musze to kontrolowac. Spegetti zjemy w piatek, nie wiem co sie tak uparl ze dzisiaj na noc
Stary 2012-05-17, 10:58   #4984
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

MP pewnie, że wpadnę! Powiem Ci, że wczoraj pół nocy słuchałam Disco Polo i zachciało mi się wiejskiej imprezy albo jakiegoś wesela!
to wpadaj koniecznie
Cytat:
Ale był plus - co miesiąc nowe kolorowe gumeczki
my z TZ też mamy kolorowe gumeczki ale nie zakładamy ich na aparat na zęby
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
no tak, przytylam 5 kg przez nocne obzarstwo. Przez to ze zawsze ulegalam i zamawialismy pizze 2 razy w tygodniu teraz musze to kontrolowac. Spegetti zjemy w piatek, nie wiem co sie tak uparl ze dzisiaj na noc
To jest najgorsze, ja przez nocne żarcie i brak ćwiczeń znów mam galaretowate cielsko

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 11:15   #4985
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, a słuchasz szybkiej wersji hasz hasz czy tej wolnej? Bo ja ten wolnej nie lubię
Aż sobie włączyłam

Loriette, bez tego zęba co rośnie z boku przeżyję, ale jak to jeszcze kilka innych zdrowych? Będę szczerbolem?
1. nienawidze tej piosenki :P w ogole nienawidze piosenek ktore przewaznie leca w rmf maxx, nie wiem czemu go slucham
2. mozliwe! mojej siostrze aparat tak poprzesuwal zeby, ze okazalo sie ze nie ma trojki. i ma tam implant. czasami jej wylatuje. pewnie wam juz to pisalam, ale Psyhol zyje w innej czasoprzestrzeni, wiec postanowilam przypomniec ;D
Cytat:
wiesz co, to ja mam podobnie ze swoim. On niczego nie rozumie, codziennie je chipsy, wcina slodycze i w ogole je dziwne rzeczy, zwykle smazone i ociekajace tluszczem. Bo tak jest najlatwiej i najszybciej. I ja zawsze jadlam z nim! Ale nie wyglada źle, ma fajna sylwetke, tylko widze ze brzuchol mu urosl wczoraj sie poklocilismy, bo chce na kolacje zrobic spagetti, tylko ze ja wroce z pracy ok 21.30 i nie bede wtedy jesc spagetti. To sie obrazil nie potrafi zrozumiec ze ja sie źle czuje i chce schudnac, dla niego jestem idealna

wyobrazcie sobie ze moja paczka, w ktorej bylo ok 5-6 probek BB zaginela w sensie ze byla w domu, mama wlozyla bratu do torby i sie zgubila. Nie moge tego przezyc ja aktualnie uzywam jarta silver bo dobrze kryje, i nakladam pedzelkiem po jest dokladniej i naturalniej musze zamowic w koncu nowe probki skin79 jeszcze nie mialam

nie wierze smieszy mnie jej nowy look , jak tylko sobie przypomnie to nie moge ze śmiechu
1.Jaki słodki! kurde najgorsze jest to, ze nie powinnysmy ich krytykowac w takich sytuacjach, bo ich to zniecheca, ale tez mam ten problem. i co, jak zrobi mi sterte nalesnikow to mam zjesc je z radoscia? :P albo tak jak ty z tym spagetti. fajnie, sa kochani i slodcy, ale dlaczego nei rozumieja ze chcemy o siebie dbac

2. zartujesz?! o matko ale bym sie wsciekla!!!!!!!!!!! moze sie odnajdzie?!
ostatnio pisalas, ze pasuje Ci lioele, i zamowilam - super chociaz nie jest to jeszcze ideal.
skin79 bardzo sobie chwale!
moze nawet to bedzie pierwsze pelnowymiarowe opakowanie kosmetyku.
a pedzle pokochalam, wkrecam sie w swoja kolekcje

3. ja nie wiem jaki jest jej nowy look
Cytat:
Dziewczyny, widziałyście gdzieś takie spodnie??? Jestem na nie chora
Psyholu, ja wiem!
na miliard procent jest to nowa, lub ubiegla kolekcja lee albo wrangler. nie moge znalezc w necie tak na szybko ale to na bank te, mierzylam je ale wygladalam jak turbodaun
Cytat:
moze chce sie oswiadczyc

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

http://fashionpr.pl/packshots/1/mark...&page=1&search=

Psyholu, są na piątym zdjęciu ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 11:23   #4986
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, bez tego zęba co rośnie z boku przeżyję, ale jak to jeszcze kilka innych zdrowych? Będę szczerbolem?

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
to wpadaj koniecznie

my z TZ też mamy kolorowe gumeczki ale nie zakładamy ich na aparat na zęby
1. Wpadnę! Właśnie dostałam od rodziców kartę płatniczą, żeby zatankować auto, więc bak do pełna i jadę do Ciebie
2. O te lubię szczególnie! Zastanawiam się dlaczego nigdy nie zwróciłam uwagi na ich kolor

Cytat:
moze chce sie oswiadczyc
Taaaaak, a Ewela tak Go potraktowała i nici z brylantów. Chociaż.. co by było gdyby pierścionek był w makaronie, a Ona zjadłaby Go jak Pola w "Przepisie na życie"

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 11:26   #4987
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

2. racja Alexis, bierz sie za siebie, ja bylam na aerobiku, wiesz?
jaram sie
Bania przecież już Cię chwaliłam wczoraj no ileż można chwalić jeden dzien na aerobiku ?
Sama bym poszła ale nie mam z kim a jeszcze bardziej się jaram tym aquaaerobikiem ale nigdy nie byłam. Ale uwielbiam basen , wodę trochę mniej moje cielsko w bikini
Cytat:

Ja długi długi czas nie miałam dobrego humoru. Denerwowało mnie wszystko i wszyscy. Złe nawyki żywieniowe tłumaczyłam tym, że i tak niczego nie zmienię. Bzdura! Dobre nastawienie to 90% sukcesu, a reszta pójdzie sama.
Alexis spinamy pośladku
Nie wiem sama co mi jest, Tż jest kochany a mnie irytuje , ciało lepiej wygląda a ja się źle w nim czuje. Może faktycznie tu chodzi o moje podejście. Wasi Tż-ci nie denerwują was wogóle? Są tacy idealni??
Cytat:
jak sie szybko ogarne to skocze na zakupy przed praca nie mam nic mietowego
ja mam jedną bluzkę ale rzadko w niej chodzę Podobają mi się miętowe rurki do białej bluzki albo odwrotnie

Miałam dziś biegać ale jest tak zimno że aż się z domu nie chce wychodzić. 10 stopni Ale nic dziwnego, słyszałam że w zakopanym spadło pół metra śniegu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 11:29   #4988
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

1. Wpadnę! Właśnie dostałam od rodziców kartę płatniczą, żeby zatankować auto, więc bak do pełna i jadę do Ciebie
2. O te lubię szczególnie! Zastanawiam się dlaczego nigdy nie zwróciłam uwagi na ich kolor

Taaaaak, a Ewela tak Go potraktowała i nici z brylantów. Chociaż.. co by było gdyby pierścionek był w makaronie, a Ona zjadłaby Go jak Pola w "Przepisie na życie"
Huuuura!!! Loriette jedzie do MP!!!
Ja też nie zwracam uwagi na kolor, bo raczej jestem zainteresowana ich rozmiarem
Dlatego wolę "delikatniejsze" oświadczyny

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Alexis u nas też potwornie zimno ale, że śnieg?!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-17, 11:49   #4989
psyhe666
Zakorzenienie

Bania senk ju!!!!
Moja nowa mobilizacja! Jak schudnę to kupię sobie spodnie za 319zl.
Już zaczynam zbierać
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 11:55   #4990
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
buhahah a wiesz, ze tez o tym pomyslalam ;D
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Bania przecież już Cię chwaliłam wczoraj no ileż można chwalić jeden dzien na aerobiku ?
Sama bym poszła ale nie mam z kim a jeszcze bardziej się jaram tym aquaaerobikiem ale nigdy nie byłam. Ale uwielbiam basen , wodę trochę mniej moje cielsko w bikini
o kurde, faktycznie
ej, aqua aerobiku juz calkiem nie powinnas sie wstydzic. tam w ogole nie widac jak cos sie robi zle i smialo moge polecic takie zajecia.
Cytat:
Nie wiem sama co mi jest, Tż jest kochany a mnie irytuje , ciało lepiej wygląda a ja się źle w nim czuje. Może faktycznie tu chodzi o moje podejście. Wasi Tż-ci nie denerwują was wogóle? Są tacy idealni??

Miałam dziś biegać ale jest tak zimno że aż się z domu nie chce wychodzić. 10 stopni Ale nic dziwnego, słyszałam że w zakopanym spadło pół metra śniegu
1. co Ty, moj nie jest idealny, a jest przekonany ze jest ale ja tez tak mam

2. u mnie tez jest strasznie zimno

Stary 2012-05-17, 11:55   #4991
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Bania senk ju!!!!
Już zaczynam zbierać
OMG! ja za tą kwotę ubiorę sie calusieńka.....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-17, 12:01   #4992
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, z doświadczenia wiem, że na aqua aerobik chodzą kobiety, które naprawdę mają problem z wagą Tak się obawiałam jak szłam, a byłam najszczuplejsza A to było za czasów jak pokazywałam Wam to zdjęcie w czarnym stroju, więc take it easy laski

MP, ja niby też, ale to mega mobilizacja

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Moje dzisiejsze menu:
I. płatki z jog. nat.
II. grahamka z szynką i pomidorem
III. miseczka zupy grzybowej z makaronem (ale taka mała będzie)
IV. jabłko
V. wieśniak z pomidorem

No i było już 62min. orbitreka
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 12:04   #4993
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Alexis u nas też potwornie zimno ale, że śnieg?!
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14481749...m,galeria.html
Cytat:
ej, aqua aerobiku juz calkiem nie powinnas sie wstydzic. tam w ogole nie widac jak cos sie robi zle i smialo moge polecic takie zajecia.

1. co Ty, moj nie jest idealny, a jest przekonany ze jest ale ja tez tak mam
ale ja jak raz byłam na basenie i był wtedy aquaaerobik to były same panie po 40 wagą powyżej 100 kg, nie chce się wyróżniac
Już myślałam że tylko mój taki jest i tylko ja się wsciekam za jego zachowanie
Cytat:
OMG! ja za tą kwotę ubiorę sie calusieńka.....
ja to samo może i jest to Psyhe jakaś mobilizacja ale żeby aż tyle dać? mnie by nowe spodnie nawet za 50 zł motywowały !

dziewczyny co z nowym wątkiem?? Bo my jeszcze nawet tytułu nie mamy Pamiętam że AniaBania nie tak dawno jakiś proponowała , nawet pamiętam że mi się podobał ale zapomniałam jaki
Stary 2012-05-17, 12:09   #4994
psyhe666
Zakorzenienie

Alexis, to samo napisałam wyżej o aqua aerobiku

Za 50zł.? Nigdy nie miałam za tyle spodni U mnie na rynku nawet spodnie są niewiele tańsze niż np. w housie
A te spodnie są cudne i najpierw schudnę, a później je kupię, bo znając życie kupiłabym najmniejszy rozmiar jaki by mieli i później spodnie byłyby do wystawienia na allegro, bo musiałabym do nich schudnąć 10kg. + wyciąć sobie część miednicy
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 12:13   #4995
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Za 50zł.? Nigdy nie miałam za tyle spodni U mnie na rynku nawet spodnie są niewiele tańsze niż np. w housie
yyyy..... kupuje wszystkie jeansy i rurki w takiej małej budce na uboczu miasteczka za 35-40 zł moje najdroższe spodnie to ogrodniczki ciążowe za 139 zl
Właśnie, mogłabym spodnie sobie kupić....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-17, 12:18   #4996
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Alexis, to samo napisałam wyżej o aqua aerobiku

A te spodnie są cudne i najpierw schudnę, a później je kupię, bo znając życie kupiłabym najmniejszy rozmiar jaki by mieli i później spodnie byłyby do wystawienia na allegro, bo musiałabym do nich schudnąć 10kg. + wyciąć sobie część miednicy
widziałam i właśnie jak to przeczytałam przypomniało mi się że raz coś takiego widziałam
ostatnie spodnie jakie sobie kupiłam kosztowały 46 zł są z lajkrą ale takie dzinsowe. świetnie się w nich czuję

