|
|
#4111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
A faktycznie, teraz jak otworzylam stronke to widze
I powiem Ci ze lezy na Tobie suuper
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
wesola84 – śliczne buty! Wyglądają na bardzo wygodne. Ciekawe tylko czy nie będą paseczki obcierać małych paluszków ?
![]() qmpela86 – My też wybraliśmy się do „ptaka” pod Łodzią na zakupy i wróciliśmy tylko z pustym bakiem od paliwa. Nic a nic tam nie ma :/ Moja mama i siostra chciały sobie kupić coś na wesele. Niestety wróciły załamane. Siostra pewnie będzie szyć sukienkę, a mama ma zamiar jeszcze jechać do jednego sklepu pod Łodzią może tam coś znajdzie dla siebie. Sukienki które wstawiłaś z All są przepiękne. Bardzo ładne zwłaszcza ta kolorystyka - http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62 Malgos_12 – a u Nas to już gorący okres przed weselny Teraz spokojnie bez stresu musicie wszystkiego dopilnować żeby w dniu ślubu wszystko było dopięte na 200% , a swoich paznokci to lepiej mi nie pokazuj! Ile Ja bym dała żebym swoje takie miała Magnusia – to Panieński na bogato Najważniejsze że impreza się udała . Teraz czekamy na foto relacje Strój zapowiada ciekawe relacje hehe dobrze że się ogoliłaś sara1988 – Współczuje tak długich rozłąk. Ale teraz już z górki 3 tyg. minie jak z bicz strzelił. Inusiaa88 - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience tylko Ja bym dała mniej masywne buty do niej. Jakieś sandałki na szpilce i będzie
|
|
|
|
#4114 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pisałam posta do Was i ... się skasował. To jeszcze raz: Magnusia, cieszymy się, że Panieński się udał Malgos, swietne pazurki! Też zapuszczam i wyjątkowo uważam na paznokcie. Inusia, bardzo fajna kreacja ![]() Kasioonya, super suknia ślubna ![]() A my odebraliśmy garnitur Tża z Lavaradu, ok Jeszcze trzeba resztę dokupić. Tż będzie miał fioletową muchę i chustkę, bez kamizelki Dziś wręczę 3 zaproszenia na Panieński, nie wyszły tak ładnie jak te, co wrzuciłam, no ale w końcu ja jestem laik:PW weekend miała robioną fryzurę próbną i .... sama nie wiem. Ogólnie taka fryzura jest dla mnie bardzo, bardzo twarzowa. Tylko obawiam się, że jest trochę "przesłodzona". Nie wiem, może zawinę na większe wałki, w tyłu to poprzeplatam, a tylko z boku wypuszczę loki, ale takie grubsze? Jak myślicie? A będzie pasować do mojej sukni? ![]() A i wrzucam jeszcze moją propozycję na poprawiny
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-25 o 12:16 |
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
sara1988- gratuluję postępów w zapraszaniu
szkoda że TŻ wybył ale szybko minie, zobaczyszkasioonya-ja też bym wolała niedowagę niż oponkę ale masz rację- babom nie dogodzisz- zawsze chcą coś innego niż mają ![]() wybOrOowa- super, że już macie opanowany taniec- my jeszcze nawet nie zaczęliśmy- no nic najwyżej na żywioł pójdziemy i będzie wesoło ![]() Kuruj się Kochana Inusiaa88- super kiecka- wyglądasz bomba- laska z Ciebie . Trzymam kciuki za Twój panieński- ja żałuję, że mój już był i może być tylko raz ![]() wesola84- buty super, śliczne haczyk7- fryzurka fajna, można oczywiście zrobić większe loki ale jest OK. Tylko może to upięcie bardziej zaznaczyć bo nie do końca z tyłu wygląda, że na jedną stronę włoski się schodzą. Sukienka boska
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-21 o 11:07 |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
http://nocoty.pl/gid,14467257,img,14...T%5Bpage%5D=31
haczyk7 - fryzura na środkowym zdjęciu wygląda jak poplątany pukiel. Pasma z boku powinny być ładnie wyprofilowane i powinny schodzić się do góry w podpięcie, góra delikatnie podniesiona i jeśli z jednej strony pasma są poskręcane to z drugiej strony powinny być tak samo zrobione.. Przepraszam za wyrażenie i nie chcę żebyś to źle odebrała, ale moim zdaniem fryzura albo jest nie dopracowana i nie pasuje w tym wykonaniu na fryzurę ślubną. Ale to jest moje zdanie. Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła. A sukienka na poprawiny bardzo ładna! Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-21 o 11:07 |
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki kochane nadrobiłam Was
ale dużo się działo ![]() my w weekend ruszylismy z pełna parą z zaproszeniam i powiem wam ze poszło elegancko koledzy TZ zaproszeni i. każde zaproszenie od 10 min do 30 min max wszyscy grzecznie nas rozumieli takze było ok. także połowa z listy gości TZ odfajkowana Pozatym zalizyliśmy wizyte u księdza TZ po swiadectwo chrztu. Wiecie co przeraża mnie ze tak dużo na wiosce ksiądz wie o swoich parafianach ![]() 1. z aktem urodzenia TZ do USC w moim mieście, tam zaświadczenie o braku przciwskazań 2. w moim kościle do protokołu musimu mieć swiadectwo chrztu TZ , swaidectwo religii, dowód os. , nauki i poradnie oraz zaś. z USC powiedzicie mi jak to było u was zdaje sobie sprawe ze co kościół może byc inaczej
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
My juz to mamy za soba, zostaje nam jeszcze dostarczyc do mojego ksiedza zaswiadczenie od tz-a ksiedza o wygloszeniu zapowiedzi, ale to w czerwcu mamy sie po to zglosic, no i jeszcze spowiedzi nam zostaly dziewczyny, a ta karteczke od spowiedzi to sie daje ksiedzu w konfesjonale przed czy po, zeby podbil?
|
|
#4120 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i chyba w prezencie od piatku nie mialam internetu dopiero dzis nadrabiam wszystko, choc pedzicie z tymi postami![]() Spoznione zyczenia skladam ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
nic Cie nie skraca. Buty tez bardzo ladne i TŻ z pewnoscia padnie jak Cie zobaczy!!!!
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia, Justi, Sara, dzięki za opinię! Tak jak napisałam, też to zauważyłam. Myślę, że z tyłu można by to bardziej poprzeplatać, ładniej, a nie wypuścić tylko końce. Od dołu będzie jeszcze welon podpięty. Może też to jest kwestia końcówek włosów, bo są przesuszone, plączące się i matowe (nie obcinam od lutego, bo zapuszczam rzecz jasna:P). Ale gdyby to zrobić, dopracować, to nie będzie przesady? A może macie jakieś ładne luźne upięcia... Sama już nie wiem
aaaa.... dopadają mnie wątpliwości ....
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na forum wstawiałam zdjęcie mojej fryzury która też była upięta na bok. Loki były robione na prostownicę. Włosy trzymały się całą noc.
Ja bym próbowała coś w tym stylu. Ja nie uważam że moja fryzura była idealna tylko powinnaś mieć coś w tym stylu, większy porządek zrobiony z włosów ![]() http://blog.fascynatoria.pl/search?u...&by-date=false - uwielbiam takie ozdoby głowy , ile uroku dodał ten "toczek" Pani Młodej Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-21 o 12:20 |
|
|
|
#4123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama tak zrobie, mimo ze chce miec cale wlosy upiete, to nie chce zeby gdzies mi jakies suche pukle wystawaly
|
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie bo sie gubię
jestem na etapie szukania biżuterii, butów itd ale nie wiem czy idę w dobrym kierunku ![]() Dla przypomnienia dodam zdjęcie mojej sukni. Co do bizuterii myślałam nad tym zestawem: http://allegro.pl/komplet-swarovski-...318958609.html Tylko wtedy co na rękę? Będzie to pasowało do tej fryzury co w załączniku? Co wtedy we włosy? welon wpięty od spodu tylko do kościoła czy może stroik? Cholera za duży wybór Co do bukietu to wymysliłam luźny bukiet z frezjii, biały, lekko zwisający.Doradźcie proszę czy idę w dobrym kierunku
|
|
|
|
#4126 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
już troszkę zaproszeń za Wami wiec już z górki .1.Jeśli idziecie do Twojego USC to tż musi mieć akt urodzenia ,opłacić trzeba 84 zł opłata i przyjść po odbiór . 2.Jeśli w twoim kościele to tż świadectwo chrztu i bierzmowania (a nie jak pisałaś religii , no chyba że wymagają), nauki i poradnia( my o poradnie później donosimy bo jeszcze nie ukończyliśmy) oraz zapowiedzi ale to już później się donosi jakieś 2-3 tyg przed ślubem . Ja nie pamiętam czy dowód osobisty sprawdzali , ale może lepiej mieć przy sobie na wszelki wypadek
|
|
|
#4127 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam wczoraj świadek pokazywał kroki walca i przy okazji uświadomił że jak zwykle pomyliłam angielski z wiedeńskim i walc z nocy i dni nie pasuje ale coś się jeszcze wymyśli.Wracaj do zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i zaproszenia też miałaś nam pokazać czy przegapiłam?Co do fryzurki to uporządkowałabym tylko ten tył bo bardziej na potargany niż na uczesany wygląda a w ogóle to w pierwszej chwili myślałam że pierwsze zdjęcie i ostatnie to 2 różne osoby ![]() Cytat:
Daje sie przed ale na nie mogę pojąc dlaczego i czym różni się spowiedź od spowiedzi przedślubnej |
||||||
|
|
|
#4128 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko buty wzięłabym inne, bo te są "ciężkie"Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-05-21 o 16:45 |
||||
|
|
|
#4129 | |||
|
Zakorzenienie
|
no hej Dziewczyny!
Kurcze znowu nie było mnie kilka dni i mam tyle do nadrobienia że chyba wszystkiego nie ogarnę. Muszę się pochwalić, że byłam na makijażu próbnym!!! Podoba mi się jak mnie pomalowała, ale......jak mnie malowała o 10 to o 18 miałam kreski na powiekach od cieni......i trochę tapeta mi zeszła.....kuuuuurde..... .a wyszłam taka szczęśliwa! wybOrOowa ładna sukienka..taka...frywolna w pozytywnym tego słowa znaczeniu ja jeszcze kiecki na panieńskie nie mam...nawet na poprawiny nie mam mam zamiar jeszcze co nieco zgubić więc z kiecką na poprawiny poczekam chyba i kupię 2 tyg. przed weselem---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- kasioonya śliczne buty! doszyj, albo naklej sobie zielony kryształek i bedzie pasował do Twojej opaski ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- qmpela86 na moje kolczyki pasują, kształtem i kolorem-co najważniejsze ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- wesola84 ładne butki, kurcze ale Wy wszytskie obkupione ostatnio jesteście, aż miło ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
wczoraj wieczorem udało mi się zamówić kryształki na swoją biżuterię ślubną.....tylko kurcze....jednych koralików w hurtowni nie mieli- dla mnie niezbędnych ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
ehh......też bym tak chciała mi siostra ma robić...ma się zgadać z kumpelami i obgadać...ciekawe co wymyślą![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- zgadzam się- ja bym założyła inne butki na poprawiny...w jakimś żywym kolorze..i do tego bizuteria.
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyy...tzn. nie , że ja mam (bo bedę miała zupełnie inną bizyterię) ale znalazłam w swoich zbiorach biżu jak w załączniku...też myślę, że jest fajna na rekę może takie bransoletki??
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
może to i dobry pomysł z tymi bransoletkami
ładne sa te z załącznika, poszukam podobnych. Myśle tylko co we włosy :/
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...wiem, że już Was męczyłam...ale chcę sobie wreszcie zamówić welon..i nie bardzo wiem jaki....doradzicie mi?? Wrzucam zdjęcia sukni i welonu...aha, dodam, że włosy chcę mieć rozpuszczone....i jestem blondynką
aaa..i chyba będę mieć bolerko z koronki ![]() http://moda.allegro.pl/welon-bialy-h...340823193.html http://moda.allegro.pl/jmart-welon-h...296319788.html http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...341483103.html http://moda.allegro.pl/welon-nowosc-...352314606.html http://moda.allegro.pl/welon-haft-15...330603709.html
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
Kasioonya w takim razie nadal trzymam kciuki i koniecznie daj znać co u orto
Ja w zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że za tydzień będę miała zakładany ostatni (cieniutki) drut, później 3-4 tygodnie i sajonara! Miałam cichą nadzieję, że pozbędę się złomka gdzieś w połowie czerwca, a tu jednak pod koniec... dać mi palec to ja całą rękę biorę A szczerze, to jestem mega szczęśliwa, że jednak udało się wykombinować ściągniecie przed ślubem, bo chyba bym się zapłakała ![]() Malgos coś tam widać na paznokietkach, ale rzeczywiście troszkę niewyraźnie. Wyborowa zdrowiej Inusiaa bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience Magnusia, Justii, Monika dziękuję Butki wygodne... przynajmniej po przejściu paru kroków... jak na razie nie czuję żadnych otarć, chociaż znając moje wrażliwe stopy, na bank zrobią mi się rany, ale na ślub wezmę plastry żelowe, które polecała tu Tusia ![]() Haczyk fryzurka jak dla mnie bardzo ładna i wcale nie przesłodzona. Tylko nie wiem czy na środkowym zdjęciu tylko tak wygląda, czy może coś się wysmyknęło spod wsuwek? Bo włosy są nieco jakby splątane. Może spróbuj coś jak u Justii? Co do sukienki na poprawiny, to jest śliczna, ale na poprawiny ja sama wolę coś krótkiego ![]() Engi my zrobiliśmy tak jak Ty - akt ur. TŻa i do USC w moim miejscu zamieszkania (bo tu też będzie ślub), z USC papierki o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa. Później do księdza (najpierw po mój akt chrztu i bierzmowania oraz TŻa, bo było to w innych miejscach niż ślub) z aktami chrztu i bierzmowania, dowodami osobistymi, świadectwami z religii i papierkami z USC (nauki mieliśmy na miejscu, więc nie musieliśmy). Sara my już pierwszą spowiedź mamy za sobą, ale też nas to męczyło. My daliśmy tą karteczkę księdzu po spowiedzi, ale tuż przed powiedzieliśmy, że to przedślubna. XxMartaxX myślę, że biżuteria będzie pasowała Tylko nie wiem czy zawieszka nie będzie za duża... ja to wszystko musiałabym widzieć na żywo Co do fryzurki też mi się podoba, a co we włosy? To chyba zależy od Ciebie co wolisz, bo myślę, że pasowałby zarówno kwiat, jak i welon ![]() Monika mi do Twojej sukni najbardziej podoba się welon ze zdjęcia 1 lub 5 - mają chyba podobne wzory do tych na gorsecie sukni
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak już tu jestem i mam chwilę czasu, to proszę o radę dotyczącą fryzury ślubnej
Poniżej zamieszczam moją suknię dla przypomnienia i kilka fryzur. Mam dylemat czy do tej sukni bardziej pasują włosy spięte całkowicie, czy tylko częściowo. Zamieszczam zdjęcia paru fryzur, które mi się podobają, podpowiedzcie mi która wg Was byłaby najlepsza. Dodam, że mam włosy blond już za łopatki, więc w sumie długie
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-05-21 o 19:23 |
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie 1 4 lub 5- haft jakoś za ciężki jest
|
|
|
#4136 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do fryzurki to zgadzam się z poprzedniczkami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34246142]ależ Ty masz figurę! super leży! tylko buty wzięłabym inne, bo te są "ciężkie"[/QUOTE] Cytat:
No a my dziś odebraliśmy papieru z USC, te za 84zł no i w tym tygodniu czeka nas ostatnie spotkanie z księdzem
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie- przetestowałam te plastry bo sobie nogi w nowych butach obtarłam- potwierdzam są rewelacyjne. Na pewno zabiorę je na wesele
|
|
#4138 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, cześć
Przychodzę do Was uśmiechnięta, bo udało mi się kupić kieckę na poprawiny sara1988 - współczuję rozłąki z TŻtem (dobrze znam to uczucie...). ale myślę sobie, że jeśli ktoś nie ma oporów światopoglądowych przed wstąpieniem do służb mundurowych, to załapanie takiej roboty jest całkiem dobrym pomysłem choć rozumiem Twoje obawy, ale na początek praca policjanta chyba nie jest bardzo niebezpieczna... TŻ mojej kumpeli pracuje od listopada ubiegłego roku i jak dotąd "najgroźniejszą" sytuacją było to, że jakaś babeczka lekko stuknęła w ich radiowóz kiedy stali na postoju ja z kolei chętnie zainwestowałabym w piersi kilka cm z moich wydatnych bioder... ewula87 - koniecznie napisz nam coś więcej co się działo w niedzielę, że taka intensywna? Pradip - dziękuję i przyłączam się do życzeń,a by każda z nas ważyła i wyglądała tak, jakby chciała z tą trudnością przytycia jest dokładnie tak, jak mówisz Malgos_12 - nie pokazuje mi się zdjęcie tej sukienki... rzeczywiście słabo widać na zdjęciach efekt tego lakieru, ale wygooglałam i już wiem o co kaman. ja mam nieładne płytki i u mnie raczej coś takiego nie prezentowałoby się zbyt fajnie, ale Twoje paznokcie - trzymam kciuki za przeżycie w pracy! niech będzie najspokojniej jak się tylko da! wybOrOowa - gratki za opanowanie tańca! jesteście bardzo dzielni i pewnie Wasz taniec wyjdzie piękny! mam nadzieję, że czujesz się już lepiej, bo TŻtowa kuracja działa cuda Inusiaa88 - w tej sukience wyglądasz pięknie! bardzo mi się podoba, a Ty jesteś megazgrabna! tylko butki mi tu nie pasują... może jakieś delikatniejsze? wybOrOowa - decyzja dot. winietek dość kontrowersyjna, ale wiem z czego wynika, więc rozumiem... ja bym chyba jednak dała winietki na wszystkie stoły, bo mama TŻta być może poczuje się dumna, że dopięła swego, ale już goście z jego strony mogą nie rozumieć dlaczego są w innej sytuacji niż goście z Twojej rodziny... haczyk7 - cieszę się, że podoba Ci się moja kienia dziękuję poka, poka te zaproszenia! na pewno są super! pomysł na fryzurę jest fajny, ale rzeczywiście w kilku miejscach włoski wyglądają jakby były skołtunione... może to kwestia lakieru do włosów kiepskiej jakości albo tak, jak piszą dziewczyny - przesuszonych końcówek... myślę jednak, że dobra fryzjerka jest w stanie wykrzesać z tego atrakcyjną fryzurkę no i myślę, że fryzura nie jest "przesłodzona" suknia poprawinowa baaardzo romantyczna justiii87 - padłam engi111 - fajnie, że udało Wam się rozdać tyle zaproszeń. no i brawa dla szwagra TŻta za więcej taktu niż ma jego żona a co takiego wie xiądz na wsi o parafianach? niestety nie pomogę w kwestiach formalnych, bo u nas było proste - ten sam USC, ślub w mojej parafii, więc niewiele latania... malaOlaa - kochana dziękuję! a ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć? będziesz w balerinach? TŻ jest od Ciebie niższy? fajnie, że internet już wrócił i jesteś z nami powiedz jeszcze - czy orientowałaś się ile wyniesie Was zakup mandarynek na winietki dla wszystkich? ja widzę, że u mnie może być problem z zielonymi jabłuszkami i dlatego chyba stanie na mandarynach, ale nie wiem jaką kwotę na to szykować...
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-21 o 19:56 |
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2, 8 i 9 ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
pokazuj szybciutko
|
|
|
#4140 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
a ja ci tak chciałam doradzić
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34246142] tak, 1. facet idzie to USC tam gdzie jest zameldowany aby wziąc papiery o braku przeciwskazań i dobrze aby miał przy sobie akt urodzenia. 2. u mnie nie wymagali niczego takiego, tylko zaświadczenie o chrzcie, bierzmo i odbytych naukach fajna [/QUOTE]Tusia - facet sam nie może zdobyć tych papierów, idzie się we dwoje z aktem (chyba że któreś z nich lub obydwoje byli tam zapisywani po chrzcie- to wtedy podobno nie wymagają) Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

I powiem Ci ze lezy na Tobie suuper

ale szybko minie, zobaczysz
. Trzymam kciuki za Twój panieński- ja żałuję, że mój już był i może być tylko raz 

idę świętować
dopiero dzis nadrabiam wszystko, choc pedzicie z tymi postami
niestety wrocławskie sklepy mnie rozczarowały - znalazłam tylko 3 pary białych butów (Menbury - rozm. 36 za mały, a 37 dużo za duży...), a kiedy pomyślałam, że może pomarańczowe, to były albo na korku, albo na brzydkim obcasie, albo na koturnie...