Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 19:31   #3031
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Losing, dopiero teraz zajrzałam do Twojego albumu: ale masz chude nóżki! zazdraszczam! i zero cellulitu! muszę wygrać coś z Perfecty na cellulit

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ech, już chyba tak nisko jestem, że was nie dogonię
Dogonisz! klikam!

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Własnie czekam az mi ciasto urosnie robie "pomysł na pizzerinki z szynka i pieczarkami"
Aaaaaaaaaa podziel się smacznego

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, zooska - nie było mnie, bo mialam troche problemow osobistych, zapierdziel z uczelnia i ze wszytskim... Musialam ograniczyc pewne przyjemnosci :P ale wraca do normy no i z powodow wlasnie ww klopotow osobistych dietka poszla się je***. Ale od kilku dni ją wzorowo trzymam, staram się cwiczyc, generalnie dbac o siebię, wklepuję regularnie balsamy wyszczuplające itp itd Wazę 51, więc pozostało mi 3-4 kg. No i postanowilam wrocic, bo kto mnie nie kopnie w dupe, jak nie Wy? a ktos musi mnie kopnąć!
Cieszę się, że już wszystko wraca do normy no i że Ty wracasz do nas i do dietki

kopa daję i gonię z tasaczkiem!

Cytat:
apropos - dzis krece hula hoopem 20 min i planuję killera chodakowskiej, plus 50 przysiadow - moja kolezanka robila 2 miesiace ok 50 przysiadow dziennie i wyszczuplały jej uda dość widocznie
Naprawdę?! Od dzisiaj robię przysiady!

Cytat:
Wogole mama mi zapowiedziała ze jak znowu jakies mazidła do włosów nakupuje to mnie wywali razem z nimi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:36   #3032
Ameli83
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Klikamy,klikamyNam też zależy,by wspólnymi siłami, wygrała przynajmniej jedna z Was,a raczej nas

Podziwiam Was za tę wytrwałość. Ten upał mnie tak wykańcza,że po pracy marzę ,by spokojnie posiedzieć na pupie

Widzę,że jesteście fankami agrafki. Po ćwiczeniach z nią naprawdę widać efekty?

Mam jeszcze pytanie w sprawie odżywki Kallos. Kupiłam ją kilka miesięcy temu,włosy rzeczywiście są po nich wspaniałe w dotyku,ale mi strasznie przetłuszcza włosy. Może źle ją stosuję

Zooska ja Cię dokładnie rozumiem co do wydętego brzucha. Cokolwiek nie przełknę, zaraz pojawia się brzuchol jak kobiecie w 6 miesiącu ciąży Robiłam badania zołądka wątroby itp. i niby wszystko jest ok,a ja się czuję jak balon...Co może być nie tak????
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:39   #3033
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oo widze że używasz jantaru tez zamieram kupić jak ty go stosujesz?
Ja ćwiczę ale póki co chyba za krótko żeby mówić o jakiś efektach chcociaż brzuch troche spadł bo ja sie jeszcze owijam pasem. Ale czekam na plyte z killerem
ja tez czekam na ta z killerem. To bedzie wycisk
A co do jantaru, to po myciu rano wcieram w mokre włosy (tj skórę głowy, po wlosach tak ylko "przejezdzam" niewielką ilością) i suszę normalnie. a jak mi sie jakos super spieszy rano, to po prostu wcieram na noc przed snem Zapach się całkowicie ulatnia jak wyschnie. Jestem jantarem w ogole zachwycona, wiec polecam. Jedyne co mi przeszkadzało, to opakowanie, wiec sobie przelałam do pustej butelki po lotionie seboradinu, zeby moc "psikać" na wlosy, więc aplikacja jest latwiejsza
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:49   #3034
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

żaluje sie zjadłam ta pizzerinke;/ strasznie mi ciezko po niej
własnie SPa sobie robie: tzn farbuje odrosty pozniej maska i olej na włoski na buzie maska truskawkowa depilacje brwi mam za soba
Jeszcze manicure i pedicure przede mna
DOba znowu jest dla mnie za krotka ostatnimi czasy

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:51   #3035
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez czekam na ta z killerem. To bedzie wycisk
A co do jantaru, to po myciu rano wcieram w mokre włosy (tj skórę głowy, po wlosach tak ylko "przejezdzam" niewielką ilością) i suszę normalnie. a jak mi sie jakos super spieszy rano, to po prostu wcieram na noc przed snem Zapach się całkowicie ulatnia jak wyschnie. Jestem jantarem w ogole zachwycona, wiec polecam. Jedyne co mi przeszkadzało, to opakowanie, wiec sobie przelałam do pustej butelki po lotionie seboradinu, zeby moc "psikać" na wlosy, więc aplikacja jest latwiejsza
Musze ją dorwać w aptece to będe sobie wcierać

Ja już poćwiczyłam tłuszczyk sie polał :d dzisiaj w szkole miałam elektrostymulacje i sobie zrobiłam na uda tak fajnie bylo widać ze miesnie pracują Ide sie wykąpać
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 19:52   #3036
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ja???? późno ale u mnie to norma, dziewczyny o tym wiedzą teraz to i tak szybko spać chodzę ale wcześniej z Heroine pisałyśmy do 2-3 w nocy a i czasami nawet do 4
O takkkk kiedy to było

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dobra ja już po ćwiczeniach 25min hh i to co wczoraj, te nożyce to tragedia
Brawo! no nożyce to masakrejszyn zrobię 50 i wymiękam

Cytat:
Mama kupiła mi pastę Colgate od tego osadu (jest na niej napisane że wybiela zęby też, ale czy to prawda? używa któraś z Was tej pasty? dokładnie nazywa się Advanced Whitening)
Ja używałam ale nie zauważyłam żeby wybielała jakoś znacznie...
'chłyt marketingowy'

Cytat:
Nauczyłam się wszystkich tematów z histy także jutro tylko powtórzę i mogę pisać sprawdzian w piątek
Ale Ty się dużo uczysz! Pewnie same piątki w dzienniku masz! będzie kolejna

Cytat:
A ojciec jak mnie wkurzył wczoraj wieczorem.. pytałam mamy czy ma mleczko do demakijażu gdzieś i on był w pokoju, oczywiście musiał sypnąć komentarzem "mordę wysmarujesz a potem nie masz czym zmyć" czasem mam taką ochotę mu wygarnąć co o nim myślę, wieśniak taki mysli że jest nie wiadomo kim..
O kurde współczuję takiego ojca biednaś

Cytat:
Dziewczynki moje kochane klikam Wam jak tylko siądę na chwilkę na lapka ale czarno to widzę, strasznie ciężko się wbić wyżej
Dziękujemy! może uda nam się na coś załapać

Cytat:
Byłam też w Biedronce na drobnych zakupach i kupiłam sobie flaki po zamojsku nieraz mam ochotę na coś takiego a wyobraźcie sobie że cały słoik czyli 500 ml ma tylko 242 kcal !!!!! także zjadłam sobie na obiad słoik flaków :P
To rzeczywiście mało kcal jak na flaki problem w tym, że ja flaków nie lubię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-23, 20:02   #3037
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa był ten kolega męża co chce wynająć mieszkanie od nas i dał mi zaliczkę więc jestem już pewna że mamy lokatora teraz tylko umowę najmu muszę przyszykować. Aaaa jutro idę do fryzjera !!!!! podciąć piórka mam przyjść tak o 13-14.
Super! Już nie musisz się martwić

Dużo podcinasz? czy tylko wyrównujesz?

Cytat:
A z dietką dziś średnio :/ bo zjadłam loda włoskiego z maszyny i to w kubeczku z bitą śmietaną i owocami przepyszny był....

A ja już jestem zmęczona tą dietą... już nie mam pomysłu co jeść w kółko jem to samo... rzy.gać mi się chce jak patrzę na serek wiejski

Cytat:
aaa i kupiłam sobie dwie rolki folii
nnej samoprzylepnej także zaraz idę nogi smarować i owijać
To taka zwykła kuchenna? Naprawdę? I jak Ty się tym owijasz? Na długo to starcza?

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Klikamy,klikamyNam też zależy,by wspólnymi siłami, wygrała przynajmniej jedna z Was,a raczej nas

Ja też po pracy marzę jedynie o łóżku... ale ostatnio mobilizuję się przynajmniej do zrobienia brzuszków i tych przeklętych nożyc

Cytat:
DOba znowu jest dla mnie za krotka ostatnimi czasy
Dla mnie też
Stary 2012-05-23, 20:06   #3038
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson pewnie, że pamiętamy
Zoska a wiesz, że też się ostatnio zastanawiałam nad glorią, ale chyba nie kupię nie miałam jej, a właśnie opinie na jej temat są albo bardzo dobre, albo wręcz przeciwnie także przykro mi, ale nie mogę Ci pomóc w tej sprawie. Ale jak sie zdecydujesz to daj znać
Cocktail a ile płacisz za kallosa z przesyłką? bo mi też by się przydało kupić, ale szkoda mi dać 20zł na maskę, bo mam jeszcze dwie z Pantene i waxa i resztkę kallosa.
Jak znajdziesz jantar w jakiejś aptece to daj znać, bo ja też bym bardzo chciała kupić, a w dwóch aptekach widziałam tylko mgiełki nawilżające.
Mureczko brawo za ćwiczenia
Ja nożyc nienawidzę i nigdy nie będę robić
Zoska klikam Ci cały czas na pewno zaraz wskoczysz do rankingu
Pioson a gdzie kupiłaś Jantar? i po jakim czasie efekty zauważyłaś?
Monia cieszę się, że kolega wpłacił już zaliczkę teraz macie już z głowy i nie musisz się martwić aaa no i czekam na zdjęcia w spodenkach

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Mureczko nie przejmuj się ojcem najlepiej jednym uchem wpuścić, a drugim wypuścić
Heroine też tak miałam z serkiem wiejskim do teraz jakoś mnie do niego nie ciągnie Może przeżuć się na twarożek ja dziś znów jem ze szczypiorkiem i rzodkiewką pychotka jest
Stary 2012-05-23, 20:12   #3039
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine też tak miałam z serkiem wiejskim do teraz jakoś mnie do niego nie ciągnie Może przeżuć się na twarożek ja dziś znów jem ze szczypiorkiem i rzodkiewką pychotka jest
No jem na zmianę... i też już mi uszami wychodzi dawno nie jadłam pasty jajecznej
Stary 2012-05-23, 20:14   #3040
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mama kupiła mi pastę Colgate od tego osadu (jest na niej napisane że wybiela zęby też, ale czy to prawda? używa któraś z Was tej pasty? dokładnie nazywa się Advanced Whitening), płyn do płukania Denivit i żel na dziąsła. Także mam nadzieję że coś się da z tym zrobić, a jak nie to wtedy pójdę do dentystki żeby mi usunęła ten osad
Nauczyłam się wszystkich tematów z histy także jutro tylko powtórzę i mogę pisać sprawdzian w piątek
Dziś nadal upał i już mam tego dość, pewnie w weekend będzie padało znając życie Ale teraz to już niech da spokój bo siedzę w szkole cała mokra
A ojciec jak mnie wkurzył wczoraj wieczorem.. pytałam mamy czy ma mleczko do demakijażu gdzieś i on był w pokoju, oczywiście musiał sypnąć komentarzem "mordę wysmarujesz a potem nie masz czym zmyć" czasem mam taką ochotę mu wygarnąć co o nim myślę, wieśniak taki mysli że jest nie wiadomo kim..
Oj takie zwykłe pasty to raczej nic nie dają ja już używałam tylu i jakos nie zauwazylam efektu Za to jeśli ktoś chce wybielić to polecam z czystym sumieniem białą perłe ja używałam i jest super teraz też kupiłam bo byla w promocji w superpharm za 50zł ale nakładki dalam tż bo podzielilismy sie na pół a ja zapomnialam ze swoje wytrzucilam i jestem bez musze zamówić Paski whitestreps tez mialam ale po nich strasznie zęby bolą.
A co do Twojego taty to moj jakby mi tak pojechał to oj wojna by była bo ja niestety nie przejde spokojnie jak ktos mi pierdzieli głupoty kupilam sobie snowboard to tez juz gadal ze zabawki sobie kupuje, także chwała ze na rolki nic nie powiedział :d
Stary 2012-05-23, 20:17   #3041
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Mama kupiła mi pastę Colgate od tego osadu (jest na niej napisane że wybiela zęby też, ale czy to prawda? używa któraś z Was tej pasty? dokładnie nazywa się Advanced Whitening), płyn do płukania Denivit i żel na dziąsła. Także mam nadzieję że coś się da z tym zrobić, a jak nie to wtedy pójdę do dentystki żeby mi usunęła ten osad
Dziś nadal upał i już mam tego dość, pewnie w weekend będzie padało znając życie Ale teraz to już niech da spokój bo siedzę w szkole cała mokra
JA kiedyś używałam tej Colgate ale efektów po niej nie widziałam żadnych. Teraz używam tylko Denivit
A Twój stary to na prawdę! popier-do-li-ło mu się na starość we łbie.... :/ no ale cóż zrobić :/ jeszcze rok i się go pozbędziesz
Aaaa zapomniałam Ci powiedziec że mój mąż poznał kolesia który przyjmuje ludzi do pracy na szparagi w Bruchsal. I mają dobry kontakt ze sobą także jakbyśmy nie znaleźli nic lepszego na początek to może coś uda się załatwić z tym kolesiem jeśli Wy będziecie chcieli oczywiście

Co do mleczka do demakijażu to zapomniałam Wam powiedzieć że ja od miesiąca używam to : http://www.mooby.pl/media/catalog/pr...awilzajace.jpg
Te mleczka sa w Biedronce też za 14 zł o ile dobrze pamiętam. Chodzi mi o to że po prostu niema nic lepszego do zmazywania makijażu !!!! no rewelacja!! pięknie się wszystko zmywa no i przede wszystkim ani odrobinkę nie szczypie w oczy!!! Do końca życia będę to używać, a ta butla starczy na bardzooo długo! Zawsze kupowałam jakieś drogie mleczka do demakijażu które i tak strasznie szczypały w oczy i musiałam po 2-3 waciki marnować na jedno oko... a teraz? jeden wacik wystarcza bez problemu! i mogę nawalić mleczka do oka i nic nie zaszczypie. Na prawdę dziewczyny polecam Wam to z czystym sumieniem!!! Niema nic lepszego!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:19   #3042
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail gdzie w końcu rolki kupiłaś?
Stary 2012-05-23, 20:21   #3043
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a ile płacisz za kallosa z przesyłką? bo mi też by się przydało kupić, ale szkoda mi dać 20zł na maskę, bo mam jeszcze dwie z Pantene i waxa i resztkę kallosa.
Jak znajdziesz jantar w jakiejś aptece to daj znać, bo ja też bym bardzo chciała kupić, a w dwóch aptekach widziałam tylko mgiełki nawilżające.
Ja zamawiałam z koleżanką to wyszło 9,90 za maske i 15 przesylka na pol to i tak sie oplaca
No jak znajde to dam znać a jak nie znajde to zamawiam na all jakbys chciał o ile odrazu nie kupie bo z kolezanka bym zamawiala to przesylka zawsze mniej

Cytat:
JA kiedyś używałam tej Colgate ale efektów po niej nie widziałam żadnych. Teraz używam tylko Denivit
A Twój stary to na prawdę! popier-do-li-ło mu się na starość we łbie.... :/ no ale cóż zrobić :/ jeszcze rok i się go pozbędziesz
Aaaa zapomniałam Ci powiedziec że mój mąż poznał kolesia który przyjmuje ludzi do pracy na szparagi w Bruchsal. I mają dobry kontakt ze sobą także jakbyśmy nie znaleźli nic lepszego na początek to może coś uda się załatwić z tym kolesiem jeśli Wy będziecie chcieli oczywiście

Co do mleczka do demakijażu to zapomniałam Wam powiedzieć że ja od miesiąca używam to : http://www.mooby.pl/media/catalog/pr...awilzajace.jpg
Te mleczka sa w Biedronce też za 14 zł o ile dobrze pamiętam. Chodzi mi o to że po prostu niema nic lepszego do zmazywania makijażu !!!! no rewelacja!! pięknie się wszystko zmywa no i przede wszystkim ani odrobinkę nie szczypie w oczy!!! Do końca życia będę to używać, a ta butla starczy na bardzooo długo! Zawsze kupowałam jakieś drogie mleczka do demakijażu które i tak strasznie szczypały w oczy i musiałam po 2-3 waciki marnować na jedno oko... a teraz? jeden wacik wystarcza bez problemu! i mogę nawalić mleczka do oka i nic nie zaszczypie. Na prawdę dziewczyny polecam Wam to z czystym sumieniem!!! Niema nic lepszego!
No co TY musze chyba kupić to mleczko bo teraz używaz żelu do demakijażu z biedronki firmy bebeauty za 5 zł i jest super
Stary 2012-05-23, 20:25   #3044
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ok to jak byś nie znalazła i miałbyś zamiar zamawiać, to mi też zamów a może jak będziesz w Nysie to tam prędzej dostaniesz gdybyś gdzieś w Nysie kupowała to też mi możesz wziąć jeżeli to nie będzie problem
Stary 2012-05-23, 20:29   #3045
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ok to jak byś nie znalazła i miałbyś zamiar zamawiać, to mi też zamów a może jak będziesz w Nysie to tam prędzej dostaniesz gdybyś gdzieś w Nysie kupowała to też mi możesz wziąć jeżeli to nie będzie problem
Jasne jak znajde to kupie
Dziewczyny może polecicie mi jakies serum czy balsam antycellulitowy mam ten z eveline ale ja tego efektu chłopdzenia nie mogłam znieść siedziałam z suszarką przez 15 minut także ten nie wchodzi w gre
Stary 2012-05-23, 20:31   #3046
murka04
Zadomowienie

Czyli tak jak myślałam, chwyt marketingowy Ale dentystka powiedziała że jakby nie było poprawy to mam przyjść i ona usunie, w sumie nie wiem czemu nie od razu no ale dobra.
heroine uczę się sporo to fakt ale oceny i tak nie są zadowalające, strasznie dużo wymagają w mojej szkole, a nic co by się przydało w życiu
medzik a ja powiem Ci że lubie te nożyce mimo że są takie ciężkie A może właśnie dlatego, bo wiem że coś dają czuję te mięśnie mocno
Ojcem się nie przejmuję a przynajmniej się staram, w sumie to się odezwał do mnie może 2 raz od kilku miesięcy.
coctail o kurczę za 50zł ta biała perła to mnie nie stać nawet jeżeli efekty są fajne ja wolę unikać wojen z nim.. po prostu z nim nie rozmawiam
monia to mi odebrałyście ostatnią nadzieję co do tej pasty hehe a jemu nie na starość zawsze taki był, ale w dupie z nim będzie potrzebował pomocy na starość to zobaczy jak mu pomogę wtedy
O fajnie że zna Twój mąż kogoś takiego, my przecież chcieliśmy na początek nawet wyjechać na zbiory zarobić pieniążki Dziękuję że pamiętasz o nas

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:36   #3047
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli tak jak myślałam, chwyt marketingowy Ale dentystka powiedziała że jakby nie było poprawy to mam przyjść i ona usunie, w sumie nie wiem czemu nie od razu no ale dobra.
heroine uczę się sporo to fakt ale oceny i tak nie są zadowalające, strasznie dużo wymagają w mojej szkole, a nic co by się przydało w życiu
medzik a ja powiem Ci że lubie te nożyce mimo że są takie ciężkie A może właśnie dlatego, bo wiem że coś dają czuję te mięśnie mocno
Ojcem się nie przejmuję a przynajmniej się staram, w sumie to się odezwał do mnie może 2 raz od kilku miesięcy.
coctail o kurczę za 50zł ta biała perła to mnie nie stać nawet jeżeli efekty są fajne ja wolę unikać wojen z nim.. po prostu z nim nie rozmawiam
monia to mi odebrałyście ostatnią nadzieję co do tej pasty hehe a jemu nie na starość zawsze taki był, ale w dupie z nim będzie potrzebował pomocy na starość to zobaczy jak mu pomogę wtedy
O fajnie że zna Twój mąż kogoś takiego, my przecież chcieliśmy na początek nawet wyjechać na zbiory zarobić pieniążki Dziękuję że pamiętasz o nas
No fakt tania nie jest Kiedyś sobie kupisz A tata w takim razie si enie przyjmuj
Stary 2012-05-23, 20:39   #3048
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko a ja nie lubię ćwiczeń, które mnie za bardzo męczą

A w ogóle zapomniałam zameldować 20 minut hula hop i 220 brzuszków
No ale, żeby nie było tak pięknie to zjadłam dziś loda, na obiad schabowego i dużą paczkę Lays o smaku tzatziki z Tż na pół, oczywiście ja zjadłam większe pół a nie licząc tego to reszta jedzenia ok aaa i teraz Tż mnie kusi lodem, bo zaraz będzie jadł
Stary 2012-05-23, 20:43   #3049
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde zaciekawiłaś mnie tym mleczkiem muszę wypróbować

Cytat:
Dziewczyny może polecicie mi jakies serum czy balsam antycellulitowy mam ten z eveline ale ja tego efektu chłopdzenia nie mogłam znieść siedziałam z suszarką przez 15 minut także ten nie wchodzi w gre
Boże ja ostatnio jak jeszcze nie było tych upałów posmarowałam się tym balsamem chłodzącym i tak jak Ty myślałam, że mnie ku.r.wica weźmie jezusmaria normalnie nie mogłam się zagrzać ubrałam się od stóp do głów, wlazłam pod kołdrę i siedziałam tam z godzinę

a próbowałaś taki pomarańczowy z Lirene? o ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html

albo serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...we-na-noc.html

Cytat:

No właśnie powinna Ci od razu usunąć, a nie będziesz się bawić w jakieś pasty

a tam, na pewno nie jest tak źle

Cytat:
A w ogóle zapomniałam zameldować 20 minut hula hop i 220 brzuszków
No ale, żeby nie było tak pięknie to zjadłam dziś loda, na obiad schabowego i dużą paczkę Lays o smaku tzatziki z Tż na pół, oczywiście ja zjadłam większe pół a nie licząc tego to reszta jedzenia ok aaa i teraz Tż mnie kusi lodem, bo zaraz będzie jadł
Zaszalałaś ale i tak nic Ci nie będzie

a to kusiciel z tego Twojego TŻ-ta
Stary 2012-05-23, 20:45   #3050
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O kurde zaciekawiłaś mnie tym mleczkiem muszę wypróbować

Boże ja ostatnio jak jeszcze nie było tych upałów posmarowałam się tym balsamem chłodzącym i tak jak Ty myślałam, że mnie ku.r.wica weźmie jezusmaria normalnie nie mogłam się zagrzać ubrałam się od stóp do głów, wlazłam pod kołdrę i siedziałam tam z godzinę

a próbowałaś taki pomarańczowy z Lirene? o ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html

albo serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...we-na-noc.html

No właśnie powinna Ci od razu usunąć, a nie będziesz się bawić w jakieś pasty

a tam, na pewno nie jest tak źle

Zaszalałaś ale i tak nic Ci nie będzie

a to kusiciel z tego Twojego TŻ-ta
Dlatego ja nie chce żadnego chłodzącego jest jeszcze rozgrzewający z eveline moze wypróbuje Bo teraz wykończylam serum z avonu i balsam z biedronki
Stary 2012-05-23, 20:48   #3051
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nie chce żadnego chłodzącego jest jeszcze rozgrzewający z eveline moze wypróbuje Bo teraz wykończylam serum z avonu i balsam z biedronki
Powiem Ci, że ten rozgrzewający jest jeszcze gorszy no dobra, może nie gorszy, ale tak samo mnie wq.rwia nie mogę powstrzymać się od drapania wszędzie mnie swędzi okropne piekące uczucie
Stary 2012-05-23, 20:51   #3052
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że ten rozgrzewający jest jeszcze gorszy no dobra, może nie gorszy, ale tak samo mnie wq.rwia nie mogę powstrzymać się od drapania wszędzie mnie swędzi okropne piekące uczucie
hah to co ja mam teraz kupić
Stary 2012-05-23, 20:51   #3053
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj tak ja sie ciesze ze ten rozgrzewajacy wykonczyłam z wielkim trudem
Tak mnie paliło jakby mnie ktos przypiekał wsciec sie mozna było

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:58   #3054
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hah to co ja mam teraz kupić
no to mamy problem

Cytat:
A myślałam, że tylko ja jestem taka wrażliwa
Stary 2012-05-23, 21:12   #3055
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne jak znajde to kupie
Cytat:
Ja się włąsnie wysmarowałam tym Eveline czerwonym rozgrzewającym do tego owinęłam całe nogi folią i zaczyna mnie parzyć ale póki co daje radę jest fajnie i gorąco się robi coś czuję że takie zabiegi mi sporo pomogą jeszcze musze sobie kupić taki masażer i będę jeździła nim po tych owiniętych udach
Ale parzy !!!!! no ale jeśli to pomoże to wytrzymam

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Monia cieszę się, że kolega wpłacił już zaliczkę teraz macie już z głowy i nie musisz się martwić aaa no i czekam na zdjęcia w spodenkach
no nawet nie wiesz jak ja się cieszę mam juz to z głowy

zdjęcia w spodenkach juz mam na telefonie. Zaraz wrzuce

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Dużo podcinasz? czy tylko wyrównujesz?

A ja już jestem zmęczona tą dietą... już nie mam pomysłu co jeść w kółko jem to samo... rzy.gać mi się chce jak patrzę na serek wiejski

To taka zwykła kuchenna? Naprawdę? I jak Ty się tym owijasz? Na długo to starcza?

wyrównuje tylko chcę tak samo obciąć jak Coctail

Ja serka wiejskiego już w ogóle nie jem :P nawet go nie kupuję :P

tak, to taka zwykła folia kuchenna samoprzylepna
Owijam sobie całe uda, tak z dwie warstwy tej foli kładę. Na długo starcza bo jedna rolka ma 20 metrów więc na jakiś czas będzie a rolka kosztuje u mnie 1,60 więc taniocha

jezuuuuuuuuuu jak piecze!!!!!!!! ale DAM RADĘ ide przysiady robić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:17   #3056
pipson
Zadomowienie

Meedzik, jantar kupilam w galerii krakowskiej, ale naszukalam sie jak dzika :/

Coctail, ja moge Ci polecic linie rebuild ziaji- ta w czarnych opakowaniach- rewelacja, poczytaj na kwc opinie

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:20
Stary 2012-05-23, 21:23   #3057
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wyrównuje tylko chcę tak samo obciąć jak Coctail

Ja serka wiejskiego już w ogóle nie jem :P nawet go nie kupuję :P

tak, to taka zwykła folia kuchenna samoprzylepna
Owijam sobie całe uda, tak z dwie warstwy tej foli kładę. Na długo starcza bo jedna rolka ma 20 metrów więc na jakiś czas będzie a rolka kosztuje u mnie 1,60 więc taniocha

jezuuuuuuuuuu jak piecze!!!!!!!! ale DAM RADĘ ide przysiady robić
To dobrze, bo masz piękne włosiska

ja też chyba na jakiś czas odstawię...

Hmm, zaintrygowałaś mnie tą folią może wypróbuję

Domyślam się, że piecze jeszcze przysiady z tą folią robisz? szaloooona
Stary 2012-05-23, 21:35   #3058
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Meedzik, jantar kupilam w galerii krakowskiej, ale naszukalam sie jak dzika :/

Coctail, ja moge Ci polecic linie rebuild ziaji- ta w czarnych opakowaniach- rewelacja, poczytaj na kwc opinie
Właśnie czytałam opinie i juz dawno mnie ciekawił z ziaji mam tez oliwke do masażu antycellulitowa
Stary 2012-05-23, 21:37   #3059
pipson
Zadomowienie

coctail, to sie nie zastanawiaj, jest swietne : ) szczegolnie to serum drenujące i to w słoiczku, nie pamietam teraz dokladnie nazwy..
a mnie interesuje zawsze ta oliwka fajna? ;>
Stary 2012-05-23, 21:39   #3060
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
coctail, to sie nie zastanawiaj, jest swietne : ) szczegolnie to serum drenujące i to w słoiczku, nie pamietam teraz dokladnie nazwy..
a mnie interesuje zawsze ta oliwka fajna? ;>
tyko właśnie wyczytałam że to serum drenujące też mrozi ;/ A ja oliwke stosuje do masowania bańkami Ja ją lubie to moje 2 opakowanie wcześniej miałam jeszcze w żelu wyszczuplającą też fajna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości