|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Cytat:
gratulejszyn - Melcia rośnie i jest zdrowusia - cudne wieści !!!! i jaka ładna waga .... my pewnie przez obecne 2 tyg też przybrałyśmy tylko ciekawe ile na tydzień taki okruszek rośnie ??Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- nie ma Was bo pewnie śpicie śpiochy to ja idę do notatek ... rano tak fajnie to i będzie przyjemniej zakuwać niż w upał, nie ?potrzeba mi pomysłu na obiad ... jak któraś ma coś fajnego to ja sobie zapożyczę tylko podsuńcie coś .. ![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- kajaja, colds, karolluki widzę Was ukrywacze
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Kawał konkretnej baby z Niej . Ponoć większość dzieci, ze strony TŻa, była duża. Sam jest miesięcznym wcześniakiem, a miał prawie 3 600 ![]() Natomiast u mnie to samiusie kurdupelki się rodziły ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Aaaa. I jakbym mogła prosić listę z nrami Nie zdążyłam skopiować
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeee wcześniak 3600 to pokaźny kawał chłopa nie ? u mnie maleństwa same były a teraz wielkie człowieki mimo, że kurduplowatego wzrostu ... no nic we wrześniu zobaczymy co nasza Niunia pokaże ![]()
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() wpadłam się tylko przywitać, nie mam czasu na nic wszystko się sypie i się zastanawiam co dalej trzymajcie się, wkrótce mam nadzieję nadrobię zaległości.
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś takiego, jeżeli chodzi o wagę Dzidków w brzuchu. Nie wiem czy jest wiarygodna. No w każdym razie łap Kochana
![]() http://forum.styl.fm/waga-plodu-w-ciazy.t80443.htm ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie jestem ukrywacz, tylko nadrabiacz jak coś Wczoraj się zmyłam wcześniej bo byłam wieczorem u dentysty w końcu i dziś wysłałam chłopa do roboty i nadrabiam ![]() W końcu trafiłam na fajnego dentystę, bardzo dokładny i delikatny, chyba się wystraszył że jak mnie będzie bolało to mu tam urodzę na fotelu, bo co chwilę się pytał czy boli jak mi leczył zęba A z mniej przyjemnych rzeczy to oprócz tego jednego którego mi wczoraj wyleczył mam jeszcze 3 do zrobienia Konczi ja też poproszę o listę z kontaktami bo nie skopiowałam, przyznaję się bez bicia
Edytowane przez karolluki Czas edycji: 2012-05-24 o 06:45 |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejejejeeee Dzień dobry kochane Ale mam dziś humor ![]() Normalnie mogłabym góry przenosić ![]() Dzisiaj przed południem zmykam do mamci poklachać bo chłopek znowu pędzi fuche robić a mi sie w domu nie chce samej siedzieć ![]() Nie śpie już od 5:40 i zaczynam głodnieć... Zamiast korzystać że moge spać to nie śpie, a jak sie mały urodzi to bede chodzić jak duch i marudzić że spać sie chce ![]() Ała, no usiadł mi własnie maluch na pęcherzu i musze znowu na porcelanie zasiąść, a 10 minut temu byłam - pffff
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczii dobrze,że usunełaś liste i dziewczyny beda mialy haslo ![]() tylko prosilabym,żeby haslo mialy te co są z Nami regularnie i dość długo ![]() a nie te co zaglądaja raz na jakis czas .i prosze o przesłanie listy bo oczywiście Ancia nie skopiowala .a tak w ogóle to dzień dobry . Gracjanek dal Nam popalic dzisiajw nocy,coś spac nie mogl i co chwile sie budzil dopiero o 3.30 udalo sie go polozyc i spal do 7![]() I pożale sie,że mi slonce w okna wali tak,że czuje sie jak gotowana parowka juz. Ja chyba jednak musze zmienic mieszkanie,bo to koszmar w tym jakis
|
|
|
|
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć chciałam sie przywitać i życzyć miłego dnia
) Teraz lece na zakupki i robić porządki domowe Jak byście dziewczyny mogły bo nie wiem która się tym zajmuje usunąć mnie z poszukiwanych mam heheh ? Bo widze teraz i ,że na liście mnie też już nie ma..ale to nie szkodzi pozdrowienia---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
w innych sklepach te same z tej samej firmy a o 15 zl droższe ehh;/ Ja właśnie już też dostałam orginalne pameprsy i hugissy ale pózniej myślę jak będą odpowiadać małemu to będę kupować dady
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() TŻa wysłałam po bodziaki do lidla bo ja jakaś padnięta od samego rana jestem... no i muszę się uczyć na sobotę ...lilka i colds gratuluję córeczek colds to ładna niespodzianka bo przecież najprawdopodobniej miał być synuś
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() nie wiem o co chodzi bo będę nadrabiać, ale jeżeli chodzi o mnie to nie zdążyłam skopiować listy z kontaktami więc Konczi
|
#1093 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nadrabiaczu napisz maila na priv a zostanie lista przesłana ![]() Ja przyznam że fajny dentysta to podstawa wówczas wszystko inaczej wygląda i nastawienie człeka inne do takiego jest ... i rób ząbki by zdrowe były ja mam 28 kontrolę ... zobaczymy czy nic nie poleciało od ostatniej wizyty Cytat:
Aniu prześlij meila to podeślę macie już na oku jakieś inne lokum ?? ja sobie roletki zaciągami mam elegancko ... w sypialni w której spędzam 80% czasu nie odsuwam do wieczora i nie nagrzewa mi się pokoik Cytat:
chyba moja nauka ma jakiś efekt bo coś tam z tego co się uczyłam to zapamiętałam jeszcze dwa dni poświęcę na kierowanie i strategię a ostatni tydzień na czarną mambę
|
|
#1094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez
![]() Cytat:
a mam nadzieje że jak będziecie chciały to któraś da mi swój nr tel przed porodem i będe mogła napisać że urodziłam i jak z dzidziusiem się czujemy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez I_K Czas edycji: 2012-05-24 o 07:55 |
||||
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
mamusie które nie zdążyły pobrać listy kontaktów proszę o maile - po przesyłam kontakty
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięęęki!
![]() Cytat:
I dzięki za hasło Tobie też! ![]() Wstawiłam zdjęcia sukieneczek - jedna trochę jak koszula nocna, ale ta druga! Spać przez nią nie mogłam! No dobra, a może nie mogłam dlatego, że dziś mam prezentacje w szkole i bardzo się stresuję ![]() A i jeszcze gratis na mailu - moje stopy gnoma wieczorne
Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-05-24 o 08:13 |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi wysłałam
.nie mamy żadnego mieszkanka na oku jeszcze,patrze codziennie na ogloszenia ale to masakra jest jakas .ja nie mam pojęcia co zrobić na dzisiejszy obiad
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1099 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mi narobiłaś smaka tymi goframiCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wizyty, skarpeteczki bjuti Cytat:
![]() Cytat:
i gratuluję ![]() Co się dzieje?
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczęta!
Dla zainteresowanych, byłam dzisiaj rano w Tesco i u mnie jest -20% na wszystkie ubranka niemowlęce, w moim odczuciu jest w czym wybierać
|
#1101 | |
|
Konto usunięte
|
Uff nadrobiłam Was.Zaraz sie zbieram do mamy
Cytat:
![]() colds gratuluje córeczki gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-05-24 o 08:22 |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dziś znowu muszę do gina po receptę lecieć. Już widzę te ofuczne baby, jak się będę musiała prosić, żeby mnie któraś bez kolejki puściła Poza tym jak ostatnio tyle godzin siedziałam to spojrzałam na wykres jak rośnie dzieciątko i się wzruszyłam. Naprawdę pokonało już długą drogę od takiego malusiego ziarenka
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Gda super sukieneczki, szczególnie ta falbaniasta
A stópki... Wybacz ale jakoś bajka shrek mi sie spomniała tylko kolor jest człowieczy ![]() Ciekawe kiedy mi zaczną puchnąć ![]() Ale mnie zgaga pali, dobrze że to chwilówki zawsze i nie musze tabletek na to jeść
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Gda ta z falbankami cudna
Co do dentysty to ja w poniedziałek wyleczyłam dwa ostatnie ząbki i już mam wszystkie zdrowe ciekawe na jak długo... My już mamy bodziaki z lidla tż zakupił rozmiar 62/68 bo 50/56 to pewnie byłyby na chwilę...
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ja dziś mam w akademię z okazji Dnia Matki - pewnie się zaleję łzami jak moja córka będzie mówić wierszyk ps. co z tym hasłem w końcu?? jest jakieś nowe czy jak?? bo już się pogubiłam
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34296424]
colds gratuluje córeczki gda gdzie zakupiłaś te sukienki?bo są obłędne[/QUOTE] Jeszcze nie kupiłam! Ale coś czuję, że ta falbaniasta będzie moja... Są z Zary. ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj pierwszy raz miałam zgagę po gwałtownym przykucnięciu do psa... BLE |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
witamy
u mnie pogoda dziwna niewiadomo czy bedzie padac czy bedzie sloneczko. Ja oczywiscie wybywam z domu,ide dac kolezance prezent na urodzinki bo miala 10dni temu a ja jakos wybrac sie do niej nie moglam.Kurde tesknie za moim TZ,jak ja Wam zazdroszcze,ze mozecie byc ze swoimi facetami na codzien,dla mnie to taki luksus ze szok |
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zgaga dość często atakuje i zalewam ją wodą. Dziwne ale skutkuje
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was kochane
u mnie znowu upal , nawet skwar! jak nie bylam w ciazy uwielbialam sie smazyc na sloneczku a teraz sapie jak parowoz ..tez nie zdazylam skopiowac listy kontaktow,takze musze napisac do Konczity ![]() Gda jaka piekna ta sukienka, taka w moim stylu ahhh moj maz mnie dzis opuszcza na 4 dni , jedzie do Zielonej Gory , na turniej eh 4 dni to jak wiecznosc ![]() dzis na obiadek bede robic nalesniki, nie chce mi sie juz wymyslac , a to latwe szybkie i smaczne ![]() jutro mam wizyte i juz sie stresuje.. mam nadzieje ze moje wyniki beda dobre bedziecie 3mac kciuki prawda? oki ide sie ogarnac, zjesc sniadanko i potem wpadne was podczytac, nawet nie zostawiam was na dluzej bo az strach przyjsc i zobaczyc 20 stron do nadrabiania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Ładnie się dziewuszka rozkraczyła 
Ponoć duża
,
nie ma Was bo pewnie śpicie śpiochy 
Nie zdążyłam skopiować

tymi goframi
ciekawe na jak długo...