![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
ela,goldi-dzieki za odp.brokuł z ziemniakiem nie podasował ![]() ![]()
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas podobnie czasem nie ulewa kilka dni a czasem 4 razy dzienie przebieranie ![]()
![]() |
#4444 |
Zadomowienie
|
dziewczyny małemu pulsuje ciemiączko- to normalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
goldi-nie pluła tylko sie krzywiła i widac było,ze nie chce.marchewki zz dynia tez nie chciała
![]() to glam pisała o tych próbach-ja tez o tym czytałam owieczko-dzieki za odp
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-21 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
nie ma za co ![]() ![]()
#4447 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To mamy trzymaci kciuki,czy wolnisz,zeby nie ![]() z tego,co wiem,to tak ![]() Ale buty do ![]() ![]() ![]() Dygotka ja robie wszystko na oko.2 dni byla cielecinka z brokulem,ziemniakiem,piet ruszka i natka selera (ale jej nie miksowalam z reszta,tylko wyjelam po ugotowaniu),to pierwszego dnia zjadla na sile rownowartosc malego sloiczka,wczoraj byla tragedia (1/4 sloiczka).Ewidentnie jej to nie smakowalo.Jedynie ubaw z jej min mielismy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba normalne szczególnie przy wysiłku pulsuje nie no normalne normalne nie przejmuj sie.....jeżeli nie jest bardzo wklęsłe ani wypukłe nie ma co sie martwić.....
![]() |
#4449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm tylko jaki kubek? nie kapek? ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny piersiowe,jak dlugo teraz wasze maluchy pija?Mierzycie jeszcze czas?Wiem,ze na poczatku byl ten temat,ale ciekawa jestem,czy sie zmienilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
owieczko w dni kiedy jest slonko i mala jest na dworzu mam w ogóle nie dawac
olusia u nas jeszcze mieska nie dajemy.w razie co mam cielecinke zamrozona.jestem zszokowana,ze to taaakie droie mieso!!ja mam za darmo ![]() nie cytuje bo mała mi kima na reku,a je róznie-zazwyczaj tyle samo czasu co kiedys około10-20 minut.czasem krócej do 10
#4452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za kciuki. Tż sobie bardzo dobrze poradził ale mała z butli nie piła ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Raz bym zrozumiała ale 3 to już było za dużo ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Dłuygo mnie tutaj nie było! wybaczcie, ale nie nadrobie, bo to jakies 100 stron bym miała! Ja wróciłam do pracy dwa tygodnie temu, ale jest Ok, w sumie to czułam sie jak po dwutygodniowym urlopie :p Szybko sie wdrożyłam w moje stare zadania. I cieszę się, że wróciłam, bo jak juz wszystko ogarne z moich obowiązkow służobowych i mam maly przestój w pracy to czytam notatki i nadrabiam zaległości studenckie, a juz mi sie zaczęły zaliczenia. Ania zostaje z moja mamą i chyba im sie to podoba. TZ ma teraz tacierzynski, ale i tak mama chce, zeby przywozic Ania co 3 dni chociaz, ale zeby zul nie mial za dobrze, to zostawiam mu liste rzeczy do zrobienia! ![]() Ania dorobiła sie dwoch ząbków, ma 7 kg. nosi rozmiar 74, bo dluga strasznie! No i zarazilam ja kaszlem, ale jak z nia byłam u lekarza, to powiedział, że bardzo dobrz znosi infekcje, nie goraczkuje, nie marudzi, więc zaprponował tylko wapno i vit. c no i pomogło! Teraz moge was podczytywac codziennie w pracy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
basiula pewnie masz racje. niech jyz te zeby wyjda
![]() chcialam wyjsc na trawnik z mlodym ale w sloncu mam 40st ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
u mnie też z przyzypianiem to dłużej je
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze bedziesz teraz czesciej zagladac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zadomowienie
|
sara piękne foteczki
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
wow super się prezentujesz ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie za oknem w cieniu 26,a w domu 23,a ja w bluzie siedzę ![]()
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój od razu je cały słoik ![]() ważył 8700 tydzień temu, a jeszcze 3 dni mu brak do skończonych 6miesięcy spacerki odbywamy koło 9, bo później jest i pewnie będzie przez jakieś 2-3miesiące z przerwami zbyt gorąco. Starszy może sie potaplać w baseniku, a młodszy poleżeć w cieniu na kocu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Ufff a my sie poprazylismy 2 godz na placu zabaw- tym razem nie w parku ale na kompletnej patelni
Chlopcy zaliczyli pierwszy razw piaskownicy a sonia w drodze powrotnej szybki przeglad dentystyczny Ja jestem ugotowana... A bachorki jak stokrotki, to pewnie genetycznie domieszka krwi hinduskiej ![]() Nazarlam sie ciastek i mini paczuszkow, zamowilam kilka kosmetykow w oriflamie ( hehe nawet na placu zabaw mozna zakupy porobic) no i tak nam pol dnia minelo
#4463 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam z pół paczki biszkoptów...bo one są do herbaty-tak na opakowaniu napisali,a że ja herbatke piję to przecież nie mogłam ich nie skosztować....
jakby się ktorejś z Was nudziło to zapraszam do klubu-może któraś mi coś doradzi ![]()
![]() |
#4464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a temat dla mnie bardzo na miejscu bo dzwoniła do mnie dziś PEWNA pani...że taki jeden maluch od kolezanki (tydzien mlodszy) wszytko juz je wszytko! nawet dali mu ostatnio bitą smietane i wogole wszystko ze stołu daja mu probowac...co ja skwitowałam ze mama tego malucha chyba lekko przegina, a ta PEWNA pani odpowiedziala że właśnie dobrze ze maluch jest juz dużo większy od mojego i wogole nie placze i cały czas sie śmieje (jakby to mialo jakiś związek...) i oczywiscie podniosla mi ciśnienie;/bo ta PEWNA pani z drugą PEWNĄ panią zdziwione ze ja jeszcze mojemu miesa nie daje...brak mi słow wogole moj mały tez sie smieje do wszysrtkich z wyjatkiem tych dwoch pan...zupelnie nie wiem dlaczego ![]() no i powysze napisałamm apropo tego podjadania, potem dzieci rozepchane, otyłe, nierozumiem takiego wciskania teraz takim malym dzieciaczkom jedzenia "dla doroslych" za chwile usłysze ze kebaba wcinał ![]() a te dwie panie tez sie zachwile odemnie dowiedza co ja o tym wszystim mysle jak tak dalej pojdzie i juz wiem ze w najblizszym xczasie nie dostana małego samego bez mojej albo tzta opieki, potem sie bede zastanawiac skad wysypki albo bole brzuszka ale sie wygadałam ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Kasiaa-mam nadzieję,że za bardzo słó tej PANI do siebie nie bierzesz
![]() dobrze,że nie karmisz wszytskim co popadnie,każda z nas ma swój rozum i każda z nas jest matka dla swoich dzicie i to my decydujemy póki co kiedy i co ma zjeść.oczywiście można coś zasugerować,podpowiedzieć ,a nei takie farmazony opowi a te biszkopty to po obiedzie bo ja niestety ni umiem nie jesć ![]() ![]() no i głowa zaczyna mnei pobolewać ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-21 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak Cię strasznie podziwiam ![]() no u nas było tak od 2 do 5 w nocy i wtf ja się pytam ![]() Cytat:
nie, ale może warto by pomyśleć. W tym roku będzie w rodzinie kilka chrztów, więc pewnie zamówię coś w prezencie to i dla Amelki kupię ![]() tutaj są też ładne, ale drogie ![]() czasem piję i właśnie nie wiem czy to nie od tego są te nocne zabawy ![]() hmmmmm średnio 6 razy w tygodniu ![]() ![]() Cytat:
polecają doidy - u nas Amelka z niego coś wypije (od 4 m. ), ale bez szaleństw ok 5-10 minut, ale my zawsze tak jedliśmy Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-05-21 o 14:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tym ulewaniem to nie wiem ile to moze trwać, ale jak zapyt pediatry kilka dni temu czy to norma to mówiła, że tak, bo dzidzia dużo się rusza i brzucholka uciska. Wróciłyśmy ze spaceru i zakupów kosmetyczno-spożywczych. Kupiłam fajny balsam cztery pory roku z drobinkami - ładnie skóra wygląda, lekko pobłyskuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- nie wiem, nie słyszałam o tym ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- i nie jadła? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
właśnie Dygotka też tak uważam ze to każda matka decyduje i koniec! i ni ebiore ich słow do siebie tylko że denerwuje sie potem nie potrzebnie;/ ja tez taką paczke biszkoptów to na jedno posiedzenie potrafiłam machnąć, teraz sie troche staram opanowywać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Wtajemniczenie
|
kasia_aa uwielbiam takie PEWNE PANIE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||
Zadomowienie
|
witam kobietki popołudniowo
![]() ale upał dzisiaj u nas, masakra! (w słońcu 42, w domu 25 ![]() my juz po miejskim maratonie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/aniolki-podziekowa...293163781.html albo http://allegro.pl/aniolek-podziekowa...322746515.html wlaśnie w takiej formie żeby nie bylo klopotu co z tym potem zrobic ![]() ![]() dodatkowo karteczka z podziękowaniem dla gości http://allegro.pl/podziekowania-dla-...327469028.html a dla chrzestnych tez specjalne http://allegro.pl/podziekowania-dla-...339159338.html i podobne dla ojca chrzestnego mysle że to wszystko dużo mnie nie wyniesie a bedzie milym gestem w strone gości ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- pamietacie zdjęcie Bianki w białej sukience w czarne grochy które jakis czas temu Wam pokazałam? otóz okazało się... że kiecka jest już za mala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item...750#tabsAnchor no przynajmniej Bianeczka ma juz kreację ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.