|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
spać babochy a nie pisać!
Padam na pyszczek dziś a jutro od rana znów szkoła i bach..po weekendzie
|
|
#2312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
fajnie
organizatorki zadały sobie dużo trudu planując: zadały kilkadziesiąt pyt. panu młodemu i nasza PM musiała później na nie odpowiadać - za złe odpowiedzi miała kary, albo od razu, albo odroczone na wyjście do centrum (np. zrobić sobie w klubie zdjęcie z murzynem). poza tym żegnała się z panieństwem rzucając przy naszych śpiewach wianek do rzeki z mostu Cytat:
![]() pewnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam szał w domu, bo narzeczony to fan Chelsea |
||||
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z pracy z pyszną herbatką
![]() Za oknem pięknie a ja dziś mam 12 godzin. Ale przyjechałam na rowerze, więc trochę ruchu z samego rana dało mi sporo szczęścia ![]() Miłej niedzieli! |
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
A ja mam od wczoraj jakiś kiepski humor ![]() Byłam na okresie próbnym w sklepie jak wyszłam byłam zadowolona z siebie ale później jak dłużej pomyślałam to stwierdziłam, że może za mało dałam z siebie i że pewnie mnie nie wybiorą Nom nic teraz już nic nie zrobię zostało mi tylko czekać na tel ![]() U mnie od wczoraj cieplutko ale co z tego ja nie mogę wychodzić na słońce
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już nie mogę się doczekać swojego, a tu jeszcze ponad rok! ![]() Witam się z kacem
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
uff nadrobione
![]() moniczka dziekuje za link sama nie wiem jakie chcemy czy takie "drukowane" czy moze dolaczac pioro do zaproszen ?! musimy sie nad tym zastanowicblondi sukienka nie w moim typie. dol ok ale gorset porazka rozmawialyscie o butahc ja juz wiem ze bede miec z nimi problem. nie kupie nizszych niz 10 bo mi sie nie podobaja, te zarowe co znalazklam juz sa niedostapne w sklepach o teraz czekam na nowe kolekcje w aldo, z kolorem tez moge miec problem http://stylio.pl/kolekcje-produkty/b...nka-zara-38117 mam jedne aldowe ale kurcze sa bezowe/kremowe wiec nie pasuja a szkoda bo to sa moje najwygodniejsze buty. wklejam fotke ladnej dekoracji samochodu. zaczelam sie zatanawiac nad taka zamiast serca. oczywiscie z jakis innych kwaitow
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będzie dobrze ![]() acidka fajny pomysł z cytrynowymi ![]() dzień dobry w ten piękny niedzielny poranek, właśnie zjazdłam danio z chrupkim pieczywem więc czas zabrać się do pisania
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda z nas kupila jakis drobiazg i to mialy byl prezenty zo dobre odpowiedzi a za zle mial byc karniak. ulozylysmy liste pytan ktora swiadowa zadala tztowi a pmka poten odpowadala. pytania byly rozne od ulubionego koloru po pozycje. odbylo sie to przy grillu. potem pojechalysmy na miasto gdzie mialysmy koperty z zadaniami od tanca na rurze w aautobusie po wyciagniecie prezerwatywy od chlapaka. oczywiscie caly czas mialysmy uszka i muszki na moim fejsie zobaczycie fotki ![]() najpierw bawilysmy sie na grillu, potem w autobusie bo do krakowa bylo 1,5 h drogi (grill za miastem), potem wysiadajac z autobusu spotkalysmy chlopcow z wieczoru kawalerskiego mieli wynajety tramwaj i pojechalysmy z nimi, jak sie okazalo to tylko kilku mowilo po polsku bo mlody pracowl w jakies korparacji akle przy wodce dalo sie nawet z grekami dogadac no i na koncu klub fasion i wedrowka po rynku juz nad ranem
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
Extassy piękne buty znalazłaś
Poza tym pogoda super... ciekawe co będę dziś robić ...
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś plany?
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
ja do 18 mam zamiar sie troszke poobijac i pouczyc bo tz w pracy dzis
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
niestety kolekcja jesien 2011
|
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, można się dołączyć? czy to zamknięta grupa?
![]() Tak nieśmiało dosć szukałam wątku o PM 2013, bo przyznam szczerze, że wydawało mi się, że to tylko ja jestem taką wariatką, która tak szybko planuje ślub, ale widzę, że tu wątek już prężnie działa i to 15 jego część!! ![]() Melduję, że w poniedziałek wyznaczyliśmy termin i zaklepaliśmy salę i jest to 17.08.2013 - cudowny długi weekend sierpniowy I nawet już temat dekoracji wymyślony (moja mama zajmuje się dekorowaniem ślubów na codzień i mi też zrobi) i będziemy mieli morze słoneczników I mój bukiet będzie słonecznikowy i zastanawiam się nad żółtymi butami... Moja wewnętrzna bridezilla się oficjalnie przebudziła
'Oh, I wish I could, but I don't want to..' 20.01.12 - Pani Inżynier ![]() 10.02.12 - Pani Kierownica Edytowane przez lunerin Czas edycji: 2012-05-20 o 10:34 |
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() czym sie na codzien zajmujecie?? opowiedz cos o was, macie cos juz zalatwione???
|
|
#2324 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama poszłam do sklepu, ale nie mieli, a że jestem wierna jednej firmie to kupiłam czerwone ![]() Cytat:
dlatego z TŻ już nie wychodzę na imprezy, a odkąd brat się ożenił to mam spokój ![]() Cytat:
i moim zdaniem, głupoty gadasz, bo jesteś piękna i śliczna i masz idealną figurę i byłabyś top model jak nic ![]() Cytat:
a sama czemu nie śpisz? znam ból związany z weekendem, sama miałam aż 3 dni wolnego i nie wiem kiedy to zleciało Bry
|
||||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam sie pochwalic
udalo nam sie wczoraj z tz kupic tv byl kilka stow tanszy to akurat bedzie jak meble przyjada
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wczoraj też tv oglądaliśmy i inne sprzęty niezbędne w domu - w lipcu się remontujemy i wprowadzamy
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
czegos konkretnego szukacie???
my kupilismy mniejszy nizn szukalismy ale czas na gonil bo na dniach meble maja przyjachac a oni maja dopasowywac powieszenie szafek do powieszonego tv. podjedz sobie na karmeliska tam jest taki maly sklepik rvt (przystanek batorego) my przy kupnie lodowki i kuchenki wynegocjowalismy 500 zl przy placeniu gotowka. sprzet maja magazynowy a nie z polki sklepowej
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, ale mnie suszy z moją przyszłą świadkową trochę wina wypiłyśmy
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tz wczoraj piwko otworzyl to myslalam ze
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteśmy razem prawie 4 lata, mieszkamy razem ponad 2. Załatwioną mamy salę (technikum w rodzinnym mieście, ale swietnie ulokowane, otoczone ładnym parkiem, dużym parkingiem z ładną dużą salą rozdzieloną na część jadalną i parkiet do tańca, kuchnią przy sali i wyremontowanym internatem w tym samym budynku, w którym można gości przenocować Poza tym moja mama zajmuje się dekorowaniem ślubów, więc dekoratorka już jest no i kucharka i zespół przez znajomość z mamą też jest i to z dużymi zniżkami także bardzo pozytywnie Kamerzysta i fotograf są małżeństwem i wynajmiemy ich razem, a jako, że są rodzicami naszego bliskiego przyjaciela to pewnie też będzie to umowa na specjalnych warunkach Mam to szczęście, że mama się kręci w branży ślubnej to będzie bardzo tanio a bardzo porządnie zrobione, chociaż wadą tego jest to, że w domu zawsze jest masa dekoracji, sama czasem pomagam przy dekorowaniu wesel i to wszystko trochę powszednieje A jakby znajomości było mało mój przyjaciel jest w seminarium i w przyszłym roku dostanie uprawnienia do dawania ślubów, także ksiądz też już jest... Autem pewnie pojedziemy rodziców moich, bo mają srebrnego mercedesa klasy A i bardzo łądnie wyglądał jak moja siostra nim jechała do slubu. Chcieliśmy swoim własnym, jako taki symbol, że wspólnym autem we wspólne życie, ale mamy auto niskie i na dodatek czerwone więc nie wiem czy będzie pasować no i niewygodnie byłoby mi w sukni w nim siedzieć.. A rodziców auto jest wysokie i bardziej komfortowe wiec chyba jednak zdecydujemy się na nie, a moja dzidzia przenocuje w garażu... ![]() Rozpisałam się strasznie, wybaczcie, ale jestem na świeżo z tym wszystkim i bardzo podekscytowana
'Oh, I wish I could, but I don't want to..' 20.01.12 - Pani Inżynier ![]() 10.02.12 - Pani Kierownica Edytowane przez lunerin Czas edycji: 2012-05-20 o 11:20 |
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
to przejdz ie tam bo wart. mozna negocjowac cene z tym ze na sklepie maja malo towaru bo sklepik jest malenki i zamawiasz w sumie w ciemno. my wiedzielismy co chcemy to bylo nam latwiej. mikrofale dobre i tanbie maja w juce (na karmeliskiej nie bylo ego modelu co chcielismy)
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
w piatek mialam z zabieg stomatologiczny. opilowanie zebow pod koronki i niestey dziasla na tym ucierpialy i mam ranki. teraz mam zalozone tymczasowki, w pn jeszcze jedno wybielanie i kolo srody bede cieszyc sie pieknym usmiechem
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- lunerin. ale fajnie tez chcialabym pracowac w branzy slubnej. mam wrazenie ze to napawa pozytywna energia jak sie patrzy na mlode pary.
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie
bo nawet, co zapomniałam dodać, sala po znajomości, bo teściowa siostry tam pracuje... A najfajniejsze jest to, że mi się to wszystko podoba! bo sala świetna, jedzenie pyszne, mama naprawdę śliczne dekoracje robi, zespół jest też ok, kamerzysta jest uznawany za najlepszego w mieście (chociaż to małe miasto ) więc czego chcieć wiecej? pewnie bym się buntowała jakby mi się coś nie podobało, ale tak jestem zadowolona Tylko teraz muszę przekonać rodziców, że dwie świadkowe to nie jest taki okropny pomysł...
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
dahna. owszem ze warto. jednak samo pilowanie mnie przerazalo.
smerfetka zainwestuj w tefala. nam sie udalo kupic w makro na promocji caly zestaw. naprwade warto. moj tz jest kucharzem i takie rzeczy sam wybiera ale mamy tez kilka patelni z ikea to widac roznice. z ikea polecam garnki te 365 chyba tak sie nazywaja. maja jakiej dobre dno czy cos takiego
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

a jutro od rana znów szkoła i bach..po weekendzie

organizatorki zadały sobie dużo trudu planując: zadały kilkadziesiąt pyt. panu młodemu i nasza PM musiała później na nie odpowiadać - za złe odpowiedzi miała kary, albo od razu, albo odroczone na wyjście do centrum (np. zrobić sobie w klubie zdjęcie z murzynem). poza tym żegnała się z panieństwem rzucając przy naszych śpiewach wianek do rzeki z mostu 

za to wieczorem idziemy to uczcić w plenerze, a potem finał LM

i już nie mogę się doczekać swojego, a tu jeszcze ponad rok!
sama nie wiem jakie chcemy czy takie "drukowane" czy moze dolaczac pioro do zaproszen ?! musimy sie nad tym zastanowic
na pewno będzie dobrze 

i moim zdaniem, głupoty gadasz, bo jesteś piękna i śliczna i masz idealną figurę i byłabyś top model jak nic