Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 18:03   #2611
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jasne, jasne winny się tłumaczy

super!

Oooo, też mam redd'sa cytrusowego w lodówce i też byłam na lodach dziś zeżarłam 2 gałki
Mi mam też kupiła dzisiaj loda ale mial ok 200kcal wiec zjadlam na podwieczorek Ja sie troche poopalałam na działeczce i jestem
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:06   #2612
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Mi mam też kupiła dzisiaj loda ale mial ok 200kcal wiec zjadlam na podwieczorek Ja sie troche poopalałam na działeczce i jestem
no nareszcie ktoś zawitał i co? Opalona?

Uwielbiam lody z Lidla w mlecznej czekoladzie z kawałkami migdałów szkoda, że są cholerę kaloryczne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:08   #2613
monika01011986
Zakorzenienie

a ja dziś się opalałam nad jeziorkiem plecki i rączki troszkę mnie wzięło bo już ramiona brązowe mam lekko
No i DOSTAŁAM OKRES dzwonię do męża i mówię mu że dostałam okres a on do mnie: "ZNOWU?" no bo przecież w majówkę mi się skończył.... wykrwawię się na śmierć nie długo no i mam taką jazdę na słodkie że zaraz zwariuję!!!! i wcinam własnie czekoladę Wedla której normalnie to nie cierpię a teraz smakuje mi strasznie! Do tego cappucino z 5 tabletkami słodzika Czy wy to kumacie?????? Normalnie to bym się już porzygała od tego słodkiego ale przez te moje okresy to mogłabym z tone tego zjeść i nic by mi nie było
Moje dzieciaki szaleją po całym mieszkaniu a ja mam takiego nerwa, że zaraz wybuchnę chyba! Mam ich dość, bo robią wszystko czego nie powinny!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:10   #2614
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no nareszcie ktoś zawitał i co? Opalona?

Uwielbiam lody z Lidla w mlecznej czekoladzie z kawałkami migdałów szkoda, że są cholerę kaloryczne
Okaże sie jak sie porozbieram bo nie patrzyłam Musze spróbowac jak mówisz że dobre te lody

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
a ja dziś się opalałam nad jeziorkiem plecki i rączki troszkę mnie wzięło bo już ramiona brązowe mam lekko
No i DOSTAŁAM OKRES dzwonię do męża i mówię mu że dostałam okres a on do mnie: "ZNOWU?" no bo przecież w majówkę mi się skończył.... wykrwawię się na śmierć nie długo no i mam taką jazdę na słodkie że zaraz zwariuję!!!! i wcinam własnie czekoladę Wedla której normalnie to nie cierpię a teraz smakuje mi strasznie! Do tego cappucino z 5 tabletkami słodzika Czy wy to kumacie?????? Normalnie to bym się już porzygała od tego słodkiego ale przez te moje okresy to mogłabym z tone tego zjeść i nic by mi nie było
Moje dzieciaki szaleją po całym mieszkaniu a ja mam takiego nerwa, że zaraz wybuchnę chyba! Mam ich dość, bo robią wszystko czego nie powinny!!!
No faktycznie dziwne cos z tym twoim okresem. Koniecznie idź do gina !!
Stary 2012-05-20, 18:13   #2615
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, zazdroszczę opalanka mnie tak szybko nie łapie a jak łapie to na czerwono i wyglądam jak burak

no właśnie znowu? Do gina marsz! hehe, przed i w czasie okresu są różne dziwne jazdy na jedzenie ja ostatnio jadłam lody, po czym wpie.r.dzieliłam rybę po grecku TŻ mało nie zwymiotował

ale Ty to szalona jesteś słodka dziewucha

Masz się z tymi Twoimi łobuziakami ajjj, rilakssss niedługą się zmęczą i padną
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-20, 18:14   #2616
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Jutrooo wracam do Was !! jezuu jak się stęskniłam za Wami
Widzę ze dziś większość się opala tylko ja w domu bo pogoda nie dopisuje

Meedzik
jak dla Mnie to Tobie w każdym kolorze Pięknie jest !! Mówie to szczerzeee ! Cudownaśś Poprostu !!
super ze wracasz
Jak tam zdrówko?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Obiad: 1 krokiet odgrzany z piekarniku (ale naleśniki smażone na oleju ) z kapką keczupu

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Jupi
Dobrze, że wracasz!!! Smutno bez Ciebie tu było!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

OOoo prosze, placuszków się samej nie robiło
Oks, jak zrobię, na pewno napiszę!

haha, ja spamerka?! ^^ ja tylko odpisuję dziewczynom!!!

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Lecę zdjąć pranie i powiesić następne, ogarnę się i do koleżanki na kawkę, potem do sklepu za ciuchami się rozejrzeć i do sklepu po jedzenie do domu, bo puuuustki
Dzisiaj na kolację robimy z Tż sałatkę nicejską Wzięło go na francuską kuchnię^^

Uciekam, bd wieczorkiem Cieszcie się słonkiem!
A co to za sałatka? nigdy nie jadłam i nie słyszałam

Cytat:
Ojjj Kochana koniecznie musisz isc do lekarza nie odwlekaj tego, chociaz takie rozregulowanie tez moze byc spowodowane zmiana otoczenia (klimatu) stresem itp

NO ja juz wrocilam z zakupków, zmeczyłam sie a głodna jestem ze szok ale jestem z siebie dumna, bo ominelam wszystkie restauracje mc donaldsy itp nic nie kupiłam poza woda
Za to na zakupach poszalałam troche kupiłam sukienke ( ale jakos nie jestem do niej do konca przekonana) 2 mgiełki/nietoperze, bokserke , buciki i bielizne trafilam na przecene gdzie staniki były po 15-20 zł a stringi 4-8 zł
aaaa i wielkie brawa dla mnie : ominełam rossmana i superpharm z daleka

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:17   #2617
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Okaże sie jak sie porozbieram bo nie patrzyłam Musze spróbowac jak mówisz że dobre te lody
Spróbuj albo lepiej nie bo przepadniesz

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
NO ja juz wrocilam z zakupków, zmeczyłam sie a głodna jestem ze szok ale jestem z siebie dumna, bo ominelam wszystkie restauracje mc donaldsy itp nic nie kupiłam poza woda
Za to na zakupach poszalałam troche kupiłam sukienke ( ale jakos nie jestem do niej do konca przekonana) 2 mgiełki/nietoperze, bokserke , buciki i bielizne trafilam na przecene gdzie staniki były po 15-20 zł a stringi 4-8 zł
Brawa dla Ciebie ale nic nie jadłaś cały dzień? na wodzie byłaś?

super, że zakupy udane! pochwal się ja poluję na jakieś super sandałki/japonki ale chcę jakieś lepsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 18:21   #2618
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia no ja też się lepiej czuję w blondzie, zobaczymy po paru myciach kolor pewnie zjaśnieje, bo farbowałam na blond liczę na to, że będzie jaśniejszy
No i jak będzie takie piękne słoneczko jak dzisiaj to też ci od słońca zjaśnieją

Cytat:
Właśnie miałam dosyć tych piórek na końcu które byly zniszczone no ja mam teraz 74cm ale mam nadzieje ze szybko odrosną
no to sporo obciachałaś ale na prawde wyszło Ci to na lepsze bo pięknie teraz wyglądają Twoje włosiska bez tych piórek
Ja dzisiaj sobie sama zmierzyłam włosy tak jak Ty mierzysz - od czoła w dół i mam 72 cm, no ale sama to mogłam niedokładnie zmierzyć. W ogóle to synek zrobił mi zdjęcie moich włosów zaraz Wam wkleje i stwierdzicie czy coś urosły czy nie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 18:22   #2619
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Widze, ze wszyscy maja faze na lody. Dzis i tutaj pierwszy bardzo letni, cieply dzien - 23 stopnie. A ja pozarlam loda Magnum migdalowego olbrzym, ma 270 kalorii. Przez weekend wpadlo troche kalorycznego jedzonka, po kilka ciasteczek i kawalkow czekolady - ale jeszcze w miare przyzwoicie, nie obzeralam sie jak prosie.
W tym tygodniu wracam do regularnego biegania, bo nareszcie pogoda sprzyja. Dwa-trzy razy w tygodniu postaram sie. Trzeba wytopic ten tluszczyk z ud i posladkow.
Nie wazylam sie przez cztery dni, jutro rano wskocze - az sie boje.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:35   #2620
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia Zaszalałaś z tym sprzątaniem, 3 worki?! O boszz.... ile tego musiało być?!
Ja swoją drogą też muszę ogarnąć mieszkanie, bo z pokoju do kuchni bez potknięcia się nie wejdę
Ale Ty masz dużo roboty, cały czas zabiegana, normalnie coś strasznego!
Przyzwyczaiłaś się do mieszkania, to normalne, ale zobaczysz, pojedziesz do kochanego męża, do lepszej gospodarki w kraju (obcym , bo obcym...ale coś za coś niestety) to zapomnisz o mieszkaniu
Gdzie rodzina, tam Twój dom

Uczyłam się i postawiłam obok siebie butelkę 1,5 l wody gazowanej, po 40 minutach już jej nie było
Co rusz nalewałam sobie do kubka.
Jak ja gazowanych rzeczy nie cierpię, to tak teraz prawie duszkiem !
ojj sporo tego było.... duzo kartonów miałam po kosmetykach z Oriflame, bo nigdy mi się ich wurzycac nie chciało bo za duże były i kładłam na balkon z myślą że jak będę szła na dwór to zabiorę i wyrzucę.... ale tak zbierałam je tylko i później myślałam że przydadzą się przy przeprowadzce ale pewnego dnia mocno deszcz padał i zmokły :/ także takie rozwalone kartony to sporo miejsca mi w workach zajęły...
No ja już większość najgorszej roboty zrobiłam więc teraz kilka dni luzu sobie robię zwłaszcza, że dostałam okres.....
Ja mam nadzieję że tak będzie jak mówisz z tym mieszkaniem... choć na prawdę pomału odechciewa mi się już tego wyjazdu..... no bo jak wiem, że to na stałe to już mi jakoś mniej wesoło :/
Aaaaha, a ja myślałam że Ty te 1,5 l wody to duszkiem wciagnęłas na jeden raz noo widać, że ta nauka nieźle Cie męczy skoro tyle pijesz

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
W końcu się wyspałam Dziś na dworze ciepło, w dodatku są jakieś występy zespołów z okazji majówki ale ja nie wychodzę, jeszcze ten jeden dzień posiedzę w domu. Pochwalę się że już pokręciłam 30min Najgorzej jest się zebrać, później jakoś idzie.
Muszę iść do miasta poszukać jakiegoś stroju, bo mój to już jest taki wyciuchany że wstyd wyjść Tylko pewnie nic nie znajdę bo tu taka dziura że nic nigdy nie ma
monia to się narobiłaś wczoraj, ale co się dziwić jak wszystko odkładałaś z myślą "a może się przyda" (zresztą ja robię tak samo zawsze ) A później weź to posegreguj co wywalić a co zachować
monia znowu ta opryszczka?! niedawno miałaś
wiesz co dziś już się dobrze czuję więc może w końcu przejdzie, no i jutro już muszę iść do szkoły bo za dużo lekcji opuszczę. myślę że bedzie ok
No to się cieszę, że już zdrowsza jesteś, uważaj na siebie, żeby nie wróciło choróbsko Właśnie z tą szkołą to najgorzej, bo potem zaległości..... przerabane :/ człowiek niema jak się porządnie wykurować bo do szkoły trzeba iść :/
Opryszczkę dostaje zawsze razem z okresem czyli co miesiąc a teraz co 2,5 tygodnia bo tak mam okres.... nie będę nawet tu pisała jak bardzo mnie to wku...... bo tego się nawet opisac nie da......
Ja to własnie taki chomik jestem ale postanowiłam się zmienić bo nie chcę mi się więcej już tyle sprzatać co wczoraj :P teraz będę wszystko wywalała od razu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 18:37   #2621
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Widze, ze wszyscy maja faze na lody. Dzis i tutaj pierwszy bardzo letni, cieply dzien - 23 stopnie. A ja pozarlam loda Magnum migdalowego olbrzym, ma 270 kalorii. Przez weekend wpadlo troche kalorycznego jedzonka, po kilka ciasteczek i kawalkow czekolady - ale jeszcze w miare przyzwoicie, nie obzeralam sie jak prosie.
W tym tygodniu wracam do regularnego biegania, bo nareszcie pogoda sprzyja. Dwa-trzy razy w tygodniu postaram sie. Trzeba wytopic ten tluszczyk z ud i posladkow.
Nie wazylam sie przez cztery dni, jutro rano wskocze - az sie boje.
Magnum jeszcze biay u mnie dzisiaj ponad 25 bylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 18:44   #2622
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Wzrostu mam tyle co Monia - 175 Póki co waga waha się pomiędzie 58,5-60 kg w zależoności ile i czego zjem
Ostatecznym celem jest 55kg ale to będzie zależało od tego jak mój organizm odnajdzie się przy takiej wadze
ooo widzę, że nawet wiek mamy ten sam oprócz wzrostu waga tez mi się ciagle waha między 58-60. Najmniej wazyłam 57 i uważam że to najlepsza waga dla mnie. Mniej to bym już za chuda była, ale na początku bardzo chciałam wazyć 55 kg i do tego dążyłam. Dobrze, że już mi przeszło bo zrobiłabym sobie tylko krzywdę.... Przy 57 i tak chudo wyglądam ale jeszcze w miarę zdrowo Ja mam "grube" kości które sporo ważą dlatego każdy mi mówi że wyglądam jakbym ważyła 52 kg a nie 58.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 18:47   #2623
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj albo lepiej nie bo przepadniesz

Brawa dla Ciebie ale nic nie jadłaś cały dzień? na wodzie byłaś?

super, że zakupy udane! pochwal się ja poluję na jakieś super sandałki/japonki ale chcę jakieś lepsze
Nie nie normalnie sniadanie zjdałam i obiad przed wyjsciem tylko w ch jak łaziłam nie zaatakowałam zadnego fast fooda tylko wode piłam
Fotki dodałam w albumie niestety nie miał kto mi zrobić wiec cyknełam same ciuszki jedynie sukienke wyróżniłam , ale to foto z przymierzalni bo chciałam sie mamy poradzic czy moze byc wyszły jak wyszły bo w dodatku komórka cykałam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-20, 18:48   #2624
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Tyryryrry, ale mam dobry humor! Pogoda cudowna to i od razu człowiek weselszy zaraz zmykam na jakiś spacerek, bo normalnie grzechem by było siedzieć w domu niech już będzie tak ciepło!

No i w końcu choroba mi przeszła! Znaczy katar dalej mam, ale już nie taki jak na początku no i gardło też już prawie nie boli wczoraj zeżarłam gałkę loda
ojjj pogoda dzisiaj boska była i w sumie jest nadal a jutro ma być jeszcze cieplej!
Super, że już zdrowsza jesteś cieszę się przeokropnie

Cytat:
Widocznie Tobie odchudzanie nie jest potrzebne nikt się nie zorientuje czy przytyłaś 2-3 kg nic tylko się cieszyć a nie narzekasz to wcale nie jest podlizywanie się, ino czysta prawda a ślepa też nie jestem, więc
ja się zorientuję od razu czuję to po nogach :/ 2-3 kg to na prawdę sporo już na tym etapie odchudzania. Widać bardzo każdy kilogram. Muszę dobić do 57 i koniec! kropka! .

Cytat:
No masakra po prostu a z tym Rossmanem w Niemczech to przegięcie co to ma znaczyć?!
no własnie bezsensu my to ze wszystkim musimy mieć gorzej w tym kraju

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 18:52   #2625
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie normalnie sniadanie zjdałam i obiad przed wyjsciem tylko w ch jak łaziłam nie zaatakowałam zadnego fast fooda tylko wode piłam
Fotki dodałam w albumie niestety nie miał kto mi zrobić wiec cyknełam same ciuszki jedynie sukienke wyróżniłam , ale to foto z przymierzalni bo chciałam sie mamy poradzic czy moze byc wyszły jak wyszły bo w dodatku komórka cykałam
Eeee, super zakupki! a Ty jakie masz oczęta śliczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 18:53   #2626
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, super zakupki! a Ty jakie masz oczęta śliczne
Dziekuje
Nad ta kiecka sie zastanawiam czy zostawic czy oddac

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-20, 18:54   #2627
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj pogoda dzisiaj boska była i w sumie jest nadal a jutro ma być jeszcze cieplej!
Super, że już zdrowsza jesteś cieszę się przeokropnie
No widziałam te prognozy oby się sprawdziły

Kochana

Cytat:
ja się zorientuję od razu czuję to po nogach :/ 2-3 kg to na prawdę sporo już na tym etapie odchudzania. Widać bardzo każdy kilogram. Muszę dobić do 57 i koniec! kropka! .
Uparciuch!
Cytat:
no własnie bezsensu my to ze wszystkim musimy mieć gorzej w tym kraju
No właśnie
Stary 2012-05-20, 19:05   #2628
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jesteś musiałam swoje odchorować. Dlatego też nie miałam siły wchodzić na kompa i coś pisać ale troszkę Was podczytywałam i klikałam w banerek Madzi i Coctail
a do Bieszczad to ja mam daleko :P

No chodziłam chodziłam, bo u mnie za zwolnienie nie płacą! masakra więc wolałam przecierpieć... już prawie zdrowa jestem dziękuję
no to nieźle Cie rozłozyło jak nie miałam siły dla nas ale dobrze, że już prawie zdrowa jesteś
Dobra dziewuszka z Ciebie, że klikałas w banerek

No to dla mnie jeszcze lepiej że do Bieszczad masz daleko! Wtedy ja mam bliżej do Ciebie szybciej przyjadę

Cytat:
Haha do sprzątania ciężko się zabrać, ale jak już się zacznie to sprzątanie generalne wychodzi no i masz z głowy domyślam się, że zmachałaś się okrutnie, bo ja wczoraj też walczyłam z moim mieszkaniem ale teraz błyszczy! Dumna z siebie jestem! no i z mojego TŻ-ta też, bo mi pomógł

ja też jestem typ chomika ale ostatnio się wkurzyłam na maxa i powypi.e.rdzi.elałam wszystko! Haa!
no dokładnie! ja sprzatam rzadko ale jak już się zabiorę to cały dzień sprzątam albo i 2 dni
Fajnie, że TŻ Ci pomaga ja muszę sama to ogarniać
Ja od wczoraj tez już wszystko wypieprzam! chcę mieć wszystkiego jak najmniej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 19:07   #2629
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje
Nad ta kiecka sie zastanawiam czy zostawic czy oddac

A dużo za nią dałaś? Na zdjęciu nie widać dokładnie jak wygląda, bo ciut rozmazane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 19:13   #2630
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

A dużo za nią dałaś? Na zdjęciu nie widać dokładnie jak wygląda, bo ciut rozmazane
Nie , 69 zł
Ten kawałek na cyckach jest w koronki i dół taki fajny luzny
a tam bede sie zastanawiac zostawie
Jak znajde jakiegos fotografa cykne normalne foto

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-20, 19:16   #2631
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego wypadu Wrzuć fotki jak się opaliłaś! Ja się wczoraj mega opaliłam na słoneczku

dziękuję było miło fotek nie zrobiłam kurde... ale synuś mi zrobił fotki moich włosów więc jak Wam juz po odpisuję to wrzucę te zdjęcia

Cytat:
Jak dla mnie 58kg przy wzroście 175cm to już jest mało, zresztą dobrze obie wiemy że to poniżej normy.
niedowaga zaczyna się od 56,3 przy wzroście 175 cm 56,6 to jeszcze prawidłowa waga a 58 to juz w ogóle bardzo prawidłowa hehe także do 57 można chudnąć No ale zresztą wiesz jak to jest z tym BMI, tłuszcz różnie odkłada się w organizmie i można mieć niedowagę a tak na prawdę mieć np. grubszy tyłek.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Monia zapomniałam wcześniej podziękować także dziękujęęęę i widzę, że u Ciebie w planach jeziorko my też jedziemy z Tż i psiakiem ale to po obiedzie
aleeeeż nie ma za co
noo jeziorko to podstawa u mnie jak jest gorąco kocham plaże

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 19:18   #2632
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja też muszę się zacząć opalać, bo blada du.pa ze mnie a jutro muszę jechać z mamą na zakupy i do lekarza, może zdążę trochę poleżeć jak wrócę

Monia koniecznie do gina się wybierz, bo coś dziwnie to z tym Twoim okresem.

Heroine te lody z Lidla to mistrzostwo świata uwielbiam je a ostatnio kupiłam w promocji za 1,19 zł
Także Cocktail jak spróbujesz to przepadniesz ale jak zjem jednego to mam dość słodkiego, bo zawsze się zamulę nim.

Dodaję parę zdjęć z jeziora

Stary 2012-05-20, 19:18   #2633
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj na kolację robimy z Tż sałatkę nicejską Wzięło go na francuską kuchnię^^
a cóż to takiego?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 19:20   #2634
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine dziękuję, że klikasz
Stary 2012-05-20, 19:29   #2635
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine hahaha te wyniki w spamowaniu to są jakieś o szachrajone albo to tylko dlatego, że Ciebie ostatnio nie było a Monia czasu nie ma
nooo bo jakby Monia miała czas to nie miałybyście szans ze mną w ilości postów hahahahah <żart>

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Widziałam fotki Moni - ślicznie Mimo, że wagę mamy porównywalną (wzrost również) to jednak wizualnie dużo mi brakuje zwłaszcza jeśli chodzi o jędność i mięśnie
I właśnie z tym chce coś zadziałać
ja mięśnie nie mam wcale a o jędrnej skórze mogę tylko pomarzyć
Po dwóch ciązach i przytyciu 2 razy po 30 kg a potem schudnięciu niema opcji żeby mieć jędrną skórę choćby nie wiadomo co sie robiło....

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Jutrooo wracam do Was !! jezuu jak się stęskniłam za Wami
Widzę ze dziś większość się opala tylko ja w domu bo pogoda nie dopisuje
nooo Witamy jak zdróweczko? lepiej?
słyszałam że w Anglii brzydko i zimno.... Zapraszamy więc do Polski

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Haha, kalorie spalone tyle śmieci?! Skąd Ty tyle nabrałaś? ale potrafię Cię zrozumieć, bo u nas codziennie wyrzuca się jeden wielki worek normalnie czasem to ja nie wiem skąd one się wzięły?! śmieję się do TŻ-ta, że nasze mieszkanie to masowa produkcja śmieci

No jakoś się uzbierało sama nie wiem skąd hehehe powyciagałam wszystkie pierdoły z zakamarków i tyle tego wyszło
No a jeszcze nie wszystko tak na prawdę.... bo na upartego to jeszcze z 2 worki bym uzbierała
No to mamy kolejną wspólną ceche heheh no ale co w rodzinie to nie zginie siostro heheh

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 19:43   #2636
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dobra, zdjęcia chcemy dobrze, że ja piwa nie lubię redd'sa jedynie no ale to przecież nie piwo, nie? każda wymówka jest dobra

no pogoda cudna to i ludzie wylęgli z domów
Nooooo Nadia! zdjęcia chcemy!
Ja piwa też nie lubię wprost nie cierpię nawet Redssa

U mnie w mieście w końcu ludzi ujrzałam też wylęgli z domów

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
No faktycznie dziwne cos z tym twoim okresem. Koniecznie idź do gina !!
jak mi się skończy to pójdę na pewno, już mam tego serdecznie dość!

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Ojjj Kochana koniecznie musisz isc do lekarza nie odwlekaj tego, chociaz takie rozregulowanie tez moze byc spowodowane zmiana otoczenia (klimatu) stresem itp

Za to na zakupach poszalałam troche kupiłam sukienke ( ale jakos nie jestem do niej do konca przekonana) 2 mgiełki/nietoperze, bokserke ,
buciki i bielizne trafilam na przecene gdzie staniki były po 15-20 zł a stringi 4-8 zł
pewnie to przez zmianę klimatu :/ jak mi sie okres skończy to idę od razu do gina, no bo ile można mieć okres

nooo zakupy widzę się udały bardzo ładne ciuszki sukieneczka też super! dobrze, że ją wzięłaś
za ominięcie McDonald'sa - ja bym nie dała rady go ominąć Cheesburgera musiałabym zjeść

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Widze, ze wszyscy maja faze na lody. Dzis i tutaj pierwszy bardzo letni, cieply dzien - 23 stopnie. A ja pozarlam loda Magnum migdalowego olbrzym, ma 270 kalorii.
Wiecie, że ja nigdy w życiu nie zjadłam całego Magnuma!!!!!??
Tyle razy mąż mi kupował a ja po połowie miałam już serdecznie dość i aż mi nie dobrze się robiło.... Są strasznie syte i całkiem dobre tyle, że za słodkie jak dla mnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 19:47   #2637
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik widze nad Nyskim byliscie Piesiu słodziak

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 19:51   #2638
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, zazdroszczę opalanka mnie tak szybko nie łapie a jak łapie to na czerwono i wyglądam jak burak

no właśnie znowu? Do gina marsz! hehe, przed i w czasie okresu są różne dziwne jazdy na jedzenie ja ostatnio jadłam lody, po czym wpie.r.dzieliłam rybę po grecku TŻ mało nie zwymiotował

ale Ty to szalona jesteś słodka dziewucha

Masz się z tymi Twoimi łobuziakami ajjj, rilakssss niedługą się zmęczą i padną
Ja jakbym przez całą zimę ani razu na solarkę nie poszła to też bym na raka się spaliła na słońcu a tak to na brązowo mnie bierze

Do gina się wybieram po okresie.... pewnie da mi tabsy anty :/ i wcale sie z tego nie cieszę..... znowu zaczną mi włosy wypadać i będzie mi nie dobrze

Nooo w okres to można wszystko naraz jeść ale to nic w porównaniu do tego co można zjeść w ciąży! wtedy to dopiero jest hardcore!

Ja to wiesz, że za słodkim nie bardzo, dla mnie słodycze mogłyby nie istnieć ale w czasie okresu to zawsze mam chęć na czekoladę. Ponoć to normalka bo traci się wtedy krew i organizm chce uzupełnić to co straciłyśmy. No ale teraz to przesadziłam ze słodkim :P dobrze, że wynaleźli słodzik bo jakbym cukru nawaliła to dopiero byłaby bomba kaloryczna!

łobuziaki już zmęczone.... siedzą bajki oglądają, może zaraz zasną

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-20, 19:55   #2639
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
a cóż to takiego?
No właśnie ? Proszę o przepis

Cytat:
Nooooo Nadia! zdjęcia chcemy!
Ja piwa też nie lubię wprost nie cierpię nawet Redssa

U mnie w mieście w końcu ludzi ujrzałam też wylęgli z domów

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

jak mi się skończy to pójdę na pewno, już mam tego serdecznie dość!

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

pewnie to przez zmianę klimatu :/ jak mi sie okres skończy to idę od razu do gina, no bo ile można mieć okres

nooo zakupy widzę się udały bardzo ładne ciuszki sukieneczka też super! dobrze, że ją wzięłaś
za ominięcie McDonald'sa - ja bym nie dała rady go ominąć Cheesburgera musiałabym zjeść

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Wiecie, że ja nigdy w życiu nie zjadłam całego Magnuma!!!!!??
Tyle razy mąż mi kupował a ja po połowie miałam już serdecznie dość i aż mi nie dobrze się robiło.... Są strasznie syte i całkiem dobre tyle, że za słodkie jak dla mnie
Też tak miałam przy Magnumach, ale to tylko w początkach mojego odchudzania kiedy zupełnie odstawiłam słodycze, schudłam sporo. Później już zaczęłam powoli pozwalać sobie na słodycze ale Magnuma całego nie potrafiłam zjeść, to samo miałam przy Kit-kacie Nie to co teraz - jeden cukierek dopiero pobudza apetyt

Jak wyszukam jakichś aktualnych fotek to wrzucę, coby nie być taka aż anonimowa

Wiecie co ? Też dziś jadłam loda Rożka truskawkowego

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:18   #2640
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia koniecznie do gina się wybierz, bo coś dziwnie to z tym Twoim okresem.

Dodaję parę zdjęć z jeziora

bardzo dziwne :/ niedawno mi się skończył a teraz znowu mam oszalec mozna! jak tylko się skończy ( o ile się w ogóle skonczy) to od razu pójdę do gina.

Świetne te foteczki! Aż się czuję lato patrząc na nie no i jakie macie ładnie jeziorko!!! prawie jak nad morzem! tylko, że nad morzem nie ma takich ładnych dziewczyn jak tu na zdjęciach

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
No widziałam te prognozy oby się sprawdziły
Uparciuch!
no póki co się się sprawdzają więc może tym razem im się udało przewidzieć pogodę

nooo ja uparciuch bo koziorożec ze znaku

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Też tak miałam przy Magnumach, ale to tylko w początkach mojego odchudzania kiedy zupełnie odstawiłam słodycze, schudłam sporo. Później już zaczęłam powoli pozwalać sobie na słodycze ale Magnuma całego nie potrafiłam zjeść, to samo miałam przy Kit-kacie Nie to co teraz - jeden cukierek dopiero pobudza apetyt

Jak wyszukam jakichś aktualnych fotek to wrzucę, coby nie być taka aż anonimowa

Wiecie co ? Też dziś jadłam loda Rożka truskawkowego
Kit-kata też nie zjem bo mi nie smakuje nawet, ta czekolada taka sztuczna jest. Snickersa to po dwóch gryzach mam dosyć Jedynie Kinder Bueno zjem całego tzn. te dwa paluszki ale ja Kinder kocham jedyne słodycze które na prawde lubię ale też w granicy rozsądku.

Noo to czekamy na fotki

ja dzisiaj loda nie jadłam ostatnio to w ogóle loda jadłam w piątek - tego włoskiego z maszyny ale tylko dlatego że synek nie mógł zjeść całego to dokończyłam ale mam ochotę na takiego z owocami i bita śmietaną

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości