|
|
#4201 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
nie zawsze ale na jakieś okazje większe zakładam ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() k laski:![]() Ja zdałam za 2 razem ale stres faktycznie jest mega.. W przyszłym tyg. mnie czekają stresy w pracy to może też poproszę o kciuki jak mówisz że działa ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Co do zaproszeń to my mamy 1września i już zaczęliśmy. Mamy jakąś 1/3 zaproszoną a zajęło nam to 3tygodnie bo rzadko mamy czas na zapraszanie . Tak więc dzwoń tam, pisz, bo strasznie to długo trwa! A sprzedający ma dobre komentarze? U mnie od zatwierdzenia projektu minął tydzień i przysłali.
|
|
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja tak i mi sie kleilo do ubran
|
|
#4205 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ja już po pracy, zrobiona na "ubóstwo"
czekam na TŻta Cytat:
będę miała 1,70m i będę mogła iść do Tap Madyl Cytat:
a co do sylwetki w butach na obcasie, to totalnie się z Tobą zgadzam - automatycznie człowiek się prostuje, nogi wydają się dłuższe i szczuplejsze, pośladki wyżej zawieszone i w ogóle jet cud, miód i orzeszki Cytat:
dzielna dziewczyna! cieszę się, że kciuki zadziałały miłego jeżdżenia no i fajnie, że się zgadzamy w drugiej kwestii ale co do kiboli - to dla mnie nieco drażliwy temat, bo jestem stałą bywalczynią stadionu piłkarskiego i nie raz byłam w sytuacji, kiedy mundurowy potraktował kibica jak kibola i to mi się nie podobało... ale bywa różnie - są kibice i kibole, tak jak i są policjanci i ps*... i wiem, że takie fajne dziewczyny jak Wy, mają u swoich boków Policjantów Cytat:
cieszę się, że wysłałaś już tę wiadomość i mam nadzieję, że dalej wszystko potoczy się już dobrze i będziesz się częściej uśmiechać pewnie Cię ludzie nie depczą, bo Twoja osobowość dodaje Ci centymetrów i nie pozwala nie zauważyć Cytat:
współczuję, ale bardzo się cieszę, że nic Ci się nie stało! dobrze, że udało się zastrzec karty, choć pewnie niemało nerwów i zamieszania Cię to kosztuje... Trzymaj się!a do sprzedawcy dzwoń i mailuj, bo to trochę długo... a może mają urlop? albo przesyłka została wysłana, ale zaginęła na poczcie... oczywiście sprawdzałaś komentarze sprzedawcy? my zapraszaliśmy w połowie marca, ślub na początku czerwca. myślę, że w Waszym przypadku rozpoczęcie zapraszania na początku czerwca może być dobrym pomysłem ![]() Cytat:
łap serię kciukasów, żeby stresy w pracy były jak najmniejsze! dobra, siadam do pracy
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-22 o 19:38 |
||||||
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
qmpela86- ja jak zamówiłam sukienkę ustaliłam w salonie termin pierwszej przymiarki na 2 maja. 2 maja pojechałam, przymierzyłam, wpięto szpilki i umówiłam się na 26 maja na drugą przymiarkę. Jeśli wszystko będzie OK mogę suknię odebrać lub będzie wisiała i czekała na inny dogodny dla mnie termin. Jeśli coś jeszcze będzie do poprawki to wtedy zrobią i umówię się na kolejną /odbiór.
U Ciebie faktyczne jakos za szybko- zrobią to w 2 dni? A jak coś będzie nie tak otem to co? hmmmm Za szybko jej nie zamówiłaś bo ja swoją zamawiałam w październiku- wgmnie termin zamówienia nie ma znaczenia jeślijest tak odległy od daty ślubu malaOlaa- 50 zł za próbny t faktycznie mało, ja za całość płacę 430 zł- fryzura i makijaż, na próbne zapłaciłam 230 zł a potem na ślubie dopłacę 200 zł. zapomniałam dopisać: przyszły dziś podziękowania no i są od razu z migdałami- gotowe do postawienia
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-22 o 20:16 |
|
|
|
#4207 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładne podziękowania ![]() Co do makijażu to ja się pytałam w salonie koło mnie i dziewczyna mi powiedziała 110 za próbny+ślubny ale powiedziała że próbny tydzień przed bo wcześniej to już ona może nie pamiętać... Więc na wesele kuzyna w lipcu się umówię z nią żeby zobaczyć jak ona maluje żeby się nie okazało że do kitu.. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
. Ale brzmiała tak jakby chciała jak najszybciej się pozbyć tej sukienki i mnie ją wcisnąć Jutro tam zadzwonię i powiem że tak nie chce.. Zobaczymy co mi powie ![]() A dorzucam jeszcze sukienkę którą dziś znalazłam na all na poprawiny. To nie to samo co tamta ale też mi się podoba http://moda.allegro.pl/kartes-subtel...354303182.html - biała
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładny krój tylko na tej modelce jakoś z cycków spada jakby je do dołu ciągnęła ale to może kwestia zdjęcia
|
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz racje co to roznic miedzy policjantami. Tam sa normalni policjanci i psy(chole), ktorzy wstepuja do policji z wyrachowania, zeby wcisnac sie w mundur i pokazywac swoja wyzszosc nad innymi, co to nie oni... Nie cierpie takiego zachowania ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Magnusia - podziekowania świetne Qmpela - sukienka bajeczna, ostatnio choruje na kolor łososiowy ![]() Ciekawa jestem jak bedzie sie na cyckach trzymac, bo tu na modelce to jakos kiepsko to wyglada:/ I wielkie za czytanie ulotek
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybrałam jednak ostatni
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
2,49 zł za sztukę ale są z migdałami od razu i są już złożone
tu link do aukcji co prawda skończyła się ale może komus sprzedawca się przyda http://allegro.pl/podziekowania-dla-...324083324.html
|
|
#4212 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Dziękuję Dzięki Cytat:
Też się długo zbierałam ![]() ![]() Co do pracy TŻ, będzie dobrze ![]() Cytat:
strasznie współczuję Co do zaproszeń, to rzeczywiście trochę to trwa... może trzeba spróbować sprzedawcę "pogonić". Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki działają, mogę zaświadczyć ![]() Cytat:
![]() Ja się zgadzam, że to drażliwy temat i zdaję sobie sprawę, że policja nie zawsze zachowuje się tak jak powinna - niestety to są ludzie a wśród nich są i tacy co na miano policjanta nie zasługują niestety. Ja niestety znam z opowieści całą masę historii co potrafią kibole wyprawiać, najgorsze, jest to, że później przez takich jak oni cierpią często niewinni. Każdy kij ma dwa końce i dlatego nie mam zamiaru nikogo wybielać Zaświadczyć mogę jedynie za swojego przyszłego męża, bo wiem, że to praca którą lubi, w której się realizuje i w której sprawdza się najlepiej jak potrafi.Miłej pracy ![]() Cytat:
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2012-05-22 o 21:44 |
|||||||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale muszę się Wam pochwalić! Dzisiaj byłam u znajomej znajomej-ona pracuje w Douglasie ale do września jest na chorobowym, i powiedziała abym przyjechała do niej to ona mnie pomaluje jej kosmetykami. No i poradziła abym się w Douglasie umówiła, bo ona nie ma kosmetyków do mojej karnacji, ale ogólnie podoba mi się....jedynie oczy.....coś bym w nich zmieniła, ale to w czwartek pogadam bo idę do douglasa. No i jeszcze ta koleżanka powiedziała, że jak mi się nie będzie podobać jak mnie pomalują w czwartek to ona pozyczy kosmetyki i mnie pomaluje tak jak chcę. No i...co tam...wrzucę fotę z makijażu sobotniego.....ale zaraz usunę jakby co to piszcie co byście zmieniły....hehe i sory za tak poważną minę
mój suwaczek [img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img] Edytowane przez monika860902 Czas edycji: 2012-05-23 o 17:12 |
|
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z oczkami to może bardziej cienie wyciągnąć bo widzę, że masz taki kształt powiek, że jak otworzysz oczęta to zakrywają cienie. Może te cienie ciemniejsze pomalować jakby wyżej, co?
|
|
|
#4216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pech......najgorsze to załatwianie dokumentów No ale dobrze, że Tobie nic się nie stało.....żę "tylko" Cię okradli ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
za próbny płaciłam 30 zł, za ślubny miałąm płacić 35, ale zmieniam kosmetyczkę będzie drożej ale mam nadzieję, że nie będę żałować...w czwartek się okaże![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
nas też możesz nimi obdarować![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla – o! prawko zdałaś – super!!! Nam pan zawsze powtarzał na zajęciach, że po zdaniu egzaminu jeszcze 15 lat praktyki i można powiedzieć wtedy, że się jest dobrym kierowcą haha Ja nie mogę uwierzyć, że ja mam już 12 lat prawko i to za pierwszym razem … ale czas leci…. Jednego tylko nie popieram – jeżdżenia bez uprawnień – choć teraz już nie mogę ci tego zarzucić.
Haczyk – wstydzisz się zaproszeń?? No oszalałaś? Gawa – przykra sprawa… okradli mnie kilka razy (jednego to nawet nie chce wspominać – jak weszłam do mieszkania a tam wszystko do góry nogami, potrafili przeszukać nawet pudełka od tamponów i wkładek hig.), więc dokładnie wiem co czujesz… Co do zaproszeń to u mnie zmieścili się w 1 tygodniu… Dla mnie około 2-3 miesiące przed weselem to takie minimum na zapraszanie i jakoś nie bardzo uznaję dopraszanie… Qmpela – zadzwoń do nich i powiedz, że chciałabyś później odebrać, czemu mieliby się nie zgodzić? No chyba, że boją się, że kolor się zmieni, a jak będziesz trzymała w domu to zawsze będą mogli zrzucić na ciebie - mam nadzieję, ze takie praktyki nie są stosowane, ale kto wie... Poza tym jak byś jednak jeszcze schudła to znów będziesz wieźć suknię z domu do nich? Trochę bez sensu… Ja suknię zamawiałam w sierpniu 2011 i odbieram tydzień przed ślubem Sukienka na poprawiny ładna, tylko sposób jaki wpleciono ten drugi kolor mi się nie podoba Sara – ja bym tak wcześnie nie zabierała sukni do domu, tym bardziej, że ciągle musi być rozwieszona… Magnusia - śliczne to pudełeczko – było by extra na moje wszystkie małe kolczyki hahah Monika – ja tam bardzo na makijażu się nie znam, ale wydaje mi się, że masz troszkę za długie brwi tzn za daleko ci opadają… i troszkę bym je skróciła i jeszcze podniosła oko mocniejszym cieniem i troszkę dalej z tym cieniem wyszła... To jakich kosmetyków używała, że 35zł za ślubny bierze?? Strasznie mało.... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-22 o 22:18 |
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Monika ja to bym cię w brązach widziała... może troszkę złotego... mam podobny kolor cery i niebieskie oczy i takie najlepiej na mnie wyglądają...
|
|
|
|
#4220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tylko rzeczywiście troszkę cień do góry jeszcze podciągnąć, żeby było widać więcej przy otwartych oczach.Dziękuję ![]() Cytat:
Wiadomo, że po kursie to nie można siebie nazwać dobrym kierowcą ![]() Ale mój instruktor twierdzi, że jeżdżę dobrze - zresztą wyjeździłam dwa razy więcej godzin niż potrzeba bo chciałam jeździć aż będę czuć, że mogę to robić nikomu nie zagrażając , ja dosyć pewnie czuję się za kierownicą ale jestem ostrożnym i spokojnym kierowcą. I tak najtrudniejsze czyli zdobywanie doświadczenia jeszcze przede mną No ale w końcu będę mogła zacząć - albo i nie, bo odkładane na samochód pieniądze pochłonięte zostaną na ślubne wydatki 12 lat, super ![]() Cytat:
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - nasz instruktor tak sobie żartował ... zresztą widzę po moim tż-cie, ma krócej prawko ode mnie o połowę, ale więcej jeździ i na prawdę dobrze jeździ, choć mi tez niby niczego nie brakuje, ale wiadomo on jeździ codziennie, z tym, że jak jesteśmy w PL to on nie siada już za kierownicę, trochę za bardzo przestawił się na lewostronny ruch. W sumie ja też trochę i często kilka pierwszych razy ręka ucieka mi na drzwi, żeby zmienić bieg
my po weselu chcemy zmienić autko, bo mamy duże autko i duży podatek drogowy jest, więc musimy kupić coś z mniejszym silnikiem...
|
|
|
|
#4222 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem pomyślałam że na próbnym maluje się kilka razy trzeba zmyć malować znowu coś innego jeśli się nie podoba itd więc malujesz ile chcesz a zawsze możesz później zrezygnować a już na ślubnym kobieta wie czym maluje i tylko raz więc może dlatego ?? no drogo ale wiem że mi się nie rozleci , więc w sumie wiem za co zapłaciłam najpierw baza na policzki żeby nie robiły mi się różowe policzki /rumienie itp tzn żeby nie było tego widać i spryskuje mi twarz preparatem żeby się nie pocić potem baze pod podkład i dalej wszystko jak leci .. Cytat:
Może myslą że będzie wisiałą i się kurzyła ![]() Cytat:
[QUOTE=monika860902;342733 40] Cytat:
a tak to super to teraz może jakaś fotka z przymiarki
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa - włosiska masz niesamowite! wydaje mi się, że ci twarz zmieniły. A co do sukienki, to góra mi się podoba, ale dół to po prostu nie moja bajka ... ale widać, że ładnie leży i jest dopasowana, a ty zadowolona z przymiarki? Widać ten twój mały szkrab tam szaleje
a wybierałaś suknię z tż-tem?---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- A dziewczyny tak mi się przypomniało, koleżanka podesłała mi bloga o tym jak dbać o włosy. Warto zainwestować w szczotkę TT, sama nie wierzyłam, że jest taka różnica, ale świetnie rozczesuje nawet mocno splątane włosy i dużo mniej ich jest na szczotce... http://blondhaircare.blogspot.com/ |
|
|
|
#4224 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki
Jeden dzień człowieka nie było a tu tyle nadrabiania ![]() Cytat:
Ja też bym chciała ale ten obrzydliwy stres mnie po prostu pożera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepszy przyjaciel mojego tżta jest policjantem w Krakowie. Ma być świadkiem na naszym ślubie... W swojej pracy informował już o tym bardzo dawno i przez to porąbane euro ciągle nie jest pewny czy będzie miał w ten dzień wolne i czy będzie mógł być razem z nami, a nasz ślub już za 18 dni... kobitko... jak Ty ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach malaOlaa - ja mam 173cm wzrostu. I powiem szczerze, że nie chciałabym mieć ani centa mniej Jedynie dodała bym mojemu mężczyźnie z kilka centów bo ma 178 ale ja i tak jak mam ochotę to zakładam szpilki Co prawda na weselu będę mieć niewysoki obcas bo wygoda przede wszystkim ![]() qmpela - faktycznie jakoś wcześnie masz zabrać sobie tą suknię do domu. Ja mam ślub 9 czerwca a suknie z salonu odbieram 2.06 Ja bym się na Twoim miejscu zapytała czy nie mogą jej tam jeszcze przez jakiś dłuższy czas przetrzymać Poza tym możesz jeszcze przytyć albo schudnąć wiem na swoim przykładzie hehe
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
wybOrOowa- góra kiecki super- biuścisko masz rewelacja
dół nie w moim stylu ale widać, że na Tobie świetnie leży ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam tę radość. Zdałam za drugim razem, to było prawie 7 lat temu za kierownicą od początku czułam się jak ryba w wodzie ale potwierdzam - prawdziwa nauka jazdy zaczyna się dopiero wtedy, kiedy człowiek zostaje w aucie sam Powodzenia.Cytat:
nie wyobrażam sobie powrotu do tradycyjnej. Ale jak coś, to polecam wersję klasyczną - kompaktowa nie jest już taka świetna. Wyszukaj sobie jeszcze bloga Anwen "Jak dbać o długie włosy?" - mnóstwo wiedzy ![]() edit: magnusia, TT ma opatentowany układ elastycznych ząbków, nie szarpie, rozplątuje kołtuny, masuje skórę głowy... obawiam się że podróby / zamienniki nie są już tak dobre. Moim zdaniem żadna szczotka nie radzi sobie ze splątanymi włosami tak dobrze jak TT Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-05-23 o 09:16 |
||
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry, dostałam w końcu odpowiedź od sprzedawcy zaproszeń że najpóźniej jutro będą, księga gości przyszła wczoraj ale na adres rodziców dlatego jej jeszcze nie widziałam. Dzisiaj mam pierwsza przymiarkę, chciałabym fotki zrobić ale oczywiście przez to że mi skradziono telefon mam jakiegoś starego dziada więc jakość może być wątpliwa. A najgorsze to to że moi rodzice zaczynają szaleć z gośćmi i przed chwilą dzwonili czy by nie dało rady dostawić jakiegoś namiotu przed pałac :/
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na foty z przymiarki - nie ważne jaka jakość ![]() a po co namiot???
|
|
|
#4229 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- O ja cie, jaka kiecka Gora sliczna, fajnie ozdobiona![]() A wlosy super przyzwyczailas sie juz do nich?---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Uwielbiam ogladac zdjecia z Waszymi sukniami A co rodzice wymyslili z tym namiotem? Boja sie czy miejsca starczy dla gosci?
|
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
poprosiłam żeby zrobili ostateczna listę gości no i maja mi ją dać jutro, ale niestety nie mogą ograniczyć gości, ciągle im przybywa i wymyślili że dostawia namiot na tańce przed pałacem :/ masakra jakaś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

moj TŻ ma 179, ale ja mam wrazenie ciagle ze jestem wieksza od niego

k laski:
. Tak więc dzwoń tam, pisz, bo strasznie to długo trwa! A sprzedający ma dobre komentarze? U mnie od zatwierdzenia projektu minął tydzień i przysłali.
01.09.2012

ale wspominał ostatnio spokojne czasy służby w innej kompanii
miłego jeżdżenia
współczuję, ale bardzo się cieszę, że nic Ci się nie stało! dobrze, że udało się zastrzec karty, choć pewnie niemało nerwów i zamieszania Cię to kosztuje... Trzymaj się!

Jeszcze sie nie zaczelo a ja juz marze zeby sie skonczylo
ja mam slub 29 w piatek i kazały mi w salonie przyjechac we wtorek rano i na miejscu robia poprawki i po poludniu zabieram ja do domu.[COLOR="Silver"]
klik!