Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 23:25   #2041
sweetjoy
Raczkowanie

Dot.: Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII

Dobranoc dziewczyny, ja uciekam do łóżka, bo rano pobudka
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:28   #2042
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zmieniłam hasło
Przepraszam, że bez konsultacji z Wami, ale postanowiłam działać szybko. Chciałam uniknąć takiej sytuacji, jak była kiedyś, że ktoś kasował nasze zdjęcia
Swoją drogą, kto mógł tak robić?????

Bardzo proszę, żebyście się wypowiedziały w tej sprawie, bo ja nie wiem co dalej robić
Ja też dostałam hasło w ostatnim rzucie ale szczerze przyznam, że w ogóle na tę pocztę nie zajrzałam...
oczywiście wiadomo, że nie musicie mi wierzyć więc i ja nie będę nalegać na wysłanie mi drugiego hasła no ale niestety to jest tylko internet i różne trolle bywają na takich forach.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:31   #2043
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
jeżeli nakładki,to wybrać dobre, cienkie. ostatnio w szpitalu był przedstawiciel firmy medela, i miałam w rękach nakładki ich firmy. są na prawde cieniutkie i lepiej uformowane niż te tańsze. na allegro widziałam że kosztują około 30zł. ale przy wklęsłych może lepiej osłonki formujące? również medela ma takie http://allegro.pl/oslonki-piersi-for...357391025.html
potem mogą służyć jako osłonki ochronne. wogóle uwielbiam produkty medela, w naszym szpitalu stosuje się laktatory lactina, niebieskie,juz niemalże kultowe ceny są kosmiczne,ale warto wydać pieniązki na ich produkty. miałam właśnie okazję wszystko pomacać, sprawdzić.. ja jestem pod wrażeniem.
ja stosuję te osłonki od 6 mc z zalecenia gina bo mam 1 wklęsłą, praktycznie codziennie po8h no chyba że gdzieś wychodzę na dłużej i niestety u mnie nic to chyba nie pomaga... no chyba że efekty będą widoczne jak pojawi się laktacja
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:32   #2044
Gaabbi
Wtajemniczenie

Bosz, jacy ci ludzie są zebani. Telewizory podgłośnione na cały regulator i drą się na całe osiedle Co oni grają o złote majty?

My mieliśmy jechać jutro gdzieś nad rzekę na cały dzień, ale nie wiem, czy nie strzelę focha Muszę się zastanowić, komu bardziej tym fochem zrobię na złość
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:35   #2045
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Bosz, jacy ci ludzie są zebani. Telewizory podgłośnione na cały regulator i drą się na całe osiedle Co oni grają o złote majty?

My mieliśmy jechać jutro gdzieś nad rzekę na cały dzień, ale nie wiem, czy nie strzelę focha Muszę się zastanowić, komu bardziej tym fochem zrobię na złość
:r otfl:
Stary 2012-05-19, 23:37   #2046
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
Kupiłam kiedyś te osłonki formujące, ale nie byłam zadowolona i gdzieś leżą w szafce. Córkę karmiłam przez osłonki 9 m-cy i byłam dośc zadowolona (denerwowało mnie wieczne wyparzanie). Chodzi mi o to czemu niektórzy są aż tak przeciwni osłonkom, tzn. czy ma to jakiś negatywny wpływ na dziecko, czy są jakieś badania prowadzone w tym kierunku. I czy lepiej karmić przez osłonki własnym mlekiem, czy lepiej butelką.
Przeraża mnie podejście położnych u mnie w szpitalu, bo one są przeciwne osłonkom, ale też nie pomagają w przystawianiu dziecka i wiem co mnie czeka tym razem....
sweetjoy, to jeśli masz dobre doświadczenia z osłonkami,to ja myślę że jak najbardziej korzystaj z osłonek. tylko kup sobie więcej par,żebyś miała na każde karmienie,a nie szybko musiała wyparzać. pytałam się faceta z medeli na temat grubości tych osłonek i wogóle,on mówi że zostały przeprowadzone badania,że im grubsze osłonki tym słabsza więź podczas karmienia miedzy matką i dzieckiem,że chodzi o ten bezpośredni kontakt skóra do skóry,dlatego oni postarali się żeby były jak najcieńsze. wiesz co, olej takie położne jeśli krytykują a same nic konstruktywnego nie wymyślają. ale wiem o co chodzi. nie chce im się robić i wolałyby żebyś dała małej butelkę niż skakać koło ciebie i pomagać ci w karmieniu.. i oczywiście, dużo lepiej jest karmić własnym mlekiem niż sztucznym nawet jeśli za pomocą nakładek/kubeczka/butelki.
Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
ja stosuję te osłonki od 6 mc z zalecenia gina bo mam 1 wklęsłą, praktycznie codziennie po8h no chyba że gdzieś wychodzę na dłużej i niestety u mnie nic to chyba nie pomaga... no chyba że efekty będą widoczne jak pojawi się laktacja
może spróbować z próźnią..? w sensie strzykawką. odcina się jeden koniec, wkłada tam tłok a tą drugą stroną, która była fabrycznie, przykłada się do brodawki i wytwarza podciśnienie. wiem że tym sposobem czasem się udaje. a jak nie,to z tej piersi można ściągać zawsze

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:40   #2047
justysd
Zadomowienie

GG do justysd

Ja też dostałam hasło w ostatnim rzucie i nie wrzuciłam jeszcze żadnego zdj na maila. Zrobicie jak uważacie.
Zdjęcia brzucha widziałam wczoraj jak jeszcze nie były podpisane, a później wieczorem coś było nie tak z pocztą bo nie wyświetlało mi ostatnich wiadomości (zresztą pisałam o tym wczoraj).
Wcale Wam się nie dziwię, że się denerwujecie. Ktoś zachowuje się bezczelnie, bezmyślnie...

Ja dzisiaj dzień z rodzaju - "totalny flak".. Trochę poprasowałam, pospacerowałam, poodkurzałam i padłam. Już tak późno a ja dopiero śmigam do łazienki.

Spokojnej nocki Mamusie
justysd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:43   #2048
doris888
Rozeznanie

Cytat:
sweetjoy, to jeśli masz dobre doświadczenia z osłonkami,to ja myślę że jak najbardziej korzystaj z osłonek. tylko kup sobie więcej par,żebyś miała na każde karmienie,a nie szybko musiała wyparzać. pytałam się faceta z medeli na temat grubości tych osłonek i wogóle,on mówi że zostały przeprowadzone badania,że im grubsze osłonki tym słabsza więź podczas karmienia miedzy matką i dzieckiem,że chodzi o ten bezpośredni kontakt skóra do skóry,dlatego oni postarali się żeby były jak najcieńsze. wiesz co, olej takie położne jeśli krytykują a same nic konstruktywnego nie wymyślają. ale wiem o co chodzi. nie chce im się robić i wolałyby żebyś dała małej butelkę niż skakać koło ciebie i pomagać ci w karmieniu.. i oczywiście, dużo lepiej jest karmić własnym mlekiem niż sztucznym nawet jeśli za pomocą nakładek/kubeczka/butelki.

może spróbować z próźnią..? w sensie strzykawką. odcina się jeden koniec, wkłada tam tłok a tą drugą stroną, która była fabrycznie, przykłada się do brodawki i wytwarza podciśnienie. wiem że tym sposobem czasem się udaje. a jak nie,to z tej piersi można ściągać zawsze
no mam nadzieję że jakos będzie nam szło to karmienie nie wiedziałam że strzykawką też można- będę próbować a może jakoś dzidziuś sobie poradzi... lekarz tylko straszył że jak się bobas zorientuje że z jednego cycka łatwiej ciagnąć to drugiego nie będzie chciał...
a te nakładki są w różnych rozmiarach to chodzi o wielkość piersi? czy raczej S dla noworodka a potem za jakiś czas M i L ? sorry za głupie pytanie tez je zakupię na wszelki wypadek...
Stary 2012-05-19, 23:46   #2049
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dobra, mecz się skończył, czas start...ciekawe za ile będzie P w domu

Idę spać Dziewczynki.
Dzień dziwny się zakończył. Ciekawe co przyniesie jutro
Dobranoc.

Ps. Doszłam jeszcze do tego, że chyba przy zdjęciach Kaja ktoś dodał złośliwy opis bez podpisania się. Chyba, że jestem przewrażliwiona?
Stary 2012-05-19, 23:47   #2050
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
no mam nadzieję że jakos będzie nam szło to karmienie nie wiedziałam że strzykawką też można- będę próbować a może jakoś dzidziuś sobie poradzi... lekarz tylko straszył że jak się bobas zorientuje że z jednego cycka łatwiej ciagnąć to drugiego nie będzie chciał...
a te nakładki są w różnych rozmiarach to chodzi o wielkość piersi? czy raczej S dla noworodka a potem za jakiś czas M i L ? sorry za głupie pytanie tez je zakupię na wszelki wypadek...
żadne pytanie nie jest głupie chodzi o rozmiar brodawek. tak samo jest w przypadku laktatorów,te końcówki powinny być dopasowane do brodawki, inaczej nie będzie efektywnie odciągać pokarmu,a wręcz jak jest za mała,to będzie blokować kanaliki.

Stary 2012-05-19, 23:55   #2051
doris888
Rozeznanie

Cytat:
żadne pytanie nie jest głupie chodzi o rozmiar brodawek. tak samo jest w przypadku laktatorów,te końcówki powinny być dopasowane do brodawki, inaczej nie będzie efektywnie odciągać pokarmu,a wręcz jak jest za mała,to będzie blokować kanaliki.

dzięki, to pewno spróbuję jakieś M i się zobaczy- kiedyś widziałam L ale z Canpola i były duże- przynajmniej ja takich brodawek nie mam

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Dobra, mecz się skończył, czas start...ciekawe za ile będzie P w domu

Idę spać Dziewczynki.
Dzień dziwny się zakończył. Ciekawe co przyniesie jutro
Dobranoc.

Ps. Doszłam jeszcze do tego, że chyba przy zdjęciach Kaja ktoś dodał złośliwy opis bez podpisania się. Chyba, że jestem przewrażliwiona?
no dziwny ten komentarz, tzn jego końcówka właściwie... ja co prawda nie wrzucałam zdjęc na maila ale chyba każda z Was która to zrobiła powinna swoje skasować tak mi się wydaje...ten komentarz dodany przedwczoraj około 15:30 więc nie tylko wczoraj ktoś buszował po mailu....

włąściwie to Szerylka też coś ostatnio mówiła że ktoś niemiło skomentował jej fotki i dlatego je usunęła ale nie bardzo wiem o co chodziło...

Edytowane przez doris888
Czas edycji: 2012-05-19 o 23:57
Stary 2012-05-20, 00:07   #2052
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, to pewno spróbuję jakieś M i się zobaczy- kiedyś widziałam L ale z Canpola i były duże- przynajmniej ja takich brodawek nie mam

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

no dziwny ten komentarz, tzn jego końcówka właściwie... ja co prawda nie wrzucałam zdjęc na maila ale chyba każda z Was która to zrobiła powinna swoje skasować tak mi się wydaje...ten komentarz dodany przedwczoraj około 15:30 więc nie tylko wczoraj ktoś buszował po mailu....

włąściwie to Szerylka też coś ostatnio mówiła że ktoś niemiło skomentował jej fotki i dlatego je usunęła ale nie bardzo wiem o co chodziło...
a co to był za komentarz, jeśli można? ja nic nie zauważyłam.. naprawdę nie da się jakoś wyniuchać trolla?

Stary 2012-05-20, 00:10   #2053
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:

heh też nad tym myślałam, a z drugiej strony ten ktoś jak chciał to mógł już porobić ze zdjęciami wszystko na co miał ochotę...
choć wydaje mi się i mam taką nadzieję, że tylko się zabawił dziecinnie wrzucając zdjęcie i komentując inne, a mógł np zmienić hasło albo usunąć całą pocztę...
a teraz dostępu do nowego hasła nie ma...

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
a co to był za komentarz, jeśli można? ja nic nie zauważyłam.. naprawdę nie da się jakoś wyniuchać trolla?
a nie da się właśnie np sprawdzić z jakiego adresu ip wysłane zostało te zdjęcie? ja sie na takich rzeczach nie znam, ale chyba sa takie możliwości?
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:24   #2054
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość

a nie da się właśnie np sprawdzić z jakiego adresu ip wysłane zostało te zdjęcie? ja sie na takich rzeczach nie znam, ale chyba sa takie możliwości?
no właśnie o tym wcześniej pisałam, tylko to trzeba się na tym znać, ja naprzykład nie mam o tym zielonego pojęcia.. napewno jakoś się da to zrobić,może zwrócić się do moderatorów?

Stary 2012-05-20, 06:14   #2055
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
heh też nad tym myślałam, a z drugiej strony ten ktoś jak chciał to mógł już porobić ze zdjęciami wszystko na co miał ochotę...
choć wydaje mi się i mam taką nadzieję, że tylko się zabawił dziecinnie wrzucając zdjęcie i komentując inne, a mógł np zmienić hasło albo usunąć całą pocztę...
a teraz dostępu do nowego hasła nie ma...

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
no właśnie o tym wcześniej pisałam, tylko to trzeba się na tym znać, ja naprzykład nie mam o tym zielonego pojęcia.. napewno jakoś się da to zrobić,może zwrócić się do moderatorów?
też się na tym nie znam...szkoda. pewnie się da ale nie mam pojęcia jak i nawet nie wiem czy to można tak po prostu czy jest to skomplikowane a co do moderatorów to chyba nie bo to nie dotyczy forum tylko gmail'a ...
Stary 2012-05-20, 07:28   #2056
Ewunia_1984
Zadomowienie

Czesc Dziewczynki
Nie odzywam sie bo jestem pochłonięta moją córeczką po CC juz zupelnie nic nie czuje, na moj paraliz twarzy mam nieprzyjemne, ale skuteczne zabiegi, a kontaktu z tesciowa onijam jak ognia jak wyjezdzala to mnie mega wkurzyla bo powiedziala, ze zostawia pizame i reczniki bo oba i tak tu zaraz wroci moze zapomniec!

Nie jestem w stanie Was nadrobic wiec napiszcie mi jak tam Timii sie czuje, prosze.

Dasti, jak sie spisuje Twoj laktator medeli??? Ja mam Aventu i niby sciaga, ale wolalabym jeszcze cis szybszego

Kapukat, zycze duzo cierpliwosci.

Jesli chodzi o corcie to jestem w niej zakochana. Wpatruje sie w nia jak w obrazek, jest taka slodka. Najwazniejsze dla niej to sie najesc i potem mam dziecko z glowy bo albo spi albo lezy w kolysce
Ale z tym jedzeniem nie jest tak prosto. W dzien karmie ja cycem, raz dojada mlekiem sztucznym, a na noc sciagam mleko zeby wiedziec ile zjadla i zeby nie byla caly czas przyklejona do cyca i w ten sposob zaczynamy sie ladnie wysypiac
Gratuluje nowym mamom!!!

Teraz juz bede czesciej z Wami. Caluski
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 07:38   #2057
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dzień dobry...mam nadzieję, że taki będzie

P niestety nie zdążył wrócić przed północą. Jak próbował uporać się z zamkiem, to było gdzieś 0:15 Spał na szczęście osobno. Zaoszczędził mi wątpliwej przyjemności wdychania wyziewu niewiadomej treści Teraz chyba ma focha....o co Albo o to, że ja mam focha, albo o to "jak mogłam" No, najlepszą obroną jest atak

Ja mam zamiar ubrać się za chwilkę, coś zjeść i skoczyć na targ po kwiatki na balkon.

Życzę wszystkim udanej niedzieli.
Buziaki.
Stary 2012-05-20, 07:43   #2058
Ewunia_1984
Zadomowienie

Aca, przez tydzien przychodzila do mnie polozna i uczyla opiekowac sie dzieckiem i wiecie co? To wcale nie jest takie trudne jak kiedys myslalam, ale tez nie takie latwe. Potrzeba duzo spokoju, cierpliwosci i dobrego nastawienia, a reszta sama pojdzie nie nalezy sie po prostu bac
Najlepiej to ja czytalam mnostwo na temat kremow do pupy, a Pani kazala mi uzywac po prostu Masc ochronna z wit. A sprawdza sie super!

Acha, i jaj tam jeszcze Moniczka???

Edytowane przez Ewunia_1984
Czas edycji: 2012-05-20 o 07:46
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 07:54   #2059
Gaabbi
Wtajemniczenie

Moniczka urodziła, Timii też

Wit. A do pupci? No widzisz, a ja zawsze wit.A w maści mam w domu, bo stosuję do smarowania ust Może nie będę na razie kupowała nic, tylko faktycznie spróbuję z tą maścią.
Co jeszcze ciekawego Cię położna nauczyła?

Dzisiaj kończymy 36 i zaczynamy 37tc!

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-05-20 o 08:13
Stary 2012-05-20, 08:45   #2060
niunia32
Zakorzenienie

Cześć!!!
ja nawet wyspana, ale noc koszmarna. co chwilę się budziałam...
miałam nawet nadzieję, że się coś zacznie a tu lipa.....

niebawem na komunię jedziemy

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 08:48   #2061
szerylka
BAN stały

Co do tego meila to faktycznie dziwna sprawa co prawda nie widziałam co zostało wrzucone bo dawno nie zaglądałam ale moje foty tez komentował ktoś złośliwie że mam plastikową twarz i zdjęcia są z photoshopu nie chciało mi się dochodzić więc skasowałam ewidentnie jest tu ktoś kto robi sobie jakieś jaja
a co do namierzenia ip to trochę się znam na tym nie wiem jak jest w gmail ale potrafię to zrobić w onecie bądź interii ,nie próbowałam nigdy w gmail .

Edytowane przez szerylka
Czas edycji: 2012-05-20 o 08:51 Powód: ;)
szerylka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:07   #2062
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szerylka Pokaż wiadomość
Co do tego meila to faktycznie dziwna sprawa co prawda nie widziałam co zostało wrzucone bo dawno nie zaglądałam ale moje foty tez komentował ktoś złośliwie że mam plastikową twarz i zdjęcia są z photoshopu nie chciało mi się dochodzić więc skasowałam ewidentnie jest tu ktoś kto robi sobie jakieś jaja
a co do namierzenia ip to trochę się znam na tym nie wiem jak jest w gmail ale potrafię to zrobić w onecie bądź interii ,nie próbowałam nigdy w gmail .
szerylka,to może spróbuj? trzeba złapać tego żartownisia...

Stary 2012-05-20, 09:20   #2063
begie13
Zadomowienie

dzień dobry

wiadomość od moniczki1302:

" Hej! chyba dziś jedziemy do domu! Czekam tylko na badania Hani. Postaram się dziś opisać mój ultraszybki poród pozdrawiamy! mam nadzieję, że sporo dziewczyn się rozpakowało ! papa "

no to super czekamy na Was

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:22   #2064
onething
Zadomowienie

Miss czy branie magnezu do końca ciąży może mieć wpływ na siłę skurczy i na ich odczuwalność?
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:28   #2065
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Miss czy branie magnezu do końca ciąży może mieć wpływ na siłę skurczy i na ich odczuwalność?
nigdy nie słyszałam żeby magnez miał wpływ na przebieg porodu. rozumiem że chodzi o to,że może się zmniejszyć siła skurczu,tak? podejrzewam że to jest tak jak z nospą, hamuje drobny skurcz mięśni,ale na silne - czyli skurcze porodowe - nie ma znaczenia

Stary 2012-05-20, 09:41   #2066
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

I znów ode mnie gratulacje dla nowych Mamuś

Przykro mi, że coś Wam się dzieje na mailu, ja nie wiem, o co chodzi, bo też już dawno nie niego nie zaglądałam, o nowy adres raczej również nie będę prosić.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:44   #2067
begie13
Zadomowienie

Cytat:

ja też widziałam ten komentarz do zdjęcia Kaja i się mocno zdziwiłam

Cytat:

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Cześć!!!
ja nawet wyspana, ale noc koszmarna. co chwilę się budziałam...
miałam nawet nadzieję, że się coś zacznie a tu lipa.....

niebawem na komunię jedziemy
ja też już myślałam, że moooże coś ruszy bo dziwnie mnie brzuch bolał, nie wiedziałam, czy to na 2, czy coś innego się dzieje, jakaś otępiała byłam a czułam, że dziecko się pcha tam na dół i coś kombinuje.... no ale nie wykombinowało nic

Cytat:
szerylka,to może spróbuj? trzeba złapać tego żartownisia...
właśnie! ja się na tym kompletnie nie znam

a co do rozdawania hasła do poczty to myślę, że dobrym pomysłem jest przeanalizowanie najpierw jak często dana osoba udziela się na wątku

i teraz nie wiem czy mam usunąć swoje zdjęcia...?
w sumie, jak ktoś już wcześniej napisał, jeśli ten ktoś chciał coś zrobić z naszymi zdjęciami to pewnie i tak już to zrobił

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:54   #2068
onething
Zadomowienie

Miss dziękuję, właśnie o to mi chodziło, bo mąż się w pracy nasłuchał, żebym nie brała magnezu, bo skurczy mogę nie poczuć A, że moje tłumaczenia na nic się zdały to stwierdziłam, że jak mu pokaże wypowiedź z forum to da mi spokój

Idę się położyć, bo się nie wyspałam. Milusiej niedzieli Wam życzę
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:02   #2069
śliweńka
Zakorzenienie

Gabi pisałam ci PW z prośbą o hasło do maila ale widzę nie zasłużyłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:04   #2070
asiula_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Asiula dziękuję, że to napisałaś jeśli mogę, to zapytam jeszcze czy teraz jest jakaś różnica, czy była różnica w wielkości tylko przez okres karmienia?
Nie ma za co
Roznica w wielkości zniknęła po karmieniu wiec spokojnie, teraz też obie piersi równomiernie się powiększyły, ciekawa jestem jak to będzie z laktacją tym razem

U nas dzis taki upal, że ledwo się ruszam nie mogę zrobic kilku kroków bo od razu jestem spocona jak szczur i wszystko mnie boli

Milego dnia, zajrzę do was wieczorkiem
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości