|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
![]() Kurcze zjadłabym coś? ![]() Jecie coś fajnego? |
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
ja winogronaa zaraz będę rosołek ![]() spytam jeszcze raz - czy można mnie na listę wpisać na pierwszą stronę?
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie robie sobie kaszke malinową ![]() Tak, wpisze Cie, tylko musisz mi na PW podac swoje dane ![]() Albo tutaj napisz, bo na razie nigdzie sie nie wybieram i bede widziała, że napisałaś |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monika, 27 lat, termin mam z usg na 20 grudzień a z OM na 22 grudzień także podobnie, więc może ten 22 wpiszmy |
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kaszke też uwielbiam! Taką dla dzieci na mleku modyfikowanym |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
No tak w sumie nie pomyslalam ze dziewczyny z konca grudnia maja jeszcze troszke do II trymestru ..ale tak czy tak ja bym byla za tym zeby tytul nowego watku nie byl taki sam jak dwa ostatnie .. juz raczej nikt do nas nie dolaczy i mozna go troszke urozmaicic ..
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te dla dzieci też lubię ale częściej robię sama na mleku taką zwykłą |
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
mi lekarz mówił coś ok 200 zł
a przeziernośc ile kosztuje? |
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem za starym tytułem, bo potem szukasz podobnych wątków i nie da sie ich znaleźc |
|
|
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
Ja nowy wątek przywitam na pewno jeszcze w pierwszym trymestrze, to u nas dopiero początek 11 tygodnia
![]() DeKajka, jakieś propozycje na tytuł? Może się tu jakieś artystyczne dusze odezwą, z rymami
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() termin na samiuśkim końcu, albo i później ![]() termin wedlug pierwszego USG 5 dni pozniej.. i to by sie chyba zgadzalo, .. pewnie urodze w styczniu bede ostatnia rozpakowywana mama w tym wtaku a u nas nareszcie slonecznie i cieplo, wczoraj troche grillowalismy, bylismy tez na pysznych lodach truskawkowych we wloskiej lodziarni mhmmm.. tak skromnie swietowalismy nasza 3-cia rocznice slubu .. ojjj w listopadzie minie juz 10 lat, odkad sie poznalismy
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna dopisac do wymyślonego tytułu Mamusie XI-XII 2012, tak jak robia to dziewczyny z innych watkow na poczekalni, czy odchowalni, wtedy kazdy bedzie wiedzial ze to na pewno listopadowo grudniowe mamusiea tytuł bedzie jakis fajniejszy
|
|
|
|
|
#4034 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tym bardziej ze mam podobną karnację i kolor włosów jak Twoja świadkowa ale..... boję się, że wymyślę coś dziwnego z kiecką i nie będzie pasowało do wszystkiego mnie ta zielona trawa przypadła do gustu w ogóle lubię jak jest zielono chyba będzie na cywilny ten pomarańcz z taką zieloną trawką..... jak mi się odmieni to na kościelnym coś zaszaleję![]() Cytat:
bosko tylko te owadziska leśne mnie dobijają! ale w końcu to miejsce właściwie zaraz przy parku krajobrazowym, troszkę dzicz więc to bardziej dom tych wszystkich zwierzątek dookoła ale czasem wielkie szerszenie przyprawiają mnie prawie o zawał serca! Za to bezcenny widok siedzenia na tarasie i podziwiania bażantów na łące, a ostatnio nawet trafiła się przebiegająca sarenka zaraz przed naszymi oczami raj ![]() Teraz chyba znów kopie....jeejj to nie wydawało mi się ![]() Cytat:
smaka mi narobiłyście na wątku zupą szczawiową i w końcu ją zrobiłam a że nigdy nie miałam okazji wcześniej robić to jestem z siebie dumna bo wyszła super![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam taką zwykła kaszkę polaną syropem malinowym : )))
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Kochane
![]() A ja dzis dostalam poczta moje wyniki na Down Syndrom i bardzo sie ciesze gdyz mam niskie ryzyko 1:4300 |
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadroibilam was przyznaje sie bo lecicie jak Pershingi
)))madzius i dziewczyny biorace ślub czy macie juz wybrane bukiety??bo mi sie wczoraj przypomnialo )i ja nie wiem jaki bukiety mam wybrac bo chcialabym jakis jasny, bez zadnych wielkich zdobien, myslalam o slonecznikach malych ale nie bedzie pasowalo...z jakich kwiatow moga byc bukiety ?ja dopiero obiad robie bo na meiscie bylam witam nową mamusie(chyba jedna z tego co widzialam jesli wiecej to przepraszam i tez witam ))
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ile stron do nadrobienia
Musze sie pochwalić dziś byłam w ciuchoraju, bo była nowa dostawa kupiłam sobie, aż 4 pary spodni ciążowych i wydalam 62zl;p zdjęcia wrzucę później, bo teraz jeszcze sie susza na balkonie ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Ja dziś jadłam winogrona i truskawki były pyszne mniam;p i oczywiście dwa banany (uzależniłam sie od nich);/tak mi głowa dziś pękała, chyba niskie ciśnienie jest;/ ale zrobiłam sobie kawę mrożona z lodami i od razu przeszlo;p a zaraz będę robić spagetii ale tak mi sie nie chce;/ |
|
|
|
#4040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko u mnie kiecki nie ma a muszę zamówić bukiet wybrałam pomarańczowe cantadeski tylko jeszcze nie wiem ile i czy równiutko ułożone czy tak rozproszone, z boku troszkę zielonych listeczków i finito
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Dojotka brawo za zakupy
pochwal sie jak juz wyschna spodenki ![]() Mystiquue waglik ![]()
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ........................ Idę sobie zaraz nałożyc drugą porcję spaghetti ![]() Chyba apetyt zaczyna mi dopisywac
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- O nie, przypomniałaś mi o tym spagetti;/ myslicie, że jak mój Tż wróci z pracy i nie bedzie obiadu to sie obrazi?;/ |
|
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
kaaamila ja dzis tez spaghetti na obiad
hehe wlasnie mam zamiar sie za nie wziac
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻet jak zrobie obiad to ładnie dziekuje a jak nie ma to trudno.. to cos sobie zamawia ..nie chce zeby sie za bardzo przyzwyczajal
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka- Ale masz pięknego Avatarka i jaki podpis
Wracając do ruchów to od kilku dni kładę się spokojnie wieczorkiem i wyciszam, bo chciałabym już coś poczuc
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#4049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje kochana....jak ja bym tez taki chciała!!! A długo czekałaś na wyniki? A krew tez była czy tylko przeziernosc i kość nosowa? Napisz coś wiecej Karolce
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karolko kochana moja, mialam robiona przeziornosc 1,8 mm 13+5 days), kosc nosowa, krew (napisze po ang wyniki) Free B-hCG level 40,1 ng/ML, PAPP-A Level 3648 miu/L dokaldnie tak Screening reult negative, Risk of Down Low, 1:4300 jakby co to przetlumacze ![]() U nas robia (oczywiscie jak sie zgodzisz) test na USG krew i jak masz podwyzszone to masz jeszcze jedno badanie krwi, ja mialam niskie ryzyko wiec nie wymagam tego dugiego badanaia krwi ![]() Co do ruchow, to od kilku dni jak juz sie tak wyloze w lozeczku to czue jakby cod mi tak przeplywalo w brzuszku ale nie wiem czy to napewno dzidzia Wciaz czekam na takie dobitne kopniaki
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-21 o 18:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

ja winogrona

Też już chcę