Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 00:31   #2131
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Czyli juz mozna wysylac??
A może damy taki sam tytuł, tylko part II, co? Bo szczerze mówiąc, to przyzwyczaiłam się już do tej nazwy.
Chyba, że macie coś fajniejszego - to dawać.

Jak ja nie lubię poniedziałków. Muszę rano wstać a pospałam popołudniu. I teraz mi się nie chce. Ciepło będzie jutro? Bo już z chęcią założyłabym jakąś letnią kieckę.

....dobrano c Dziewczynki. Miłych snów życzę. Do jutra. Ekch...dziś.
A właśnie - dziś mam spotkanie z endokrynologiem-ginekologiem. Powodzenia mi życzyć. Pa

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 07:05   #2132
monini2507
Zakorzenienie

Heloł
Można można już wysyłać mi na prv
A co do tytułu wątku no to decydujemy się na nowy czy nazwa zostaje stara tylko że II mnie jest wszytstko jedno.
Poczekam aż nadeślecie mi wszystkie info i się będę zabierać do roboty
A dziś piękny dzionek ale ja mimo iż nie pracuję to też nie lubie poniedziałku
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 08:24   #2133
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczyny...No ja nie wytrzymalam i zrobilam test i niestety negatywny...moze to za wczesnie ale coz nie wytrzymalam...byc moze trzebva poczekac do piatku na @ albo jej brak.Milego dnia zycze wszystkim co siedza w pracy i tym, ktorzy odpoczywaja
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 08:26   #2134
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny...No ja nie wytrzymalam i zrobilam test i niestety negatywny...moze to za wczesnie ale coz nie wytrzymalam...byc moze trzebva poczekac do piatku na @ albo jej brak.Milego dnia zycze wszystkim co siedza w pracy i tym, ktorzy odpoczywaja
Kasiu wydaje mi się że za wcześnie zrobiłaś poczekaj do piątku i wtedy najlepiej zrób
Stary 2012-05-21, 08:47   #2135
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Kasiu wydaje mi się że za wcześnie zrobiłaś poczekaj do piątku i wtedy najlepiej zrób
No jeszcze nadal żyję nadzieją....ale im bliżej piątku tym coraz bardziej się boję tego całego rozczarowania... ale chyba dam radę
Stary 2012-05-21, 09:01   #2136
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Ja też muszę czekać do czwartku na okres, jak nie dostanę to robię test.
mam jakieś tam objawy, jestem zmęczona, bolą mnie piersi, mam ból jajników, ale nie wiem czy sobie nie wmawiam, ale to efekt przestanie brania tabletek.

witam z rana!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:10   #2137
Kejthx
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Pogoda super, tylko duchota starszliwa. Jechałam do pracy o godzinie 8.00 i już nie dawalo się oddychać.
Zauważyłam, że przytyłam od rzucenia fajek ok. 2 kg. Wczoraj chciałąm wcisnąć jasne rurki na tyłek, weszły - ale nie tak jak kilka msc temu Cóż coś za coś, ale myślę, ze dwa kilo to nie tak dużo w porównaniu ile można przytyć w ciaży , no ale to sama przyjemność tyć, bo w środku rośnie nowe życie
To sobie pogadałam

Miłego dnia
Stary 2012-05-21, 10:27   #2138
magdaammm
Raczkowanie

Wiitam po weekendzie alee fajna pogoda cieplutko, ale wiaterku troszke jest Jestem az w szoku, ile nam sie tu fasolek posypalo ale fajnie ale troche zazdroszcze, ale tak pozytywnie pamietam moje podekscytowanie jak zobaczylam II kreseczki co pare dni musialam spojrzeć na ten test czy to rzeczywiscie prawda. fajnie fajnie

I ja tez nie lubie poniedzialkow niech szybko zleci, bo od czwartku urloopik i do norwegii mm juz mi sie chce
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:35   #2139
anna2007
Raczkowanie

hej
dziś zrobiłam już da testy ,są 2 krechy,ale wczoraj pojawiło się delikatne plamienie,może ze zmęczenia?
jeździłam na rowerze i duuużo chodziłam...
Od dziś siadam na dupie
anna2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:11   #2140
kwitka13
Zadomowienie

ło matko, co wchodzę na forum to muszę gratulowac zafasolkowanym... ahh wy dziecioroby GRATULUJĘ!!!!!!!!!klask i: i troszku po cichu zazdraszczam ale tak pozytywnie. Ja w weekend zajelam sie ogródkiem i oczywiście przesadzilam z noszeniem ziemi.... Już było tak piknie, już prawie nie plamiłam i brzuch coraz mniej bolał a tu wczoraj myślałam, ze w gacie narobie z bólu i lało sie ze mnie jak z kranu. Jaki człowiek głupi jest czasmi.... Od dziś zaczynam leniuchowanie, bo mój połówek w pt leci w świat i go długo nie będzie a chciałam się jeszcze poseksić troszku .
Jak tak czytam Wasze posty to widzę, że nie ja jedna zmagam się z częstą samotnością, bo chłopa nie ma. ahh życie. Zawsze potrzebuje 2-3 dni na przyzwyczajenie się do tego, ze sama zasypiam - jest cieżko.
piękna pogoda, wiec idę opalac swe blade dupsko. Miłego dnia!!!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:13   #2141
Luna0
Zakorzenienie

Część dziewczynki
Mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyscie, jutro będę mieć laptopa więc będę dużo dużo pisać ;-)
Byłam dziś drugi raz na becie, po zajęciach pojadę po wynik, trzymajcie kciuki bo od niego zależy czy dzidzia rośnie

Anna gratulacje chociaż ja już dawno wiedziałam bo mialas takie plamienie jak ja ;-)

Pszczoua mnie też na początku tylko sutki draznily , jak jeszcze nie wiedziałam i szukałam objawów ;-)

Magdam jak czytam to też zazdroszczę.tej ekscytacji i radości, bo później to już nuda :-D

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:14   #2142
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Pogoda super, tylko duchota starszliwa. Jechałam do pracy o godzinie 8.00 i już nie dawalo się oddychać.
Zauważyłam, że przytyłam od rzucenia fajek ok. 2 kg. Wczoraj chciałąm wcisnąć jasne rurki na tyłek, weszły - ale nie tak jak kilka msc temu Cóż coś za coś, ale myślę, ze dwa kilo to nie tak dużo w porównaniu ile można przytyć w ciaży , no ale to sama przyjemność tyć, bo w środku rośnie nowe życie
To sobie pogadałam

Miłego dnia
pewnie już pisalaś ale przypomnij czy przy rzucaniu palenia wspomagałaś sie czymś czy sama silna wola wystarczyła?
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:26   #2143
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Wiitam po weekendzie alee fajna pogoda cieplutko, ale wiaterku troszke jest Jestem az w szoku, ile nam sie tu fasolek posypalo ale fajnie ale troche zazdroszcze, ale tak pozytywnie pamietam moje podekscytowanie jak zobaczylam II kreseczki co pare dni musialam spojrzeć na ten test czy to rzeczywiscie prawda. fajnie fajnie

I ja tez nie lubie poniedzialkow niech szybko zleci, bo od czwartku urloopik i do norwegii mm juz mi sie chce
Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
hej
dziś zrobiłam już da testy ,są 2 krechy,ale wczoraj pojawiło się delikatne plamienie,może ze zmęczenia?
Od dziś siadam na dupie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
II kreski
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:32   #2144
anna2007
Raczkowanie

Luna0 a czy ty miałaś tylko raz plamienia czy potem też się przytrafiło?
anna2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:53   #2145
monini2507
Zakorzenienie

Lunao bedę trzymac kciuki zeby z fasolką bylo wszytsko ok
Dziewczyny kochane moje prośba prosze mi przesyłac wszystkie dane do stworzenia nowego watku plis
Stary 2012-05-21, 12:06   #2146
Kejthx
Zadomowienie

Kwitka, tak musiałam się wspomagać, bo nie ufałam swojej "silnej" woli, brałam tabex i bardzo mi pomógł, nie pale od 25 marca

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
hej
Od dziś siadam na dupie

Anna, myslę, ze powinnaś skonsultowac te plamienia z lekarzem , bo tak drugi raz to nie wiem czy wszystko ok. Oczywiscie nie chce Cię niepokoić, ale oczywiscie lepiej dmuchac na zimne

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Monini, ja się zbiore i prześlę Przypomnij tylko jakie dane
Stary 2012-05-21, 12:11   #2147
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Lunao bedę trzymac kciuki zeby z fasolką bylo wszytsko ok
Dziewczyny kochane moje prośba prosze mi przesyłac wszystkie dane do stworzenia nowego watku plis
jesli chodzi o zalozenie nowego wątku, to ja bym się wstrzymała do 5000 postu, bo inaczej moderator zamknie nowy wątek
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 12:25   #2148
magdaammm
Raczkowanie

moze dopiszmy jeszce dlugosc swoich cykli? jak myslicie?

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
jesli chodzi o zalozenie nowego wątku, to ja bym się wstrzymała do 5000 postu, bo inaczej moderator zamknie nowy wątek
chyba masz racje
Stary 2012-05-21, 12:44   #2149
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli tak to spoko nie ma sprawy poczekamy sobie i tyle
Stary 2012-05-21, 13:16   #2150
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
chyba masz racje
Cytat:
Jeśli tak to spoko nie ma sprawy poczekamy sobie i tyle
Hmmm... no to wygląda na to, że musimy jeszcze więcej zacząć produkować, żeby szybko do 5 000 dobić
Stary 2012-05-21, 14:08   #2151
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Jeszcze tak mysle o tym moim teście(negatywnym ) i sie zastanawiam bo teraz sobie uświadomiłam, że zawsze tydz przed @ dostawałam takiego brązowego plamienia i juz mnie bolał brzuch i piersi...a teraz tylko troche mnie piersi bolą jak dotykam a brzuch to cały czas czuję jakby był wzdęty i trzymał mnie ktoś tak od dołu i tak juz koniec moich objawów przed @...i nie mogę przestać myśleć teraz....nie wiem może sama już siebie nakręcam ....wiem,że pewnie Wam już przynudzam ale musiałam to napisać
Stary 2012-05-21, 14:48   #2152
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze tak mysle o tym moim teście(negatywnym ) i sie zastanawiam bo teraz sobie uświadomiłam, że zawsze tydz przed @ dostawałam takiego brązowego plamienia i juz mnie bolał brzuch i piersi...a teraz tylko troche mnie piersi bolą jak dotykam a brzuch to cały czas czuję jakby był wzdęty i trzymał mnie ktoś tak od dołu i tak juz koniec moich objawów przed @...i nie mogę przestać myśleć teraz....nie wiem może sama już siebie nakręcam ....wiem,że pewnie Wam już przynudzam ale musiałam to napisać
Spoko, kochana, prawie każda z Nas się nakręca , wydaje sie jej, ale najważniejsze jest to, że czasem te "przeczucia" są faktycznie prawdziwymi wczesnymi objawami. Więc nie przynudzasz, czekaj cierpliwie.
Stary 2012-05-21, 15:17   #2153
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Spoko, kochana, prawie każda z Nas się nakręca , wydaje sie jej, ale najważniejsze jest to, że czasem te "przeczucia" są faktycznie prawdziwymi wczesnymi objawami. Więc nie przynudzasz, czekaj cierpliwie.

No wiem, że pozostaje tylko czekanie;/ a ja jestem z natury bardzo niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana...wiec mi trudno wytzrymac ale jak0ś trzeba dać radę
Stary 2012-05-21, 15:26   #2154
IsiaG
Zadomowienie

A ja dzisiaj zabiegana!!! Latam po lekarzach od rana. Byłam z moimi wynikami moczu u lekarza. Przepisała mi antybiotyk, bo chyba mam jakąś infekcje układu moczowego. Po 7 dniach mam oddać mocz do badania. I tu problem, bo jak, skoro będę na wczasach??? Chyba, że tam dam i niech go sobie badają? Jak nadal będzie źle po anty, to będziemy dalej działać w kierunku nerek.
Potem pojechałam do innego miasteczka do endokrynolog. Jak zobaczyła wyniki z nasienia męża, to aż oczy otworzyła ze zdumienia. Że aż tak dobre, wspaniałe. U mnie też nic nie znalazła. Kazała mi w 2 dc zrobić prolaktynę z obciążeniem, bo ta podstawowa jest ok, i rezerwę jajników. Na USG też nic się nie dopatrzyła, mam 9 dc, więc stwierdziła, że macica ma prawidłowe endometrium, prawy jajnik wyglądał, jakby pracował. Nic nie mówiła o lewym, może odpoczywał? To tak w skrócie. Skasowała 100 zł i zobaczę się z nią 21 czerwca. Potem załatwiałam nam wczasy. Teraz jedziemy do Lądka Zdroju (sanatorium) a w sierpniu do Szklarskiej Poręby, ale wszyscy 3, razem z córką. Ona to w ogóle będzie mieć zajęte wakacje. Najpierw ma biwak, potem jedzie do Zawoi a potem z nami. A niech ma, dobrze się uczy to niech sobie potem szaleje.
Pikna dziś pogoda. a ja do pracy na noc.
Całuski

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 16:09   #2155
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zabiegana!!! Latam po lekarzach od rana. Byłam z moimi wynikami moczu u lekarza. Przepisała mi antybiotyk, bo chyba mam jakąś infekcje układu moczowego. Po 7 dniach mam oddać mocz do badania. I tu problem, bo jak, skoro będę na wczasach??? Chyba, że tam dam i niech go sobie badają? Jak nadal będzie źle po anty, to będziemy dalej działać w kierunku nerek.
Potem pojechałam do innego miasteczka do endokrynolog. Jak zobaczyła wyniki z nasienia męża, to aż oczy otworzyła ze zdumienia. Że aż tak dobre, wspaniałe. U mnie też nic nie znalazła. Kazała mi w 2 dc zrobić prolaktynę z obciążeniem, bo ta podstawowa jest ok, i rezerwę jajników. Na USG też nic się nie dopatrzyła, mam 9 dc, więc stwierdziła, że macica ma prawidłowe endometrium, prawy jajnik wyglądał, jakby pracował. Nic nie mówiła o lewym, może odpoczywał? To tak w skrócie. Skasowała 100 zł i zobaczę się z nią 21 czerwca. Potem załatwiałam nam wczasy. Teraz jedziemy do Lądka Zdroju (sanatorium) a w sierpniu do Szklarskiej Poręby, ale wszyscy 3, razem z córką. Ona to w ogóle będzie mieć zajęte wakacje. Najpierw ma biwak, potem jedzie do Zawoi a potem z nami. A niech ma, dobrze się uczy to niech sobie potem szaleje.
Pikna dziś pogoda. a ja do pracy na noc.
Całuski

no to jest to dobra wiadomosc bo widocznie to kwestia czasu, bez wiekszej przyczyny tylko sie cieszyc i nie poddawac sie

slyszeliscie o tej kobiecie, ktora corke swoja zabila 9-letnia, a 3-letnia w ciezkim stanie? szkoda slow.. nie wiem, co moze siedziec u czlowieka w glowie, ze jest w stanie posunac sie do takich rzeczy..
Stary 2012-05-21, 16:20   #2156
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
II kreski
łoł jakie wieści super gratulacje ciesze sie bardzo

ja padam na twarz miałam komunię kuzynki i ugoniłam sie od piatku ile wlezie

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:20   #2157
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maksika Pokaż wiadomość
Dzięki, w takim razie dzisiaj zakupie i wypróbuję teraz jak mam ochotę na fajkę to piję melisę, więc chyba będę miała najspokojniejsze dziecko na świecie czy jest tu jakaś palaczka, której udało się rzucić ??? jakie miałyście sposoby ??
hej kochana

więc z moim paleniem było tak- w pierwszej ciąży od razu rzuciłam i długo długo nie paliłam

jakieś dwa lata temu znów zaczęłam, potem w tego sylwestra rzuciłam, zdarzały się jakieś pojedyńcze fajki- np na imprezie czy coś, obiecałam,że przez wielki post nie zapale ani jednego ani nie będę pić alkoholu
udało się i z tego powodu czułam się wspaniale, byłam pewna,że już nie zacznę palić
no i niestety jak tylko zaszłam w ciąże ( kurde staraliśmy się od 2010 skąd mogłam wiedzieć,że akurat tym razem się uda????) ruszyliśmy z budową domu, byłam tak podniecona tą sprawą, że wieczorkiem z mężulkiem na budowie robiliśmy butelkę czerwonego wytrawnego we dwójkę oraz fajeczki ( tak niby troszkę)
i wogóle ten kwiecień był jakiś taki,że nas znajomi rozchwytywali, kurde mam takie wyrzuty sumienia za te wszystkie %% i papierosy, a było tak pięknie

na szczęście, nie mam teraz problemu, tak mi śmierdzą,że od razu mam odruch wymiotny, nawet nie czuję,że mi się płuca biją czy coś, znaczy się nie byłam uzależniona- tylko idotka,że dziecinke trułam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:09   #2158
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Hej Dziewczynki

Ja jeszcze nic nie wiem Sprawa ma się tak, 23 dc Bobo test strumieniowy ( ale one oszukują) słabiutka blada kreska, wieczorem już po teście potworne bóle prawego jajnika, aż mnie skręcało. Rano 24 dc beta hcg, niestety wynik o,1 ( ale okazuje się, że mogło być za szybko, bo to był 10 dnień po stosunku). Ale ja już załamana Ale słuchajcie dziś 29dc, i @ nie ma ( a powinna być dziś raniutko, zawsze tak miałam), lekkie brudzenie na brązowo, ale naprawdę takie nic, bo ja zawsze kilka dni prze @ miałam ostre brązowe plamienia, czasem nawet 6 dni przed, a tym razem totalnie nic. czasem kropka się pojawiła od dwóch dni, i to taka jedna kropka na dzień.I Dziś zrobiłam test rano (Pink Test) i wyszła po jakimś czasie baaaardzo lekka różowa kreska, i teraz zrobiłam Pre Test i też jest blaaaadziutka kreska, taka różowo szara. Już nic nie wiem, @ nie ma, i ja się cichutko modlę żeby nie przyszła....Proszę trzymajcie kciuki Kochane, wierzę w taka naszą babską moc

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
hej
Od dziś siadam na dupie

Kochana do lekarza po Duphaston!!!

Edytowane przez dmoc4
Czas edycji: 2012-05-21 o 19:52
dmoc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:16   #2159
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Ja jeszcze nic nie wiem Sprawa ma się tak, 23 dc Bobo test strumieniowy ( ale one oszukują) słabiutka blada kreska, wieczorem już po teście potworne bóle prawego jajnika, aż mnie skręcało. Rano 24 dc beta hcg, niestety wynik o,1 ( ale okazuje się, że mogło być za szybko, bo to był 10 dnień po stosunku). Ale ja już załamana Ale słuchajcie dziś 29dc, i @ nie ma ( a powinna być dziś raniutko, zawsze tak miałam), lekkie brudzenie na brązowo, ale naprawdę takie nic, bo ja zawsze kilka dni prze @ miałam ostre brązowe plamienia, czasem nawet 6 dni przed, a tym razem totalnie nic. czasem kropka się pojawiła od dwóch dni, i to taka jedna kropka na dzień.I Dziś zrobiłam test rano (Pink Test) i wyszła po jakimś czasie baaaardzo lekka różowa kreska, i teraz zrobiłam Pre Test i też jest blaaaadziutka kreska, taka różowo szara. Już nic nie wiem, @ nie ma, i ja się cichutko modlę żeby nie przyszła....Proszę trzymajcie kciuki Kochane, wierzę w taka naszą babską moc
Kochana ja tak jak ty przed @ zawsze miałam brązowe plamienie...zawsze praktycznie tydz przed a teraz zostały mi 4 dni do@ a plamienia nie mam i nie mam żadnych bóli jedynie co mnie boli tz czuje ze mam taki wzdęty brzuch jakby mnie ktoś trzymał tak od dołu...wcześniej trochę mnie bolały a to jeden a to drugi jajnik. i troche piersi są wrażliwsze a tak to nic. Dzis jest 24dc i robiłam test ale niestety negatyw ale tez nadal wierze ze za wcześnie i zrobię 25 i zobaczymy mam nadzieje ze @ nie przyjdzie jak i u mnie tak jak i u Ciebie trzymamy kciuki

Edytowane przez Kasiaczek89
Czas edycji: 2012-05-21 o 20:44
Stary 2012-05-21, 20:40   #2160
lukinia
Raczkowanie

kurcze dziewczyny, az trudno uwierzyc, ze tu tyle zafasolkowanych - dobrze, dobrze tak trzymac, moze to wiosna, moze jakies pozytywne fluidy, ale mam nadzieje, że dobra passa trwa i też się załapię
u mnie wszystkie psiapsióły czekały długie miesiące i tak strasznie brakuje mi wiary, że może się udać trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane i nieśmiało przyznaję, że troche brakuje mi listy, bo zaczynam się gubić
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości