|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Hej Dziewczyny !
Ja znowu po przerwie, jestem ! :-* Zaraz Was zacznę nadrabiać jako że mam wolną niedzielę
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Pulcherija niestety z młodszymi tak jest. Rozpieszczone cudaki
. Też mam taka gwiazdę w domu ;p Martik no wreszcie jesteś Aga pochwal sie zakupami Jejuuuu jaka ja jestem beznadziejna ;/ Nie znalazłam ani jednej osoby która chciałaby gdziekolwiek wyjść z domu. Wszyscy mnie olali, miło....
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tam u Ciebie? Cytat:
za chwilke własnie wychodze![]() Nie martw sie nie jestes beznadziejna wcale![]() Mi wszyscy zje**** caly weekend wiec sie nie wypowiadam :brzyd al:
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
aguniaaaaa041986 Wszystko dobrze, tylko sporo na głowie. Uczelnia ii tereaz jestem w trakcie szukania praktyk które muszę odbyć i jestem trochę załamana....;/ 3majcie kciuki żebym coś znalazła. Zastanawiam się czy nie szukać czegoś na wakacje za granicą, np. w Niemczech.
PannaMigotkaa20 A widzisz ! A ja właśnie wróciłam z rundki po lesie, obok zoo i z powrotem 2,5h ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- aguniaaaaa041986 Fajnie, że bloga reaktywowałaś Właśnie poczytuję... Szczególnie zainteresowała mnie sekcja "motywacje" i "WŁOSY" :P
|
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Martik witamy spowrotem !
ja własnie spędziłam 45 min na rowerku jeszcze wiecej dzisiaj coś trzeba będzie poćwiczyć bo juz mam dość patrzenia na siebie ,, w takim wydaniu " ahaha
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() My wczoraj wylądawalismy na imprezce u kumpla ![]() Dzis na rocznicy komunii kuzynki byliśmy Pełna szafa ciuchów a ja nie miałam sie w co ubrać chyba z godzinę wybierałam/ przebierałam, w końcu ubrałam to co pasowało do siebie, ale zbyt zachwycające nie było Więc czułam się jak obwieś jakiś i tak gruuuubo ![]() Wyciagam męża na rowery
|
#1837 |
|
amor vincit omnia
|
cześć wszystkim
|
|
|
|
#1838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaglądaj bede starała sie jak najczesciej dodawac wpisyJa wlasnie tez sie zastanawiam czy nie zaczac szukac pracy za granica jakiejs nawet na wakacje ![]() Cytat:
za cwiczenia je tez araz jak odpoczne sie biore za to![]() To co widziałam w przymierzalniach jak mierzyłam ciuchy wogole mi sie nie podoba ![]() Cytat:
![]() Tez tak mam ciuchy sie w szafie nie mieszcza a ja stoje i sie zastanawiam a na koniec dochodze do wniosku, ze nie mam co na siebie ubrac ![]() ehhh te baby ![]() ![]() ![]() Cytat:
Odpoczywaj gdzie wariowalas ze taka zmeczona jestes?![]() NO ja juz wrocilam, zmeczyłam sie a głodna jestem ze szok ale jestem z siebie dumna, bo ominelam wszystkie restauracje mc donaldsy itp nic nie kupiłam poza woda![]() Za to na zakupach poszalałam troche kupiłam sukienke ( ale jakos nie jestem do niej do konca przekonana) 2 mgiełki/nietoperze, bokserke , buciki i bielizne trafilam na przecene gdzie staniki były po 15-20 zł a stringi 4-8 zł aaaa i wielkie brawa dla mnie : ominełam rossmana i superpharm z daleka
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Martikrk, heeej spowrotem
![]() Jejku, ale zabieganie ostatnio miałam... a wczoraj dwa grille no i drugiego ale składał się z samej papryki, to się nie liczy ;p potem u kolegi, ofc nic nie zjadłam tylko potem się skusiłam na trochę chipsów na szczęście jednocześnie paliłam papierosa co skutecznie umożliwiało mi pochłonięcie większej ilości a jak spaliłam to już było po chipsach a i w domu skusiłam się na parę cukierków toffi, miałam ochotę babuni coś zrobić za to że je przywiozła ale miło było.kurcze, powinnam się matematyki pouczyć bo będę miała wakacje z korkami i komisem ![]() a jutro tylko 3 lekcje dzisiaj: -jajecznica z 2 jajek na mleku, 3 plasterki pasztetu pieczonego -szaszłyk, pół pieczonej papryki, sałatka grecka, mizeria z połowy ogórka i połowy jogurtu naturalnego -lód w ramach kolacji obiecuję że po tym weekendzie zacznę ładnie jeść
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie ze tak imprezujesz pozazdroscic u mnie nuda i zero zorganizowania ze strony znajomych
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no u mnie to zależy, czasem jest taki natłok imprez że ciężko wyrobić i wyspać się a czasem też się nic nie dzieje, nikomu nie pasuje, nic się nie dzieje. W zeszłą majówkę imprezowaliśmy codziennie, tegoroczna była bardziej o to uboga i zdecydowanie zeszłoroczna była bardziej obfita we wspomnienia. Dzisiaj prawo Agaty co odcinek coraz bardziej chciałabym iść w tym kierunku, ech...
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
ah a ja musze sie wam pochwalic !
zaliczylam jeszcze 30 min hh !! a co do papierosow... nigdy w zyciu nie palilam! jestem totalna przeciwniczka papierosow iiii... mozecie mi powiedziec ze jestem zmanierowana , ale nie stolerowalbym sytuacji gdy np facet na randce by wyjal fajki- na imprezach sie nie odzywam bo to nie moja sprawa , ale jak bym mojego kumpla zobaczyla z papierosem to bym od razu opieprzyla ze sie zatruwa !;D
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie ruch na weekend odpuściłam, za mało się leniłam, teraz nadrabiam ;pCo do faceta + fajka - rozumiem cię, w gimnazjum mój chłopak palił a ja byłam ogromną przeciwniczką, jak dwa razy wyciągnął będąc ze mną papierosa to był duży foch. Teraz nie wiem ale niesmaczne wydaje mi się całować czy coś w oparach papierosowych. Ja palę tylko na imprezach czy jakiś wypadach, alkohol + papieros to jest duet który bardzo się uzupełnia
|
|
#1844 | |||
|
amor vincit omnia
|
mialam iść spać, ale... eh, mam dziś zły humor... weekendowe szaleństwo (komunia, urodziny, imprezka rodzinna...
) które równa się wzdętym brzuszkiem do tego zmęczenie, problemy w domu... musiałam tu zajrzeć żeby ochłonąć ... tu jest tak spokojnie ![]() powtarzam się, ale co tam- zazdroszczę BIUSTU ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ja sie nad wyjazdem zastanawiam juz od dłuzeszego czasu plusów mam tyle samo co minusów...sama nie wiem co z tym zrobic
![]() Najpierw ten kurs rezydenta chciałabym zrobic i pilota wycieczek...i chyba od tego zaczne ![]() Sama juz nie wiem. aaaa i dziekuje za komplement
|
#1846 |
|
amor vincit omnia
|
praca jako pilot wycieczek/rezydent w fajnym biurze podrózy... świetna sprawa
|
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Minthema powiem Ci, że też kiedyś popalałam do alkoholu. Na szczęście teraz dam radę odmawiać jak ktos mi proponuje fajke
. Aga za ominięcie drogerii .
|
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i w sumie angielski mam opanowany, wiec mogłabym sie zaczac uczyc drugiego np hiszpanskiego albo włoskiego tak jak zawsze chciałam Cytat:
![]() co tu duzo gadac poprostu lubie piwo![]() ![]() No włąsnie polowałam na jakas fajna bielizne na allegro, zeby uzupełnic braki, ale sie dzisiaj obkupiłam i mniej mi to wyszło niz na all bym musiała zapłacic i przynajmniej wiem ze dobry rozmiar stanika kupiłam a nie tak troche w ciemno , bo wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny Wogóle w lipcu we wro ma byc Ewa Chodkowska własnie zaproszenie do wydarzenia dostałam na fb![]() Eldo moze dałabys sie tez namówic ? byłoby nam razniej we dwie
|
|
#1849 |
|
amor vincit omnia
|
aga zastanowię się... z jednej strony ciekawa sprawa, a z drugiej... nie przypadła mi ewa do gustu jakoś
|
|
|
|
#1850 |
|
Rozeznanie
|
Ech... ja na ten tydzień nie mam się czym chwalić... "Wyjechałam" na urlop od ćwiczeń z okazji wszechobezwładniającej mnie @...
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiadomo kwestia gustu![]() Ogólnie całe warsztaty maja tak wyglądać: 4 GODZINNY KURS METAMORFOZY 2 h ćwiczeń - dwa programy treningowe po 45 min 2 h teorii : - ułożenie treningu personalnie,adekwatnego do Twoich potrzeb,tak żebyś mogła kontynuować prace w domu ... - co wolno,a czego należy unikać, - naturalne spalanie tłuszczu,jak jeść aby efekt był lepszy Mnie bardziej interesuje ta teoria niz sam trening ![]() Cytat:
ten bedzie napewno lepszy
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
co do biustu Agi zazdroszcze dziewczynom które mają piersi blisko rozstawione jesli mozna tak to nazwac
tzn nie wiem czy zazdroszcze... ustalmy ze mi sie podobają ! bo swoje jednak tez lubie i Aga - I POCHWAL SIĘ NOWĄ WIEDZĄ JAK PÓJDZIESZ NA TO SPOTKANIE ! Funit ja jak mam @ to jestem wyłaczona z życia :<
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to w lipcu dopiero![]() Ja przez pierwszy dzien @ jestem nie do zycia, nie dosc ze mnie boli brzuch i plecy to jeszcze po tabletkach przeciwbólowych najchetniej bym cały dzien przespała, niestety zadne poza ibupromem max nie działaja na mnie
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Padam ! Lecę się myć na szybkości i spać. Jutro mam ambitny plan iść na siłownię przed wykładem (na szczęście tylko jednym), poćwiczę, poćwiczę, później prysznic i uczelnia. Zobaczymy czy mi się to uda bo jeśli tak to muszę wyjść z domu 7.20 :P
aguniaaaaa041986 Oddawaj cycki !!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
Maartikrk jak dobrze że jesteś
Jest godzina 7:31 i chyba jesteś na wizażu? Czyżby plan się nie powiódł? Aguś fajniutkie zakupki Eldo_rado jak dziś humorek? Mam nadzieję że lepszy Dzień dobry Kolejny poniedziałek, dziś znów popołudniówka Nie wiem czy jest co podsumowywać, bo ćwiczyłam mało. W sumie przez cały tydzień 3h rowerka, 2h hh, 0 piwka, 0 fast food i 36 h stania na baczność z 5 przerwami 15 minutowymi A WAGA stoi przez @. Ciekawe co następny tydzień przyniesie.
|
|
#1856 |
|
amor vincit omnia
|
lepszy niż wczoraj, ale to jeszcze nie to... nie potrafię odespać tych nieprzespanych 2 miesiacy, jeszcze nie potrafię... a przydało by się bo już padam
poza tym waga- 1kg na plusie po weekendowej rozpuście znowu... a tak zbijałam to co mi przez ost tyg przybyło ale nie poddaję się, zabeiram się dziś do roboty! najpierw pozbęde się wody, a potem tłuszczu
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za fast foody i piwko napewno przez @ waga stoi, a w przyszłym tygodniu waga spadnie![]() Cytat:
a jak juz odpoczniesz spokojnie wracaj do dietkowania![]() Ja juz w pracy, az mi zal d*** sciska bo taka piekna pogoda dzisiaj ![]() Oby ten tydzien szbko zleciał
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
Aga mi też żal że w taką pogodę w trójkę po południu nigdzie sobie jechać nie możemy, ale za to już mam wszystko posprzątane
Zaszalałam dzisiaj. Zaraz spacer z Zuzią i zakupy. A potem pizzę zrobię na obiadek i wyfruwam Do jutra
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobie smaka narobiłam![]() ![]() Miłego Dnia
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aleście nafanzoliły postów
Mniej więcej nadrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
bardzo lubię Tyle że ja na tvnplayer ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Ja natomiast do piweczka, czasem kogoś oszkubuję (ktoś częstuje) ale nie zawsze ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Wczoraj mąż chciał mnie zabić ![]() Jak wyszliśmy na rowery przed 18, tak wróciliśmy ok 20 ![]() Jeszcze sie cieszyłam, dawałam czadu chwaliłam, jak mi się to fajnie jedzie.... jednak gdy było już widać drogę do mojego domu, On nagle odbił w prawo... jechaliśmy i jechaliśmy, przez jakieś lasy, piaski (tragedia) i.... wyjechaliśmy z drugiej strony mojej wioski ![]() Mąż chciał nas ubrać w stroje rowerowe to Go wyśmiałam że to ma być taka rodzinna, niedzielna przejażdżka, a nie maraton. Teraz wiem, że jak z Nim jadę na "przejażdżkę" to TYLKO w odpowiednim stroju, łacznie z rękawicami itp Dziś oczywiście ledwo chodzę, bo mnie ![]() PS: stringi też sie nie nadają na taką przejażdżkę ![]() Potrem niestety nadrobiłam spalone kcal (pewnie z nawiązką) piwkami A dziś kolejna załamka: przyciasnawe spodenki jeansowe
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Ja znowu po przerwie, jestem ! :-* Zaraz Was zacznę nadrabiać jako że mam wolną niedzielę

. Też mam taka gwiazdę w domu ;p 

chyba z godzinę wybierałam/ przebierałam, w końcu ubrałam to co pasowało do siebie, ale zbyt zachwycające nie było 

za cwiczenia

na szczęście jednocześnie paliłam papierosa co skutecznie umożliwiało mi pochłonięcie większej ilości a jak spaliłam to już było po chipsach

do tego zmęczenie, problemy w domu... musiałam tu zajrzeć żeby ochłonąć ... tu jest tak spokojnie

ale sobie smaka narobiłam