![]() |
#4981 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
maszyna, nie człowiek
|
Jestem półżywa od tego upału...
![]() Seriale ![]() ![]() Blair, będę trzymać kciuki za pieska.
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Blair trzymam kciuki za Twojego psiaka, na pewno będzie jeszcze szalał jak dawniej
![]() Na Twoim miejscu najpierw bym porozmawiała z sąsiadami i przedstawiła sprawę jasno-pies pogryzł Twojego tatę, w okolicy jest dużo dzieci. Albo od razu stawiają wysokie ogrodzenie/jakoś inaczej zabezpieczają psiaka albo idziesz na policję i zgłaszasz. To nie psa wina-to właściciele powinni go przypilnować... U mnie w miejscowości kilka lat temu szalała suczka-nie wiem jaka to rasa ale małe to i z pyska wygląda jak rekin..."Pańcia" wychodziła z nią na spacer i spuszczała ze smyczy-pies podbiegał do dzieci, skakał na ludzi. Nikogo nie ugryzł ale wszyscy się go po prostu panicznie bali a tekst 'ona chce się tylko pobawić' jakoś mało uspokajał ![]() Cytat:
![]() Z rolek już niestety wróciłam-upał jest masakryczny, kółeczka mi się zatapiały w asfalt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Blair, pies mojego sąsiada też kogoś pogryzł i został uśpiony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Pani Buka
|
Blair
![]() ![]() Nicru- też czuję się kiepsko w upały, dzisiaj (odpukać) po raz pierwszy od kilku dni nie boli mnie głowa. póki jestem na zewnątrz, to ok, ale jak wsiadam do dusznego autobusu, pociągu, tramwaju albo jestem zmuszona mieć zajęcia w takich warunkach, to tragedia. a co do zajęć - obcięli nam liczbę kursów do wyboru przez starsze roczniki, w związku z czym na wiele jest "bardzo duża liczba chętnych i konieczność selekcji", i muszę wypełniać jakieś kolejne ankiety, w których uzasadniam, dlaczego tak strasznie zależy mi akurat na tym kursie. mało tego, mam się chwalić doświadczeniem zawodowym związanym z daną dziedziną ![]()
#4990 | |
Nie depcze krokusów
|
A ja marznę w pracy...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak poza tym to nie ogarniam Waszego planu zajęć-z jednej strony fajnie bo jest elastyczny ale z drugiej widzę, że za każdym razem macie nerwówkę...U mnie na obu uczelniach plan wraz z zajęciami i prowadzącymi był narzucony z góry, praktycznie zero możliwości zmian ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz serię, czy wypożyczasz w bibliotece? Mam zamiar sięgnąć po książkę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
A ja w taką pogodę siedzę i piszę
![]() ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | ||
Konto usunięte
|
Moje gratulacje! Mojej przyjaciolce tez sie ostatnio udalo a zdawala 8 razy.
Cytat:
![]() A daj spokoj! Bedziemy kibicowac! ![]() Cytat:
![]() Mam ta kapiel i szczerze mowiac to oprocz walorow zapachowych nie zauwazylam zadnego dzialania zmiekczajacego. Zostalo mi pol opakowania bo jest bardzo wydajna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
maszyna, nie człowiek
|
U mnie to w ogóle jest inaczej... Zapisujemy się na listy, żeby wiedzieli ile grup z danego przedmiotu utworzyć, a potem mając plan polujemy, żeby się wpisać na odpowiednią grupę, w ten sposób mamy wpływ na to kiedy mamy większość zajęć. Jedyny problem był z seminariami, bo tam było np. 15 miejsc i 2 osoby na miejsce, ale wtedy decydowała średnia ocen za studia.
![]() |
#4996 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z kolei za czerwonym nie przepadam, więc wzięłam tylko 3 ![]() Jasna ![]() Cytat:
Zresztą często zdarza mi się jeść go normalnie łyżeczkami ze słoika albo nakładać na bagietkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli któraś zainteresowana to w Ziko jest dobra oferta. 3 micele Biodermy 250ml, o te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ebium-h2o.html łącznie za 38,97! Można pomyśleć o jakieś rozbiórce ![]()
![]() |
#4997 | |
Raczkowanie
|
12 630 49 00
Cytat:
Z aktualnych polecam Revenge - serial o zemście, nie o przebaczeniu. http://www.filmweb.pl/serial/Revenge-2011-616571 Poza ciekawą fabułą w świetnych strojach chodzą i wszystkie kobiety zawsze mają ułożone włosy. ![]() Blair witch, widziałam przepuklinę tylko u człowieka, ale właśnie wyglądało tak jak opisujesz, taki jakby wystający guzek. I u ludzi konieczna jest operacja, bo to się samo nie wchłonie. Nie wiem jak jest u zwierząt. Mam nadzieje, że się okaże to nie tak poważne. Dużo zdrówka dla pieska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do micelara to teraz pierwszy raz mam i musze powoedziec ze lepszy niz plyn do demakijazu ktorego uzywalam . anastazja dziekuje zadzwonie sobie jutro i dowiem sie wszytskiego ewentualnie zapisze na termin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5000 |
maszyna, nie człowiek
|
Śmierć jednej z bohaterek, a przynajmniej ona miała nim być - już na kilka tygodni wstecz w internecie roiło się od spekulacji kto zostanie uśmiercony na podstawie tego kto przedłużył kontrakty, a autorka scenariusza pisała jak trudno było jej pisać ten odcinek. Prócz tego (ciut przesłodzonego obiecywaniem sobie miłości i dzieci) fragmentu chyba nie było w całym odcinku nic ciekawszego (ewentualnie Derek uszkadzający sobie rękę - pewnie cały następny sezon będa go operować i rehabilitować).
#5001 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mam ebooki. Cytat:
Mnie się ta dowolność podobała, w sumie to w ciągu 5 lat zrobiłam wszystkie kursy, jakie chciałam, tylko niekoniecznie w roku, w którym planowałam. Cytat:
Też czasem nakładam na świeże pszenne pieczywo, pycha.
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
nicru, zupełnie się z Tobą nie zgadzam, że odcinek był nieciekawy.
#5003 |
maszyna, nie człowiek
|
Shiruvii, może nie nieciekawy, dlatego użyłam słowa naciągany
![]() ![]()
#5004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
maseczka algowa a te żele na naczynka to mi z opisów wynika ze raczej na nogi i jakos mam opór żeby na pysie nakałdać To kolendrę zadoniczkuje - tylko jest juz spora, i bedzie czekać, my w weekend jesteśmy w Krk chyba tylko zaliczymy galerie którąś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5006 |
maszyna, nie człowiek
|
Nawet bez wiedzy, że ktoś umrze byłabym zawiedziona, że stało się to w wyniku takiego wypadku, który po prostu wydaje się być absurdalnym
![]() Spoilery czy spekulacje zwykle nie zabierają mi radości z oglądania.
#5007 | ||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Piszę się na rozbiórkę biodermy! ![]() Cytat:
![]() A co do naczynek, to właśnie chodziło nam o nogi ![]() Jak ktoś chce tą odsypkę korundu to niech się wpisze w wątku ZSK klubowym. Minęło 5 tysiaków znowu, a ja sobie zaklepywałam 18 część ![]() Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-05-26 o 17:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | ||
Zakorzenienie
|
zaraz zbiorę się w sobie i usunę
![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() Cytat:
![]() Szybko nadrobiłam bo ja nieserialowa. Leczę gardło lodami z bakaliami ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ja tez bym wzięła jedną Biodermę ![]() U kogo jest mój korund? ![]()
![]() |
#5010 |
Zadomowienie
|
No to dziewczyny idę jutro do Ziko (Ineso i mmmmmm)
Gdyby uzbierał się drugi zestaw do jutra do 17:30 to poproszę o wiadomość na komórkę, bo tu raczej nie zajrzę ![]() Blair, nie możesz odpuścić sąsiadom. Przecież to rozbój w biały dzień :sciana: Jak nie chcesz się narażać to my możemy złożyć donos. Chyba też wezmą pod uwagę? Jojla, gratuluję prawka ![]() ![]() OMD, nic się nie bój i wyjeżdżaj na miasto. Instruktor ma hamulce i naprawdę raczej uważa na to co się dzieje wokół Was. Im szybciej tym lepiej, nie buduj w sobie strachu, który może Cię kiedyś paraliżować. Jazda jest łatwa i przyjemna, a Ty niesamowicie zdolna i inteligentna, więc nie może Ci się nie udać. To wbrew prawom natury ![]() Szpilko, i jak Helcia? Poznała już tatę na nowo? SdC, wiem, że lubisz Kamill. W nowo otwieranym Rossmannie jest za 5,49, wersja classic. Będę brała dla siebie, bo Twoje opinie naprawdę mnie zachęciły. Może chcesz też? Dziewczyny, tak pilnujemy Lenkę i sushi a gg nam z garnkami zwiewa! ![]() ![]() Kociary, oglądałam wczoraj reportaż na TVP2 o małżeństwie w podeszłym wieku, które nie mogło nigdy mieć dzieci, więc i żadnych wnuków też. Czują się samotni, a w związku z tym mają koty, na które przelewają swoją miłość. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że mają ich 24!!! + jeden pies ![]() Nie mają dużych emerytur, więc ten dziadziuś dorabia (nie dosłyszałam jak) 300-400zł miesięcznie i przeznacza te pieniążki na swoich czteronożnych domowników. Widziałam się przed chwilą z Myszką. Ale mnie boli gardło od mówienia ![]() ![]() A ze świata siatkówki: po tym pierwszym weekendzie, Bartman jest najlepiej punktującym zawodnikiem turnieju i drugim co do skuteczności atakującym ![]() I właśnie się dowiedziałam, że w przyszłym tygodniu, w środę o 11:20 na UEKu gościć będzie na prelekcji Piotrek Gruszka. Jeszcze nie wiem jak, ale muszę tam być!!! Zielona? ![]()
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-05-23 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.