|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
może postraszymy je myszami ? ![]() ![]()
![]() |
#602 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
dziewczyny mam pytanie co do butelek.nie wiem czy lepiej kupić aventa czy tommee tippee?czy to jest wszystko jedno jaka firma?bo ja nie wiem.moje dziecie bedzie karmione tylko butelka wiec zalezy mi zeby ta butelka byla w porzadku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie na razie brak. I oby tak zostało. Cytat:
Nie dziękuję ![]() No ba ![]() I chwalę się uwaga !!!!!!!!! Zaczynamy dziś 23 tydzień czyli 6 miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Rozeznanie
|
Ja mam na piersiach, jakieś takie dziwne, najpierw czerwone były, teraz brązowe. Ale nie są duże i szczypią. A codziennie smaruje oliwkami i innym cholerstwem i nic nie było a tu jednak.
tamlin111 to obroń się na 5 ![]() Ja nie mam też dostępu do meila, a numer podałam. Wyśle ktoś? Jestem za tym, żeby liste z numerami sobie ściągnąć na kompa i hasło do meila udostępnić wszystkim udzielającym się. Bo wcześniej te hasła powędrowały do osób, które obecnie gdzieś zniknęły. A tak pozatym to ciekawe co z Filusią się dzieje i meggi też jakoś ucichła od dłużego czasu ![]()
#605 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34258307] dziewczyny mam pytanie co do butelek.nie wiem czy lepiej kupić aventa czy tommee tippee?czy to jest wszystko jedno jaka firma?bo ja nie wiem.moje dziecie bedzie karmione tylko butelka wiec zalezy mi zeby ta butelka byla w porzadku[/QUOTE] Ja używałam i będę używała aventa. Jak dla mnie rewelacja. Innych nie znam. No może jeszcze Campolu ale to już Paula sama sobie wybierała jak większa była. |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Tamlin trzymam kciuki za obronę
![]() Normalnie w szał wpadłam. Siedze na allegro i przeglądam rzeczy dla Jasia. Wiedziałam, że jak się dowiem kto we mnie mieszka to mi odwali ![]()
#607 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 |
Wtajemniczenie
|
JA MAM PO DWA ROZSTĘPY NA KAZDYM BOCZKU.... cóż
![]() ![]() Lapka musze właśnie mie c zeby do was pisać na zwolnieniu ![]() ![]() truskawy na bazarach na szczeście sprzedają przed wejściem więc nie będę musiała w tym skwarze w tłumie ludzi sie przebijać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oooooooooooo, tak zrobie, zaraz ide wypróbować ![]() Cytat:
![]() Cholercia ide zaraz zerknąć na wczorajsze posty bo mi umknęło ![]() Mój bobas jak na razie pozostaje chłoptasiem i niech już tak zostanie skoro tyle czasu nim jest ![]() Co do wagi to wiesz, przed nami jeszcze jakieś 4 m-ce to pewnie coś przybędzie - oby nie za dużo bo chciałabym schudnąć tak z 5-10kg z tej wagi co teraz mam po urodzeniu ![]() ![]() A rożek to już jeden mam nieusztywniany i nie wiem czy będzie drugi. Jeszcze tylko potem do chrztu musze kupić jakiś ładny albo niech sie chrzestni rzucą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#611 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() U nas zapowiada się upalny dzień znowu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pamiętacie jak szybko od studniówki do matury zleciało?? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa dzidzia mnie kopnęła!!!!!!! Ale cudne uczucie
![]()
#613 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie też o filusie pytałam ale nikt nic nie wie kontaktu nie ma ... w ostatniej części już się nie udzielała Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34258467]a na poczatku z tym najmniejszym przepływem,tak?a pozniej stopniowo z wiekszym.jak to jest?[/QUOTE]
Dokładnie. Na opakowaniach są dokładne oznaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() nie udzielam sie narazie bo caly czas mam meza w domu ![]() ![]() Super,bo juz dawno nie mialam az tak dlugo meza w domu-az 10dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() idę dziewczyny, znaczy jadę ... jak mnie nie będzie do popołudnia znaczy że mnie wywieźli z tej wojny ![]()
#617 | |
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34258431]anusia nie strasz bo ja mam jakies plamki czerwone na brzuchu.mam nadzieje ze z tego rozstepów nie bedzie
![]() Ja plamek nie miała. Rano w sobotę smarowałam cycuchy kremem na rozstępy, wieczorem się zabieram za wcieranie oliwki, patrze, a tu mikre czerwone krechy od sutów ![]() Cytat:
![]() ![]() Doczekałaś się ![]() Od rana siedze z wizazem, muszę się ogarnąć, troszkę sprzątnąć i zrobić obiadek... A dziś gotuje mielone z ziemniaczkami i kalafiorek do tego, więc będzie dobry obiadek, mniam ![]()
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Konczi ale super wózek, mam z innej firmy a wygląd identiko
![]() Teraz to spłakałam sie ze śmiechu ![]() Biore monete... rzucam... i nie chwytam ![]() Ja pikole reflex mam znikomy coś dzisiaj ![]() No i tak z tą monetą - reszka Damian, orzeł Alan no i oczywiście wyskoczyła reszka z Damianem, a ja parskłam śmiechem bo Alan mi bardziej w głowie zalega ![]() Aż mnie mały kopnął, cekawe ktore jemu by sie podobało - hmmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Raczkowanie
|
Postrasz myszami i powiedz że jak nie myszy to jej prawa ręka uschnie (no chyba że jest leworeczna to lewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
tak wogole dostalam zwrot podatku wiec juz wypatrzony wozek mam
![]() A do butelek to biore aventa bo mam sprawdzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Konto usunięte
|
merci
![]() Cytat:
robie dzis mlode ziemniaczki z koperkeim i kefirkiem.nie bede sie wysilac.nie cierpie gotowac ![]() mam nadzieje ze jak mlody przyjdzie na swiat to troche bardziej sie wykaze w tym temacie bo na razie to wykazuje sie na tym polu tż i knajpki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
Muszę Wam coś pokazać
![]() Popłakałam się ze śmiechu ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rEc8r...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Acha w Biedrze jest oliwka Hipp po 9,99zł. Czytałam opinie i bardzo dobra. Cena dla porównania w Rossmannie to 12,99zł. Można już zakupić w sumie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |||
Zakorzenienie
|
znalazłam Was
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() smaruję już sporo czasu kremem do biustu perfecta mama i oliwką w żelu ale widać nic to nie dało ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad oliwkami to ja sie też zastanawiam czy lepsze oliwki czy balsamy. Chodzi oczywiście o malucha ![]() Jak ja stosowałam oliwke kiedyś to wszystko ok, ale teraz mi to za tłuste i wole balsam dlatego myśle czy malucha też raczej w balsam "wkładać" bo po oliwce może sie skóra odparzyć - chyba ![]() Jasna sprawa że niedużo sie tego nakłada no ale... Co myślicie?? Chwilowo zmykam bo obiad musze upichcić a potem pranko zrobić więc będe z doskoku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie tak, gdzie sie smaruje mustella tj biodra, posladki, brzuch i uda nie mam ani jednej, natomias spoczatku nie smarowalam mustela piersi tylko takim tanszym i mam po 1 malej kresce na obu, tak wiec teraz piersi tez mustela. no i peeling. Cytat:
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34258307]ja kupuje w almie zawsze dziewczyny mam pytanie co do butelek.nie wiem czy lepiej kupić aventa czy tommee tippee?czy to jest wszystko jedno jaka firma?bo ja nie wiem.moje dziecie bedzie karmione tylko butelka wiec zalezy mi zeby ta butelka byla w porzadku[/QUOTE] ponieważ tak jak ty bede karmic mm, to juz od dawna sie tym tematem zaczelam intesowac i pytałam lekarza pediatre, czytalam na necie duzoo na forach i najlepsze opinie ma Dr Brown's, kupiłam na razie 3, jest okazja teraz na allegro taki zestaw dokupie jeszcze jedną to wezme moze aventa, żeby spróbować ![]() tutaj np kilka opinie o Browns co do żurawiny mozna kupić mrożoną w Carrefour, almie, auchan a sok 100% kupisz w aptece ![]() wróciłam od gina, i 22 tc i tylko 3 kg na plusie ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-05-22 o 09:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Idę coś porobić, a jak mi się chciało, tak mi się nie chce ![]()
![]() |
#630 | |||
Zakorzenienie
|
Kur..... kupię jakąś wiatrówkę i te cholerne psy wyszczelam. Stoją mi pod oknami i pyski naciągają. Jeden wielki, a drugi z 10cm wzrostu konus, a piszczy jak zarzynany kot. I jak tu się skupić na czytaniu?????????????
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Odnalazłam tą Lovelę i bardzo się opłaca. Normalnie 1,8kg kosztuje około 25zł, na all 2,8kg jest za 36,99zł. Muszę lecieć do Biedronki ![]() Co do chusteczek no 5,99zł to nie atrakcyjna cena. Często Pampersy czy inne są w 4- lub 6- cio pakach wychodzi taniej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.