Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 21:47   #3211
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Moniczka to super! Gratulacje ! I dzięki za cudotwórcze kciuki Na pewno się przydadzą

Po 9 dniach niewidzenia TŻ chybabym się na niego rzuciła I z domu nie wypuściła W sumie to nie wiem, czy w sobotę się z moim zobaczę, bo kanalia nie chce do mnie przyjechać A jak nie przyjedzie tzn. że nasza rozłąka będzie trwała co najmniej 12 dni... Ale zniosę to, a on pożałuje
a czemu nie chce do ciebie przyjechać?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:47   #3212
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

NBie jesteś w stanie wyobrazić sobie jak my się cieszymy, ale jakby było mało to i moja mam w rozmowie tel (jest na Sardynii) powiedziała, że ona za swoją rodzinę zapłaci. Czyli jakby rodzice Tżta zapłacili za swoją rodzinkę, a moja mama za swoją to wyszłoby na to że za salę MY płacilibyśmy tylko 3 tys. Obcięliby nam połowę kosztów. Byłoby cudownie choć nie sądzę aby rodzice Tżta aż tyle nam dołożyli....
Tak czy inaczej ruszamy z przygotowaniami niebawem już pełną parą. I mam nadzieję że NIKT nie zechce zepsuć mi tego najcudowniejszego dnia w życiu.... Dla Nas... to na prawdę bardzo dużo znaczy, że możemy pójść wspólną drogą do ołtarza i przysiąc sobie przed ołtarzem miłość, wierność i uczciwość małżeńską.... Jesteśmy strasznie szczęśliwi że nasi rodzice chcą nam pomóc w wejściu na tą drogę i chcą cieszyć się razem z nami naszym szczęściem i jak do tej pory nie planowałam żadnych podziękowań dla rodziców to zaczęłam się nad tym zastanawiać... ale nie wiem co my moglibyśmy dać im za to wsparcie aby w jakiś sposób im to wsparcie oddać... na pewno nie chcę im dawać żadnych koszy, figurek itp....
A no i teściowie ze mną tak generalnie to o kasie nigdy nie gadali jak coś od nich dostawaliśmy to zawsze do rąk Tżta i nie inaczej jest tym razem, bo wychodząc mama Tżta powiedziała żeby M. odezwał się jak wróci zRumunii

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Moniczka to super! Gratulacje ! I dzięki za cudotwórcze kciuki Na pewno się przydadzą

Po 9 dniach niewidzenia TŻ chybabym się na niego rzuciła I z domu nie wypuściła W sumie to nie wiem, czy w sobotę się z moim zobaczę, bo kanalia nie chce do mnie przyjechać A jak nie przyjedzie tzn. że nasza rozłąka będzie trwała co najmniej 12 dni... Ale zniosę to, a on pożałuje
Jestem tak niewyżyta że zrobię dokładnie to co napisałaś On zresztą też stęskniony bardzo
Stary 2012-05-23, 21:50   #3213
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
NBie jesteś w stanie wyobrazić sobie jak my się cieszymy, ale jakby było mało to i moja mam w rozmowie tel (jest na Sardynii) powiedziała, że ona za swoją rodzinę zapłaci. Czyli jakby rodzice Tżta zapłacili za swoją rodzinkę, a moja mama za swoją to wyszłoby na to że za salę MY płacilibyśmy tylko 3 tys. Obcięliby nam połowę kosztów. Byłoby cudownie choć nie sądzę aby rodzice Tżta aż tyle nam dołożyli....
Tak czy inaczej ruszamy z przygotowaniami niebawem już pełną parą. I mam nadzieję że NIKT nie zechce zepsuć mi tego najcudowniejszego dnia w życiu.... Dla Nas... to na prawdę bardzo dużo znaczy, że możemy pójść wspólną drogą do ołtarza i przysiąc sobie przed ołtarzem miłość, wierność i uczciwość małżeńską.... Jesteśmy strasznie szczęśliwi że nasi rodzice chcą nam pomóc w wejściu na tą drogę i chcą cieszyć się razem z nami naszym szczęściem i jak do tej pory nie planowałam żadnych podziękowań dla rodziców to zaczęłam się nad tym zastanawiać... ale nie wiem co my moglibyśmy dać im za to wsparcie aby w jakiś sposób im to wsparcie oddać... na pewno nie chcę im dawać żadnych koszy, figurek itp....
A no i teściowie ze mną tak generalnie to o kasie nigdy nie gadali jak coś od nich dostawaliśmy to zawsze do rąk Tżta i nie inaczej jest tym razem, bo wychodząc mama Tżta powiedziała żeby M. odezwał się jak wróci zRumunii

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Jestem tak niewyżyta że zrobię dokładnie to co napisałaś On zresztą też stęskniony bardzo
to naprawde dużo daje takie wsparcie rodziców i tu nawet nie chodzi o kasę tylko o takie wsparcie duchowe, cieszą się Waszym szczęściem i tak jak piszesz- pomagają Wam wejść w to życie. Szkoda, że nie wszyscy rodzice są tacy pomocni
Stary 2012-05-23, 21:52   #3214
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Wiesz co... ja się w życiu nie spodziewałam że nasi rodzice zechcą nam pomóc.... Na prawdę jestem pod niesamowitym wrażeniem....
I właśnie nie chodzi o pieniądze a pokazanie, że są z nami, że akceptują nasz związek (a łatwo nie było zaakceptować laskę z 2 dzieci i jeszcze bez rozwodu nawet).... Nam na prawdę było strasznie ciężko a teraz oni pokazali... kurdę łzy mi popłynęły.... no akceptują mnie i moje/ nasze dzieci... i nasz związek i miłość....

Edytowane przez moniczka_2010
Czas edycji: 2012-05-23 o 21:54
moniczka_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 21:59   #3215
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
a czemu nie chce do ciebie przyjechać?
Jak go znam to po prostu kręci i mi jednak w sobotę zrobi niespodziankę. Ale pewna nie jestem, wykręca się w połowie racjonalnymi argumentami.... Będę zła jak jednak nie przyjedzie, bo ja od roku jeżdżę jak głupia 200 km w tę i we w tę i nie marudzę (aż tak bardzo). Tylko, że ja mam legitymację studencką i płacę za to max 50 zł, a on samochodem... wiadomo ile paliwo kosztuje

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:03   #3216
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co... ja się w życiu nie spodziewałam że nasi rodzice zechcą nam pomóc.... Na prawdę jestem pod niesamowitym wrażeniem....
I właśnie nie chodzi o pieniądze a pokazanie, że są z nami, że akceptują nasz związek (a łatwo nie było zaakceptować laskę z 2 dzieci i jeszcze bez rozwodu nawet).... Nam na prawdę było strasznie ciężko a teraz oni pokazali... kurdę łzy mi popłynęły.... no akceptują mnie i moje/ nasze dzieci... i nasz związek i miłość....
nic tylko się cieszyć, że Twoi teściowie Cię akceptują i zależy im na Tobiena Was...To naprawdę bardzo dużo. Fajnie tak miło się rozczarowaćJa zawsze uważałam, że moi teściowie mnie uwielbiają i cieszą się, że jestem z Tż-tem. Zresztą mi tak mówili. No ale jak przyszło co do czego to okazuje sie, że chyba nie na tyle, żeby się cieszyć naszym ślubem

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Jak go znam to po prostu kręci i mi jednak w sobotę zrobi niespodziankę. Ale pewna nie jestem, wykręca się w połowie racjonalnymi argumentami.... Będę zła jak jednak nie przyjedzie, bo ja od roku jeżdżę jak głupia 200 km w tę i we w tę i nie marudzę (aż tak bardzo). Tylko, że ja mam legitymację studencką i płacę za to max 50 zł, a on samochodem... wiadomo ile paliwo kosztuje
No kurcze, troche Was dzieli odległość..oby zrobił miłą niespodziankę
Stary 2012-05-23, 22:23   #3217
moniczka_2010
Wtajemniczenie

fantastka ja też będę trzymać
A poza tym to wskoczyłam na chwilkę do "truskawkowej" wanny. Kupiłam takie olejki truskawkowe do kąpieli i są genialne cała jestem "naoliwiona" i "śliska" aż śmiesznie mi się siedzi bo noga nogi dotyka i się ślizga. Ale fajnie pachnę i czuję się wystarczająco natłuszczona. No i idę spać żeby mi szybciej do jutra minęło.... Od rana jutro z wami będę ale wieczorem to się mnie nie spodziewajcie będę zajęta
Jestem meeega szczęśliwa że wszystko zaczęło się układać tak jak nawet nie marzyliśmy o tym.... Oby tak dalej i w innych sprawach....
Stary 2012-05-23, 22:26   #3218
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
f ale wieczorem to się mnie nie spodziewajcie będę zajęta
hahaha powodzenia!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:28   #3219
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
A poza tym to wskoczyłam na chwilkę do "truskawkowej" wanny. Kupiłam takie olejki truskawkowe do kąpieli i są genialne cała jestem "naoliwiona" i "śliska" aż śmiesznie mi się siedzi bo noga nogi dotyka i się ślizga. Ale fajnie pachnę i czuję się wystarczająco natłuszczona. No i idę spać żeby mi szybciej do jutra minęło.... Od rana jutro z wami będę ale wieczorem to się mnie nie spodziewajcie będę zajęta
Jestem meeega szczęśliwa że wszystko zaczęło się układać tak jak nawet nie marzyliśmy o tym.... Oby tak dalej i w innych sprawach....

Oby tak dalej

Ja już uciekam. Dobranoc
Stary 2012-05-23, 22:29   #3220
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja też trzymam kciuki

Dobra, spadam z wizażu na dzisiaj, muszę jeszcze dopisać kilka zdań Dobranoc dziewczyny

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 22:44   #3221
burlesque90
Zakorzenienie

Chciałam nadrobić. Naprawdę chciałam, ale nie mogę, bo już nie mam siły, a jak będę zostawiać nadrabianie na później, to nigdy nie skończę
A chciałam tylko się zameldować, że w ogóle to żyję, ale nie mam czasu na nic:/ Jak się uda to wpadnę w sobotę pod wieczór może................
Miłego jutrzejszego dnia i piątku, i soboty

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:04   #3222
extassy
Zakorzenienie

dzien dobry
DAHNA mam ten bukiecik w formie tapety na pulpicie
MONICZKA niestety nie mam zapisanego ale wejdz sobie w moim podpisie na link tam moze cos znajdziesz.zazdroszcze tesciow! ja ze swpoimi nie mialam porblemow ale tez nie mielismy "ciezkie" stytuacji a nigdy nie wiadomo jak sie ludzie zachowaja

czerwien https://plus.google.com/photos/10773...CKfX8OXU9JCBBA
inne https://plus.google.com/photos/10773...PPtifaSmZTZpAE
roz https://plus.google.com/photos/10773...CL_7zeje44DoRw
fiolet https://plus.google.com/photos/10773...N69vJ2a0oOwvQE
zalaczam jeszcze raz o wiem ze gusta sie zmieniaja i moze ktoras sobie cos upatrzy

witam nowa pmke

MAM JUZ SWOJE WYMARZONE ZABKI:LOVE:

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1337808388 kolezanka taka miala jak znajde wkleje fote dla milosniczek kokard. u mnie tajka nie wchodzi w gre bo nie chce byc tak ulizana

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

http://nk.pl/#profile/4814613/gallery#!q?album=3 zobaczcie czy jest zablokowane czy nie

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-05-24 o 06:59
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:08   #3223
extassy
Zakorzenienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,4 KB, 22 załadowań)
Stary 2012-05-24, 07:57   #3224
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
ja cc nie chcę... po co mi blizny i ból? po naturalnym porodzie się szybko wraca do sprawności można się dzieciaczkiem zajmować głównie też z opowieści mamy jestem zrażona do cesarki ona mnie tak rodziła...w sumie mnie rodzili. tylko, że u mnie to była poważna komplikacja, a ja nie bardzo rozumiem czemu kobiety się na to same decydują... ale to chyba strach przed bólem za dużo filmów się naoglądały, a tam zawsze babki się wydzierają jakby je mordowano :P
Oj zgadzam się - ja też nie chciałabym rodzić przez CC - znam kilka kobiet, które tak rodziły i strasznie się męczyły. Kobiety po porodzenie naturalnym szybko dochodzą do siebie, za to te po CC dłużej nie są w stanie w pełni zajmować się maluszkiem.
Cytat:
dokładnieja jak rzuciłam tabletki to mój Tż nie chce, żebym wracała do nich bo wie, że to dla mnie niezdrowe, że moge mieć po nich problemy z zajściem w ciążę i że teraz mam libido większe

a ile ważysz i przy jakim wzroście?

co do tabletek to jak zastanawiam się czy przed weselem nie wziąć z dwa opakowania, żeby wiedzieć kiedy okres dostanę bo jak się okaże, że dostanę na wesele i będę zwijała się z bólu jak ostatnio to zapłakałabym sieBędę musiała iść do ginekologa jakieś kilka miesięcy przed i się poradzić. A Wy co zamierzacie?
Ja to chyba w ogóle wrócę do tabletek Skoro perspektywa dziecka się nam oddala

Cytat:
ja sobie chwaliłam Cilest bo czułam się po nich normalnie tylko po dłuższym czasie moje libido spadło poniżej zera
Ostatnie tabletki jakie brałam i nie brałam ich za długo bo postanowiłam rzucić to świństwao to były Syndi-35 czy jakoś tak. Podobno dobre na trądzik i rzeczywiście czułam różnicą na buzi no i tanie jak barszcz bo kosztowły chyba 6 zł

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

ja też cały czas się zastanawiam jak ja to zrobię na wesele... przecież ja przez cały miesiąc mam pryszcz na pryszczu jak jeden znika to pojawia się następny. Najgorzej na czole

biedna oby się wszystko wyjaśniło no i zakolosa też

O kurcze rozmiar 32

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

idę korzystać z ładnej pogody i może umyję okna
Jezuuu ja to się cieszę, że nie mam żadnych problemów z cerą. Jak już to wyskoczy mi jakiś pryszcz na plecach, albo dekolcie, ale to sporadycznie

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 07:58   #3225
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
nie potrafie wyjsc z domu bez sniadania
Ja nie umię zjeść przed wyjściem. O wczesnej porze oczywiście Mam wtedy odruch wymiotny. Pierwszy posiłek potrafię zjeść dopiero ok. 8
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Codziennie głowę myjesz
Mi by się nie chciało kąpać rano, wolę pospać Wieczorem się kąpię A głowę co drugi dzień myję
Ja też myję codziennie
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja też

Eeeee tam Ja wyciągam z lodówki i od razu jem Nie zdąży zmienić temperatury I wcale nie jest zimny
Ja nawet kawę zbożową przygotowuję sobie poprzedniego dnia, wstawiam do lodówki, a rano tylko do mikrofali na minutkę wstawiam

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Dla mnie mycie codziennie włosów i suszenie suszarką to śmierć dla włosów
Dlatego zawsze myję wieczorem A suszarki używam tylko jak to konieczne.
Gdybym chciała myć włosy codziennie, to musiałabym też codziennie używać prostownicy, wtedy by mi chyba wszystkie wypadły. Bym miała siano, nie włosy.
Moje włosy codziennie praktycznie są suszone, grzywką prostownicą traktowana jest też codziennie, a 2 razy w tygodniu całe włosy Są farbowane i żyją i są w super kondycji No ale ja nie chwaląc się mam bardzo mocne włosy
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja jestem zakochana w tym bukiecie
Piękny

Witam się z Wami Kochane
Przez ten weekend rzadko będę zaglądać, bo muszę napisać przynajmniej 20stron mojej pracy Chcę jeden rozdział już cały oddać, a drugi tez ogarniam, ale wątpię, że do środy ogarnę go tak, że będzie się nadawał do dania promotorowi
Chyba oddam mu część metodologiczną, bo tej się najbardziej boję, że będzie do poprawy

Proszę o kciuki na dziś, bo jedziemy oglądać kolejne mieszkanka

I mam ptanie do dziewczyny, które już pisały magisterkę/licencjat - opisywałyście wszystkie techniki/metody badawcze czy tylko te stosowane przez Was? Bo ja mam mętlik - jedni robią tak, jedni inaczej

Swoją drogą po odstawieniu tabletek paradoksalnie spadło mi libido TŻ już aż marudzi Bo jak wczoraj powiedziałam "Zawsze miałem mega zboczoną kobietę, a teraz to Ty już Kochanie jak lód jesteś"

Stary 2012-05-24, 08:07   #3226
extassy
Zakorzenienie

kciku sa !
tez chcialabym miec mocne wlosy niestety traktuje je blondem (farba) co je oslabia jednak nie portafie sie przemoc i farbowac na inny kolor
Stary 2012-05-24, 08:20   #3227
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Od rana jutro z wami będę ale wieczorem to się mnie nie spodziewajcie będę zajęta
....
Stosunkowo miłego wieczoru życzę

Hej laseczki
wczoraj też oglądałam bukiety ślubne...i kurcze..ciężko będzie coś wybrać,większość jest taka ładna
Stary 2012-05-24, 08:22   #3228
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
hahaha powodzenia!
Cytat:
To ja też trzymam kciuki
No wiecie Wy co No trzymajcxie trzymajcie choć w sumie to nie musicie:P
Cytat:

http://nk.pl/#profile/4814613/gallery#!q?album=3 zobaczcie czy jest zablokowane czy nie
Zablokowane
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Oj zgadzam się - ja też nie chciałabym rodzić przez CC - znam kilka kobiet, które tak rodziły i strasznie się męczyły. Kobiety po porodzenie naturalnym szybko dochodzą do siebie, za to te po CC dłużej nie są w stanie w pełni zajmować się maluszkiem.
Urodziłam 3 dzieci naturalnie i faktem jest że boli- no szkoda żeby nie bolało ale boli BRZUCH!!! Nic więcej. I opowiadanie że to takie straszne i wgl to dla mnie bajka. W trakcie porodu boli brzuch w czasie skurczu. Przyjmując że skurcz trwa ok 30s to na prawdę da się przeżyć, i powiem Wam, że jak kładą takie maleństwo na brzuchu mamy to o tym całym bólu już się nie pamięta. Na początku też myślałam o cc ale lekarz mi nie pozwolił i miał rację bo to cudowne uczucie dać życiu swojemu dziecku i je urodzić...
Cytat:
Stary 2012-05-24, 08:41   #3229
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
chleb Ci masłem i pomidorem przesiąknie i to później jest to takie miękkie i sflaczałe wszystko bleeee
Ja też nie cierpię kanapek z zeszłego dnia, wole zrobić sobie coś na szybko niż jeść wcześniej zrobione

Cytat:
nie potrafie wyjsc z domu bez sniadania
Ja te nie potrafię, wolę się spóźnić ale muszę coś zjeść

Cytat:

I mam ptanie do dziewczyny, które już pisały magisterkę/licencjat - opisywałyście wszystkie techniki/metody badawcze czy tylko te stosowane przez Was? Bo ja mam mętlik - jedni robią tak, jedni inaczej
Hm ja opisywałam tylko swoją metodę, ale możesz wymienić jakie są.

Zaraz zmykam na małe zakupy, bo muszę wymienić mamy prezent bo jest trochę za mały, a później pójdę chyba do siostry

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 08:46   #3230
dziubdziubek88
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam się z Wami Kochane
Przez ten weekend rzadko będę zaglądać, bo muszę napisać przynajmniej 20stron mojej pracy Chcę jeden rozdział już cały oddać, a drugi tez ogarniam, ale wątpię, że do środy ogarnę go tak, że będzie się nadawał do dania promotorowi
Chyba oddam mu część metodologiczną, bo tej się najbardziej boję, że będzie do poprawy

trzymam kciuki co by było fajne

powodzenia w napisaniu pracy....ja w sumie nie miałąm okreslonej metodologii...
dziubdziubek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 08:54   #3231
mia8544
Zakorzenienie

Dzień dobry
bezczelny kolega poszedł na urlop i muszę tez za niego pracować
złapałam doła, rozmawiałam chwilę wczoraj z Tż i on dalej nie wie jak to będzie Mam nadzieje że nie wywaliłam w błoto 500zł
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 08:55   #3232
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
złapałam doła, rozmawiałam chwilę wczoraj z Tż i on dalej nie wie jak to będzie Mam nadzieje że nie wywaliłam w błoto 500zł
Powiedz mu o tej zaliczce. Może to pomoże mu podjąć decyzję
Stary 2012-05-24, 08:57   #3233
extassy
Zakorzenienie

moniczka wkleilam zdjecie w poscie nizej bop tak myslalam ze zablokowane;/
mia trzymam kciuki zeby wam sie ulozylo. strasznier masz nie zdecydowanego tego tz

bylam wlasnie na gieldzie kwiatowej bo chialam mamie kupic niebieskiego storczyka ale na CALEJ GIELDZIE NIE MIELI!!!
Widzilalam piekne hortensje po 16 zl /szt
spodobaly mi sie tez gozdziki, piekne byly i teraz mam dylemat
Stary 2012-05-24, 09:05   #3234
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
No to Kochana ja bym już była w ładnym stresie
A ślub i małe przyjęcie nie wchodzi w grę?

Stary 2012-05-24, 09:05   #3235
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mu o tej zaliczce. Może to pomoże mu podjąć decyzję
Stary 2012-05-24, 09:06   #3236
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Tamta fotkę widziałam ale mnie osobiście średnio się to podobało...
Ja do cywilnego miałam goździki i jest to powód dla którego może chciałabym z nich bukiet... ale nie wiem czy są białe i fioletowe ale biorę też pod uwagę wymieszanie ich np z różami. Trzymały się bardzo ładnie więc na pewno się nadają
Stary 2012-05-24, 09:08   #3237
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marketka Pokaż wiadomość
cześć dwa dni temu ustaliliśmy ze ślub chcemy wziąć w czerwcu 2013, dlatego tu zaglądam. Nic jeszcze nie ustalaliśmy (chociaz wlasciwie to mamy juz fotografa ) i mamy zamiar w przyszlym tygodniu zaczac od sali- pojezdzic, popytac, poogladac i (chcialabym) jak najpredzej wybrac coś i ustalic termin! wlasciwie to napisalam bo stwierdzilam ze przez te 2 dni nie mowie o niczym innym tylko o slubie, chociaz mam na to caly rok, obawiam sie ze jak mi nie przejdzie to niedlugo mama, znajomi itd przestaną chciec mnie sluchac
Witaj Z tymi przygotowaniami to się musicie bardzo pośpieszyć

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja jestem zakochana w tym bukiecie
Ale cuuuudo

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
śliczny!

a właśnie.. jak to jest z kwiatem we włosach? też mi się podoba, ale czy ten kwiatek po godzinie w upale nie padnie i nie będzie smętnie zwisał z upięcia?
Najlepiej wziąć 2 i potem sobie wymienisz najwyżej

Cytat:
mocne

Cytat:
Dzień dobry
Z weselem?

moniczka nie cytuję bo by było za dużo do cytowania
Super, że rodzice chcą się dołożyć i zaangażować
Co do motywu przewodniego - fiolet na pewno jest łatwiejszy niż pawie pióro, a też może być mega efektowny

Co do kwiatów to przesyłam to co miałam u siebie
Dziewczyny mają rację - Eustoma wygląda pięknie i jest dość trwała Można ją wpiąć też we włosy
Kalii (cantadeski) nie polecam, bo są drogie i nie pasują we włosy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (28,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333365421222.jpg (34,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 369754122.jpg (23,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (43,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet6.jpg (55,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukietnagimblesc4.jpg (26,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cfdvgdfv.jpg (25,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg robertson279.jpg (54,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fgg.jpg (24,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gvgbf.jpg (26,3 KB, 1 załadowań)
Stary 2012-05-24, 09:08   #3238
extassy
Zakorzenienie

sa fioletowe bo widzialam. jednak morskich takich jak ja potrzebuje nie bylo.
Stary 2012-05-24, 09:09   #3239
FlightlessBird
Zakorzenienie

Mia a jeśli TŻ nie wie o zaliczce, to mu powiedz No chyba, że myślisz, że się wkurzy, że nie wiecie czy będzie ślub, a Ty suknie kupujesz

Stary 2012-05-24, 09:10   #3240
extassy
Zakorzenienie

melleczka oczywiscie ze latwiej fiolet jednak jest on troszke oklepany ;/ chociaz niezwykle piekny

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości