|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: seks oralny - jak się kończy?
Cytat:
To był cios poniżej pasa. Mogłaś darować sobie ten komentarz, wkońcu to tylko forum i każda z nas ma prawo wyrazić własne zdanie na ten, czy inny temat .
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że niby czemu poniżej pasa? Bo co, wspominam o wątku, który Autorka sama załozyła? I gdyby wyrażała własne zdanie to ok. Ale nie obrażając wszystkich wokoło (nie mówię tylko o tym wątku).
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Co racja, to racja. Nie pierwszy raz się zdarza, że komuś się wspomina coś, o czym sami pisali i nagle oburzenie. Jak ktoś się uzewnętrznia na forum, to niech nie ma pretensji, że ktoś sobie buduje cały obraz jego osoby, proste. Jak ktoś się wypowiada w 20 wątkach i pisze o sobie i swoim partnerze, to niech nie ma pretensji, że w 21 wątku pojawi się całościowa ocena z uwzględnieniem tego co zostało napisane wcześniej... nie wiem, dla mnie to nie jest poniżej pasa.
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Każdy ma jakieś problemy. Czujesz się lepiej ja wywlekasz czyjeś??! |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj przesadziłas z ta miłośćia.Rozumiem,miłość i nie brzydzenie sie takich roznych rzeczy drugiej osoby itd.itp,ale czuje ze gdybym miala to w ustach nie odpowiadał by mi smak albo coś...no i np.byn zwymiotowała nie dlatego ze sie brzydze ale wiecie nie jestem w stanie przewidziec jaki bedzie to smak i co zrobilabym to,zwrocila i dopiero wtedy byłby zalamany a nie wtedy gdy tego nie robie.ale nie wykluczam,moze spróbuje.Narazie nie czuje sie gotowa,jakos długo dojrzewam do wszystkiego,do pieszczot,do oralnego pieszczenia itd.i nie tylko dlatego ze to byly moje pierwsze razy ale ogólnie wydaje mi sie ze z kazdym nowym partnerem tez bym wiecej czasu potrzebowala,ale to juz nie ten temat
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to ja sobie odpowiem na pytanie z tematu. Otóż ja z reguły robię do końca, tak 99% lodów jest do końca, najczęściej kończy na swoim brzuchu, czasem połknę jak nie zdąży go wyjąć
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i póki nie spróbujesz to NIE DOWIESZ się
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
zuy mod
|
danana - uwierz, smak spermy nie jest taki straszny żeby od razu wymiotować...
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnyfacet-moj facet pije, pali, je ostre potrawy i jego sperma ma smak jak woda z morza, bardzo delikatny i jedynie lekko slony ale może to jakiś wyjątek. Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tak, jakbyś podczas jednej lekcji w podstawówce, na forum klasy powiedziała nauczycielce, że nie masz pracy domowej, bo Twój starszy brat chciał Ci zrobić na złość i schował Ci zeszyt, a na następnej lekcji oburzała się, że podczas dyskusji klasowej o rodzeństwie, w odpowiedzi na Twoją wypowiedź o tym, że Twój brat nie pomaga w domu, ktoś przypomni, że bywa również złośliwy wobec Ciebie. To przecież śmieszne. |
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Post pisałam do klempaa . A wiem że ona jest na tyle inteligentna żeby sama odpowiedzieć, nie potrzebuje adwokata [to nie była ironia]. Ja nikomu nie zaglądam w gary, nie mam syndromu plotkary, nie szperam po statach innych wizażanek i nie wypisuje. Już nie raz widzę takie zachowanie i to w niejednym wątku, więc problem mnie ruszył. a co do Sam decyduje o ich upowszechnieniu. ŚMIESZNE. to zaraz pozapisuje sobie zdjęcia dziewczyn z MM i wykorzystam w innym wątku.Sory ale mam lepsze rzeczy do robienia niż szukanie u kogoś brudów |
|
|
|
|
|
#163 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cóż, trudno wobec takiego stanowiska nie rozkładać bezradnie rąk i pozwolić sobie co najwyżej na szyderę. I proszę, daruj sobie takie teksty jak "nie odnoś się do moich postów", bo mogę się odnosć, do czego chcę. ![]() Cytat:
Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-05-19 o 03:12 |
||
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba jednak w gary zaglądasz, skoro teraz sama mówisz, że z innych wątków wiesz, że Inkluzja jest taki i siaki? ![]() Poza tym cóz - masz do mnie jakieś "ale" i chcesz porozmawiać ze mną - to jest priv. Na forum licz się z tym, że ktoś jeszcze może odpowiedzieć i tyle, a nie bulwers, bo ktoś się odniósł do tego co piszesz. I cóż, tak jestem taka wredna i paskudna, ze nie akceptuję tego, jak ktoś obraża mnie albo innych i potrafię odpowiedzieć. Myślę, że starczy off-topa, a jesli masz jeszcze jakieś przemyslenia na ten temat - zapraszam na priv.
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie, nie napiszę że to nie grzeczne. To jest po prostu burackie. na drugi raz lepiej się tak nie spinać. I zwyczajnie olać to jak ktoś ma inne zdanie niż Ty.
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Dzisiaj jestem już na etapie, że idąc za waszymi radami spróbowałam to teraz mogę się wypowiadać. Chłopak ćwiczy, nie pali, baaa nawet nie pije alkoholu, wcina masę owoców i warzyw, a smakował gorzko, przeokropnie gorzko. No i było moje tył zwrot i łazienka.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2012-05-19 o 12:43 |
||
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także, póki diety nie zmieni, to nie tykam . No, ale oczywiście spróbować można, jak komuś nie pasuje, to potem nie zmuszać się, bo dla faceta chyba nie jest miły widok, gdy jego kobieta źle się czuje po tym. Dla facetów na pewno też jest wiele rzeczy, których nie chcieliby zrobić. Np mój mi minetki podczas okresu, krew go obrzydza i nie ma opcji wtedy :P.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-05-19 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie tak okres nie stanowił nigdy problemu, wszak stamtąd gdzie się używa języczka, krew nie leci A wcześniej, jak jest nieco messy, zawsze można się umyć. :P
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zależy gdzie się tego języka używa ![]() bo można minetkę ograniczyć np. tylko do łechtaczki, ale wcale nie trzeba...
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam okres nie straszny
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sperma po owocach w moim odczuciu jest gorzka i niezbyt mi smakuje, a właściwie smakuje mi najmniej ze wszystkich smakowych sperm ![]() Najbardziej lubię tą jak facet jest po piwie ![]() Cytat:
|
|
|
#173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc niech sobie cytuje co chce tylko nie wiem w jakim celu. Chyba że tak z nudów, w powietrze |
|
|
|
|
|
#174 |
|
uparta chmura
|
popieram wypowiedzi typu-''czasem mozna zaszalec'' ale że zawsze tak kończy ...też jakoś żle mi sie to kojarzy...
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie na początku np dziwiło, że mój facet ma takie opory jak mam okres, ale teraz mi to już nie przeszkadza . Po prostu wiem, że wtedy nie brzydzi się mnie, no ale wiecie ..:P Wiem Inkluzjo, ale i tak, brzydzi go krew i nie chce mieć jej na języku. Nawet seks nie daje mu wtedy tyle frajdy, jeśli zobaczy krew . No, ale to tylko 1 i 2 dzień . Da się wytrzymać . Widać, łatwo mnie czy tam jego obrzydzić :P.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-05-19 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze raz powtarzam - nie wypowiadaj się na mój temat na podstawie tego co pisałem w innych wątkach, bo to niesmaczne!!!
Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-05-20 o 00:46 |
|
|
|
|
|
#177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Proszę Cię grzecznie póki co - nie wchodź z buciorami w moje życie intymne bo i mi I MOJEMU CHŁOPAKOWI JEST ZA☠☠☠IŚCIE W ŁÓŻKU..... na to brak mi słów. Takie rady wsadź sobie do kieszeni, bo po pierwsze nie jestem jakąś cnotką, nie leżę jak kłoda w trakcie seksu po drugie to na co pozwalam facetowi w trakcie (a pozwalam na wiele, i nigdy nie narzekał) to moja sprawa i Twoje rady mogę potłuc o kant tyłka w tej chwili ![]() nawet jeśli spróbowałam z połykiem/spróbuję kiedyś to na pewno nie napiszę o tym tutaj
|
||
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po cholerę w ogóle tutaj piszesz? skoro jest tak oh i ah Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2012-05-20 o 01:01 |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Może przez chwilę pomyśl
![]() Czy ja tutaj piszę, że mam jakiś problem z seksem oralnym? Ze nie potrafię się przemóc i potrzebuję rad? Wyraziłam swoją opinię co do połykania - a Ty do mnie teksty walisz "masz skrzywione podejście co do seksu oralnego" "nigdy nie próbowałaś tego a coś tam coś tam" "weź raz, drugi, trzeci do buzi, pozwól mu skończyć gdzie chce" - no weź zastanów sie człowieku co Ty do mnie piszesz i w jakiej formie się zwracasz |
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak odbieram Twoje posty w TYM temacie Mogłaś napisać "nie, nie biorę dziękuję dobranoc" albo W OGÓLE nie pisać skoro nie jesteś w "temacie". ale gdzie tam... swoje 3 grosze trzeba było dorzucić nie?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

nie dlatego ze sie brzydze ale wiecie nie jestem w stanie przewidziec jaki bedzie to smak i co zrobilabym to,zwrocila i dopiero wtedy byłby zalamany a nie wtedy gdy tego nie robie.ale nie wykluczam,moze spróbuje.Narazie nie czuje sie gotowa,jakos długo dojrzewam do wszystkiego,do pieszczot,do oralnego pieszczenia itd.i nie tylko dlatego ze to byly moje pierwsze razy ale ogólnie wydaje mi sie ze z kazdym nowym partnerem tez bym wiecej czasu potrzebowala,ale to juz nie ten temat

spróbowałam to teraz mogę się wypowiadać.