Mam dziś rybke na obiad
Później jeszcze tylko jakiś jogurcik i kolacja. Hmm co proponujecie jeśc na kolację??
Stary 2012-05-17, 12:27   #4997
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
buhahah a wiesz, ze tez o tym pomyslalam ;D
Obie wiemy jak to się skończyło
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Mam dziś rybke na obiad
Później jeszcze tylko jakiś jogurcik i kolacja. Hmm co proponujecie jeśc na kolację??
Może zamiast tego jogurtu zjedz jakieś warzywa, a białko przerzuć na kolację? ;>

Co z tym nowym wątkiem? Psyhe, myśl!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 12:36   #4998
psyhe666
Zakorzenienie

nie mogę myśleć teraz, bo się załamałam
Brzydko mi się egz. rozłożyły....
3 czerwiec zerówka z konstytucyjnego, 16 czerwiec rzymskie, a później 19 powszechna i 24 polski
Nie ustalili terminu tej zerówki z powszechnej, bo pan zaproponował 20 maja

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Niby dużo czasu, ale będę się musiała jednocześnie uczyć dwóch przedmiotów, a ja tak nie lubię
Ale problem.
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 13:04   #4999
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania senk ju!!!!
Już zaczynam zbierać
nieee nie polecam spodni lee uwazam ze nie sa warte swojej ceny; bardzo szybko sie wypychaja juz lepszy jest wrangler, ale i tak mysle, ze juz wiecej nie kupie takich spodni
Cytat:
Dziewczyny, z doświadczenia wiem, że na aqua aerobik chodzą kobiety, które naprawdę mają problem z wagą Tak się obawiałam jak szłam, a byłam najszczuplejsza A to było za czasów jak pokazywałam Wam to zdjęcie w czarnym stroju, więc take it easy laski
na ten moj chodza same łanie przed ślubami, takze - reprezentuje pasztet ale to co
dziewuszyska co z tym nowym wątkiem, kto zaklada raz raz

Stary 2012-05-17, 13:08   #5000
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. może karnacja zmieni Ci się z wiekiem?
za jakieś 2 lata np. wszystko się okaze . kurde, a gorzej bedzie jezeli podczas porodu tez cos sie popierniczy genom i urodzisz murzynskie dziecko białemu ojcu!

2. to gon mnie! bo chce jeszcze mniej! mozemy udawac, ze mam 58

3. nie słyszałam o takim takk jak o tym w ktorym jest milka 300g za 5,99
apropo : nie pamietam kiedy ostatnio jadłam milkę i w ogole, slodycze

henna: feeee feee fee! to trauma! i nikt Cie nie uprzedzil?! fu. biedna Śmietana. a jak efekty? bo nie zrezygnowalas chyba w miedzy czasie?

Karolciu kochana wg mnie Ty i Laura macie super zgrabne nogi! I dowody na to mamy w albumie. Pozostałe nogi albo nam się nie pokazały () albo dopiero nad sobą pracują (Psyhol tez oczywiscie ma ladne, i niepotrzebnie sie schizuje, bo ma tam... ile? 48? )

takze fajnie, ze nad nimi pracujesz, rzezbisz je i sie nie poddajesz, ale blagam, troche mnie krytyki w stusunku do samej siebie! (wiem, ze to trudne)

oo ambitnie!

Winyl, Ty pewnie miałas ich juz miliardy w swojej karierze długo czekalas na przesylke?
noo i jeszcze chcę zapytać jaki zamowilas czy bb nakladasz pędzlem?
Wszystkie macie zgrabne nogi, głuptaski!
Nie wierzę, że Ty dawno nie jadłaś milki .

Właśnie nie miliardy, tylko kilka .
No coś Ty! BB należy nakładać palcami! Czekałam na przesyłkę tydzień, a zamówiłam lioele triple the solution. A jeszcze wcześniej zamówiłam dollishe i zapomniałam odebrać, więc mam hurtem nowe kremy . I nie wiem za który się zabrać i oczywiście pewnie otworzę wszystkie .

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:

Pewnie ale musisz do mnie wpaść na kawe najpierw
Chętnie!
Cytat:
A ja wypiłam 2 pifka.....
Cieszę się, że mamy to już za sobą....
Oj tam, dwa piwa to nic .
Cytat:

Piona mnie tez nikt nie kocha! Ale mamy ze sobą dużo wspolnego
ej, ale my Ciebie kochamy!
Bluźnisz! Dopiero co ja Ci mówiłam, że Cię kocham . Łamiesz moje serce
Cytat:
Tak więc podsumowując: wypiłam wczoraj 2 pifka, auto jest ok - na weekend dajemy go do sąsiada żeby powymieniał oleje, itd i coś tam jeszcze mają z TZ robić (pewnie pić ). Nie jest to najnowsze BMW ale jest nasze i to sie dla mnie liczy!
Z mojej nauki oczywiście nici, sąsiedzi przyszli opić auto - dziś muszę zarwać noc i poduczyć się tych nieszczęsnych finansów. Wiecie, że babka tak nudziła na zajęciach, że częśc grupy spała
Na śniadanie grzecznie owsianka - w końcu.....
Do BMW jeszcze dojdziecie .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 13:10   #5001
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wszystkie macie zgrabne nogi, głuptaski!
Nie wierzę, że Ty dawno nie jadłaś milki .

Właśnie nie miliardy, tylko kilka .
No coś Ty! BB należy nakładać palcami! Czekałam na przesyłkę tydzień, a zamówiłam lioele triple the solution. A jeszcze wcześniej zamówiłam dollishe i zapomniałam odebrać, więc mam hurtem nowe kremy . I nie wiem za który się zabrać i oczywiście pewnie otworzę wszystkie .
dawno ! w niedziele jadlam studencka, ale studencka sie nie liczy

to krociutko teraz juz nic mnie nie powstrzyma przed zamowieniem!

palcami, uee ja tez nakladalam palcami ale teraz pokochalam pedzle i mam dylemat :P Azjatycki Cukier mowila, ze dobrze jest nakladac pedzlem, dlatego pytam

Stary 2012-05-17, 13:19   #5002
psyhe666
Zakorzenienie

Krem nakładacie pędzlem? Ja bym paluchami nałożyła
Winyl zakładaj wątek!
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 13:22   #5003
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
dawno ! w niedziele jadlam studencka, ale studencka sie nie liczy

to krociutko teraz juz nic mnie nie powstrzyma przed zamowieniem!

palcami, uee ja tez nakladalam palcami ale teraz pokochalam pedzle i mam dylemat :P Azjatycki Cukier mowila, ze dobrze jest nakladac pedzlem, dlatego pytam
Skąąąąąd miałaś studencką?! też chcę!

No nie wiem, jak oglądałam filmiki azjatek to one wszystkie mówią, że należy wklepywać, nie wsmarowywać i że lepiej palcami . Wtedy jest najbardziej naturalny efekt, rozgrzewasz sobie bb w palcach i jest cud miód orzeszki . No chyba, że chcesz jakieś megakrycie itp. Nie wiem, ja nie lubię nakładania pędzlami, bo to zawsze wygląda jakoś tak sztucznie

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Krem nakładacie pędzlem? Ja bym paluchami nałożyła
Winyl zakładaj wątek!
Mogę założyć, ale dajcie tytuł!
Bania miała jakiś dobry z tydzień temu, ale nie pamiętam jaki .

XOXO
Stary 2012-05-17, 13:25   #5004
psyhe666
Zakorzenienie

Boże jak ja nienawidzę mojej siostry.........
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 13:27   #5005
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
nie mogę myśleć teraz, bo się załamałam
Brzydko mi się egz. rozłożyły....
3 czerwiec zerówka z konstytucyjnego, 16 czerwiec rzymskie, a później 19 powszechna i 24 polski
Nie ustalili terminu tej zerówki z powszechnej, bo pan zaproponował 20 maja

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Niby dużo czasu, ale będę się musiała jednocześnie uczyć dwóch przedmiotów, a ja tak nie lubię
Ale problem.
Ja mam w weekend 2-3 czerwca rachunkowosc, prawo i marketing - o czym juz zresztą mówiłam - nie załamuj się mam gorzej

Cytat:

Chętnie!

Oj tam, dwa piwa to nic .

Bluźnisz! Dopiero co ja Ci mówiłam, że Cię kocham . Łamiesz moje serce

Do BMW jeszcze dojdziecie .
Przepraszam! Chodziło mi o to, że w domu nikt mnie nie kocha

To rozumiem, że jesteśmy umówione i wpadacie do mnie wszystkie w wakacje na imprezę z dużą ilością disco polo i meeeega grilem

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
co się dzieje?

Idę robic gofry

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-17, 13:32   #5006
Sunday Rose
Zakorzenienie

Z 5 kg od trzech lat walczymy, w tej części wątku choć 2 zrzucimy! ;>
Stary 2012-05-17, 13:44   #5007
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej, ej to takie demotywujące

Aaaa siostra jak zwykle mi ciśnie coś

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Dietkujemy, ćwiczymy - latem bikini założymy. Turbodieta paszteta -5kg. do wakacji.
so trójka maybe.

Stary 2012-05-17, 13:48   #5008
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Skąąąąąd miałaś studencką?! też chcę!

No nie wiem, jak oglądałam filmiki azjatek to one wszystkie mówią, że należy wklepywać, nie wsmarowywać i że lepiej palcami . Wtedy jest najbardziej naturalny efekt, rozgrzewasz sobie bb w palcach i jest cud miód orzeszki . No chyba, że chcesz jakieś megakrycie itp. Nie wiem, ja nie lubię nakładania pędzlami, bo to zawsze wygląda jakoś tak sztucznie

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Mogę założyć, ale dajcie tytuł!
Bania miała jakiś dobry z tydzień temu, ale nie pamiętam jaki .
1. tatuś m i kupił ale już nie ma ani kosteczki a buuu

2. to ja juz sama nie wiem ale Ty jestes moim guru więc bedę nakładała bb palcami

3. ja tez nie pamietam ;(

Cytat:
w nowym watasie opowiesz!
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Z 5 kg od trzech lat walczymy, w tej części wątku choć 2 zrzucimy! ;>

5 kg zrzucamy już 3 lata,bądźmy szczupłe tego lata.

na bikini się ślinimy, więc szybko 5 kg zrzucimy

siódma część zobowiązuje, każda z nas zrzucic coś planuje

kiecki mini, kiecki maxi szczupłe nogi do wakacji

seksowna ekipa siódmą częśc dietkuje , tym razem każda schudnie, nietylko plotkuje

czekolady już nie lubimy, więc kilogramy szybko zrzucimy

siódma edycja odchudzania przed nami, moze teraz zwyciężymy z pięcioma kilogramami

xd dalej nei wiem!

jeszcze jeden!
seksowne gałgany siódmą część są w akcji, będą szczupłe do wakacji ;D

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-17 o 13:50
Stary 2012-05-17, 13:51   #5009
winyl
Zakorzenienie

wszystkie bb są za ciemne ;( . Wpadłam w depresję, nie zakładam wątku!
Kto tu zamawiał lioele triple i twierdził, że jest blady?
Dam im kilkanaście minut, ale oooj chyba bardzo nietrafione zakupy ;( .

XOXO
Stary 2012-05-17, 14:00   #5010
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie bb są za ciemne ;( . Wpadłam w depresję, nie zakładam wątku!
Kto tu zamawiał lioele triple i twierdził, że jest blady?
Dam im kilkanaście minut, ale oooj chyba bardzo nietrafione zakupy ;( .
o niee ;((((((
moze uda Ci sie sprzedac, albo wymienic?
hmmm dla mnie lioele jest w miarę fajny, ale wydaje mi się, ze po nim po 2/3 h robi mi się jakis tynk na buźce
o nie, biedny Winylek

andziabandzia mysli, ze wybrniesz z tej opresji, sprzedasz jakiejs dobrodusznej duszyczce swoje kremy i w to miejsce kupisz nowe, bardziej odpowiednie gdybys myslala nad sprzedaza to daj andziz nac

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości