ślubujące w 2012:) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 19:52   #4141
kasioonya
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

XxMartaxX - kurczę, ta biżuteria, którą pokazujesz dla mnie sprawia wrażenie dość ciężkiej i nie jestem pewna czy pasuje do Twojej sukni, bo dekolt jest ozdobiony kryształkami... wydaje mi się, że jeśli coś na szyję, to albo delikatniejszego, ale takiego przy szyi - niedługiego
http://allegro.pl/naszyjnik-swarovsk...294462036.html
http://allegro.pl/nk-259-naszyjnik-s...295045112.html

fryzura bardzo ładna - jeśli bukiet z frezji, to może we włosy też frezje? chyba się nadają do włosów?

monika860902 - tak myślałam, że remontujecie, skoro się nie odzywasz

a gdzie fotki z makijażu próbnego? no trochę szkoda, że trwałość trochę słaba... umówiłaś się na makijaż ślubny do tej samej babeczki?

cieszę się, że podobają Ci się moje butki no właśnie myślę o tych kryształkach, tylko nie mam już chyba za bardzo czasu, żeby zamówić kryształki i zrobić klipsy, a przyszywać nie chcę... myślisz, że bez niczego będzie zbyt pusto?

a nie chwaliłaś się jeszcze jaką biżuterię zamierzasz zrobić dla siebie...

ja stawiam na ten welon: http://moda.allegro.pl/welon-nowosc-...352314606.html
delikatny, ale ma coś w sobie no i jeśli bolerko ma być koronkowe, to już bym nie brała welonu z koronką

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-21 o 20:00
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:53   #4142
justiii87
Zakorzenienie

KOBIETY potrzebuję pomocy!

Potrzebne są mi zdjęcia stołów z pomarańczowymi winietkami.
U Nas będą ecru obrusy i pomarańczowe kwiaty a do tego chciałam pomarańczowe winietki i jedna florystka powiedziała mi że będzie pstrokato na stołach i lepsze będą winietki ecru.

Więc błagam podajcie mi jakąś stronę z pomarańczowymi winietkami bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać.

Ja osobiście uważam że pomarańczowe winietki będą ładnie wyglądać na ecru obrusach i białej zastawie.
A Wy jak myślicie?

http://www.slubnezakupy.pl/files/cms...tolow-2012.pdf znalazłam takie tylko inspiracje Może komuś się przyda

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-21 o 20:07
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:03   #4143
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

U Nas będą ecru obrusy i pomarańczowe kwiaty a do tego chciałam pomarańczowe winietki i jedna florystka powiedziała mi że będzie pstrokato na stołach i lepsze będą winietki ecru.

Więc błagam podajcie mi jakąś stronę z pomarańczowymi winietkami bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać.

Ja osobiście uważam że pomarańczowe winietki będą ładnie wyglądać na ecru obrusach i białej zastawie.
A Wy jak myślicie?
jestem za pomarańczą choć u mnie było ecru.

1. http://cache.stylemepretty.com/wp-co...-wedding-5.jpg
2. http://www.studiokartek.pl/produkty/...1237fadced876e erue i pomarańcz
3. http://4.bp.blogspot.com/_CIOYkiKv92...1600/25.06.jpg złoty, pomarańcz, ecru
4. http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,5769_0, ecru, pomarańcz i nawet czerwień
5. http://1.bp.blogspot.com/-_I3zMSay41...angegray-4.jpg pomarańcz i biel
6. http://blog.nadstruga.pl/wp-content/...012/02/021.jpg biel i pomarańcz

ale mnie będzie ok jak wymieszamy to wszystko razem

7. winietki pomarańcz i biały obrus http://www.slubnaglowie.nazwa.pl/all...rzeselka/8.jpg oraz http://global.images9.fotosik.pl/108...82c8de8eb8.jpg

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-05-21 o 20:10
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:04   #4144
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak już tu jestem i mam chwilę czasu, to proszę o radę dotyczącą fryzury ślubnej Poniżej zamieszczam moją suknię dla przypomnienia i kilka fryzur. Mam dylemat czy do tej sukni bardziej pasują włosy spięte całkowicie, czy tylko częściowo. Zamieszczam zdjęcia paru fryzur, które mi się podobają, podpowiedzcie mi która wg Was byłaby najlepsza. Dodam, że mam włosy blond już za łopatki, więc w sumie długie
o kurcze- super fryzurki. mnie się podobają takie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1337621020
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1337621020
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1337620867
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1337620867
ale ja bym wybrała rozpuszczone- najbardziej widzi mi się fryzurka 3 z linków które wkleiłam

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:04   #4145
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

