|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Losing, dopiero teraz zajrzałam do Twojego albumu: ale masz chude nóżki!
i zero cellulitu! ![]() Dogonisz! klikam! ![]() Cytat:
podziel się smacznego ![]() Cytat:
no i że Ty wracasz do nas ![]() kopa daję i gonię z tasaczkiem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3032 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Klikamy,klikamy
Nam też zależy,by wspólnymi siłami, wygrała przynajmniej jedna z Was,a raczej nas![]() Podziwiam Was za tę wytrwałość. Ten upał mnie tak wykańcza,że po pracy marzę ,by spokojnie posiedzieć na pupie ![]() Widzę,że jesteście fankami agrafki. Po ćwiczeniach z nią naprawdę widać efekty? Mam jeszcze pytanie w sprawie odżywki Kallos. Kupiłam ją kilka miesięcy temu,włosy rzeczywiście są po nich wspaniałe w dotyku,ale mi strasznie przetłuszcza włosy. Może źle ją stosuję ![]() Zooska ja Cię dokładnie rozumiem co do wydętego brzucha. Cokolwiek nie przełknę, zaraz pojawia się brzuchol jak kobiecie w 6 miesiącu ciąży Robiłam badania zołądka wątroby itp. i niby wszystko jest ok,a ja się czuję jak balon...Co może być nie tak????
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do jantaru, to po myciu rano wcieram w mokre włosy (tj skórę głowy, po wlosach tak ylko "przejezdzam" niewielką ilością) i suszę normalnie. a jak mi sie jakos super spieszy rano, to po prostu wcieram na noc przed snem Zapach się całkowicie ulatnia jak wyschnie. Jestem jantarem w ogole zachwycona, wiec polecam. Jedyne co mi przeszkadzało, to opakowanie, wiec sobie przelałam do pustej butelki po lotionie seboradinu, zeby moc "psikać" na wlosy, więc aplikacja jest latwiejsza
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
żaluje sie zjadłam ta pizzerinke;/ strasznie mi ciezko po niej
własnie SPa sobie robie: tzn farbuje odrosty pozniej maska i olej na włoski na buzie maska truskawkowa depilacje brwi mam za soba![]() Jeszcze manicure i pedicure przede mna ![]() DOba znowu jest dla mnie za krotka ostatnimi czasy
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już poćwiczyłam tłuszczyk sie polał :d dzisiaj w szkole miałam elektrostymulacje i sobie zrobiłam na uda tak fajnie bylo widać ze miesnie pracują Ide sie wykąpać
|
|
|
|
|
#3036 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy to było Cytat:
no nożyce to masakrejszyn zrobię 50 i wymiękam ![]() Cytat:
'chłyt marketingowy' ![]() Cytat:
Pewnie same piątki w dzienniku masz! będzie kolejna ![]() Cytat:
współczuję takiego ojca biednaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
problem w tym, że ja flaków nie lubię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
|
|
|
#3037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo podcinasz? czy tylko wyrównujesz? Cytat:
A ja już jestem zmęczona tą dietą... już nie mam pomysłu co jeść w kółko jem to samo... rzy.gać mi się chce jak patrzę na serek wiejski Cytat:
Na długo to starcza? ![]() Cytat:
![]() Ja też po pracy marzę jedynie o łóżku... ale ostatnio mobilizuję się przynajmniej do zrobienia brzuszków i tych przeklętych nożyc ![]() Dla mnie też
|
||||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson pewnie, że pamiętamy
![]() Zoska a wiesz, że też się ostatnio zastanawiałam nad glorią, ale chyba nie kupię nie miałam jej, a właśnie opinie na jej temat są albo bardzo dobre, albo wręcz przeciwnie ![]() Cocktail a ile płacisz za kallosa z przesyłką? bo mi też by się przydało kupić, ale szkoda mi dać 20zł na maskę, bo mam jeszcze dwie z Pantene i waxa i resztkę kallosa. Jak znajdziesz jantar w jakiejś aptece to daj znać, bo ja też bym bardzo chciała kupić, a w dwóch aptekach widziałam tylko mgiełki nawilżające. Mureczko brawo za ćwiczenia ![]() Ja nożyc nienawidzę i nigdy nie będę robić ![]() Zoska klikam Ci cały czas na pewno zaraz wskoczysz do rankingu Pioson a gdzie kupiłaś Jantar? i po jakim czasie efekty zauważyłaś? Monia cieszę się, że kolega wpłacił już zaliczkę teraz macie już z głowy i nie musisz się martwić aaa no i czekam na zdjęcia w spodenkach ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Mureczko nie przejmuj się ojcem ![]() Heroine też tak miałam z serkiem wiejskim do teraz jakoś mnie do niego nie ciągnie ja dziś znów jem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też już mi uszami wychodzi dawno nie jadłam pasty jajecznej
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to jeśli ktoś chce wybielić to polecam z czystym sumieniem białą perłe ja używałam i jest super teraz też kupiłam bo byla w promocji w superpharm za 50zł ale nakładki dalam tż bo podzielilismy sie na pół a ja zapomnialam ze swoje wytrzucilam i jestem bez musze zamówić Paski whitestreps tez mialam ale po nich strasznie zęby bolą. A co do Twojego taty to moj jakby mi tak pojechał to oj wojna by była bo ja niestety nie przejde spokojnie jak ktos mi pierdzieli głupoty kupilam sobie snowboard to tez juz gadal ze zabawki sobie kupuje, także chwała ze na rolki nic nie powiedział :d
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój stary to na prawdę! popier-do-li-ło mu się na starość we łbie.... :/ no ale cóż zrobić :/ jeszcze rok i się go pozbędziesz Aaaa zapomniałam Ci powiedziec że mój mąż poznał kolesia który przyjmuje ludzi do pracy na szparagi w Bruchsal. I mają dobry kontakt ze sobą także jakbyśmy nie znaleźli nic lepszego na początek to może coś uda się załatwić z tym kolesiem jeśli Wy będziecie chcieli oczywiście Co do mleczka do demakijażu to zapomniałam Wam powiedzieć że ja od miesiąca używam to : http://www.mooby.pl/media/catalog/pr...awilzajace.jpg Te mleczka sa w Biedronce też za 14 zł o ile dobrze pamiętam. Chodzi mi o to że po prostu niema nic lepszego do zmazywania makijażu !!!! no rewelacja!! pięknie się wszystko zmywa no i przede wszystkim ani odrobinkę nie szczypie w oczy!!! Do końca życia będę to używać, a ta butla starczy na bardzooo długo! Zawsze kupowałam jakieś drogie mleczka do demakijażu które i tak strasznie szczypały w oczy i musiałam po 2-3 waciki marnować na jedno oko... a teraz? jeden wacik wystarcza bez problemu! i mogę nawalić mleczka do oka i nic nie zaszczypie. Na prawdę dziewczyny polecam Wam to z czystym sumieniem!!! Niema nic lepszego!
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail gdzie w końcu rolki kupiłaś?
|
#3043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak znajde to dam znać a jak nie znajde to zamawiam na all jakbys chciał o ile odrazu nie kupie bo z kolezanka bym zamawiala to przesylka zawsze mniej ![]() Cytat:
musze chyba kupić to mleczko bo teraz używaz żelu do demakijażu z biedronki firmy bebeauty za 5 zł i jest super
|
||
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ok to jak byś nie znalazła i miałbyś zamiar zamawiać, to mi też zamów
a może jak będziesz w Nysie to tam prędzej dostaniesz gdybyś gdzieś w Nysie kupowała to też mi możesz wziąć jeżeli to nie będzie problem
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny może polecicie mi jakies serum czy balsam antycellulitowy mam ten z eveline ale ja tego efektu chłopdzenia nie mogłam znieść siedziałam z suszarką przez 15 minut
|
|
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
Czyli tak jak myślałam, chwyt marketingowy
Ale dentystka powiedziała że jakby nie było poprawy to mam przyjść i ona usunie, w sumie nie wiem czemu nie od razu no ale dobra.heroine uczę się sporo to fakt ale oceny i tak nie są zadowalające, strasznie dużo wymagają w mojej szkole, a nic co by się przydało w życiu ![]() medzik a ja powiem Ci że lubie te nożyce mimo że są takie ciężkie A może właśnie dlatego, bo wiem że coś dają czuję te mięśnie mocno ![]() Ojcem się nie przejmuję a przynajmniej się staram, w sumie to się odezwał do mnie może 2 raz od kilku miesięcy. coctail o kurczę za 50zł ta biała perła to mnie nie stać nawet jeżeli efekty są fajne ja wolę unikać wojen z nim.. po prostu z nim nie rozmawiam ![]() monia to mi odebrałyście ostatnią nadzieję co do tej pasty hehe a jemu nie na starość zawsze taki był, ale w dupie z nim będzie potrzebował pomocy na starość to zobaczy jak mu pomogę wtedy ![]() O fajnie że zna Twój mąż kogoś takiego, my przecież chcieliśmy na początek nawet wyjechać na zbiory zarobić pieniążki Dziękuję że pamiętasz o nas
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś sobie kupisz
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko a ja nie lubię ćwiczeń, które mnie za bardzo męczą
A w ogóle zapomniałam zameldować 20 minut hula hop i 220 brzuszków ![]() No ale, żeby nie było tak pięknie to zjadłam dziś loda, na obiad schabowego i dużą paczkę Lays o smaku tzatziki z Tż na pół, oczywiście ja zjadłam większe pół aaa i teraz Tż mnie kusi lodem, bo zaraz będzie jadł
|
#3049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaciekawiłaś mnie tym mleczkiem muszę wypróbować ![]() Cytat:
i tak jak Ty myślałam, że mnie ku.r.wica weźmie a próbowałaś taki pomarańczowy z Lirene? o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html albo serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...we-na-noc.html ![]() Cytat:
No właśnie powinna Ci od razu usunąć, a nie będziesz się bawić w jakieś pasty ![]() a tam, na pewno nie jest tak źle Cytat:
ale i tak nic Ci nie będzie a to kusiciel z tego Twojego TŻ-ta
|
||||
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze rozgrzewający z eveline moze wypróbuje Bo teraz wykończylam serum z avonu i balsam z biedronki
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, może nie gorszy, ale tak samo mnie wq.rwia okropne piekące uczucie
|
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie ciesze ze ten rozgrzewajacy wykonczyłam z wielkim trudem![]() Tak mnie paliło jakby mnie ktos przypiekał wsciec sie mozna było
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
no to mamy problem Cytat:
|
|
|
|
|
#3055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do tego owinęłam całe nogi folią i zaczyna mnie parzyć ale póki co daje radę jest fajnie i gorąco się robi coś czuję że takie zabiegi mi sporo pomogą jeszcze musze sobie kupić taki masażer i będę jeździła nim po tych owiniętych udach Ale parzy !!!!! no ale jeśli to pomoże to wytrzymam ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
mam juz to z głowy zdjęcia w spodenkach juz mam na telefonie. Zaraz wrzuce ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
chcę tak samo obciąć jak Coctail Ja serka wiejskiego już w ogóle nie jem :P nawet go nie kupuję :P tak, to taka zwykła folia kuchenna samoprzylepna Owijam sobie całe uda, tak z dwie warstwy tej foli kładę. Na długo starcza bo jedna rolka ma 20 metrów więc na jakiś czas będzie a rolka kosztuje u mnie 1,60 więc taniocha jezuuuuuuuuuu jak piecze!!!!!!!! ale DAM RADĘ ide przysiady robić
|
|
#3056 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik, jantar kupilam w galerii krakowskiej, ale naszukalam sie jak dzika :/
Coctail, ja moge Ci polecic linie rebuild ziaji- ta w czarnych opakowaniach- rewelacja, poczytaj na kwc opinie
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-05-23 o 21:20 |
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chyba na jakiś czas odstawię... ![]() Hmm, zaintrygowałaś mnie tą folią może wypróbuję ![]() Domyślam się, że piecze szaloooona
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ziaji mam tez oliwke do masażu antycellulitowa
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
coctail, to sie nie zastanawiaj, jest swietne : ) szczegolnie to serum drenujące i to w słoiczku, nie pamietam teraz dokladnie nazwy..
a mnie interesuje zawsze ta oliwka fajna? ;>
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją lubie to moje 2 opakowanie wcześniej miałam jeszcze w żelu wyszczuplającą też fajna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

i zero cellulitu! 

klikam! 
podziel się 
no i z powodow wlasnie ww klopotow osobistych dietka poszla się je***. Ale od kilku dni ją wzorowo trzymam, staram się cwiczyc, generalnie dbac o siebię, wklepuję regularnie balsamy wyszczuplające itp itd
i gonię z tasaczkiem! 

no nożyce to masakrejszyn
zrobię 50 i wymiękam

czy tylko wyrównujesz?
ale ostatnio mobilizuję się przynajmniej do zrobienia brzuszków i tych przeklętych nożyc 

nie miałam jej, a właśnie opinie na jej temat są albo bardzo dobre, albo wręcz przeciwnie 

Ale dentystka powiedziała że jakby nie było poprawy to mam przyjść i ona usunie, w sumie nie wiem czemu nie od razu no ale dobra.