|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII
Teraz to się wkurzyłam
![]() ![]() ![]() Ktoś zmienił hasło na pocztę!!!!!!!!!! Tam są nasze nr telefonów i już, z tego co wiem, są w użyciu Jak dostaniecie jakiegoś smsa, to go nie kasujcie!!!!! |
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po zmianie hasła, ktoś znów zmienił albo zrobił to za pomocą nowego hasła albo włamując się czy coś w tym stylu... Tylko mam taką propozycję, żeby ważne sprawy dotyczące poczty załatwiać na pw, bo ten ktoś na pewno obserwował (i pewnie nadal to robi) twoje ruchy odnośnie poczty tu na forum.
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-20 o 10:23 |
|
|
|
|
#2073 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ktoś ma jakieś chore pomysły... A pamiętacie jak zniknęło wszystko z poczty? Łącznie z prywatną pocztą _agaty? Boże, kogo to rajcuje??My od rana - okolice godziny 5:00 - działamy w trybie godzina spania, godzina ssania - suty mi odpadają a dziś wybieramy się na cały dzień do mojej mamy, bo K. ma 12 w pracy i będzie dopiero wieczorem. I pójdziemy na pierwszy prawdziwy spacer
|
|
#2074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie Cytat:
Szymon w nocy spał,jadł co bite 3 godziny,przebieranie i spanie Zastanawiam się czy my możemy iścć już na spacer,mamy ponad 20stopni. Miss Szymon ma cały czas po karmieniu czkawkę Od mamy usłyszałam że pewnie mu zimno.Czy to mit czy prawda?No i wiecznie lodowate dłonie ma i stopy,a leży ubrany w body,pajac i przykryty kocem jak spi?i już sama zgłupiałam czy mu zimno czy ma lodowate dłonie po mnie?
|
||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jestem zdania nie ma co karmić trolla rozmowami o poczcie tutaj, tylko wszystko pw załatwiać... ah pierwszy spacerek dumnej mamusi bosko to fajnie widać dla obserwatora czy to pierwsze spacerki są rodzice tacy dumni ida z wózeczkiem ![]() a ja dopiero wózek będę zamawiać
|
|
#2076 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam się w niedzielne przedpołudnie.
U mnie nocka super, im bliżej porodu, tym lepiej ![]() Piekę biszkopcik z rabarbarem i szykuję się na grilla, muszę korzystać z ostatnich chwil Cytat:
Cytat:
Ostatnio właśnie o to pytałam mojego gina, bo miałam skurcze łydek, mówił że jak najbardziej mam brac magnez, bo żeby zmniejszył lub zatrzymał skurcze porodowe, to musiałabym wziąć kilkadziesiąt czy kilkaset tabletek na raz. Organizm potrzebuje magnezu i trzeba mu go dostarczać. To samo z nospą, wszędzie piszą, że jeśli weźmiemy nospę, a skurcze nie ustaną, to znaczy że poród się zaczął |
||
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego czy im ciepło czy zimno sprawdza się na karczku, pleckach. yyy ale że co czkawkę od zimna ma? eeee jakis zabobon
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
racja , nie rozmawiajmy już tutaj o poczcie |
|
|
|
|
#2079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I już się wyspał całe 20minut.Ściągam coraz mniej mleka,a on cały czas je wypija 60-70 nawet 90 co godzine dzisiaj. |
|
|
|
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny odnośnie poczty, nie próbujcie się logować ani nic. Bardzo możliwe, że uda mi się ustalić kto się z nami bawi, tylko potrzebujemy na to troszkę czasu- czasami znajomości w odpowiednich służbach się przydają
|
|
|
|
#2081 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!
U mnie noc spokojnie, zresztą jak zwykle. Zapowiada się piękna pogoda. Moniczka super że już do domku.
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniłyście hasło, rozesłałyście nie wszystkim i znów problem
![]() dziękuję też za olewkę gabi widzę że moich postów nikt nie czyta
|
#2083 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i mściwy Cytat:
Sherloku
|
|||
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja czytam teraz to nikt nie ma hasła... zrobiło się zamieszanie jednym słowem... |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
ale chamstwo!!!
Ale wszystko jest do przejścia, pracowałam rok w policji, akurat w wydziale, która zajmowała sie takimi rzeczami i dla specjalistów to chwila. no ja jutro ![]() Czujesz jakieś skurcze przepowiadające? śliweńka, jak Gabbi ma Ci wysłać skoro pisze, że ktoś hasło nam zmienił!! Edytowane przez 8ewus8 Czas edycji: 2012-05-20 o 11:37 |
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
ok, dosyć siedzenia
mąż w kościele modli się za mnie grzeszną a ja zmykam zbierać się, bo jak wróci idziemy na tort urodzinowy
|
|
|
|
#2087 |
|
Rozeznanie
|
fajny artykuł, urlopy okolicznościowe i inne
http://twojeporady.onet.pl/artykuly/...ich-skorzystac |
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja sie wkurzyłam, bo tam są i moje fotki. Oby wyszło na jaw kto tak z nami pogrywa. |
|
|
|
|
#2089 |
|
BAN stały
|
chciałam przywrócić hasło i okazuje się że poczty już nie ma jest usunięta .
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłałam jej PW wczoraj po tym jak rozsysała nowe hasło
|
|
#2091 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
U nas dzis super słoneczko świeci. Tż pojechał na motorze do kolegi a ja myślę co tu zrobić. Pojechałabym nad jeziorko, ale tak samej to się nie chce. I to najlepiej rowerem, jak za starych dobrych czasów. Niestety mam górala i nie za bardzo z tym brzuchem.Od paru dni mam takie kłucia w biodrach. Wczoraj jak wracałam do domu to musiałam przystawać bo tak nagle takie ostre kłucie. Ale góra 3 sek. i mijało. Też to macie? ![]() Wczoraj rano też bolał mnie brzuch tak co 10-15 minut. Powiem wam, że jak poczułam te bóle to już mi się odechciało całego tego porodu (szczególnie w domu) i powiedziałam tżtowi żebyśmy to odwołali i załatwiali zzo. No i parę opisów porodów z ostatnich dni mnie nie nastroiło pozytywnie. Ogólnie: s..am po gaciach. ![]() No ale zobaczymy.... najwyżej następną razą się zzo weźmie ![]() Pozdrawiam serdecznie i gratuluję wszystkim nowym mamom. ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#2092 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja, jakby co, wiem komu dawałam hasło. Ale tym razem wydaje mi się, że to żadna z tych osób ![]() Cytat:
Dostałam wczoraj mnóstwo wiadomości na pw i starałam się na bieżąco odpisywać. Może coś mi umknęło. Nie siedzę non stop przy komputerze Na pewno nie miałam zamiaru Cię "olewać".Cytat:
Ja już się czuję bezpiecznie Tydzień zleci, jak z bicza strzelił, odstawiamy fenki itp. i ... czekamy Cytat:
![]() Ktoś ma nieźle napiep.rzone w głowie. Debilizm!!!!! Byłam już dzisiaj dwa razy na targu i w castoramie. Kwiatki na balkonie posadzone Truskawki polskie czekają na pałaszowanie Kupiłam też na targu bawełniane majciochy na po porodzie Ciekawe, czy się w nie zmieszczę ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Jedziemy gdzieś nad wodę. Będę później. na razie. |
||||
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
dziękujemy za gratulacje
![]() ja również gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom a za te nierozpakowane trzymam mocno kciuki nie wiem czy da się nadrobić to co przez ten tydzień tutaj się działo ale będę próbować
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
Info od rinco!
HejTuRinco.JestemJuzPoDos talam SkurczyWNocy.SebaZdrowySl icznyUrodzilSie10.20,3250 g53cm.NiestetyOstatecznie CieliMnieBoTrocheZleSieUl ozylNaKoncowce.Pozdrawiam y ![]() Gratulacje!!! |
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
rinco, ale szybciutko, GRATULACJE!!
znów mam spuchniętą prawą nogę! nie wiem czemu mi jedna puchnie
|
|
|
|
#2096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!!!!!!! Jutro imieniny mojego synusia, kto wie, może będzie chciał się jutro urodzić |
|
|
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
rinco GRATULACJE!!!
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciagle mam twardnienia brzucha, ale nic poza tym. Chciałabym przed weekendem czerwcowym urodzic tak by na weekend byc w domu ![]() Ciekawe jak teraz bedziemy sie informowac jak któras urodzi, ja np. nie spisałam nr do żadnej z Was jeszcze, pewnie nie każda ma numer, znaczy ze ja wyjatkiem jestem
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2012-05-20 o 14:18 |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie spisałam żadnego numeru tel, bo stwierdziłam, że w czerwcu sobie spiszę numer do jakiejś mamusi majowej, która będzie miała czas się udzielać na forum.
|
|
|
|
#2100 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Mnie wczoraj cały dzień nie było z Wami , ale już nadrabiam Cytat:
Cytat:
gratulacjeCytat:
gratulacje Cytat:
Aha, że to niby zdjęcie Agaty po porodzie ?? To tak jakby to był ktoś kto ją osobiście zna !!
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

po zmianie hasła, ktoś znów zmienił
a dziś wybieramy się na cały dzień do mojej mamy, bo K. ma 12 w pracy i będzie dopiero wieczorem. I pójdziemy na pierwszy prawdziwy spacer 
pozdrawiamy! mam nadzieję, że sporo dziewczyn się rozpakowało ! papa "
ale fajnie

widzę że moich postów nikt nie czyta

Pojechałabym nad jeziorko, ale tak samej to się nie chce. I to najlepiej rowerem, jak za starych dobrych czasów. Niestety mam górala i nie za bardzo z tym brzuchem.
klask i: