Krakowianki - część XVII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 13:10   #4621
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - część XVII

Malla, owulacja była wczoraj :P
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:20   #4622
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Zrobiłam wczoraj przegląd letnich ubrań i wszystko ze mnie spada! Z jednej strony super, bo to pokazuje jak dużo zeszczuplałam, ale z drugiej, że nie mam w czym chodzić Część rzeczy nie wisi aż tak i da się je zwęzić jakoś. Muszę zawieźć je do przeróbki i może chociaż kilka będzie dało się jakoś ładnie przerobić A resztę albo muszę zostawić na gorsze czasy (ale jednak liczę, że już nie wrócę do poprzedniej wagi) albo co...?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Owulacja
I Juwenalia

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2012-05-18 o 13:22
WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:22   #4623
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
nie wiem, ale zawsze możesz zrobić dwie
Taki mam zamiar
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ola - a jakie praktyki? Bo w sumie lepiej robić na uczelni coś konkretnego niż w jakiejś firmie zostać odesłanym do przerzucania papierów z drugiej strony A zawsze możesz poszukać jeszcze jakichś innych praktyk na ten lub przyszły rok
Napiszę Ci PW
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
chyba lepiej normalna. masz możliwość zmienić albo zrobić tu i tu?
Sęk w tym, że nie chcę zmieniać, bo mi się podoba ale poszukam sobie na wakacje czegoś pozauczelnianego...
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
GG, nie namawiaj mnie Ty Łobuzie zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15 Fajny ten wzornik bo mam w jednym miejscu wszystkie kolory, mogę bez grzebania w pudełku z lakierami znalezc odpowiedni kolor ale co mi to udowodniło - ze koniec z zakupami!!!! przecież to juz mała drogeria
Ooo, chciałabym taki wzornik ile kosztował?

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
czy dzisiaj jest może pochód juwenaliowy??
bo u mnie pod blokiem jakieś przebierańce z piwem się plątały.
Tajest!

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie byłam wczoraj cały dzień na wątku, a tu tylko 2 strony do nadrobienia Co jest z Wami? :P
Ja tak samo

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:29   #4624
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Ola_gie Jak Juwe? I jak to coś co Ci nie działało w tym Twoim urządzeniu z praktyk? (Sorki za takie precyzyjne pytanie, nie pamiętam nazwy )

Stary 2012-05-18, 13:31   #4625
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
GG, nie namawiaj mnie Ty Łobuzie zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15 Fajny ten wzornik bo mam w jednym miejscu wszystkie kolory, mogę bez grzebania w pudełku z lakierami znalezc odpowiedni kolor ale co mi to udowodniło - ze koniec z zakupami!!!! przecież to juz mała drogeria

co ja poradzę na to że cierpię na deficyt torebkowy?
a że też powinnam sobie założyć bana na zakupy to inna kwestia.
zwariowałam jak zobaczyłam ten wzornik! ale rewelacyjny pomysł!
ja akurat nie mam wielkiego zamiłowania do lakierów bo wkurza mnie to że na 2gi dzień mam odpryski przez co coraz rzadziej je maluję. i strasznie żałuję bo tak pięknie wygląda kolor na paznokciach!

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Zgadaj się z Lalaith i przyjdźcie za tydzień. Co prawda już bez kamer ale jak chcecie to mogę Was nakręcić
to we no opowiedz jak było! i na czym polegają te zajęcia bo rzuciłam okiem na filmik ale nie mam głośników w pracy i nie wiem

Cytat:

2. w momencie skończenia studiów niewiele (poza Wami ) mnie tu trzyma, niewykluczone że gdzie indziej miałabym lepsze perspektywy pracy (nie tylko ja zresztą), a poza tym w razie czego miałabym bliżej do rodziny. co prawda moja przyszłość to jedna wielka niewiadoma, ale nie wykluczam takiej opcji.
jeśli gdzieś indziej możesz mieć lepsze perspektywy to jest to jak najbardziej racjonalny powód

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
gg, czemu całe? I powiedz mi lepiej jakie uwagi miał Ł. Jestem ciekawa innego spojrzenia na CV .
no bo wychodzi na to że wg tego co wkleiłaś mam złą kolejność.
Ł. miał drobne uwagi- np. powiedział żebym nie zamieszczała adresu, żebym stopień znajomości języka opisała wg. standardowych oznaczeń tzn. A1,A2,B1 itd yyyy co tam jeszcze miałam? chyba tyle- takie tam duperele.
i do zdjęcia nie miał zastrzeżeń w sensie związanych lub rozpuszczonych włosów, ale i tak sobie myślę że muszę je zmienić tylko potrzebuję dobrego aparatu bo nie chcę robić takiego sztucznego u fotografa

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Najwyżej bym została w Szkocji kilka dni dłużej i zapożyczyła się na bilet powrotny. Ale Szkoci są tak cudownie pomocnymi i opiekuńczymi ludźmi że na ich lotnisku nic nie zginie. Miotałam się jak głupia po wszystkich sklepikach strefy bezcłowej w których robiłam zakupy, sklepikarki przytulały mnie, pomagały szukać, a na końcu trafiłam do security i wśród stosu zagubionych dokumentów znalazłam swój
Opiekuńczość Szkotów objawiła się już kiedy po przyjeździe w środku nocy wysiadłyśmy w centrum Edynburga z autobusu z lotniska z bagażami i od razu pewien Szkot rzucił się nam na pomoc w dotarciu do hotelu. Generalnie kiedy zapytasz ich o drogę to wszyscy chcą Cię tam zaprowadzić, to było cudowne!

A w sobotę Kochana to ja baluję na panieńskim... na zamku w Czorsztynie
ja w ogóle mam wrażenie, że w innych krajach ludzie są bardziej mili i uczynni niż u nas. fajnie że Cię tak otoczyli opieką.

wow! no to grubo się zapowiada! jestem ciekawa jak to załatwiłyście i co planujecie.
ja będę musiała we wrześniu zorganizować wieczór panieński więc wszelkie pomysły i sugestie byłyby pożądane

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Marzenie
znajdź kandydata, a resztę zostaw nam

Cytat:
Lenki wpis o filtrze przypomniał mi o napisaniu o moim drugim doświadczeniu z korundem - jak rozmieszałam z żelem do twarzy w proporcji 1:5 to wyszedł z tego naprawdę DELIKATNY peeling (bez ironii)
a masz go już? bo ja też bym chciała

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Jestem tak zawalona robotą, że nawet nie mam czasu nic tu napisać

Wpadłam tylko naskrobać (i narazić się....) Lence i GG... Bo mam w niedzielę jednak egzamin więc w sobotę siedzę i się uczę
nieeeeeee!!!!!!!! ja już się nastawiłam!!!!!

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Czyli po imprezie?!
co po imprezie? jak po imprezie? a ja???????????

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
gg - czy ja do Ciebie zadzwoniłam i potraktowałam Cię jak Twojego brata Nie ogarniam nowego telefonu, i jeszcze zasięg mi tu nawala doszczętnie Dzięki jeszcze raz - dodzwoniłam się i czekam na werdykt.
tak, wzięłaś mnie za mojego brata rozumiem, że wyprzeć się siebie nie możemy i nawet głos mamy trochę podobny, no ale
mam nadzieję że uda się to załatwić. jakie są szanse?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:36   #4626
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Zrobiłam wczoraj przegląd letnich ubrań i wszystko ze mnie spada! Z jednej strony super, bo to pokazuje jak dużo zeszczuplałam, ale z drugiej, że nie mam w czym chodzić Część rzeczy nie wisi aż tak i da się je zwęzić jakoś. Muszę zawieźć je do przeróbki i może chociaż kilka będzie dało się jakoś ładnie przerobić A resztę albo muszę zostawić na gorsze czasy (ale jednak liczę, że już nie wrócę do poprzedniej wagi) albo co...?

I Juwenalia
Mysza, ten post powinien wyglądać tak:

Cytat:
Zrobiłam wczoraj przegląd letnich ubrań i wszystko ze mnie spada! Z jednej strony super, bo to pokazuje jak dużo zeszczuplałam, ale z drugiej, że nie mam w czym chodzić Zakupy! Skąd zamawiamy?

Baby, rośliny czekają na odbiór!

20120518_132838.jpg
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:37   #4627
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
wow! no to grubo się zapowiada! jestem ciekawa jak to załatwiłyście i co planujecie.
ja będę musiała we wrześniu zorganizować wieczór panieński więc wszelkie pomysły i sugestie byłyby pożądane
Wychodzisz za mąż? Gratulacje!

Stary 2012-05-18, 13:37   #4628
Malla
Nie depcze krokusów

gg22 - u nas też jest mnóstwo miłych i gościnnych ludzi. Choćby z tej przyczyny, że można na kimś zarobić albo udowodnić, że jest gorszy od nas
Stary 2012-05-18, 13:41   #4629
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Ola_gie Jak Juwe? I jak to coś co Ci nie działało w tym Twoim urządzeniu z praktyk? (Sorki za takie precyzyjne pytanie, nie pamiętam nazwy )
Juwenalia supeeer niedawno wróciłam z korowodu, a wyszłam z domu wczoraj o 20
Układ na praktykach już mam cały gotowy, w przyszłym tygodniu będę go testować i rozkminiać, czemu nie działa do końca
Cytat:
Gg chyba nie to miała na myśli

Tak właśnie.
Stary 2012-05-18, 13:42   #4630
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
no bo wychodzi na to że wg tego co wkleiłaś mam złą kolejność.
Ł. miał drobne uwagi- np. powiedział żebym nie zamieszczała adresu, żebym stopień znajomości języka opisała wg. standardowych oznaczeń tzn. A1,A2,B1 itd yyyy co tam jeszcze miałam? chyba tyle- takie tam duperele.
i do zdjęcia nie miał zastrzeżeń w sensie związanych lub rozpuszczonych włosów, ale i tak sobie myślę że muszę je zmienić tylko potrzebuję dobrego aparatu bo nie chcę robić takiego sztucznego u fotografa
Masz dobrą kolejność . Co najwyżej obowiązki możesz zmieniać, "podrasowywać" pod dane stanowisko .

Spadam. Jadę do teściów - trzymajcie kciuki.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 14:01   #4631
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci się poszczęściło Jak ja dzwoniłam to z tych dwóch zostały same rozmiary 40+ Kiedy Ty sobie je rezerwowałaś?
jakoś w ten sam dzień co przyszły - fakt udało mi się
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 14:07   #4632
cholernarejestracja
Copyraptor

Oznajmiam radośnie, że przez "piwo" sommersby zostaję alkoholiczką. *radośnie trąbi browarka o 14*
Stary 2012-05-18, 15:00   #4633
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

Ooo, dziękuję Myślałam, że Krakowianki go nie śledzą poza Melką i Mallą
Ja go śledzę

Cytat:
Tak, to dzisiaj. Noc Muzeów i Juwenalia naraz, więc korzystając z zamieszania wbiłam się do fryzjera
Ciekawa jestem jaką fryzurkę Ci dobiorą Nie boisz się tak po prostu poddać woli fryzjera...?

Cytat:
nieeeeeee!!!!!!!! ja już się nastawiłam!!!!!
Wiem Też mam mega ochotę na imprezę ale po prostu nie mogę

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Oznajmiam radośnie, że przez "piwo" sommersby zostaję alkoholiczką. *radośnie trąbi browarka o 14*
:radośnie umiera z zazdrości:
Stary 2012-05-18, 15:00   #4634
Malla
Nie depcze krokusów

OMD - jak nie wyjdzie, to zawsze mogę używać spinek do czasu, aż odrosną...
Stary 2012-05-18, 15:50   #4635
WrednaMyszka
Zakorzenienie

cholerka Wczoraj sobie kupiłam 2 pary spodenek i 2 bluzki A na szalenie na zakupach nie mam teraz kasy Już tyle pieniędzy z Wami wydałam!

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Juwenalia supeeer niedawno wróciłam z korowodu, a wyszłam z domu wczoraj o 20
Układ na praktykach już mam cały gotowy, w przyszłym tygodniu będę go testować i rozkminiać, czemu nie działa do końca

Gg chyba nie to miała na myśli
No to świetnie! Jak koncerty? Jak się przebrałaś na korowód?

Faktycznie! Gg chodziło o organizowanie wieczoru dla kogoś

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
jakoś w ten sam dzień co przyszły - fakt udało mi się
Ja sobie właśnie odłożyłam chabrową! Ktoś chyba musiał zwrócić!

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Fajna oferta!
Teatr Bagatela
Juwenalia wystartowały, a my mamy Happy Hours. Wszystkich naszych widzów bez względu na wiek i kolor przebrania zapraszamy na spektakle Teatru Bagatela: "Tramwaj zwany pożądaniem" 23 i 24 maja o godz.19.15 oraz "Noc Helvera" 24 i 25 maja o godz. 19.15. Przy zakupie dwóch biletów jeden w cenie biletu normalnego , drugi za symboliczną złotówkę) A dla studentów bilety w kasie Teatru w majowej cenie 25 zł/ szt. ZAPRASZAMY!

Stary 2012-05-18, 16:27   #4636
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
gg22 - u nas też jest mnóstwo miłych i gościnnych ludzi. Choćby z tej przyczyny, że można na kimś zarobić albo udowodnić, że jest gorszy od nas
tia, są- mili po polsku

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Masz dobrą kolejność . Co najwyżej obowiązki możesz zmieniać, "podrasowywać" pod dane stanowisko .

Spadam. Jadę do teściów - trzymajcie kciuki.
podrasowuję albo zamierzam

powodzenia. i miłego

Cytat:
eeetam. pamiętaj, że dżentelmen ("dżentelmenki też się to tyczy) nie pije przed 12.00, a 14.00 to już hulaj dusza
Ty dziecko jesteś za młoda, ale wiesz kiedyś były takie czasy (:powiedziałaBabciaGG::ro lleyes, że zakaz sprzedaży alkoholu był do godz. 13.00, więc ni w te ni wewte nie mieścisz się w kanonie alkoholików

Cytat:
Faktycznie! Gg chodziło o organizowanie wieczoru dla kogoś

weekend czas zacząć!!!

chce na imprezę!!!!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 17:19   #4637
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Może zamówimy coś z Awanti ?

Stary 2012-05-18, 17:51   #4638
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to jak sok smakuje
Cytat:
No to świetnie! Jak koncerty? Jak się przebrałaś na korowód?
(...)
Fajna oferta!
Teatr Bagatela
Juwenalia wystartowały, a my mamy Happy Hours. Wszystkich naszych widzów bez względu na wiek i kolor przebrania zapraszamy na spektakle Teatru Bagatela: "Tramwaj zwany pożądaniem" 23 i 24 maja o godz.19.15 oraz "Noc Helvera" 24 i 25 maja o godz. 19.15. Przy zakupie dwóch biletów jeden w cenie biletu normalnego , drugi za symboliczną złotówkę) A dla studentów bilety w kasie Teatru w majowej cenie 25 zł/ szt. ZAPRASZAMY!
Na koncercie byłam tylko we wtorek, na Vavamuffin niestety się nie przebrałam, bo nie sądziłam, że nie wrócę do domu przed korowodem
Fajna promocja z tym teatrem, ale mam zbyt ciężki przyszły tydzień i muszę oszczędzać :/ A jak się czujesz?

Tak właśnie.
Stary 2012-05-18, 18:28   #4639
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Właśnie dlatego
Stary 2012-05-18, 18:59   #4640
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
to we no opowiedz jak było! i na czym polegają te zajęcia bo rzuciłam okiem na filmik ale nie mam głośników w pracy i nie wiem
Nic nie było po 12 zadzwonili dziś, że niestety ale wysłali wszystkie kamery do Kielc..... (co się w Kielcach moze takiego dziać?) i czy moga przyjść w poniedziałek....
Więc cała akcja i nerwówka na marne, a w poniedziałek na nowo wszystko ehhhhh
Ale to pryszcz... Pani powiedziała, że bedą chcieli kogoś od nas do studia na kozetkę mam nadzieję, że nie mnie bo już zaczne z nerwów
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 19:12   #4641
francuski pocalunek
Zadomowienie

Trustmyself przepiekny makijaz!!!

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 20:06   #4642
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

tak, wzięłaś mnie za mojego brata rozumiem, że wyprzeć się siebie nie możemy i nawet głos mamy trochę podobny, no ale
mam nadzieję że uda się to załatwić. jakie są szanse?
Właśnie o to chodzi, że głosu prawie nie słyszałam wcale, tylko trzaski
Powiedział, że marnie to wygląda. Teraz widzę maila, jakiego wysłał do kolegi i wynika z niego, że z nim rozmawiał i on ma się ze mną kontaktować - więc czekam.

Wredna
- nie było tych bluzek.

Uprzejmie informuję, że ZSK przysłało 1 kg korundu
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 20:19   #4643
Lenkapuma
Zakorzenienie

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-05-18 o 20:22
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 20:23   #4644
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:

Na koncercie byłam tylko we wtorek, na Vavamuffin niestety się nie przebrałam, bo nie sądziłam, że nie wrócę do domu przed korowodem
Fajna promocja z tym teatrem, ale mam zbyt ciężki przyszły tydzień i muszę oszczędzać :/ A jak się czujesz?
To masz przebranie na przyszły rok gotowe
Też bym chętnie skorzystała z tej promocji, ale czasu brak. Sesja ssie
Dziękuję, dziś czuję się już bardzo dobrze Już nie muszę leżeć w łóżku, więc wykorzystuję wolny czas na porządki.

Cytat:
Powiedział, że marnie to wygląda. Teraz widzę maila, jakiego wysłał do kolegi i wynika z niego, że z nim rozmawiał i on ma się ze mną kontaktować - więc czekam.

Wredna
- nie było tych bluzek.

Szkoda. Dziękuję, że szukałaś

Stary 2012-05-18, 20:41   #4645
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:

Wredna
- nie było tych bluzek.

jak będziecie rozdawać/odsprzedawać to ja bym chciała trochę na próbę

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 20:58   #4646
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Trustmyself przepiekny makijaz!!!

Taki trochę niewyjściowy, ale dziękuję

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:03   #4647
nicRu
maszyna, nie człowiek

E, na jakąś odważniejszą imprezę - czemu nie Ja na jakąś electrogocią bym mogła tak przyjść, ale dawno na żadnej nie byłam Może temu, że pułć nie robi już...
Stary 2012-05-18, 21:12   #4648
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
świetny wzornik zakup lakieru zawsze poprawia mi nastrój, więc też mam ich trochę

Nareszcie dzisiaj mam chwilę odpoczynku, ten tydzień był dość intensywny

Miłego wieczoru

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:18   #4649
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
E, na jakąś odważniejszą imprezę - czemu nie Ja na jakąś electrogocią bym mogła tak przyjść, ale dawno na żadnej nie byłam Może temu, że pułć nie robi już...
No w sumie na jakąś tematyczną to ok Jutro, albo w niedzielę zamieszczę coś bardziej codziennego i wakacyjnego

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:23   #4650
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Baby, rośliny czekają na odbiór!

Załącznik 4680641

Cytat:
chyba jest świadkiem?
Cytat:

hehe
dziękuje za próbkę ekstraktu z truskawki

a ja siędze i przeglądam tę stronę i sie zachwycam:
http://zszywka.pl/p/na-dlugopisy-219282.html

ale mam lenia żeby cokolwiek zrobić
a i jeszcze jedna fajna i inspirująca:
http://zszywka.pl/p/na-dlugopisy-219282.html

zwinęłam ostatnio teściowej Burdę dla dzieciów, kupiłam materiały, papier do przekalkowania i wena mnie opuściła. W planie było tyle rzeczy do uszycia
a pierwsze co to przytulak dla młodej żeby mi się za brdzo do obecnego nie pzywyczaiła bo jak pójdzie do prania to będzie płac, Sodmoia o Gomoria
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości