|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Eldo haha ja to samo, tylko wchodzę do domo od razu odpalam kompa i klikam
i Tż każę klikać jak coś robi to mu na boku otwieram i każę po kolei ![]() Agunia, Nadia mi po alko wcale nie chce się jeść napiję się piwka to mam taki pełny brzuch, że nawet nie mogę nic wcisnąć nieraz było tak, że przez to kolacji nie jadłam także dla mnie luz, jak piję to nie jem
|
#3002 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
ja mam tak smao magda
nie ma co się oszukiwac- tylko tak mamy szansę.
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj na kolację jadłam twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką
![]() A w ogóle od brzuszków brzuch mi się robi taki fajny i ta "bułeczka" jest coraz mniejsza ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Eldo racja w każdej wolnej chwili trzeba klikać ![]() Także dziewczynki klikamy klikamy
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie wróciłam z pracy Madzia, wspieram Cię teraz Ale duuuuuuchota
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3005 |
|
amor vincit omnia
|
madzię trochę pdociągnęłyśmy, klikałam sporo, to teraz Ciebie heroine podciągniemy
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine dzień dobry
ja klikam cały czas ![]() Eldo wspólnie damy radę
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotuję obiadera i klikam TŻ się ze mnie śmieje, że tak latam wte i wewte z kuchni do pokoju
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine haha jak mus to mus
ja to się bałam co to będzie się w nocy działo chyba będziemy musiały wprowadzić dyżury która siedzi i klika i zmieniać się co noc ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Heroine zaraz Cię troszkę podciągniemy klikam Ci co chwila
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz będę Zośce klikać bo coś jej nie widać
|
|
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Mnie taaakie mega gastro łapie po %, że to masakra, ale przeważnie się trzymam i nie jem
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() pamietacie mnie jeszcze?
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dla pani^^! Też tak chce, a tu Ja nie mam pojęcia o co chodzi z moim żołądkiem, ale co zjem, naprawdę obojętnie co zjem czy to jabłko czy obiad, czy nawet 1 wafelek ryżowy, to brzuch mi tak wywala, że dopiąć się w spodnie nie mogę! Wyglądam jakbym była w 3 miesiącu ciąży Nie przesadzam...martwię się tym, bo może się okazać, że ten brzuch nie jest wyleczony![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Dziękuję, nie mogę się wbić w ranking coś! ![]() Klikam wam cały czas!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ooo heloł ![]() Jak dietka? ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Dzisiaj koniec maślankowego dnia Tż wcisnął mi na siłę obiad, a że się pokłóciliśmy z rana i była straszna jazda do 13 to już zjadłam ten obiad, bo narzekał, że ja nie jem blebleble, że nie puści mnie na egzamin z pustym żołądkiem itp. Ja mu, że mam maślankowy dzień, a ten swoje, no i zjadłam:pół woreczka ryżu brązowego z kostką sojową (gotowana w bulionie), cebulą i marchewką na parze, a potem troszkę podsmażana, ale mało oleju było to tak tej potrawki do ryżu z 4łyżki były![]() Także niedużo.
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że pamiętamy
jak dietka? ![]() no właśnie nie wiem czemu Cię jeszcze nie ma? buuuu
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, już chyba tak nisko jestem, że was nie dogonię
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu w domku
![]() Własnie czekam az mi ciasto urosnie robie "pomysł na pizzerinki z szynka i pieczarkami" ![]() No i oczywiscie klikamy
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam uciec na 19 na fitness...ale pójdę na 20 ![]() Sma-czne-go^^ ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Agunia Byłam w forever, kupiłam śliczny stanik za 20zł ![]() Widziałam też bluzeczki za 15zł na ramiączkach, ale 100% bawełny, tylko już kasy nie miałam, a z karty nie chciałam wyciągać, także...wypadk do pasażu mnie czeka w ten weekend Ale jeszcze przejdę się po lumpkach Może znowu coś upatrzę
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna maja bielizne i bardzo wygodnątez mnie te bluzeczki kusza, chyba ze dwie wezme tylko mam nadzieje ze w praniu sie nie porozciagaja
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wcinam 2 kromki przypieczone w tosterze chleba żytniego z margaryną,sałatą, rzodkiewką,pomidorem i przyprawami (uwieeeelbiam kurkumę
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
ale był okres, że tak strasznie podrożała![]() Hmm, ja się na bluzki stamtąd raczej nie skuszę...jakości to oni nie mają dobrej, zawsze podrzędne materiały, mnóstwo wad...trzeba dokładnie rzecz obejrzeć ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Milenus Obczaiłaś już, jak się cytuje? ![]() Jak dietka dzisiaj? Nadia Kupuj agrafkę i będziemy razem ćwiczyć udka, zniszczymy tłuszcz razem!!! Losing Zobaczyłam nóżki...o bosz bosz bosz Laseczka z Ciebie!^^ Kochana, jak brzuszek po wczoraj? Przepraszam, ale myślałam, że jak na mnie tak super działa to i może na Ciebie też będzie...spróbuj na samych sokach warzywnych jechać, jeśli się jeszcze skusisz na eksperymenty, a jak nie to zrób sobie dzień na wodzie z cytryną i dużą ilością imbiru, to jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziłoMeeedzik Maska Kallos mi się będzie kończyć (no, nie będzie, ale kupię sobie następna bo mnie kusi strasznie maseczkowanie^^, ale ) polecasz może Glorię? Bo słyszałam albo strasznie dobre opinie o niej, albo okropnie negatywne, może Ty byś powiedziała coś od siebie, o ile stosowałaś. Bo ze składu to wydaje się całkiem dobra.link: http://www.abc-uroda.com/wlosy-piele...ena-malwa.html
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-05-23 o 18:31 |
|
|
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
We wro w multi drogeri internetowe jest po 9.90
|
|||
|
|
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
heroine, zooska - nie było mnie, bo mialam troche problemow osobistych, zapierdziel z uczelnia i ze wszytskim... Musialam ograniczyc pewne przyjemnosci :P ale wraca do normy
no i z powodow wlasnie ww klopotow osobistych dietka poszla się je***. Ale od kilku dni ją wzorowo trzymam, staram się cwiczyc, generalnie dbac o siebię, wklepuję regularnie balsamy wyszczuplające itp itd Wazę 51, więc pozostało mi 3-4 kg. No i postanowilam wrocic, bo kto mnie nie kopnie w dupe, jak nie Wy? a ktos musi mnie kopnąć!apropos - dzis krece hula hoopem 20 min i planuję killera chodakowskiej, plus 50 przysiadow - moja kolezanka robila 2 miesiace ok 50 przysiadow dziennie i wyszczuplały jej uda dość widocznie ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
jakies konkretne zestawy na ten brzuszek cwiczysz, czy tradycyjne brzuszki ?
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już połowę jej i chcę jakąś następną.A co do brzucha, mam tak pierwszy raz od niedzieli, po tym okropnie wielkim moim obżarstwie, zauważyłam że wywala mi właśnie tak okropnie brzuch
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio kupiłam kallosa latte placente i szampon waniliowy Wogole mama mi zapowiedziała ze jak znowu jakies mazidła do włosów nakupuje to mnie wywali razem z nimi Cytat:
![]() Juz nieduzo Ci zostało do celu
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson To od dzisiaj do agrafki dołączam przysiady
![]() Rozumiem, najpierw sprawy osobiste Mam nadzieję, że już wszystko dobrze, a będzie jeszcze lepiej!![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Dziewczyny, uciekam ca fit ![]() Cały czas klikałam jak siedziałam na kompie! Jak wrócę to znowu zabieram się do klików Czeka mnie Shape!
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zadowolona z kallosa jestes? Bo ja poki co myję seboradinem, wcieram w koncowki serum z biovaxa i wcieram w skore glowy jantar, ktorym jestem zachwycona, ale o kallosie tez slyszalam duzo dobrego moja mama tak samo, ja najczesciej z nia na zakupy chodze jak w weekend w domu jestem (wiadomo, moze sie ją da na cos naciagnac i zaoszczedze swoje, hehe ) ale od jakiegos czasu odmawia juz wchodzenia ze mna do rossmana bo wie, ze wyjdziemy z czyms do wlosow ![]() coctail, ja tez cwiczylam z shape, ale nieregularnie. widzisz efekty? Ja się przerzuciłam na jej killery z fb i chyba bardziej mi podpasowaly, chociaz po nich padam na pysk
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę ale póki co chyba za krótko żeby mówić o jakiś efektach chcociaż brzuch troche spadł bo ja sie jeszcze owijam pasem. Ale czekam na plyte z killerem
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
ja???? późno
ale u mnie to norma, dziewczyny o tym wiedzą teraz to i tak szybko spać chodzę ale wcześniej z Heroine pisałyśmy do 2-3 w nocy a i czasami nawet do 4
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
Dobra ja już po ćwiczeniach
25min hh i to co wczoraj, te nożyce to tragedia Mama kupiła mi pastę Colgate od tego osadu (jest na niej napisane że wybiela zęby też, ale czy to prawda? używa któraś z Was tej pasty? dokładnie nazywa się Advanced Whitening), płyn do płukania Denivit i żel na dziąsła. Także mam nadzieję że coś się da z tym zrobić, a jak nie to wtedy pójdę do dentystki żeby mi usunęła ten osad Nauczyłam się wszystkich tematów z histy także jutro tylko powtórzę i mogę pisać sprawdzian w piątek Dziś nadal upał i już mam tego dość, pewnie w weekend będzie padało znając życie Ale teraz to już niech da spokój bo siedzę w szkole cała mokra![]() A ojciec jak mnie wkurzył wczoraj wieczorem.. pytałam mamy czy ma mleczko do demakijażu gdzieś i on był w pokoju, oczywiście musiał sypnąć komentarzem "mordę wysmarujesz a potem nie masz czym zmyć" czasem mam taką ochotę mu wygarnąć co o nim myślę, wieśniak taki mysli że jest nie wiadomo kim.. pipson hej Ja też ważę 51kg i też mam 3-4kg do zrzucenia Także jedziemy razem na tym wózku zoska a nie myślałaś przypadkiem że możesz mieć zespół jelita drażliwego? moja mama to ma i ma takie same objawy co Ty, nieważne co zje zaraz ma takie wzdęcie, poza tym jednego dnia nie może się wcale załatwić a innego chodzi kilka razy do łazienki. Ten zespół jest wynikiem silnego stresu i to naprawdę poważna sprawa. Może przejdź się do lekarza, tym bardziej że Tobie stresu nie brakuje ![]() Dziewczynki moje kochane klikam Wam jak tylko siądę na chwilkę na lapka ale czarno to widzę, strasznie ciężko się wbić wyżej
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie do domku
byłam na długim spacerku z synkiem, zaszłam nawet do siostry do studia posiedzieć chciała Kolinowi zdjęcia porobić ale on nie chciał :/ chyba ma to po mnie bo ja tez nie lubię za często zdjęć sobie robić :P Potem byłam w zoologicznym, kupiliśmy nowy żwirek dla Chestera - ależżż jest szczęśliwy! i jak ładnie pachnie jak wychodzi z kuwety bo żwirek jest o zapachu lawendy Byłam też w Biedronce na drobnych zakupach i kupiłam sobie flaki po zamojsku nieraz mam ochotę na coś takiego a wyobraźcie sobie że cały słoik czyli 500 ml ma tylko 242 kcal !!!!! także zjadłam sobie na obiad słoik flaków :P Aaa był ten kolega męża co chce wynająć mieszkanie od nas i dał mi zaliczkę więc jestem już pewna że mamy lokatora teraz tylko umowę najmu muszę przyszykować. Aaaa jutro idę do fryzjera !!!!! podciąć piórka mam przyjść tak o 13-14. A z dietką dziś średnio :/ bo zjadłam loda włoskiego z maszyny i to w kubeczku z bitą śmietaną i owocami przepyszny był.... ![]() aaa i kupiłam sobie dwie rolki folii kuchennej samoprzylepnej także zaraz idę nogi smarować i owijać
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

i Tż każę klikać jak coś robi
nieraz było tak, że przez to kolacji nie jadłam
także dla mnie luz, jak piję to nie jem

nie ma co się oszukiwac- tylko tak mamy szansę.
Madzia, wspieram Cię teraz 

Gratulacje dla pani^^! Też tak chce, a tu
Nie przesadzam...martwię się tym, bo może się okazać, że ten brzuch nie jest wyleczony
jak dietka?

Laseczka z Ciebie!^^ Kochana, jak brzuszek po wczoraj? Przepraszam, ale myślałam, że jak na mnie tak super działa to i może na Ciebie też będzie...spróbuj na samych sokach warzywnych jechać, jeśli się jeszcze skusisz na eksperymenty, a jak nie to zrób sobie dzień na wodzie z cytryną i dużą ilością imbiru, to jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło
) polecasz może Glorię? Bo słyszałam albo strasznie dobre opinie o niej, albo okropnie negatywne, może Ty byś powiedziała coś od siebie, o ile stosowałaś. Bo ze składu to wydaje się całkiem dobra.
ale na prawdę szczerze