![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Znacie stronke mojewypieki.blox.pl
Rewelacja
#4232 |
Zakorzenienie
|
Co do raczkowania mojego kawalera, to zaczął się ruszać przód/tył ok miesiąc temu, teraz z racji tego, że jest strasznym wiercipiętkiem, nie mogę go zostawić na kanapie, więc wczoraj dałam go na podłogę aby sobie poraczkował, to cwany jest tylko na małej powierzchni, na podłodze patrzył na mnie wzrokiem : wtf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
U nas tez nocka super, nie wiem o ktorej sie Michałek zbudził (ze 2 razy jakos) tylko zanim zasnal to przez godzine z 5 razy sie zbudził (normalka),ale pobudka o 8.20 więc nie jest źle, a ja się czuje rześko ![]() Seona dostałas paczuszke z Johnsona?świetna, nie? ![]() Glam to kiedy żul bedzie w Polsce? ![]() Mój dziś wraca, więc ide robić depilacje, kremacje itp ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na łozku nie zostawiaj, zeby na podloge nie fiknął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
Będzie się działo
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Baha jak byłam na solarce to babka mi podpowiedziała, żebym białe (bo mniej przepuszcza) stringi nakładała i opalała się w nich, żeby zakryć bliznę (bo pół roku to świeżynka) i miejsce intymne - chyba tak zrobię, tylko muszę zmieniać z tyłu miejsce pasków, żeby pupkę opalić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
niet, zobacze w wolnej chwili ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Princ, ja swoją mam już 3.5 roku, więc nie jest aż tak świerza, a co do majtek aby zasłonić te miejsca delikatne, to polecazm stringi, z jak najcieńszymi sznureczka i po paru min daj je niżej w tedy się opali miejsce po nch ![]() Lece karmić głodomorka i śmigamy na spacer. Bajj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
Witam mamuśki
![]() U nas noc też suuuper ![]() Chyba przestaję karmić bo mój cycek nie wytrzymuje ugryzień przez zębola ![]() ![]() w związku z tym nie mam pojęcia jak przestać karmić? tak odrazu koniec czy zmniejszyć ilość karmień czy jeszcze lepiej wziąć tabletki na zatrzymanie laktacji? ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Domi, nie dostałam nic jeszcze
![]() ![]() Doszła mi książka o marketingu dla męża. Śmieszne, bo autorem jest profesor z rzeszowskiej uczelni i nasze rzeszowskie wydawnictwo ![]() ![]() ![]() Mszpilka, gdzie ten przepis na jaglaną Wioli? W kuchni w Klubie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój gin odradzał branie tabl na zatrzymanie, lepiej zrobić to naturalnie. U mnie po prostu po pewnym czasie sam pokarm znikł, byla czasami kropelka, a potem już nic, null, zero ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te paski są sexy ![]() ![]() Seona mi doszły wczoraj ![]() ![]() ![]() a co to za konkurs z Milką? a nagrpdy ja czasem tez bardzo długo czekam, ale naprawde warto czasem ![]() OlusiaS po co szparagi? :P |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam nestle kukurydziany - nie ma cukru, ale ma maltodekstnę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- podkład z kruchego ciasta albo z herbatników - masa serowa 1/2 margaryny np kasi 80 dkg sera 3 x mielonego 1/2 l mleka 1 1/2 szkl cukru 2 budynie waniliowe 5 jajek żółtka i cukier zmiksować na kogiel mogiel dodać ser i rozpuszczoną przestudzoną margarynę. Dolać mleko dalej miksując i budynie (w proszku) Osobno ubić białka i delikatnie wymieszać. Piec 1h w 180 st można dodać rodzynki, brzoskwinie, skórkę pomarańczową ...co kto lubi oj chyba w klubie powinnam przepis wkleić tak ?? bobovita
![]() ![]() 3080g 50 cm i ciągle rośnie 2 t.ż. - 3600g 3 t.ż. -4160g 6 t.ż. -5330g/59 cm 13 t.ż. - 6500/65 cm 20 t.ż.-7300/67 cm 26 t.ż,-8300/~72 cm i ciągle rośnie ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-57299.png Edytowane przez karolinka_12 Czas edycji: 2012-05-19 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
|
Bońciu ile ten bobek będzie spał... Mleko przygotowane, ja ubrana, zwarta i gotowa do wyjścia na spacerek, a ona nadal kima..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba było na tego królika polować, miałabyś obiadek dla małej ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tej strony robiłam wiele serników, wszystkie pyszne ![]() http://mojewypieki.blox.pl/strony/Serniki.html Kurczę troche zazdroszczę takiego wyboru w mięsnym, u mnie to niby wszędzie dostępny, ale min dzień wcześniej trzeba zamawiać (Piotr i Paweł) mam stosunkowo blisko do Almy ale tam też trzeba cielęcinę zamawiać ![]() ![]() Rozumiem, że zagłebie górników i tylko golonka wchodzi w grę, ale kurcze coś innego też by się chciało popróbować. We wro nie miałam z tym problemu ehhh tyle fajnych przepisów się marnuje ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Moja ulubiona ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zadomowienie
|
MOLA dzięki
![]() SZPILKA ja tam bym się chyba nie przejmowała u Was tą kaszką, Mała toleruje zwykłe mleko więc to pewnie tylko nietolerancja a nie jakaś wielka skaza, zejdzie ![]() GLAM ja się wtrącę w ten skład kaszek, mam przed oczami kaszkę holle i zawiera tylko mąkę ryżową (kleik) plus witamina b1, a jaglana mąkę z pełnego przemiału i witaminę - ale zastanowiło mnie czy może szkodzić a z kolei taką zwykłą jaglankę lub ryż bałabym się chyba podać, sama nie wiem, takie zakodowanie w mózgownicy że te dla dzieci są do nich przystosowane. |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do siadania, to jak sam siada i ma sile siedziec to czemu nie powinien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
Nareszcie wstała. Jemy i lecimy na spacerek.
Miłego dnia Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Zakorzenienie
|
znam,kiedyś wkejałam przepis na coś w poczekalni jeszcze
![]() a to bezglutenowa?? słodzona? Cytat:
Cytat:
staram się by po jedzeniu około godzinę w leżaczku poleżała...ale wystarczy ja położyć na amtę i chwila moment i juz leży na brzuszku... a ta jaglana to taka zwykła czy Holle co Wiolqn robi??
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
bylismy na zakupach.
W koncu doralam Lidla, wkurzyla msie bo chcialam stroj kapielowy ale nie bylo juz tego co chcialam w moim rozmiarze ![]() ![]() ale za to kupilam mate piknikowa z wodoszczelnym spodem za 50zl ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
domi szparagi sa dobre na libido,czy mowisz z przekasem,ze nie potrzebujesz
![]() Jakbym przyniosla jeszcze jeden sprzet do domu,to TZ by mnie z nim wywalil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Molaa a zupe z cukini robisz ze świeżej?czy mrożona może jest??
#4256 |
Zakorzenienie
|
Ja myslalam ze Wiolqn robi zykle, mam jej przepis w swoich zdjeciach
![]() My z rabarbaru mamy ciasto z kruszonka i kompot chociaz mama mi na rece patrzy bo ponoc niezdrowe Dygotku u nas nie ma mowy o siedzeniu w lezaczku, 5 min i wrzask
#4257 |
Zakorzenienie
|
no żesz napsiałam i skasowałam
![]() ![]() ![]() ![]() Glam-u nas leżaczek też długo byłw niełasce,ale jakos posiedzi teraz.no i jak karmię ją zupkami to właśnie w leżaczku wtedy ją sadzam Goldika-a co to za mataę kupiłas???
![]() |
#4258 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez lezaczek tylko do karmienia sluzy
Glam najlepszego dla chlopcow (powtorze sie tu,bo nie wszyscy sa przeciez na fejsie)-dzisiaj Ogolnopolski Dzien Blizniat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
Glam a możesz napisać czemu kompot czy ciacho z rabarbarem jest niezdrowe?
Dygotka raz robiłam z mrożonej i wyszła równie dobra jak ze świeżej ![]() Dygotko nie jem nabiału w każdej postaci, pomidorów, nadal warzyw wzdymających i części pieczywa (kajzerki, pieczywo tostowe) i jajek. Staram się unikać smażonego, bo mały po tym ma zielone kupki, a i szczypiorek działa tak samo jak smażone ![]() ![]() Zapraszam na szarlotkę sypaną ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Olusia u nas tak samo, leżaczek = papu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Molaa-też nie jadam tych rzeczy które wymeiniłaś...
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- u nas też leżaczek kojarzy się z jedzeniem lub sjestą ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.