|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Witajcie moje kochane Dziewczynki !!!
To ja na panieńskim było - SUPER!!!!! Wszystko było co chciałam, żeby było . A teraz po kolei:jakk przyszłam w miejsce spotkania to przywitało mnie 12 bab , które natychmiast wepchnęły mnie do lazienki i kazały się przebrać w to co mi przygotowały. Wcisnęły mnie w kieckę czarno różową do tego kocie uszy, rękawiczki itp Strój był super. Potem bawiłyśmy się w domu, drinki, tace itp. Potem moja świadkowa miała konkurs gdzie musiałam odpowiedzieć na 40 pytań na które wcześniej odpowiedział mój TŻ (nic mi nie powiedział!! ) pytania dotyczyły TŻ-ta - jak odpowiedziałam dobrze to OK a jak nie to musiałam lufę pić . Potem przyszedł pan policjant . Potem pojechałyśmy do klubu i tam się bawiłyśmy.Było super cudownie- moje kochane przyjaciółki są wspaniałe i wszystko zorganizowały tak jak chciałam . Wczoraj pojechałam do koleżanki gdzie zaczynałyśmy po prezenty- no i poprawiny panieńskiego zrobiłyśmy Było wesoło. To tyle na gorąco
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-20 o 09:50 |
|
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
![]() super ,że imprezka udana czekamy na jakieś fotki ![]() Nasza imprezka wczorajsza też mega udana wróciliśmy do domu po 3 ,teraz jeszcze leże w łóżku a po południu przyjeżdżają znajomi
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Konto usunięte
|
magnusia- ale czad, miałaś striptizera??!!! cholercia, ja żałuję, po tym jak tż wylądował w klubie ze striptizem, że ja nie miałam:/ tort w kształcie penisa to obowiązek! tak samo jak uszy
![]() super, że się udało, i że jesteś happy! teraz.....oby do ślubu![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- 1. http://headkandy.com/innovaeditor/as...-hairstyle.jpg 2. http://fryzurki.blox.pl/resource/000...urkiblox_2.jpg 3. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/b...fMRylkUqvX.jpg |
|
|
|
#4084 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki żeby pasowały ![]() Cytat:
Wszystkie PM wyją bo sie nie mieszczą a Ty szczęściaro jeszcze takie luzy masz Będziesz przecudownie wyglądać !!!!Cytat:
![]() Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562] kupuj, sukienka jest czadowa ![]() ![]() buty super, nie za wysokie i nie za niskie. noga Ci nie zjezdza przodem poza but? ja mam zawsze z tym problem;/ jak na sandalki, bardzo dobrze leza, na prawde dobrze.[/QUOTE] No i ja właśnie najpierw szoruje paluchami po ziemi a dopiero potem but z noga idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak ochłoniesz to spis prezentów i zdjęcia prosimy a Tż jak się bawił?Cytat:
Przenieś się z łóżka na leżak to odpoczywając ślicznie się opalisz
|
||||||||
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Nareszcie się wyspałam Inusia nie wiem jak to się stało, że nie widziałam Twoich kiecek... Mnie się bardziej podoba ta z niebieską górą i jak tak przypominam sobie Twoją buzię, to myślę, że będzie do Ciebie bardziej pasować Butki fajne! No to masz maraton z tymi komuniami Jak Ty możesz pisać, że Twoje fotki są "niewydarzone"? Zaraz będzie lanie mabi84 kiedy napisałaś, że chcesz zakryć uszy, a fryzura ma nie być przylizana, to od razu pomyślałam o fryzurach w stylu Brigitte Bardot. każda z tych fryzur albo zupełnie zasłania uszy, albo je przysłania odciągając od nich uwagę. podoba mi się ten kok z borku, który wrzuciła Tusia magnusia ale super ten Twój panieński przyjaciółki spisały się na medal! cieszę się, że bawiłaś się tak dobrze! a może wrzucisz nam jakąś fotencję, bo my tu mamy problem jak się ubrać na panieński niki19 przyjemnego odpoczywania i udanego kolejnego spotkania ze znajomymi Małgoś a jaki to ten lakier z drobinkami? koniecznie maluj pazurki i nam tu pokazuj
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-20 o 11:04 |
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ na rybach jeszcze ale to nie jest jego kawalerski- tak sobie pojechał. Kawalerski robi za tydzień więc wszystko przed nim ![]() Fotek na razie nie mam bo aparaty miały dziewczyny ale jak je zbiorę to jakies wrzucę
|
|
|
#4087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety jest to kłopocik - już mi nawet znajomi mówią, że wyglądam jak kościotrup
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ubrałam się z spodnie i bluzkę ale byłam w niej 5 minut bo mnie baby moje przebrały Wystąpiłam więc w takim stroju jak w załaczeniu oraz do tego miałam fioletowe boa
|
|
|
#4089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super! panu policjantowi pewnie bardzo się podobało hihi ja już po obiadku, piję kawulca i znów siadam do pracy... mam nadzieję, że ta piękna niedziela mija Wam przyjemnie
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-20 o 14:17 |
|
|
|
|
#4090 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj widziałam na all dużo takich sexi i właśnie z asosa . Faktycznie Twoja na pierwszy dzień jest taka dziewczęca więc na Twoim miejscu też bym chciała na 2 dzień coś sexi ![]() Cytat:
Moja mama wymyśliła bluzkę albo z baskinką z dekoltem w łódkę albo taką ala "kimono" z dużym dekoltem zakładaną na bok i do tego ołówkową spódnicę. Wszystko w kolorze beżowo-złotym. Ale dokładnie co i jak jeszcze nie wie ![]() A co do nóg to ja swoje bardzo lubię . W przeciwieństwie do innych części ciała hehe Dlatego chcę poszaleć na drugi dzień bo na 1 dzień mimo wszystko nie chciałam krótkiej sukienki.---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]fantastyczna!!!!!! ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- [/QUOTE] Cytat:
. Nie widziałyście gdzieś podobnych? Myślę poważnie czy nie zamówić bo ślubna nie była mega droga.. Co o niej myślicie?http://www.rarelondon.com/chiffon-ba...arl-dress.html http://www.asos.com/Opulence-England...t=-1&clr=Cream ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
).A ten strój.. odważna jesteś . Dziewczyny fajnie to wszystko wymyśliły
|
|
|
#4091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie już coraz więcej do przodu .Szkoda że jutro już poniedziałek.... Dziewczyny dziękuje jeszcze raz za opinie o kolczykach. Teraz już wiem że dobrze wybrałam
|
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
Kasioonya, Wyborowa, Tusia, Malgos, Pradip dziękuję
![]() Kasioonya napisz co z Twoim aparatem - ściągasz? Bo ja cały czas trzymam kciuki - zwłaszcza, że jestem w podobnej sytuacji ![]() Malgos pokaż "nowe" pazurki ![]() Mabi84 jak dla mnie fryzurka w porządku - sama miałam podobną u koleżanki na weselu i wszystkim się podobała Tylko jeśli zależy Ci na zakrytych uszach, to trzeba by odpowiednio wsuwkami włoski zebrać, żeby nie "uciekały" z uszu.Magnusia cieszę się, że panieński się udał! Z tego co piszesz, było gorąco... zwłaszcza patrząc na Twój strój! Pokaż fotki! Qmpela sukienki na drugi dzień są śliczne, ale mnie ceny skutecznie odstraszyły
|
#4093 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli masz jednak kaskę, to czemu nie zaszaleć szukałam na ebay, ale nie ma tam tego modelu... znalazłam coś takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-Chiff...item3a735c3137 no ale różni się dość mocno od tej, którą wrzuciłaś... a pomysł na strój mamy - sukienki z Asos trochę odstraszają mnie swoją ceną... zaglądałaś na areyoufashion.com? wprawdzie nie widziałam tam dokładnie takich sukienek, o jakich piszesz, ale wybór wydaje się spory i ceny całkiem niezłe ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
naprawdę są dużo ładniejsze od tych pierwszych, choć tamte pewnie też Ci się przydadzą, bo są niższe, więc będą jak znalazł na przebranie kwestia aparatu ma się rozstrzygnąć w środę, więc poproszę jeszcze o kciuki do tego czasu i dziękuję za dotychczasowe zaciskanie a kiedy u Ciebie ściąganie?
|
|
#4094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotek nie mam jeszcze bo muszę pozbierać po dziewczynach. Strój był super- tylko ja założyłam do klubu legginsy do tego bo trochę krótka ta kiecka Zresztą reszta dziewczyn tez była odpowiednio ubrana- gorsety, koronki, kabaretki itp ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
super-dużo Ci jeszcze zostało zaproszeń do rozdania? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
piękna
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
Moj Tż wyjechal przed chwila do szkoły (przyjedzie dopiero za 3 tygodnie Zaczelismy wczoraj rozwozenie zaproszen, niestety wszystkich nie dalo sie objechac w dwa dni wiec reszte zalatwie sama albo podjade z mamuska do niektorych ciotek, niech odwiedzi siostrzyczkiMagnusia super panienski, az ci zazdroszcze ![]() Kasioonya ja juz bym wolala walczyc z niedowaga w gorze niz z boczkami
|
#4096 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
panowie pewnie się nabawili skrętu szyi, jak zobaczyli takie babeczki Cytat:
ale fajnie, że dzięki temu będziesz z nami częściej gratuluję rozwożenia zaproszeń! w dwa dni ciężko obskoczyć wszystkich, ale rozumiem, że i tak już sporo Wam się udało? jeśli chodzi o nasze "nadmiary" i "niedobory", to z nami kobietami tak już chyba jest, że jak by nie było, to każda znajdzie u siebie miejsca, gdzie jest jej za dużo albo za mało i zazwyczaj jest to odwrotnie proporcjonalne do tego, jak byśmy chciały, żeby było taka moja mała teoria pseudonaukowa hihi
|
|
#4097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale boje sie tego ze caly czas bede sie o niego martwila Najgorzej jak bedzie mial sluzbe w nocyCo do zaproszen to nawet sporo sie udalo rozwiezc, ale Tż ma duzo rodziny na Sląsku (a to od nas jakies 300 km) wiec tam pojda zaproszenia poczta. Teoria trafiona iealnie Ojjj jaka bym byla szczesliwa gdyby tak sie dało
|
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w trakcie którego moja siostra, była w ciąży (niestety zagrożonej, cała ciąża leżąca) rodziła, pierwsze najtrudniejsze tygodnie maleństwa w domku, a on na kursie... aj sporo ich kosztowała ta pasja zarazem wymarzona praca szwagra, ale teraz już będzie z górki u Was też szybko zlecinadrobiłam zaległości ale bardzo ogólnie, padam na twarz, bardzo intensywna niedziela za mną, jutro napiszę coś więcej dobranoc kochane |
|
|
|
|
#4099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W takim razie pokazuj te swoje nóżki Ja swoich strasznie nie lubię i pomimo że podobają mi się obcisłe i krótkie sukienki to mam wrażenie że wyglądałabym w nich jak krasnal na dwóch paróweczkach...Sukienka bardzo ładna ale nie dałabym za nią tyle pieniędzy szczególnie kupując przez internet |
||||
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - super że impreza się udała
![]() Qmpela - przygotuj sobie pęcherz, każdy będzie częstował kawka i herbatką, ja się cieszę, że zapraszanie już za nami... Sara - szkoda, że Tż pojechał, ale zobaczysz szybko minie.. ile herbat i kaw wypiłaś? hahha co do sukienek, to strasznie spodobała mi się na drugi dzień sukienka z H&M bo ją zobaczyłam na zdjęciu mojej znajomej... jak będą rozmiary to sobie kupię... wygląda dużo fajniej na osobie... http://www.hm.com/ie/product/99326?article=99326-A Kasioonya/ Wesola - Dziewczynki pazurki nie wyszły tak pięknie, bo jak zwykle maluję te skórki po bokach, bo nie mam cierpliwości... nie wiem czy będzie widać tutaj ten efekt tych drobinek... bo to taki lakier gdzie maluje się paznokieć i przystawia taki patyczek z magnesem i on przyciąga te drobinki i tworzy wzory... zdjęcia z telefonu więc nie najlepsza jakość i nie zbyt dobrze widoczny jest ten efekt, ale zrobię kiedyś z ciemnym fioletem, tam lepiej to widać. 6-ty dzień pracy pod rząd za mną, jeszcze tylko 4 ... trzymajcie kciuki, żebym przeżyła hahah |
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jak patrzę na te zdjęcia, to widzę, że wyszły paskudnie... ale malowałam je po kilka razy, bo coś wzorek nie chciał wyjść, a to magnesem dotknęłam lakieru itd i to wszystko o 12 w nocy
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a nam mimo choroby udało się na 100% opanować nasz pierwszy taniec zostaje do 9 czerwca ćwiczyć i ćwiczyć dla przypomnienia i żeby kroków nie zapomnieć ![]() idę się kurować do łóżeczka u boku tż . miłego wieczorQ
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa - wracaj do zdrowia szybciutko!
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ale cena na złotówki no to trochę |
||
|
|
|
#4105 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale poważnie to zaczynam już odczuwać małe napięcie ![]() Cytat:
Dziękuję Ci bardzo kochana ![]() A fotki niewydarzone, bo na żywo te sukieneczki wyglądają o wiele lepiej Ogólnie najprawdopodobniej zdecyduję się właśnie na tą z niebieskim bo jakoś tak bardziej przypadła mi do gustu i jest bardziej komfortowa ![]() Apropo komuni to wrzucam focie z dnia dzisiejszego, po której jestem przekonana, że wezmę tą sukienkę na ten nasz "poprawinowy" dzień ![]() Chyba jakoś w miarę udało mi się nawet ukryć dziś bieliznę ![]() Magnusia - ach ! ależ miałaś świetny panieński! Gratuluję pomysłowych koleżanek Ależ ja jestem ciekawa co moje wymyśliły, a panieński już w nadchodzącą sobotę...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia sukienka extra! tylko ja bym do niej założyła jakieś delikatniejsze buty (choć te bardzo mi się podobają).
|
|
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a mogłybyście mi pomóc w doborze jakiejś fryzury? też doszłam do wniosku że troche za łyso w niej wyglądam..
|
|
#4108 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
już czuje się lepiej tyle że dostał katar i gardło Cytat:
![]() no mnie też łapie małe napięcie dziś jak zaczęłam myśleć to już od 6.30 spać nie mogę no i decyzja co do winietek podjęta w rodzinie tż nie będzie trudno głupio to będzie wyglądało ale trudno nie moja wina i dzisiaj w myślach już usadzałam wszystkich
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-05-21 o 09:11 |
|
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
Ewula87 - wiem ze szybko zleci, nawet nie wiem kiedy mi te 4 miechy zlecialy, zostaly jeszcze niecale dwa
![]() W ogole to sobie uswiadomilam ze do slubu zostalo 68 dni A jeszcze niedawno Wam pisalam ze 100dniowka przede mnaPradip - dziekuje Bogu ze moj nie ma bzika na punkcie rybek czy pilki noznej czy w ogole sportu telewizyjnego, bo bym oszalala ![]() Malgos - nie bylo tak zle , skutecznie sie bronilismy przed kawami, w sumie to wiekszosc spedzala czas na dworze wiec szklaneczka czegos zimnego wystarczyla, chwila rozmowy i do domku A pazurki mi sie bardziej podobaly fioletowe, ale to dlatego ze nie lubie zadnych drobinkowych lakierów ![]() Inusia - dawaj te fotki z komunii
|
#4110 |
|
Rozeznanie
|
no przecież jest sukienka z komunii
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

na panieńskim było - SUPER!!!!! Wszystko było co chciałam, żeby było . A teraz po kolei:
. Potem przyszedł pan policjant
16.06.2012 

i trzymam kciuki żeby pasowały 

niestety jest to kłopocik - już mi nawet znajomi mówią, że wyglądam jak kościotrup