|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dziewczyny od zeszłego tygodnia stosuje swoja diete ,skonsultowana ze znajoma ktora prowadzi areobik.
Moja waga wyjsciowa z soboty 12 maja to 80,6kg. Dzis 18 maja waga rano pokazała 78,1kg. Czy nie chudne zbyt szybko? Dodam że nie wygladam na te 80 kg , mam bardzo duzy biust i wciecie w talii , biodra szczuplejsze niz obwód biustu tylko udziska sa grubasne i najbardziej sie w oczy rzucaja. Mój jadłospis rano ok 8 / 9 h jogurt naturlany bakoma 1-2 skibki chleba ciemnego razowego zytniego z serkiem 0% president + pomidor,rzodkiewka,szczyp iorek, ogórek lub chlebek z chuda wędlina z kurczaka gotowanego z ketchupem pikantnym lub ogórkiem konserw. lub słodko kw., 2 sniadanie 11 30 h to przewaznie jabłko, lub jogurt jogobella light obiad 14 30 lub 15 -ta - kurczak smazony na oliwie z oliwek z warzywami w sosie z jogurtu naturalnego 0% danone , pół saszetki ryżu lub jarzynowa lub smażona kiełbasa drobiowa( zamierzam kupic patenie grillowa żeby jeszcze ograniczyc spozycie oliwy z oliwek. nie jem wieprz/wolowiny tylko białe mieso, Kolacja ok 18-tej - to co na śniadanie. Ok 20 przekąska zazwyczaj pół grapefruta. Do tego woda jak na razie 0.5 do 1 litra dziennie rano z cytrynka. Tak jak pisałam nie jem czerwonego miesa, co do słodyczy to ograniczam sie dziennie do 1-2 biszkoptów , lub kawałka loda od córki Chciałabym jeszcze czyms urozmaicić diete ale nie wiem czym zeby sobie nie zaszkodziła. Bardzo lubie jajka czy ja moge jej jeść?? Mam motywacje pod koniec sierpnia siostra ślubuje a ja nie chce iść na weselicho jak bundezwera 80 kilogramowa. Waze w tej chwili 78 i chciałabym dobic do 68kg żeby czuć sie lekko i komfortowo. Aha do tego truchtam sobie 2 -3 razy w tygodniu 40min - 1 h i zamierzam zacząć chodzic na aqua areobik u mnie na basenie ... Możecie mi cos podsunąć co mogłabym jeszcze jeść??
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2012-05-18 o 17:03 |
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
NO ja juz w domku
![]() Zjadłam jajeczko sadzone z ziemniaczkami i sałatka Colesław I odpoczywam Dobrze, ze juz weekend ![]() Wogóle byłam w rossmanie i za najpotrzebniejsze rzeczy w stylu płyn pod prysznic balsam pasta do zębów itp zapłaciłam 85 zł ceny zaczynaja mnie powalac dosłownie
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2524 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zawsze jak jem pizze z sosem czosnkowym to w nocy sie budzę i muszę pić jak na mega kacu haha ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
kurde.... zjadłam dziś pół zapiekanki z salami
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Medzik wracaj i chwal się włosami, bo czekam i czekam i wysiedzieć nie mogę
|
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
Juhuuu
Ja normalnie wpierd****am ostatnio jakbym jakiegoś tasiemca miała Jak mnie ścisk w żołądku po pogrzebie puścił tak normalnie żrę na potęgę. Dzisiaj i jutro miałam się przegłodzić a tu normalnie nie mam hamulca Jestem tak wściekła sama na siebie. Było już 69 kg a jutro na bank zobaczę 73 kg . |
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
włosy wyszły za ciemno miał być średni blond a wyszedł dość ciemny blond/jasny brąz. Ale ogólnie jestem zadowolona, ja lubię zmiany i miałam już wszystkie kolory na głowie a takiego jeszcze nie Po paru myciach kolor mi się wypłuka, bo farbowane miałam na dość jasne włosy, także będzie jaśniejszy Fryzjerka sama się zdziwiła, bo na próbniku kolor był połowę jaśniejszy ( średni blond ) no i wcale nie ścinałam ![]() Dodaję zdjęcie
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Twój cel i wagę wyjściową to podobnie jak ja. Tzn zaczynałam 83,5 kg a jest 72,5 kg a było już jak wyżej pisałam 69 kg. Na pewno dawno osiągnęłabym swój cel gdyby nie moje łakomstwo. Chudłam po 2kg - 3 kg i tyłam np. 1,5 kg Jak to się mówi dwa kroczki do przodu jeden w tył. A cel mój to 65 kg ale jak będzie 68 kg to pomyślę czy już nie wystarczy przypadkiem. W takiej wadze zawsze się dobrze czułam.
Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-05-18 o 20:06 |
|
|
|
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u jednego powoduja napady głodu u drugiego nie...Współczuje tego co przechodzisz i wirtualnie Cie przytulam i myslami jestem z Tobą![]() Cytat:
bardzo ładny kolorek Ci wyszedł![]() Ja sie własnie skończyłam spamowac maseczke na włoskach miałam na buzi tez, depilacja, balsam, malowanie pazurków![]() Teraz sobie odpoczywam, ale zaraz pojde chyba pokręcić troche przed tv
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia, Maminka
jutro albo pojutrze postaram się zrobić zdjęcia jak mi jest w nim, bo dziś nie jestem pomalowana, a nie chce mi się malować
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Medzik śliczny kolorek
Również proszę fotkę z przodu
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
ameli a my od rana o takich pysznościach gadamy bo to jest wyjątkowy wątek, niby o odchudzaniu a tu prosze
agunia też tak mam po sosie czosnkowym często jem parówki z nim na śniadanie i w szkole mam nieźle, a wody nie noszę ![]() paulina witaj nie chudniesz za szybko bo to jest początek diety a wtedy właśnie tak szybko spada bo to woda, później będzie trochę wolniej spadało Fajnie że biegasz, 40min to sporo to na pewno dużo da. A co do jajek to chyba są ok, np. 2 gotowane na kolacje z kromką chleba myślę że będą w sam raz. Tylko jajecznica to nie za często bo smażona, jeszcze z jakąś kiełbaską to ma dużo kalorii.medzik jakie masz już długie włosy! No widzę że całkiem w tyle mnie zostawiłaś A kolor fajnie wyszedł, podobają mi się w takiej tonacji właśnie, jak będziesz miała fotkę to wrzuć z przodu jak Ci w nich jest
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Losing dziękuję
dla mnie troszkę za ciemny i muszę się przyzwyczaić, ale pewnie po paru myciach zjaśnieje ![]() Cocktail za jantarem rozejrzyj się w aptekach ja kupiłam ale dobrze nie popatrzyłam i zamiast wcierki to wzięłam mgiełkę nawilżająco - ochronną.---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Mureczko wrzucę wrzucę jak tylko zrobię mi ogólnie kolorek się podoba tylko nie jestem do takiego przyzwyczajona. A włoski są takiej samej długości jak ostatnio nic nie urosły od 5 maja bo dziś Tż mi zmierzył.
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
medzik ale są i tak długie, ja chcę takie chociaż!
A ile już bierzesz Vitapil? Bo ja już też biorę ale nie pamiętam od kiedy, no i ciekawe jak tam będzie za tydzień bo mierzę.
|
#2536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(make-up) Ja byłam w sobotę u fryzjerki robiłam platynę. Włosów nie obcinałam, sama kosmetyka ale chyba przejdę się i obetnę bo nie chcą się układać już tak długie(jak na mnie) ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Yyyyy a gdzie nasza heroine ?? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie bardzo ładny kolor mi sie nie udalo dzisiaj wbić jutro moja chwila prawdy
|
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Monia ja coś tam wstecz próbowałam nadrobić ale w końcu nie czaję Jesteś dalej w Niemczech bo z tego co piszesz to już nie wiem bo mam wrażenie, że tutaj. Piszesz o przedszkolu, że idziesz do chrześnika męża o koleżankach więc yyyyyyyyyyyy jak jest ??
|
|
|
|
#2539 |
|
Przyczajenie
|
Murka właśnie zauważyłam,że jesteście wyjątkowe
![]() Ja też postanowiłam się ostro wziąć za ćwiczenia i dzisiaj zaraz po pracy pojechałam na fitness Od przyszłego tygodnia zaczynam ostry trening na siłowni,ciekawe jak długo w tym wyrwam![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Wysłałam kilku z Wam zaproszenie do grona przyjaciół,może mnie przyjmiecie
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko Vitapil biorę już ponad miesiąc
a mnie się wcale nie wydają długie jeszcze mogłyby podrosnąć ![]() Cocktail dzisiaj był taki ruch jak nie wiem, masakra jakaś normalnie No niestety dość ciemny wyszedł, ale teraz to już nic nie poradzę, trudno się mówi liczę na to, że się wymyje i będzie mi pasował ![]() Zrobiłam sobie hennę brwi, bo miałam za jasne do włosów ![]() Ameli przyjęłam zaproszenie ![]() Maminka Odpiszę za Monię teraz jest w Polsce, wróciła tydzień temu i ponownie do Niemiec jedzie w lipcu
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
Ameli przyjęłam
![]() Zosia mówiłaś, że raz na jakiś czas robisz sobie oczyszczenie i odżywiasz się tylko płynami, możesz mi to sprecyzować ? Bo chciałabym coś takiego zrobić, bo po tym ostatnim okropnym żarciu czuje się ociężale i okropnie Ja uciekam spać dziewczynki, muszę się zregenerwować po imprezowym tygodniu Miłej nocki
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakie zajęcia fitness chodzisz?
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
kochana jesteś ![]() No właśnie... jestem mam dość tego tygodnia nie dość, że choram to jeszcze do pracy trzeba chodzić... już mi trochę lepiej; mam nadzieję, że na weekendzie wykuruję się już całkiem Coctail, gdzie to zdjęcie?! Wykasowałaś? Meeedzik, super kolorek Ci wyszedł ![]() Paulina, witam! więc życzę powodzenia i trzymam za dietkę ![]() Aga ja ostatnio w Rossmanie wydałam 127 zł TŻ jak zobaczył paragon to zbladł
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, pokręciłam dziś 20min (dobre i to), miałam jeszcze teraz pokręcić ale znów mam gorączke i mną telepie to idę pod kołdrę, co za cholerstwo się przypałętało no! Ale dobrze że zaczełam cokolwiek robić to już krok naprzód
![]() zośka a Ty jak tam ![]() ameli a mnie to już nie zaprosiłaś ![]() Dobranoc kochane
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
**
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuruj się! dobranoc ![]() Cytat:
dzisiaj w Kauflandzie zakupy spożywcze i chemia wyniosły nas 230 zł zawału można dostać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze biedronka istnieje ![]()
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale nie jest tak tanio już ![]() Ja też się zbieram do spania, bo zasypiam już
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec najlepiej jak pojde spac
|
|
#2550 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za przyjęcia do przyjaciół. Murka, Ciebie oczywiście też serdecznie zapraszam
![]() Ja dziś byłam na "cellulit -attack",tak naprawdę to był to bardziej skomplikowany układ choreograficzny przy którym nieźle się spociłam ![]() Od przyszłego tygodnia postanowiłam ćwiczyć na siłowni,to podobno przynosi lepsze efekty.Mój znajomy jest trenerem personalnym na siłowni i obiecał przygotować mi jakiś program i porządnie mnie przypilnować ![]() Trochę rygoru mi się przyda |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

ceny zaczynaja mnie powalac dosłownie
Niestety, ale to bardzo prawdopodobne, że niewydalona treść żołądkowa została w jelitach i produkuje gazy, a to skutkuje właśnie bulgotaniem, bólem i większym brzuchem 
Gdyby Bóg była kobietą, nigdy by nie pozwoliła, żeby się tyło po jedzeniu.
miał być średni blond a wyszedł dość ciemny blond/jasny brąz. Ale ogólnie jestem zadowolona, ja lubię zmiany i miałam już wszystkie kolory na głowie a takiego jeszcze nie 

i myslami jestem z Tobą

często jem parówki z nim na śniadanie i w szkole mam nieźle, a wody nie noszę 
już mi trochę lepiej; mam nadzieję, że na weekendzie wykuruję się już całkiem
za dietkę 
kuruj się!
wiec najlepiej jak pojde spac