ślubujące w 2012:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 10:31   #4231
haczyk7
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Wyborowa, ładnie Ci leży suknia, super ekstra dekolt

Gawa, czekamy na fotki i nie smuć się

A ja niestety mam mały problem... Wczoraj przyszły butki i ... chyba są za duże. Sama nie wiem, boję się, że jak wymienię na mniejsze to znowu będą za małe, mam trochę nietypowy rozmiar (połówkę chyba) i jeszcze moje stopki są ciutkę niesymetryczne. Kombinuję coś z wkładkami, ale jak będą mi nogi z butów wyskakiwać na własnym ślubie, to porażka ;/

Postaram się zrobić zdjęcia zaproszeń, wrzucę je później
Stary 2012-05-23, 10:52   #4232
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
poprosiłam żeby zrobili ostateczna listę gości no i maja mi ją dać jutro, ale niestety nie mogą ograniczyć gości, ciągle im przybywa i wymyślili że dostawia namiot na tańce przed pałacem :/ masakra jakaś
? a czemu tak lista gości się rozrasta? Może jakoś ją zweryfikuj? Na ile osób będziesz miała wesele a na ile osób jest sala?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

A ja niestety mam mały problem... Wczoraj przyszły butki i ... chyba są za duże. Sama nie wiem, boję się, że jak wymienię na mniejsze to znowu będą za małe, mam trochę nietypowy rozmiar (połówkę chyba) i jeszcze moje stopki są ciutkę niesymetryczne. Kombinuję coś z wkładkami, ale jak będą mi nogi z butów wyskakiwać na własnym ślubie, to porażka ;/

a dużo za duże? Bardzo Ci noga lata w nich? Może faktycznie jakaś wkładka albo coś...
czekamy na foty zaproszeń
Stary 2012-05-23, 10:52   #4233
mayeczka87
Rozeznanie

Przejrzałam wpisy. Gratuluję zdanego prawka! Ja swoje posiadam od 3,5 lat i zdałam za pierwszym razem, ale oczywiście stres był i najśmieszniej, że nikt nie pamiętał, że w tym dniu zdaje ;/ Byłam z moja kumpelą i tylko ona i obecny TŻ pamiętali, ówczesny TŻ jak mu powiedziałam, że zdałam zapytał: Aha, fajnie, ale teorię? :|

Dlatego moim mężem będzie obecny TŻ ^^

Mignęła mi też suknia - góra bardzo ładna, dół nie mój, ale Ty wyglądasz w niej bardzo ładnie Zazdroszczę Ci przymiarki! Ja już się swojej doczekać nie mogę, chociaż się boję, że suknia jednak mi nie będzie odpowiadać

I ostatnia wiadomość póki co: doszła księga gości Powinna być śnieżnobiała, jest jakaś ecru czy coś, ale to już nie ważne, na tym etapie nie chce mi się wybrzydzać. Jest śliczna tak czy siak Załączam zdjęcia, kiepskiej jakości, TŻ robił w pracy

Dodaje też moją wizję bukietu: Chcę broszkę, ale bukiet z fioletowych kwiatuszków, być może przeplatany z białymi. Może Goździki? dla świadkowej odwrotna kombinacja

ksiega2.jpg ksiega1.jpg

white-bridal-bouquet-gardenia-white-roses.jpg bukiet1.2_gozdzik.jpg

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 10:56   #4234
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Zaraz nadrobię zaległości ale najpierw na szybko chciałam was zapytać jak to było z waszymi sukniami. Ja przed chwilą zadzwoniłam do Pani z salonu i ona powiedziała że suknia już jest i musiała to przeoczyć dlatego nie dzwoniła. Po czym umówiła mnie na przymiarki w przyszłym tygodniu - poniedziałek, środa i czwartek odbiór sukienki.. Wszystko jakoś tak szybko! Nie sądzicie? Zapytałam jej co będzie jak schudnę a ona że wtedy mogę przyjść przed ślubem na jeszcze jedną. Tak mnie zamotała że się zgodziłam ale teraz wydaje mi się to dziwne. Co ja zrobię z tą sukienką w domu?

