ślubujące w 2012:) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 09:23   #4081
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Witajcie moje kochane Dziewczynki !!!

To ja na panieńskim było - SUPER!!!!! Wszystko było co chciałam, żeby było . A teraz po kolei:
jakk przyszłam w miejsce spotkania to przywitało mnie 12 bab , które natychmiast wepchnęły mnie do lazienki i kazały się przebrać w to co mi przygotowały. Wcisnęły mnie w kieckę czarno różową do tego kocie uszy, rękawiczki itp Strój był super. Potem bawiłyśmy się w domu, drinki, tace itp. Potem moja świadkowa miała konkurs gdzie musiałam odpowiedzieć na 40 pytań na które wcześniej odpowiedział mój TŻ (nic mi nie powiedział!! ) pytania dotyczyły TŻ-ta - jak odpowiedziałam dobrze to OK a jak nie to musiałam lufę pić . nie wyszło źle choć parę odpowiedzi mnie zaskoczyło . Potem przyszedł pan policjant - ale było super - munduru długo na sobie nie miał . Potem bawiłysmy się dalej- dostałam prezenty (nie wymienię bo jest ich tak dużo że nie pamiętam wszystkich), dostałam tort- oczywiście w odpowiednim kształcie . Potem pojechałyśmy do klubu i tam się bawiłyśmy.
Było super cudownie- moje kochane przyjaciółki są wspaniałe i wszystko zorganizowały tak jak chciałam . Wczoraj pojechałam do koleżanki gdzie zaczynałyśmy po prezenty- no i poprawiny panieńskiego zrobiłyśmy Było wesoło. To tyle na gorąco

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-05-20 o 09:50
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:56   #4082
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

To ja na panieńskim było - SUPER!!!!! Wszystko było co chciałam, żeby było . A teraz po kolei:
jakk przyszłam w miejsce spotkania to przywitało mnie 12 bab , które natychmiast wepchnęły mnie do lazienki i kazały się przebrać w to co mi przygotowały. Wcisnęły mnie w kieckę czarno różową do tego kocie uszy, rękawiczki itp Strój był super. Potem bawiłyśmy się w domu, drinki, tace itp. Potem moja świadkowa miała konkurs gdzie musiałam odpowiedzieć na 40 pytań na które wcześniej odpowiedział mój TŻ (nic mi nie powiedział!! ) pytania dotyczyły TŻ-ta - jak odpowiedziałam dobrze to OK a jak nie to musiałam lufę pić . nie wyszło źle choć parę odpowiedzi mnie zaskoczyło . Potem przyszedł pan policjant - ale było super - munduru długo na sobie nie miał . Potem bawiłysmy się dalej- dostałam prezenty (nie wymienię bo jest ich tak dużo że nie pamiętam wszystkich), dostałam tort- oczywiście w odpowiednim kształcie . Potem pojechałyśmy do klubu i tam się bawiłyśmy.
Było super cudownie- moje kochane przyjaciółki są wspaniałe i wszystko zorganizowały tak jak chciałam . Wczoraj pojechałam do koleżanki gdzie zaczynałyśmy po prezenty- no i poprawiny panieńskiego zrobiłyśmy Było wesoło. To tyle na gorąco

super ,że imprezka udana czekamy na jakieś fotki

Nasza imprezka wczorajsza też mega udana wróciliśmy do domu po 3 ,teraz jeszcze leże w łóżku a po południu przyjeżdżają znajomi

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:39   #4083
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

magnusia- ale czad, miałaś striptizera??!!! cholercia, ja żałuję, po tym jak tż wylądował w klubie ze striptizem, że ja nie miałam:/ tort w kształcie penisa to obowiązek! tak samo jak uszy super, że się udało, i że jesteś happy! teraz.....oby do ślubu

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a gdyby zrobic tak żeby włosy lekko zachodziły na uszy?

1. http://headkandy.com/innovaeditor/as...-hairstyle.jpg
2. http://fryzurki.blox.pl/resource/000...urkiblox_2.jpg
3. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/b...fMRylkUqvX.jpg
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:54   #4084
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Muszę Wam się pochwalić - kupiłam buty do ślubu i najprawdopodobniej już zostaną (nie wiem czy pamiętacie - kupiłam sandałki w kolorze szampana z dość dużym kwiatkiem). Te też nie są białe, tylko ecru, ale jaśniejsze od tamtych i jakoś bardziej mi się podobają. Kwestia tylko czy nie będą za wysokie do mojej sukni, ale tego dowiem sie w rpzyszłym tyogdniu - mam ostateczną przymiarkę
Poniżej zdjęcie moich butów (nieco ciemniejsze niż w rzeczywistości)... mam nadzieję, że będą pasowały do sukienki
Pamiętam te poprzednie i te bardziej mi się podobają tak wiec i trzymam kciuki żeby pasowały
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
ale tu dzisiaj cisza... ja pracuję przed kompem i zaglądam do Was co jakiś czas, a Wy pewnie się opalacie albo spacerujecie z TŻtami... i tak trzymać! ale jakby któraś miała jakąś kiełbaskę z grilla, to podeślijcie kęs na Dolny Śląsk a najlepiej to kaszankę hihi muszę się podtuczyć troszkę, bo sukienka za szeroka o 5cm
OK. wracam do pisania
Ta to ma problem Wszystkie PM wyją bo sie nie mieszczą a Ty szczęściaro jeszcze takie luzy masz Będziesz przecudownie wyglądać !!!!
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
jak by Cię łamało w kościach ledwo być chodziła i była sama w domu ze stertą brudnych garów , obiadem do ugotowania i kanapkami do zrobienia dla tż na rano do pracy i praniami oraz ciągnącym bąblem że chce iść na spacer to byś nie zazdrościła ale nie ma zlituj
I tak zazdroszczę bo pomimo że maluch jednak jest (sorry za wyrażenie) uciążliwy to jednak dla mnie niesamowite szczęście mieć takiego bąbla i nie mogę sie już doczekać swoich
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
wróciłam
ostatnio szukałam inspiracji fryzurowych dla kogoś kto nie chce upinac włosów, jeśli już to nie wszystkich, żeby było elegancko i zakrywało uszy (czyt.radary)na codzień wogóle nie spinam włosów, nie związuję bo wyglądam po prostu brzydko, a Tż nie wyobraża sobie mnie w gładkim, przylizanym upięciu a to jemu chcę podobac się najbardziej Co sądzicie o takim czymś?
Jeśli masz włoski podatne na loki i Ci sie szybko nie rozkręcą to fryzurka bardzo ładna tylko tak jak dziewczyny piszą nie zakrywa uszu
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]
kupuj, sukienka jest czadowa
buty super, nie za wysokie i nie za niskie. noga Ci nie zjezdza przodem poza but? ja mam zawsze z tym problem;/ jak na sandalki, bardzo dobrze leza, na prawde dobrze.[/QUOTE]
No i ja właśnie najpierw szoruje paluchami po ziemi a dopiero potem but z noga idzie
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip – biotebal to na włosy i paznokcie, bo to jest biotyna … najlepiej kupić te 0,5 mg i zajadać przynajmniej przez 3 miesiące, teraz jest też Capivit z biotyną
Jeśli mówisz ze działa to może spróbuję? Zostało mi jeszcze 3,5 miesiaca do ślubu to może by mi się włoski zdążyły poprawić? Rób pazurki bo ciekawa jestem
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Jutro (niedziela) raczej się nie będę odzywać bo idę na komunie... i to na dwie w jeden dzień, w dwóch różnych miejscowościach...
masakra
W ogóle do mojego ślubu pozostały tylko 3 tygodnie !!! Jezuuuu, przecież to już
Ściskam was mocno i życzę miłej niedzieli Baw się dobrze
A do ślubu faktycznie już bliziutko
Cytat:

Super ze było super jak ochłoniesz to spis prezentów i zdjęcia prosimy a Tż jak się bawił?
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Nasza imprezka wczorajsza też mega udana wróciliśmy do domu po 3 ,teraz jeszcze leże w łóżku a po południu przyjeżdżają znajomi
No to ładnie się wybawiłaś Przenieś się z łóżka na leżak to odpoczywając ślicznie się opalisz
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:58   #4085
kasioonya
Rozeznanie

Dzień dobry

Nareszcie się wyspałam Wstałam dziś o 9:55

Inusia nie wiem jak to się stało, że nie widziałam Twoich kiecek... Mnie się bardziej podoba ta z niebieską górą i jak tak przypominam sobie Twoją buzię, to myślę, że będzie do Ciebie bardziej pasować Butki fajne!
No to masz maraton z tymi komuniami
Jak Ty możesz pisać, że Twoje fotki są "niewydarzone"? Zaraz będzie lanie Super laska z Ciebie!

mabi84 kiedy napisałaś, że chcesz zakryć uszy, a fryzura ma nie być przylizana, to od razu pomyślałam o fryzurach w stylu Brigitte Bardot. każda z tych fryzur albo zupełnie zasłania uszy, albo je przysłania odciągając od nich uwagę. podoba mi się ten kok z borku, który wrzuciła Tusia

magnusia ale super ten Twój panieński przyjaciółki spisały się na medal! cieszę się, że bawiłaś się tak dobrze! a może wrzucisz nam jakąś fotencję, bo my tu mamy problem jak się ubrać na panieński

niki19 przyjemnego odpoczywania i udanego kolejnego spotkania ze znajomymi

Małgoś a jaki to ten lakier z drobinkami? koniecznie maluj pazurki i nam tu pokazuj

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-20 o 11:04
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:59   #4086
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Super ze było super jak ochłoniesz to spis prezentów i zdjęcia prosimy a Tż jak się bawił?
TŻ na rybach jeszcze ale to nie jest jego kawalerski- tak sobie pojechał. Kawalerski robi za tydzień więc wszystko przed nim
Fotek na razie nie mam bo aparaty miały dziewczyny ale jak je zbiorę to jakies wrzucę
Stary 2012-05-20, 11:08   #4087
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Ta to ma problem Wszystkie PM wyją bo sie nie mieszczą a Ty szczęściaro jeszcze takie luzy masz Będziesz przecudownie wyglądać !!!!
Heh, kochana niestety jest to kłopocik - już mi nawet znajomi mówią, że wyglądam jak kościotrup wprawdzie podwozie mam dość słusznych rozmiarów, ale na ramionach i na twarzy mocno widać te moje "luzy"... no i mam naprawdę duży problem ze znalezieniem sukienki... marzą mi się kobiece kształty...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-20, 11:54   #4088
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

magnusia ale super ten Twój panieński przyjaciółki spisały się na medal! cieszę się, że bawiłaś się tak dobrze! a może wrzucisz nam jakąś fotencję, bo my tu mamy problem jak się ubrać na panieński

Ja ubrałam się z spodnie i bluzkę ale byłam w niej 5 minut bo mnie baby moje przebrały Wystąpiłam więc w takim stroju jak w załaczeniu oraz do tego miałam fioletowe boa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2300657491.jpg (37,7 KB, 46 załadowań)
Stary 2012-05-20, 14:16   #4089
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Ja ubrałam się z spodnie i bluzkę ale byłam w niej 5 minut bo mnie baby moje przebrały Wystąpiłam więc w takim stroju jak w załaczeniu oraz do tego miałam fioletowe boa
OMG - zbieram właśnie szczękę spod biurka super! panu policjantowi pewnie bardzo się podobało hihi

ja już po obiadku, piję kawulca i znów siadam do pracy...

mam nadzieję, że ta piękna niedziela mija Wam przyjemnie

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-20 o 14:17
Stary 2012-05-20, 17:15   #4090
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:

heh, a ja mam właśnie odwrotnie - moja suknia ślubna jest moim zdaniem bardziej dziewczęca (czy nie za bardzo???) niż kobieca i na poprawiny chciałabym coś dopasowanego, podkreślającego kształty (pókim jeszcze w miarę młoda i kształty jakoś się trzymają )

podobne suknie do tych, jakie pokazujesz widziałam przedwczoraj we Wrocławiu - w Magnolia Park, sklep Monaco. ale ceny od 700zł wzwyż... miały taki sam krój, jak te z All. te, które widziałam na żywo prezentowały się trochę jak na bal przebierańców - dla mnie nieco "przerysowane": tiul, cekiny, falbany, dziwne zestawienia kolorów itp. te "Twoje" są białe, więc to co innego zresztą tamte kolorowe też pewnie znajdują swoje miłośniczki - ale wiadomo - co, kto lubi

na naszym wątku nie ujawniła się żadna majowa PMka

a kolczyki pewnie, że będą pasować! super je dobrałaś
Dzięki

Oj widziałam na all dużo takich sexi i właśnie z asosa . Faktycznie Twoja na pierwszy dzień jest taka dziewczęca więc na Twoim miejscu też bym chciała na 2 dzień coś sexi

Cytat:
Moja mama też chciał sobie coś uszyć u mojej krawcowej ale nie ma pojęcia co...
Te sukienki z allegro mi się podobają ale trzeba mieć do nich super nogi i mniej odstający tyłek naż mam ja
Kolczyki dla mnie jak najbardziej będą pasowały do sukni i są śliczne
Dziękuję kupiłam je na prawdę przypadkiem i bardzo się ciesze

Moja mama wymyśliła bluzkę albo z baskinką z dekoltem w łódkę albo taką ala "kimono" z dużym dekoltem zakładaną na bok i do tego ołówkową spódnicę. Wszystko w kolorze beżowo-złotym. Ale dokładnie co i jak jeszcze nie wie

A co do nóg to ja swoje bardzo lubię . W przeciwieństwie do innych części ciała hehe Dlatego chcę poszaleć na drugi dzień bo na 1 dzień mimo wszystko nie chciałam krótkiej sukienki.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]fantastyczna!!!!!!

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

[/QUOTE]

Cytat:

qmpela86 - bardzo podobają mi się te sukienki, które chcesz mieć na drugi dzień Ja bym się nawet nie zastanawiała
Kurcze dziewczyny, a ja się właśnie zakochałam w innej.. Ale ta cena . Nie widziałyście gdzieś podobnych? Myślę poważnie czy nie zamówić bo ślubna nie była mega droga.. Co o niej myślicie?

http://www.rarelondon.com/chiffon-ba...arl-dress.html

http://www.asos.com/Opulence-England...t=-1&clr=Cream

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Inusia jak napisałaś o tych 3 tygodniach które i mi zostały to aż mnie dreszcz przeszedł
To już faktycznie strasznie blisko!!!!!!

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:

Extra! Też bym chciała taką imprezkę (oprócz striptizera ).

A ten strój.. odważna jesteś . Dziewczyny fajnie to wszystko wymyśliły
Stary 2012-05-20, 17:17   #4091
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
OMG - zbieram właśnie szczękę spod biurka super! panu policjantowi pewnie bardzo się podobało hihi

ja już po obiadku, piję kawulca i znów siadam do pracy...

mam nadzieję, że ta piękna niedziela mija Wam przyjemnie
U mnie niedziela pod znakiem rozdawania zaproszeń Fajnie już coraz więcej do przodu . A teraz szykujemy się na żużel .

Szkoda że jutro już poniedziałek....

Dziewczyny dziękuje jeszcze raz za opinie o kolczykach. Teraz już wiem że dobrze wybrałam .
Stary 2012-05-20, 17:27   #4092
wesola84
Rozeznanie

Kasioonya, Wyborowa, Tusia, Malgos, Pradip dziękuję Mam bardzo szczupłe stopy i zawsze problem z dobraniem butów, a te są idealne - noga w ogóle mi się nie zsuwa
Kasioonya napisz co z Twoim aparatem - ściągasz? Bo ja cały czas trzymam kciuki - zwłaszcza, że jestem w podobnej sytuacji
Malgos pokaż "nowe" pazurki
Mabi84 jak dla mnie fryzurka w porządku - sama miałam podobną u koleżanki na weselu i wszystkim się podobała Tylko jeśli zależy Ci na zakrytych uszach, to trzeba by odpowiednio wsuwkami włoski zebrać, żeby nie "uciekały" z uszu.
Magnusia cieszę się, że panieński się udał! Z tego co piszesz, było gorąco... zwłaszcza patrząc na Twój strój! Pokaż fotki!
Qmpela sukienki na drugi dzień są śliczne, ale mnie ceny skutecznie odstraszyły

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:10   #4093
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dzięki

Oj widziałam na all dużo takich sexi i właśnie z asosa . Faktycznie Twoja na pierwszy dzień jest taka dziewczęca więc na Twoim miejscu też bym chciała na 2 dzień coś sexi

Moja mama wymyśliła bluzkę albo z baskinką z dekoltem w łódkę albo taką ala "kimono" z dużym dekoltem zakładaną na bok i do tego ołówkową spódnicę. Wszystko w kolorze beżowo-złotym. Ale dokładnie co i jak jeszcze nie wie

A co do nóg to ja swoje bardzo lubię . W przeciwieństwie do innych części ciała hehe Dlatego chcę poszaleć na drugi dzień bo na 1 dzień mimo wszystko nie chciałam krótkiej sukienki.

Kurcze dziewczyny, a ja się właśnie zakochałam w innej.. Ale ta cena . Nie widziałyście gdzieś podobnych? Myślę poważnie czy nie zamówić bo ślubna nie była mega droga.. Co o niej myślicie?
ta kiecka podoba mi się dużo bardziej, tylko cena rzeczywiście szalona jeśli masz jednak kaskę, to czemu nie zaszaleć szukałam na ebay, ale nie ma tam tego modelu... znalazłam coś takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-Chiff...item3a735c3137 no ale różni się dość mocno od tej, którą wrzuciłaś...

a pomysł na strój mamy - baaardzo mi się podoba! kocham baskinkę! u mnie w jednym salonie jest kiecka w kolorze szampana, właśnie z baskinką, na szerokich ramiączkach, z dość głębokim dekoltem na plecach, ale na tym dekolcie jest skrzyżowany materiał w kolorze bordowym. wygląda to super i chodzę wokół niej już pół roku... nawet ie zapytałam o cenę, bo tam są takie od 4 stówek wzwyż no i ta sukienka jest taka baaardzo wyjściowa, więc raczej za dużo bym w niej nie pochodziła...

sukienki z Asos trochę odstraszają mnie swoją ceną...

zaglądałaś na areyoufashion.com? wprawdzie nie widziałam tam dokładnie takich sukienek, o jakich piszesz, ale wybór wydaje się spory i ceny całkiem niezłe

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
U mnie niedziela pod znakiem rozdawania zaproszeń Fajnie już coraz więcej do przodu . A teraz szykujemy się na żużel .

Szkoda że jutro już poniedziałek....

Dziewczyny dziękuje jeszcze raz za opinie o kolczykach. Teraz już wiem że dobrze wybrałam .
gratki za postępy w zapraszaniu i przyjemnego kibicowania

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Kasioonya, Wyborowa, Tusia, Malgos, Pradip dziękuję Mam bardzo szczupłe stopy i zawsze problem z dobraniem butów, a te są idealne - noga w ogóle mi się nie zsuwa
Kasioonya napisz co z Twoim aparatem - ściągasz? Bo ja cały czas trzymam kciuki - zwłaszcza, że jestem w podobnej sytuacji
świetnie, że butki fajnie trzymają stopę naprawdę są dużo ładniejsze od tych pierwszych, choć tamte pewnie też Ci się przydadzą, bo są niższe, więc będą jak znalazł na przebranie

kwestia aparatu ma się rozstrzygnąć w środę, więc poproszę jeszcze o kciuki do tego czasu i dziękuję za dotychczasowe zaciskanie a kiedy u Ciebie ściąganie?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-20, 18:16   #4094
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia cieszę się, że panieński się udał! Z tego co piszesz, było gorąco... zwłaszcza patrząc na Twój strój! Pokaż fotki!

fotek nie mam jeszcze bo muszę pozbierać po dziewczynach. Strój był super- tylko ja założyłam do klubu legginsy do tego bo trochę krótka ta kiecka
Zresztą reszta dziewczyn tez była odpowiednio ubrana- gorsety, koronki, kabaretki itp

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
U mnie niedziela pod znakiem rozdawania zaproszeń Fajnie już coraz więcej do przodu . .

super-dużo Ci jeszcze zostało zaproszeń do rozdania?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:

piękna ale cena faktycznie kosmiczna
Stary 2012-05-20, 20:30   #4095
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Hej Kobietki Moj Tż wyjechal przed chwila do szkoły (przyjedzie dopiero za 3 tygodnie), wiec mam teraz troche czasu na popisanie Zaczelismy wczoraj rozwozenie zaproszen, niestety wszystkich nie dalo sie objechac w dwa dni wiec reszte zalatwie sama albo podjade z mamuska do niektorych ciotek, niech odwiedzi siostrzyczki Co zostanie, wysle poczta.

Magnusia super panienski, az ci zazdroszcze Twoje Dziewczyny spisaly sie na medal I ten stroj

Kasioonya ja juz bym wolala walczyc z niedowaga w gorze niz z boczkami

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:53   #4096
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
fotek nie mam jeszcze bo muszę pozbierać po dziewczynach. Strój był super- tylko ja założyłam do klubu legginsy do tego bo trochę krótka ta kiecka
Zresztą reszta dziewczyn tez była odpowiednio ubrana- gorsety, koronki, kabaretki itp
uhuhu - to Wy takie sexy byłyście w klubie? no no panowie pewnie się nabawili skrętu szyi, jak zobaczyli takie babeczki

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Hej Kobietki Moj Tż wyjechal przed chwila do szkoły (przyjedzie dopiero za 3 tygodnie), wiec mam teraz troche czasu na popisanie Zaczelismy wczoraj rozwozenie zaproszen, niestety wszystkich nie dalo sie objechac w dwa dni wiec reszte zalatwie sama albo podjade z mamuska do niektorych ciotek, niech odwiedzi siostrzyczki Co zostanie, wysle poczta.

Magnusia super panienski, az ci zazdroszcze Twoje Dziewczyny spisaly sie na medal I ten stroj

Kasioonya ja juz bym wolala walczyc z niedowaga w gorze niz z boczkami
współczuję wyjazdu TŻta czyżby przyszły mundurowy?
ale fajnie, że dzięki temu będziesz z nami częściej
gratuluję rozwożenia zaproszeń! w dwa dni ciężko obskoczyć wszystkich, ale rozumiem, że i tak już sporo Wam się udało?

jeśli chodzi o nasze "nadmiary" i "niedobory", to z nami kobietami tak już chyba jest, że jak by nie było, to każda znajdzie u siebie miejsca, gdzie jest jej za dużo albo za mało i zazwyczaj jest to odwrotnie proporcjonalne do tego, jak byśmy chciały, żeby było taka moja mała teoria pseudonaukowa hihi

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-20, 21:10   #4097
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
uhuhu - to Wy takie sexy byłyście w klubie? no no panowie pewnie się nabawili skrętu szyi, jak zobaczyli takie babeczki

współczuję wyjazdu TŻta czyżby przyszły mundurowy?
ale fajnie, że dzięki temu będziesz z nami częściej
gratuluję rozwożenia zaproszeń! w dwa dni ciężko obskoczyć wszystkich, ale rozumiem, że i tak już sporo Wam się udało?

jeśli chodzi o nasze "nadmiary" i "niedobory", to z nami kobietami tak już chyba jest, że jak by nie było, to każda znajdzie u siebie miejsca, gdzie jest jej za dużo albo za mało i zazwyczaj jest to odwrotnie proporcjonalne do tego, jak byśmy chciały, żeby było taka moja mała teoria pseudonaukowa hihi
Mojemy Tż-owi w szeregi policji sie zachcialo wstapic, do 9 lipca bedzie na tym kursie w Słupsku, juz 4 miesiace za nami, wiec jest blizej niz dalej Ale boje sie tego ze caly czas bede sie o niego martwila Najgorzej jak bedzie mial sluzbe w nocy
Co do zaproszen to nawet sporo sie udalo rozwiezc, ale Tż ma duzo rodziny na Sląsku (a to od nas jakies 300 km) wiec tam pojda zaproszenia poczta.
Teoria trafiona iealnie Ja np z checia te moje boczki zainwestowala bym w piersi Ojjj jaka bym byla szczesliwa gdyby tak sie dało

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
Stary 2012-05-20, 22:19   #4098
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Mojemy Tż-owi w szeregi policji sie zachcialo wstapic, do 9 lipca bedzie na tym kursie w Słupsku, juz 4 miesiace za nami, wiec jest blizej niz dalej Ale boje sie tego ze caly czas bede sie o niego martwila Najgorzej jak bedzie mial sluzbe w nocy
Mój szwagier w ubiegłym tygodniu skończył dokładnie ten sam kurs w trakcie którego moja siostra, była w ciąży (niestety zagrożonej, cała ciąża leżąca) rodziła, pierwsze najtrudniejsze tygodnie maleństwa w domku, a on na kursie... aj sporo ich kosztowała ta pasja zarazem wymarzona praca szwagra, ale teraz już będzie z górki u Was też szybko zleci
nadrobiłam zaległości ale bardzo ogólnie, padam na twarz, bardzo intensywna niedziela za mną, jutro napiszę coś więcej dobranoc kochane
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 22:22   #4099
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ na rybach jeszcze ale to nie jest jego kawalerski- tak sobie pojechał. Kawalerski robi za tydzień więc wszystko przed nim
Fotek na razie nie mam bo aparaty miały dziewczyny ale jak je zbiorę to jakies wrzucę
Mój dziś cały dzień chodził i płakał że taki super dzień na rybki a on w domu
Cytat:
Heh, kochana niestety jest to kłopocik - już mi nawet znajomi mówią, że wyglądam jak kościotrup wprawdzie podwozie mam dość słusznych rozmiarów, ale na ramionach i na twarzy mocno widać te moje "luzy"... no i mam naprawdę duży problem ze znalezieniem sukienki... marzą mi się kobiece kształty...
Mam wrażenie że otyłość i większa waga od pożądanej jest problemem o którym częściej się mówi i wiele osób nie ma pojęcia że przytyć może być tak samo ciężko jak schudnąć. W każdym razie życzę i Tobie i wszystkim PM upragnionej wagi
Cytat:
Ale świetny strój Ja na codzień nie czuję się w ciuchach przykuwających uwagę za dobrze ale gdybym miała okazję to pewnie z chęcią bym z kumpelami na taką sesję urządziła
Cytat:

Chciałabym żeby moja mama miała choć taki zarys co chce
W takim razie pokazuj te swoje nóżki Ja swoich strasznie nie lubię i pomimo że podobają mi się obcisłe i krótkie sukienki to mam wrażenie że wyglądałabym w nich jak krasnal na dwóch paróweczkach...
Sukienka bardzo ładna ale nie dałabym za nią tyle pieniędzy szczególnie kupując przez internet
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 22:33   #4100
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - super że impreza się udała

Qmpela - przygotuj sobie pęcherz, każdy będzie częstował kawka i herbatką, ja się cieszę, że zapraszanie już za nami...

Sara - szkoda, że Tż pojechał, ale zobaczysz szybko minie.. ile herbat i kaw wypiłaś? hahha

co do sukienek, to strasznie spodobała mi się na drugi dzień sukienka z H&M bo ją zobaczyłam na zdjęciu mojej znajomej... jak będą rozmiary to sobie kupię... wygląda dużo fajniej na osobie...
http://www.hm.com/ie/product/99326?article=99326-A

Kasioonya/ Wesola - Dziewczynki pazurki nie wyszły tak pięknie, bo jak zwykle maluję te skórki po bokach, bo nie mam cierpliwości... nie wiem czy będzie widać tutaj ten efekt tych drobinek... bo to taki lakier gdzie maluje się paznokieć i przystawia taki patyczek z magnesem i on przyciąga te drobinki i tworzy wzory... zdjęcia z telefonu więc nie najlepsza jakość i nie zbyt dobrze widoczny jest ten efekt, ale zrobię kiedyś z ciemnym fioletem, tam lepiej to widać.

6-ty dzień pracy pod rząd za mną, jeszcze tylko 4 ... trzymajcie kciuki, żebym przeżyła hahah
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Photo0264.jpg (73,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Photo0279.jpg (73,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Photo0274.jpg (84,3 KB, 24 załadowań)
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 22:35   #4101
Malgos_12
Zakorzenienie

Teraz jak patrzę na te zdjęcia, to widzę, że wyszły paskudnie... ale malowałam je po kilka razy, bo coś wzorek nie chciał wyjść, a to magnesem dotknęłam lakieru itd i to wszystko o 12 w nocy
Stary 2012-05-20, 22:48   #4102
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

no to super że imprezka się udała i że dziewczyny trafił w Twój gust i spełniły oczekiwania czekamy na fotki
Cytat:
noooooooooooooo moja droga w takim stroju to ty na pewno musiałaś dać czadu a jeszcze jak byłyście tak ubrane w klubie to myślę że nie jednemu tam ślinka ciekła

a nam mimo choroby udało się na 100% opanować nasz pierwszy taniec
zostaje do 9 czerwca ćwiczyć i ćwiczyć dla przypomnienia i żeby kroków nie zapomnieć
idę się kurować do łóżeczka u boku tż .
miłego wieczorQ
Stary 2012-05-20, 22:59   #4103
Malgos_12
Zakorzenienie

Wyborowa - wracaj do zdrowia szybciutko!
Stary 2012-05-20, 23:12   #4104
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:

czad!

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:

jaka piękna!! matko z córką!!

ale cena na złotówki no to trochę
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 23:38   #4105
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Inusia jak napisałaś o tych 3 tygodniach które i mi zostały to aż mnie dreszcz przeszedł
Hehe no masakra, mnie też już przechodzą dreszcze i sama nie wiem co jeszcze Ale poważnie to zaczynam już odczuwać małe napięcie

Cytat:
Inusia nie wiem jak to się stało, że nie widziałam Twoich kiecek... Mnie się bardziej podoba ta z niebieską górą i jak tak przypominam sobie Twoją buzię, to myślę, że będzie do Ciebie bardziej pasować Butki fajne!
No to masz maraton z tymi komuniami
Jak Ty możesz pisać, że Twoje fotki są "niewydarzone"? Zaraz będzie lanie Super laska z Ciebie!

Dziękuję Ci bardzo kochana
A fotki niewydarzone, bo na żywo te sukieneczki wyglądają o wiele lepiej Ogólnie najprawdopodobniej zdecyduję się właśnie na tą z niebieskim bo jakoś tak bardziej przypadła mi do gustu i jest bardziej komfortowa

Apropo komuni to wrzucam focie z dnia dzisiejszego, po której jestem przekonana, że wezmę tą sukienkę na ten nasz "poprawinowy" dzień
Chyba jakoś w miarę udało mi się nawet ukryć dziś bieliznę

Magnusia - ach ! ależ miałaś świetny panieński! Gratuluję pomysłowych koleżanek Ależ ja jestem ciekawa co moje wymyśliły, a panieński już w nadchodzącą sobotę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3279.jpg (83,4 KB, 54 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 23:41   #4106
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia sukienka extra! tylko ja bym do niej założyła jakieś delikatniejsze buty (choć te bardzo mi się podobają).
Stary 2012-05-21, 05:59   #4107
aisak42
Raczkowanie

dziewczyny a mogłybyście mi pomóc w doborze jakiejś fryzury? też doszłam do wniosku że troche za łyso w niej wyglądam..
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 07:58   #4108
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Wyborowa - wracaj do zdrowia szybciutko!
dziękuję już czuje się lepiej tyle że dostał katar i gardło
Cytat:
Hehe no masakra, mnie też już przechodzą dreszcze i sama nie wiem co jeszcze Ale poważnie to zaczynam już odczuwać małe napięcie
no i super wyglądasz w tej kiecce z komunii więc spokojnie bierz na poprawiny laseczko
no mnie też łapie małe napięcie dziś jak zaczęłam myśleć to już od 6.30 spać nie mogę

no i decyzja co do winietek podjęta w rodzinie tż nie będzie trudno głupio to będzie wyglądało ale trudno nie moja wina
i dzisiaj w myślach już usadzałam wszystkich

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-05-21 o 09:11
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 08:25   #4109
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Ewula87 - wiem ze szybko zleci, nawet nie wiem kiedy mi te 4 miechy zlecialy, zostaly jeszcze niecale dwa A pozniej tylko sie starac musi o szybkie przenbiesienie z Warszawy, mam nadzieje ze w miare szybko mu to pojdzie
W ogole to sobie uswiadomilam ze do slubu zostalo 68 dni A jeszcze niedawno Wam pisalam ze 100dniowka przede mna
Pradip - dziekuje Bogu ze moj nie ma bzika na punkcie rybek czy pilki noznej czy w ogole sportu telewizyjnego, bo bym oszalala W sumie do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic, ale mi juz wystarczy ze musze te jego policyjne opowiesci sluchac
Malgos - nie bylo tak zle , skutecznie sie bronilismy przed kawami, w sumie to wiekszosc spedzala czas na dworze wiec szklaneczka czegos zimnego wystarczyla, chwila rozmowy i do domku
A pazurki mi sie bardziej podobaly fioletowe, ale to dlatego ze nie lubie zadnych drobinkowych lakierów Nie martw sie, ja tez sobie zawsze wypaprze skorki wkolo paznokci
Inusia - dawaj te fotki z komunii

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
Stary 2012-05-21, 09:12   #4110
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
[B]
Inusia - dawaj te fotki z komunii
no przecież jest sukienka z komunii

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości