|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Zamówiłam sobie testy owulacyjne, ciekawe czy pomogą... I tak sobie pomyslałam - czy Wy macie specjalne termometry do mierzenia tempteratury???
|
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny
nie chce żeby ta @ przylazłmam mega doła! dajcie jakąś łopatę
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, musimy być silne, inaczej nic nam się nie uda! Może nie mamy wpływu na pewne rzeczy, ale możemy wierzyć i nie poddawać się w dążeniu do celu.
Jesteśmy silnymi, wartościowymi kobietami, chcącymi zostać matkami!! A niedługo będziemy silnymi, wartościowymi kobietami, które mają swoje dzieci po sercem!!! |
|
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,wtedy podam juz dokladnie,bo teraz to i tak nie warto. OK?m@gd@len@ ,jedziemy na tym samym wozku,az boje sie cos powiedziec,zeby nie zapeszyc,choc tak naprawde w te przesady nie wierze,ale w naszej sytuacji to i lepiej na zimne dmuchac |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M@dziula |
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,musze to siebie wyrzucic,bo chyba nerwy mnie zjedza razem z kosteczkami
.Po pierwsze,jutro mam dostac,tzn nie chce zeby przyszla @ ,a po drugie tez jutro,bo tak wypadlo mam termin u mojej GIN,zeby zbadac,czy ta Prolaktyna mi spadla,tak sie boje,jakbym jutro nalwazniejszy w zyciu egzamin zdawac miala . Normalnie nie moge sobie w domu miejsca znalezc,probowalam ogladac tel,po krotkiej chwili juz mnie ponioslo,siadalam kilka razy przy kompi,ale dlugo wysiedziec tez nie umie,juz sobie nawet wzielam kapiel relaksujaca, .Dajcie mi porzadnie kopniaka .A wlasnie nerwy w mim przypadku,moga pogorszyc ta prolaktyne,bo stres jest z jednym z czynnikow ktory podnosi Prolaktyne. |
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia życzę i pamiętaj nie daj się stresowi i prolaktynie!
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
A ja zapomniałam ,że miałam dzisiaj wizyte u gina
Nieźle co?? Chyba dlatego , bo myślałam jak się zapisywałam , a było to na początku grudnia!!!!,że będę już podwójna i pewnie dlatego tak wyszło.
|
|
|
|
#1961 |
|
Rozeznanie
|
Przed @ mam taki ładny okrągły brzuszek
Szkoda ,że to nie ciążowy Wyglądam szczególnie wieczorem po kolacji jakbym była w 3 miesiącu hihihihi
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Moj brzuszek jak ciazowy wyglada jak duzo zjem
jejku ale ja przytylam ... TZ chce w piatek jechac na basen a ja sie wstydze wbic w stroj co innego gdybym byla juz przy nadzieji
|
|
|
|
#1963 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda ,że wieczorkiem jest Was tak mało
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też nie wierzę w przesądy, ale ponoć nawet jak ktoś nie wierzy to też mu się sprawdza, więc... schmetterling trzymam kciuki za niską prolaktynkę
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam, że będę do Was zaglądać. Odezwę się też od czasu do czasu dobrze?
![]() Cytat:
A poza tym : Cytat:
Dziewczyny, ja wiem, że nie mam pojęcia, co czujecie. Nie jestem nawet w stanie sobie tego wyobrazić. Ale może oderwijcie się na moment od dyskusji o testach, @, owulacjach. Nie krzyczcie tylko na mnie, mam dobre intencje. Może napiszcie, jak wyglądał Wasz dzień. Byłyście na czymś fajnym w kinie, teatrze? Może spotkało Was coś miłego? A może wkurzyła Was baba w tramwaju? Ja Wam powiem, że dzień miałam dzisiaj taki sobie. Mialam kolokwium z Lit. Amer. (studiuję Anglistykę) i w sumie to już nie wiem, jak mi poszło. Poza tym zbieram się do obejrzenia filmu na jutrzejsze zajęcia, ale ten Tom Cruise w roli głównej mnie odstrasza (lubicie Tom'a Cruise'a? może mnie to Niego przkonacie ?). Jutro "Obywatel Kane". Czekam na wieści od Was. |
||
|
|
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam sie z Tobą w 100%
|
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
jolineczka, wiesiołek to pozytywna bomba witaminowa i znakomity polepszacz śluzu - staje sie rzadszy i jest go więcej, a to równa się lepsze warunki dla nasionek. Dłużej pozyją i szybciej dotrą do celu. Stosuję i potwierdzam. Ale nie słyszałam, żeby wpływał na płeć...
Ja oprócz tego wspomagam się Vitaralem (przy okazji "zimy" i ewentualnych braków mikro i makroelementów oraz witaminek) i kwasem foliowym (niezbędny!). TZ bierze witaminki specjalnie dla panów - AndroVit + kwas foliowy. Mam nadzieje, że poskutkuje Na pewno nie zaszkodzi.Dziewczyny, też wiem coś o rozczarowaniu. To ostatnie zwaliło mni z nóg, a jeszcze ta świadomość, że może już prawie się udało...Ale podniosłam się, wzięłam w garść...Nie można sie poddawać! Przecież kiedyś musi się udać. Dla jednych to kiedyś przyjdzie szybciej, dla innych troszkę poźniej. Ale przyjdzie! Każda z nas zostanie sowicie nagrodzona za walkę, cierpliwość i wszelkie wyrzeczenia, i to z nawiązką. A większej nagrody, niż upragnione dziecko nie ma! |
|
|
|
#1968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, myślałąm, ze to tylko dla kobiet!! Widzę, ze muszę się u Was doszkolić, bo Wy już nieźlr obeznane w temacie .
|
|
|
|
|
#1969 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mój nowy drogowskaz
![]() 28/10.01/20-29.01/po 7.02 |
|
|
|
#1970 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ok 100 kg żywej wagi a było 80 z hakiem Cytat:
|
|
#1971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Sami z siebie. Mój TZ jest nerwuskiem, pacuje umysłowo i niestety pali paieroski, więc postanowiłam go troszkę "naładować" witaminkami. Ten zestaw wyczytałam na bocianie, jeden z tych, które zalecają lekarze.
O foliku też czytałam, ale jakoś nie umiem wytłumaczyć dokładnie.... agabil, głowa do góry, bądź dzielna! |
|
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
mój nowy drogowskaz 27/10.01/19-26.01/po 5.02 czy ten bocian nasz nie jest przypadkiem analfabetą
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też lada dzień odwiedzi bo mnie ciągnie w podbrzuszu
Ale ja tym razem się cieszę, bo jak wyżej napisałam Cytat:
|
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam o kolejnym noworodku znalezionym w reklamówce. Wypłakałam się, ale wcale mi nie ulżyło. Jestem po prostu wściekła jak słyszę takie rzeczy
I ciągle narasta we mnie poczucie niesprawiedliwości
|
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
anusia No wiec jestem po wizycie u Gin. Wyniki z Prolaktyny mam miec w poniedzialek.Jak wam wczoraj pisalam dzisiaj mam tez dostac(albo nie dostac)@. Wiec Ginka zrobila mi tez usg,zeby zobaczyc,czy bylo jajeczkowanie i jak to wszystko wyglada. No wiec jajeczkowanie bylo,ale z jajeczkowania nic nie wyszlo. Wlasnie przyszlam do domu i jestem wsciekla,rozczarowana,prz ygnebiona. Ta @ jeszcze sie nie pojawila,ale juz wiem,ze malpa przyjdzie. Zrestta bole brzucha mowia o tym jednoznacznie. m@gd@len@
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do @ to ja wczoraj w trakcie przytulanka zaczęłam lekko krwawić ale dzisiaj nic nie mam. Kiedyś też tak miałam i zazwyczaj na drugi ,trzeci dzień przychodziła@ Też Wam się tak czasem zdarza?
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasem wolę wogóle o tym nie myśleć, bo to bardzo smutne ,a najgorsze to jest to ,że nie mamy na to wpływu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

nie chce żeby ta @ przylazł

Primavera i Schmetterling musimy uaktualnić wasze "dane"
KAPUSCIANE POLE
.Po pierwsze,jutro mam dostac,tzn nie chce zeby przyszla @ ,a po drugie tez jutro,bo tak wypadlo mam termin u mojej GIN,zeby zbadac,czy ta Prolaktyna mi spadla,tak sie boje,jakbym jutro nalwazniejszy w zyciu egzamin zdawac miala
. Normalnie nie moge sobie w domu miejsca znalezc,probowalam ogladac tel,po krotkiej chwili juz mnie ponioslo,siadalam kilka razy przy kompi,ale dlugo wysiedziec tez nie umie,juz sobie nawet wzielam kapiel relaksujaca,
.Dajcie mi porzadnie kopniaka
.

I ciągle narasta we mnie poczucie niesprawiedliwości