A Wy jak myślicie?
tu jest pomarańczowo i nawet mandarynki są
http://styloweinspiracje.blogspot.co...dekoracja.html

poza tym nie uważam aby było pstrokato- to fajny akcent pomarańczowa winietka, tym bardziej że jest to kolor przewoni
Stary 2012-05-21, 20:08   #4146
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya w takim razie nadal trzymam kciuki i koniecznie daj znać co u orto Ja w zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że za tydzień będę miała zakładany ostatni (cieniutki) drut, później 3-4 tygodnie i sajonara! Miałam cichą nadzieję, że pozbędę się złomka gdzieś w połowie czerwca, a tu jednak pod koniec... dać mi palec to ja całą rękę biorę A szczerze, to jestem mega szczęśliwa, że jednak udało się wykombinować ściągniecie przed ślubem, bo chyba bym się zapłakała
dziękuję za kciuki super, że u Ciebie to już pewne, że pójdziesz bez złomka będę Was informować na bieżąco

ja stawiam na tę fryzurkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1337620867
nie spinałabym całkowicie włosów, żeby nie było było zbyt pusto przy dekolcie... ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
pokazuj szybciutko
namówiłaś mnie

justii niestety nie mam żadnych fotek, na których widać cały stół z winietkami, ale ja uważam, że jeśli wszystko będzie w podobnej tonacji, to nie będzie pstrokato! zresztą jestem fanką pomarańczowego, więc dla mnie wszystko mogłoby być w tym kolorze - i przez to chyba nie jestem obiektywna

zgadzam się z Tobą, że winietki pomarańczowe będą ładnie się prezentować w otoczeniu ecru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120521_183845.jpg (88,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120521_183837.jpg (79,2 KB, 56 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-21, 20:09   #4147
justiii87
Zakorzenienie

Ja też uważam że pomarańczowe winietki będą bardzo ładnie wyglądać. Aż się zdenerwowałam :/
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:13   #4148
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
tu jest pomarańczowo i nawet mandarynki są
http://styloweinspiracje.blogspot.co...dekoracja.html

poza tym nie uważam aby było pstrokato- to fajny akcent pomarańczowa winietka, tym bardziej że jest to kolor przewoni
super ta inspiracja!

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Ja też uważam że pomarańczowe winietki będą bardzo ładnie wyglądać. Aż się zdenerwowałam :/
Się nie denerwuj maleńka może po prostu trafiłaś na jedną z tych pań, dla których jedynie słuszne kolory weselne to bordo lub złoto...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-21, 20:24   #4149
monika860902
Zakorzenienie

kasia śliczna sukienka!!!! skromna ale zarazem elegancka, bardzo mi się podoba...
co do makijażu to muszę szukać innej kosmetyczki chyba, mimo, że się z nią umówiłam......chyba wolę nie ryzykować...

Stary 2012-05-21, 20:46   #4150
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie moje kochane Dziewczynki !!!

To ja na panieńskim było - SUPER!!!!! Wszystko było co chciałam, żeby było . A teraz po kolei: (...)
Ale super świetnie, że panieński tak extra się udał zazdroszczę, no może oprócz striptizera

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Heh, kochana niestety jest to kłopocik - już mi nawet znajomi mówią, że wyglądam jak kościotrup wprawdzie podwozie mam dość słusznych rozmiarów, ale na ramionach i na twarzy mocno widać te moje "luzy"... no i mam naprawdę duży problem ze znalezieniem sukienki... marzą mi się kobiece kształty...
Każda z nas jak każda normalna kobieta znajdzie u siebie coś co jej nie pasuje choć ja osobiście wolałabym być bardziej szczupła niż jestem niestety w ciągu ostatniego roku sporo przytyłam bo prawie 10kg ale co jak mi facet świetnie gotuje na dzień dzisiejszy jedynie biust bym zostawiła w takiej formie jak jest teraz ale cała reszta - szczególnie wystający brzuch czasem przyprawia mnie o łzy

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a nam mimo choroby udało się na 100% opanować nasz pierwszy taniec
zostaje do 9 czerwca ćwiczyć i ćwiczyć dla przypomnienia i żeby kroków nie zapomnieć
idę się kurować do łóżeczka u boku tż .
miłego wieczorQ
super, że taniec już opanowany zdrówka dużo

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Apropo komuni to wrzucam focie z dnia dzisiejszego, po której jestem przekonana, że wezmę tą sukienkę na ten nasz "poprawinowy" dzień
Chyba jakoś w miarę udało mi się nawet ukryć dziś bieliznę
wyglądasz rewelacyjnie laska z Ciebie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
W weekend miała robioną fryzurę próbną i .... sama nie wiem. Ogólnie taka fryzura jest dla mnie bardzo, bardzo twarzowa. Tylko obawiam się, że jest trochę "przesłodzona". Nie wiem, może zawinę na większe wałki, w tyłu to poprzeplatam, a tylko z boku wypuszczę loki, ale takie grubsze? Jak myślicie? A będzie pasować do mojej sukni?
A i wrzucam jeszcze moją propozycję na poprawiny
fryzurka bardzo ładna, tylko rzeczywiście wymaga lekkiej korekty

Cytat:
Cześć, cześć
Przychodzę do Was uśmiechnięta, bo udało mi się kupić kieckę na poprawiny już tylko kreacja na panieński i będzie prawie wszystko z bańki
bardzo ładna tam na drugim planie to Twoja mama? pozdrów ją od nas

Cytat:
sara1988 - współczuję rozłąki z TŻtem (dobrze znam to uczucie...). ale myślę sobie, że jeśli ktoś nie ma oporów światopoglądowych przed wstąpieniem do służb mundurowych, to załapanie takiej roboty jest całkiem dobrym pomysłem choć rozumiem Twoje obawy, ale na początek praca policjanta chyba nie jest bardzo niebezpieczna... TŻ mojej kumpeli pracuje od listopada ubiegłego roku i jak dotąd "najgroźniejszą" sytuacją było to, że jakaś babeczka lekko stuknęła w ich radiowóz kiedy stali na postoju
służba może być spokojna jak i również dosyć niebezpieczna wszystko zależy, gdzie się po służbie kandydackiej trafi. Coś wiem na ten temat, niestety nieraz drżałam czekając na smsa od TŻ, że już wszystko ok Natomiast wiem, że jego praca jest jego pasją i wiem, że takie jest jego "powołanie"

Cytat:

A Wy jak myślicie?

http://www.slubnezakupy.pl/files/cms...tolow-2012.pdf znalazłam takie tylko inspiracje Może komuś się przyda
ja również uważam, że będzie to ładnie wyglądać

DZIEWCZYNY: mam do Was wielką, olbrzymią prośbę o kciuki za mnie jutro jak coś się uda to będę przeszczęśliwa

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:57   #4151
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY: mam do Was wielką, olbrzymią prośbę o kciuki za mnie jutro jak coś się uda to będę przeszczęśliwa
mówisz i masz

Stary 2012-05-21, 21:08   #4152
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

namówiłaś mnie

u la la - super kieca a Ty taka laska że ho ho

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
co do makijażu to muszę szukać innej kosmetyczki chyba, mimo, że się z nią umówiłam......chyba wolę nie ryzykować...

jak Ci Kochana spłyneło o 18 to oczywiście, że innej szukaj bo po co Ci nerwy w dniu ślubu? nie ma co ryzykować a masz jakieś foty makijażu? Gdzie robiłaś? Jakaś polecona ta makijażystka? Może jakiś starych kosmetyków użyła lub kiepskiej jakości?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:

a proszę uprzejmie
Stary 2012-05-21, 21:22   #4153
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - co do pracy to dziś ledwo wytrzymałam, musiałam jednemu panu tłumaczyć przez telefon przez 15 min że numer który ode mnie wymaga w mojej firmie nie istnieje...
a sukienka .... no znów suuuuper! czy ciebie nie nudzą te pochlebstwa ??
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:26   #4154
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
kasia śliczna sukienka!!!! skromna ale zarazem elegancka, bardzo mi się podoba...
dzięki

masz rację z makijażem. dziewczyna, którą malowała "moja" wizażystka była malowana o 12 w południe, pojechali w górki, imprezka, o 1 w nocy wchodzili na Śnieżkę - wiatr, deszcz, a makijaż trzymał się świetnie... może spróbuj w Douglasie...

Cytat:
Każda z nas jak każda normalna kobieta znajdzie u siebie coś co jej nie pasuje choć ja osobiście wolałabym być bardziej szczupła niż jestem niestety w ciągu ostatniego roku sporo przytyłam bo prawie 10kg ale co jak mi facet świetnie gotuje na dzień dzisiejszy jedynie biust bym zostawiła w takiej formie jak jest teraz ale cała reszta - szczególnie wystający brzuch czasem przyprawia mnie o łzy

bardzo ładna tam na drugim planie to Twoja mama? pozdrów ją od nas

służba może być spokojna jak i również dosyć niebezpieczna wszystko zależy, gdzie się po służbie kandydackiej trafi. Coś wiem na ten temat, niestety nieraz drżałam czekając na smsa od TŻ, że już wszystko ok Natomiast wiem, że jego praca jest jego pasją i wiem, że takie jest jego "powołanie"

świetnie gotujący facet pewnie kocha Twoje kształty! i to jest właśnie to, czego powinnyśmy się nauczyć - kochać siebie tak, jak kochają nas nasi mężczyźni

mama z drugiego planu dziękuje za pozdrowienia i odpozdrawia

chyba źle się wyraziłam o służbie - potraktowałam to zbyt jednostronnie. masz rację, że sytuacje są różne i podziwiam Was, bo to pewnie niełatwe czekać na mężczyznę, którego praca bywa bardzo niebezpieczna. ale właściwie chyba każda praca wiąże się z jakimś ryzykiem i nie można określać jednoznacznie "kto ma gorzej"... sorki, że tak głupio palnęłam

kciuki oczywiście trzymam z całych sił i mam nadzieję, że jak już będziesz pewna, że zadziałały, to podzielisz się z nami radosną nowiną

Cytat:
u la la - super kieca a Ty taka laska że ho ho
taaa - "laska"

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-21, 21:26   #4155
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla trzymam kciuki!
Stary 2012-05-21, 21:30   #4156
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kasioonya - co do pracy to dziś ledwo wytrzymałam, musiałam jednemu panu tłumaczyć przez telefon przez 15 min że numer który ode mnie wymaga w mojej firmie nie istnieje...
a sukienka .... no znów suuuuper! czy ciebie nie nudzą te pochlebstwa ??
bidula ale dałaś radę i kolejny dzień odfajkowany
ja też miewam takie rozmowy telefoniczne, w których ktoś myśli, że sprawy niemożliwe załatwiam od ręki szkoda gadać...

czy pochlebstwa mnie nie nudzą? no pewnie, że nie w życiu jeszcze tylu nie słyszałam, więc mam dzięki Wam taką małą terapię podnoszącą wiarę w siebie jesteście kochane

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-21, 21:51   #4157
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
ta kiecka podoba mi się dużo bardziej, tylko cena rzeczywiście szalona jeśli masz jednak kaskę, to czemu nie zaszaleć szukałam na ebay, ale nie ma tam tego modelu... znalazłam coś takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-Chiff...item3a735c3137 no ale różni się dość mocno od tej, którą wrzuciłaś...

a pomysł na strój mamy - baaardzo mi się podoba! kocham baskinkę! u mnie w jednym salonie jest kiecka w kolorze szampana, właśnie z baskinką, na szerokich ramiączkach, z dość głębokim dekoltem na plecach, ale na tym dekolcie jest skrzyżowany materiał w kolorze bordowym. wygląda to super i chodzę wokół niej już pół roku... nawet ie zapytałam o cenę, bo tam są takie od 4 stówek wzwyż no i ta sukienka jest taka baaardzo wyjściowa, więc raczej za dużo bym w niej nie pochodziła...

sukienki z Asos trochę odstraszają mnie swoją ceną...

zaglądałaś na areyoufashion.com? wprawdzie nie widziałam tam dokładnie takich sukienek, o jakich piszesz, ale wybór wydaje się spory i ceny całkiem niezłe

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

gratki za postępy w zapraszaniu i przyjemnego kibicowania

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
Dziękuję Co do sukienek to zaglądałam na areyoufashion.com.. Dzieki za linka faktycznie podobna! Tylko właśnie w tej co wkleiłam najbardziej podoba mi się ten dół taki pofalowany.. Już widzę jak kręci się w tańcu.. Ale ta cena..

Twoja sukienka na drugi dzień super klask i:

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Chciałabym żeby moja mama miała choć taki zarys co chce
W takim razie pokazuj te swoje nóżki Ja swoich strasznie nie lubię i pomimo że podobają mi się obcisłe i krótkie sukienki to mam wrażenie że wyglądałabym w nich jak krasnal na dwóch paróweczkach...
Sukienka bardzo ładna ale nie dałabym za nią tyle pieniędzy szczególnie kupując przez internet
To może podpowiedz coś mamie? Moja co chwile zmieniała koncepcje.. W końcu chyba jednak postanowiła .

A nogami nie będę sie chwalić bo sie wstydzę . Może jak kupię kiecuszkę na poprawiny to wtedy wkleję

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:

super-dużo Ci jeszcze zostało zaproszeń do rozdania?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

piękna ale cena faktycznie kosmiczna
oj jakaś połowa jeszcze przed nami... A cena faktycznie kosmiczna i nie wiem co zrobić

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:

Qmpela - przygotuj sobie pęcherz, każdy będzie częstował kawka i herbatką, ja się cieszę, że zapraszanie już za nami...

Sara - szkoda, że Tż pojechał, ale zobaczysz szybko minie.. ile herbat i kaw wypiłaś? hahha

co do sukienek, to strasznie spodobała mi się na drugi dzień sukienka z H&M bo ją zobaczyłam na zdjęciu mojej znajomej... jak będą rozmiary to sobie kupię... wygląda dużo fajniej na osobie...
http://www.hm.com/ie/product/99326?article=99326-A

Kasioonya/ Wesola - Dziewczynki pazurki nie wyszły tak pięknie, bo jak zwykle maluję te skórki po bokach, bo nie mam cierpliwości... nie wiem czy będzie widać tutaj ten efekt tych drobinek... bo to taki lakier gdzie maluje się paznokieć i przystawia taki patyczek z magnesem i on przyciąga te drobinki i tworzy wzory... zdjęcia z telefonu więc nie najlepsza jakość i nie zbyt dobrze widoczny jest ten efekt, ale zrobię kiedyś z ciemnym fioletem, tam lepiej to widać.

6-ty dzień pracy pod rząd za mną, jeszcze tylko 4 ... trzymajcie kciuki, żebym przeżyła hahah
Dasz radę z pracą 3 mam kciuki

Nie mogę otworzyć tego linka...

Co do pęcherza masz racje. W niedziele zaliczyliśmy dwie ciotki i u każdej trzeba było ciasto zjeść i na nic się zdały nasze odmowy.. Jednak kawki nie piłam (gorąco było więc wodę )

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34235985]czad!

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

jaka piękna!! matko z córką!!

ale cena na złotówki no to trochę[/QUOTE]

No właśnie wiem że piękna.... i DROGA! Ja nie wiem czy inna mi się teraz spodoba tak jak ta. Niby za suknie ślubną zapłaciłam mniej niż miałam przeznaczone. Ale jednak to drogi

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Hehe no masakra, mnie też już przechodzą dreszcze i sama nie wiem co jeszcze Ale poważnie to zaczynam już odczuwać małe napięcie

Dziękuję Ci bardzo kochana
A fotki niewydarzone, bo na żywo te sukieneczki wyglądają o wiele lepiej Ogólnie najprawdopodobniej zdecyduję się właśnie na tą z niebieskim bo jakoś tak bardziej przypadła mi do gustu i jest bardziej komfortowa

Apropo komuni to wrzucam focie z dnia dzisiejszego, po której jestem przekonana, że wezmę tą sukienkę na ten nasz "poprawinowy" dzień
Chyba jakoś w miarę udało mi się nawet ukryć dziś bieliznę

Magnusia - ach ! ależ miałaś świetny panieński! Gratuluję pomysłowych koleżanek Ależ ja jestem ciekawa co moje wymyśliły, a panieński już w nadchodzącą sobotę...
Super Ci w tej sukience. Podobnie jak pisały dziewczyny zmieniłabym tylko buty

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
qmpela86 – My też wybraliśmy się do „ptaka” pod Łodzią na zakupy i wróciliśmy tylko z pustym bakiem od paliwa. Nic a nic tam nie ma :/ Moja mama i siostra chciały sobie kupić coś na wesele. Niestety wróciły załamane. Siostra pewnie będzie szyć sukienkę, a mama ma zamiar jeszcze jechać do jednego sklepu pod Łodzią może tam coś znajdzie dla siebie. Sukienki które wstawiłaś z All są przepiękne. Bardzo ładne zwłaszcza ta kolorystyka - http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62
Ah no nic nie było na prawdę! U mnie znowu mama będzie szyć a siostra zamówiła sobie na allegro z Asosa. Czekamy aż przyjdzie
Stary 2012-05-21, 21:54   #4158
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Tak, tak, ja tez mialam imieninki i chyba w prezencie od piatku nie mialam internetu dopiero dzis nadrabiam wszystko, choc pedzicie z tymi postami
Spoznione zyczenia skladam

Również wszystkiego naj naj

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Dziewczyny jak już tu jestem i mam chwilę czasu, to proszę o radę dotyczącą fryzury ślubnej Poniżej zamieszczam moją suknię dla przypomnienia i kilka fryzur. Mam dylemat czy do tej sukni bardziej pasują włosy spięte całkowicie, czy tylko częściowo. Zamieszczam zdjęcia paru fryzur, które mi się podobają, podpowiedzcie mi która wg Was byłaby najlepsza. Dodam, że mam włosy blond już za łopatki, więc w sumie długie
Ostatnia

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

Stary 2012-05-21, 22:07   #4159
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny...wiem, że już Was męczyłam...ale chcę sobie wreszcie zamówić welon..i nie bardzo wiem jaki....doradzicie mi?? Wrzucam zdjęcia sukni i welonu...aha, dodam, że włosy chcę mieć rozpuszczone....i jestem blondynkąaaa..i chyba będę mieć bolerko z koronki
http://moda.allegro.pl/welon-bialy-h...340823193.html
http://moda.allegro.pl/jmart-welon-h...296319788.html
http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...341483103.html
http://moda.allegro.pl/welon-nowosc-...352314606.html
http://moda.allegro.pl/welon-haft-15...330603709.html
Jak dla mnie to ostatni albo przedostatni lub inny bez lamówki lub z jakąś delikatną. Śliczne masz te aplikacje na sukni i nie odrywałabym od nich uwagi welonem
Cytat:
A Wy jak myślicie?
Świadkowa planuje pomarańczowe dodatki i pokazywała mi kilka inspiracji ale nie mogę ich tak na szybko znaleźć. Dla mnie ten kolor jest taki żywy i radosny więc na Twoim miejscu pewnie robiłabym tak jak sobie wymyśliłaś a nie jak sugeruje dekoratorka

Cytat:
Trzymam bardzo mocno, jutro czeka mnie zrobienie czegoś trudnego i bardzo mało przyjemnego i raczej nie liczę żeby wszystko dobrze sie skończyło ale jak mi będzie ciężko to pomyślę o Tobie i jeszcze mocniej zacisnę kciuki
Cytat:
Pradip właśnie widzę na gruperze, że jest Etiaxil w niższej cenie
Bardzo ładna sukieneczka
Kupiłam dziś ten Etiaxil ciekawa jestem czy coś da
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:20   #4160
Malgos_12
Zakorzenienie

ooo tamta już niedostępna, ale mam zdjęcia na mojej koleżance ... więc pozwolę sobie je wrzucić... teraz jest dostępna ta druga.... różowa....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg h&m.jpg (27,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h3.jpg (16,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (12,3 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-05-21, 22:38   #4161
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

[QUOTE=kasioonya;34249700]

wybOrOowa - gratki za opanowanie tańca! jesteście bardzo dzielni i pewnie Wasz taniec wyjdzie piękny!
mam nadzieję, że czujesz się już lepiej, bo TŻtowa kuracja działa cuda

[
wybOrOowa - decyzja dot. winietek dość kontrowersyjna, ale wiem z czego wynika, więc rozumiem... ja bym chyba jednak dała winietki na wszystkie stoły, bo mama TŻta być może poczuje się dumna, że dopięła swego, ale już goście z jego strony mogą nie rozumieć dlaczego są w innej sytuacji niż goście z Twojej rodziny...

już mi jest wszystko jedno , jestem zmęczona tym wszystkim i szczerze mam już dość ...jej się nie podoba trudno to jej rodzina poczuje się urażona a nie ja jeśli ktoś zapyta to powiem czyj to był pomysł , moja rodzina i wszyscy nasi znajomi będą wiedzieli gdzie usiąść .Już nie wiele brakuje żebym jej powiedziała że z najpiękniejszego dnia w życiu zrobi mi najgorszy dzień ....więc jeszcze niech się słowem odezwie
no nawet jeśli robi to dla jednej ciotki czyli swojej siostry która ma charakterek prawie jak ona i też się potrafią do siebie kilka lat nie odzywać to ja powiedziałam że u mnie nikt takich problemów nie sprawia i że jak by moja ciotka któraś tak zrobiła to bym powiedziała żeby nie robiła łaski i nie przychodziła jak się nie podoba i już . Poza trym moim gościom może się nie spodobać że nie nie ma winietek i że nie mogą usiąść koło siebie
ach szkoda gadać

Monika mogę Ci polecić moją makijaż trzymał się rewelacyjnie nawet po tym jak się w nim przespałam a cienie zostały na miejscu ...choć wydaje mi się że drogo ale warto
Stary 2012-05-21, 23:21   #4162
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
o kurcze- super fryzurki. mnie się podobają takie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1337621020
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1337621020
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1337620867
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1337620867
ale ja bym wybrała rozpuszczone- najbardziej widzi mi się fryzurka 3 z linków które wkleiłam
Śliczne te fryzurki

Cytat:

namówiłaś mnie
Kochana dziękuję za komplement, że jestem zgrabna ale kto to mówi, z Ciebie to dopiero jest lachon ! hehe Bardzo ładnie! -> jak zwykle z resztą

Cytat:

Trzymam !

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:57   #4163
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
dziękuję za kciuki super, że u Ciebie to już pewne, że pójdziesz bez złomka będę Was informować na bieżąco

:
super sukienka , wyglądasz ślicznie

Jojla 3mam kciuki
Stary 2012-05-22, 08:08   #4164
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Cześć, cześć
Przychodzę do Was uśmiechnięta, bo udało mi się kupić kieckę na poprawiny już tylko kreacja na panieński i będzie prawie wszystko z bańki

sara1988 - współczuję rozłąki z TŻtem (dobrze znam to uczucie...). ale myślę sobie, że jeśli ktoś nie ma oporów światopoglądowych przed wstąpieniem do służb mundurowych, to załapanie takiej roboty jest całkiem dobrym pomysłem choć rozumiem Twoje obawy, ale na początek praca policjanta chyba nie jest bardzo niebezpieczna... TŻ mojej kumpeli pracuje od listopada ubiegłego roku i jak dotąd "najgroźniejszą" sytuacją było to, że jakaś babeczka lekko stuknęła w ich radiowóz kiedy stali na postoju
No to Panowie Policjanci rzeczywiście przezyli chwile grozy:hah aha:Mam nadzieje ze u mojego Tż-a tez obejdzie sie bez jakichś ekstremalnych sytuacji

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:21   #4165
42gami
Raczkowanie

W końcu udało mi się wrócić po dłuugiej nieobecności

Dziewczyny poradźcie bo już sama nie wiem..
Kiedy byliśmy z TŻ w USC wybrałam jego nazwisko, i wydawało mi się, że jest mi z tym ok. Ale im więcej czasu mija tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że chcę mieć dwuczłonowe. Mimo że oba są długie i oba kończą się na -ska. Po prostu czuję że gdybym wzięła tylko jego nazwisko postępowałabym wbrew sobie.
I tu jest moje pytanie: wszystkie papierki mamy już wydrukowane w wersji z jednym nazwiskiem. Da się to jeszcze przed ślubem zmienić? Jeśli się da to czy muszę uiszczać jeszcze raz 84zł?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.....
Stary 2012-05-22, 08:33   #4166
magnusia
Zakorzenienie

Pradip- ja używam Etiaxilu ale nie mogę go za długo używać bon jakoś tak mi dziwnie ale potwierdzam, że jest bardzo dobry tylko szczypie i swędzie trochę na początku

wybOrOowa- święta racja z tymi winietkami- stawiaj i już bo potem będzie walka o krzesła a ile płaciłaś za swój makijaż?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
W końcu udało mi się wrócić po dłuugiej nieobecności

Dziewczyny poradźcie bo już sama nie wiem..
Kiedy byliśmy z TŻ w USC wybrałam jego nazwisko, i wydawało mi się, że jest mi z tym ok. Ale im więcej czasu mija tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że chcę mieć dwuczłonowe. Mimo że oba są długie i oba kończą się na -ska. Po prostu czuję że gdybym wzięła tylko jego nazwisko postępowałabym wbrew sobie.
I tu jest moje pytanie: wszystkie papierki mamy już wydrukowane w wersji z jednym nazwiskiem. Da się to jeszcze przed ślubem zmienić? Jeśli się da to czy muszę uiszczać jeszcze raz 84zł?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.....
oj Kochana nie wiem ale pewnie można- zadzwoń może do USC bo to chyba tylko same dokumenty na nowo do wydania opłata jest za wydanie aktu małżeństwa już po ślubie więc chyba problemu nie będzie
Stary 2012-05-22, 10:24   #4167
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Cześć, cześć

malaOlaa - kochana dziękuję! a ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć? będziesz w balerinach? TŻ jest od Ciebie niższy?
fajnie, że internet już wrócił i jesteś z nami
powiedz jeszcze - czy orientowałaś się ile wyniesie Was zakup mandarynek na winietki dla wszystkich? ja widzę, że u mnie może być problem z zielonymi jabłuszkami i dlatego chyba stanie na mandarynach, ale nie wiem jaką kwotę na to szykować...
A jaka to kiecka na poprawiny?
Ja mam 174 wzrostu niestety zawsze mi sie marzylo eby miec tak z 168 i nosic piekne szpilki, a tu nic z tego, bo jak zaloze takie buty to czuje sie jak zyrafa moj TŻ ma 179, ale ja mam wrazenie ciagle ze jestem wieksza od niego zawsze chodze w plaskich butach i do slubu tez ide w balerinkach. W sumie butow to i tak prawie nie widac przy dlugiej kiecy wiec nie bede sie przejmowac jedne biale a drugie pomaranczowe mam i tylko sie zastanawiam jak to z suknia bedzie wygladalo.

Nie orientowałam sie jeszcze ile beda kosztowaly mandarynki. Jest u nas w miescie hurt z owocami, wiec moze tam sie wybiore i uda sie cos taniej kupic.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34250107]jestem za pomarańczą choć u mnie było ecru.

1. http://cache.stylemepretty.com/wp-co...-wedding-5.jpg
2. http://www.studiokartek.pl/produkty/...1237fadced876e erue i pomarańcz
3. http://4.bp.blogspot.com/_CIOYkiKv92...1600/25.06.jpg złoty, pomarańcz, ecru
4. http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,5769_0, ecru, pomarańcz i nawet czerwień
5. http://1.bp.blogspot.com/-_I3zMSay41...angegray-4.jpg pomarańcz i biel
6. http://blog.nadstruga.pl/wp-content/...012/02/021.jpg biel i pomarańcz

ale mnie będzie ok jak wymieszamy to wszystko razem

7. winietki pomarańcz i biały obrus http://www.slubnaglowie.nazwa.pl/all...rzeselka/8.jpg oraz http://global.images9.fotosik.pl/108...82c8de8eb8.jpg[/QUOTE]

Ale jaja 6 zdjecie jest z naszej sali

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
namówiłaś mnie

justii niestety nie mam żadnych fotek, na których widać cały stół z winietkami, ale ja uważam, że jeśli wszystko będzie w podobnej tonacji, to nie będzie pstrokato! zresztą jestem fanką pomarańczowego, więc dla mnie wszystko mogłoby być w tym kolorze - i przez to chyba nie jestem obiektywna

zgadzam się z Tobą, że winietki pomarańczowe będą ładnie się prezentować w otoczeniu ecru
Slepa jestem teraz zobaczylam sukienke-100% moj gust rewelacja! Ale wy tu wszyskie mega zgrabne laski jestescie, szok
Co do pomaranczowego koloru to mam tak samo jak Ty

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Również wszystkiego naj naj
Dziekowac, dziekowac

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
cieszę się, że podobają Ci się moje butki no właśnie myślę o tych kryształkach, tylko nie mam już chyba za bardzo czasu, żeby zamówić kryształki i zrobić klipsy, a przyszywać nie chcę... myślisz, że bez niczego będzie zbyt pusto?
Te buty same w sobie sa ładne wiec jesli nie uda Ci sie z tymi kryształkami to wg mnie nic sie nie stanie i nie bedzie pusto

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:57
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:46   #4168
kasioonya
Rozeznanie

Dzieńdoberek

Wpadam do Was na chwilkę przed pracą. Dziś w nocy wraca TŻ, więc pewnie nie będzie mnie tu już tak często, jak dotąd

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dziękuję Co do sukienek to zaglądałam na areyoufashion.com.. Dzieki za linka faktycznie podobna! Tylko właśnie w tej co wkleiłam najbardziej podoba mi się ten dół taki pofalowany.. Już widzę jak kręci się w tańcu.. Ale ta cena..
tak myślała, że właśnie o ten dół najbardziej chodzi mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć taką kieckę, o jakiej marzysz!

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Trzymam bardzo mocno, jutro czeka mnie zrobienie czegoś trudnego i bardzo mało przyjemnego i raczej nie liczę żeby wszystko dobrze sie skończyło ale jak mi będzie ciężko to pomyślę o Tobie i jeszcze mocniej zacisnę kciuki

Kupiłam dziś ten Etiaxil ciekawa jestem czy coś da
Pradip ma nadzieję, że to "coś trudnego i nieprzyjemnego" skończy się jednak dobrze! cokolwiek to jest, to trzymam za Ciebie kciuki jakoś nam tak tutaj smutkujesz ostatnio...

mam nadzieję, że Etiaxil zadziała - podziel się wrażeniami

Cytat:
ooo tamta już niedostępna, ale mam zdjęcia na mojej koleżance ... więc pozwolę sobie je wrzucić... teraz jest dostępna ta druga.... różowa....
kupujesz którąś z tych kiecek? ja uwielbiam takie, jak ta różowa! sexy!

wybOrOowa co do winietek jeszcze - najważniejsze, żebyś w tym dniu była szczęśliwa Ty i TŻ!

Cytat:
Kochana dziękuję za komplement, że jestem zgrabna ale kto to mówi, z Ciebie to dopiero jest lachon ! hehe Bardzo ładnie! -> jak zwykle z resztą

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
No to Panowie Policjanci rzeczywiście przezyli chwile grozy:hah aha:Mam nadzieje ze u mojego Tż-a tez obejdzie sie bez jakichś ekstremalnych sytuacji
tego Ci życzę - żebyś nie musiała się martwić!

42gami niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki, żeby dało się zmienić skoro jest to dla Ciebie ważne

malaOlaa tak sobie myślę, że skoro szpilki to Twoje marzenia, to ja bym chyba z nich rezygnowała może nie do ślubu jeśli nie chcesz być wyższa od Męża, ale już na sesję jakieś fajne szpile a taki wzrost jak Ty, to chyba niejedna by chciała mieć

dzięki za opinię nt. butów. właśnie trochę się zaczęłam martwić, że jeśli zostaną całe białe, bez kryształka to będzie nudno, pusto i niefajnie...

Kochane znów Wam bardzo dziękuję za miłe słowa tym razem nt. mojej kiecki poprawinowej jest to dla mnie o tyle ważne, że bardzo długo nie mogłam niczego znaleźć i byłam już w rozpaczy powtórzę jeszcze raz - jesteście mega!

spadam się szykować do pracy. miłego dnia Laseczki

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-22, 11:06   #4169
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Dzieńdoberek

Wpadam do Was na chwilkę przed pracą. Dziś w nocy wraca TŻ, więc pewnie nie będzie mnie tu już tak często, jak dotąd

malaOlaa tak sobie myślę, że skoro szpilki to Twoje marzenia, to ja bym chyba z nich rezygnowała może nie do ślubu jeśli nie chcesz być wyższa od Męża, ale już na sesję jakieś fajne szpile a taki wzrost jak Ty, to chyba niejedna by chciała mieć

dzięki za opinię nt. butów. właśnie trochę się zaczęłam martwić, że jeśli zostaną całe białe, bez kryształka to będzie nudno, pusto i niefajnie...

Kochane znów Wam bardzo dziękuję za miłe słowa tym razem nt. mojej kiecki poprawinowej jest to dla mnie o tyle ważne, że bardzo długo nie mogłam niczego znaleźć i byłam już w rozpaczy powtórzę jeszcze raz - jesteście mega!

spadam się szykować do pracy. miłego dnia Laseczki
To ja chetnie oddam troche cm z mojego wzrostu ktora chetna???
Rowniez zycze milego dnia w pracy
Stary 2012-05-22, 11:10   #4170
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - jeszcze nie wiem, zobaczę, czy będę miała czas na zakupy...

MalaOla - szkoda, że nie założysz szpilek, ale jak najbardziej rozumiem czym to jest spowodowane... jednak w tym wszystkim nie chodzi tylko o to, że buty widać czy nie widać, jak dziewczyna ma buty na obcasie, to sylwetka się zmienia, inaczej chodzi i w ogóle...

Lecę, bo przez was spóźnię się do pracy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości