![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Ja też mam dzisiaj gorszy dzień, zero apetytu, nudności i cała jak balon bo jeszcze dzisiaj tak gorąco ![]() Ja biorę jakieś witaminy dla kobiet w ciąży z kawasem fol. i z imbirem - niby żeby mdłości nie było ... ale i tak mnie muli... Witam wszystkie nowe Dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłej niedzieli życzę wszystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() No i wszyscy wiedzą, cieszą się i ciągle się na mnie patrzą...nie lubię tego. Mam nadzieję, że jeśli tyle osób będzie o nas myślało i nam kibicowało, wszystko będzie dobrze. Gardło mnie drapie, katar jakiś, próbuję różnych sposobów ale nic nie działa, nawet sen po południu nie pomógł, a tu trzeba się szykować na jutro do pracy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj ja się dziś elegancko czuję ![]() ![]() dzisiaj ubrałam takie fajne letnie białe spodenki..ii...dopięłam się ale już za ciasno było ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
naszło mnie na cos kwasnego i zobaczyłam że mam kapuste kiszoną od teściowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie widze zmiany w sobie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z Komunii, jestem tak obżarta, że od godziny rozważam czy dla ulgi nie puścić pawia... A jeszcze dodam ze cycki mam jak dwie doniczki, sterczą jak u nastolatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
troche Was nadrobiłam :P
co do imion to na chwilę obecną będzie to Olaf lub Ewa ![]() ja do gin chodzę na NFZ od wielu lat do tego samego. Z synkiem też tam chodziłąm i byłam zadowolona ![]() u mnie wahania nastrojów są nadal :/ a podbrzusze pobolewa zawsze na wieczór co do drugiego dziecka. mój synek w grudniu skończył 2 latka więc róznica między dzieciakami bedzie 3lata i 1 m-c. Mysle że w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- ja też!!!! w nic sie juz pawie nie mieszcze! |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
Witam nowe mamusie
![]() ja też mam wzdęty brzuch najczęściej wieczorem, ale rano jestem już płaska jak deska ![]() Moje samopoczucie jest nie najlepsze, mdłości silne mam nad ranem, ale z tym juz jakoś się przyzwyczaiłam, najgorszy jest ból głowy i te moje humorki... |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak samopoczucie no i zdrówko? Przeszło Ci już? Ja bym tylko spała i spała... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
o Matko jak mnie się chce czekolady!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to wszystko za sprawą tortu i sałatek z majonezem... blee.. jeszcze trochę mi zostało jednej sałatki, ale pogoniłam męża żeby zjadł, bo ja nie dam rady a zapach przy otwieraniu lodówki nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
pytałam ginka o apap i mogę bezproblemowo wziąć, jeśli będzie mnie boleć a z moimi bólami to nie dałabym rady przeżyć dnia bez pigułki... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A z tym spaniem.. Mam podobnie...Całą noc śpię bez problemów ale i tak w ciągu dnia jestem potwornie senna. Bez drzemki się nie obejdzie. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Polecam zrobić sobie inhalacje z rumianku. Zaparzyć i potem głowa pod ręcznik i głęboko oddychać. Fajnie oczyszcza i działa na katar. Najlepiej wieczorem przed pójściem spać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
ja od wczoraj opędzlowałam dwa słoiki ogórków ... :P
no i brzuszek u mnie też wzdęty po całym dniu |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Basia - dziękuję za radę, kupię po pracy rumianek.
Wczoraj wieczorem odbyło się moje pierwsze bliskie spotkanie z kibelkiem....o masakra....mam nadzieję, że ostatnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja nie mam żadnych mdłości
![]() ![]() ![]() ![]()
#649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A TŻ rozpieszcza... Dzisiaj nie mogę się zdecydować... czy pierogi, czy rybka, czy warzywna zupka... Ale chyba zwyczajnie zacznę od kanapek ![]() Dziewczyny, a co sądzicie o przedwczesnym kupowaniu ubranek, łóżeczka, wózka, butelek itd.? Bo On tak się nakręcił, że zorganizował sobie puszkę, do której wrzuca pieniądze, które miałby przeznaczyć np. na piwo, czy jakieś gadżety do auta. I powiedział, że jak za tydzień- dwa wpadnie większa kasa, to będzie można już coś kupić. W zabobony staram się nie wierzyć, ale raz już w życiu poroniłam i nie chcę teraz zapeszać.
![]() |
#651 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Myślałam, że tylko ja mam wieczorami taki brzuch hehe.. Już się zastanawiałam czy napewno tam jeden dzidziolek jest hehe ![]() Też tak macie, ze jak długo czegoś nie jecie to aż Was potem skręca.. Ja myslałam, że dziś z przedszkola nie dojde.. Tak mnie rozbolał żołądek, ze szok.. ból niesamowity.. Authentic ja w pierwszej ciązy zaczełam kupować w na przełomie stycznia/lutego.. Też nie wierze w zabobony ale tak wcześnie nie kupowałabym takich większych rzeczy.. ale jak Ci jakies małe skarpeteczki, body czy tym podobne rzeczy wpadna w oko to czemu nie ![]() cytrynowo_piaskowa ja też tak mam wieczorem jestem niby objedzona a rano od początku.. Ale staram się pilnoiwać wagi, bo nie chce sie tak roztyć jak w pierwszej ciązy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wychodzę z założenia,że co ma wisiec nie utonie a zabobony denerwują mnie strasznie- nawet nie wiecie jakie wczoraj usłyszałam bzdury, nie wierzyłam,że ktoś w XXI wieku może opowiadać takie farmazony: - nie wolno mi chodzić do zoo i patrzeć na małpy ![]() - nie wolno mi się "zapatrzeć (cóż to znaczy zapatrzeć???) na brzydkie rzeczy, ludzi itp. ![]() - nie wolno mi chodzić po drabinie bo dziecko będzie miało wodogłowie ![]() - nie wolno nosić bransoletek,łańcuszków, bo dziecko okręci się pępowiną ![]() - jak się wystarszę to nie łapać się za ciało- bo dziecko w tym miejscu będzie miało blizny/ znamiona ![]() matko jedyne, powiem Wam,że ubaw po pachy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam lepiej bo wszystko praktycznie mam ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
no i z tym zapatrzeniem na zwierzęta też ciągle słyszę :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahhaha ![]() Kurde jakaś infekcja mi się przypałętała tam na dole:/ cholera jasna;/ smaruje clotrimazolum mam nadzieje że pomoże, ostatnio miałam takie infekcje jak brałam proszki antykoncepcyjne! ale to było DWA lata temu !!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Wtajemniczenie
|
Ech... no i nastąpiło ..pierwsze spotkanie z kibelkiem...dzisiejszy dzień nie zapowiada się dobrze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiecie może jak to jest ze wszystkimi przywilejami dla ciężarnej jak zachodzi się w ciążę na urlopie wychowawczym??? chodzi mi o macierzyński, itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam objawów.....czasem sie zastanawiam czy ja aby na pewno jestem w tej ciazy????? Chociaz ostatnio jak Tz lodówke otworzył było cieżko ![]() Wczoraj na wieczór myslałam, ze nie przejdzie mulenie..ale to takie sporadyczne rzeczy... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
ja też mam mdłości od rana,
puściłam też pawia ale to raczej z powodu,że moja psiunia zeszczała mi się na moje wyrko ![]() ![]() no i tak mnie męczyło, w końcu przyszła fala głodu i właśnie wszamałam galarete drobiową...... z OCTEM ![]() mniam miałam nosa,żeby wczorajszy rosół dobrze wykorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.