Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 15:48   #1891
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
o jaaaaa szacun za ocet, ja bym nie dała rady tego pic
Za to codziennie rano pije sok z połówki cytryny z letnia woda, podobno tez przyspiesza metabolizm

PannaMigotkaa20 co planujesz na Juwenalia?? pewnie imprezowo bedzie

arnama a moze za mało wody pijesz i Ci sie zatrzymuje ?
Oj będzie będzie w ciągu 3 dni przyswoję do organizmu tyle alkoholu, że chyba wątrroba to mi padnie. .

Jeeeejciu laski ile wy piszecie . Ja muszę sobie zakupić strój, jutro będę polować na coś . Ciało mam tragiczne, ale zarazem mam to gdzieś i normalnie rozbieram się na plaży Pocieszam się tym, że ludzie mają gorszą " sytuację".
Ćwiczyć wogóle mi się nie chce. Jedyne co dobre, to to, że w takie upały mało jem

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 16:29   #1892
kiko4582
Rozeznanie

hej hej .

ostatnio z dietą zawaliłam trochę .. alee od dziś na maxa . Do tego @ mam i czas przed był okropny .. Teraz ledwo żyje ale obiecuję, że wracam do udzielania się w wątku . Muszę trochę nadrobić i będę odpisywać na bierzaco .

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

pokażę chłopowi co stracił ;d nich wie . Może zechce wrócić bo podobno kocha bardzo dalej ale nie ogarniam w sumie całej sytuacji ... ech...
pupa: 103cm
udo: 60cm

74, 73,6, 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55
kiko4582 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 18:54   #1893
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Oj będzie będzie w ciągu 3 dni przyswoję do organizmu tyle alkoholu, że chyba wątrroba to mi padnie. .

Jeeeejciu laski ile wy piszecie . Ja muszę sobie zakupić strój, jutro będę polować na coś . Ciało mam tragiczne, ale zarazem mam to gdzieś i normalnie rozbieram się na plaży Pocieszam się tym, że ludzie mają gorszą " sytuację".
Ćwiczyć wogóle mi się nie chce. Jedyne co dobre, to to, że w takie upały mało jem

Sa gorsze, to fakt, na niektórę nie mogę się nadziwić jak można sie tak doprowadzić i nic z tym nie robić
Choć teraz tak sobie myślę że jak tak dalej pójdzie to i ja stanę się takim wielorybem i inne będą tak na mnie patrzyć, a przecież coś robię
Po 2: jak patrzę na grubsze od siebie, to mam wrażenie że im to bardziej pasuje, niż mnie to, co mam teraz.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kiko4582 Pokaż wiadomość
hej hej .

ostatnio z dietą zawaliłam trochę .. alee od dziś na maxa . Do tego @ mam i czas przed był okropny .. Teraz ledwo żyje ale obiecuję, że wracam do udzielania się w wątku . Muszę trochę nadrobić i będę odpisywać na bierzaco .

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

pokażę chłopowi co stracił ;d nich wie . Może zechce wrócić bo podobno kocha bardzo dalej ale nie ogarniam w sumie całej sytuacji ... ech...
To Cię facet rzucił? Znów coś przeoczyłam

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Zmierzyłam sobie talię- bez zmian

Brzuszki zrobione. Idę biegać.... 1 dzień, tydzień 3

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:37   #1894
minthema
Zakorzenienie

Ja pierwsz zadania z matmy przeliczyłam, postęp jest Zrobilam przerwę na godzinę rowerku, kolacje i chwilę na ogarnięcie wizażu. Coś mi się widzi że lepiej będzie mi się w nocy uczyć, żadnego rozpraszania

dzisiaj:
-cytrynowa owsianka z łyżką otrębów i słodzikiem
-serek wiejski
-miseczka strogonowu z kaszą (przy czym moja porcja to 98% pieczarek, 2% mięsa wołowego ;p) +2 cukierki toffi
-twarożek z kakao (125g twarogu tłustego, odrobina mleka, słodzik, 4 łyżeczki granulowanego kakao)
+1l wody z cytryną, czerwone, zielone, skrzypokrzywa
+1h roweru

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:45   #1895
kiko4582
Rozeznanie

