Koty część IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 14:36   #2581
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez kasiazabrze Pokaż wiadomość
Tak wygląda Dasha
Słodka klucha.
Stary 2012-05-19, 15:03   #2582
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Tak wygląda Dasha
Urocza
Stary 2012-05-19, 15:10   #2583
anjya
Rozeznanie

robię właśnie ogłoszenia małej, białej koteczki.
gdyby ktoś wiedział coś chociażby o wolnym domu tymczasowym proszę o kontakt!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post34216280
anjya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 16:50   #2584
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Trochę nowych zdjęć moich kociambrów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18042012014.jpg (57,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Figusia.jpg (115,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opalanie.jpg (125,0 KB, 19 załadowań)

aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:17   #2585
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wygląda Dasha
sliczna pregulka, mam nadzieje, ze z rodowodem Dasza piekne rosyjskie imie, moja znajoma tez ma kotke o tym imieniu *_*

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:27   #2586
anty_lopka
Raczkowanie

Eeeehh, życie... Lenistwo mnie zgubiło! Nie chciało mi się iść do sklepu, więc wysłałam TŻ po żwirek dla Celki. Specjalnie przed wyjściem pokazałam mu opakowanie tego, którego używamy, a on kupił zupełnie inny! I jeszcze zadowolony, że całe 1,20 zł mniej zapłacił I teraz będę sie męczyć, bo to żwirek nie zbrylający, tylko rozpadający się. Po kontakcie z cieczą grudki zamieniają się w trociny. Masakra, trzeba chyba będzie to g#$%# przesiewać...

GRATUJĘ - http://gratyzchaty.pl/?ref=38599

Kocia stronka
anty_lopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:30   #2587
anjya
Rozeznanie

moja chora koteczka po trzech dniach zastrzyków powoli zaczyna coś tam jeść, ruszać się troszeczkę więcej, więc jest nadzieja, że jej się poprawi w czwartek będzie miała zrobione ponownie wszystkie badania i będzie decyzja co dalej
anjya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 17:48   #2588
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

anty_lopka a nie masz paragonu? zapytaj w sklepie czy nie możesz wymienić za dopłatą na ten, który zawsze kupujesz myslę, że nie powinno być problemu

anjya trzymam mocno kciuki za zdrowie Twojej koteczki widziałam,że na miau.pl też założyłaś wątek kotce z parkingu, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek choćby tymczasowy

Edytowane przez aga_tka_2
Czas edycji: 2012-05-19 o 17:49
aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 18:09   #2589
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Trochę nowych zdjęć moich kociambrów
Coś tam zdechło na trzecim zdjęciu...
Stary 2012-05-19, 18:10   #2590
anty_lopka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
a nie masz paragonu? zapytaj w sklepie czy nie możesz wymienić za dopłatą na ten, który zawsze kupujesz myslę, że nie powinno być problemu
problem w tym, że mój inteligentny inaczej TŻ nie zawraca sobie głowy takimi pierdółkami jak "paragony" (phi, a co to takiego?), poza tym kupił w zupełnie innym sklepie, a tam "naszego" nie mają. Trudno, będziemy się męczyć

Anjya, cieszę się, że z kiciunią lepiej Jest osłabiona, ale zobaczysz, że z każdym dniem będzie lepiej sie czuła

GRATUJĘ - http://gratyzchaty.pl/?ref=38599

Kocia stronka
anty_lopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 18:43   #2591
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Uciekająca fretka , ale szału nie ma - Sonia tylko na nią patrzy a Milka się boi .

Chyba, że chodzi Ci o tunel z kulką - to szał jest, Sonia potrafiła dawniej pół nocy piłkę popychać łapka, teraz kilka minut się pobawi. Milka bawi się nieraz dopóki nie zaśnie na tunelu .
Fretki w zasadzie nie widziałam, ale zamierzam kupić: i tunel, i fretkę

Właśnie chodzi o to, czy koty będą z tego korzystać. Dawałabym im to, jak bym szła do pracy.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Tak wygląda Dasha
Witaj, ładna jest

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez anjya Pokaż wiadomość
moja chora koteczka po trzech dniach zastrzyków powoli zaczyna coś tam jeść, ruszać się troszeczkę więcej, więc jest nadzieja, że jej się poprawi w czwartek będzie miała zrobione ponownie wszystkie badania i będzie decyzja co dalej

Oby tak dalej, wymiziaj ją od nas wszystkich !

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

W poniedziałek zamawiam furminator i tunel dla kotów+ odżywkę w spreju na pióra dla papug.

Zapomniałam o furminator zapytać w zoologu

Dzisiaj kupiłam szampon dla szczeniąt dla moich psów i szampon do kąpieli suchej. Wypróbuję to badziewie i zobaczę efekt , pastę na kłaki wielką za 32 zł

Używała któraś suchego prochu?
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 18:56   #2592
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Dzisiaj kupiłam szampon dla szczeniąt dla moich psów i szampon do kąpieli suchej. Wypróbuję to badziewie i zobaczę efekt , pastę na kłaki wielką za 32 zł

Używała któraś suchego prochu?
Rybiorek tu raz na moją prośbę powiedziała co nieco o szamponach dla zwierząt pod kątem składu. Wyszło na to, że szampony dla zwierząt nie są zbyt delikatne . Ja mam kupiony szampon, który poleciła Rybiorek jakby trzeba było kiedyś którąś kotkę wyprać.

Co do furminatora - mam oryginalny i bardzo dobrze się spisuje .

Tunel mamy pluszowy na 1,5m, świetna sprawa.

Fretka jak już pisałam - szału nie ma, ale te tunele z kulką są fajne i zajmują kota. Ja nie chowam ich nigdy, a często kotki się nim bawią, często równocześnie .

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 21:08   #2593
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Coś tam zdechło na trzecim zdjęciu...
Moje tak samo wyglądają na słońcu Ostatnio tak właśnie spędzają czas
Dasza cudowna, tak samo jak kociaki aga_tki_2
anjya bardzo dobre wieści Także trzymam kciuki za małą z parkingu, może telepatycznie ściągniemy ludzkie zainteresowanie na ten wątek
Zaspana Leośka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCI0189.jpg (105,6 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-05-19 o 21:17
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 21:28   #2594
Malla
Nie depcze krokusów

Słodki różowy nosek!
Stary 2012-05-19, 21:34   #2595
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anty_lopka Pokaż wiadomość
Eeeehh, życie... Lenistwo mnie zgubiło! Nie chciało mi się iść do sklepu, więc wysłałam TŻ po żwirek dla Celki. Specjalnie przed wyjściem pokazałam mu opakowanie tego, którego używamy, a on kupił zupełnie inny! I jeszcze zadowolony, że całe 1,20 zł mniej zapłacił I teraz będę sie męczyć, bo to żwirek nie zbrylający, tylko rozpadający się. Po kontakcie z cieczą grudki zamieniają się w trociny. Masakra, trzeba chyba będzie to g#$%# przesiewać...
Skąd ja to znam mojemu kiedyś mówiłam żeby zrobił kotom zamowienie i wziął karmę ta co jedzą , pokazywalam opakowanie , a on zamówił czalkiem co innego , oj Ci mężczyźni ......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 22:16   #2596
asia27100
Zakorzenienie

witam,
ja z moim kotem do weta idę w poniedziałek... ma trzecia powiekę, biegunkę (kuweta szybko do wymiany a i pod prysznic i na środku kuchni sie załatwia) a na dodatek jest osowiały i miauczy ( to nie jest u niego normalne, mój kot nigdy nie miauczy).
zastanawiamy sie nad kastracją bo zaczyna nam obsikiwać dom. i na dodatek koty z sąsiedztwa go napadają, i to na tyle ze od paru dni boi sie zejść po schodach na pole.. jestem zaniepokojona tym... możecie coś powiedzieć o kastracji i w jaki sposób i jak długo po kot sie goi i dochodzi do siebie?

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:26   #2597
monika01011986
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Widzę, że lepiej trafić nie mogłam z moim problemem dotyczącym kastracji kota. Mam nadzieję że mi pomożecie za co będę Wam strasznie wdzięczna
Mam pierwszy raz w życiu kota i choć wiele już się naczytałam to jeszcze nie wszystko wiem.
Mam rodowitego kocura rasy Neva Masquerade, ma 8 miesięcy i zastanawiam się czy oddać go do kastracji. Kocur nie wychodzi z domu, mieszkamy w bloku. Niema kontaktu z innymi kotami i raczej nie będzie miał. Nie znaczy terenu, sika tylko do kuwety. Słyszałam, że jest wiele kocurów które przez całe życie nie sikają w domu i dopóki mój też tego nie robi to może lepiej poczekać z tą kastracją??? Co o tym myślicie? Faktycznie może byc tak, że nie będzie nigdy siusiał w domu? Spotkaliście się z takimi niewykastrowanymi kocurami? Z góry dziękuję za odpowiedzi i wrzucam Wam fotkę mojego kocurka

Chesterek.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:58   #2598
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Widzę, że lepiej trafić nie mogłam z moim problemem dotyczącym kastracji kota. Mam nadzieję że mi pomożecie za co będę Wam strasznie wdzięczna
Mam pierwszy raz w życiu kota i choć wiele już się naczytałam to jeszcze nie wszystko wiem.
Mam rodowitego kocura rasy Neva Masquerade, ma 8 miesięcy i zastanawiam się czy oddać go do kastracji. Kocur nie wychodzi z domu, mieszkamy w bloku. Niema kontaktu z innymi kotami i raczej nie będzie miał. Nie znaczy terenu, sika tylko do kuwety. Słyszałam, że jest wiele kocurów które przez całe życie nie sikają w domu i dopóki mój też tego nie robi to może lepiej poczekać z tą kastracją??? Co o tym myślicie? Faktycznie może byc tak, że nie będzie nigdy siusiał w domu? Spotkaliście się z takimi niewykastrowanymi kocurami? Z góry dziękuję za odpowiedzi i wrzucam Wam fotkę mojego kocurka
Chester boski .
Jak nie chcesz, żeby był reproduktorem to czemu nie chcesz ciachnąć? Masz jakieś obawy? Naprawdę, nie ma się czego bać .
Jak zacznie znaczyć, to może już nie przestać , nawet po kastracji.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
możecie coś powiedzieć o kastracji i w jaki sposób i jak długo po kot sie goi i dochodzi do siebie?
Umawiasz się z wetem, jedziesz z kotem na czczo (kot, nie Ty), kot jest badany (mniej lub bardziej dokładnie, tj. badania krwi - zależy od weta), jest usypiany a Ty wracasz jak już się obudzi, płacisz, rozmawiasz z wetem, zabierasz kota, pilnujesz, żeby w ten dzień nie skakał, do pierwszej qpki podajesz głównie/tylko mokre jedzonko, pilnujesz w nocy, żeby nie spadł z szafy/stołu, a na drugi dzień kot jest sobą i nie chodzi już pijany, po 10 dniach jedziesz na ściągnięcie szwów lub tylko kontrolę, jeżeli szwy są rozpuszczalne i tyle .

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
witam,
ja z moim kotem do weta idę w poniedziałek... ma trzecia powiekę, biegunkę (kuweta szybko do wymiany a i pod prysznic i na środku kuchni sie załatwia) a na dodatek jest osowiały i miauczy ( to nie jest u niego normalne, mój kot nigdy nie miauczy).
Kotce TŻ raz wypadła ta trzecia powieka, za nic się to nie chciało zniknąć, najpierw miała jakieś kropelki ale nie pomogły, później dostała jakąś ciężko artylerię, a kurde nie zapytałam co to było .

Jak kot ma biegunkę, jest osowiały i płacze to na co chcesz czekać do poniedziałku?

Stary 2012-05-19, 23:52   #2599
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Załącznik 4683319
wg mnie jest w idealnym wieku na kastrację.
Kojarzę koleżankę która miała rasowego ruska niewykastrowanego, i faktycznie nie znaczył terenu, tak w ogóle to nie każdy kocur, nawet taki podwórkowy znaczy teren, są kocury niższe w hierarchii bądź o niskim poziomie hormonów które tego nie robią.... Wg mnie domowy kot powinien być wykastrowany/wysterylizowany, bo hormony szaleją a nijak może to wykorzystać, pozatym zapach niekastrowanego kocura dojrzałego jest nieznośny, ty zapewne się przyzwyczaisz ale znajomi mogą zacząć nazywać Cie nawiedzoną kociarą i zacząć omijać z powodu zapaszku
Zrób mu podstawowe badania krwi by sprawdzić czy zdrwie ok i leć na zabieg na drugi dzień będzie jak nowy
marea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 23:54   #2600
ziazik
Rozeznanie

Śliczne zdjęcia powstawiałyście, kotki piękne. Mój typ na dziś to zaspaniuszek

Dzisiejsza sesja na łóżku i Safirka w myszkowym szale

Trochę mi się urosło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12050066.jpg (93,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12050067.jpg (90,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12050068.jpg (64,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12050076.jpg (69,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12050077.jpg (82,2 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez ziazik
Czas edycji: 2012-05-19 o 23:58
ziazik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:57   #2601
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Umawiasz się z wetem, jedziesz z kotem na czczo (kot, nie Ty), kot jest badany (mniej lub bardziej dokładnie, tj. badania krwi - zależy od weta), jest usypiany a Ty wracasz jak już się obudzi, płacisz, rozmawiasz z wetem, zabierasz kota, pilnujesz, żeby w ten dzień nie skakał, do pierwszej qpki podajesz głównie/tylko mokre jedzonko, pilnujesz w nocy, żeby nie spadł z szafy/stołu, a na drugi dzień kot jest sobą i nie chodzi już pijany, po 10 dniach jedziesz na ściągnięcie szwów lub tylko kontrolę, jeżeli szwy są rozpuszczalne i tyle .
U kocurów nawet szwów nie zakładają, cięcie jets minimalne

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ziazik Pokaż wiadomość
Śliczne zdjęcia powstawiałyście, kotki piękne. Mój typ na dziś to zaspaniuszek

Dzisiejsza sesja na łóżku i Safirka w myszkowym szale
Ziazik a jak jego zdrówko i kupki?
Stary 2012-05-19, 23:59   #2602
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
Tak?
Feliks miał dwa szwy nierozpuszczalne, ale to było prawie 4 lata temu, mogło się coś zmienić .

Stary 2012-05-20, 00:06   #2603
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Chester boski .
Jak nie chcesz, żeby był reproduktorem to czemu nie chcesz ciachnąć? Masz jakieś obawy? Naprawdę, nie ma się czego bać .
Jak zacznie znaczyć, to może już nie przestać , nawet po kastracji.
No właśnie zapomniałam napisać że kocur nazywa się Chester Jeszcze młodziutki jest bo ma 8 miesięcy dopiero ale waży już 4,4 kg Podejrzewam, że 7 kg będzie ważył jak dorośnie albo i więcej, także niezłe bydle będzie
Obawy do kastracji mam właśnie... czytałam że często po kastracji kocury słabiej rosną, nie są już takie piękne i masywne, często też sierść im wypada i tyją. Co do reproduktora to nie będzie raczej, ale gdyby ktoś zaproponował mi aby mój kocur zapłodnił jakąś rodowitą i zdrową kotkę to chętnie bym się zgodziła bo fajnie byłoby ujrzeć dzieci mojego Chesterka no ale reklamować go nigdzie nie będę w celach reprodukcyjnych, nie zależy mi na tym
No a właśnie jak radzą sobie osoby które mają kocury - reproduktory w domach

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:07   #2604
ziazik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Ziazik a jak jego zdrówko i kupki?
Zyzio nie miał szwów, zagoiło się bardzo szybko

Rudasek (mój typ, jeśli chodzi o jego imię to Euzebiusz, ale muszę nad mężem popracować) dostał w czwartek wieczorem antybiotyk w zastrzyku i zamiast czterech rzadkich kupek dziennie przez dwa dni nie było kupki w ogóle Dziś zrobił dużo solidniejszą (nie twardą jak kamień, ale uformowaną) i byliśmy na drugim zastrzyku. Pani doktor kazała jeszcze przyjść na zastrzyk w poniedziałek i powinien być koniec a wieczorem była druga kupka, ale też lepsza

Aha i jeszcze Safirka miała powtórzone badanie krwi i z wątrobą już wszystko w porządku, wyniki w normie

Edytowane przez ziazik
Czas edycji: 2012-05-20 o 00:10
ziazik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:09   #2605
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Słodki różowy nosek!
Prawda

Ziazik zaspaniuszek słodziutki po prostu Sfirka niemniej słodka
Chester wygląda bardzo okazale i dostojnie Także byłabym za kastracją.
Stary 2012-05-20, 00:10   #2606
Siejusia
Zadomowienie

Dziewczyny, co do kastracji, to nawet nie ma się nad czym zastanawiać, ja bardzo się bałam jak mój maluszek to zniesie, ale najcięższe były pierwsze godziny po zabiegu. Jak zaczął jeść, to z godziny na godzinę czuł się coraz lepiej, a na drugi dzień ganiał jak zwykle. W ogóle miał minimalne nacięcie, na wierzchu popsikane takim srebrnym sprejem, który przez kilka dnie nie schodził nawet gdy Ancijomak się mył, a później sam odpadł i nie było nawet śladu po cięciu. Więc stres jest minimalny, a kotek jest spokojniejszy, bo już nie buzują w nim hormony

Zazik, rudasek obłędny, z resztą sama wiesz jaką mam słabość do rudych kotków, a Safirka wspaniała jak zawsze

Monika, laisla- cudowne kociaki

Edytowane przez Siejusia
Czas edycji: 2012-05-20 o 00:11
Siejusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:10   #2607
marea
Wtajemniczenie

Cyt.
NA CZYM POLEGA ZABIEG KASTRACJI: Sam zabieg jest bardzo krótki: trwa zaledwie kilka-kilkanaście minut. Po podaniu narkozy weterynarz odczekuje, aż zacznie ona w pełni działać, a następnie usuwa sierść z moszny, przecina worek mosznowy, wysuwa jądra, zamyka do nich dopływ krwi, aby zapobiec krwotokowi i po kolei usuwa oba jądra. Niektórzy weterynarze nie stosują nawet szwów wewnętrznych i zawiązują po prostu "supełki" na nasieniowodzie. Nie ma również potrzeby zaszywania rany pooperacyjnej - jest ona maleńka i goi się samoistnie w ciągu kilku dni. Kot otrzymuje leki przeciwbólowe na czas po zabiegu.

Dla dziewczyn przygotowujących się do kastracji bądź rozważających za i przeciw, b fajny artykuł:
http://zwierzak-w-domu.info/index.ph...d=18&Itemid=24

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-05-20 o 00:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 00:13   #2608
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ziazik Pokaż wiadomość
Zyzio nie miał szwów, zagoiło się bardzo szybko

Rudasek (mój typ, jeśli chodzi o jego imię to Euzebiusz, ale muszę nad mężem popracować) dostał w czwartek wieczorem antybiotyk w zastrzyku i zamiast czterech rzadkich kupek dziennie przez dwa dni nie było kupki w ogóle Dziś zrobił dużo solidniejszą (nie twardą jak kamień, ale uformowaną) i byliśmy na drugim zastrzyku. Pani doktor kazała jeszcze przyjść na zastrzyk w poniedziałek i powinien być koniec a wieczorem była druga kupka, ale też lepsza

Aha i jeszcze Safirka miała powtórzone badanie krwi i z wątrobą już wszystko w porządku, wyniki w normie
Cudowne wiadomości!
Euzebiusz... Podoba mi się
Stary 2012-05-20, 00:14   #2609
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siejusia Pokaż wiadomość
(...)
Monika, laisla- cudowne kociaki
Dziękuję w imieniu Leoni, dzisiaj kotki miały słoneczną sesję tak więc są świeże fotki tylko aparat rozładowany narazie. Ancijek pewnie już dawno chrapie?
Stary 2012-05-20, 00:18   #2610
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dziękuję w imieniu Leoni, dzisiaj kotki miały słoneczną sesję tak więc są świeże fotki tylko aparat rozładowany narazie. Ancijek pewnie już dawno chrapie?
Powiem Ci że mega wrażenie zrobił na mnie ten słodziutki, różowy nosek
Biega sobie Daisy nie śpi w nocy, tylko gania, więc Ancijomak tak jak ona, śpi w dzień i biega nocą. Do nas tylko co godzinkę-dwie przybiega na tulaski i mruczanko i leci dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości