Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 20:53   #3091
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Uczę się od najlepszych
pękam z dumy

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 00:12   #3092
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jak zerknę, szczególnie na "fryzjerkę", to palce z irytacji gryzę.
A co na to Twoje paznokcie?

Cytat:
Co się dzieje z Jelonkiem ?
Koncertuje, szkoda tylko, że tak daleko, bo chętnie bym poszła na jego koncert. Na razie muszę zadowolić się muzyką.

Cytat:
Toż ja nie umiem sobie nic sama z włosami zrobić . Ale jak pisałam - macałam to ustrojstwo i ździebko zastanawiam się nad kupnem .
Ta Twoja fryzjerka to taka normalna babka jest? Może byś ją zapytała w jaki sposób możesz stylizować sobie włosy w domu?

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A gdzie, a gdzie?
Zastanawiałam się czy iść na koncerty juwenaliowe, ale tylko Londyn i Happysad w tym roku, średnio.
W Opocznie. U Ciebie przynajmniej coś się dzieje, bo u mnie straszna nuda.
Najbardziej dobiło mnie wiadomość kto będzie gwiazdą tegorocznych dni miasta - Maryla Rodowicz A już miałam nadzieję, że pójdę na jakiś koncert

Cytat:
Ech, gdzie te czasy, kiedy człowiek do domu wracał pierwszym porannym
Dawno minęły

Cytat:
A co powiesz na "sukiękę"
Tej wersji nie słyszałam

Cytat:
Wkurza mnie jeszcze kończenie wszystkiego na ą, np. powiem dziewczyną, dałam koleżanką. Podejrzewam, że to pierwsze hasło z autokorekty, ale błąd dość często się pojawia.
Nigdy nie zapomnę jak byłam kiedyś w Gdańsku, wchodzę do marketu a na lodówce z lodami jest kartka "Nasz sklep nie bierze udziału w akcji Szczęście sprzyja lodożercą" - dawno się tak nie uśmiałam, aż fotkę strzeliłam

Cytat:
Aguś, biję się w piersi, bo znowu zapomniałam kremu wziąć z domu. Ból polega na tym, że trzymam go w lodówce i cały czas rano, w tłoku porannych zadań, zapominam go wsadzić do torebki
Chyba Ci muszę smsem przypomnieć
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 03:03   #3093
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ech, gdzie te czasy, kiedy człowiek do domu wracał pierwszym porannym
Oj, to były czasy ... Do rana zabawy, w domu pod prysznic i do pracy. A teraz ?! Tylko człowiek patrzy gdzie poduszka leży . Ech !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wkurza mnie jeszcze kończenie wszystkiego na ą, np. powiem dziewczyną, dałam koleżanką.
O matko kochana, ale wygibasy .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale już się poprawiam
Zauważyłam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Niedługo też będzie o odzywce do włosów i tak się zastanawiam, czy nie dorzucić Ci zakonserwowanego bełta takiego do paczki , bo u mnie był mega połysk
Dawaj na próbunek .
Boże ty mój ! Ale bezczelny typ ze mnie .

Znowu mnie oszukali na ponad trzy dychy . Wiedziałam, że nie mogę tykać kremów z AA . Sprawdziłam organoleptycznie . Dorzucili mi ostatnio gdzieś tam próbkę jakiegoś nowego z tej firmy. Maznęłam się w domu i pełne zaskoczenie - dobry. Poleciałam do sklepu i kupiłam ten krem . W domu pełne rozczarowanie - zupełnie coś innego niż w próbce . Cholera człowieka bierze, na takie oszustwo .

Cytat:
czasem bardziej mi pasuje to sukienek dla małych dziewczynek( wg mnie dziwnie brzmi"mała dziewczyna" w sensie dziecko )
Ewidentnie : "mała dziewczynka" . To nie ma nic wspólnego z infantylnymi zdrobnieniami typu : "włoski", "buźka", "kremik" itp .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Koncertował chyba na Juwenaliach w Krk
Słyszałaś może na żywo ?
Moje miasto, ze względu na durnowate posunięcia Prezydenta, znalazło się na progu bankructwa . No i w efekcie nie mamy żadnych koncertów, żadnych imprez. Teraz, 27-go mamy Dni Miasta i tylko przez pięć godzin . Gwiazda będzie Ewa Farna .

Cytat:
Uczę się od najlepszych

"Ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz !"

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A co na to Twoje paznokcie?

Paznokcie nic, bo mi ich szkoda na takie coś . Palce gryzę .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ta Twoja fryzjerka to taka normalna babka jest? Może byś ją zapytała w jaki sposób możesz stylizować sobie włosy w domu?

Bardzo normalna i profesjonalna . Już mi wiele razy tłumaczyła i pokazywała, ale - jak wiesz, ja mam coś z rycerza . Do tego Ona pracuje na L'Orealu i mam wykłady o nowościach profesjonalnych . Matko kochana, wszystko kupiłabym ! Ale ceny ! Tzw. zabieg "ampułka" po myciu i odżywce {na wykończenie} 30,00 zł. Nie wiem co to takiego, ale rzeczywiście po niej efekt na WOW ! Ostatnio widziałam u Niej psikacze na połysk, wzmocnienie itp . Już wole nie pytać, bo kupię i będę liście z drzew jadła .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Nigdy nie zapomnę jak byłam kiedyś w Gdańsku, wchodzę do marketu a na lodówce z lodami jest kartka "Nasz sklep nie bierze udziału w akcji Szczęście sprzyja lodożercą" - dawno się tak nie uśmiałam, aż fotkę strzeliłam

Dobre !

Dziewczyny, jak macie na zbyciu fundusze { udał mi się dowcip, co nie ?!}, to w Naturze jest Organza od Givenchy w baaaaardzo przystępnej cenie .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ----------

Asia, jest ten krem do kupienia : http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...czne-hity.html
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 13:11   #3094
'Estelle'

Cytat:
W Opocznie. U Ciebie przynajmniej coś się dzieje, bo u mnie straszna nuda.
Najbardziej dobiło mnie wiadomość kto będzie gwiazdą tegorocznych dni miasta - Maryla Rodowicz A już miałam nadzieję, że pójdę na jakiś koncert

Cytat:

To chyba w Biedro
Cytat:
Chyba Ci muszę smsem przypomnieć
Mam, mam, dzisiaj wzięłam
Cytat:
Oj, to były czasy ... Do rana zabawy, w domu pod prysznic i do pracy. A teraz ?! Tylko człowiek patrzy gdzie poduszka leży . Ech !
True, true
Cytat:
Dawaj na próbunek .
E tam, zaraz będzie za takie teksty
Cytat:
Znowu mnie oszukali na ponad trzy dychy . Wiedziałam, że nie mogę tykać kremów z AA . Sprawdziłam organoleptycznie . Dorzucili mi ostatnio gdzieś tam próbkę jakiegoś nowego z tej firmy. Maznęłam się w domu i pełne zaskoczenie - dobry. Poleciałam do sklepu i kupiłam ten krem . W domu pełne rozczarowanie - zupełnie coś innego niż w próbce . Cholera człowieka bierze, na takie oszustwo .
Coś w tym jest. Chyba już Wam pisałam, że kiedyś bardzo mi się krem z próbki zpodobał. Czatowałam na niego w DOZ'ie , a kiedy w końcu kupiłam, to miałam wrażenie, że jest no może niezupełnie inny, ale trochę tak. Przede wszystkim zapach - w próbce cudowny, w kremie... no przeciętny. zastanawiałam się, czy to nie efekt tego, że krem stał u mnie dłuższy czas i dopiero przed końcem go zużyłam, ale...

Cytat:

"Ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz !"

Cytat:

Bardzo normalna i profesjonalna . Już mi wiele razy tłumaczyła i pokazywała, ale - jak wiesz, ja mam coś z rycerza . Do tego Ona pracuje na L'Orealu i mam wykłady o nowościach profesjonalnych . Matko kochana, wszystko kupiłabym ! Ale ceny ! Tzw. zabieg "ampułka" po myciu i odżywce {na wykończenie} 30,00 zł. Nie wiem co to takiego, ale rzeczywiście po niej efekt na WOW ! Ostatnio widziałam u Niej psikacze na połysk, wzmocnienie itp . Już wole nie pytać, bo kupię i będę liście z drzew jadła .

To i tak normalna cena, bo u mnie od 60 w górę zdzierają. A prawda taka, że na Allegro kupisz sobie taką ampułkę za 8-10 zł i możesz popsikać w domu .
Przyuważ, jak się taki zabieg robi i do dzieła!
Cytat:

Dziewczyny, jak macie na zbyciu fundusze { udał mi się dowcip, co nie ?!}, to w Naturze jest Organza od Givenchy w baaaaardzo przystępnej cenie .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ----------

Asia, jest ten krem do kupienia : http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...czne-hity.html
Ostatnio zaczęłam się znowu rozglądać za Ginestetem S. Znalazłam ogłoszenie na Gazecie z flakonem prawie nieśmiganym, ale coś mi babka nie odpisuje

Jest do kupienia

Stary 2012-05-24, 15:18   #3095
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
pękam z dumy
To dobrze
Cytat:

Ewidentnie : "mała dziewczynka" . To nie ma nic wspólnego z infantylnymi zdrobnieniami typu : "włoski", "buźka", "kremik" itp .

Słyszałaś może na żywo ?
Moje miasto, ze względu na durnowate posunięcia Prezydenta, znalazło się na progu bankructwa . No i w efekcie nie mamy żadnych koncertów, żadnych imprez. Teraz, 27-go mamy Dni Miasta i tylko przez pięć godzin . Gwiazda będzie Ewa Farna .
Ja nie wiem jak znajomi ze studiów potrafią dzień w dzień balować(patrz Juwenalia). Mnie po jednym dniu się odechciewa imprezy na tydzień

A no chyba,że tak

Nie, szkoda mi było pieniędzy,a nie jestem jego fanką Ewa Farna ma świetny głos W tamtym roku siostra była na jej koncercie i była zachwycona. W ogóle słyszałyście,że Ewka miała wypadek? Auto prowadziła po %,ale nie chciała się do tego przyznać i stwierdziła,że była zmęczona nauką do matury

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 23:38   #3096
'Estelle'

Cytat:
To dobrze

Cytat:
Ja nie wiem jak znajomi ze studiów potrafią dzień w dzień balować(patrz Juwenalia). Mnie po jednym dniu się odechciewa imprezy na tydzień

Nie, szkoda mi było pieniędzy,a nie jestem jego fanką Ewa Farna ma świetny głos W tamtym roku siostra była na jej koncercie i była zachwycona. W ogóle słyszałyście,że Ewka miała wypadek? Auto prowadziła po %,ale nie chciała się do tego przyznać i stwierdziła,że była zmęczona nauką do matury
Oj, sama tak kiedyś balowałam i nie straszne mi były nawet zajęcia na 8 rano

O Farnej czytałam
Pewnie z biby pomaturalnej wracała

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Aga się świeci online i nic nie pisze
Gdzie polazła ja się pytam?
Krem Ci dzisiaj wysłałam

Teraz muszę się zmobilizować i zrobić dla Kasi, tylko się zastanawiam, czy nie lepiej, jak już ten krem jadowy będzie rozebrany, żeby nie stał w lodówce i tracił na ważności.

Stary 2012-05-24, 23:44   #3097
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj na próbunek .

Cytat:
Gwiazda będzie Ewa Farna .
Lepsza Ewa Farna niż Maryla Rodowicz

Cytat:
Paznokcie nic, bo mi ich szkoda na takie coś . Palce gryzę .
To pewnie już prawie Ci nic z nich nie zostało?

Cytat:
Ostatnio widziałam u Niej psikacze na połysk, wzmocnienie itp . Już wole nie pytać, bo kupię i będę liście z drzew jadła .
Ale, no wiesz, tego, no, na diecie będziesz

Cytat:

To chyba w Biedro
Skąd wiedziałaś?

Cytat:
Mam, mam, dzisiaj wzięłam
A ja z kolei zapomniałam smsa wysłać

Cytat:
W ogóle słyszałyście,że Ewka miała wypadek? Auto prowadziła po %,ale nie chciała się do tego przyznać i stwierdziła,że była zmęczona nauką do matury
Nie słyszałam

Cytat:
To było tak dawno, że już prawie nie pamiętam tych czasów

Cytat:
Aga się świeci online i nic nie pisze
Gdzie polazła ja się pytam?
Krem Ci dzisiaj wysłałam
Jak to nic nie pisze jak właśnie, że pisze

Dzięki
Stary 2012-05-24, 23:57   #3098
'Estelle'

Cytat:
Skąd wiedziałaś?

To było tak dawno, że już prawie nie pamiętam tych czasów

Dzięki
Bo pamiętam, że u mnie też taka wisiała, szczęśliwie napisana poprawnie

No... jakieś 10 lat temu najbidniej
No... może 7 [na takim maratonie koncertowym z obecnym TŻ'tem na dobre się spiknęłam ]

Pisze, bo do tablicy wywołana

A proszę bardzo. Mam nadzieję, że sprawdzi się tak samo dobrze jak u mnie.

Stary 2012-05-25, 04:38   #3099
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
E tam, zaraz będzie za takie teksty

Cytat:
Napisane przez Estelle
Coś w tym jest.
Paskudne to badziewie, które kupiłam . Spróbuję do stóp zużyć .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A prawda taka, że na Allegro kupisz sobie taką ampułkę za 8-10 zł i możesz popsikać w domu
Dobry pomysł ! Tej "ampułki" to nie widziałam. Leżysz z łbem w tym baniaku do mycia włosów i pannica ci toto aplikuje. Następnym razem każę sobie pokazać.
A te nowe nabytki : "psikace" znalazłam : http://www.cosmetic24.pl/Mythic_Colo...loru-1349.html i te dwa pozostałe : do nawilżania i w ten do wzmocnienia . Tylko że u mojej fryzjerki te "olejki" są w przeźroczystych, żółtych butelkach . O cenę w salonie nie pytałam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jest do kupienia
A Ty się jeszcze bawisz w ściąganie tych kremów ? Drogi ? Z opisu - rewelacja . Może spróbować ?

Cytat:
Mnie po jednym dniu się odechciewa imprezy na tydzień
Dzisiejsza młodzież ...

Cytat:
Ewa Farna ma świetny głos
Nie kojarzyłam . Wygooglowałam . Nie jest zła . Jednak, ja wolałabym mimo wszystko Jelonka .

Cytat:
Teraz muszę się zmobilizować i zrobić dla Kasi, tylko się zastanawiam, czy nie lepiej, jak już ten krem jadowy będzie rozebrany, żeby nie stał w lodówce i tracił na ważności.
Jak się jadowy rozbierze . A co, takie z nim trudności ? A ja zamawiałam ?

Cytat:
Lepsza Ewa Farna niż Maryla Rodowicz

Jak u nas była Rodowicz {bodajże dwa lata temu}, to atrakcje były wielkie . Z krzesła spadła !!!

Cytat:
Napisane przez Finlora
To pewnie już prawie Ci nic z nich nie zostało?

A żebyś wiedziała . Po lekturze fryzjerki ubywa ich w zastraszającym tempie . Ograniczyłam zaglądanie .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ale, no wiesz, tego, no, na diecie będziesz

A wiesz, że to przednia myśl : piękne włosy, a do tego - jaka figura

Cytat:
Napisane przez Finlora

A ja myślałam, że znowu przy włączonym zasnęła . Hłe, hłe, hłe !

Jadłyście już w tym roku truskawki ? Zjadliwe czy jeszcze kwaśne ?

Miłego dnia
Stary 2012-05-25, 10:47   #3100
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

O Farnej czytałam
Pewnie z biby pomaturalnej wracała
Zazdroszczę

Na pewno Ale co jak co auto miała niezłe

Cytat:
Dzisiejsza młodzież ...

Wiem, gimnazjum jest bardziej rozrywkowe ode mnie

Jadłam Raz były ok, drugim razem bez cukru nie dałam rady zjeść Za to jako 'koktajl'

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-05-25, 11:04   #3101
'Estelle'

Cytat:
Dobry pomysł ! Tej "ampułki" to nie widziałam. Leżysz z łbem w tym baniaku do mycia włosów i pannica ci toto aplikuje. Następnym razem każę sobie pokazać.
A te nowe nabytki : "psikace" znalazłam : http://www.cosmetic24.pl/Mythic_Colo...loru-1349.html i te dwa pozostałe : do nawilżania i w ten do wzmocnienia . Tylko że u mojej fryzjerki te "olejki" są w przeźroczystych, żółtych butelkach . O cenę w salonie nie pytałam .
Na to cudne oleum trzeba uważać. Jak znam życie - same silikony
Cytat:
A Ty się jeszcze bawisz w ściąganie tych kremów ? Drogi ? Z opisu - rewelacja . Może spróbować ?
Bawię się Wróciłam do tego ostatnio
Jest dostępny nawet w saszetkach, mogę Ci kliknąć na próbę 3x2ml za 10 zł. W sumie opłaca się nawet bardziej, niż z rozbiórki.

Cytat:
Jak się jadowy rozbierze . A co, takie z nim trudności ? A ja zamawiałam ?
Wspominałaś kiedyś, że chcesz. To ten z jadem pszczoły.
jeśli nie chcesz, to odpiszę.
Rozbiera się ciut wolno, bo z deczka ciemnawy jest w kolorze.
Chyba jeszcze 3 słoiczki zostały.
Cytat:

Miłego dnia
Nie, nie jadłam jeszcze

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Na pewno Ale co jak co auto miała niezłe
No trzepie laska kasiorę, to ma i wozidlo, jak to mówią za południową granicą

Stary 2012-05-25, 11:20   #3102
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
No trzepie laska kasiorę, to ma i wozidlo, jak to mówią za południową granicą
Ano trzepie

Piłyście może nowego Lecha cytrynowego?

Stary 2012-05-25, 11:30   #3103
Ania09121983
Zadomowienie

Witam
miałam dużo zajęc ostatnimi czasy i nie miałam w ogóle natchnienia na udzielanie sie ale podczytywałam systematycznie
rozpoczynam juz nową pracę ... w barze szybkiej obsługi z jedzeniem ..nigdy nie pracowałam w gastronomii wiec to bedzie moj pierwsze raz
za 2 tyg mam zaliczenia wiec i duuzo nauki - nie moge wszystkiego ogarnac.
na domiar złego chyba przesilenie wiosenne mnie tak meczy...wciaz mi sie chce spac i jestem zmeczona - jak sobie z tym radzicie???

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 12:45   #3104
'Estelle'

Cytat:
Ano trzepie

Nie, nie piłam, jam abstynent przymusowe.... chociaz od czasu do czasu już sobie pozwalam
Przeczytałam wczoraj, że Karmi wypuściło kiedyś limitowana edycję piwa o smaku ananasowo-kokosowym
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
Witam
miałam dużo zajęc ostatnimi czasy i nie miałam w ogóle natchnienia na udzielanie sie ale podczytywałam systematycznie
rozpoczynam juz nową pracę ... w barze szybkiej obsługi z jedzeniem ..nigdy nie pracowałam w gastronomii wiec to bedzie moj pierwsze raz
za 2 tyg mam zaliczenia wiec i duuzo nauki - nie moge wszystkiego ogarnac.
na domiar złego chyba przesilenie wiosenne mnie tak meczy...wciaz mi sie chce spac i jestem zmeczona - jak sobie z tym radzicie???
O, nie chcesz juz z dzieciaczkami?
Czy to drugi etat? Enyłej - gratuluję
Sama kiedyś robiłam w 'barówie', ale to bardziej dyskoteka była

przesilenie tez mnie łapie. Kolo 17 zazwyczaj mam kryzys i przysypia mi się, często koło 20 padam na krótka chwilę... no ale po 1 się kładę spać, więc to może i przez to po części.

Stary 2012-05-25, 13:17   #3105
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie piłam, jam abstynent przymusowe.... chociaz od czasu do czasu już sobie pozwalam
Przeczytałam wczoraj, że Karmi wypuściło kiedyś limitowana edycję piwa o smaku ananasowo-kokosowym
Jakoś ten smak mi do piwa nie pasuje

Stary 2012-05-25, 21:52   #3106
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
O, nie chcesz juz z dzieciaczkami?
Czy to drugi etat? Enyłej - gratuluję
Sama kiedyś robiłam w 'barówie', ale to bardziej dyskoteka była

przesilenie tez mnie łapie. Kolo 17 zazwyczaj mam kryzys i przysypia mi się, często koło 20 padam na krótka chwilę... no ale po 1 się kładę spać, więc to może i przez to po części.
z dziecmi chce ale odpada i jedno za jakis czas i rozglądam sie za czyms konkretniejszym i ie ukrywam ze kasa wieksza będzzie, kontakt z ludzmi i w ogóle. skoncze studia to bede z dziecmi pracowac wiec nie zamykam tego rozdziału

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 23:38   #3107
'Estelle'

Cytat:
z dziecmi chce ale odpada i jedno za jakis czas i rozglądam sie za czyms konkretniejszym i ie ukrywam ze kasa wieksza będzzie, kontakt z ludzmi i w ogóle. skoncze studia to bede z dziecmi pracowac wiec nie zamykam tego rozdziału
Aaaa, takie buty . W sumie praca fajna, zwłaszcza, jak zespół zgrany, chociaż i męcząca, ale to zależy od intensywności ruchu

Aaaaaagaaaaa, no polazła znowu
Wywołana do tablicy teraz pewnie na szybko posta skleci

Stary 2012-05-25, 23:51   #3108
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Pisze, bo do tablicy wywołana
Nieprawda, w trakcie pisania posta byłam

Cytat:

A proszę bardzo. Mam nadzieję, że sprawdzi się tak samo dobrze jak u mnie.
Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Nie kojarzyłam . Wygooglowałam . Nie jest zła . Jednak, ja wolałabym mimo wszystko Jelonka .
Ja też...

Cytat:
Jak u nas była Rodowicz {bodajże dwa lata temu}, to atrakcje były wielkie . Z krzesła spadła !!!
Jak to? Opowiadaj

Cytat:
A żebyś wiedziała . Po lekturze fryzjerki ubywa ich w zastraszającym tempie . Ograniczyłam zaglądanie .
I bardzo dobrze, zdrowsza będziesz. No i palce przecież czasami się przydają

Cytat:
A ja myślałam, że znowu przy włączonym zasnęła . Hłe, hłe, hłe !
Nie tym razem

Cytat:
Jeszcze nie miała okazji, cena skutecznie mnie zniechęca - ostatnio widziałam po 15 zł za kilogram

Cytat:
Wiem, gimnazjum jest bardziej rozrywkowe ode mnie
A ode mnie to już w ogóle

Cytat:
A długo jeszcze? Bo wiesz, jak do Ciebie przyjadę to musimy to pyszne winko razem wypić

Cytat:
Ooooo ja chcęęęęę!

Cytat:
Aaaaaagaaaaa, no polazła znowu
Wywołana do tablicy teraz pewnie na szybko posta skleci
Oj tam, oj tam
O gotowaniu na parze sobie czytam, bo to zdrowe podobno
Zastanawiałam się nad kupnem parowaru, ale boję się, że użyję kilka razy, a potem będzie służył za dekorację i kurz zbierał Może na początek kupię nakładkę na garnek
Stary 2012-05-26, 05:27   #3109
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

W błąd Was wprowadziłam . Ale to dlatego, że ja ślepa i zapominalska . To nie Ewa Farna ma być u nas, a Ania Wyszkoni .

Cytat:
Jadłam Raz były ok, drugim razem bez cukru nie dałam rady zjeść Za to jako 'koktajl'
Wczoraj nie wytrzymałam, kilogram kupiłam i zeżarłam . Nawet niekwaśne, a mimo to tak się zakwasiłam, że w nocy pianę z ust toczyłam . No cóż - świniowata jestem . Nie trzeba było całego kilograma żreć .

Cytat:
Na to cudne oleum trzeba uważać. Jak znam życie - same silikony
Tak przypuszczam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jest dostępny nawet w saszetkach, mogę Ci kliknąć na próbę 3x2ml za 10 zł. W sumie opłaca się nawet bardziej, niż z rozbiórki.
Klikaj - jeśli mogę prosić . Dwie takie próbki .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wspominałaś kiedyś, że chcesz. To ten z jadem pszczoły. jeśli nie chcesz, to odpiszę.
Nie, nie odpisuj ! Pewnie, że chcę . Wiesz jaka ja jestem na nowości wszelakie łasa .

Cytat:

Nie tak dawno, pierwszy raz w życiu, spróbowałam to coś, co się Desperados nazywa . Fuj !

Cytat:
Trzymam kciuki, żebyś nie trafiła na taką szefową jak moja Psiapsiółka .

Cytat:
Jak to? Opowiadaj

Nic ciekawego . Chciała swoją dupencję na krzesło posadzić i nie trafiła .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jeszcze nie miała okazji, cena skutecznie mnie zniechęca - ostatnio widziałam po 15 zł za kilogram

No to u mnie lepiej . Już po 8,oo zł.

Cytat:
Napisane przez Finlora
O gotowaniu na parze sobie czytam, bo to zdrowe podobno

Nie - "podobno", ale - "na pewno" . Bardzo dobre, no i zdrowe. A jakie smaczne .
Bawiłam się w to przez lat wiele . Teraz nie chce mi się dla mnie jednej . Ale polecam .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zastanawiałam się nad kupnem parowaru, ale boję się, że użyję kilka razy, a potem będzie służył za dekorację i kurz zbierał Może na początek kupię nakładkę na garnek

Parowar miałam kiedyś . Jak na moją pracowitość : upierdliwy był, szczególnie do zmywania . No i z tworzywa . Potem dorobiłam się zestawu garnków Zeptera. Teraz mam zestaw garnków Philipiaka . Leżą w szafce i odpoczywają . Używam sporadycznie . Zbyt leniwa jestem .
Z tym dokupieniem tylko wkładki, to dobry pomysł . Tylko musisz dokładnie sprawdzić czy średnica wkładki jest taka sama jak Twój garnek , no i - czy pokrywka szczelnie przylega . A więc - nie w internecie zakupy, tylko - na macanego .

Co do kuchennych rzeczy, to ja od pół roku wściekła chodzę . Kupiłam sobie maszynkę do mielenia mięsa {Zelmer}. U mnie w sklepach tylko gotowe mielone, a ja chciałam kupić kawał mięsa {np. indyka} i sama mielić . Wiem co jem i tłustość mogę regulować . Nie wiedziałam, że są też takie same maszynki z tzw. szatkownicami . Idealne do surówek . Dopiero zobaczyłam to ustrojstwo u znajomej . Mogę dokupić taką szatkownicę za coś ponad 100,oo zł. Chodzę koło tego już parę miesięcy. Dlaczego wściekła ? Koszt maszynki + dokupionej szatkownicy jest ponad 70,oo zł większy niż kompletu . A ja się centuś ostatnio zrobiłam . Ale skuszę się, jak bonie dydy !

Miłego dnia
Stary 2012-05-26, 12:08   #3110
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
W błąd Was wprowadziłam . Ale to dlatego, że ja ślepa i zapominalska . To nie Ewa Farna ma być u nas, a Ania Wyszkoni .

Wczoraj nie wytrzymałam, kilogram kupiłam i zeżarłam . Nawet niekwaśne, a mimo to tak się zakwasiłam, że w nocy pianę z ust toczyłam . No cóż - świniowata jestem . Nie trzeba było całego kilograma żreć .

Nie tak dawno, pierwszy raz w życiu, spróbowałam to coś, co się Desperados nazywa . Fuj !
U nas mają być Łzy,ale wolałabym Bajm Wczoraj się świetnie bawiłam przed tv na ich koncercie na Top Trendy

My zrobiłyśmy wczoraj babeczki i sernik na zimno z truskawkami

A mnie smakuje Tak samo jak i jabłkowy/cytrynowy Redd's

Stary 2012-05-26, 15:35   #3111
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Łzy kiedyś lubiłam, ale solowych dokonań Wyszkoni już nie bardzo. Wolałabym Farną

Cytat:
No to u mnie lepiej . Już po 8,oo zł.
Dzisiaj też już po 8 wiedziałam, ale dla mnie to w dalszym ciągu drogo Jak spadną jeszcze o połowę to kupię
Ja się nie mogę czereśni doczekać
Kilogram na raz to dla mnie pikuś

Cytat:
Nie - "podobno", ale - "na pewno" . Bardzo dobre, no i zdrowe. A jakie smaczne .
Bawiłam się w to przez lat wiele . Teraz nie chce mi się dla mnie jednej . Ale polecam .
Skoro tak mówisz to muszę spróbować Zwłaszcza, że jak się wczoraj zmierzyłam w pasie (nie wiem po co to zrobiłam ) to się załamałam, bo w mojej głowie stanęłam na ponad 10 cm mniej Nie wiem jak to się stało, że mam tyle ile mam...

Cytat:
Parowar miałam kiedyś . Jak na moją pracowitość : upierdliwy był, szczególnie do zmywania . No i z tworzywa . Potem dorobiłam się zestawu garnków Zeptera. Teraz mam zestaw garnków Philipiaka . Leżą w szafce i odpoczywają . Używam sporadycznie . Zbyt leniwa jestem .
Z tym dokupieniem tylko wkładki, to dobry pomysł . Tylko musisz dokładnie sprawdzić czy średnica wkładki jest taka sama jak Twój garnek , no i - czy pokrywka szczelnie przylega . A więc - nie w internecie zakupy, tylko - na macanego .
Upierdliwy, mówisz? To nie kupię, bo nienawidzę zmywać
Jest koło mnie taki mały sklepik z AGD, myślałam, żeby tak iść i sprawdzić czy będzie coś takiego, ale kiedy się już wybrałam to pocałowałam klamkę bo tylko do 13

Na allegro jest takie cuś - http://allegro.pl/koszyk-wklad-do-go...375075677.html

Cytat:
U nas mają być Łzy,ale wolałabym Bajm Wczoraj się świetnie bawiłam przed tv na ich koncercie na Top Trendy
U mnie Bajm był chyba z 10 lat temu

Cytat:
My zrobiłyśmy wczoraj babeczki i sernik na zimno z truskawkami
Podziel się

Cytat:
Też lubię. I Gingersa. Szkoda, że nie ma już cynamonowego, bo mogłam pić i pić...
Stary 2012-05-26, 15:44   #3112
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Kilogram na raz to dla mnie pikuś

Podziel się

Też lubię. I Gingersa. Szkoda, że nie ma już cynamonowego, bo mogłam pić i pić...
Ja tak mam z winogronem i śliwkami

Zapraszam

O dawno nie piłam Wino w piwie z Fortuny też jest pyszne

Pomalowałam się tymi cieniami,co Wam pokazywałam. Masakra

Stary 2012-05-26, 15:48   #3113
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Zapraszam

O dawno nie piłam Wino w piwie z Fortuny też jest pyszne

Winogrona i śliwki też uwielbiam W ogóle praktycznie wszystkie owoce. Z warzywami już gorzej

Paczką wyślij

Uwielbiam wszystkie piwa z Fortuny, a najbardziej chyba Fortunę Czarną Wina w piwie nie znam. Może masz na myśli Fortunę Wiśniową?

Zrób nam poka poka to my ocenimy
Stary 2012-05-26, 16:10   #3114
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Winogrona i śliwki też uwielbiam W ogóle praktycznie wszystkie owoce. Z warzywami już gorzej

Paczką wyślij

Uwielbiam wszystkie piwa z Fortuny, a najbardziej chyba Fortunę Czarną Wina w piwie nie znam. Może masz na myśli Fortunę Wiśniową?

Zrób nam poka poka to my ocenimy
Też u mnie gorzej z warzywami Chociaż dziś na obiad jadłam kalafiora

Oki

Wiśniową Nie wiem dlaczego napisałam 'wino' Czarnej nie piłam,ale współlokatorka mówiła,że średnia

Zaraz zrobię i wrzucę do albumu

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Dodałam,nie chce chwycić mi kolor z zamkniętymi oczami ;o
I proszę się nie śmiać ze mnie

Stary 2012-05-26, 16:12   #3115
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Też u mnie gorzej z warzywami Chociaż dziś na obiad jadłam kalafiora

Wiśniową Nie wiem dlaczego napisałam 'wino' Czarnej nie piłam,ale współlokatorka mówiła,że średnia

Zaraz zrobię i wrzucę do albumu
Kalafiora akurat uwielbiam I brokuły polubiłam ostatnio. Brukselka też nie jest zła

Wiesz, zależy co kto lubi. Ja uwielbiam słodkie piwa, a Fortuna Czarna jest chyba najsłodszym piwem jakie kiedykolwiek piłam Pamiętam jak byliśmy ostatnio w barze i pytam barmana o jakieś ciemne słodkie piwo, on mi tam wymienia jakieś i na końcu dodaje, że bardzo słodka jest właśnie Fortuna Czarna, ale to taka naprawdę słodka, a ja na to "biorę"
Stary 2012-05-26, 16:19   #3116
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Kalafiora akurat uwielbiam I brokuły polubiłam ostatnio. Brukselka też nie jest zła

Wiesz, zależy co kto lubi. Ja uwielbiam słodkie piwa, a Fortuna Czarna jest chyba najsłodszym piwem jakie kiedykolwiek piłam Pamiętam jak byliśmy ostatnio w barze i pytam barmana o jakieś ciemne słodkie piwo, on mi tam wymienia jakieś i na końcu dodaje, że bardzo słodka jest właśnie Fortuna Czarna, ale to taka naprawdę słodka, a ja na to "biorę"
Szpinak jest jeszcze ok

Ojj to nie będzie dla mnie

Dodałam jeszcze zdj pomadki, którą ostatnio kupiłamw Rossie Długo się trzyma

Stary 2012-05-26, 23:02   #3117
Finlora
Zakorzenienie

Asia, dostałam krem, ślicznie dziękuję
On jest do stosowania na noc?
Stary 2012-05-26, 23:18   #3118
'Estelle'

Cytat:
Już się nie mogę doczekać

A długo jeszcze? Bo wiesz, jak do Ciebie przyjadę to musimy to pyszne winko razem wypić
Powinien był dojść wczoraj/dzisiaj. Jak nie, to w poniedziałek.

Nie wiem ja długo , Dzida mnie pożąda o 5 rano i nie umiem jej odzwyczaić, więc w sumie dla świętego spokoju jej daję. Ale winko se walniemy jak najbardziej. No ja może trochę mniej
Cytat:
Jeszcze nie tak najgorzej Dobrze, że nie Candy Girl
Cytat:
Klikaj - jeśli mogę prosić . Dwie takie próbki .
Tzn. sumarycznie chcesz 6 saszetek? Bo jedna aukcja opiewa na 3 próbki.
Cytat:
Nie, nie odpisuj ! Pewnie, że chcę . Wiesz jaka ja jestem na nowości wszelakie łasa .
No to super, zostawiam listę w starym kształcie
Cytat:
Oj, Desperados to taki Miller Lite jakby, znaczy blade siuśki
Mi też takie piwa nie podchodzą.

Cytat:
Trzymam kciuki, żebyś nie trafiła na taką szefową jak moja Psiapsiółka .
A co? Taka żyła?
Cytat:
Co do kuchennych rzeczy, to ja od pół roku wściekła chodzę . Kupiłam sobie maszynkę do mielenia mięsa {Zelmer}. U mnie w sklepach tylko gotowe mielone, a ja chciałam kupić kawał mięsa {np. indyka} i sama mielić . Wiem co jem i tłustość mogę regulować . Nie wiedziałam, że są też takie same maszynki z tzw. szatkownicami . Idealne do surówek . Dopiero zobaczyłam to ustrojstwo u znajomej . Mogę dokupić taką szatkownicę za coś ponad 100,oo zł. Chodzę koło tego już parę miesięcy. Dlaczego wściekła ? Koszt maszynki + dokupionej szatkownicy jest ponad 70,oo zł większy niż kompletu . A ja się centuś ostatnio zrobiłam . Ale skuszę się, jak bonie dydy !

Cytat:

Bajm? Serio? Osobiście nie przepadam za Beatką, te jej stroje tandetne... chociaż niektóre piosenki faktycznie mają fajne, a i atmosfera koncertu robi swoje
Łzy kiedyś bardzo lubiłam, nie wiem, co się teraz z nimi dzieje...

Reddsy bardzo lubię, mniam-mniam
Cytat:
Nie jest źle, chociaż mam wrażenie, że nie Twoje kolory. Jakoś mi bardziej ciepłe tonacje do Ciebie pasują

Lubię warzywa Oprócz gotowanej marchewki, ale za to surową bardzo lubię. Brukselkę brokuły, kalafior, fasolkę szparagową, ogórki, kukurydzę... Jak byłam mała, to chodziłam do ogródka i zjadałam prosto z krzaczka ogórki albo zielony groszek na przykład. Pomidoryyyyyy [Aga ]

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Asia, dostałam krem, ślicznie dziękuję
On jest do stosowania na noc?
Your welcome
W sumie na noc, bo z olejkiem herbacianym i się dłużej wchłania, ale jak masz skórę suchą, to i na dzień można zastosować. Wszystko zależy od szybkości wchłaniania.

Stary 2012-05-27, 03:03   #3119
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
wolałabym Bajm
A ja ich od samego początku nie lubiłam i sama nie wiem dlaczego, bo pioseneczki mają takie w ucho wpadające .

Cytat:
sernik na zimno z truskawkami
O matko kochana ! Ty sadystko !

Cytat:
Oj, też lubię bardzo .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jakieś to straszliwie dziwaczne . Jak to używać ?
Wolałabym już to : http://allegro.pl/show_item.php?item=2375036480 . To moje jest podobne .

Cytat:
Śliwki - tak, winogrona - nie .

Cytat:
Chociaż dziś na obiad jadłam kalafiora
Ja mam dzisiaj . Na parze !

Cytat:
Dodałam
Dobrze Asia pisze - coś tu jest nie tak . Może rzeczywiście niebieskości nie dla Ciebie ?!

Cytat:
Tzn. sumarycznie chcesz 6 saszetek? Bo jedna aukcja opiewa na 3 próbki.
Jedna aukcja = 3 szt próbek po 2 ml i cena około 10-ciu złotych . A dostawa ? Te 2 ml to chyba ciut przymało . Myślę, że na "jeden raz" musiałabym dwie próbki zużyć . Czy nie ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
A co? Taka żyła?

Jakby tu delikatnie powiedzieć ?! Ja nie chciałabym u Niej pracować { }.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Oprócz gotowanej marchewki Pomidoryyyyyy

Jak mi w łeb wtłaczają wszyscy lekarze : gotowana marchewka jest niezdrowa. Każą wyrzucać z zup .
Pomidory - fuj !

Miłego dnia

Stary 2012-05-27, 10:37   #3120
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie tak najgorzej Dobrze, że nie Candy Girl

Bajm? Serio? Osobiście nie przepadam za Beatką, te jej stroje tandetne... chociaż niektóre piosenki faktycznie mają fajne, a i atmosfera koncertu robi swoje
Łzy kiedyś bardzo lubiłam, nie wiem, co się teraz z nimi dzieje...

Reddsy bardzo lubię, mniam-mniam

Nie jest źle, chociaż mam wrażenie, że nie Twoje kolory. Jakoś mi bardziej ciepłe tonacje do Ciebie pasują

Lubię warzywa Oprócz gotowanej marchewki, ale za to surową bardzo lubię. Brukselkę brokuły, kalafior, fasolkę szparagową, ogórki, kukurydzę... Jak byłam mała, to chodziłam do ogródka i zjadałam prosto z krzaczka ogórki albo zielony groszek na przykład. Pomidoryyyyyy [Aga ]
Ona jeszcze coś nagrywa?

Serio Bajm Lubię te stare piosenki, przez Czesława i Gabe Kulke polubiłam "Co mi Panie dasz" Co do strojów to nie przywiązuję,aż takiej uwagi,ale co jak co Beatka się dobrze trzyma i wygląda rewelacyjnie
Łzy lubiłam razem z Anią Wyszkoni, teraz kompletnie nie wiem jak wygląda nowa wokalistka(o ile takowa istnieje )

Mnie malinowe nie smakują i te nowe takie średnie

Też właśnie coś mi się tak wydawało. W sumie szkoda,bo eyeliner bym chciała wykorzystać

W tamtym roku się dopiero do papryki przekonałam A teraz mam ochotę na fasolkę szparagową Pomidory uwielbiam Zwłaszcza ze śmietaną

Cytat:
O matko kochana ! Ty sadystko !

Ja mam dzisiaj . Na parze !

Jak mi w łeb wtłaczają wszyscy lekarze : gotowana marchewka jest niezdrowa. Każą wyrzucać z zup .
Pomidory - fuj !
Chcesz kawałek ?

Nie jadłam chyba nigdy warzyw gotowanych na parze

Nie słyszałam nigdy o tym

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości