|
|
#4171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Cytat:
![]() Pradip myślę dziś o Tobie i również trzymam kciuki Cytat:
, tak jak mówiłam wiele zależy gdzie się służy, mój TŻ w prewencji i niestety często ugania się za kibolami ale wspominał ostatnio spokojne czasy służby w innej kompanii Poza tym zgadzam się, nie da się określić, że ktoś ma gorzej niż inni bo w każdej pracy jest jakieś ryzyko i w każdej może się coś zdarzyć Cytat:
|
|
#4172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez bym chciala, ale bardzo sie boje To zapraszam po odbior wzrostu do bydgoszczy
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już lecę po te dodatkowe cm ![]() ![]() Cytat:
za pierwszym razem było blisko zdania a potem się bardzo zniechęciłam i jeszcze mocniej stresowałam, dziś też się nie obyło bez kilku głupich nerwowych błędów tyle egzaminów w życiu zdałam ale tego stresu nie da się z niczym porównać, dlatego jestem ogromnie szczęśliwa, że to już za mną bo lubię jeździć, kierowcą jestem dobrym tylko dokumentu wciąż mi brakowało
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Engii, Sara, Tusiamar, Inusia, Malgos, dzięki za opinie. Macie rację, pokażę fryzjerce zdjęcia innych, może uda się zrobić jeszcze jedną próbną Cieszę się, że sukienka poprawinowa Wam się podoba![]() Wesola, dzięki za opinię do fryzury. Twoje propozycje są świetne, sama się zastanawiam już teraz czy całkowicie włosy spiąć, czy zostawić nieco rozpuszczonych. Suknie ślubne też mamy trochę podobne... W wyborze Ci nie pomogę, bo sama mam dylemat:P Pradip, Kasioonya, dziękuję za rady dot. fryzurki zaproszenia miałam wrzucić, ale jakośc tak... wstydzioch ze mnie:P ale ok, postaram się zrobić ładne fotki a Tżta... hmm nie wiem, czy da się sfotografować teraz hehe :PJojla, gratuluję ![]() A teraz pytanie techniczne... Jak Wy to robicie, że cytujecie kilka wypowiedzi naraz ? Ja tego nie umiem...
|
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4178 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie ostatnio jakoś wszystko mi pod górkę. Aż sama siebie denerwuje zawsze wiecznie rozhahana byłam a teraz co jakaś rzecz się uda to kilka się s..... no nic za kilka minut zrobie to czego sie tak boję a potem juz nic ode mnie nie będzie zależało... zobaczymy co wyjdzie... Wasze sprawy i sukcesy mnie cieszą naprawdę podczytywanie Was jest dla mnie wielkim odpoczynkiem Wieczorkiem zapytam Tza czy jakąś różnicę zauważył choć znając jego to powie że zapomniał ![]() Ja ja poproszę ze mnie to taki mikrus że się dziwie że mnie ludzie na ulicy nie depczą... Cytat:
dla Ciebie ![]() Cytat:
Pomiędzy przyciskiem "cytuj" a "odp" jest jeszcze jeden przycisk takiej jakby zapisanej kartki. Jak go wciśniecie przy wypowiedzi którą chcecie zacytować to na końcu jak klikniecie w "odpowiedz" to się wyświetli tylko na raz chyba 10 łapie. Man nadzieję ze zrozumiecie o co mi chodzi
|
|||||
|
|
|
#4179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co to za rzecz, którą masz zrobić? Pisz nam tu szybko o co chodzi !Z tym cytowaniem chyba zrozumiałam, okaże się przy najbliższej okazji jak znów będę chciała kilka dziewczyn zacytować
|
|
|
|
|
#4180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I chyba tanszy od Etiaxilu
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
tak około miesiąca- potem mam takie wrażenie jakby mi pachy wysuszało i jakby mi nabrzmiewały...
|
|
#4183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj Tż wlasnie tez bedzie w prewencji, w Piasecznie na razie, i tez bedzie musial obstawiac mecze Az sie boje...---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Witaj w klubie niezmotoryzowanych:brzyda l:
|
|
#4184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny, mnie wcięło bo totalna załamka, okradli mnie w sobotę na mieście ze wszystkiego, dokumenty, karty, telefon, klucze i torebka :/ Pierwszy raz mnie tak ktoś ogołocił....
No a co do ślubnych przygotowań zaczynam się niecierpliwić bo 11 maja zamówiłam wzory zaproszeń i dalej nic nie przyszło, to samo z księgą gości , zaczynam się martwić że nie zdążę zamówić już konkretnych zaproszeń skoro to wszystko tyle trwa. Ile wcześniej zaczynacie prosić? Ja mam ślub 18 sierpnia i jakieś 170 osób do zaproszenia, kiedy powinnam zapraszać? |
|
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
Ale moj Tż jest jeszcze na szkole w Slupsku, do piaseczna trafi w lipcu, chociaz przed rozpoczeciem szkoły byl w Piasecznie przez jakis tydzien, zeby zobaczyc jak to tam wszystko wyglada.
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o zapraszane to osobiście uważam,że 2-3 m-ce wcześniej powinno się zapraszać aby dać ludziom czas na zdecydowanie no i na przygotowanie się. Poza tym w razie czego będziesz odpowiednio wcześnie wiedzieć ile gości potwierdziło i będziesz mogła jeśli to konieczne doprosić
|
|
|
#4188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to faktycznie nie przyjemna sytuacja. Ale pod Twoją nieuwagę to się stało czy ktoś wyrwał Ci torebkę z ręki? Ahh dziewuszki musimy, naprawdę uważać, tym bardziej, że my w tych torebkach zawsze WSZYSTKO mamy!My mam ślub miesiąc po Was, 120 zaproszeń do rozdania i planujemy zacząć je rozdawać tak właśnie koniec czerwca/początek lipca. Tylko my mamy jeszcze to utrudnienie, że będziemy mogli to robić tylko w weekendy i tylko co dwa tygodnie. Więc myślę, że Ty masz jeszcze jakieś dwa tygodnie. |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my mamy slub 28 lipca, a zaczelismy zapraszac w miniony weekend, czas do potwierdzenia dalismy do konca czerwca. Strasznie sie ociagaja u Ciebie z tymi wzorami zaproszen ja wzorow zaproszen nie zamawialam, u mnie od zamowienia do dostarczenia gotowych zaproszen minąl tydzien, wiec w miare szybko poszlo
|
|
#4190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku straszna historia Mam nadzieje, ze Tobie sie nic nie stałodlugo wysyla te zaproszenia, ja bym zadzwonila lub napisala do sprzedawcy. My mamy slub 29 czerwca i zaczelismy rozdawac koniec marca-poczatek kwietnia. Potwierdzenie bylo do polowy maja i juz z glowy mam wszystkich. Odmowila tylko jedna para ze wzgledu na nieszczesne euro bo chlopak jest policjantem w warszawie i nie moze wziac urlopu.
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze sie nie zaczelo a ja juz marze zeby sie skonczylo
|
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
no pod moją nieuwagę niestety, wyrwać z ręki bym sobie nie dała, prędzej bym zlała złodzieja tak że by mnie popamiętał, no ale cóż,,, na policji byłam, karty poblokowałam, dowód w banku też zablokowałam, kartę sim będę miała już dzisiaj, gorzej z telefonem bo był naprawdę drogi :/ no i zabawa z wyrabianiem dokumentów. Próbuje się dodzwonić o te zaproszenia ale albo zajęty albo nie odbierają :/ fuck
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Gawa, to jakaś masakra, współczuję...
a co do zaproszeń - ja na Waszym miejscu już bym zaczynała, więc tym bardziej trzymam kciuki, żeby firma przestała się ociągać |
|
|
|
#4195 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super ja też bym chciała ale się boje może już po ślubie się ogarnę i postanowię się zapisać ![]() Cytat:
![]() tez kiedyś nie umiałam , męczyłam się i w końcu mi się udało ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Zaraz nadrobię zaległości ale najpierw na szybko chciałam was zapytać jak to było z waszymi sukniami. Ja przed chwilą zadzwoniłam do Pani z salonu i ona powiedziała że suknia już jest i musiała to przeoczyć dlatego nie dzwoniła. Po czym umówiła mnie na przymiarki w przyszłym tygodniu - poniedziałek, środa i czwartek odbiór sukienki.. Wszystko jakoś tak szybko! Nie sądzicie? Zapytałam jej co będzie jak schudnę a ona że wtedy mogę przyjść przed ślubem na jeszcze jedną. Tak mnie zamotała że się zgodziłam ale teraz wydaje mi się to dziwne. Co ja zrobię z tą sukienką w domu? ![]() Wy też tak miałyście? Bardzo fajny mi się wydawał ten salon aż do dziś. Trochę się tym zdołowałam
|
|
#4197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam slub 29 w piatek i kazały mi w salonie przyjechac we wtorek rano i na miejscu robia poprawki i po poludniu zabieram ja do domu.---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- O matko!!! dlaczego probny jest drozszy od slubnego????? 200 zł to bardzo duzo w porownaniu do mojego, ale nie wiem gdzie mieszkasz. Ja za prony place 50zł i za slubny 120zł. I najczesciej takie ceny sa w bydg.
|
|
#4198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4200 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze że Ci sie nic nie stało i że wszystko od razu poblokowałaś.Uwieś się na telefonie bo faktycznie długo to trwa a macie dużo gości do zaproszenia. My ślubujemy we wrześniu i już rozdaliśmy około 1/3. Cytat:
![]() Super że tylko 1 para Wam odmówiła jak czytam opowieści innych PM o wymówkach gości i ilości osób które nie przyjdą to aż się bać zaczynam bo u nas może być podobnie... Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

ale wspominał ostatnio spokojne czasy służby w innej kompanii 
29.06.2012 
za pierwszym razem było blisko zdania a potem się bardzo zniechęciłam i jeszcze mocniej stresowałam, dziś też się nie obyło bez kilku głupich nerwowych błędów

!

klik!
no to faktycznie nie przyjemna sytuacja. Ale pod Twoją nieuwagę to się stało czy ktoś wyrwał Ci torebkę z ręki? Ahh dziewuszki musimy, naprawdę uważać, tym bardziej, że my w tych torebkach zawsze WSZYSTKO mamy!