Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 00:18   #3091
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Dla mnie Twoje nogi naprawdę wyglądają cudnie! Nie wiem co Ty od nich chcesz...
To co, ja zaczynam z Tobą foliować od jutra. Polecę do drogerii po ten antycell z Ziaji i zaczynam z Tobą codzienne foliowanie i przysiady
Oprócz tego agrafka i zwykły fitness.Postaram się dodać basen raz w tyg, podobno na cellulit działa

Dobranoc kochana
Wiem, że teraz będziecie mnie pocieszały itd dziękuję bo to miłe, ale mi chodzi o to, że 5 cm przytyły moje wielkie uda..... i to jest ten cały mój dramat bo były chudsze!!!
Folia jest świetna na fitnessie również przy każdych ćwiczeniach
Jejjjjj jak ja bym poszła na basen tak kocham wode i pływanie a nigdzie w pobliżu basenu nie mam jak na złóść!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:21   #3092
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

zooska, klikam klikam

monia
, hah, ze Ci sie tak chce! mnie by sie w zyciu nie chcialo..:/

ja zrobilam dzis 25 minut cwiczen, jakis len ze mnie totalny :/ ale warto ze posmigane conieco, bo cieezko mi sie bylo dzis zwlec do cwiczenia

zaraz prysznic peeling i balsamik, ktory pieeknie pachnie <3 kupilam ten maxxslim Lirene nowy, niby tez wyszczuplający, ale srednio w to wierze, pieknie swiezo pachnie za to

ach, zooska, jak to w rossmanie nie ma tego Ziaji? u mnie jest

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2012-05-24 o 00:23
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:22   #3093
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Poklikałam wam, poćwiczyłam, idę się kąpać i spać
Dobranoc wszystkim!

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

No no, YCD to to Nie załapałam skrótu po prostu^^

Te niebieskie są ładne, też bym takie chciała
aha hehe nie wiedziałam własnie o co Ci chodzi
te niebieskie ( miętowe w rzeczywistości) też mi się najbardziej podobają ale muszę schudnąć żeby w nich chodzić bo inaczej buły mi w udach odstają.

No dobranoc, papapapa kolorowych

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-24, 00:24   #3094
zooska
Zakorzenienie

Ja lecę spać już, muszę wstać o 6 i się uczyć

Także dobranoc wszystkim raz jeszcze, wyłączam kompa i lecę. Klikałam cały czas

Proszę ślicznie o kliki bo nawet w rankingu nie jestem Odwdzięczę się oczywiście też kliczkami!!!

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ale mi chodzi o to, że 5 cm przytyły moje wielkie uda..... i to jest ten cały mój dramat bo były chudsze!!!
Folia jest świetna na fitnessie również przy każdych ćwiczeniach
Jejjjjj jak ja bym poszła na basen tak kocham wode i pływanie a nigdzie w pobliżu basenu nie mam jak na złóść!!!!!
Ja bez wody bym nie wytrzymała. Także muszę korzystać z możliwości basenu
Wiesz...nie widziałam Twoich nóg wcześniej, a zdjęcia to tam tyle oddają co... Ale dla mnie są super, a ja nie jestem osobą pocieszającą ludzi, jak mam coś na myśli, to to mówię i już, także spokojnie;*

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:25   #3095
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
monia, hah, ze Ci sie tak chce! mnie by sie w zyciu nie chcialo..:/

kochana ja się normalnie załamałam przez te uda..... strasznie mi przytyły i muszę coś z tym zrobić koniecznie dlatego mam taką motywację teraz

uciekam już do wyrka, papapapa dobrej nocki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-24, 00:27   #3096
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, klikam klikam

ach, zooska, jak to w rossmanie nie ma tego Ziaji? u mnie jest
No nie ma właśnie Ale zajrzę jeszcze do 3 innych rossmannów, może go znajdę!
Dziękuję za kliki!

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
te niebieskie ( miętowe w rzeczywistości) też mi się najbardziej podobają ale muszę schudnąć żeby w nich chodzić bo inaczej buły mi w udach odstają.
Nom, najfajniejsze chyba są!

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Pipson Dawaj zdjęcia do albumu!

Stary 2012-05-24, 07:00   #3097
Nadia5
Zakorzenienie

WItam

Ja miałam żel z eveline (taki czerwony) raaany jak to piekło i swędziało
Zamierzam kupić ziaję czarną ale to po wypłacie...

Monia, ja mam uda większe Twoje nie wyglądają źle

Wczoraj znów nie poćwiczyłam. Dziś już koniecznie muszę się za to zabrać

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 08:22   #3098
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już w pracy będę klikać w miarę możliwości

Moniś Kochana, super masz nóżki ale rozumiem, że chcesz mieć chudsze bo mi moje też się nie podobają...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 09:20   #3099
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Moniś Kochana, super masz nóżki ale rozumiem, że chcesz mieć chudsze bo mi moje też się nie podobają...
Dzien dobry
Witaj w klubie ja tez juz w pracy jakos wiecej energii mam od rana po porannych cwiczeniach i mam tylko nadzieje, ze czas szybko zleci

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 09:24   #3100
Aisza21
Wtajemniczenie

Ja też się witam , dzieńdobry!

Oj mam ten eveline chłodzący - bardzo nieprzyjemne te uczucie - w ogóle po co w balsamach antycellulitowych ten efekt chłodzenia?? Czy to rzeczywiście pomaga pozbyć się cellulitu ,a może to tylko taki bajer ,żebyśmy mieli wrażenie ,ze balsam działa?
No ,ale zmobilizowałyście mnie i spróbuje się tez tym smarować , może pomoże

Widziałyście tego bloga? Super pomysły na przepisy.
http://smak-zdrowia.blogspot.com/

Monika, uda masz idealne wg mnie. Co ja mam powiedzieć o swoich?

Idę ćwiczyć.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 09:57   #3101
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
WItam

Ja miałam żel z eveline (taki czerwony) raaany jak to piekło i swędziało
Zamierzam kupić ziaję czarną ale to po wypłacie...

Monia, ja mam uda większe Twoje nie wyglądają źle

Wczoraj znów nie poćwiczyłam. Dziś już koniecznie muszę się za to zabrać
To ćwiczymy dzisiaj razem!
Hm...słyszałam strasznie dobre opinie o tym czerwonym Eveline, ale też wszyscy mówią, że on tak okropnie piecze... ech No nie dogodzisz

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Która kobieta nie chciałaby mieć zgrabniejszych nóg...
Klikaj klikaj Na dobre nam to wszystkim wyjdzie! Ja już zaczęłam klikać!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
jakos wiecej energii mam od rana po porannych cwiczeniach i mam tylko nadzieje, ze czas szybko zleci
PORANNE?! Łooo jessssssuuuuusssss xD masz powera dziewczyno!!!!!

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Aisza Następna szalona idzie z rana ćwiczyć Podziwiam!^^

Stary 2012-05-24, 09:57   #3102
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
To ćwiczymy dzisiaj razem!
Hm...słyszałam strasznie dobre opinie o tym czerwonym Eveline, ale też wszyscy mówią, że on tak okropnie piecze... ech No nie dogodzisz

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Która kobieta nie chciałaby mieć zgrabniejszych nóg...
Klikaj klikaj Na dobre nam to wszystkim wyjdzie! Ja już zaczęłam klikać!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

PORANNE?! Łooo jessssssuuuuusssss xD masz powera dziewczyno!!!!!
Kobitkom ciezko dogdzic

No wstałam dzisiaj po 6 sama z siebie wiec uznałam, ze mam duzo czasu i na rowerku pojedziłam

Ale mam nerwa w robocie, mam ochote to pier**** i stad wyjsc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-24, 10:00   #3103
zooska
Zakorzenienie

Agunia Coś się stało czy taki dzień po prostu?

Hehe, ja od rana się uczę i teraz na kompa weszłam coś sprawdzic, to od razu poklikałam
Nie ma mnie w rankingu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Na razie wypiłam 2 kawki i zjadłam jog owocowy z otrębami i niecałą garstką czokapików

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Zastanawiam się czy iść dzisiaj na Zumbę czy na aquaaerobic... Ale chyba pójdę na Zumbę, spocę się i umyję głowę bo dzisiaj wypada dzień mycia głowy xD Myję co 2 dni. A na aqua jutro pójdę, żeby poćwiczyć, ale się nie spocić

Stary 2012-05-24, 10:05   #3104
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe, ja od rana się uczę i teraz na kompa weszłam coś sprawdzic, to od razu poklikałam

Na razie wypiłam 2 kawki i zjadłam jog owocowy z otrębami i niecałą garstką czokapików

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Zastanawiam się czy iść dzisiaj na Zumbę czy na aquaaerobic... Ale chyba pójdę na Zumbę, spocę się i umyję głowę bo dzisiaj wypada dzień mycia głowy xD Myję co 2 dni. A na aqua jutro pójdę, żeby poćwiczyć, ale się nie spocić
Cały czas sie dzieje szef zaczyna wszystkich traktowac jak ostatnie smiecie, olewa drze morde o byle co...wydaje mu sie ze jest jakims Bogiem...we łbie sie przewróciło... bo na poczatku pracowalismy w malej grupie było wszystko okej a ajak poszerzył działalnosc zaczelo mu odwalac nie ma do nikogo ani odrobinki szacunku np dzisiaj pytam czy ma dla mnie baze danych a on ze nie i polazl i co mam siedziec i gapic sie w sufit a pozniej opier**** zebrac

Na zumbe idz ja jutro na basen rano ide

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-24, 10:07   #3105
zooska
Zakorzenienie

Uciekam dziewczyny się uczyć
Miłego dnia wszystkim!!!

I pamiętajcie...Kliiiikaaamyyy!

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Na zumbe idz ja jutro na basen rano ide
Nom, chyba tak zrobię...

Bosz, masakra, przechlapane masz... Współczuję, ale co zrobisz...tacy są ludzie Najważniejsze to się nie przejmować tym

Stary 2012-05-24, 10:11   #3106
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Jestem załamana waga zamiast spadać to mi rośnie dziś było 48,6 kg powiecie, że to nie dużo ale ja się źle czuję muszę się ostro wziąć za siebie, bo nie chcę się wstydzić na plaży czy basenie oglądałam przed chwilą zdjęcia z zeszłego roku gdy ważyłam 47kg i jestem zła, że teraz tak nie wyglądam
Muszę się wziąć za siebie, bo jak tak dalej waga będzie rosła, to zanim się obejrzę a zobaczę 50 kg

Zoska klikam Ci cały czas
Monia bardzo ładne te spodenki te miętowe najładniejsze i wcale Twoje nóżki źle w nich nie wyglądają ale wiem co czujesz kochana

Chyba muszę się wybrać do miasta po agrafkę i znów zacząć ściskać, zastanawiam się też nad skakanką, ale zaraz mama zacznie mi marudzić
Stary 2012-05-24, 10:20   #3107
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Ja też przytyłam... przez wieczorne obżarstwa, niby nic, ale tu kanapeczka, tu garść czokapików, tam czipsy :/ i się zbiera. Także wspieramy się i na pewno wrócimy na poprawną wagę!

Dlaczego mama ma Ci zacząć marudzić? Nie rozumiem? Że walisz o podlogę? To idź na podwórko, ja tak robiłam bo miałam za niski sufit xD

A jak mi poleciłaś ta agrafkę tak teraz się z nią nie rozstaję 100 ścisków do popołudnia, potem 100wieczorem, czasem się zbiorę i zrobię 300!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Ja się chyba wycofuję z tego konkursu, bo nawet nie widać mnie w rankingu i chyba nie wskoczę już w ranking, a blokuję miejsce tylko dziewczynom.

Stary 2012-05-24, 10:26   #3108
meeedzik
Zakorzenienie

Wróciłam do masowania ud roll-onem mam nadzieję, że to mi pomoże poprawić ich wygląd. Boję się robić przysiady, bo już mam zarysowane mięśnie, nie chcę ich rozbudować bardziej, a miałam już takie doświadczenie z przysiadami.
W ogóle jak robię brzuszki, na trochę ugiętych nogach to czuję też mięśnie ud, po pierwszym dniu miałam nawet zakwasy.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Zoska nie wycofuj się! Ja Ci cały czas klikam i jeszcze wskoczysz do rankingu

Dziewczynki wspomóżmy Zosie klikajmy, żeby też udało jej się wygrać

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Zoska na podwórku skakałam, tylko moja mama jest jakaś dziwna i jak tylko widzi, że ćwiczę to mi marudzi, że się odchudzam i że brzydko wyglądam itp. Zresztą ona cały czas mi gada, że jestem za chuda itp. Już nawet uwagi na to nie zwracam.
Stary 2012-05-24, 10:29   #3109
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Ok Ale jak za 3 dni nie wskoczę to robię wam miejsce Dziękuję ślicznie za kliczki !!! Na moje kliki spokojnie możecie liczyć!

Hm...no nie rób przysiadów, tylko wypady wykroczne, one nie rozbudowują nóg, wysmuklą je bardziej

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska na podwórku skakałam, tylko moja mama jest jakaś dziwna i jak tylko widzi, że ćwiczę to mi marudzi, że się odchudzam i że brzydko wyglądam itp. Zresztą ona cały czas mi gada, że jestem za chuda itp. Już nawet uwagi na to nie zwracam.
Aaaa...o to chodzi! No to miałam identycznie!!! I identycznie mam dalej. Ciągle mi marudzi, że jestem za chuda, że mam zadatki na anorektyczke itp....
no, to tyle w tym temacie xD
Kiedyś rozciągałam się do szpagatu, tak o, dla własnej satysfakcji, żeby zrobić. Już prawie mi się udało, ale mama zaczęła mi robić takie jazdy o ćwiczenia, że musiałam przestać, bo już nie mogłam znosić krzyków i nigdy tego szpagatu nie zrobiłam...a chciałam to zrobić tak dla siebie i byłam zła. A tak miałam zajęcia w szkole, że jedyna możliwość to roziąganie w stresie, kiedy ona była w drugim pokoju, albo jak poszła do sklepu

Stary 2012-05-24, 10:31   #3110
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska
A co to są te wypady proszę mi wyjaśnić, bom ciemna
Stary 2012-05-24, 10:32   #3111
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Yyyyy...jak to wytłumaczyć

znajde zdjecie to wkleje

Stary 2012-05-24, 10:35   #3112
meeedzik
Zakorzenienie

No dokładnie moja mama to samo, a najlepsze jest jak oglądnie jakiś film o osobach chorych na anoreksję, to zaraz mi opowiada, bo ona zauważa to też u mnie, że ćwiczę, że dużo wody piję a nie patrzy na to, że jem normalnie \
Już dałam sobie spokój i nie słucham tego co mówi, ani nie kłócę się, bo szkoda mi nerwów szarpać pogada pogada i przestanie

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Zoska to czekam na zdjęcie
Stary 2012-05-24, 11:16   #3113
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Meeedzik Ja też przytyłam... przez wieczorne obżarstwa, niby nic, ale tu kanapeczka, tu garść czokapików, tam czipsy :/ i się zbiera. Także wspieramy się i na pewno wrócimy na poprawną wagę!

Dlaczego mama ma Ci zacząć marudzić? Nie rozumiem? Że walisz o podlogę? To idź na podwórko, ja tak robiłam bo miałam za niski sufit xD

A jak mi poleciłaś ta agrafkę tak teraz się z nią nie rozstaję 100 ścisków do popołudnia, potem 100wieczorem, czasem się zbiorę i zrobię 300!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Ja się chyba wycofuję z tego konkursu, bo nawet nie widać mnie w rankingu i chyba nie wskoczę już w ranking, a blokuję miejsce tylko dziewczynom.
Nie rezygnuj!! ja Ci co chwilke klikam zebys wskoczyła do rankingu

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-24, 11:19   #3114
Aisza21
Wtajemniczenie

Zoska , Meedzik - matki takie są , nic nie poradzisz. Moja waży mniej ode mnie , a i tak mówi mi ,że nie mam z czego się odchudzać (jasne).

Dobra , ćwiczonka odbębnione . Jeszcze dziś będzie fitness , ale jestem zła ,bo przesunęli godzinę na 18.30 , więc skończe o 19.30 , potem do teściowej po dziecko i w domu będę pewnie na 20.30.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 11:27   #3115
Eldo_rado
amor vincit omnia

tak na szybko odpiszę, bo dopiero wróciłam do domu, a potem ponadrabaiam...

monia nie chcę Cię pocieszac ani nic. powiem szczerze- chciałabym mieć takie nogi jak Ty. są kobiece, długie i proporcjonalne. nie ejden facet się na pewno za Toba ogląda.... wiem, wiem, jestesmy kobietami, mamy kompleksy- każda z nas ma. ale naprawdę amsz fajne nóżki

meeedzik damy radę z tą wagą! dokonale rozumiem co mówisz- ktoś Ci powie to tlyko 1kg... ale dla nas to jest AŻ 1kg... przybrać tławo, pozbyć się trochę gorzej a jak tma brzuszek? mówiłaś że brzuskzi pomagają Ci

zooska klikam Ci

i tez prosze o kliki, bo spadam w rankingu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:14   #3116
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie strasznie nie chciało ale sie jakos przemogłam mialam plan zeby od razu po pracy pocwiczyc ale za gorąco mi byłodwa razy bym noga machła i padłabym jak mucha
Właśnie teraz cwiczyc jak jest tak ciepło to leje sie ze mnie strasznie czekam tak do 19 ale i tak umieram

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczynki na prawdę. Ja nawet czasem chciałabym mieć grubsze nóżki, może dlatego że całe życie słyszę babskie ględzenie jaka to ja mam straszliwie chude nogi, patyki itd. być może z zawiści ale takie rzeczy się bierze do serca i wyobraża nie wiadomo co a jak przytyję to idzie mi w brzuch i to strasznie, więc już wole mieć nogi nawet i za chude, niż brzuch taki jak mam jak ważę więcej, tak jakby nie mogłoby być proporcjonalnie A nawet jak już byłam grubsza, to w talii miałam z 70 parę, w udzie 53 najwięcej a łydka zawsze 30,5 więc najlepiej wyglądam przy 48 kg, bo przynajmniej proporcjonalnie w miarę dobra, tyle mojego ględzenia

Cocktail a nie miałaś nadwrażliwych zębów po białej perle ? I z dziąsłami wszystko ok ?

Jestem tak zmęczona po dzisiejszym dniu, że padam na pyszczek. Cały dzień na uczelni i jeszcze taki upał. Uciekam spać w takim razie. Miłej nocy Kochane
Masz po prostu taką budowe ze masz chude nóżki też bym tak chciała Także nie masz sie co przejmować pewnie duzo osób Ci zazdrości w tym ja
A co do białej perły nic mi sie nie działo Albo nie zauważyłam Ale po paskach to bolały mnie strasznie także za nie podziekuje

Cytat:

Łożesz Ty niedobra!!!
Ja nie lepsza głupia ja głuuuupia!

Mnie też klikasz...? Prooooooszę

Monia Jak przysiady i owijanie folią? Ty to masz zamiar robić codziennie, czy co kilka dni? Na jak długo trzymasz folię? Bo też chcę zacząć, kupię sobie ten reduktor z ziaji, albo rozgrzewający z eveline i też zacznę, ale powiedz co i jak
No ja też głupia nawpierdzielałam sie galaretek juz sie dopierałam do czekoladek z milki całe szczescie ze nie mogłam otworzyc to dalam sobie spokój
A ja widzialam u siebie ten reduktor z ziaji moze dzisiaj sobie kupie

Cytat:
jezu jak ja nie cierpię moich ud :/ nie mogę na te zdjęcia patrzeć normalnie..... sama sobie się dziwię że je Wam wkleiłam i przełamałam się jakoś :/ w ogóle to wczoraj je mierzyłam i wyszło mi w udzie 54 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!! także te 3 kg które waże więcej niż rok temu nieźle mnie pogrubiły..... w tamte wakacje miałam 49 cm w udzie oj biore się ostro za siebie!!! koniec tego dobrego!! teraz to muszę i koniec!!!
Spadam do wyrka pooglądać TV bo jakoś mi zimno jest :/ Dobranoc dziewuszki kolorowych snów
Ty masz 54 cm? w ogole nie widać. To ja mam 54cm w udzie a Ty o ile wyższa ode mnie jesteś.

Cytat:

Ja klikam Poszłabym z Toba na zumbę
A w ogole wczoraj nałożylam kallosa z olejkiem altery i dzisiaj nie moge uwierzyc jakie mam włosy normalnie jak od fryzjera

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Chyba muszę się wybrać do miasta po agrafkę i znów zacząć ściskać, zastanawiam się też nad skakanką, ale zaraz mama zacznie mi marudzić
A gdzie kupujesz agrafke też bym kupiła A co do wagi to ja sie nawet nie waże bo ku*** dostaje ciągle waże wiecej
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:16   #3117
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja wczoraj pościskałam agrafkę trochę postaram się codziennie troszkę pościskać. ktoś jeszcze ściska ?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:21   #3118
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja wczoraj pościskałam agrafkę trochę postaram się codziennie troszkę pościskać. ktoś jeszcze ściska ?
Ja chyba zaczne, bo cos na wewnętrzna strone ud musze zaczac cwiczyc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-24, 12:24   #3119
LosingMyWay
Zadomowienie

Cocktail a fajnie Ci wybieliło ? Masz jakąś fotkę przed i po albo chociaz po ?

Dziewczynki umieram ;( dostałam właśnie @ i tak mnie boli, że nie wytrzymam nie pamiętam kiedy ostatnio tak miałam. Jest mi słabo, niedobrze mi, wszystko mnie boli, to jakaś masakra ;( zawsze w pierwszy dzień mnie bolało ale chyba ćwierć z tego co dzisiaj po co nam ten durny okres...
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:27   #3120
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo już Ci klikam zaraz skoczysz znów w rankingu
No własnie co do wagi, Tż mi mówi, to przecież tylko 1,5 kg więcej, nic nie widać, ALE ja widzę! W tali od razu o 3cm więcej, w udzie o 1,5cm i zaraz boki robią się większe
Co do brzucha to skóra zrobiła się bardziej napięta i bułeczka coraz mniejsza, ale chciałbym mieć płaściutki jak w zeszłe wakacje

Cocktail agrafkę kupowałam w sportowym na koszyka koło Biedry też muszę kupić, ale nie mam kiedy, bo Tż autem do pracy jeździ, muszę mu zabrać w któryś dzień
A gdzie widziałaś ten reduktor z ziaji? może i ja bym go kupiła
Fajne rzeczy robi maska kallosa z olejkiem, prawda ja dziś na noc znów nakładam

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Losing współczuję @ może weź jakąś tabl, po co masz się męczyć :przytulam:

Eldo ja zacznę ściskać jak zakupię agrafkę, bo też mi pomagała na wewnętrzną stronę ud, ale jak przestałam ściskać to "bułeczki" powróciły

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości