|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Wyborowa, ładnie Ci leży suknia, super
ekstra dekolt ![]() Gawa, czekamy na fotki i nie smuć się ![]() A ja niestety mam mały problem... Wczoraj przyszły butki i ... chyba są za duże. Sama nie wiem, boję się, że jak wymienię na mniejsze to znowu będą za małe, mam trochę nietypowy rozmiar (połówkę chyba) i jeszcze moje stopki są ciutkę niesymetryczne. Kombinuję coś z wkładkami, ale jak będą mi nogi z butów wyskakiwać na własnym ślubie, to porażka ;/ Postaram się zrobić zdjęcia zaproszeń, wrzucę je później
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
czekamy na foty zaproszeń
|
|
|
#4233 |
|
Rozeznanie
|
Przejrzałam wpisy. Gratuluję zdanego prawka! Ja swoje posiadam od 3,5 lat i zdałam za pierwszym razem, ale oczywiście stres był i najśmieszniej, że nikt nie pamiętał, że w tym dniu zdaje ;/ Byłam z moja kumpelą i tylko ona i obecny TŻ pamiętali, ówczesny TŻ jak mu powiedziałam, że zdałam zapytał: Aha, fajnie, ale teorię? :|
Dlatego moim mężem będzie obecny TŻ ^^ Mignęła mi też suknia - góra bardzo ładna, dół nie mój, ale Ty wyglądasz w niej bardzo ładnie Zazdroszczę Ci przymiarki! Ja już się swojej doczekać nie mogę, chociaż się boję, że suknia jednak mi nie będzie odpowiadać ![]() I ostatnia wiadomość póki co: doszła księga gości Powinna być śnieżnobiała, jest jakaś ecru czy coś, ale to już nie ważne, na tym etapie nie chce mi się wybrzydzać. Jest śliczna tak czy siak Załączam zdjęcia, kiepskiej jakości, TŻ robił w pracy Dodaje też moją wizję bukietu: Chcę broszkę, ale bukiet z fioletowych kwiatuszków, być może przeplatany z białymi. Może Goździki? dla świadkowej odwrotna kombinacja ![]() ksiega2.jpg ksiega1.jpg white-bridal-bouquet-gardenia-white-roses.jpg bukiet1.2_gozdzik.jpg
|
#4234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i odbiór jakoś w tygodniu przed ślubem.A tak w ogóle dziewczyny to strasznie Wam zazdroszczę tych pierwszych przymiarek, na których macie już swoje całe suknie, bo ja pierwszej najprawdopodobniej będę przymierzała halkę od spódnicy ![]() Cytat:
kla ski: !
|
||
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bukieciki ślicze Dla świadkowej może być inna kombinacja kolorystyczna-odwrotna do Twojej. Moja świadkowa nie będzie miała wiązanki bo stroik z kwiatków we włosach będzie miała
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
różnica praktycznie jednego rozmiaru więc wiem jak to jest znaleźć idealne buty Ale teraz jest tyle różnych wkładek i wkładeczek, że może uda Ci się znaleźć coś odpowiedniego żeby nie trzeba było wymieniać butków. No chyba, że są bardzo za duże...???Aaaa kobitki mam pytanko...!!! ![]() Chciałam się Was zapytać czy wy będziecie miały bukiety dla świadkowej albo dla dróżek? A może i dla świadkowej i dla dróżek??? Bardzo was proszę o odpowiedź, bo mam z tym straszny dylemat... Jeśli już ten temat wcześniej był poruszany to sorki ale nie mam na tyle czasu żeby przejrzeć wszystko wzdłuż i wszerz
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-23 o 11:05 |
|
|
|
|
#4237 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ech... muszę to szybko przemyśleć.Cytat:
Goździki są super, eustomy. Też bym chciała broszkę ![]() Księga też super ![]() Cytat:
może jak będę na mieście, to kupię jakieś wkładki. Jak nie do tych, to do innych się przydają. A co do bukietów to świadkowa będzie miała butonierkę, a dróżki chyba malutkie bukieciki, na pewno skromniejsze niż mój
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-23 o 11:21 |
|||
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko ciekawe jak z dostępnością tych kwiatów w Polsce, i jaka jest ich cena... Nie wiecie może dziewczyny? Szukałam info na necie ale nic nie udało mi się znaleźć
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale szczegołów nie znam, wczoraj dopiero na to wpadłam. Ale jak będę w kwiaciarni, to zapytam
|
|
|
#4241 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko się było przestawić? Niestety nie mam autka, wszystkie oszczędności na ten cel przeznaczone zostały na ślub ![]() Bardzo ładnie wyglądasz ![]() Cytat:
Wiem coś na temat tego stresu ![]() Cytat:
Co do TT to możesz polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z allegro, który sprzedaje oryginalne, nie podróbki? Cytat:
Księga bardzo ładna ![]() Cytat:
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tak z innej pary- muszę wyskubać sobie brwi, sama sobie tego nie zrobię
znacie może w Wawce jakiś salon kosmetyczny, który ładnie reguluje brwi?Niby żadna sztuka ale nie chciałabym wyglądać potem jak klaun i jak myślicie kiedy je wyskubać- teraz a potem przed ślubem 2-3 dni czy od razu przed ślubem?
|
|
#4243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym skubała teraz - zdążą Ci odrosnąć jeśli nie byłoby za dobrze
|
|
#4244 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może faktycznie nie widzą mnie ale ciągle słyszą ![]() Wasze kciuki naprawdę są nieocenione... Sprawa jest zamknięto otwarta ale pomimo świadomości że będą jeszcze nieprzyjemności to na ten moment "skończyła" się najlepiej jak to było możliwe czego sie nie spodziewałam. Tak więc dziękuję Wam dziewczynki moje kochane a jak będzie czas pokarze... Cytat:
Więc mi sie już podoba ![]() Cytat:
O kurcze ale czadowo włosy wyglądają z ta suknią... Cytat:
Cytat:
Na fotki czekamy oby jakość była lepsza od moich rysunków bo na nich nic nie widać ![]() Nie wiem co napisać na temat pogrubionego... ![]() Cytat:
A jakie wkładki będziesz kupować?Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4245 |
|
Rozeznanie
|
jestem już po przymiarce, nie było czeg fotografować bo to skrawki podszewki pospinane szpilkami
ale cieszę się że trafiła mi się krawcowa w miare młoda i taka z "jajem" no i klamka zapadła , chlasnęła mi tą podszewkę dobrze nad kolanem i będzie extra mini
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4247 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Góra bardzo ładna, dół nie moj gust, ale Ty wygladasz w niej pięknie a te włosiska-suuuper![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym tak szczerze Wam powiem, że bylam na wielu weselach i nigdy sie nie spotkalam zeby swiadkowa miala bukiet. Moja swiadkowa bedzie miala pomaranczowa sukienke zgodnie z kolorem przewodnim, a swiadek bedzie mial butonierke i pomaranczowy krawat. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
no chyba nie bede wygladac jak pokraka na wlasnym slubie Ja wiem ze sylwetka inaczej wyglada, ale ja po prostu nie moge miec na slub butow na obcasie. Nie podobaja mi sie takie na 2-3cm a wyzszych nie chce miec. Nie podoba mi sie jak panna mloda jest wyzsza albo tego samego wzrostu co facet.
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Pradip, jeszcze nie wiem, co kupię
na pewno żelowe na przód i może coś na pięty. Zobaczymy...Pytanie do dziewczyn, które mają buty z bialebuty.pl - czy po czasie one się jeszcze rozeszły?
|
|
#4249 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby zadowolona , jakoś nie umiem opisać tego odczucia ,a co do tego to dopasowana do mnie i chyba tylko w takich ładnie wyglądałam ze względu na moją figurę . Cytat:
Cytat:
dzięki , właśnie to biuścisko najgorsze , jak mi babka na początku górę zawiązała to mi wszystko się wylewało bo za mocno , jak lżej to też jakioś tak dziwnie , stanik mi kazała zdjąć bo mówiła że on uciska piersi i dodatkowo go wylewa i jakoś tak dziwie się czuje z tymi cyckami prawie jak na wierzchu Cytat:
dziękii Cytat:
może jak plasterek przykleisz to przestaną spadać ? ja tak mam np Cytat:
i no przepiękna księga ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Magdalena Rozpędowska o ile jeszcze pracuje w IZISie na Marszałkowskiej niby IZIS stare zakłady ale tą panią polecam z czystym sumieniem
|
|
|
#4250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i powiem ci jeszcze ze moje buciki tez sa ciut za luzne, mam je z paskiem wkolo kostki, wiec nie mam obaw ze je zgubie ale ten luz mi troche przeszkadza, wiec tez sie obkupilam w zapiętki i polwkladki zelowe pod palce, to jest sprawdzony sposob na za duze buty
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I w koncu jakos wzgladajaI na twoim miejscu zrobila bym ostatnia "depilacje" dzien przed, zeby juz nic nie wyskoczylo
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze może i ja bym się do tej pani wybrała skoro tak ja polecasz... Bez kitu ja to sie powinnam facetem urodzić ![]() Dziewczynki mam pytanie. Znacie jakieś fajne miejsce na mazurach żeby wynająć domek za niewielkie pieniądze? Ważne zeby było blizko dowody (Tż bez wędki nie pojedzie) i żeby było tam co robić tak żeby się 9latka na śmierć nie zanudziła |
||
|
|
|
#4254 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
witamy w gronie kierowniczek ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- nie ma czego, sama przyjemnosc ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
nie ważne ile razy się zdało, ważne co się wyniosło ze wcześniejszych porażek. ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
a to nie wiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
jezdzij na poczatek nie sama a z kolezankami, facetem. to duzo daje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
matko współczuje. zgłosiłaś na policje? zastrzegłaś dowód, karty w banku? zmieniłaś zamki w domu? jesli masz ślub w sierpniu to już rozdawaj - to termin urlopowy, wiele osób ma już zarezerwowane urlopy i wykupine wycieczki. |
|||||||
|
|
|
#4255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na śmierć zapomniałam że są dwa ale w tym drugim raczej na 100% nie ma salonu kosmetycznego ![]() zadzwoń i zapytaj o panią Magdę jest jeszcze jedną tam kobieta pracowała starsza blondynka takie wredne babsko co nigdy bym do niej nie poszła
|
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34285943]
jezdzij na poczatek nie sama a z kolezankami, facetem. to duzo daje ![]() [/QUOTE] Już probowalam, Tż nawet na sile mnie wsadzal za kierownice, troche pojezdzilam, ale i tak mnie to nie przekonalo ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
A wkładki (komplet: zapiętki i polwkladki pod palce) zamowilam z Allegro za 11 zl razem z przesylka, bo normalnie same polwkladki kosztuja 10-15 zl w obuwniczych
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie leży ale dół nie w moim stylu.....no ale najważniejsze, że Tobie się podoba
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
no i kolejny fryz , tył będzie w dniu ślubu bardziej pokręcony .
bardzo źle?
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam takie upięcia ale nie lubię takich "potarganych" włosów więc albo bym je wyprostowała albo zrobiła loki ale takie nierozczesane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

ekstra dekolt 

kla ski:
!
Ale teraz jest tyle różnych wkładek i wkładeczek, że może uda Ci się znaleźć coś odpowiedniego żeby nie trzeba było wymieniać butków. No chyba, że są bardzo za duże...???

Wiem coś na temat tego stresu 

Ja wiem ze sylwetka inaczej wyglada, ale ja po prostu nie moge miec na slub butow na obcasie. Nie podobaja mi sie takie na 2-3cm a wyzszych nie chce miec. Nie podoba mi sie jak panna mloda jest wyzsza albo tego samego wzrostu co facet.