|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cocktail widzę, że miły dzionek był
a pizza skąd? Właśnie właśnie każdej po kolei ![]() Pokręciłam 20 minut hula hop, później brzuchy porobię
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Bravissimo
![]() Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaa chociaż salami to ja nie lubię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ta druga
ale ochotę mi narobiłaś na pizze z Fratelli
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
No gdzie Was wywiało?
co tak cicho siedzicie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Milenus Ja mam w udzie 56cm, więc spokojnie
Ja robie przysiady na rozwartych, kilka serii zwykłych, potem po 3 w dole, potem pulsowanie tak pół min i wstaję
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie to intryguje
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam z placu zabaw
Zośka , Heroine , no właśnie synuś to straszny cycek mamusi. Z tatą owszem też jest związany ,ale z mamą nadal pępowina nie przecięta . Tzn zostawał już beze mnie na wekend . Lubi nocować u dziadków i nie ma z tym problemów, ale nie wiem jakby zniósł takie rozstanie. Wiem ,że dla doroslego to się wydaje krotko ,ale dla 3 latka 100 dni i nocy bez mamy to może być trauma. Mam schizę ,że jak go zostawię,to będę zlą matką . Może jestem przewrażliwiona , no sama nie wiem.![]() Monika , fajne spodenki co wyszły , zgrabna jesteś jak nie wiem co Tampony - ja używam jakichkolwiek ,bo jakoś tak sie często zdarza ,że mnie okres zaskakuje i malż mi przeważnie kupuje ,heh. No ,ale na pewno te droższe są lepsze , zrasztą tak jak podpaski. Dobra , spadam kolację robić . Aaa, w sb chyba do Wawy się przejadę sama do brata , młodszy ma lot z Warszawy , także rodzinnie będzie .No i przy okazji się przelece po galeriach - stroju kąpielowego potzrebuję na gwałt!! |
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Monia A co! Nigdy nie brałam udziału w wizażowych zabawach to sobie wezmę
przepyszny obiadek miałaś![]() Hm...ja kupuję tampony z lidla albo kauflandu i jestem zadowolona, z biedronki też były ok Może na wadliwe opakowanie trafiłaś, albo serię?---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Milenus Papryka na wieczór powoduje wzdęcia i obciąża układ trawienny, dlatego na noc powinno jeść się lekkostrawne rzeczy, żeby szybciej przez noc organizm nam wszystko potrawił. Chyba, że nie dałaś jej dużo, bo ja przed chwilą też paprykę zjadłam, ale dosłownie plasterek nieduży. Dla mnie ten jadłospis taki...hm, jakby to określić-jałowy. Za mało warzyw i owoców, ale 1 dzień taki nie zaszkodzi. Jutro weź sobie w przerwie w pracy zjedz jabłuszko, a po obiedzie wszamaj marchewkę czy cuś^^ ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Agunia Ja uwielbiam sałatki robić, strasznie wiele przyjemności mi to sprawia, sama nie mam pojęcia czemu, ale lubię ![]() Mhm...mizeria, pycha! Uwielbiam też pokroić sobie pomidora w plastry, posypać go pieprzem i na to pokrojoną w kosteczkę cebulę posypać, a do tego młode ziemniaki polane kefirem i posypane pietruszką... aż się głodna zrobiłam![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
dziwna jestem, ale się strasznie stresuję
|
|
#2891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ile obkładamy się folią?![]() Biedna jesteś z tym @, współczuję. Chociaż ja też mam takie obfite, że zakładam i tampona i podpaskę, w razie czego, a nie raz to mi d.upę uratowało ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Ja ciapa jestem i tylko w lewo potrafię, a w prawo uczyłam się całe wieki i spada jak szalone, się chyba nigdy nie nauczę ![]() klikam Ci klikam! Wszystkim dziewczynom klikam co te 5 minut odkąd z uczelni wróciłam ![]() Mnie w rankingu nawet nie widać ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() Jutro ma być burza, już nie będzie opalanka;( A szkoda, ta pogoda to się zmienia jak szalona, nie nadążam za nią:/ ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Q1GVS-15JhY 00:52 minuta, jak kobieta robi przysiad w dół, to pulsowanie to takie coś, że nie wstajesz tylko tak lekkie ruchy w dole robisz-góra dół, góra dół, ale minimalne. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Aisza Przemyśl decyzję poważnie, bo to naprawdę dobra szansa. Myślę, że po 2 tygodniach bez mamy się przyzwyczai i będzie wiedział, że mamusia jest w pracy.
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wasza wspólna z mężem Już pomagam! Cytat:
|
||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Dziękuję!!!
![]() Już rozumiesz co to to pompowanie w przysiadach? ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1181566/sesja.html omg, ja tak chce!^^
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie dlatego Tobie klikam żeby Ci nabic
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, muszę się nauczyć tak sprawnie hulać jak wy!
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dziś duchota ciąg dalszy, a ja jeszcze nie mam żadnych krótkich spodenek Z biologii chyba dobrze napisałam, dała te same klasówki to znałam większość odp Dziś już się nauczyłam kolejnych 2 tematów z historii to został mi tylko 1, bo w piątek ostatni sprawdzian i muszę dostać 5![]() A jutro na 7:40 idę do dentysty. Boję się Ale nie tego że będzie bolało tylko że się okaże że są strasznie zepsute te zęby i będzie bieda Oby dało się je zrobić przy jednej wizycie, czytałam że przy lekkiej próchnicy to się jakoś oczyszcza, "szpachluje" te zęby i one już sobie tak zdrowo żyją Za mną już 30min hh, zaraz się biorę za ćwiczenia tylko niech się kolacja ułoży troche ![]() monia fajnie że możecie wynająć mieszkanie znajomemu, zawsze to jakoś bezpieczniej i nie trzeba się martwić że coś zniszczą. Udało Wam się ![]() tinek a no to dobrze że się tak nie rozczula nad Tobą brat, naprawdę fajnie masz z nim biologia przypadła Ci do gustu? Z kim ja rozmawiam? ![]() ![]() medzik torturujesz mnie tymi olejkami, jak czytam że robisz sobie te maski to aż mnie szlag trafia że nie mam tego olejku jeszcze ![]() monia mogłabyś je trochę skrócić lepiej by wyglądały chyba, chociaż jeśli boisz się że będą nogi źle wyglądać to zostaw żebyś później nie wywaliła ich tak jak medzik Ale mnie się podobają krótsze ![]() monia te tampony z biedronki to masakra jakaś!! Ja miałam 2 podejścia do nich, ale za każdym razem tak bolało, obcierało przy zmianie że sobie odpuściłam. OB są świetne, w ogóle nie czuć ich medzik za kręcenie ja dziś też dałam czadu ![]() Klikam Wam po kolei, szkoda że nie można wszystkim na raz Ale robotę mi dałyście teraz ![]() A po wczorajszych ćwiczeniach to mam zakwasy na brzuchu i nie mogę się śmiać No ale idę teraz robić ćwiczonka.
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie była koleżanka
strasznie jej sie przytyło i przyniosła mi ciuszki które są na nią za małe no i wybrałam sobie dwie pary spodenek jedne takie krótkie miętowe a drugie białe do kolan ale takie bardziej eleganckie do szpilek. Później foty zrobię to Wam pokaże Mąż kupił sobie nowy telefon... ciekawe jak długo go będzie miał.... ![]() Na dworze taka parówa że szok..... normalnie jak w saunie na deszcz się nadal nie zapowiada :/A zjadłam własnie kanapkę z Nutellą Moje dzieci wcinały a ja z racji tego że mam okres to też zachciankę dostałam :/ ale taką małą kanapeczkę Przyznam się Wam że od 3 lat zjadłam drugą kanapkę z Nutellą.....
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Murka Na pewno dobrze sprawdzian poszedł!
Jak się wzięłaś za ćwiczonka, to ta teraz szalejesz ! Brawo!Daj znać jutro co i jak z dentysta wyszlo ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Monia Fajnie Ci z tymi ciuszkami, widzisz i już masz spodenki ![]() Ja nie pamiętam kiedy zjadłam kanapkę z nutellą, nigdy nie zdążę z nożem dolecieć do chleba, tylko z noża zlizuję od razu, a potem łycha i lecę ze słoika xD
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Aisza będę szczera - dziecko się zapłacze za Tobą a Ty za nim. Odpuść sobie. Na prawdę dasz radę bez synka tyle czasu???? Jedynie mogę zrozumieć jeśli masz jakieś duże problemy finansowe i komornik Ci siedzi na głowie, to wtedy jedź i ratuj sytuacje, ale jeśli nie to po co chcesz się tak męczyć psychicznie nie widząc dziecka? Synek na pewno też to strasznie przeżyje i wcale się nie przyzwyczai..... Nikt mu mamy nie zastąpi.
Cytat:
i przysiady dzisiaj też porobię już na 100%. A od jutra będe się bardziej z dietką pilnować, okres się skończy to będzie już łatwiej Ja zakładam tampona i wkładkę higieniczną ale dziś zapomniałam o wkładce i dlatego mi przesiąkło na spodenki
|
|
#2901 |
|
Zadomowienie
|
monia o jak fajnie Ci też bym chciała spodenki dostać
u mnie tak samo, duszno a deszczu nie widać nigdzie. Wolę już żeby padało niż iść w taką pogodę i się pocić w szkole zoska no muszę już coś zrobić z tym brzuchem bo aż odstaje w bluzce nawet i przeszkadza mi to bo myślę że każdy się gapi na to A niedługo zaczną się jeziora baseny i jak tu wyjść z taką oponką. Napiszę jutro na pewno, trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze![]() A ja zrobiłam 250nożyc (ledwo!) i 5powtórzeń czegoś takiego http://cwiczenia-na-brzuch.net/wp-co...22-300x225.jpg i trzymałam tak po 20sekund. Mocno daje w kość
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo się cieszę że to kolega męża i mojego taty zamieszka w naszym mieszkaniu będę spokojniejsza o wszystko Spodenki narazie zostawię takie a te drugie które zaraz idę obcinać zrobię krótsze mi też się podobają takie krótkie no ale to trzeba mieć piękne i zgrabne uda do takich spodenek heh no dokładnie! mnie też tak obcierają te tampony że masakra nigdy więcej Biedronkowych tamponów! mnie tez od tamponów brzuch bardziej boli dlatego gdy mam te najgorsze dni okresu to podpaskę w domu noszę, a później czy jak ide na dwór to tylko tampony
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska klikam Ci cały czas
nawet Tż Ci klika jak siedział na necie to mu ustawiłam mam nadzieję, że zaraz wskoczysz w ranking Mureczko sprawdzian na pewno dobrze poszedł no i z histy na bank piona wpadnie ![]() A co do zębów to trzymam kciuki, żeby szybko Ci to naprawiła ![]() A no masz robotę z tym klikaniem A co do olejku to może w końcu przyjdzie i też maseczki będziesz robić a jak tam włoski? Kiedy mierzenie i zdjęcia ![]() Monia pokaż się w spodenkach ![]() Zoska co do kręcenia to jakoś nie pamiętam, żeby ciężko mi się kręciło w którąś stronę jakoś tak sprawnie mi to poszło Ty też się nauczysz
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś musi być ten pierwszy raz hehe Taaaaaa przepyszny! ale jaki kaloryczny... frytki + nuggetsy ![]() Ja nie mogę innych używać oprócz OB ja musze mieć z tą śliską powłoczką tampony bo inaczej sprawiaja mi ból przy wymianie. No i ja mam dosyć mocne okresy więc te tańsze tampony po kilku minutach mi przesiąkają :/ Te z Biedry to na pewno wadliwe nie były - po prostu są kiepskie i tyle
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję na dziś 20 minut hula hop, 160 brzuszków i 80 wymachów, bo 40 na jedną nogę
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też nie mam żadnych spodenek ![]() trzymam kciuki za dobrą ocenę z klasówki no i za jutrzejszego dentystę też nie lubię tam chodzić brawo za ćwiczonka ![]() klikaj klikaj ![]() Cytat:
fajnie Ci ![]() może trzeci będzie szczęśliwy ![]() no prawdziwa sauna nutella nie jadłam wieki
|
||
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Właśnie!!! Obciąć spodenki
Oj, czemu na to wcześniej nie wpadłam xD
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
monia właśnie nie mam żadnych, w sumie mam tylko 2 pary dżinsów no i muszę je mieć. Także nie mam wyjścia jak kupić jakieś, może trafię na jakąś promocję akurat albo w przyszlym miesiącu w Olsztynie coś upoluję
piękne i zgrabne uda? To przecież Twoje! medzik kciuki się przydadzą bo strasznie się martwię o te moje zęby, to dopiero będzie jak będę musiała kilka wizyt zaliczyć Czekam na olejek z niecierpliwością bo zaraz mi się końcówki zniszczą i znów bedę musiała ścinać ![]() heroine trzymaj mocno te kciuki Ja to wczoraj i dziś w leginsach chodziłam, a jutro to nie wiem co ubiorę bo w dżinsach nie wytrzymam :sciana: Mam spódnice w sumie ale nie wiem czy to wypada tak do szkoły
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-05-22 o 20:35 |
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wam klikam cały czas, na przemian ![]() Ja się uczę kręcić w dwie strony od kiedy pamiętam, rok będzie i nic![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ja zaraz poćwicze brzuchy i agrafkę, a jutro fitness
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie brzuch rozbolał
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

a pizza
skąd? 

Pizza bylam pol na pol 
co tak cicho siedzicie?
Ja robie przysiady na rozwartych, kilka serii zwykłych, potem po 3 w dole, potem pulsowanie tak pół min i wstaję

A w wc byłam raz i to z wielkim trudem
dziś i tak jest lepiej bo wczoraj to była masakra.... normalnie krwotok :/

Ale nie tego że będzie bolało tylko że się okaże że są strasznie zepsute te zęby i będzie bieda 

Czekam na olejek z niecierpliwością bo zaraz mi się końcówki zniszczą i znów bedę musiała ścinać