|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Cytat:
oby sie wszystko ułożyło
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
Nadalko glowa do gory! moze to tylko przepowiadajace i mina! wszystko bedzie dobrze...
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie i informuj ciotki wizażowe
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Mój małż był dzisiaj u dentysty - pierwszy raz od nie wiem kiedy. I okazało się, że ma zdrowe zęby
Pani dentystka bardzo go chwaliła za higienę ![]() Ale żeby nie było tak różowo to ma iść do chirurga szczękowego. Jak mój małż gryzł coś większego i musiał szerzej otwierać szczękę to coś mu tam przeskakiwało i wydawało taki nieprzyjemny dźwięk. Strasznie mnie to wkurzało, ale myślałam, że taki jego urok. A dzisiaj się okazało, że to może być poważniejszy problem. Na pocieszenie dentystka powiedziała, że leczenie może być dość kosztowne i nie jest refundowane przez nfz
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej nadalka trzymajcie się z Igusią
![]() phdwao świetne zakupy, zaciekawił mnie szczególnie ten aspirator,wydaje się super! podaj nazwę jak możesz
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś samo przeszło. pewnie zrobią mu prześwietlenie.mój bardzo dba o higiene, ale nic to nie daje, bo zeby bardzo mu sie psują
|
|
|
|
|
#2049 | ||||
|
Zadomowienie
|
Soleika ,modnisia86 ,Malwina,bebe1987, hanjah gratuluje rozpoczętych tygodni
zawsze to kolejny tydzień za Wami ![]() Cytat:
ba... nawet lokal patrzyłam ile mają za osobę (80zł obiad plus zimne przekąski), byłam tam na jednych chrzcinach i było całkiem fajnie. Podliczyłam na oko ilość gości i wyszło mi 20 z dziećmi...http://dzikakaczka.com.pl/galeria/index.html nieźle się prezentuje, prawda? ![]() Cytat:
ze mnie też sierota, w tym tygodniu pokroiłam palec świeżo naostrzonym nożem, a dzisiaj myjąc uszczerbiony kubek rozciełam sobie skórę między kciukiem a wskazującym palcem... nie wiem czy to ma jakiś związek z ciążą ale teraz leci i leci mi krew nie chce tak szybko przestać jak normalnie... dobrze, że u Ciebie obeszło się bez szycia Cytat:
![]() na zdrowie w biedronce są w promocji, ja kupiłam 2kg.. bo koktajle robie codziennie ![]() Ojej współcrzuje takiej straty... ja po moim byłym piesku długo nie mogłam się otrząsnąć... do dziś pamiętam jak patrzyła na mnie, jak brat ją wynosił z domu na rękach żeby zawieźć na uśpienie... niestety raka wątroby miała i nic nie mogliśmy dla niej zrobić. Taki psiulek to członek rodziny i strata boli... ![]() Cytat:
A ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u gina, dzidzulka dwukilogramowa więc jak najbardziej w normie, serduszko zdrowe (sprawdzała jakieś łuki w aorcie ) z USG wychodzi termin na 5.07.. Ginka nawet na chwile włączyła nam 3d, ale strasznie kiepsko było widać... modziła coś w ustawieniach, ale na niewiele się zdało, sama się sama z siebie śmiała że ona tam nic mądrego nie robi tylko się bawi jak próbowała nam conieco pokazać Ah no i mały leniuch jeszcze się nie przekręcił więc dobre były moje przypuszczenia, bo ruchy ciągle tak samo czuje...
|
||||
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 kg, no prosze
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze, ze maleństwo zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- o kurcze
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój brat ma tak samo jak Twój Tż - dba o zęby, szczotkuje, nitkuje, płuka i doopa... Za każdym razem co idzie na przegląd coś ma robione Cytat:
Ad 2,3,4 Biedronka rządzi ![]() Ad 5. Super wieści |
||
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tu sobie możesz poczytać o schorzeniach stawu http://www.poradnia.pl/dszz-dysfunkc...uchwowego.html |
||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi to bardzo poważnie
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale strasznie kiepsko w porównaniu ze zdjęciami na jakich nam się tu Rozalcia prezentuje
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że jesteś w szpitalu. Tam się Tobą zajmą |
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczulę męża, że ma mnie bronić Mówi, że on nawet nie zauważył że ona mi się tak do brzucha wyrwała No ale jak tylko on i położna dotykają mojego brzucha to skąd miał widzieć że ja sobie tego nie życzę-nikt z naszych bliższych znajomych nie ma takich zapędów na szczęście![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak pisałam-ta koleżanka to jedyna osoba która tak mi się do brzucha wyrwała, dobrze że to już bliżej niż dalej, ale jak znów będę w ciąży to pomyślę nad taką koszulką ![]() Co do Sure Start, to liczę że teraz dostaniemy Na Dorotkę nie dostaliśmy, bo w końcu nie wysłałam tego formularza (tzn. wysłałam, ale odesłali bo nie było potwierdzenia od GP, midwife albo HV, a potem HV nie chciała mi tego wypełnić ). Teraz mamy CTC więc liczymy, że się uda.
|
|||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super wieści, gratuluję, ale już duża dzidzia
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
raczej tak, bo nie czuje już ich. Tylko tak mnie ręka napier. Od wenflona że szok:/
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, oglądam sobie linki które któraś tu zapodała i jest o tym pokoju dla dziecka.. i jest o nawilżaczu... kupuje któraś?? A córcia duża, przez miesiąc przytyła równo kg
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to łączymy się w bólu dwie sierotki a to że krew wolniej krzepnie to pewnie wina jej rozrzedzenia przez ciążę. Tak czy inaczej to pogadaj o tym z lekarzem, może trzeba jakieś dodatkowe badania zrobić, bo jakby przy porodzie doszło do krwotoku to może być niebezpieczneNo i gratki powizytowe ![]() o kurcze, ja też miewam takie serie :/ ale ponoć twardnienia brzucha seriami mogą się zdarzać. A dużo tych skurczy miałaś dzisiaj?
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Nadalka, trzymaj się i dawaj nam znać, co i jak
Ja padam na twarz...Prince, nie martw się..ja dzisiaj też mam dzień pożerania. Przed chwilą nawet zjadałam zimnego schaboszczaka, bo już nie mam praktycznie nic w lodówce
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce Cie w błąd wprowadzać , ale mi mówili, ze to becikowe tylko na pierwsze dziecko dają obym sie myliła ![]() ja chce zaraz po porodzie o CTC złożyc i jak odeślą decyzje w ciągu trzech miesiecy po porodzie złożyc o Sure Start, może sie uda
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
mamusie pobolewaja mnie pachwiny raz z jednej, raz z drugiej strony? miewacie tak?
|
|
|
|
#2069 |
|
Zadomowienie
|
Nicki Gratuluję 2 kg zdrowego szczęścia
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

,są przepyszne
-prawdziwy filecik, a nie mielone gó**o

) z USG wychodzi termin na 5.07.. Ginka nawet na chwile włączyła nam 3d, ale strasznie kiepsko było widać... modziła coś w ustawieniach, ale na niewiele się zdało, sama się sama z siebie śmiała że ona tam nic mądrego nie robi tylko się bawi jak próbowała nam conieco pokazać
więc dobre były moje przypuszczenia, bo ruchy ciągle tak samo czuje...

). Teraz mamy CTC więc liczymy, że się uda.