Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 08:11   #571
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ja mam dziś STUDNIÓWKĘ
100 dni do daty porodu
Bardzo szybko ten czas ucieka

Właszka, jak u Was Kochane z rozstępami? Pojawiają się już jakieś?
Stary 2012-05-22, 08:11   #572
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
ja mam dziś STUDNIÓWKĘ
100 dni do daty porodu

Konczi ja na kg muszę uważać, ze względu na chore stawy, więc ja w zasadzie nim cokolwiek zjem to musze to przemyśleć
jest 100dnióweczka a więc imprezka tak? koktajliki ?

uu to faktycznie trzeba uważać z tym co się je ... ja przybędę pewnie do wagi sprzed odchudzania na dukanie .. ale mam nadzieje, że później sobie z tym poradzę ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:14   #573
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Bo w tych wszystkich kalkualtorach liczy się data OM i ilość dni cyklu - a ja przenigdy nie miałam 28, a za każdym jednym razem inaczej
Zresztą jakbym liczyła od 6 grudnia to bym już hoho dalej była
No ja też ostatnia miesiączka 6 grudzień, ilość dni cyklu- 31 i termin 13 wrzesień chodź na prenatalnych jak byłam u innego gina wyliczył mi na 11 września, ale trzymam się tego 13 zresztą 2 dni w tą czy w tą to tyle co nic

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Ja mam jedną pierś w rozstępach i z dnia na dzień jest ich więcej a dbam o ciało ... niestety mam skłonność do nich po mamuśce.
Stary 2012-05-22, 08:17   #574
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Właściwie to na początku położne zalecają werandowanie. Że niby pierwszy spacer jakoś po tygodniu, a wcześniej właśnie werandowanie.
A może Ty w domu, a Tż na spacerze?
Ale Tż w pracy... Tylko przez pierwszy miesiąc będzie w domku...

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
bo dostęp do meila mają te dziewczyny,które są z Nami regulaarnie. I tam wrzucamy swoje fotki

a dlaczego chcesz usunąć fotki?

gda bez przesady. Jesteś z Nami tak długo,że bez nr tel hasło też Ci się należy.świat sie nie zawali jak wszystkich nr nie bedzie. A Ty jesteś z Nami cały czas.

Dziewczyny ja rozumiem,że z tymi nr tel to dobry pomysl w razie czego. Ale skoro ktoś wczesniej mial dostep do meila a teraz ma nie miec bo nr tel jest zbyt osobisty to moim zdaniem przesada jest. Bo dlaczego mamy kogos ograniczac tylko dlatego,że nie podal nr?
Uważam,że te co mialy wczesniej dostep,te zaufane dziewczyny powinny miec dostep do meila bez wzgledu na tel.
Ale mi się miło zrobiło jak to przeczytałam!

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Skoro jesteśmy przy imionach, jakie Wam się podoba najbardziej: Monika, Paulina czy Liliana?
Lilka!

Ja dziś obudzona z bólem gardła....
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:17   #575
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam stary zestaw rozstępów ... nowe jeszcze się nie pojawiły ale jeszcze skóra nie ma tego napięcia co sprzed diety i pewnie dlatego tak mam
Stary 2012-05-22, 08:17   #576
Agnes!84!!
Rozeznanie

Dzięki za opinie Nie wiem kiedy w końcu się zdecyduję

Weronika witam Cię serdecznie, cieszę się że już po przygodach Współczuję tego cewnika.
Konczita trzymam kciuki za egzaminy! Gratuluję ukończenia magisterki To jest dopiero radość.
Kate ja też nie mogę pomóc w tej sprawie. Świetny ten żółwik, sama bym chętnie nabyła

Moja mała nie jest wybitnie temperamentna puka raczej leciutko ale może jeszcze za wcześnie. Chociaż wiele z Was pisało że jak były na moim etapie to konkretne szturchnięcia już były Czkawki się nie doczekałam.
To spadam na miasto. Miłego dnia i dobrego samopoczucia pomimo tego skwaru
Stary 2012-05-22, 08:18   #577
gda
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pojawił się jeden na cycku! Ma 1 cm i bardzo mnie wkurza!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:18   #578
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
No ja też ostatnia miesiączka 6 grudzień, ilość dni cyklu- 31 i termin 13 wrzesień chodź na prenatalnych jak byłam u innego gina wyliczył mi na 11 września, ale trzymam się tego 13 zresztą 2 dni w tą czy w tą to tyle co nic

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ja mam jedną pierś w rozstępach i z dnia na dzień jest ich więcej a dbam o ciało ... niestety mam skłonność do nich po mamuśce.
Acha czyli wszystko w najlepszym porządku Mi też się terminy wahają od 9 do 15 września ale mój gin celuje w 13 i konec kropka

Ja jeszcze rozstępów nie mam. Używam tylko oliwki w żelu oraz peelingu z rossmana - soli morskiej z oliwką.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:21   #579
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Lekarz pewnie chciał dobrze . Któż mógł wiedzieć .

A czy to prawda, że wywoływany poród jest na ogół bardziej bolesny?

Wysłałam TŻa do pracy i spać nie mogę
Wiem, ze chciał dobrze.
Ponoć bardziej. ale ja nie wiem jak boli bez wywołania.
Mi musieli podać oksytocynę bo przez 5 godzin od odejścia wód nie było akcji i dostałam na wywołanie.
Jakoś jest do przeżycia. wiadomo, że boli, ale kurcze skoro zdecydowałam się na drugie....

Cytat:
Bardzo szybko ten czas ucieka

W pierwszej ciąży zaczęły mi się robić na piersiach. I też byłam pewna, że będą całe w rozstępach. Ale o dziwo potem zniknęły.
A teraz takich balonów to nigdy nie miałam i żadnego nie widzę.
Jedynie jakieś na biodrach ale te mam od 20 roku życia i da się ukryć pod majtkami.

Właściwie wpadłam się przywitać. Młody już w żłobku, a ja lecę do pracy.
Będę jakoś popołudniu.
Buziaki!

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:24   #580
colds
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to nie wiem po kim skłonność do rozstępów .
Mama, babcie.. żadna nie miała. A ja już w okresie dojrzewania dostałam .
Licze, że chociaż na brzuchu mi nie wyjdą, bo bardzo nie chciałabym być chodzącym rozstępem

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
U mnie pojawił się jeden na cycku! Ma 1 cm i bardzo mnie wkurza!
Na cyckach jeszcze nie mam, oby w ogóle się nie pojawiły tam . Bo to jedyny mój atut
Stary 2012-05-22, 08:24   #581
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczita trzymam kciuki za egzaminy! Gratuluję ukończenia magisterki To jest dopiero radość.

chyba do końca moja radość nie rozkwitnie .. zobaczymy co powie dzisiaj szanowna pani promotor .. do ostatniej seminarki było wszystko elegancko a teraz chce rozmawiać .. hmm na temat pracy która wcześniej zaakceptowała czy na temat tej części którą dopisałam? o to jest pytani

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:29   #582
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
[COLOR="DarkSlateGray"]

dla mnie damian alan jakoś nie po mojemu

Cytat:
Mnie bardziej odpowiada Damianek albo Daniel

Skoro jesteśmy przy imionach, jakie Wam się podoba najbardziej: Monika, Paulina czy Liliana?

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci.
Katiem dzięki za odpowiedź

ja bym wybierała między Pauliną a Lilianką, ale bardziej Lili

Cytat:
Damian
O maaaamciu no, nadal niezdecydowana jestem, ale gdzieś mnie tam goni do Alanka

Co do rozstępów to ja mam takie mikro na piersiach i łydkach ale to sprzed ciąży bo mi sie ćwiczyło a potem przestało no i tak sie to stało
Nowych nie widze bo nie przytyłam.

O a miałam spytać, jak sie nazywa to to takie coś jednorazowe na łóżko szpitalne co sie zakłada bo mnie mózg opuścił dzisiaj :p
I gdzie sie to kupuje w aptece??
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:31   #583
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
O maaaamciu no, nadal niezdecydowana jestem, ale gdzieś mnie tam goni do Alanka

O a miałam spytać, jak sie nazywa to to takie coś jednorazowe na łóżko szpitalne co sie zakłada bo mnie mózg opuścił dzisiaj :p
I gdzie sie to kupuje w aptece??

jeszcze się zdecydujecie zobaczysz
chodzi o podkłady poporodowe???? czy o te ceratki na łóżko ?
Stary 2012-05-22, 08:31   #584
colds
Zakorzenienie

Iwoncia - rzuć monetą . Pewnie jak wypadnie jakieś imię, a bardziej będziesz jednak chciała to drugie to odczujesz to I sprawa będzie rozwiązana
Stary 2012-05-22, 08:34   #585
karolluki
Raczkowanie

Cześć kobietki
Ale piękna pogoda u mnie, na szczęście upały nie dają mi strasznie w kość więc jak dla mnie może być tak jak jest
Konczita dobry pomysł poddałaś z tymi kontaktami, ja jestem za Powodzenia na konsultacji z promotorką

Agnes mi najbardziej podoba się Paulinka Bo nasza córcia tak będzie miała na imię O ile do następnego USG nie zmieni płci
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:34   #586
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Ja dziś wolne mam, poczytać pracę dyplomową muszę bo po południu mam obronę.
Noc była okropna, jak już zasnęłam to budził mnie co jakiś czas okropny smród, ale bylo tak gorąco że zamykać okna nie chciałam. Matko jak cuchnęło I tak na zmianę smród z kopniakami. Mały mnie dziś skopał w nocy strasznie. Nudziło mu się chyba i postanowił mi też noc uatrakcyjnić.
Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
To oksytocyna.
W spermie nie ma oksytocyny. Jest ona wydzielana podczas porodu. W spermie są prostaglandyny, które wpływają na szyjkę macicy.

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
dziewczyny o co chodzi z ta moda na ta zyrafe?

http://zyrafa-sophie.pl/kolekcja-sop...w-pudelku.html

na blogach modowych i mamowych z roznych stron swiata kazda mama ma ta zyrafe. wtf?
Pierwszy raz widzę tą żyrafę. Kur... gryzak za 60zł

Cytat:
dzień dobry

mam pomysł co do naszych kontaktów i maila w związku z tym, że nie wszystkie dziewczyny chcą dzielić się własnymi nr tel proponuję aby listę nr 25 dziewczyn przesłać im na pw, ze skrzynki usunąć ją i dostosować stare hasło, bądź aby dziewczyny które są na liście same ściągnęły listę kontaktów z maila - co Wy na to? wówczas unikniemy owej sytuacji

Myślę że to dobry pomysł

Cytat:
A czy to prawda, że wywoływany poród jest na ogół bardziej bolesny?
Nie prawda. Każdy boli

Cytat:

jakie plany na dzisiaj ? ;>
Obronić się na 5

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
wpadłam się przywitać. dziś mam wizytę u gina. zobaczymy co mi po tych wszystkich przebojach powie. mam schiz ze mi sie agata slabiej rusza, ale jest szansa ze panikuje bez powodu.
trzymajcie kciuki kochane, odezwe sie po poludniu i zdam relacje.
Powodzenia
Stary 2012-05-22, 08:37   #587
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
U mnie to nie wiem po kim skłonność do rozstępów .
Mama, babcie.. żadna nie miała. A ja już w okresie dojrzewania dostałam .
Licze, że chociaż na brzuchu mi nie wyjdą, bo bardzo nie chciałabym być chodzącym rozstępem

Na cyckach jeszcze nie mam, oby w ogóle się nie pojawiły tam . Bo to jedyny mój atut
Moja mama urodziła 3 dzieci i nie ma ani pół rozstępu, a ja mam kilka po okresie dojrzewania głównie na pośladkach, teraz dbam o stan skóry więc mam nadzieję że nowe się nie pojawią

Tamlin to powodzenia na obronie, trzymam kciuki

Edytowane przez karolluki
Czas edycji: 2012-05-22 o 08:38
Stary 2012-05-22, 08:38   #588
Orchid_87
Raczkowanie

Dzień dobry Mamuśki

Cytat:
Hejka hejka POWRÓCIŁAM

Tak w ogóle to jestem w szoku, że już nowy wątek nie mogłam Was kobietki znaleźć
Tak więc melduje się i ja w nowej części

Rano wyszłam ze szpitala... wyniki moczu nie są idealne aczkolwiek po co miałabym leżeć w szpitalu i brać te same leki, które równie dobrze mogę brać w domku . Teraz czeka mnie 10 dniowa kuracja gynalginem i furaginem. 14 czerwca mam wizytę u mojego gina przed którą muszę zrobić badanie moczu i zobaczymy czy bakterie zostały pokonane.
Sama od siebie łykam też witamine C i piję sok żurawinowy i tak już chyba zostanie do końca ciąży bo nie chcę znowu wylądować po raz 3 na to samo w szpitalu ...

Mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka ze swoim facetem ( byli razem z 10 lat) w sobotę mieli poważny wypadek samochodowy. Nikt mi nie chciał powiedzieć jak byłam w szpitalu, dopiero dziś się dowiedziałam. On nie żyje a kuzynka w poważnym stanie leży w szpitalu ... nie mogę się ogranąć masakra

Postaram się Was nadrobić a i proszę o maila i hasło bo widzę , że jakieś nowe konto jest
Dobrze że jesteś, zawsze lepiej w domu niż w szpitalu. Co do kuzynki i jej faceta to bardzo mi przykro...

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana.
Nie dość, że wczoraj wieczorem okropnie pokłóciłam się z mężem, to rano dostałam w pracy nieprzyjemnego maila od szefa.
W każdym razie wychodzi na to, że szef śledzi łącze u nas w pracy, także nie mogę już Was widywać w godzinach pracy. W ogóle nawet prywatnych maili nie wolno pisać bo za dużo czasu to zabiera...
To była moja jedyna rozrywka, widywać Was na wizażu podczas nudnych i dłużących się godzin pracy. Żebym miała chociaż pełne ręce roboty i kogokolwiek do rozmowy w tej robocie. Tymczasem siedzę sama w dużej sali i ślęczę przed monitorem 8 godzin. Oszaleć można jak się nie ma do kogo odezwać tyle czasu.

Będę Was widywać po robocie, ale to już nie tak często, bo staram się wtedy odpoczywać od komputera...
Ryczę
A nie lepiej iść na L4 i sobie odpoczywam i w spokoju oczekiwać Maleństwa? Jeszcze się w życiu napracujemy

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
fatalna jakość
Ładny brzuszek

Cytat:
Ide dziewczyny poczytac ksiazke czy cos
takich klopotow ze snem jak w ciazy to nigdy nie miałam, ech...
dobranoc,
kolorowych snow
Ja to śpie tylko do 1:00 max 2:00 w nocy, potem pierwsze siku i zaczyna się przewracanie z boku na bok, wędrówki do łazienki, bolące łydki, itp. A do dotego wszystkiego jeszcze dziwne sny, głupoty jak nie wiem co, to się z małpami po drzewach ścigam, to potem jestem na plaży w Grecji a tam tsunami, no po prostu masakra!

Cytat:
hej dziewczyny,
wpadłam się przywitać. dziś mam wizytę u gina. zobaczymy co mi po tych wszystkich przebojach powie. mam schiz ze mi sie agata slabiej rusza, ale jest szansa ze panikuje bez powodu.
trzymajcie kciuki kochane, odezwe sie po poludniu i zdam relacje.
Głowa do góry, będzie dobrze, trzymam kciuki

Cytat:
elena dziś nam strzelił 24 tydzień licząc według niektórych to już nawet 25 hohoh
no i udanej wizyty
Gratuluję kolejnego tygodnia!

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
a i mój dzidek miał wczoraj czkawkę smiesznie mi brzuch podskakiwał i prawie sie tą czkawjką zaraziłam
Ja mam czkawkę codziennie odkąd jestem w ciąży, na palcach jednej ręki bym policzyła dni kiedy jej nie miałam, co to ma być?

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Mamusie!!!
Podoba mi się Wasze roztrzygnięcie sprawy z mailem
Można było tak zrobić od razu,teraz tylko zamiesznie.
Dobrze,że tak zdecydowałyście,bo to było trochę niesprawiedliwe...
W sumie jak wyglądacie,pamietam,ale obecnych domków Waszych bejbików,bym nie widziała
Ja mam dziś jakieś zawroty głowy a w nocy po raz pierwszy w tej ciąży złapały mnie mega skurcze łydek

Mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn,które ostatnio(w ciągu 2tyg.)kupowały coś na all i płaciły przez payU,czy przelew poszedł szybko???
Ja 15-stego zrobiłam właśnie taki przelew za bluzkę taką jak kupiła Orchid tylko beżową i nadal czekamtylko,że mnie to bardzo wkurzai synkowi zamówiłam taką lampkę http://allegro.pl/zolw-projektor-kon...328984556.html i już nie może się doczekać dziecko...

Miłego dnia
Ja ostatnio kupowałam pościel dla mamy i płaciłam przez PayU i wszystko było wporządku

Cytat:
ja mam dziś STUDNIÓWKĘ
100 dni do daty porodu

Konczi ja na kg muszę uważać, ze względu na chore stawy, więc ja w zasadzie nim cokolwiek zjem to musze to przemyśleć
za STUDNIÓWKĘ

A co do zmęczenia to ja już nawet w nocy przewracając się z boku na bok to się męczę chociaż brzuszek jeszcze nie duży, ehh... a do tego te upały, nawet rolet nie odsłaniam bo bez tego w pokoju upał, że ho ho ho...

Miałam ostatnio ubaw, jak sobie leżałam to sobie oglądałam pępek, który pozostał na swoim miejscu i zamiast antenki mam dziurkę, ale teraz mogę sobie go wyciągnąć i pooglądać

A co do odmóżdżenia ciążowego, to robiąc kanapki potrafię zapomnieć o posmarowaniu masłem, masakra jakaś a przecież cały czas coś czytam i staram trenować mózg, a tu takie niespodzianki

No idę pisać, a potem na obiadek placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym Mniam!
Stary 2012-05-22, 08:39   #589
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Hej, dziś znów taki skwar na dworze będzie??? Dobrze, że w mieszkanku trochę chłodniej
Dziś sobie troszeczkę posprzątam, ale tylko troszeczkę.
Mój maluszek jakiś taki leniwy, troszkę pokopie, ale są to bardzo delikatne szturchańce. Wiem, że stać go na więcej

A mam pytanko, gdzie kupujecie sok żurawinowy, bo ja obeszłam w koło wiele sklepów i nigdzie nie ma 100% soku żurawinowego, a zaleciła mi go pani stomatolog, dobrze zapobiega powstawaniu kamienia na zębach.

Konczita ten wózio bardzo ładny, zadbany. Ale obejrzałam też tą capivitę i powiem szczerze, że mnie się podoba. Wpisuje ją na moją listę, bo wizualnie bardzo ładna

Colds u mnie też podobna sytuacja, duże obciążenie cukrzycą w rodzinie, a ja jednak zdrowa. Trochę się stresowałam. Mam 86 a norma od 71-106 więc jest dobrze. W majteczki z przed ciąży też jeszcze wchodzę, ciekawe czy się to zmieni

Niegrzeczna mój też był ze mną na glukozie, przydał się do rozmieniania pieniążków pani pielęgniarce

lidka0308 gratuluje córeczki

weroniko cieszę się, że wróciłaś

Agnus21

Iwonko tak wczoraj myślałam, że może ten Twój synek w córeczke się zamienił Jak już coś tam upatrzone to chłopaszek pewnie będzie Z tą wagą to Ci dobrze, moja szybuje w górę. Ciekawe ile teraz będzie
Ja miałam glukoze zrobić tak, że wypić sobie w domku 75g glukozy i później sobie poleżeć 2 godzinki i pojechać do laboratorium na pobranie krwi. Tego pierwszego pobierania nie miałam i siedzieć w laboratorium nie musiałam. Ale zależy jakie lekarz da ci badanie
Mój głos oddaje na ... Damian

axxa nic się nie martw, wszystkie będziemy się odchudzać (oprócz Iwonki cwaniara) Ja gdybym nawet nic nie jadła to i tak bym tyła, bo mój młody rośnie, strasznie mi brzuch rozpycha do przodu. Mam wielki już taki, że jak chodze w sukienkach to mam wrażenie, że mi się urwie. Pokaże Wam mój brzuchol

Katee27 strasznie drogie te badania u Ciebie. Podzwoń do laboratoriów, może gdzieś taniej będzie. Ja za TOXO w 2 klasach płaciłam 50zł, a w tym laboratorium do którego obecnie chodze cena jest 40. Więc różne są ceny badań. Ty pewnie Warszawa to ceny kolosalne...

Co do rożka to kupię jeden usztywniany, drugi zwykły. Rożek się przyda, szczególnie mnie - pierwsze doświadczenie z dzidziusiem. Ja pewnie będę korzystała.

Lucia kup tego laptopka, bo od czerwca na L4 idziesz i skąd do nas klikać będziesz? A na bazarach to współczuje Ci dziś kochanie...

Agnes!84!! jak dla mnie z tych 3 opcji Paulinka

mała mysz za wizytę, pewnie będzie dobrze
elena za wizytę
katrin1 za wizytę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:39   #590
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.
Noc była okropna, jak już zasnęłam to budził mnie co jakiś czas okropny smród, ale bylo tak gorąco że zamykać okna nie chciałam. Matko jak cuchnęło I tak na zmianę smród z kopniakami. Mały mnie dziś skopał w nocy strasznie. Nudziło mu się chyba i postanowił mi też noc uatrakcyjnić.

Myślę że to dobry pomysł

Obronić się na 5

oj to noc nieciekawa
KCIUKI TRZYMAM ZA OBRONĘ NO 5 BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Konczita dobry pomysł poddałaś z tymi kontaktami, ja jestem za Powodzenia na konsultacji z promotorką

nie dziękuję ... łapie stresa co ona tam wymyśliła .. nie mam czasu na poprawki - wyprawka dla maleńkiej czeka
Stary 2012-05-22, 08:43   #591
weronika_91
Zakorzenienie

Ja mam niezliczoną liczbę rozstępów na lewej piersi jak bluzkę z większym dekoltem założę to widać :/

Nie wiem jak to było u Was z imieniem, ale my praktycznie od początku mówiliśmy, że jak będzie chłopiec to będzie Jaś, a dla dziewczynki wahaliśmy się między trzema : Laura, Nadia, Agata. No i okazało się że będzie chłopak
Stary 2012-05-22, 08:43   #592
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Hej, dziś znów taki skwar na dworze będzie??? Dobrze, że w mieszkanku trochę chłodniej
Dziś sobie troszeczkę posprzątam, ale tylko troszeczkę.
Mój maluszek jakiś taki leniwy, troszkę pokopie, ale są to bardzo delikatne szturchańce. Wiem, że stać go na więcej

A mam pytanko, gdzie kupujecie sok żurawinowy, bo ja obeszłam w koło wiele sklepów i nigdzie nie ma 100% soku żurawinowego, a zaleciła mi go pani stomatolog, dobrze zapobiega powstawaniu kamienia na zębach.

Konczita ten wózio bardzo ładny, zadbany. Ale obejrzałam też tą capivitę i powiem szczerze, że mnie się podoba. Wpisuje ją na moją listę, bo wizualnie bardzo ładna

u mnie nie dość że upał to jeszcze obok mnie sąsiedzi robią remont łazienki i od rana walą młotami i wiercą aaaaa i teraz jeszcze piętro pode mną coś się zaczyna dziać - szok szok szok!

jak ja mam się uczyć ????

ja kupuję żurawinę mrożoną w makro i ją sobie gotuję
Stary 2012-05-22, 08:44   #593
Orchid_87
Raczkowanie

Cytat:

chyba do końca moja radość nie rozkwitnie .. zobaczymy co powie dzisiaj szanowna pani promotor .. do ostatniej seminarki było wszystko elegancko a teraz chce rozmawiać .. hmm na temat pracy która wcześniej zaakceptowała czy na temat tej części którą dopisałam? o to jest pytani
Pewnie każe poprawić to co wcześniej zaakceptowała, z doświadczenia swojego i Mężula wiem, że czasem wystarczy oddać wersje wcześniejszą i wtedy chwalą jak to się dobrze poprawiło Oni zawsze muszą się do czegoś przyczepić

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.

W spermie nie ma oksytocyny. Jest ona wydzielana podczas porodu. W spermie są prostaglandyny, które wpływają na szyjkę macicy.

Pierwszy raz widzę tą żyrafę. Kur... gryzak za 60zł

Myślę że to dobry pomysł

Nie prawda. Każdy boli

Obronić się na 5

Powodzenia
Kciuki za obronę!

Co do rozstępów to na piersiach mam jeszcze te z dojrzewania, za szybko mi cycuchy urosły, obawiam się też, że pomimo codziennego kremowania odpowiednimi preparatami i tak mnie nie ominą
Stary 2012-05-22, 08:45   #594
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orchid_87 Pokaż wiadomość
Pewnie każe poprawić to co wcześniej zaakceptowała, z doświadczenia swojego i Mężula wiem, że czasem wystarczy oddać wersje wcześniejszą i wtedy chwalą jak to się dobrze poprawiło Oni zawsze muszą się do czegoś przyczepić

jadę z nastawieniem jak na wojnę ... sobie myśli, że co? że mnie nie dopuści w czerwcu do obrony ? no może i tak aaaaa
Stary 2012-05-22, 08:46   #595
karolluki
Raczkowanie

Cytat:

oj to noc nieciekawa
KCIUKI TRZYMAM ZA OBRONĘ NO 5 BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!

nie dziękuję ... łapie stresa co ona tam wymyśliła .. nie mam czasu na poprawki - wyprawka dla maleńkiej czeka
No jasna sprawa, są ważniejsze rzeczy na głowie teraz niż jakaś tam praca
Ja też na razie na wyprawkę nie mam czasu, sesja się zaczęła pełną parą i nie nadążam ze wszystkim, a dopiero był początek semestru i taki błogi luz
Stary 2012-05-22, 08:46   #596
weronika_91
Zakorzenienie

Tamlin POWODZENIA !!!! 5 będzie jak nic
Stary 2012-05-22, 08:49   #597
katarzinka
Wtajemniczenie

Konczi - luz, jak ja chciałam rozmawiać ze swoim dyplomantami to nigdy nie było strasznie

tamlin - zaciskam kciuki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 08:50   #598
Orchid_87
Raczkowanie

Cytat:

jadę z nastawieniem jak na wojnę ... sobie myśli, że co? że mnie nie dopuści w czerwcu do obrony ? no może i tak aaaaa
Ja na wojnę z moją promotorką jadę za tydzień, obrona mam nadzieję w lipcu Tak Twoja promotorka jak i moja niech lepiej z ciężarnymi nie zaczynają
Stary 2012-05-22, 08:50   #599
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
No jasna sprawa, są ważniejsze rzeczy na głowie teraz niż jakaś tam praca
Ja też na razie na wyprawkę nie mam czasu, sesja się zaczęła pełną parą i nie nadążam ze wszystkim, a dopiero był początek semestru i taki błogi luz

heheh siedzę nad notatkami i mi się wszystko pierdzieli dobrze że zrobi test to może coś się trafi nie ?

Cytat:
Konczi - luz, jak ja chciałam rozmawiać ze swoim dyplomantami to nigdy nie było strasznie

ja wiem że będzie niefajnie odpisała mi na maila

zapraszam bo jest do porozmawiania
Stary 2012-05-22, 08:51   #600
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Tamlin czymam będzie 5 na mur beton

Konczi - rilaks - szkoda stresow, dobrze ze chce porozmawiac - moja tez jak dostala moja napisana prace spotkala sie ze mna, co by umowic tylko bledy stlistyczne - miala tam kilka uwag i potem juz umawialysmy na termin obrony. Mysle ze nie bedzie tak zle

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-05-22 o 08:53
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości