Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 20:22   #1171
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Jutro umyję ją dobrze w nadmanganianie i pobierzemy jeszcze raz.
Liczne bakterie też wyszły, ciekawe jakie, na posiew się czeka
3 dni... dopiero po wynikach posiewu można dobrać antybiotyk.
Marina nie mam nawet numeru do niej, chodzimy prywatnie, a jutro nawet na wizytę nie ma d niej miejsc, zresztą co mi powie? żeby powtórzyć badanie i czekać na posiew...
Jeszcze 3 tyg temu robiliśmy jej analizę kontrolnie i było wsio ok, skąd to się wzieło

Agadus dzięki

Noc mam z bani.
Siedzę i wyję.
Czekam na tż, on to dopiero się przejmie..
Stary 2012-05-23, 20:41   #1172
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

witam w klubie
ach te choróbska

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

no pewnie!

[/CENTER]
dołączam do życzeń

tak śmiej się śmiej ja tu cierpię.....

Cytat:
właśnie miałam pytać Cię kiedyś jakie Sara ma ciemiączko - u nas też jeszcze jest - wprawie nieduże 1,5 cm x 1 cm ale jest jeszcze, daję wit D ale u nas spore było ciemiączko i lekarka nadal kazała dawać bo Julka chyba ma obniżone przyswajanie wit D i trzeba suplementować nadal żeby ładnie zarosło.

a u Waszych maluchów są jeszcze ciemiączka? a jeśli mają jeszcze to jak duże tak około?

u Żbika coś około 0,5cm

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość

Pytanko na szybkiego - co zabrać na basen . Właśnie się wybieramy po raz pierwszy .
u nas szał robi piłeczka

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
sĄ wyniki moczu sary
Wyć mi się chce.
Białko 24, liczne leukocyty, kolor mętny, ph za wysokie, cięzar też
I ta próba sulkowitcha również nieprawidłowa, wyszło 0- czyli niedobór wit d...

Boże...tak się boję.
może fakt wynik zafałszowany zrób jeszcze raz będzie dobrze jesteś super mama wyłapałaś że coś jest nie teges brawo teraz powalczycie i Sarita wyjdzie na prostą!

uwaga ! operacjia Haniołka bedzie najprawdopodobniej jutro więc włączamy kciuki moc pozytywnego myślenia, modlitwy, egzorcyzmy, tańce vodu co kto umię bo nasza dziewczynka nas potrzebuję laski mobilizacja!!!
Stary 2012-05-23, 20:46   #1173
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:

Noc mam z bani.
Siedzę i wyję.
,będzie dobrze, i gratuluję zdania egzaminu

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

uwaga ! operacjia Haniołka bedzie najprawdopodobniej jutro więc włączamy kciuki moc pozytywnego myślenia, modlitwy, egzorcyzmy, tańce vodu co kto umię bo nasza dziewczynka nas potrzebuję laski mobilizacja!!!
tak tak jutro, bo Mdzia mi pisała smska, wiecie co boję się o Hanię, bo to poważna operacja, Boże spraw żeby wszystko było dobrze

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 20:51   #1174
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
juz zaczynam zaciskac kciuki!!

HANULA trzymaj sie!!!!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:02   #1175
Natka_
Zakorzenienie

Patik przykro mi, że takie wyniki Wam wyszły

HANIU ZACISKAMY Z DOMKIEM ZA CIEBIE KCIUKI Z CAAAAAŁYCH SIŁ!!!!!!!!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:04   #1176
youyou
Zakorzenienie

Ja tez trzymam mocne kciuki za Hanię

Patik spokojnie, dobrze że intuicja podpowiedziła Ci wyzytę u lekarza i zrobiliście badania. Ale mogą one być zafałszowane przez złe pobranie, poczekajcie na posiew
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:16   #1177
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Patki napewno źle pobrany mocz, na posiew nie ma nawet co czekać. Będzie pełno bakterii, musicie powtorzyć badanie. Nie stresuj się też za bardzo, bo jakby była infencja to z gorączką i to ok.40*C

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:17   #1178
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Haneczko kochana Zaciskam z całej sił kciuki i wierze ze operacja uda się i twoje serduszko będzie zdrowe.

Hej mamolinki

Zaległe życzenia dla
Mojego ulubieńców Tymona
Haneczko i Blaneczki i Julci

I dla dzisiejszych solenizantow
Krzysia szymula
Nelci i Malwinki
Patik
Cytat:
Napisane przez brumek

1. Tak myślałam Ale ja się, kurcze, boję tych nocy...
2. Takich typowych drzemek nie ma. Ale od 2-3 miesięcy przysypia podczas karmienia i wtedy sobie śpi 15-20 minut.
A gratulować też nie ma jeszcze czego. Bo on jeszcze tego nie opanował. Podciąga się, ale pupa leci na boki, nóżki sieę jeszcze uginają. Jak podtrzymam pupę przez chwilkę i złapie równowagę, to wtedy stoi już sam przez jakiś czas. Ale to jeszcze nie jest samodzielne i pewne stanie.

[/COLOR]Teliczku, jeszcze miałam się pytać - jak Jaś sobie poradził z tą cytryną? Widziałam na zdjęciach że ją żuł Bo dla mnie to rzecz niewykonalna - zjeść takie cuś Chociaż mój mąż wcina...
A Jaś? Nie pluł nią potem na wszystkie strony świata?
brumeczku miałam pisać o tych nocach, w hotelu poprosilamo łóżeczko turystyczne i postawiłem je koło naszego łóżka. Janek nie miał problemów z zasypianiem bo on padał ze zmęczenia. Ale żeby nie było tak cudownie budził się tak jak w domu czyli średnio 3 razy w nocy i nad ranem zabieralam go do nas do łóżka.

A widzisz wtedy się pospieszylam więc dziś gratuluje wyczynu no i muszę wyznac ze spryciasz z Tymonja, te szcebelki to są wykrecane/ wyciąganie?

Cytryny wiem ze to jeszcze nie temat dla Jasia ale on uwielbia je i na początku się składki a potem już lize jak szalony

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej
Tęsknił ktoś?

Alez gorący dzień
W pracy tez gorący okres. Zaproponowano mi podróż do Indii na kilka dni ale nie wyobrażam sobie zostawić jasia ( choć nie ukrywam ze chciałabym bardzo- ale sama bym umarła z tęsknoty)
Zamiast mnie deleguje koleżankę z pracy

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:18
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:18   #1179
Marina1
Zakorzenienie

haniu ja już się modlę i myślę o tobie intensywnie !
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:24   #1180
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Brumek szok. Jak on te szczebelki wyjął u nas to ja ledwo wyciągam. Ty lepiej zamknij drzwi, bo Ci jutro z domu wyjdzie

Cytat:
sĄ wyniki moczu sary
Wyć mi się chce.

Boże...tak się boję.
kochana, nie martw się na zapas bo takie wyniki mogą być skutkiem niesterylnego pobrania moczu, zrobicie powtórkę badań i wtdey będziecie mieli pewność co i jak, i nie martw się - będzie dobrze
u nas też jest lekki niedobór i utrudnione wchłanianie wit. d - stąd były te boleści po Devikapie u Juli ....

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
na szybciutko:

brumku kupiłam dzięki Tobie taniej kremik z rossa

Beatko fajne to pianinko, u nas Igor dostał po moim bracie, chyba bezfirmowe jest, ale własnie fajne, bo mechaniczne.
no własnie z tych mechanicznych to na all tylko to little tikes znalazłam - ale niedrogo kupiłam - 13zł plus przesyłka - czekam aż przyjdzie

a garnuszek FP kupiłam na tej aukcji - spiewa i mówi po polsku - wszystkie klocki niezniszczone i kompletne.
http://allegro.pl/garnuszek-na-klocu...337693619.html

Na aukcji pisało że nie działa przycisk kółko - a ja zdolna baba rozkręciłam garnuszek na śrubkach i się okazało że w środku odczepił się jeden maleńki kabelek w środku przy tym przycisku od kółka taki co był przylutowany - zamocowałam go na miejsce tak żeby się trzymał i łączył i wsio działa

i mam garnuszek z wszystkimi funkcjami już

Cytat:
Jutro umyję ją dobrze w nadmanganianie i pobierzemy jeszcze raz.
Liczne bakterie też wyszły, ciekawe jakie, na posiew się czeka
3 dni... dopiero po wynikach posiewu można dobrać antybiotyk.
Noc mam z bani.
Siedzę i wyję.
pobieraliście mocz na szybko więc bakterie w posiewie z pewnością wyjdą. Nie smutaj Patik, rozumiem że się martwisz ale nie ma co na zapas się zamartwiać, powtórzycie badania i będzie wiadomo.

Cytat:

kciuki mega mega mega mocne za Hanię :pro si:

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:27
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:31   #1181
Madziulka_17
Wtajemniczenie

za Hanię! Nie przestaję o niej myśleć

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:35   #1182
patik87
Zakorzenienie

Pieleszka jestem z Tobą

Obawiam się, że wynik nie był spowodowany zanieczyszczeniem podczas pobrania.
Sara ma podrażnione czerwone ujście do pochwy, odparzenie wokół niej, widać że zmiana pieluchy nie jest dla niej przyjemna, pewnie piecze...i ten śluz...
Powtórzę badanie atak czy siak.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:38
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:38   #1183
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

jeśli ktoś chce - to można próbowac łapać okazje - skończyła się aukcja Garnuszka FP dzisiaj ale nie było ofert kupna - może gość zgodziłby się sprzedać komuś za cenę wywoławczą poza allegro bo nie było chętnych na licytacje
cena - jak za darmo!
łapcie - - - - kto pierwszy ten lepszy
http://allegro.pl/garnuszek-na-klocu...365974829.html

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:40
Stary 2012-05-23, 21:39   #1184
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Udało się nakręcić?

Cytat:
Sara wygląda na zdrową. Gradło ,osłuchowo ok. Dziąsła napuchnięte.
Mamy zrobić analize i posiew moczu, i jakąś próbę Sch...cośtam-- Sara nadal ma duże ciemię, badanie na obecność wit d czy coś takiego.
Co najlepsze, siuśki łapaliśmy w luxmedzie na miejscu
Godzinę warowania przy niej na przewijaku, jakoś się udało złapać 30 ml, reszta na nas poleciała i wszystko dookoła
To czekamy na wyniki

Cytat:
Brumku dziękuję! mi dalej nie działa rossnet. A czy z tym zapisanym kodem ( bo nigdy nie kupowałam z kodami w rossie nic) wystarczy podejść do kasy?
Widzę że już Ci dziewczyny odpowiedziały

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
1. Głupio mi tak wpadać i wypadać, ale kończę pisać pracę.
2. Zostaly mi już tylko jakieś poprawki, wstęp i zakończenie. Mam nadzieje, że uda mi się szybko z tym uporać.
3. Brumiątko stoi
4. Domek ma się już super, humor wrócił, zęby dalej idą (mamy już 3 na wierzchu). Więc męczyły go chyba bardziej te pleśniawki niż ząbki, bo teraz jak ręką odjął.
5.Skubaniec sam wchodzi i schodzi z łóżka. Koło łóżka ma postawiony taki podest,wspina się na nigeo i na łóżko.
1. I słusznie

2. Ja tez mam nadzieję Ale w sumie to jestem pewna, że świetnie napisałaś i wszystko pójdzie jak po maśle
3. Nooo
4. Dobrze że mu ulżyło
5. Wow! Pokaż jakiś nowy filmik z jego wyczynami, co?

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Właśnie wyciągnęliśmy dzieciakom basen, napełnia się wodą i po południu będą się pluskać

Ja jadę zaraz do fryzjera, robię na głowie małą rewolucję, zawsze miałam ciemne włosy a umówiłam się na dekoloryzację i szaleję i nakładam jakiś kasztanowy/rudy
Zawsze mi się taki kolor marzył lecz nigdy nie miałam odwagi, ale zgadałam się z dziewczyną która mnie czesała na wesele że by mi pasował i stwierdziłam że raz się żyje
To się nazywa życie: ogród, basenik, słońce i jeszcze fryzjer na dokładkę

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Brumek szok. Jak on te szczebelki wyjął u nas to ja ledwo wyciągam. Ty lepiej zamknij drzwi, bo Ci jutro z domu wyjdzie
Słuszna uwaga
U nas je wystarczy do dołu mocno docisnąć i wyłażą. I on to odkrył Ale już więcej się nie wydostanie Najpierw myślałam, żeby po prostu łóżeczko odwrócić tak, żeby te szczebelki były przy ścianie, ale się wystraszyłam, że jak wyjmie i zacznie wychodzić, to się zaklinuje między łóżkiem a ścianą i będzie (co najmniej) płacz. A na stałe ich przyklejać też nie chciałam, bo pewnie kiedyś to wyjmowanie się przyda. Więc mąż w końcu nawiercił w szczebelkach od spodu małe dziurki i je przykręcił na śrubki. I teraz ani drgną
To się biedne dziecko rano zdziwi

Cytat:
sĄ wyniki moczu sary
Wyć mi się chce.

Boże...tak się boję.
Ojej, jakaś infekcja
Słuchaj, a może próbka źle pobrana, skoro w takich partyzanckich warunkach to robiliście?

Cytat:
brumku kupiłam dzięki Tobie taniej kremik z rossa

Cytat:
a u Waszych maluchów są jeszcze ciemiączka? a jeśli mają jeszcze to jak duże tak około?
Tymek ma ok. 0,5x0,5 cm. A jak się urodził miał 1x1 więc i tak małe.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Pytanko na szybkiego - co zabrać na basen . Właśnie się wybieramy po raz pierwszy .
Duży ręcznik, pieluchy do pływania, zabawkę, która nie tonie, żel do mycia ciałka i jakiś krem/balsam, żeby posmarować, bo ta basenowa woda jednak mocno wysusza. I kaska na bilet

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Brumek Tymek już taki dorosły . Już dawno miałam pisać, że wyglądasz na 10 lat młodszą .

kliknijcie mnie czasem, bo spadam
Dziękuję,wiem
I klikam
Stary 2012-05-23, 21:44   #1185
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
1.Zaległe życzenia dla
Mojego ulubieńców Tymona

2. brumeczku miałam pisać o tych nocach, w hotelu poprosilamo łóżeczko turystyczne i postawiłem je koło naszego łóżka. Janek nie miał problemów z zasypianiem bo on padał ze zmęczenia. Ale żeby nie było tak cudownie budził się tak jak w domu czyli średnio 3 razy w nocy i nad ranem zabieralam go do nas do łóżka.

3. A widzisz wtedy się pospieszylam więc dziś gratuluje wyczynu no i muszę wyznac ze spryciasz z Tymonja, te szcebelki to są wykrecane/ wyciąganie?

4. Cytryny wiem ze to jeszcze nie temat dla Jasia ale on uwielbia je i na początku się składki a potem już lize jak szalony

5. W pracy tez gorący okres. Zaproponowano mi podróż do Indii na kilka dni ale nie wyobrażam sobie zostawić jasia ( choć nie ukrywam ze chciałabym bardzo- ale sama bym umarła z tęsknoty)
Zamiast mnie deleguje koleżankę z pracy
1.
2. Czyli niczym sie te noce nie różniły ok krajowych To i tak fajnie
3.Dziękuje, dziękuję
Szczebelki wyciągane. Ale już mąż zrobił tak, ze są na śrubkę i sobie dzieć nie poużywa jutro
4. Jak uwielbia, to jak najbardziej dla niego
Ale dziwię mu się
5. Indie Ale decyzję bez wahania i żalu podjęłabym taką samą

Cytat:
Na aukcji pisało że nie działa przycisk kółko - a ja zdolna baba rozkręciłam garnuszek na śrubkach i się okazało że w środku odczepił się jeden maleńki kabelek w środku przy tym przycisku od kółka taki co był przylutowany - zamocowałam go na miejsce tak żeby się trzymał i łączył i wsio działa
Genialna jesteś, Beatko

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
O rany, Pileszko, jesteśmy z Wami!!!

Stary 2012-05-23, 21:50   #1186
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
!
Stary 2012-05-23, 21:51   #1187
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witajcie i znowu przepraszam - brak czasu na nadrobienie, choc fotki zobaczylam i sliczne!!!!!!!!!!!!!! ah te nasze dzieciaki

chwale sie od kilku dni Marysia staje w lozeczku i przy meblach i stoi. A jak sie ja wezmie za raczki, to sie jedna puszcza i chce sama. A raczkuje z predkoscia swiatla!!!

Operacja taty odlozona - okazalo sie ze ma cos na plucu (podejrzewaja przerzut). Ponadto ma "rezim sanitarny" bo podobno ma jakas bakterie. odwiedziny ograniczone do minimum. A najlepsze jest to ze mnie cos rozklada i nie pojde przeziebiona do niego, bo on ma zmniejsza odpornosc i moze sie zarazic.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:54   #1188
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Chciałam Wam pokazać Zuzy grzywkę a'la Lis (marzena ). Na nosie ślady po walce z kotem .
wow ale grzywacz sliczny

Cytat:
heja - wpadam wreszcie do Was na chwilę

i sie pochwalę zdjęciami
i Jula slodki blondas

Cytat:
my paste taka sama mamy a szczoteczke taka z dziurka colgate chyba, Szymon sam sobie zeby myje :P

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
wpadam na chwileczkę

Karolcia wczoraj zrobiła swoje pierwsze samodzielne dwa kroczki

Tak strasznie się cieszę, że zrobiła je przy mnie, jak juz byłam po pracy w domku

Dzisiaj idę do kina po pracy z tż - dziadki zostają z małą. Cieszę się jak idiotka - ostatni raz chyba rok temu byłam w kinie.

Pieleszka będę trzymac i nie puszczę!

zmykam do pracy
brawa dla Karolci

Cytat:
Ja się zastanawiam, czy takiej zwykłej wanienki małej na taras nie wystawić, bo basenik z zeszłego roku dziurawy
ja wystawiam ewentualnie miske :P
Cytat:
sĄ wyniki moczu sary
Wyć mi się chce.

Boże...tak się boję.
Bedzie dobrze, Patik

Cytat:
Noc mam z bani.
Siedzę i wyję.
a za to dostaniesz baty. Ja wiem, ze choroba dziecka, to nie przelewki ale Sara potrzebuje silnej mamusi. A jak przeplaczesz cala noc, to bedziesz miala sile?? Bierzemy sie w garsc i myslimy pozytywnie ale to juz

Brumku Tymek zrbil wam niezlego figla, sliczny jest

No i spoznione dla Tymona
Haneczki i Blaneczki i Julci

dla brata Szymka -Krzysia
Nelci i Malwinki
A my dziekujemy za zyczenia Wpadlam do was na chwilke, bo chlopaki spia snem sprawiedliwego. U nas goraco straszliwie. Bylismy caly dzien nad jieziorkiem. Szymon mial radoche.
Jutro wielkie przygotowania do przyjecia urodzinowego wiec zaraz ide spac.

Brunetko jak twoje zdrowie??
Stary 2012-05-23, 21:56   #1189
iustyna1
Wtajemniczenie

Hanysko trzymam wielkie kciuki za operację! Pieleszko a o Tobie myślę!

Patik . Nie stresuj się tak, dostanie leki i będzie dobrze
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:04   #1190
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

trzymam kciuki za Hanie

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:06   #1191
iustyna1
Wtajemniczenie

Klikajcie na Patika bo zaraz spadnie z listy!!!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-05-23, 22:10   #1192
jacieeeee
Wtajemniczenie

Hania masz moje i Domkowe kciuki
Patik będzie dobrze. Nie smuć się

Przepraszam, ale do reszty się nie odniosę bo padam na pysk. Dobranoc

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:18   #1193
Kajool
Zadomowienie

Haniu powodzenia jutro okruszku
Stary 2012-05-23, 22:19   #1194
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Klikajcie na Patika bo zaraz spadnie z listy!!!
zrobione - mnie tez wspomóżcie bo do jutra rana pewnie będę poza listą

Stary 2012-05-23, 22:19   #1195
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Patik zleje Ci dupsko zaraz. Jeszcze sie takie dziecko nie wychowało co w życiu nie chorowało. Jesteś antastyczną, troskliwą, cudowną mamą, bo zauważyłaś ze z Sarenką jest coś nie tak, zareagowałaś tak jak trzeba. No juz mi tu do pionu i głupot nie gadać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:44   #1196
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
dobry!
Mój brat wczoraj siedział i do 2 w nocy klikal
Stronaczek tylko jak mąż Ci będzie klikal to nie może w tego samego ip chyba. Dziewczyny wypowiedzcie się: tz może na mnie głosować z innego kompa ale w tej samej sieci? Nie może, nie?.
Chyba moze wlasnie... on ze swojego iphona bedzie klikal w pracy
moje pol rodziny tez zatrudnione, niezle Ci idzie, zalapiesz sie na wieksza nagrode jak tak dalej pojdzie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

I ja się witam dziś nieprzyzwoicie wczesną porą, bo moje dziecko przed chwilą - UWAGA UWAGA - wyjęło sobie dwa szczebelki i wyszło z łóżeczka Usłyszałam dźwięk skrzypiących drzwi od jego pokoju, lecę więc, patrzę, a on radośnie wyłazi z pokoju do przedpokoju.
woooow

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej
Tęsknił ktoś?
pewnie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
czesc

dzisiejsze misiaki pluszaki dla:
Szymona Kajool
Krzysia Shiry

Malwinki DaKaro
Korneli editki

podlaczam sie i ja... troche pozno ale chyba sie jeszcze liczy nie?

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Bardzo, bardzo wzruszające.
Siedze i ryczę...
http://www.godvine.com/Mother-s-Insp...-Boy-1484.html

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Gorąco...
ooo tak, tak jak lubie

Cytat:

Noc mam z bani.
Siedzę i wyję.
Oj biedna, bedzie dobrze

Cytat:

Ja umiem to wszystko co wymienilas, wiec zaraz po kolacji zabieram sie do roboty.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:49   #1197
dziubek79
Zakorzenienie

hej mamusie
ja z doskoku, nie nadrobię

hurtowe życzonka dla solenizantów
mam nadzieję,że wsio ok kochane , tęskno mi ale na razie brakuje czasu i nastroju na wizaż

w poniedziałek i środę sądne dni ...

buziaki dla Was i maluszków , mam nadzieję,że wrócę na stałe lada tydzień
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:59   #1198
iustyna1
Wtajemniczenie

Bracia i mama pytali mnie ile jeszcze mają klikać Przyszła bratowa zatrudniła przyjaciółkę.

po odpowiedzi do 4 czerwca nastała cisza
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-05-23, 23:33   #1199
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Bracia i mama pytali mnie ile jeszcze mają klikać Przyszła bratowa zatrudniła przyjaciółkę.

po odpowiedzi do 4 czerwca nastała cisza
Poczekaj jak coś wygrasz to wsiąkniesz w następny konkurs :P

Ja podczas reebok zarzekałam się, że daję sobie siana, i co? Klikam, klikam, klikam.
Mąż jest wściekły
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 23:37   #1200
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

ja się żegnam na dziś - jutro trzymajcie kciuki na egz o 13
dobranoc

Lili - ja też się zarzekałam - i co?
klikam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości