Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 21:49   #3091
Linka25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X

natee
a ja je chcę ściąć właśnie
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:49   #3092
prince_polo
Zakorzenienie

Pająk się na mnie gapi przez okno
mam Nadz że zaraz se gdzieś pójdzie bo inaczej to ja
a tz już spi

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:52   #3093
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Mówiłam babci, żeby poszła do innej dentystki - chociaż do tej chodzi od lat i jej ufa Dolegliwości po wizycie nie przeszyły...
Dziękuję bardzo za opinię Koniecznie będę namawiać babcię na wizytę u innego lekarza.
Jeśli nie przeszło, to raczej nie jest nadwrażliwośc szyjki, bo powinno przejść od razu po zastosowaniu tego preparatu. W tej sytuacji dobrze byłoby z kimś innym skonsultować, tak jak planujesz, tylko czy babcia da sie namówić
Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
A czemu ci nie służy?
Bo mi cukier bardzo podnosi niestety, sporo ponad normę

Linka mam pytanie do Ciebie- czy wymyśliłaś już jakie pieluszki kupujesz, czy jak to się fachowo nazywa z czego będzie się składał Twój "stosik pieluszkowy"?
Większość poleca na początek otulacze + tetrę, a kieszonki później, jak dziecko już tak dużo nie sika. Myślałam jednak, żeby kupić trochę tych tańszych kieszonek z allegro (np. BabyLand) i używać od początku. Te otulacze są dość drogie (ok.60zł) i nie wiem czy ich sie potem też tak często używa
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:52   #3094
Mandragorrka
Zakorzenienie

Uciekam spać Od jutra mam urlop - jestem bardzo szczęśliwy człowiek
Dobrej nocy Brzuchatki

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:57   #3095
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
a tz już spi
Ja bym nie zasnęła obudź tż niech się z nim rozprawi, ja mojego budzę jak jest pająk choćby 2 w nocy była. Jak jestem sama to pryskam na pająki specjalna trucizną
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-05-21, 21:57   #3096
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
natee
a ja je chcę ściąć właśnie
hehe to obyś nie żałowała tak jak ja
na początku byłam zachwycona a teraz nawet TŻ mi powiedział, ze chce żebym znowu miała włosy jak Kardashian

ale z drugiej strony to tylko włosy, odrosną, a raz sie żyje

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:04   #3097
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
U nas też taka duchota, ale wiatraki mamy w każdym pomieszczeniu, bo mąż nie cierpi upału i czasem nawet dwa naraz na siebie puszcza
Mój ma w pracy dwa. A w tamtym roku w wakacje to spał przy otwartym oknie i jeszcze wiatrak na siebie. On w ogóle nie lubi ciepła takiego, w przeciwieństwie do mnie. Pewnie się biedak przy małym dziecku, gdzie musi być raczej cieplej, będzie się męczył.
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
witam w klubie

jutro chyba zapisze sie do fryzjera, moze chociaz pocieniuje włosy, moze to cos da...
Ja też już muszę podciąć włosy, ale w moim przypadku to nic nie da...niedawno obcinałam

Idę na Grę o tron.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:05   #3098
natee
Zakorzenienie

a ja lece sie wyprysznicować i położyć, bo znowu mi krzyż pęka

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:08   #3099
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Pokaże Wam te spodenki, co znalazł mi TŻ na ciuchlandzie Na leżąco brzydko wyglądają i muszę je w tyłku zwęzić, ale za 6 zł to jak za darmo
Fajne. Moje rybaczki z C&A u góry wyglądają podobnie, a po uregulowaniu wewnętrznej gumki dobrze leżą i są wygodne. Tylko w czasie upałów ta bawełna pewnie będzie nieźle grzała.
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, piszę z tel męża-dobrze że ma net. Jesteśmy z Dorotka w szpitalu.
Biedna Dorotka. Oby to nie było nic poważnego.
Cytat:
A czy ktoś pamięta może, czy przed usg lepiej mieć pełny pęcherz czy odwrotnie, pusty? Coś mi się kojarzy że ma to wpływ na jakość obrazu.
Tak jak dziewczyny napisały - to ma znaczenie na początku ciąży i dodam, że tylko przy USG przez brzuch. Teraz nie ma sensu się męczyć.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:08   #3100
anna99302
Zadomowienie

ide sobie. Franio mi tak dzisiaj wypycha się prawie tuż pod żebrami az boli. CHYBA się przekrecił bo mam kulkę pod mostkiem. albo nóżki albo główka.

PAPA mamusie!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:19   #3101
hanjah
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Jesteśmy w domu Niedługo po tym jak wysłałam ostatniego posta przyszła lekarka z wynikami-wszystko czyste (krew, mocz i rtg), wszystko wskazuje na to że to jakaś infekcja wirusowa. Gorączka spadła i wypuścili nas.
Przez trzy dni mam podawać leki, jakby coś się pogorszyło to zaraz do szpitala.
Najbardziej się bałam że będą ją chcieli na obserwacje zatrzymać... skończyło się na strachu na szczęście... na razie gorączki nie ma, mam nadzieję, że to jednorazowy alarm...

Nie dam rady Was nadrobić, ale z całego serca dziękuję Wam za kciuki za moją córeczkę i wszystkie życzenia zdrowia

Wychodzą ze mnie te dwie nieprzespane noce-zmykam spać.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:19   #3102
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja za 37zł kupiłam maśc 37g jakby co

no faktycznie nie możesz dziewczynki z chlopcem porównywac, bo zwykle one są mniejsze ja porównuję często wage z Irmusią, bo mamy ten sam TP i Jej Leoś i mój Jas ida łeb w łeb

to fajny spacerek

co do spaceru ginka kazała mi je ograniczyc, kazała mi więcej odpoczywać

bidulko, nie rozchoruj się
No to zmienia postać rzeczy, w takim razie bardzo tanio ! Bo u mnie 37 g właśnie 55,45. Skąd takie różnice? To najtańsza apteka w mieście.

No tak, dziewczynki są mniejsze i tego się trzymajmy

Mnie też ginka kazała w końcu siąść na tyłku, a nie chodzić w te i wewte, ale ja na razie jeszcze się nie zastosowałam....

Cytat:

To Blanka jednak odpada?
!
Nie odpada, ale nie rozmawiałam jakoś na 100% z tż, jemu się podoba, ale jako, że nie dałam mu innej alternatywy, to czuję się trochę nie fair i dlatego nie rozpowiadam jeszcze, że to imię na 100%

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Mój synek też mało przybiera. I gin też mówi mi mówi ze wszystko w normie jest. A położna powiedziała,że widocznie będzie drobny . I że mam się nie przejmować, bo zawsze to lżej rodzić
Racja z tym rodzeniem - moja gin nawet mówi, że im mniej tym lepiej, przynajmniej gładko pójdzie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
już po wizycie,wszystko ok wymazy pobrane teraz tylko czekać na wyniki, nie dowiedziałam się nic o ktg bo doktorek nie miał jeszcze wypisu powiedział nam tylko że to przyspieszone tętno nie jest szkodliwe dla dziecka i dawka fenoterolu zostaje bez zmian.
Waga +14
a wogóle strasznie puchną mi nogi
już nie mogę sie doczekać porodu coraz bardziej mi ciężko i jestem upierdliwa
Muminku, jakie miałaś te wymazy ? Sorry, ze tak wprost spytam, ale z pochwy i odbytu na GBS?
Też już się nie mogę doczekać rozwiązania, przed nami ostatnia prosta, podobno najgorsza, trzymam kciuki

Cytat:
Spodenki na mnie. Musiałam je trzymać, bo strasznie odstają Jak je już przerobię to na pewno pokażę wersję oficjalną
No i są wymiętolone, a nogawki trzeba ułożyć, mi się nie chciało bawić z tymi brudasami
O nieeee, mają tą straszną gumę !!!!! Mam okropną awersję do takich gaci, wybacz Ukisisz się w upały w takich galotach !

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
W ogóle, dzisiaj mój mąż chciał mi kupić jakiegoś łaszka, buty, torbę cokolwiek. A mu się to rzadko zdarza...ale wiecie co..ja w ogóle nie mam ochoty za zakupy. Najchętniej zaszyłabym się w dresie w domu...nic kompletnie na mnie nie pasuję. Czuję się jak czołg jak wychodzę na ulicę...nawet zbytnio nie mam ochoty się ładnie ubierać, ani malować...jakaś chandra mnie dopadała. Jak to mówi Ciastek- mam chyba dzień paszteta, a raczej dni
A ja właśnie mam ochotę założyć coś fajnego, ale nic znaleźć na siebie nie mogę - dzisiaj byłam 3h w CH i skończyło się na jednej parze balerinek, organizerze na bizuterię i prezencie dla mamusi na dzień mamy

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
ide sobie. Franio mi tak dzisiaj wypycha się prawie tuż pod żebrami az boli. CHYBA się przekrecił bo mam kulkę pod mostkiem. albo nóżki albo główka.

PAPA mamusie!
Moja mała też się dzisiaj wpycha chyba pod żebra, momentami to aż podskakuję

Żegnam się z wami na kilka dni, pewnie wrócę na chwilę koło piątku. Buziaki !
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:22   #3103
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma czego się bać Byłam ostatnio u dentysty i wiem co mówię A zapisałaś się może na wizytę czy Cię już nie boli i zapominasz chwilowo o stomatologach?
narazie nie boli,ale w tym tyg.napewno pójdę wole to mieć szybko za sobą,jutro małż mnie zapisze
Cytat:
a tz już spi
jak ja nie cierpie pająkówobudż męża niech go zlikwiduje
Cytat:
Uciekam spać Od jutra mam urlop - jestem bardzo szczęśliwy człowiek
Dobrej nocy Brzuchatki
super

Dobranoc Mamusie
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:23   #3104
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny Jesteśmy w domu Niedługo po tym jak wysłałam ostatniego posta przyszła lekarka z wynikami-wszystko czyste (krew, mocz i rtg), wszystko wskazuje na to że to jakaś infekcja wirusowa. Gorączka spadła i wypuścili nas.
Najbardziej się bałam że będą ją chcieli na obserwacje zatrzymać... skończyło się na strachu na szczęście... na razie gorączki nie ma, mam nadzieję, że to jednorazowy alarm...

Nie dam rady Was nadrobić, ale z całego serca dziękuję Wam za kciuki za moją córeczkę i wszystkie życzenia zdrowia

Super!!!
Idz, idz, wypoczywaj, nalezy Ci sie

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:28   #3105
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Muminku, jakie miałaś te wymazy ? Sorry, ze tak wprost spytam, ale z pochwy i odbytu na GBS?
Też już się nie mogę doczekać rozwiązania, przed nami ostatnia prosta, podobno najgorsza, trzymam kciuki
Pumcia z pochwy i odbytu,tak Jesteśmy na ostatniej prostej ciekawe która z nas pierwsza urodzi do piątku i uważaj na Siebie
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:45   #3106
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
O nieeee, mają tą straszną gumę !!!!! Mam okropną awersję do takich gaci, wybacz Ukisisz się w upały w takich galotach
Gumę?
W C&A u góry jest bawełna, a tylko nad i pod pasem bawełnianym wszyta delikatna gumka. Ta pod pasem jest regulowana.
Sądzę, że w spodenkach Soleilki będzie podobnie.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:02   #3107
Linka25
Zakorzenienie

Karolina
jeszcze nie postanowiłam, ale nie będę kupować za dużo.
Planuję używać głównie otulaczy + tetry+ papierków celulozowych
Zakładam, ze przy odrobinie szczęścia 1-2 otulacze na dzień wystarczą. Otulacz pierze sie jak się zabrudzi, a może i przez cały dzień się nie zabrudzić Naiwna ja Nie planuję więc kupować więcej niż 3-4, zakładam, ze pranie to i tak codziennie pewnie będzie się robić

Kieszonki kupię w małej ilosci, tylko na wyjścia.

Muszę poczytać jeszcze i to w najbliższych dniach, ale w SR mówili że po kilka sztuk wystarczy. Wypadałoby niedługo poczynić te zakupy..
Myślę, ze na początku warto byc ostrożnym, najpierw wypróbować różne wersje a potem dokupić.
Stary 2012-05-21, 23:10   #3108
blueberry88
Zakorzenienie

Cytowałam i nic tu nie mam

Linka, już niedługo wizyta - może gin coś poradzi na te bóle.

O co chodzi z tym praniem nowych rzeczy?
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:17   #3109
Linka25
Zakorzenienie

Karola ponoć ważne są 2 rzeczy:
- tetra w miarę dobrej jakosci
- otulacz taki który będzie dobry dla tetry

Myślę, ze otulaczy nie ma co kupować za dużo, na forach ludzie wręcz piszą że 2-3 sztuki (to moze trochę za mało) Taki zabrudzony otulacz i tak przecież trzeba dosć szybko wyprać - czy to w pralce czy ręcznie..
Stary 2012-05-21, 23:36   #3110
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:

Jak dobrze, że Dorotka zdrowieje, oby było już dobrze
Uściskaj ją od ciotek z wizażu
Cytat:
Karolina
jeszcze nie postanowiłam, ale nie będę kupować za dużo.
Planuję używać głównie otulaczy + tetry+ papierków celulozowych
Zakładam, ze przy odrobinie szczęścia 1-2 otulacze na dzień wystarczą. Otulacz pierze sie jak się zabrudzi, a może i przez cały dzień się nie zabrudzić Naiwna ja Nie planuję więc kupować więcej niż 3-4, zakładam, ze pranie to i tak codziennie pewnie będzie się robić

Kieszonki kupię w małej ilosci, tylko na wyjścia.

Muszę poczytać jeszcze i to w najbliższych dniach, ale w SR mówili że po kilka sztuk wystarczy. Wypadałoby niedługo poczynić te zakupy..
Myślę, ze na początku warto byc ostrożnym, najpierw wypróbować różne wersje a potem dokupić.
Pewnie tak jak mówisz, wyjdzie z czasem co się sprawdza
Papierki ponoć mają sens dopiero jak kupki są bardziej stałe, bo te początkowe przelatują przez papierek Wyczytałam na jakimś forum, że lepiej wtedy podkładać pocięty polar, bo łatwiej i szybciej można z tego wypłukać zabrudzenie, nie trzyma się tak jak na pieluszce/tetrze

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Karola ponoć ważne są 2 rzeczy:
- tetra w miarę dobrej jakosci
- otulacz taki który będzie dobry dla tetry

Myślę, ze otulaczy nie ma co kupować za dużo, na forach ludzie wręcz piszą że 2-3 sztuki (to moze trochę za mało) Taki zabrudzony otulacz i tak przecież trzeba dosć szybko wyprać - czy to w pralce czy ręcznie..
Dzięki
A jaki otulacz jest dobry do tetry? myślałam, że to nie ma znaczenia, co sie wkłada do środka.
Czytałam dobre opinie o otulaczach Flip, więc jeśli będę stosować ten system, to je kupię
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-05-21, 23:37   #3111
Linka25
Zakorzenienie

Karolina ogólnie na formach ludzie sobie naprawdę chwalą praktykowanie wielorazówek. Taniej, ekologiczniej, a przede wszystkim zdrowiej dla dzieci.
Będzie to trochę wyzwanie na początku, ale myślę, ze damy radę. Ludzie piszą że pampersy to w porównaniu z wielorazowymi kosmiczne koszty i góry śmieci..
Trzeba tylko postanowić ile czego, ja kupię ja poczatek 50 szt. pieluch tetrowych (chwalą też flanelowe) i 3-4 otulacze. Papierki lub inne wkładki. I będę próbować
Stary 2012-05-21, 23:41   #3112
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Phdwao, gratuluję super wieści ! Teraz tylko czekać do połowy czerwca na kolejne... wytrwałości i Tobie i sobie życzę
Moja mała w 4 tygodnie podrosła 600 g. Ciekawe, ile urośnie do 5 czerwca... Bardzo bym chciała, żeby jednak ważyła ponad 2 kg, bo póki co to mało przybywa na wadze, ale gin twierdzi, że prawidłowo. A ja jakoś się martwię.
Phdwao, ile zapłaciliście za kosz i za maść? Ja się cały czas waham z tym koszem, drogi jest - jeśli już kupię, to w UK, chyba kosztuje 10 funtów tylko.
hejka ja mam tez ten pojemnik ale angelcare, wklady sa drogie i po roku przerzucilam sie i wkladam do niego zwykle worki na smieci w asda maja tansza wersje tego pojemnika to i wklady beda tansze

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:48   #3113
Linka25
Zakorzenienie

Karola ponoć najlepiej spytać sprzedającego który model będzie najlepszy do tetry, a tak w ogóle to chyba najlepszą opinię mają otulacze z materiału PUL.
Myślę ze otulaczy nie warto kupować jeszcze z jednego powodu: rozmiar. Otulacz powinien być szczelny w okolicach nóżek, na początek chyba lepiej wybrać te malutkie.. Wolę chyba mniej a bardziej dopasowane.

Szkoda, ze papierki na początku nie bardzo sie sprawdzają.. Liczyłam na nie

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2012-05-21 o 23:49
Stary 2012-05-21, 23:51   #3114
blueberry88
Zakorzenienie

Haniu, dobrze, że z Dorotką coś się wyjaśniło. Mam nadzieję, ze szybko z tego wyjdzie
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 00:24   #3115
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
oby szybko ta infekcja minęła
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 00:38   #3116
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej
mialam okropny dzien nie po razy pierwszy zreszta.

Kolgus ja nie wiem jaki Ty masz kontrakt ktory jest niezgodny z prawem:
Cytat:
How much SMP do you get
If you qualify for SMP, it is paid:
for the first six weeks at 90 per cent of your average gross weekly earnings with no upper limit
for the remaining 33 weeks at the lower of either the standard rate of £135.45, or 90 per cent of your average gross weekly earnings
Please read ‘Statutory Maternity Pay – how it is worked out’ for more information.
http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTax...en/DG_10018741

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 06:00   #3117
nadalka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki.. ja przez ten szpital się przestawiłam i nie mogę już spać...
Oj ciężką miałam noc... cały czas się pociłam i nie mogłam w ogóle oddychać :/
Waga już powoli wraca do normy więc było to do przewidzenia

Dzisiaj zaczynamy 36 tydzień
Stary 2012-05-22, 07:04   #3118
prince_polo
Zakorzenienie

heeeeeeeeeeeeej
ja juz nie spie od 5.30. po mału sie szykuje do gina. Mam dzis KTG oby skurczy nie bylo bo gin moj ma dyzur przed wizytą schodzi z oddzialu wiec zdazy mnie tam przylukac

dzis słonica staje na wage

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ja bym nie zasnęła obudź tż niech się z nim rozprawi, ja mojego budzę jak jest pająk choćby 2 w nocy była. Jak jestem sama to pryskam na pająki specjalna trucizną
ale on był za oknem
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
jak ja nie cierpie pająkówobudż męża niech go zlikwiduje
:
budziłam i powiedział niech sie gapi, ma na co i dalej poszedł spac

rano juz pająka nie było, ciekawe gdzie poszedł pewnie oblazł dach i kuchnia z drugiej strony wszedł bo było okno otwarte

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:25   #3119
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo
Dzisiaj Dzień Pierogów Moja mama pierogi robi zawsze w ilościach hurtowych więc na farsz muszę obrać jakieś 4 kg ziemniaków - oczywiście pierogi będą ruskie Mama będzie ok 10 więc z farszem powinnam się wyrobić

Na termometrze mam 19 stopni, zapowiada się ciepły dzień

Cytat:
Super, żeby się nie pogorszyło

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.. ja przez ten szpital się przestawiłam i nie mogę już spać...

Ano w szpitalu żyje się według nico innego rytmu, ale masz już 36 tydzień więc do rozwiązania zostało malutko

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
heeeeeeeeeeeeej
ja juz nie spie od 5.30. po mału sie szykuje do gina. Mam dzis KTG oby skurczy nie bylo bo gin moj ma dyzur przed wizytą schodzi z oddzialu wiec zdazy mnie tam przylukac
Trzymam kciuki

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:30   #3120
anna99302
Zadomowienie

Dzien dobry! Ja na nogach od godziny. Dzisiaj czeka mnie wycieczka do hurtowni ceramiki. Mąz nalega , żebym pojechała bo jak coś źle wybierze to będzie trzeba zwracac towar ehh mamy plan kupic od razu panele i oświetlenie do kuchni i łazienki i zamkniemy temat zakupów do nowego mieszkania!

Cytat:

Ale dobrze, że Was wypuścili! Kurujcie się tam dziewczynki i nie dajcie chorobom!
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość

Gratulacje mamusia!
Cytat:
heeeeeeeeeeeeej
:
za wizytę!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości