|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
nie wiem Kochana
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Smiej sie
wysłałam to do naszego świadka a on na to: nie wyobrażam sobie Waszego wesela bez koko koko Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! !!!!!!!!! SIKAM Z RADOŚCI!!!!!!!!!!!!!!! normalnie chyba się posram ze szczęścia! MOJA UKOCHANA SIATKA I TO JESZCZE W KRK!!!! Cytat:
Teraz miałam tylko 30 ![]() A nie myślisz że może to jakieś zaburzenia nerwicowe?
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
licencjackie chyba
chociaż się uspokajam i wszystko w miarę dobrze idzie to chyba podświadomie...
|
#2226 |
|
Rozeznanie
|
muffin prosi o wsparcie na poczcie
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie się objawiały takie nerwicowe zaburzenia objawami somatycznymi. Mialam taki okres ciężki w życiu, że co tydzień byłam u lekarza bo czułam się fatalnie. Wyniki książkowe a ja nie miałam siły z wyra wstać... Na szczęście nauczyłam się tłumaczyć sobie w głowie że to tylko moja psycha i już nie pamiętam jak to było... Dzięki Bogu.
|
#2228 |
|
Konto usunięte
|
a ja zmykam bo tż jeczy...mi sie podoba bardziej grzebyk nr 2
|
|
|
|
#2229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ano, coś mnie wcieno ostatnio hehe, taak norweskie blond trolusy mnie do roboty co dzien goniły ale teraz mam 3 dni wolenego Pierwszy raz od kilku miesięcy więc coś ponadrabiam Sukienka ASos Niezłe oczko masz Tz mi kupił chyba z rok temu i tak sobie czekała w szafeczce na to wesele ![]() Paulinka kiedy do Pl jedziecie, gdzieś wyczytałam, że jakoś niedługo My też Wiesz ja też tak mam, że myslę sobie, że nic prawie nie mamy oprócz zespołu sali i sukienki i tych ramowych rzeczy ale kurcze stąd gdzie jestesmy wiele nie nadgonimy Ale niedługo będziemy w kraju to cokolwiek się pozałatwia i damy radę! Kto jak nie my ![]()
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My lecimy 26 maja, ale już 30 maja jestesmy spowrotem 2 dni mamy na zalatwianie czegokolwiek, a mamy dluuga liste.. -isc po akt urodzenia TZ - isc po do USC po papiery - isc do ksiedza doniesc papiery z usc - fryzura probna - makijaż probny - ustalić menu na sali - wplacic zaliczki za ciasta i kwiaciarnie - kupic garniak i reszte dla TZ - moje nieszczesne bolerko, na ktore nie mam pomyslu ![]() - przymiarka sukni Nie wiem jak to ogarniemy, ale MUSIMY bo potem przyjezdzamy chyba 2 tygodnie przed weselem i bedzie szał ciał jak coś ważnego sobie przypomnimy![]() A Wy na ile jedziecie? oh 5 miesiecy jak nie bylaś to vhyba na dluzej, co? a z nami, jak wracamy tutaj tego 30 maja przyjezdzają znajomi, zostaja na tydzien wiec jakoś zleci bylaś dzisiaj na paradzie? ladna pogoda byla
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam zlecenie i oczy mi wychodzą na klawiaturę
![]() W ogóle jest zimno jakoś tak ... ale już się woda leje do wanny i zaraz będzie cieplutko w
|
|
|
|
#2233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciukacze co byście wszystko sobie pięknie pozałatwiali Auto mu się marzy ![]() No i lecimy na 9 dni jeno.. głównie na wesele kuznki, plus musimy rozdać wszystkie zaproszenia <wszystkie dla rodziny, znajomków się później odwiedzi> no i też częśc papierologii do załatwienia, sama nie wiem co jeszcze, lista sprawunków ma powstać jutro Już się nie mogę doczekać!!Heheh tak pogoda na 17 maja udała się jak co roku Nie byłam ale słyszałam zza murów hotelu, w którym pracuję Podoba mi sie ich tradycja z tym pochodem i że wszyscy wyskakuja w bunadach Dziedziska z flagami, Russ w w czerwonych gacioszkach ![]() Tak teraz pacze i z tego mojego posta wychodzi, że ja wolnego od kilku miesięcy nie miałam uff
Edytowane przez CarrieBradshaw86 Czas edycji: 2012-05-17 o 22:29 |
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do antypotnych to polecam bloker Ziaja, na mnie działa, w sumie nawet nie wiem ile razy się smaruję, czasem raz, czasem dwa w tygodniu, ale póki co nie próbowałam przy wielkich upałach... też muszę coś zrobić z moją cerą u kosmetyczki bo chyba sama nie dam rady..... dziękuję Wam za wszystkie miłe uwagi na temat fryzury. Widzę nieliczne na temat makijażu, któraś z Was pisała że nie najlepszy, tylko ja sama właśnie nie wiem, co jest w nim nie tak, szczerze mówiąc to czasem maluję się tak na co dzień i może mało jest dla mnie odświętny, Pani np w ogóle nie malowała ust i będę miała tylko błyszczyk. No nie wiem, muszę jeszcze kwestię przemyśleć... kupiłam ostatnio w Leroy Merlin literki M (od naszych imion) do decoupage mamy tu w mieście Babeczkę która myślę, że mi je ozdobi może będą zdobiły stół, a może będą tylko na sesję, jeszcze zobaczę no i mam tablicę na moje dobre rady, teraz szukam karteczek i pinezek i sposobu ekspozycji, mam co prawda sztalugę, ale małą do położenia na stół....muszę jeszcze to przemyśleć....gratuluję Dziewczyny zestawień kolejnych załatwionych spraw... za wszystkie, które czekają małe trudności trzymam ![]() Kasiu - ZDROWIA melody ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
) przez 3 dni praktycznie nie ruszałam się z łóżka, kręgosłup, biegunka, gorączka, zawroty głowy, cuda wianki.... mi na szczęscie po prostu przeszło, ale powiem Wam, że teraz też mam często zawroty głowy, ciągłe infekcje i chyba faktycznie organizm jest wykończony...znów chudnę (oczywiście nie jestem chuda ). Nie doczytałam Kasiu, co dokładnie się dzieje, ale jeśli badania są ok (rozmaz krwi miałaś robiony?) to całkiem możliwe, że jesteś po prostu przemęczona...
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ale bez konkretnej listy to bysmy nic nie zrobili tylko byśmy sie grzebali po tylku co tu robić, bo bysmy wszystko zapomnieli![]() Ja tez nie bylam na paradzie.. tylko na kawie u znajomych ale masz racje, fajna tradycja i super, ze mimo pogody wszyscy wychodzą na ulice w tych strojach i Russy jeżdzą w tych fajnych autkach Mojego TZta brat też chcial przyjechac do pracy na wakacje, ale jakoś zadnej pracy nie zdązylismy Mu skolować, poza tym nie ma prawka a bez tego cięzko i ma nas w dupie jak chcemy zeby nam pomogl, wiec nawet nie staralismy sie specjalnie mu jakiejs pracy poszukac
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Zabieram się za napoje jak pies do jeża
![]() Dobrze przeliczam ? 3 l na osobę (wesele dwudniowe). Procentowo: gazowane - 40%, soki - 50%, wody - 10%, tak może być ? Planuję jeszcze zrobić tak, że coca-coli będzie więcej o kilkanaście butelek (jakoś mam wrażenie, że jest bardziej popularna od sprite). Jakie będziecie miały soki ? Ja myślę o pomarańczowym i jabłkowym... Muszę w końcu zamówić figurkę na tort. Koleżanka mamy ma brata cukiernika, pokazywała mi marcepanowe, ale niezbyt mi się podobały - twarze były bardzo niewyraźne, więc szukam na allegro, nawet jedną upatrzyłam. Czy do filharmonii wypada, żeby mężczyzna poszedł w jasnym garniturze ?
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-05-17 o 23:20 |
|
|
|
#2238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Zamówiłam olej AMLA i wode różaną i olejek arganowy i będę pięknić moje włosiska. I zamówiłam tez białą perłę. Sprawdzona więc wiem na co mogę liczyć, na wybielanie u dentysty się nie odważyłam. Dobrej nocy
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-05-17 o 23:53 |
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() ale wczoraj się źle czułam .... zaliczyłam omdlenie... myslalam, że umre.. ściagnełam TŻ z pracy... Zwymiotowałam 2 razy i było git.. Ale dziś już dobrze się czuję.. po pracy jadę z TŻ do moich rodziców. W końcu pokażę Wam suknię
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Cześć PM-ki
Uciakam do pracy. Życzę miłego dnia ![]() ja mam dzisiaj 3 miesiące do ślubu
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- u mnie pojutrze 69 dni ;D
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
mam 8 dni ![]() a teraz idę nadrabiać
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
hello piąteczek
jutro mamy spotkanie rodziców. trochę się cykam jak to będzie, bo nasi ojcowie to dwie zupełnie odmienne opcje polityczne. A obawiam się, że bez polityki się nie obejdzie ![]() kot mnie zadrapał po rękach, a obiecałam sobie już się z nią nie bawić, bo tygodniami goją mi się jej zadrapania. znacie jakiś sposób by to przyśpieszyć, nie chcę mieć podrapanych łap w dniu ślubu. Tymczasem na środkowym palcu mam bliznę jeszcze z zimy ![]() w ogóle wstałam dzisiaj o 6.00 nie wiedziałam co ze sobą zrobić, więc poszłam wcześniej do pracy aż się sekretarki śmiały, czy się przypadkiem nie rozchorowałammiałam też tragiczny sen. Trochę ślubny. Sniło mi się że wróciłam z krk do domu a tu Tżta nie ma. Nie ma go tydzień, dwa. Wydzwaniałam do niego to nie odbierał albo mnie odrzucał, jego rodzice też mnie zbywali. Aż tu pewnego dnia idę ulicą, patrze....a tu idzie on za rękę z jakąś kopią Adriany Limy. Podchodzę bliżej i podsłuchuję o czym rozmawiają. Z kontekstu usłyszałam tylko "...jak się urodzi...". No więc nie wytrzymałam i złapałam Tżta za ramię. Na co on powiedział spokojnym i smutnym tonem, że dobrze że w końcu doszło do tego spotkania, bo musi ze mną porozmawiać. Po czym pocałować przy mnie czule tą Adrianę i powiedział, że to jest dziewczyna w której się zakochał, z którą się ożeni i która za kilka miesięcy urodzi jego dziecko. Powiedział, że w zimie kiedy byłam w krk, to on pojechał na Hawaje ![]() Cytat:
Margida - jak tam stresik jest na tydzień przed, czy jeszcze nie? |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wybielania polecam żele Opalescence. Używane przez stomatologów. U mnie w sklepie można je nabyć za śmieszne pieniądze bo stomatolog narzuca sobie okrutną marżę. Do tego można dokupić sobie preparat Ultra EZ znoszący nadwrażliwość zębów jeśli takowa występuje
|
|
#2245 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za załatwione sprawy! Cytat:
![]() Sukienka i buty fajne, ale jak na wesele to zrezygnowałabym z koturn i postawiła na inne buty. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34180504] A teraz mam pytanie do Was: mój teściu w dniu naszego ślubu ma urodziny, jako że w przeszłości jeździł na różne zawody w szachach i teraz również gra, mam 2 opcje tortu który Wam się bardziej podoba?[/QUOTE] TRZECI!!! Wczoraj wieczorem udało mi się wreszcie pozyskać wszystkie niezbędne adresy od osób do których nie dotarliśmy w majówkę (4 pary) Więc przed południem mykam na pocztę i rozsyłam ostatnie zaproszenia ślubne i oficjalnie będę mogła uznać, że temat zapraszania będzie zakończony
|
|
#2246 |
|
Wtajemniczenie
|
stresik?
stres jak jasna cholera w dodatku chyba mój TŻ też się zaczął stresować i atmosfera w domu jest dziwna, nie kłócimy się, ale jest ...dziwnie
|
|
#2247 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i do widzenia
![]() Idę pisać pracę mgr
|
|
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ogólnie mam dość białe zęby z natury ale i tak chciałabym dodać im nieco blasku i świeżości. Wczoraj skończyłam pisać pracę ![]() Miłego dnia kochane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie wiem Kochana 

wysłałam to do naszego świadka a on na to: nie wyobrażam sobie Waszego wesela bez koko koko 

asos?
Ale niedługo będziemy w kraju to cokolwiek się pozałatwia i damy radę! Kto jak nie my
My lecimy 26 maja, ale już 30 maja jestesmy spowrotem
2 dni mamy na zalatwianie czegokolwiek, a mamy dluuga liste.. 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)