Wy też tak miałyście? Bardzo fajny mi się wydawał ten salon aż do dziś. Trochę się tym zdołowałam
No to faktycznie wcześnie ten odbiór, ale tak jak dziewczyny pisały ja też nie uważam, żeby zbyt wczesne zamówienie miało na to wpływ. Ja zamówiłam na początku stycznia, pierwszą przymiarkę mam na początku lipca, później jeszcze ze dwie, bo ja szyję suknie od początku, że tak powiem i odbiór jakoś w tygodniu przed ślubem.
A tak w ogóle dziewczyny to strasznie Wam zazdroszczę tych pierwszych przymiarek, na których macie już swoje całe suknie, bo ja pierwszej najprawdopodobniej będę przymierzała halkę od spódnicy

Cytat:

A dorzucam jeszcze sukienkę którą dziś znalazłam na all na poprawiny. To nie to samo co tamta ale też mi się podoba . A wam jak?

http://moda.allegro.pl/kartes-subtel...354303182.html - biała
Śliczna ta sukienkakla ski:!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 10:58   #4235
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Przejrzałam wpisy. Gratuluję zdanego prawka! Ja swoje posiadam od 3,5 lat i zdałam za pierwszym razem, ale oczywiście stres był i najśmieszniej, że nikt nie pamiętał, że w tym dniu zdaje ;/ Byłam z moja kumpelą i tylko ona i obecny TŻ pamiętali, ówczesny TŻ jak mu powiedziałam, że zdałam zapytał: Aha, fajnie, ale teorię? :|

Mignęła mi też suknia - góra bardzo ładna, dół nie mój, ale Ty wyglądasz w niej bardzo ładnie Zazdroszczę Ci przymiarki! Ja już się swojej doczekać nie mogę, chociaż się boję, że suknia jednak mi nie będzie odpowiadać

I ostatnia wiadomość póki co: doszła księga gości Powinna być śnieżnobiała, jest jakaś ecru czy coś, ale to już nie ważne, na tym etapie nie chce mi się wybrzydzać. Jest śliczna tak czy siak Załączam zdjęcia, kiepskiej jakości, TŻ robił w pracy

Dodaje też moją wizję bukietu: Chcę broszkę, ale bukiet z fioletowych kwiatuszków, być może przeplatany z białymi. Może Goździki? dla świadkowej odwrotna kombinacja
księga bardzo ładna bukieciki ślicze
Dla świadkowej może być inna kombinacja kolorystyczna-odwrotna do Twojej. Moja świadkowa nie będzie miała wiązanki bo stroik z kwiatków we włosach będzie miała
Stary 2012-05-23, 11:00   #4236
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:

Oj rozumiem jak to jest mieć problem z butkami bo też mam lekko mówiąc nieasymetryczne stopy różnica praktycznie jednego rozmiaru więc wiem jak to jest znaleźć idealne buty Ale teraz jest tyle różnych wkładek i wkładeczek, że może uda Ci się znaleźć coś odpowiedniego żeby nie trzeba było wymieniać butków. No chyba, że są bardzo za duże...???

Aaaa kobitki mam pytanko...!!!
Chciałam się Was zapytać czy wy będziecie miały bukiety dla świadkowej albo dla dróżek? A może i dla świadkowej i dla dróżek???
Bardzo was proszę o odpowiedź, bo mam z tym straszny dylemat...

Jeśli już ten temat wcześniej był poruszany to sorki ale nie mam na tyle czasu żeby przejrzeć wszystko wzdłuż i wszerz

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-23 o 11:05
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 11:15   #4237
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a dużo za duże? Bardzo Ci noga lata w nich? Może faktycznie jakaś wkładka albo coś...
czekamy na foty zaproszeń
Jak idę, to mi co 3 krok wyskakuje ech... muszę to szybko przemyśleć.

