|
|
#4621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Malla, owulacja była wczoraj :P
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wczoraj przegląd letnich ubrań i wszystko ze mnie spada!
Część rzeczy nie wisi aż tak i da się je zwęzić jakoś. Muszę zawieźć je do przeróbki i może chociaż kilka będzie dało się jakoś ładnie przerobić A resztę albo muszę zostawić na gorsze czasy (ale jednak liczę, że już nie wrócę do poprzedniej wagi) albo co...?I Juwenalia
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-05-18 o 13:22 |
|
|
|
#4623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Taki mam zamiar
![]() Cytat:
![]() Sęk w tym, że nie chcę zmieniać, bo mi się podoba ale poszukam sobie na wakacje czegoś pozauczelnianego...Cytat:
ile kosztował?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Ola_gie Jak Juwe?
I jak to coś co Ci nie działało w tym Twoim urządzeniu z praktyk? (Sorki za takie precyzyjne pytanie, nie pamiętam nazwy )
|
|
#4625 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co ja poradzę na to że cierpię na deficyt torebkowy? a że też powinnam sobie założyć bana na zakupy to inna kwestia. zwariowałam jak zobaczyłam ten wzornik! ale rewelacyjny pomysł!ja akurat nie mam wielkiego zamiłowania do lakierów bo wkurza mnie to że na 2gi dzień mam odpryski przez co coraz rzadziej je maluję. i strasznie żałuję bo tak pięknie wygląda kolor na paznokciach! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ł. miał drobne uwagi- np. powiedział żebym nie zamieszczała adresu, żebym stopień znajomości języka opisała wg. standardowych oznaczeń tzn. A1,A2,B1 itd yyyy co tam jeszcze miałam? chyba tyle- takie tam duperele. i do zdjęcia nie miał zastrzeżeń w sensie związanych lub rozpuszczonych włosów, ale i tak sobie myślę że muszę je zmienić tylko potrzebuję dobrego aparatu bo nie chcę robić takiego sztucznego u fotografaCytat:
wow! no to grubo się zapowiada! jestem ciekawa jak to załatwiłyście i co planujecie. ja będę musiała we wrześniu zorganizować wieczór panieński więc wszelkie pomysły i sugestie byłyby pożądane znajdź kandydata, a resztę zostaw nam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co po imprezie? jak po imprezie? a ja??????????? Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że uda się to załatwić. jakie są szanse?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#4626 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Baby, rośliny czekają na odbiór! ![]() 20120518_132838.jpg |
||
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
#4628 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - u nas też jest mnóstwo miłych i gościnnych ludzi. Choćby z tej przyczyny, że można na kimś zarobić albo udowodnić, że jest gorszy od nas
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedawno wróciłam z korowodu, a wyszłam z domu wczoraj o 20 Układ na praktykach już mam cały gotowy, w przyszłym tygodniu będę go testować i rozkminiać, czemu nie działa do końca Gg chyba nie to miała na myśli
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co najwyżej obowiązki możesz zmieniać, "podrasowywać" pod dane stanowisko .Spadam. Jadę do teściów - trzymajcie kciuki. |
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4632 |
|
Copyraptor
|
Oznajmiam radośnie, że przez "piwo" sommersby zostaję alkoholiczką. *radośnie trąbi browarka o 14*
|
|
|
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie boisz się tak po prostu poddać woli fryzjera...?Wiem Też mam mega ochotę na imprezę ale po prostu nie mogę Cytat:
|
|
|
#4634 |
|
Nie depcze krokusów
|
OMD - jak nie wyjdzie, to zawsze mogę używać spinek do czasu, aż odrosną...
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
cholerka Wczoraj sobie kupiłam 2 pary spodenek i 2 bluzki
A na szalenie na zakupach nie mam teraz kasy Już tyle pieniędzy z Wami wydałam!![]() Cytat:
![]() Faktycznie! ![]() Ja sobie właśnie odłożyłam chabrową! Ktoś chyba musiał zwrócić! ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Fajna oferta! Teatr Bagatela Juwenalia wystartowały, a my mamy Happy Hours. Wszystkich naszych widzów bez względu na wiek i kolor przebrania zapraszamy na spektakle Teatru Bagatela: "Tramwaj zwany pożądaniem" 23 i 24 maja o godz.19.15 oraz "Noc Helvera" 24 i 25 maja o godz. 19.15. Przy zakupie dwóch biletów jeden w cenie biletu normalnego , drugi za symboliczną złotówkę ) A dla studentów bilety w kasie Teatru w majowej cenie 25 zł/ szt. ZAPRASZAMY!
|
|
|
#4636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo zamierzampowodzenia. i miłego ![]() Cytat:
![]() Ty dziecko jesteś za młoda, ale wiesz kiedyś były takie czasy (:powiedziałaBabciaGG::ro lleyes , że zakaz sprzedaży alkoholu był do godz. 13.00, więc ni w te ni wewte nie mieścisz się w kanonie alkoholikówweekend czas zacząć!!! chce na imprezę!!!!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Może zamówimy coś z Awanti ?
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety się nie przebrałam, bo nie sądziłam, że nie wrócę do domu przed korowodem Fajna promocja z tym teatrem, ale mam zbyt ciężki przyszły tydzień i muszę oszczędzać :/ A jak się czujesz?
|
|
#4639 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po 12 zadzwonili dziś, że niestety ale wysłali wszystkie kamery do Kielc..... (co się w Kielcach moze takiego dziać?) i czy moga przyjść w poniedziałek.... Więc cała akcja i nerwówka na marne, a w poniedziałek na nowo wszystko ehhhhh ![]() Ale to pryszcz... Pani powiedziała, że bedą chcieli kogoś od nas do studia na kozetkę mam nadzieję, że nie mnie bo już zaczne z nerwów
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Trustmyself przepiekny makijaz!!!
|
|
#4642 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Powiedział, że marnie to wygląda. Teraz widzę maila, jakiego wysłał do kolegi i wynika z niego, że z nim rozmawiał i on ma się ze mną kontaktować - więc czekam. Wredna - nie było tych bluzek. Uprzejmie informuję, że ZSK przysłało 1 kg korundu |
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-05-18 o 20:22 |
|
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chętnie skorzystała z tej promocji, ale czasu brak. Sesja ssie ![]() Dziękuję, dziś czuję się już bardzo dobrze Już nie muszę leżeć w łóżku, więc wykorzystuję wolny czas na porządki.Cytat:
|
|
|
#4645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Taki trochę niewyjściowy, ale dziękuję
|
#4647 |
|
maszyna, nie człowiek
|
E, na jakąś odważniejszą imprezę - czemu nie
Ja na jakąś electrogocią bym mogła tak przyjść, ale dawno na żadnej nie byłam Może temu, że pułć nie robi już...
|
#4648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nareszcie dzisiaj mam chwilę odpoczynku, ten tydzień był dość intensywny ![]() Miłego wieczoru
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro, albo w niedzielę zamieszczę coś bardziej codziennego i wakacyjnego
|
|
#4650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba jest świadkiem? ![]() hehe dziękuje za próbkę ekstraktu z truskawki a ja siędze i przeglądam tę stronę i sie zachwycam: http://zszywka.pl/p/na-dlugopisy-219282.html ale mam lenia żeby cokolwiek zrobić a i jeszcze jedna fajna i inspirująca: http://zszywka.pl/p/na-dlugopisy-219282.html zwinęłam ostatnio teściowej Burdę dla dzieciów, kupiłam materiały, papier do przekalkowania i wena mnie opuściła. W planie było tyle rzeczy do uszycia a pierwsze co to przytulak dla młodej żeby mi się za brdzo do obecnego nie pzywyczaiła bo jak pójdzie do prania to będzie płac, Sodmoia o Gomoria |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Część rzeczy nie wisi aż tak i da się je zwęzić jakoś. Muszę zawieźć je do przeróbki i może chociaż kilka będzie dało się jakoś ładnie przerobić
A resztę albo muszę zostawić na gorsze czasy (ale jednak liczę, że już nie wrócę do poprzedniej wagi) albo co...?

zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15 
I jak to coś co Ci nie działało w tym Twoim urządzeniu z praktyk? (Sorki za takie precyzyjne pytanie, nie pamiętam nazwy 
ale rewelacyjny pomysł!
I powiedz mi lepiej jakie uwagi miał Ł. Jestem ciekawa innego spojrzenia na CV 
Bo mam w niedzielę jednak egzamin więc w sobotę siedzę i się uczę