|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Bardzo szybko ten czas ucieka
![]() ![]() ![]() ![]() Właszka, jak u Was Kochane z rozstępami? Pojawiają się już jakieś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uu to faktycznie trzeba uważać z tym co się je ... ja przybędę pewnie do wagi sprzed odchudzania na dukanie .. ale mam nadzieje, że później sobie z tym poradzę ...
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Ja mam jedną pierś w rozstępach i z dnia na dzień jest ich więcej ![]()
![]() |
#574 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś obudzona z bólem gardła.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
ja mam stary zestaw rozstępów ... nowe jeszcze się nie pojawiły ale jeszcze skóra nie ma tego napięcia co sprzed diety i pewnie dlatego tak mam
#576 |
Rozeznanie
|
Dzięki za opinie
![]() ![]() Weronika witam Cię serdecznie, cieszę się że już po przygodach ![]() Konczita trzymam kciuki za egzaminy! Gratuluję ukończenia magisterki ![]() Kate ja też nie mogę pomóc w tej sprawie. Świetny ten żółwik, sama bym chętnie nabyła ![]() Moja mała nie jest wybitnie temperamentna ![]() ![]() To spadam na miasto. Miłego dnia i dobrego samopoczucia pomimo tego skwaru ![]()
#577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze rozstępów nie mam. Używam tylko oliwki w żelu oraz peelingu z rossmana - soli morskiej z oliwką.
![]() |
#579 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ponoć bardziej. ale ja nie wiem jak boli bez wywołania. Mi musieli podać oksytocynę bo przez 5 godzin od odejścia wód nie było akcji i dostałam na wywołanie. Jakoś jest do przeżycia. wiadomo, że boli, ale kurcze skoro zdecydowałam się na drugie.... ![]() Cytat:
A teraz takich balonów to nigdy nie miałam i żadnego nie widzę. Jedynie jakieś na biodrach ale te mam od 20 roku życia i da się ukryć pod majtkami. Właściwie wpadłam się przywitać. Młody już w żłobku, a ja lecę do pracy. Będę jakoś popołudniu. Buziaki! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama, babcie.. żadna nie miała. A ja już w okresie dojrzewania dostałam ![]() Licze, że chociaż na brzuchu mi nie wyjdą, bo bardzo nie chciałabym być chodzącym rozstępem ![]() Na cyckach jeszcze nie mam, oby w ogóle się nie pojawiły tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba do końca moja radość nie rozkwitnie .. zobaczymy co powie dzisiaj szanowna pani promotor .. do ostatniej seminarki było wszystko elegancko a teraz chce rozmawiać .. hmm na temat pracy która wcześniej zaakceptowała czy na temat tej części którą dopisałam? o to jest pytani ![]()
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wybierała między Pauliną a Lilianką, ale bardziej Lili ![]() O maaaamciu no, nadal niezdecydowana jestem, ale gdzieś mnie tam goni do Alanka ![]() Co do rozstępów to ja mam takie mikro na piersiach i łydkach ale to sprzed ciąży bo mi sie ćwiczyło a potem przestało no i tak sie to stało ![]() Nowych nie widze bo nie przytyłam. O a miałam spytać, jak sie nazywa to to takie coś jednorazowe na łóżko szpitalne co sie zakłada bo mnie mózg opuścił dzisiaj :p I gdzie sie to kupuje w aptece?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze się zdecydujecie zobaczysz ![]() chodzi o podkłady poporodowe???? czy o te ceratki na łóżko ?
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Iwoncia - rzuć monetą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Ale piękna pogoda u mnie, na szczęście upały nie dają mi strasznie w kość więc jak dla mnie może być tak jak jest ![]() Konczita dobry pomysł poddałaś z tymi kontaktami, ja jestem za ![]() ![]() Agnes mi najbardziej podoba się Paulinka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Ja dziś wolne mam, poczytać pracę dyplomową muszę bo po południu mam obronę. Noc była okropna, jak już zasnęłam to budził mnie co jakiś czas okropny smród, ale bylo tak gorąco że zamykać okna nie chciałam. Matko jak cuchnęło ![]() W spermie nie ma oksytocyny. Jest ona wydzielana podczas porodu. W spermie są prostaglandyny, które wpływają na szyjkę macicy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie prawda. Każdy boli ![]() Obronić się na 5 ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tamlin to powodzenia na obronie, trzymam kciuki ![]() Edytowane przez karolluki Czas edycji: 2012-05-22 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | ||||||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry Mamuśki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ładny brzuszek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zmęczenia to ja już nawet w nocy przewracając się z boku na bok to się męczę chociaż brzuszek jeszcze nie duży, ehh... a do tego te upały, nawet rolet nie odsłaniam bo bez tego w pokoju upał, że ho ho ho... Miałam ostatnio ubaw, jak sobie leżałam to sobie oglądałam pępek, który pozostał na swoim miejscu i zamiast antenki mam dziurkę, ale teraz mogę sobie go wyciągnąć i pooglądać ![]() A co do odmóżdżenia ciążowego, to robiąc kanapki potrafię zapomnieć o posmarowaniu masłem, masakra jakaś a przecież cały czas coś czytam i staram trenować mózg, a tu takie niespodzianki ![]() No idę pisać, a potem na obiadek placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
Hej, dziś znów taki skwar na dworze będzie??? Dobrze, że w mieszkanku trochę chłodniej
![]() Dziś sobie troszeczkę posprzątam, ale tylko troszeczkę. Mój maluszek jakiś taki leniwy, troszkę pokopie, ale są to bardzo delikatne szturchańce. Wiem, że stać go na więcej ![]() A mam pytanko, gdzie kupujecie sok żurawinowy, bo ja obeszłam w koło wiele sklepów i nigdzie nie ma 100% soku żurawinowego, a zaleciła mi go pani stomatolog, dobrze zapobiega powstawaniu kamienia na zębach. Konczita ten wózio bardzo ładny, zadbany. Ale obejrzałam też tą capivitę i powiem szczerze, że mnie się podoba. Wpisuje ją na moją listę, bo wizualnie bardzo ładna ![]() Colds u mnie też podobna sytuacja, duże obciążenie cukrzycą w rodzinie, a ja jednak zdrowa. Trochę się stresowałam. Mam 86 a norma od 71-106 więc jest dobrze. W majteczki z przed ciąży też jeszcze wchodzę, ciekawe czy się to zmieni ![]() Niegrzeczna mój też był ze mną na glukozie, przydał się do rozmieniania pieniążków pani pielęgniarce ![]() lidka0308 gratuluje córeczki ![]() weroniko cieszę się, że wróciłaś ![]() Agnus21 ![]() Iwonko tak wczoraj myślałam, że może ten Twój synek w córeczke się zamienił ![]() ![]() ![]() Ja miałam glukoze zrobić tak, że wypić sobie w domku 75g glukozy i później sobie poleżeć 2 godzinki i pojechać do laboratorium na pobranie krwi. Tego pierwszego pobierania nie miałam i siedzieć w laboratorium nie musiałam. Ale zależy jakie lekarz da ci badanie ![]() Mój głos oddaje na ... Damian axxa nic się nie martw, wszystkie będziemy się odchudzać (oprócz Iwonki ![]() ![]() Katee27 strasznie drogie te badania u Ciebie. Podzwoń do laboratoriów, może gdzieś taniej będzie. Ja za TOXO w 2 klasach płaciłam 50zł, a w tym laboratorium do którego obecnie chodze cena jest 40. Więc różne są ceny badań. Ty pewnie Warszawa to ceny kolosalne... ![]() Co do rożka to kupię jeden usztywniany, drugi zwykły. Rożek się przyda, szczególnie mnie - pierwsze doświadczenie z dzidziusiem. Ja pewnie będę korzystała. Lucia kup tego laptopka, bo od czerwca na L4 idziesz i skąd do nas klikać będziesz? A na bazarach to współczuje Ci dziś kochanie... Agnes!84!! jak dla mnie z tych 3 opcji Paulinka mała mysz ![]() ![]() elena ![]() katrin1 ![]()
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to noc nieciekawa KCIUKI TRZYMAM ZA OBRONĘ NO 5 BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
nie dziękuję ... łapie stresa co ona tam wymyśliła .. nie mam czasu na poprawki - wyprawka dla maleńkiej czeka ![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Ja mam niezliczoną liczbę rozstępów na lewej piersi
![]() Nie wiem jak to było u Was z imieniem, ale my praktycznie od początku mówiliśmy, że jak będzie chłopiec to będzie Jaś, a dla dziewczynki wahaliśmy się między trzema : Laura, Nadia, Agata. No i okazało się że będzie chłopak ![]()
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie dość że upał to jeszcze obok mnie sąsiedzi robią remont łazienki i od rana walą młotami i wiercą aaaaa i teraz jeszcze piętro pode mną coś się zaczyna dziać - szok szok szok! jak ja mam się uczyć ???? ja kupuję żurawinę mrożoną w makro i ją sobie gotuję ![]()
![]() |
#593 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rozstępów to na piersiach mam jeszcze te z dojrzewania, za szybko mi cycuchy urosły, obawiam się też, że pomimo codziennego kremowania odpowiednimi preparatami i tak mnie nie ominą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też na razie na wyprawkę nie mam czasu, sesja się zaczęła pełną parą i nie nadążam ze wszystkim, a dopiero był początek semestru i taki błogi luz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
Konczi - luz, jak ja chciałam rozmawiać ze swoim dyplomantami to nigdy nie było strasznie
![]() tamlin - zaciskam kciuki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh siedzę nad notatkami i mi się wszystko pierdzieli dobrze że zrobi test to może coś się trafi nie ? ![]() Cytat:
ja wiem że będzie niefajnie odpisała mi na maila zapraszam bo jest do porozmawiania
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Tamlin czymam
![]() ![]() Konczi - rilaks - szkoda stresow, dobrze ze chce porozmawiac - moja tez jak dostala moja napisana prace spotkala sie ze mna, co by umowic tylko bledy stlistyczne - miala tam kilka uwag i potem juz umawialysmy na termin obrony. Mysle ze nie bedzie tak zle ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-05-22 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.