ARNAMA no niestety rzucił ale w sumie oboje winni byliśmy najpierw jedno zerwanie po 2latach potem po tygodniu znów razem byliśmy i od 4tygodni jestem dokładnie sama... ech dlatego zaniedbałam wizaż i dietę ... do teraz w sumie mi ciężko strasznie ale trzeba patrzec pozytywnie na to bo on kocha i może bd chciał wrócić . Przynajmniej motywację mam żeby zrobić z siebie laskę... może się uda

74, 73,6, 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55
Stary 2012-05-21, 21:48   #1896
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
ARNAMA no niestety rzucił ale w sumie oboje winni byliśmy najpierw jedno zerwanie po 2latach potem po tygodniu znów razem byliśmy i od 4tygodni jestem dokładnie sama... ech dlatego zaniedbałam wizaż i dietę ... do teraz w sumie mi ciężko strasznie ale trzeba patrzec pozytywnie na to bo on kocha i może bd chciał wrócić . Przynajmniej motywację mam żeby zrobić z siebie laskę... może się uda
Napewno się uda Musimy myśleć pozytywnie

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:14   #1897
Maartikrk
Zakorzenienie

kiko4582 O, przykro mi ! Ale mam jedną radę - zerwijcie kontakt, uwierz. Bo Faceci mają różne odpały i nie są do końca szczerzy... później może być nieciekawie.. Będziesz chciała sobie ułożyć życie a tu nadal coś z jego strony będzie na rzeczy... wiem z doświadczenia ;/

Wróciłam od TŻ i oczywiście Teściowa Moja Najukochańsza nie wybaczyłaby mi gdybym nie zjadła obiadu... kaszka z mięsem... trudno :P (choć było warto bo pyszne ! spalę jutro na siłowni )

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2012-05-21 o 22:21
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 06:13   #1898
kiko4582
Rozeznanie

Maartikrk póki coo nie chce zrywać kontaktu bo może akurat coś z tego jeszcze będzie . Nie tak łatwo jest zapomnieć o wszystkim dobrym po ponad 2 latach razem . Czas pokaże . Od wczoraj rozmawiam z nim jak z kolegą zwykłym poprostu . Żeby się nie oddalać od siebie przez te ciągle obrazy itd... jak jeszcze rozmawialiśmy na temat wspólny . Ale dziękuje za dobre rady .

Noo i waga też poszła w dół , więc teraz tylko pozytywnie myśleć i starać się o dietę żeby nie grzeszyć ;d . Po wakacjach chce wrócić do szkoły w wielkim stylu ! Żeby wszystkim co są przeciwko mnie oczy wyszły .
Bo tak zaznaczę tylko , że po zerwaniu koledzy z klasy tż przestali się odzywać ani cześć ani nic tylko krzywo patrzą. W sumie oni w dużej mierze się do tego wszystkiego przyczynilii bo mu w głowie namieszali ... niestety . Ale myślę, że mogę to podciągnąć pod motywację żeby wszystkim szczęki opadły i Teraz tylko walczyć i walczyć !

Stary 2012-05-22, 08:32   #1899
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

arnama za bieganie

minthema ja zawsze wolałam sie uczyc w nocy przynajmniej miałam spokoj i mogłam sie skupic

kiko4582 współczuje Kochana i 3mam kciuki zebys znalazła motywacje i siłe zeby sobie z tym wszystkim teraz poradzic, no i mozesz na nas liczyc oczywiscie

Maartikrk a gdzie Twój avatarek?

O amtko jak mi sie niec nie chce, jest mi duszno i gorąco i zrobiłabym wszystko chyba zeby pojsc do domu

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:09   #1900
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
O jej, 2 lata to sporo czasu Współczuję
Ale jeśli mogę Ci coś poradzić... nie narzucaj mu się, nie proś by wrócił, nie mów nic o swoich uczuciach. Nie łatwo jest zostawić kogoś po takim czasie. Swego czasu sama stałam przed taką decyzją, po długim okresie nie układania i wypalenia w związku. Byłam pewna że jak powiem mu że to konieć, usłyszę tylko "OK" w odpowiedzi, ale On dopiero wtedy uświadomił sobie jak poważnie się między nami zrobiło, poprosił o ostatnią szansę i.... zmienił się nie do poznania, na nowo zaczął sie starać, adorować itd i dziś jest moim mężem

Jednak, jeśli już doszło do rozstania i podjął tą, na pewno dla Niego ciężką decyzję, to nie ma co mu mieszać w głowie, bo to może być krótki i tymczasowy powrót i tylko stracisz swój cenny czas, na znalezienie prawdziwej miłości- czego z całego serca Ci życzę

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
arnama za bieganie

minthema ja zawsze wolałam sie uczyc w nocy przynajmniej miałam spokoj i mogłam sie skupic

kiko4582 współczuje Kochana i 3mam kciuki zebys znalazła motywacje i siłe zeby sobie z tym wszystkim teraz poradzic, no i mozesz na nas liczyc oczywiscie

Maartikrk a gdzie Twój avatarek?

O amtko jak mi sie niec nie chce, jest mi duszno i gorąco i zrobiłabym wszystko chyba zeby pojsc do domu
Dzięki
Ja dziś dopiero na 13 do pracy poćwiczyła bym coś, bo do południa mam czas, ale nie wiem co, bo już czuję że mnie mięśnie zaczęły boleć

Stary 2012-05-22, 09:33   #1901
Maartikrk
Zakorzenienie

Dzień dobry !! Oczywiście tak jak myślałam "przyszła" @ i nie daje spokoju... wrrr ! Lecę na 2 apapach na razie.

kiko4582 Jeśli uważacie, że jest o co walczyć to tak zróbcie.. ! Jeśli podejmiecie decyzję o rozstaniu i o tym, że nic z tego nie będzie, musicie zerwać kontakt. Ja ze swoim ex chcieliśmy być przykładem na to, że przyjaźń damsko-męska istnieje i wyszło jak wyszło... ja byłam już z moim obecnym chłopakiem ok roku a on wciąż coś do mnie czuł, mało tego - znalazł sobie wtedy dziewczynę której zakręcił w głowie (swoją drogą polubiłyśmy się) a później zostawił i okazało się, że wciąż coś do mnie czuje. Nie powiedział mi tego, dowiedziałam się przypadkiem od osoby trzeciej no i tak się pokłóciliśmy i do teraz mamy dość nie zdrowe kontakty, które coraz mniej chce mi się utrzymywać. TŻ w pełni akceptował naszą przyjaźń ale on nawet mówi, że taka relacja totalnie nie ma sensu. Ma racje. Tak więc Kochana - sprawa do przemyślenia

aguniaaaaa041986 Haha ! Oj bo zbyt wiele mi się podoba i co chwile bym zmieniała na coś fajniejszego. Szukałam czegoś motywującego ale nie znalazłam TEGO WŁAŚCIWEGO hihi. Więc usunęłam.

arnama Zgadzam się w kwestii Kiko ! Co do mięśni... odpuść sobie jeśli bolą bo je przemęczysz i wtedy nie będzie efektu choć trochę ich wyrzeźbienia.

Dzień w domu, TŻ w pracy..co by tu porobić...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 10:25   #1902
Eldo_rado
amor vincit omnia

misie, znów się zmagam i prosze o kliki w banerek w podpisie można kilkać kilka razy dziennie wiec jak ktoś wchdozi na wątek, czyta, dopisuje- prosze o kliki, to sekunda i zapraszam do konkursu też! razem możmey dac radę jak będziemy sobie nawzajem klikać
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:45   #1903
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Dzień dobry !! Oczywiście tak jak myślałam "przyszła" @ i nie daje spokoju... wrrr ! Lecę na 2 apapach na razie.

kiko4582 Jeśli uważacie, że jest o co walczyć to tak zróbcie.. ! Jeśli podejmiecie decyzję o rozstaniu i o tym, że nic z tego nie będzie, musicie zerwać kontakt. Ja ze swoim ex chcieliśmy być przykładem na to, że przyjaźń damsko-męska istnieje i wyszło jak wyszło... ja byłam już z moim obecnym chłopakiem ok roku a on wciąż coś do mnie czuł, mało tego - znalazł sobie wtedy dziewczynę której zakręcił w głowie (swoją drogą polubiłyśmy się) a później zostawił i okazało się, że wciąż coś do mnie czuje. Nie powiedział mi tego, dowiedziałam się przypadkiem od osoby trzeciej no i tak się pokłóciliśmy i do teraz mamy dość nie zdrowe kontakty, które coraz mniej chce mi się utrzymywać. TŻ w pełni akceptował naszą przyjaźń ale on nawet mówi, że taka relacja totalnie nie ma sensu. Ma racje. Tak więc Kochana - sprawa do przemyślenia

aguniaaaaa041986 Haha ! Oj bo zbyt wiele mi się podoba i co chwile bym zmieniała na coś fajniejszego. Szukałam czegoś motywującego ale nie znalazłam TEGO WŁAŚCIWEGO hihi. Więc usunęłam.

arnama Zgadzam się w kwestii Kiko ! Co do mięśni... odpuść sobie jeśli bolą bo je przemęczysz i wtedy nie będzie efektu choć trochę ich wyrzeźbienia.

Dzień w domu, TŻ w pracy..co by tu porobić...
Ale fajnie masz cały dzien dla siebie co masz w planach?

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
misie, znów się zmagam i prosze o kliki w banerek w podpisie można kilkać kilka razy dziennie wiec jak ktoś wchdozi na wątek, czyta, dopisuje- prosze o kliki, to sekunda i zapraszam do konkursu też! razem możmey dac radę jak będziemy sobie nawzajem klikać
Poklikam

http://demotywatory.pl/3764101/Ochroniarze-w-drogeriach

Takze prosze o kliki

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-05-22 o 11:32
Stary 2012-05-22, 12:33   #1904
arnama
Zakorzenienie

Ubrałam sobie dzis sukienkę do pracy i przy wysiadaniu z samochodu siuuup! I wszystko poszło do góry
Dobrze ze nikt nie szedł
A później jak szłam to musiałam trzymać.... normalnie Marylin Tylko sukienka turkusowa

Stary 2012-05-22, 13:21   #1905
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ubrałam sobie dzis sukienkę do pracy i przy wysiadaniu z samochodu siuuup! I wszystko poszło do góry
Dobrze ze nikt nie szedł
A później jak szłam to musiałam trzymać.... normalnie Marylin Tylko sukienka turkusowa
Ale by mieli widoki
pokazesz sukieneczke?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-22, 13:26   #1906
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ale by mieli widoki
pokazesz sukieneczke?
Jeszcze stringi pod spodem
A sukienka zwykła bawełniana, gdzies miałam zdjecie

Stary 2012-05-22, 13:30   #1907
arnama
Zakorzenienie

O taka... kupiłam dwie, bo mi fajnie leżały i lekkie na upały (i nie czujesz że rymujesz, joł! )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STP80285.jpg (72,8 KB, 11 załadowań)

Stary 2012-05-22, 13:39   #1908
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
O taka... kupiłam dwie, bo mi fajnie leżały i lekkie na upały (i nie czujesz że rymujesz, joł! )
Obie sa śliczne na kazda okazje pasuja

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-22, 13:43   #1909
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Obie sa śliczne na kazda okazje pasuja
Materiał jest zwyczajny, więc raczej na co dzień do biegania
Choć z tą czarną próbowałam kombinować dodatkami i nawet może by z niej coś było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 14:16   #1910
jolanta2o12
Przyczajenie

mozna sie przyłączyc?
jolanta2o12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 14:20   #1911
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez jolanta2o12 Pokaż wiadomość
mozna sie przyłączyc?
witaj. powiedz coś o sobie
Stary 2012-05-22, 14:36   #1912
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
mozna sie przyłączyc?
Tak Napisz coś wiecej o swoim planie dietkowania

Stary 2012-05-22, 15:58   #1913
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Materiał jest zwyczajny, więc raczej na co dzień do biegania
Choć z tą czarną próbowałam kombinować dodatkami i nawet może by z niej coś było
dodatki bardzo duzo daja jakbys fajnie dobrała to na wyjscie na wieczór jak najbardziej by sie tez nadawała
Cytat:
mozna sie przyłączyc?
jasne opowiedz cos o sobie

No ja juz w domku musze cos zjesc bo az mi w brzuchu burczy
Nakładałam wlasnie kallosa latte na włoski ale cuuuudownie pachnie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-22, 16:46   #1914
piekielkoo
Zadomowienie

Dzień dobry
Padam na ryjek, ale nie poddam się zaraz na rower wsiadam, a później spacer z Zuzią Dziś byłam u pani z kadr i jutro mam rozmowę o pracę Fajnie ciesze się bardzo chociaż z drugiej strony wiem że będę miała po wakacjach. No ale coś za coś.

Kiko zrywanie i powroty to nic dobrego. Już po tym pierwszym zerwaniu mówiłam o tym. Też przerabiałam rozstania i powroty. Ale za miłością się nie nadąży.
A co do ex, przyszli ostatnio koledzy byłego jak byłam w pracy i usłyszałam jak to były bardzo mnie kochał hahaha Dobrze że jego nie było z nimi.

Jola witaj Czekamy na więcej wiadomości o Tobie

Migotka pij za nasze zdrowie

Arnama fajne te sukienki Też bym takie chciała.

Eldo_rado kliknęłam

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Agunia będę codziennie zaglądała na Twojego bloga patrzeć na motywację
Stary 2012-05-22, 17:26   #1915
Maartikrk
Zakorzenienie

Eldo_rado Kliknięte ! Wiem, że zgapa jestem ale kurcze tez się przyłączyłam Lubię rzeczy z Daxa

aguniaaaaa041986 Z braku planu wyniknęło spontaniczne spotkanie z przyjaciółką, której mam być świadkiem na slubie we wrześniu. Poopalałyśmy się a później pojechałyśmy na obiadek Co do demota - so true !

arnama Śliczne ! Marzą mi się takie sukieneczki w pastelowych kolorach albo pomarańczowym takim rażącym - idealne do opalenizny

Trzeba ogarnąć bajzel w pokoju, później odpalam muzyczkę i siadam z książką którą właśnie wypożyczyłam... achh !
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Wściekłam się bo z eseju na jeden z przedmiotów (który totalnie mnie nie interesuje) dostałam maila od prowadzącego, że nie bardzo się wykazałam i może mi na koniec 3.0 zaproponować. Jak mam napisać pracę z czegoś co mnie nie interesuje a w dodatku mieliśmy tylko jedne zajęcia polegające na "edukacyjnej grze"...? ;/

Bardzo proszę o kliki w obrazek w podpisie !

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2012-05-22 o 17:30
Stary 2012-05-22, 20:59   #1916
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo_rado Kliknięte ! Wiem, że zgapa jestem ale kurcze tez się przyłączyłam Lubię rzeczy z Daxa
e tam zgapa, o to chodzi! im więcej nas tym lepiej, bo razem troszkę łatwiej wystarczy że każda kliknie każdej choć kilka razy, jak siediz na forum, czyta, odpisuje... klikniecie to sekunda a nabijamy sobie nawzajem punkty takze przypominam o klikaniu ja mam Wasze banerki w zakładkach także na bieżąco klikam.
Stary 2012-05-22, 21:01   #1917
Maartikrk
Zakorzenienie

O właśnie No to tak trzeba robić, może nasze grono coś zgarnie To ja zaczynam klikanie.. bo nawet nie wiedziałam, że można w kółko to robić
Stary 2012-05-22, 21:14   #1918
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
O właśnie No to tak trzeba robić, może nasze grono coś zgarnie To ja zaczynam klikanie.. bo nawet nie wiedziałam, że można w kółko to robić
to jest fajne, ze można co chwilę dokłądnie co jakieś 5 min. dlatego fajnie grupowo klikac regularnie bo wtedy jest jakaś szansa, że się uda... tak samemu to szanse nikłe dlatego trzymajmy się w kupie i klikajmy ja zrobiłam tak, ze mam Wasze banerki w zakładkach na paksu- wtedy szybko i łatwo się klika
Stary 2012-05-22, 21:19   #1919
Maartikrk
Zakorzenienie

Eldo_rado Zrobiłam to samo... i klikam i klikam i klikam.
Stary 2012-05-22, 21:22   #1920
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja też klikam Wam, dziewczyny teraz jestem większość dni w domu więć mam duuuuużo czasu na klikanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości