|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
To zostańmy przy tym co było a za próbki nuxe mogę Ci oddać ok 2ml Berrisom perfect cover bb cream
Jaśniuteńki żółtek
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
ginvera to taki "gumkowaty" peeling, ma postać przezroczystego żelu, a po rozprowadzeniu na twarzy zaczyna się rolować z sebum i suchą skórą, bardzo fajne, delikatne, ale skuteczne i niezłe ścieranie
kupuję opakowania przez znajomych w Korei w stacjonarnych sklepach i jedno kosztuje mnie jakieś 85zł po przeliczeniu, ale nie muszę się jakoś strasznie tej ceny trzymać fix plus najchętniej oddałabym w zastępczym opakowaniu, ale nie wiem czy na to pójdziesz, brakuje mi jednego opakowania do back2mac i to byłoby zbawienne ;p co do kubeczków, to nie wiem czy w wątku pisałam - niestety nie mam do nich już kartoników, jest kubeczek, woreczek (różowemu lekko zaciągnął się materiał w trakcie transportu, ale to malutkie i mało widoczne, wina delikatnego, satynowego woreczka) i chyba tabletka do rozpuszczenia przy wygotowywaniu kubeczka więc tak, cena kubeczka to było coś koło 150zł, fix + nie pamiętam, coś koło 85zł (jest go jakieś ok. 70ml), ginvera jak wcześniej. Nie będę się oczywiscie upierać przy tych cenach, ale może jakoś to pomoże ![]() a serum jest razem z buteleczką z pipetką?
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
To jak ?
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
znalazłabyś coś u mnie? bo ja u Ciebie spooooro
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606412
|
#128 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
mineralne róże do policzków, Pixie Matt & Smooth Powder Kiss of Sun, Olej z róży rdzawej EKO, ![]() pozdrawiam ![]() hnmmm, Dreamworld Diva Orange sampel od DW i Sweetcents Blackstar Red sampel od Sweetscents też wyglądają kuszącoooo ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- W takim razie interesują mnie u Ciebie: róże: Glam Guru, Like Lady Bird Lake, Mauvelous, (oraz cienie do oczu ). A powiedz mi - wiesz może, czy Linen z EDM jest podobny do Light Almond?
Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-11 o 09:01 |
|||||
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
róży? jakiej róży się pozbyłam?..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
![]() "...EDM będę miała chyba tylko 1 bo reszta idzie do kogoś. MEowa nie mam róży już. " |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Co mogłabym chcieć:
Auriga Cernor XO – krem 4ml (x2) Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Vichy Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta Mazidła ekstrakt z centella asiatica Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty a co dasz, to czekam
|
#132 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesowały by mnie próbki Idealist EL
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
aaa, taki deal!
to daj mi znać czy jesteś zainteresowana, bo trzymam rzeczy dla Ciebie , zrezygnowałam z paru wymian.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
#134 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Muszę tylko pogrzebac co jeszcze masz ciekawego z minerałków ![]() - przepraszam za opóźnienia w odpisywaniu - ale jestem przed bardzo ważnym egzaminem ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Jak dla mnie bomba! ![]() wymieniamy się? ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() Co do Twoich rzeczy mam już pełną jasność - dziękuję. Napisz może jeszcze raz wszystkie te rzeczy które chciałabyś ode mnie (bo już troszkę się pogubiłam - tyle było propozycji i dokładek hahahha) i zaproponuję jakiś sensowny układ - zgoda?
|
||
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty |
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml (jak masz więcej próbek to chętnie)
Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 Mazidła mocznik (jakaś mała odsypka może być do woreczka strunowego, bo mój chyba zwietrzał) no i jakieś tam mydełko do twarzy mówiłaś, że możesz odkroić ja się nie znam, ogólnie mam skórę suchą i na przebarwienia stosuję kwasy, więc jakieś, co nie zaszkodzi, a czasem buzie umyje ;pno i serum
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co Ty na to?
Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-12 o 20:14 |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za:
- Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml - Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty - Biochemia Urody puder bambusowy |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się po raz kolejny upomnę...
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za
Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07 2013 oraz odlewki keratyny ,jedwabiu ?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MO,ZE coś u mnie?
podoba mi sie kilka rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- cos u mnie za coś z: Kenzo L’eau per Kenzo 1ml Versace Crystal Noir 1,6ml Clinique Superdefense krem 50ml – zużycie 1/5 Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz Clinique Turnaround – koncentrat tubka 7ml – nowa Clinique Turnaround – koncentrat saszetki 1,25ml (x4) NoniCare maseczka oczyszczająca nowa Ziaja kokosowa terapia skóry i zmysłów – balsam do ust nowy Yves Rocher Les Gestes D’Institut – podwójna maseczka oczyszczająca Mazidła kwas migdałowy 10g nowy 10 2014
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Przypominam się - możesz zganić za bezczelność
![]() Co mogłabym chcieć: Auriga Cernor XO – krem 4ml (x2) Auriga Flavo-C – krem 4ml (x2) Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Vichy Myokine – krem intensywnie korygujący zmarszczki 1,5ml (x8) Weleda Granatapfel – serum ujędrniające do twarzy 1,5ml SkinFood Black Raspberry Eye Cream próbka od producenta Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta Mazidła ekstrakt z centella asiatica Mazidła ekstrakt z cytryny Mazidła ekstrakt z owoców dzikiej róży Mazidła ekstrakt z zielonej herbaty a co dasz, to czekam
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam, ze tak długo, ale miałam urwanie głowy od weekendu, przedterminy i kota kastrowałam, stąd ogólnie masakra i zero czasu.
Kurcze, średnio chciałabym robić odlewkę z fix + bo chciałam go całego wymienić a im go mniej będzie, tym trudniej go będzie całego wycenić ![]() mogłabym Ci dorzucić jakieś inne rzeczy do ginvery mam sporo lakierów głównie l'oreala, wartość jest tak nowych chyba około 30zł, ale mogę ich wrzucić ile chcesz, bo ja nie maluję paznokci, a odziedziczyłam po kosmetyczce ;p mam też w słoiczku błękitny cień mineralny, całkiem sporo go, z 2-3 gramy spokojnie. Jak nie chcesz, to ja jeszcze pomyślę co by Ci zaproponować, a teraz lecę do kici
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejny...
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
Avene krem z filtrem 50+ 5ml Lierac Hydra-chrono – przeciwzmarszczkowy krem nawilżający 5ml (x2) Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Biochemia Urody puder bambusowy Mazidła olej z nasion truskawki coś u mnie? niekoniecznie za wszystko naraz
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hej i co z wymianą?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Jaśniuteńki żółtek
fix plus najchętniej oddałabym w zastępczym opakowaniu, ale nie wiem czy na to pójdziesz, brakuje mi jednego opakowania do back2mac i to byłoby zbawienne ;p co do kubeczków, to nie wiem czy w wątku pisałam - niestety nie mam do nich już kartoników, jest kubeczek, woreczek (różowemu lekko zaciągnął się materiał w trakcie transportu, ale to malutkie i mało widoczne, wina delikatnego, satynowego woreczka) i chyba tabletka do rozpuszczenia przy wygotowywaniu kubeczka