Cytat:

Załącznik 4687936 Załącznik 4687937

Załącznik 4687938 Załącznik 4687939
Bardzo ładnie bukieciki Goździki są super, eustomy. Też bym chciała broszkę A ostatnio odkryłam nową odmianę róży: cabbage rose- wygląda jak piwonia
Księga też super

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Oj rozumiem jak to jest mieć problem z butkami bo też mam lekko mówiąc nieasymetryczne stopy różnica praktycznie jednego rozmiaru więc wiem jak to jest znaleźć idealne buty Ale teraz jest tyle różnych wkładek i wkładeczek, że może uda Ci się znaleźć coś odpowiedniego żeby nie trzeba było wymieniać butków. No chyba, że są bardzo za duże...???

Chciałam się Was zapytać czy wy będziecie miały bukiety dla świadkowej albo dla dróżek? A może i dla świadkowej i dla dróżek???

Jeśli już ten temat wcześniej był poruszany to sorki ale nie mam na tyle czasu żeby przejrzeć wszystko wzdłuż i wszerz
O to znasz ten ból może jak będę na mieście, to kupię jakieś wkładki. Jak nie do tych, to do innych się przydają.

A co do bukietów to świadkowa będzie miała butonierkę, a dróżki chyba malutkie bukieciki, na pewno skromniejsze niż mój

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-05-23 o 11:21
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 11:15   #4238
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Moja świadkowa nie będzie miała wiązanki bo stroik z kwiatków we włosach będzie miała
Stary 2012-05-23, 11:31   #4239
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
A ostatnio odkryłam nową odmianę róży: cabbage rose- wygląda jak piwonia
O kurcze toż to moje wybawienie! Zawsze marzyłam o piwoniach w bukiecie ślubnym! Niestety przez datę ślubu okazały się ona dla mnie nie osiągalne Tylko ciekawe jak z dostępnością tych kwiatów w Polsce, i jaka jest ich cena... Nie wiecie może dziewczyny? Szukałam info na necie ale nic nie udało mi się znaleźć
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 11:36   #4240
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
O kurcze toż to moje wybawienie! Zawsze marzyłam o piwoniach w bukiecie ślubnym! Niestety przez datę ślubu okazały się ona dla mnie nie osiągalne Tylko ciekawe jak z dostępnością tych kwiatów w Polsce, i jaka jest ich cena... Nie wiecie może dziewczyny? Szukałam info na necie ale nic nie udało mi się znaleźć
Właśnie, ja też marzę o piwoniach i tak po cichutku liczę, że jak nie da się ich sprowadzić z Holandii, to może chociaż te róże będą Ale szczegołów nie znam, wczoraj dopiero na to wpadłam. Ale jak będę w kwiaciarni, to zapytam
Stary 2012-05-23, 11:58   #4241
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Jojla - nasz instruktor tak sobie żartował ... zresztą widzę po moim tż-cie, ma krócej prawko ode mnie o połowę, ale więcej jeździ i na prawdę dobrze jeździ, choć mi tez niby niczego nie brakuje, ale wiadomo on jeździ codziennie, z tym, że jak jesteśmy w PL to on nie siada już za kierownicę, trochę za bardzo przestawił się na lewostronny ruch. W sumie ja też trochę i często kilka pierwszych razy ręka ucieka mi na drzwi, żeby zmienić bieg my po weselu chcemy zmienić autko, bo mamy duże autko i duży podatek drogowy jest, więc musimy kupić coś z mniejszym silnikiem...
Nie wyobrażam sobie jeżdżenia lewą stroną ciężko się było przestawić? Niestety nie mam autka, wszystkie oszczędności na ten cel przeznaczone zostały na ślub

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
to teraz może jakaś fotka z przymiarki
Bardzo ładnie wyglądasz w moim przypadku dół również nie w moim stylu ale uważam, że Tobie pasuje

Cytat:
Serdecznie gratuluję !!!
Ja też bym chciała ale ten obrzydliwy stres mnie po prostu pożera
Dziękuję Wiem coś na temat tego stresu

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Zapomniałam! Gratulacje z powodu zdanego egzaminu Znam tę radość. Zdałam za drugim razem, to było prawie 7 lat temu za kierownicą od początku czułam się jak ryba w wodzie ale potwierdzam - prawdziwa nauka jazdy zaczyna się dopiero wtedy, kiedy człowiek zostaje w aucie sam Powodzenia.

Używam Tangle Teezer'a od roku, genialna szczotka nie wyobrażam sobie powrotu do tradycyjnej. Ale jak coś, to polecam wersję klasyczną - kompaktowa nie jest już taka świetna. Wyszukaj sobie jeszcze bloga Anwen "Jak dbać o długie włosy?" - mnóstwo wiedzy
Dzięki

Co do TT to możesz polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę z allegro, który sprzedaje oryginalne, nie podróbki?

Cytat:
Dziękuję
Księga bardzo ładna

Cytat:

Ja jeszcze się nad tym nie zastanawiałam ale na ślubie mojej siostry jako świadek miałam mniejszą wersję takiego samego bukietu jak ona

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:39   #4242
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki ja tak z innej pary- muszę wyskubać sobie brwi, sama sobie tego nie zrobię znacie może w Wawce jakiś salon kosmetyczny, który ładnie reguluje brwi?
Niby żadna sztuka ale nie chciałabym wyglądać potem jak klaun i jak myślicie kiedy je wyskubać- teraz a potem przed ślubem 2-3 dni czy od razu przed ślubem?
Stary 2012-05-23, 13:04   #4243
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki ja tak z innej pary- muszę wyskubać sobie brwi, sama sobie tego nie zrobię znacie może w Wawce jakiś salon kosmetyczny, który ładnie reguluje brwi?
Niby żadna sztuka ale nie chciałabym wyglądać potem jak klaun i jak myślicie kiedy je wyskubać- teraz a potem przed ślubem 2-3 dni czy od razu przed ślubem?
Nie znam, sama się dowiem, choć sama sobie skubię.
Ja bym skubała teraz - zdążą Ci odrosnąć jeśli nie byłoby za dobrze

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:10   #4244
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
no z tą petycją to możecie próbować, ale podejrzewam, że jakoś będziecie mu się musiały odwdzięczyć hihi
cieszę się, że wysłałaś już tę wiadomość i mam nadzieję, że dalej wszystko potoczy się już dobrze i będziesz się częściej uśmiechać
pewnie Cię ludzie nie depczą, bo Twoja osobowość dodaje Ci centymetrów i nie pozwala nie zauważyć
Jak będziesz zbyt rzadko do nas zaglądać to będziemy pisać
Może faktycznie nie widzą mnie ale ciągle słyszą
Wasze kciuki naprawdę są nieocenione... Sprawa jest zamknięto otwarta ale pomimo świadomości że będą jeszcze nieprzyjemności to na ten moment "skończyła" się najlepiej jak to było możliwe czego sie nie spodziewałam. Tak więc dziękuję Wam dziewczynki moje kochane a jak będzie czas pokarze...
Cytat:
zapomniałam dopisać: przyszły dziś podziękowania nie mam foty live ale wklejam fotę z aukcji- na żywo wyglądają identycznie no i są od razu z migdałami- gotowe do postawienia
Jakie śliczne...
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
o dziękuję wybrałam jednak ostatni
Więc mi sie już podoba
Cytat:
ale Ty pewnie chcesz polecić mi makijażystkę z Warszawy??
Ale muszę się Wam pochwalić! Dzisiaj byłam u znajomej znajomej-ona pracuje w Douglasie ale do września jest na chorobowym, i powiedziała abym przyjechała do niej to ona mnie pomaluje jej kosmetykami. No i poradziła abym się w Douglasie umówiła, bo ona nie ma kosmetyków do mojej karnacji, ale ogólnie podoba mi się....jedynie oczy.....coś bym w nich zmieniła, ale to w czwartek pogadam bo idę do douglasa. No i jeszcze ta koleżanka powiedziała, że jak mi się nie będzie podobać jak mnie pomalują w czwartek to ona pozyczy kosmetyki i mnie pomaluje tak jak chcę.
No i...co tam...wrzucę fotę z makijażu sobotniego.....ale zaraz usunę jakby co to piszcie co byście zmieniły....hehe i sory za tak poważną minę i jakośc zdjęć-byly robione na szybko
Spróbuj może w tym Douglasie albo u znajomej w ty makijażu który wrzuciłaś podoba mi sie wygląd zamkniętych oczu ale makijaż ginie jak je otwierasz.
Cytat:
O kurcze ale czadowo włosy wyglądają z ta suknią...
Cytat:

A dziewczyny tak mi się przypomniało, koleżanka podesłała mi bloga o tym jak dbać o włosy. Warto zainwestować w szczotkę TT, sama nie wierzyłam, że jest taka różnica, ale świetnie rozczesuje nawet mocno splątane włosy i dużo mniej ich jest na szczotce...
http://blondhaircare.blogspot.com/
A gdzie dostać taką szczotkę nie podróbkę? dzięki za linka bo do swoich włosó nie mam już cierpliwości...
Cytat:
dzień dobry, dostałam w końcu odpowiedź od sprzedawcy zaproszeń że najpóźniej jutro będą, księga gości przyszła wczoraj ale na adres rodziców dlatego jej jeszcze nie widziałam. Dzisiaj mam pierwsza przymiarkę, chciałabym fotki zrobić ale oczywiście przez to że mi skradziono telefon mam jakiegoś starego dziada więc jakość może być wątpliwa. A najgorsze to to że moi rodzice zaczynają szaleć z gośćmi i przed chwilą dzwonili czy by nie dało rady dostawić jakiegoś namiotu przed pałac :/
Dobrze że wyjaśniło się z zaproszeniami.
Na fotki czekamy oby jakość była lepsza od moich rysunków bo na nich nic nie widać
Nie wiem co napisać na temat pogrubionego...
Cytat:

Wrzucaj zaproszenia i zdjęcia bucików. Ja mam ten sam problem bo z jednej strony mam szczupłą nogę i praktycznie wszystkie buty mi spadają ale nie mogę mieć zbyt wąskich bo mi pazury wrastają i mnie boli A jakie wkładki będziesz kupować?
Cytat:
Księga bardzo ładna. Ja sie tak przymieram już jakiś czas i na żadna się zdecydować nie mogę.
Cytat:
Dla mojej zamówiłam korsarz z tych kwiatów które będę mieć w bukiecie a nad siostrzenicami Tza jeszcze myślę albo też korsarzyki albo kwiatek we włosy albo nic
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:35   #4245
gawa
Rozeznanie

jestem już po przymiarce, nie było czeg fotografować bo to skrawki podszewki pospinane szpilkami ale cieszę się że trafiła mi się krawcowa w miare młoda i taka z "jajem" no i klamka zapadła , chlasnęła mi tą podszewkę dobrze nad kolanem i będzie extra mini
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:47   #4246
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
klamka zapadła , chlasnęła mi tą podszewkę dobrze nad kolanem i będzie extra mini
aaaaaa super
Stary 2012-05-23, 14:09   #4247
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
zapomniałam dopisać: przyszły dziś podziękowania nie mam foty live ale wklejam fotę z aukcji- na żywo wyglądają identycznie no i są od razu z migdałami- gotowe do postawienia
Bardzo ładne te podziekowana

Cytat:
A dorzucam jeszcze sukienkę którą dziś znalazłam na all na poprawiny. To nie to samo co tamta ale też mi się podoba . A wam jak?

http://moda.allegro.pl/kartes-subtel...354303182.html - biała
Sukienka boska 100 % mój gust

Cytat:
Góra bardzo ładna, dół nie moj gust, ale Ty wygladasz w niej pięknie a te włosiska-suuuper

Cytat:
Super ten fioletowy bukiet!!! Gdybym miala taki kolor przewodni to na pewno bylby moj

Cytat:

Moja swiadkowa nie bedzie miala bukietu, potrzebne mi sa jej obie rece jak goscie beda skladali zyczenia Poza tym tak szczerze Wam powiem, że bylam na wielu weselach i nigdy sie nie spotkalam zeby swiadkowa miala bukiet.
Moja swiadkowa bedzie miala pomaranczowa sukienke zgodnie z kolorem przewodnim, a swiadek bedzie mial butonierke i pomaranczowy krawat.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
a co do sylwetki w butach na obcasie, to totalnie się z Tobą zgadzam - automatycznie człowiek się prostuje, nogi wydają się dłuższe i szczuplejsze, pośladki wyżej zawieszone i w ogóle jet cud, miód i orzeszki
Dziewczyny nie zalamujcie mnie no chyba nie bede wygladac jak pokraka na wlasnym slubie Ja wiem ze sylwetka inaczej wyglada, ale ja po prostu nie moge miec na slub butow na obcasie. Nie podobaja mi sie takie na 2-3cm a wyzszych nie chce miec. Nie podoba mi sie jak panna mloda jest wyzsza albo tego samego wzrostu co facet.
Stary 2012-05-23, 14:45   #4248
haczyk7
Raczkowanie

Pradip, jeszcze nie wiem, co kupię na pewno żelowe na przód i może coś na pięty. Zobaczymy...

Pytanie do dziewczyn, które mają buty z bialebuty.pl - czy po czasie one się jeszcze rozeszły?
Stary 2012-05-23, 14:55   #4249
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Wyborowa - włosiska masz niesamowite! wydaje mi się, że ci twarz zmieniły. A co do sukienki, to góra mi się podoba, ale dół to po prostu nie moja bajka ... ale widać, że ładnie leży i jest dopasowana, a ty zadowolona z przymiarki? Widać ten twój mały szkrab tam szaleje a wybierałaś suknię z tż-tem?[COLOR="Silver"]
dzięki , dół będzie troszkę inaczej wyglądał bo teraz to trem bym tak zaczepiony żeby pani mogła tam na dole skracać .
Niby zadowolona , jakoś nie umiem opisać tego odczucia ,a co do tego to dopasowana do mnie i chyba tylko w takich ładnie wyglądałam ze względu na moją figurę .
Cytat:
kobitko... jak Ty ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach Bardzo ładna suknia!
dzięki , ślicznie to na pewno nie wyglądam
Cytat:
wybOrOowa- góra kiecki super- biuścisko masz rewelacja dół nie w moim stylu ale widać, że na Tobie świetnie leży

dzięki , właśnie to biuścisko najgorsze , jak mi babka na początku górę zawiązała to mi wszystko się wylewało bo za mocno , jak lżej to też jakioś tak dziwnie , stanik mi kazała zdjąć bo mówiła że on uciska piersi i dodatkowo go wylewa i jakoś tak dziwie się czuje z tymi cyckami prawie jak na wierzchu
Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
]
Cytat:
O ja cie, jaka kiecka Gora sliczna, fajnie ozdobiona A dol nie jest za ciezki? dobrze ci sie w nim rusza? Mnie to zawsze przerazala ilosc materialu na niektorych sukniach, dlatego pytam jak to jest w praktyce
A wlosy super przyzwyczailas sie juz do nich?[COLOR="Silver"]
nie no jest ok nie jest strasznie ciężka dziękii
Cytat:

dzięki
może jak plasterek przykleisz to przestaną spadać ? ja tak mam np
Cytat:

Załącznik 4687936 Załącznik 4687937

Załącznik 4687938 Załącznik 4687939
super bukiety
i no przepiękna księga
Cytat:

ja dla świadkowej mam kwiatki na rękę coś w stylu bransoletki na rękę dlatego że będzie miała wtedy wolne ręce które będą się zajmowały moim trenem

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
ja Ci mogę polecić najlepszą kobitkę z powołania , kosmetyczkę u której byłam na praktykach , która po prostu robi to od tylu lat i kocha to
Magdalena Rozpędowska o ile jeszcze pracuje w IZISie na Marszałkowskiej
niby IZIS stare zakłady ale tą panią polecam z czystym sumieniem
Stary 2012-05-23, 15:06   #4250
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Pradip, jeszcze nie wiem, co kupię na pewno żelowe na przód i może coś na pięty. Zobaczymy...

Pytanie do dziewczyn, które mają buty z bialebuty.pl - czy po czasie one się jeszcze rozeszły?
Ja mam buty stamtad, co do tego czy sie rozejda to jeszcze nie umiem powiedziec, bo mialam je na sobie tyle co przymierzylam i to wszystko i powiem ci jeszcze ze moje buciki tez sa ciut za luzne, mam je z paskiem wkolo kostki, wiec nie mam obaw ze je zgubie ale ten luz mi troche przeszkadza, wiec tez sie obkupilam w zapiętki i polwkladki zelowe pod palce, to jest sprawdzony sposob na za duze buty

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 15:09   #4251
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja Ci mogę polecić najlepszą kobitkę z powołania , kosmetyczkę u której byłam na praktykach , która po prostu robi to od tylu lat i kocha to
dzięki Kochana powiedz tylko który na Marszałkowskiej bo wygooglowałam dwa Marszałkowska 4 i Marszałkowska 55/73
Stary 2012-05-23, 15:13   #4252
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Ja Ci moge to zrobic Przez walke ze swoimi brwiami to juz mam taka wprawe jak niejedna kosmetyczka I w koncu jakos wzgladaja
I na twoim miejscu zrobila bym ostatnia "depilacje" dzien przed, zeby juz nic nie wyskoczylo

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
Stary 2012-05-23, 15:31   #4253
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie Wy te wkładki kupujecie ? Pytałam w 3 obówniczych i w żadnym nie mieli
Cytat:
ja dla świadkowej mam kwiatki na rękę coś w stylu bransoletki na rękę dlatego że będzie miała wtedy wolne ręce które będą się zajmowały moim trenem
Moja świadkowa też stwierdziła że chce tylko na rękę chociaż ja trenu nie planuje mieć
Kurcze może i ja bym się do tej pani wybrała skoro tak ja polecasz... Bez kitu ja to sie powinnam facetem urodzić

Dziewczynki mam pytanie. Znacie jakieś fajne miejsce na mazurach żeby wynająć domek za niewielkie pieniądze? Ważne zeby było blizko dowody (Tż bez wędki nie pojedzie) i żeby było tam co robić tak żeby się 9latka na śmierć nie zanudziła
Stary 2012-05-23, 16:14   #4254
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ zadziałały: zdałam egzamin na prawo jazdy Jesteście cudowne, wiedziałam, że wizażankowe kciuki działają cuda

witamy w gronie kierowniczek

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Gratuluję tez bym chciala, ale bardzo sie boje

nie ma czego, sama przyjemnosc

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Dziękuję Było to moje 4 podejście ale spowodowane właśnie olbrzymim stresem, który sprawiał, że robiłam przedziwne rzeczy, których nigdy mi się jak jeżdżę nie zdarzyło za pierwszym razem było blisko zdania a potem się bardzo zniechęciłam i jeszcze mocniej stresowałam, dziś też się nie obyło bez kilku głupich nerwowych błędów tyle egzaminów w życiu zdałam ale tego stresu nie da się z niczym porównać, dlatego jestem ogromnie szczęśliwa, że to już za mną bo lubię jeździć, kierowcą jestem dobrym tylko dokumentu wciąż mi brakowało

nie ważne ile razy się zdało, ważne co się wyniosło ze wcześniejszych porażek.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:

A teraz pytanie techniczne... Jak Wy to robicie, że cytujecie kilka wypowiedzi naraz ? Ja tego nie umiem...
ja sobie klikam w "cytuj", to co chce zacytować wklejam w notatnik, pisze swój komentarz i zamykam okno. i tak z każdą z wypowiedzi aż do ostatniej

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Wrzucaj szybko nas się wstydzisz?
Pomiędzy przyciskiem "cytuj" a "odp" jest jeszcze jeden przycisk takiej jakby zapisanej kartki. Jak go wciśniecie przy wypowiedzi którą chcecie zacytować to na końcu jak klikniecie w "odpowiedz" to się wyświetli tylko na raz chyba 10 łapie. Man nadzieję ze zrozumiecie o co mi chodzi

a to nie wiedziałam

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Gratulacje zdanego prawka Ja jakos nie moge sie do tego zebrac Troche tchorz ze mnie co do tego i mnie przeraza jazda samemu samochodem

jezdzij na poczatek nie sama a z kolezankami, facetem. to duzo daje
Cytat:
Moj Tż wlasnie tez bedzie w prewencji, w Piasecznie na razie, i tez bedzie musial obstawiac mecze Az sie boje...
da radę!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
witajcie dziewczyny, mnie wcięło bo totalna załamka, okradli mnie w sobotę na mieście ze wszystkiego, dokumenty, karty, telefon, klucze i torebka :/ Pierwszy raz mnie tak ktoś ogołocił....
No a co do ślubnych przygotowań zaczynam się niecierpliwić bo 11 maja zamówiłam wzory zaproszeń i dalej nic nie przyszło, to samo z księgą gości , zaczynam się martwić że nie zdążę zamówić już konkretnych zaproszeń skoro to wszystko tyle trwa.
Ile wcześniej zaczynacie prosić? Ja mam ślub 18 sierpnia i jakieś 170 osób do zaproszenia, kiedy powinnam zapraszać?

matko współczuje. zgłosiłaś na policje? zastrzegłaś dowód, karty w banku? zmieniłaś zamki w domu?

jesli masz ślub w sierpniu to już rozdawaj - to termin urlopowy, wiele osób ma już zarezerwowane urlopy i wykupine wycieczki.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 16:33   #4255
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
dzięki Kochana powiedz tylko który na Marszałkowskiej bo wygooglowałam dwa Marszałkowska 4 i Marszałkowska 55/73
Oczywiście Marszałkowska 55/73 na śmierć zapomniałam że są dwa ale w tym drugim raczej na 100% nie ma salonu kosmetycznego
zadzwoń i zapytaj o panią Magdę jest jeszcze jedną tam kobieta pracowała starsza blondynka takie wredne babsko co nigdy bym do niej nie poszła
Stary 2012-05-23, 17:01   #4256
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34285943]
jezdzij na poczatek nie sama a z kolezankami, facetem. to duzo daje
[/QUOTE]
Już probowalam, Tż nawet na sile mnie wsadzal za kierownice, troche pojezdzilam, ale i tak mnie to nie przekonalo Jestem niereformowalna w tej sprawie

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
A gdzie Wy te wkładki kupujecie ? Pytałam w 3 obówniczych i w żadnym nie mieli

Moja świadkowa też stwierdziła że chce tylko na rękę chociaż ja trenu nie planuje mieć
Kurcze może i ja bym się do tej pani wybrała skoro tak ja polecasz... Bez kitu ja to sie powinnam facetem urodzić

Dziewczynki mam pytanie. Znacie jakieś fajne miejsce na mazurach żeby wynająć domek za niewielkie pieniądze? Ważne zeby było blizko dowody (Tż bez wędki nie pojedzie) i żeby było tam co robić tak żeby się 9latka na śmierć nie zanudziła
Moja świadkowa tez bedzie miala tylko jakis stroik na reke, bardziej praktyczne A wkładki (komplet: zapiętki i polwkladki pod palce) zamowilam z Allegro za 11 zl razem z przesylka, bo normalnie same polwkladki kosztuja 10-15 zl w obuwniczych

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
Stary 2012-05-23, 17:17   #4257
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie leży ale dół nie w moim stylu.....no ale najważniejsze, że Tobie się podoba

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 17:26   #4258
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

no i kolejny fryz , tył będzie w dniu ślubu bardziej pokręcony .
bardzo źle?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.fryz.jpg (25,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz1.jpg (34,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz2.jpg (33,9 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-05-23, 17:28   #4259
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
ładnie leży ale dół nie w moim stylu.....no ale najważniejsze, że Tobie się podoba
ogólnie mega zachwyty nie zrobiła na mnie jak ją ujrzałam w dniu przymiarki , ale już nie nie poradzę
Stary 2012-05-23, 17:41   #4260
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A wkładki (komplet: zapiętki i polwkladki pod palce) zamowilam z Allegro za 11 zl razem z przesylka, bo normalnie same polwkladki kosztuja 10-15 zl w obuwniczych
Podrzuciłabyś mi linka?
Cytat:
no i kolejny fryz , tył będzie w dniu ślubu bardziej pokręcony .
bardzo źle?
Ja uwielbiam takie upięcia ale nie lubię takich "potarganych" włosów więc albo bym je wyprostowała albo zrobiła loki ale takie nierozczesane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości